Calvin & Hobbes humor

Share Button

Even een kort grappig stripje van Calvin en Hobbes tussendoor.
Klik op de afbeelding om het in vol formaat te zien.

Meer Calvin en Hobbes op http://www.gocomics.com/calvinandhobbes/

Share Button

Douwe

Woonachting in Noorwegen, en al sinds lange tijd geïnteresseerd in de "grotere vragen" des levens. Dit combineer ik met een actieve instelling om te kijken hoe we het leven met elkaar en voor elkaar een stukje gemakkelijker en mooier kunnen maken. Zelf heb ik bij een aantal onderwerpen die vanuit mijn gezichtspunt het voortbestaan van mensen aanzienlijk kunnen vergroten websites helpen ontwikkelen om deze informatie gratis beschikbaar te maken voor eenieder. Dit zijn: eetbaarnederland.nl, permacultuurnederland.org, esperanto-jongeren.nl en mensenrechten.org. Mijn huidige tegeltjeswijsheid: Do the best you can, with what you have, where you are :-)

Dit vind je misschien ook interessant:

8 reacties

 1. antares schreef:

  Gewoon het condoomverbod verbieden werkt ook.

 2. Douwe schreef:

  Wereldwijde 2 of zelfs 1 kind politiek invoeren?

  • antares schreef:

   Op basis van je bewust voortplanten, waarom niet? In onze werkelijkheid, heeft geen enkele religie ons ook maar iets te delegeren. Weg met dat conservatieve, intrigante, maatschappij ongezonde, en disfunctionerende gelul.

   • antares schreef:

    Note.

    Ik bedoelde specifiek het condoomverbod, en zaken als het veroordelen van  normale seksuele eigenschappen van mensen. Voor de rest moet iedereen het zelf maar weten, die vrijheid betwist ik niet.

 3. Paul.R schreef:

  Andre, ik ben het met je eens. Je kan een oerdrift niet aan banden leggen. Dat is in de genen ingebakken. Je kan wel voorlichting geven en de mens in vrijheid laten beslissen wat ze er wel enof niet mee doen.P.

  • antares schreef:

   Precies Paul, en de schade die wordt aangericht, beperkt zich niet tot individuele gevallen, de hele mensheid lijdt er onder. Onnodige verspreiding van allerlei ziekten en overbevolking zijn nog maar een klein deel van de gevolgen. Men heeft het verkeerde controlemechanisme aan de leer gekoppeld, daarvoor betalen we nu een veel te hoge prijs.

 4. peter schreef:

  …ik vind het voornamelijk erg grappig…you guys…
  (je zou bijna Engelse humor vermoeden)

Geef een reactie

Advertisment ad adsense adlogger