Video: de toekomst van seks

De mens blijft hetzelfde dus de intermenselijke interactie bij uitstek, seks, zal ook hetzelfde blijven. Zou je op het eerste gezicht zeggen. Echter, ook op dit gebied zal de technologie steeds meer toeslaan. Het condoom en de anticonceptiepil waren nog maar het begin. Hoe zal een potje vrijen er over tien jaar uitzien?

In deze video wordt een poging gedaan deze vraag te beantwoorden.

Seks met robots? De seksindustrie was al vaker voorloper in technische ontwikkelingen...

Seks met robots? De seksindustrie was al vaker voorloper in technische ontwikkelingen…

Eh... Delen?

Germen Roding

Hoofdredacteur en analist (Visionair.nl) Expertise: Wageningen Universiteit, tropisch landgebruik met specialisaties plantenteelt en visteelt (master), natuurkunde (gedeeltelijke bachelor), informatica (praktijkervaring)

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. antares schreef:

    Kom niets meer tekort op dat gebied, maar mensen die nog alleen zijn zullen over het algemeen hun fantasieën wel hebben. Hoe dat straks in de praktijk tot uiting gaat komen??? Weet het echt niet, hoop eerlijk gezegd dat ze iemand vinden die bij ze past, wel zo gezellig.

  2. Germen schreef:

    Dit filmpje is evengoed van toepassing voor mensen die niet alleen zijn, zoals ikzelf en naar ik begrijp ook jij. Er zijn denk ik ook intellectuele/wijsgerige redenen om na te denken over de toekomst van seks, omdat seksualiteit een grote drijvende kracht is in het gedrag van de mens en de evolutie van de menselijke soort.

  3. antares schreef:

    Ik vermoed dat de toegankelijkheid tot het hebben van individueel of gezamenlijk gekozen, werkelijk bevredigende seks ongeacht de vorm; (dit anders dan de natuurlijke; bijvoorbeeld een voor iedereen vrij verkrijgbare psychosomatisch geprogrammeerde droomtablet, of 3D cyberseks in combinatie met robotseks e.d.) zeker gevolgen zal hebben voor het zelfmoord terrorisme, maar ook aan seks gerelateerde depressies. En inderdaad, na zes jaar celibatair te zijn geweest heb ik nu eindelijk weer een lieve gezellin gevonden. Dat wordt een fijne kerst samen. Bij deze hetzelfde voor jou en jouw vriendin, maar ook alle visionair oprecht goed gezinden, een fijne kerst gewenst. ;)

Geef een reactie