Wake Up Call – Remastered

Share Button

Een interessante film over de machtsstructuren van de huidige mensheid.

early_morning_wake-up_call

Some of the topics covered in the film:

The New World Order, Federal Reserve, Bilderberg Group, Trilateral Commission, Council on Foreign Relations, North American Union, the Rockefeller/Rothschild families, Freemasonry, Bohemian Grove, the Illuminati, Illuminati symbolism, Problem-Reaction-Solution, 9-11, war profiteering, the phony ‘War on Terrorism’, the impending ‘Big Brother Surveillance Society’, the war on civil liberties, microchipping, mind control, media control and ‘education system’ indoctrination.

https://www.youtube.com/watch?v=yT1GavDtiwM

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Wie vormen het internationale private bankenkartel?
-) De oorlog vanuit de Verenigde Staten tegen democratie
-) Bekentenissen van een economische huurmoordenaar
-) Het militair industrieel complex
-) 100 jaar mindcontrol experimenten
-) Corruptie uitgelegd door ex-lobbyist
-) Controlemechanismen van de 1%
-) The Liberty Academy
-) The Greatest Truth Never Told

sociopaths

Share Button

Douwe

Woonachting in Noorwegen, en al sinds lange tijd geïnteresseerd in de "grotere vragen" des levens. Dit combineer ik met een actieve instelling om te kijken hoe we het leven met elkaar en voor elkaar een stukje gemakkelijker en mooier kunnen maken. Zelf heb ik bij een aantal onderwerpen die vanuit mijn gezichtspunt het voortbestaan van mensen aanzienlijk kunnen vergroten websites helpen ontwikkelen om deze informatie gratis beschikbaar te maken voor eenieder. Dit zijn: eetbaarnederland.nl, permacultuurnederland.org, esperanto-jongeren.nl en mensenrechten.org. Mijn huidige tegeltjeswijsheid: Do the best you can, with what you have, where you are :-)

Dit vind je misschien ook interessant:

3 reacties

 1. paul-r schreef:

  Veel is mij al bekend en zeer zeker wat Vietnam aangaat. Het mooiste gedeelte van deze lange zit vond ik het laatste gedeelte. Hierin zie je de ossen een leeuwin wegjagen die een jong kalf wilde verorberen. Het staat paradoxall op de overige inhoud van de video, maar het geeft duidelijk aan dat de massa/kudde iets kunnen doen. Gezamenlijk zijn ze sterker dan welk machtsmiddel dan ook. Mensheid wordt wakker, door deze call. Mvg Paul.

 2. Douwe schreef:

  Ja het laat maar al te zeer weer even de echte machtsstructuren zien van de huidige Westerse Wereld. 
  Zodra genoeg mensen dit weten en zich niet meer onbewust voor het karretje laten spannen en met hun eigen voortbestaan goed aan de slag gaan komen we wellicht wel onder dit huidige juk van psychopaten uit. Iets mooiers kan ik er namelijk momenteel niet van maken. 

 3. Elrandy schreef:

  trgf856’/; Mijne samenvatting ‘chaotische film compositie’ “Wake up call”!!
   
  Coöperation operation blobal money. Als iedereen gewoon afstand doet van z’n geld is het niet meer van belang, raar dat iedereen geld juist wil bezitten, voor ruil procedures, verder kijk ik er helemaal niet tegenop, dus zal ik er nimmer last van hebben. Progress zal na mijn tijd ook wel verdergaan in de richting van de danzijnde besturing der komende Here(n).
   
  Voor de gewone mens is de wereld niet meer dan de afstand die zij ‘kunnen’ afleggen, hebben afgelegd. En als men op leeftijd is gekomen is dat niet meer dan eigen huis en buurtje, met als extraatje een mediaatje, en hun voorstelling en praatjes hiervan. Een grote toneelgroep en Alex Jones en David Icke willen graag zelf de hoofdrol (niet vergeten de andere soms anonieme, vertel stemmen).
   
  Gelukkig is het een praktijk oefening van huidige generatie geïnteresseerden. Individuen die zich verschuilen in de massa er niet thuishoren en geen respect hebben voor Heren en Dames, verdienen niet beter. Geen enkel wezen is perfect genoeg voor het leven, immers perfect is mij ongekend. 
   
  Wat machtswellustelingen doen is creëren van chaos in een gebied (bij mensen, het kweken van psychopaten), waar men voorbereidingen heeft getroffen voor hun nieuwe orde. Het leuke is dat het meestal helemaal anders loopt dan zij hadden verwacht, waarbij er diverse overlevenskrachten bij onbekenden en dus ongewensten ontwaken.
   
  Toevallig zijn er bij mij verschillende chips ingeplant, simpel om het feit dat de chip technologie wetenschap (enkele(Nederlanders), een paar(Denen) en een aantal(Chinezen)) willen weten hoe een wereld met chip veranderd. Doet me niets want ik kan zonder chip ook sterven. En trouwens zonder electriciteit nuances (leesapparatuur) werkt ’t chipje niet meer.
   
  Het is voor iedere geïteresseerde altijd leuk als men iets weet over hoe het was, en welke exspectaties zij hebben?
   
  Wat vele ‘niet’ weten, zijn de feiten dat het vaker dan niet toch geheel anders is dan de demagogen U voorstellen en vertellen. Heden, geschiedenis en toekomst. Herhaling nabeschouwing?
   
  ;)
   

Geef een reactie

Advertisment ad adsense adlogger