Controlemechanismen van de topelite

Share Button

Wat karakteriseert een echte visionair? Wellicht iemand die ondanks wat anderen van hem of haar vinden hun eigen pad volgen en de waarheid zoals zij die zien bekendmaken. David Icke is binnen die definitie een echte visionair die al meer dan 20 jaar boeken schrijft en optredens geeft over de mensen die volgens zijn onderzoek aan de touwtjes trekken in de wereld. Ook legt hij simpel uit via welke controle mechanismen ze dit doen. De piramidevorm achtige organisatie die gebruikt wordt in het hedendaagse bancaire, mainstream media en politieke systeem om macht te concentreren aan de absolute top en alle lagen eronder verdeelt te houden zodat je ze (on)bewust mee kunt laten bouwen aan je doel. De “Totalitarian Tiptoe” komt aan bod en het middel van probleem-reactie-oplossing welke beiden, als je deze systemen snapt, je opeens overal om je heen ziet. Iets waar we momenteel overigens middenin zitten, een economische crisis om de macht over het geldsysteem nog verder te concentreren en de democratische rechten van de landen die deelnemen aan de Euro verder te beperken. Maar ook legt hij uit hoe deze machtsnetwerken via kindermisbruik en bizarre rituelen wederzijds chantabel zijn en ze elkaar daarom grotendeels de hand boven het hoofd houden. Daarom hieronder een aantal van zijn presentaties waarin David Icke zijn blik op de wereld geeft.

“Denk zelf na en laat anderen het voorrecht genieten hetzelfde te doen.”
-Voltaire

Als eerste deel 3 van een nieuwere serie presentaties van David Icke, genaamd The Lion Sleeps no More waarin hij The Global Agenda van de elite duidelijk uitlegt en via welke poppetjes ze dit allemaal aan het spelen zijn volgens zijn onderzoek. Ik begin met dit deel omdat dit het beste aansluit bij de eerdere artikelen over hoe ons bancaire, mainstream media en politieke systeem gecontroleerd worden. David Icke heeft er nog een hele dimensie bij waar je, voor de mensen die dat minder goed trekken, maar even langs moet kijken omdat de meer feitelijke en controleerbare informatie zeer interessant is. Voor de liefhebbers zijn naast deel 3 de andere delen op de youtube te vinden.

The Lion Sleeps no More, deel 3

 

Daarnaast is ook een wat oudere serie van hem interessant met de titel: Secrets of the Matrix. Hieronder deel 1 ingebed. Daarnaast zijn op youtube ook deel 2 en deel 3 te vinden.

Secrets of the Matrix, deel 1

 

Meer informatie:
Voor meer informatie van David Icke, zie zijn website: www.davidicke.com
Verder zijn veel van zijn presentaties ook via de youtube en torrentz te vinden o.a.
Meningen over wat David Icke beweert zijn zeer welkom en geven wellicht voer voor een interessante discussie.

“It may be true that you can’t fool all the people all the time,
but it does seem that you can fool enough of them to rule a large country.

~ Will Durant

Overige artikelen: 
-) The Liberty Academy
-) Macht
-) Update – Hoe eerlijk is ons huidige economische systeem eigenlijk.
-) De toekomst van onze economie deel 12 & 3
-) 3 praktische oplossingen voor meer economische veerkracht
-) Update het economische systeem!
-) Hernationaliseer het recht op geldcreatie 
-) Breek het monopolie van geld als enige ruilmiddel
-) 2000 jaar strijd over de controle van het geldsysteem
-) De top van de geldpiramide, de Rothschilds
-) Griekenland is kaalgeplukt, op naar de volgende
-) Oorlog is cashen voor de 1% 

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennisen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter.  Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

Share Button

Douwe

Woonachting in Noorwegen, en al sinds lange tijd geïnteresseerd in de "grotere vragen" des levens. Dit combineer ik met een actieve instelling om te kijken hoe we het leven met elkaar en voor elkaar een stukje gemakkelijker en mooier kunnen maken. Zelf heb ik bij een aantal onderwerpen die vanuit mijn gezichtspunt het voortbestaan van mensen aanzienlijk kunnen vergroten websites helpen ontwikkelen om deze informatie gratis beschikbaar te maken voor eenieder. Dit zijn: eetbaarnederland.nl, permacultuurnederland.org, esperanto-jongeren.nl en mensenrechten.org. Mijn huidige tegeltjeswijsheid: Do the best you can, with what you have, where you are :-)

Dit vind je misschien ook interessant:

3 reacties

 1. Douwe schreef:

  David Icke noemt dat er aan deze elitaire top een relatief gezien enorm misbruik is van kinderen. Dit lijkt wellicht een idiote bewering en kan het goed zijn, laten we het hopen. Toch gaan ook in Nederland al jaren geruchten over precies deze zaken in bepaalde topfuncties van Nederland. 

  Zo is de hoogste ambtenaar van Veiligheid en Justitie, Joris Demmink al enkele decennia verdacht van pedofiele praktijken. Er is een Demmink Doofpot dossier waar veel interessante informatie over deze case is te vinden op  https://www.demminkdoofpot.nl/home.html 
   
  Nu denken veel mensen ja dat is toch onzin, anders was hij allang verwijdert, andere mensen beweren dat zijn verwijdering niet mogelijk is omdat dan het hele netwerk van dit elitaire misbruik naar boven komt. En dit is juist het idee van dit soort bizarre rituelen. Je zorgt dat mensen in de elite van een land wederzijds chantabel worden gemaakt door ze bij dit soort bizarre rituelen gezamenlijk aanwezig te laten zijn.
  Zo zijn er andere mensen die beweren dat wijlen prins Claus hier ook bij betrokken kan zijn geweest. Op http://www.argusoog.org/clausgate/ is meer over deze zogenaamde Clausgate te vinden. 

