Visionair bestaat alleen van advertentieinkomsten. We ontvangen geen overheidssubsidie en we brengen ook geen geld in rekening voor vaak slechte artikelen, zoals de main stream media. Dus geen advertenties is geen Visionair. There is no such thing as a free lunch.
Toch Visionair lezen? Er is een gratis, makkelijke oplossing: schakel je adblocker uit voor Visionair en reload (F5). Graag anoniem? Pas je cookie-instellingen aan, of gebruik de Tor browsersuite.

‘Economische crisis gevolg energietekort’

Germen

Ik koesterde ooit de wat naïeve gedachte om de wereld te verbeteren en toog naar Wageningen. Dat bleek achteraf gezien niet echt zinvol - de problemen in tropische landen hebben niet zozeer met gebrekkige landbouw te maken als wel met slecht geregelde eigendomsrechten en het destructieve landbouwbeleid -dumpen- van westerse landen. Omdat de werkgelegenheid niet overhield ben ik als autodidact de IT ingegaan en heb daar vele jaren mijn brood in verdiend. Ik heb tussendoor nog een paar jaar technische natuurkunde gestudeerd aan de UT. Je verdiepen in natuurkunde is voor iedere visionair in spe aan te raden - het leert je de essentie van een ingewikkeld probleem simpel samen te vatten en leert je de enige beperkingen kennen die de natuur kent. Andere beperkingen zijn maar schijn. Ik heb deze site opgezet om zo het ernstige probleem van peak fantasy aan te pakken.

You may also like...

2 Responses

  1. Douwe zegt:

    Lijkt mij een mooie toekomst in ieder geval voor 100% op duurzame energie draaien en daarbij ook een soort cradle tot cradle invoeren voor alle technologie waardoor we daar ook veel slimmer mee om zullen gaan. En is het dan heel erg als er wat meer mensen weer op het platteland gaan wonen. Lekker je eigen eetbare bostuin en ondertussen via het internet wel met de hele wereld kunnen praten. Waarom zou je dan nog kiezen om in een klein apartementje te wonen in het midden van een grote stad… 

     

  2. Bemoeier zegt:

    Dat de bestuursstructuur een waterhoofd werd kwam waarschijnlijk doordat ze hun familie en elkaar mooie baantjes toeschuifden.
    Waardoor corruptie en wanbeleid dus ook een oorzaak van de ineenstorting was denk ik.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>