Josie the Outlaw over zelfeigenaarschap

Share Button

R314-140115_player

Vandaag een leuke dame, Josie the Outlaw, die kort een aantal zaken uitlegt. In dit eerste filmpje van 4 minuten verteld ze over principes als zelfeigenaarschap en legt ze mensen uit dat mensen geen toestemming hoeven te vragen om vrij te zijn of om hun leven in te richten op een manier zoals zij dat graag zouden willen.

Ben jij eigenaar over jezelf?

 

Vervolgens legt ze in dit iets langere filmpje uit wat het is om een Outlaw te zijn. Kortom om simpelweg te beseffen dat morariliteit heel wat anders is dan wetgeving en dat het volgen van de wet niets met goed of moreel zijn te maken heeft. Ze roept mensen op om zelf na te denken en meer verantwoordelijkheid te nemen voor het inrichten van hun eigen leven.

 

En dan om de knuppel maar even helemaal in het hoenderhok te gooien, in dit filmpje legt ze heel duidelijk uit waarom het belangrijk is dat goede mensen in staat zijn om zichzelf te beschermen en ze geeft daarbij een flink aantal praktische veiligheidsinstructies.

(If you like what you see here, please consider visiting www.JOSIEtheOUTLAW.com and helping Josie to keep spreading the message of true freedom, and follow her on Twitter @JosietheOutlaw1)

Wat denken mensen hier, heeft deze dame goede punten? Is het verstandig dat wij onszelf als burgers net als in Zwitserland ook wat beter leren verdedigen? Reacties zijn van harte welkom!

Aanverwante artikelen:
-) Website: www.JOSIEtheOUTLAW.com
-) Youtube kanaal Larken Rose
-) The Story of the Tiny Dot
-) The Non Aggression Principle
-) Larken Rose in de rol van een Statist
-) De plantage van koning Willem
-) Als jij koning zou zijn
-) Intensieve menshouderij
-) Josie The Outlaw over zelfeigenaarschap
-) Discussie over Voluntarism vs Authority
-) Lezingenserie over The Natural Law or The Real Law of Attraction door Mark Passio
-) Het einde van al het kwaad, een boek van Jeremy Locke
-) Het meest gevaarlijke (bij)geloof, een boek van Larken Rose
-) In het licht van voortbestaan
-) Bashar, volg je hoogst passie met integriteit en zonder verwachtingen

ghandi-evil-system

Share Button

Douwe

Woonachting in Noorwegen, en al sinds lange tijd geïnteresseerd in de "grotere vragen" des levens. Dit combineer ik met een actieve instelling om te kijken hoe we het leven met elkaar en voor elkaar een stukje gemakkelijker en mooier kunnen maken. Zelf heb ik bij een aantal onderwerpen die vanuit mijn gezichtspunt het voortbestaan van mensen aanzienlijk kunnen vergroten websites helpen ontwikkelen om deze informatie gratis beschikbaar te maken voor eenieder. Dit zijn: eetbaarnederland.nl, permacultuurnederland.org, esperanto-jongeren.nl en mensenrechten.org. Mijn huidige tegeltjeswijsheid: Do the best you can, with what you have, where you are :-)

Dit vind je misschien ook interessant:

2 reacties

 1. moerstaal schreef:

  Ah, grappig, die ken ik al. Achter de coulissen hebben wij deze dame al besproken. Iemand kwam met haar aanzetten in een mailgroep (mensen achter websites als klok, boinnk, biflatie). Uiteindelijk waren wij het erover eens dat ze te gelikt is. Alsof er geld achter zit dan wel dat ze met de kliks hopen te verdienen.
   

  • Douwe schreef:

   Zou kunnen natuurlijk maar ze heeft nauw samengewerkt met Larken Rose voor deze filmpjes, dit is hun gezamenlijke project tenminste zoals ik het van ze begrijp in ieder geval. Leuke filmpjes en ze heeft een vlotte website. Niets mis mee met informatie professioneel en goed te verspreiden toch? Wil je ideeen mainstreamen dan zul je gewoon een bepaaalde kwaliteit en profesionaliteit moeten uitstralen en dat doet zij volgens mij heel aardig. Zij heeft ook al honderdduizenden youtube hits tegenover tienduizenden van Larken Rose. Het is wellicht wat flauw maar ik vrees dat een grote meerderheid van de mensen toch liever naar een vlotte jonge dame luistert. En voor zover ik kan achterhalen heeft ze precies dezelfde boodschap als mensen als Larken Rose, Mark Passio en Jeremy Locke alleen in een andere verpakking. En ook wel fijn om te zien dat er ook vrouwen zijn met dit gedachtegoed

   Als poster girl voor het vrije denken en de eigen verantwoordelijkheid vind ik haar persoonlijk wel wat hebben. Een mooie aanvulling op de heren die tot zover in ieder geval voorbij gekomen zijn :D 

Geef een reactie

Advertisment ad adsense adlogger