  Maar ook prins Friso zou volgens anderen weer betrokken zijn bij dit soort projecten en dit zou direct gelinkt zijn aan de moordzaak op Marianne Vaatstra.
  Op de website van onafhankelijk journalist Micha Kat is hier meer over te vinden. o.a. op http://www.klokkenluideronline.nl/artikel/4545/friso-lid-van-nl-skull-and-bones 

  Als we dit in combinatie zien met de Nederlandse Jeugdzorg, het bureau waarover ik op mijn website mensenrechten.org verreweg de meeste klachten over krijg en zij pertinent nooit antwoord geven op cases dus er is letterlijk niet mee te praten. En de klachten die ik krijg zijn echt heel naar, onmenselijke zaken die er in naam van dit bureau worden uitgevoerd. Om dit te illustreren publiceerde Geenstijl recent een artikel met een dramatisch filmpje van een kind dat gillend door de politie bij de moeder wordt weggehaald. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/03/video_jeugdzorg_en_politie_hou.html

  Als we dit allemaal bij elkaar optellen lijkt deze bewering van Icke opeens niet zo bizar meer. Ik hoop zelf heel sterk dat alles wat Icke beweert en bovenstaande bronnen beweren hele grote onzin is. Echter we hebben in Nederland net weten te zien hoe stelselmatig kindermisbruik van de katholieke kerk ook meer dan tientallen jaren in de doofpot heeft kunnen blijven ongeacht onze zogenaamde “vrije pers”. Dus daar vertrouw ik persoonlijk niet meer zo op.
  Kortom het is belangrijk dat we dit punt niet zomaar wegwuiven als hersenspinsels van Icke, dit verdient echt heel grondig onderzoek en al zou maar 5% van wat bovenstaande bronnen beweren waar zijn dan zitten we nog steeds op een beerput in Nederland die zijn weerga niet kent.

 2. Paul.R schreef:

  Douwe, niets maar dan ook daadwerkelijk niets is de mens vreemd. Wat misbruik van kinderen aangaat, moet resoluut iets gebeuren, daar het kleine individu voor het leven verminkt is. Ik hoop nooit dat het via mijn kleinkinderen 7 st zou gebeuren, wnat dan gaat bij mij de oerwet gelden. Politiek doet hier niets aan, die makke schapen. Kijk maar oa naar deetman en zijn club, het zal je als ouder zijnde maar gebeuren met je kind. Daarnaast zijn er nog vele dingen die geschieden door de mens, het is allemaal te bizar voor woorden.

 3. Douwe schreef:

  Ik werd getipt op dit artikel in de volkskrant over het schrikbarend hoge aantal gevallen van sexueel misbruik bij jeugdzorg. http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/2455983/2011/06/22/Commissie-geschokt-over-meldingen-en-ernst-misbruik-jeugdzorg.dhtml

  Hier een aantal schokkende fragmenten uit het artikel:

  Niet alleen leidinggevenden en volwassenen waren daders (voornamelijk mannen), ook kinderen pleegden misbruik. Groepsleiders en pleegvaders vormen de meerderheid van de daders.

  In 80 procent van de meldingen was er sprake van daadwerkelijke verkrachting, en het bleef veelal niet bij incidenten. ‘Ruim 65 procent van de meldingen heeft betrekking op misbruik dat minimaal 1 jaar aanhield. In ruim 33 procent van de gevallen gaat het om misbruik dat valt in de categorie 3-10 jaar’, schrijft de commissie in een verklaring.

  Wat de commissie opvalt, is dat naar kinderen die signalen geven over misbruik heel slecht wordt gelusiterd. Dat is nu ook nog zo. Kinderen worden vaak niet geloofd, hulpverleners denken dat zoiets wordt gezegd om ‘bijvoorbeeld overgeplaatst te worden’, zegt Samson.

  Het is inmiddels bewezen dat de katholiek kerkelijke elite betrokken is bij grootschalig stelselmatig kindermisbruik zowel in Nederland als in vele andere landen. Als je dit artikel van de volkskrant zo leest, dat leidinggevenden en groepsleiders van de jeugdzorg ook betrokken zijn geweest bij stelselmatig kindermisbruik en ze laten zien dat tot aan het onderzoek aan toe in 2011 dat er vaak niet eens geluisterd wordt naar de kinderen als zij zelf aangeven dat ze misbruikt worden… Hoe bizar willen we het hebben hier in Nederland. Waarom worden deze beide instituten zowel de kerk als jeugdzorg niet volledig van onder naar boven doorgelicht door profesionele mensen. In de katholieke kerk gaan vertegenwoordigers van de kerk de inventarisatie doen… Hoezo de slachter keurt zijn eigen vlees? En als je dan ziet wat jeugdzorg momenteel nog doet in het artikel van Geenstijl, hoezo kan dit nog in Nederland. Ik vind het werkelijk te bizar van woorden en maak me echt heel ernstige zorgen over deze feiten.

  Ik zou mensen die dit weekend de tijd hebben echt aanraden om de gelinkte documentaires van David Icke te bekijken.

Geef een reactie

Advertisment ad adsense adlogger