Stoppen met roken verbetert het seksleven.

Stoppen met roken verbetert de seks

Stoppen met roken verbetert het seksleven.
Stoppen met roken verbetert het seksleven.
Stoppen met roken verbetert de bedprestaties van mannen. Dat concluderen wetenschappers uit Boston die onderzoek verrichtten naar de seksuele gezondheid van mannen die succesvol waren gestopt met roken, en mannen die weer zijn begonnen na het volgen van een stoppen-met-rokenprogramma. De onderzoekers denken dat artsen met hun voorlopige bevindingen mannen makkelijker kunnen overtuigen van het nut om met roken te stoppen. Dat rokers tweemaal zoveel kans lopen op impotentie als niet-rokers was al bekend uit ander onderzoek.

Wat dat betreft gaat het dus de goede kant op met de seksbeleving in Nederland; enkele weken geleden kwam Stivoro nog met een persbericht dat Nederland momenteel het laagste percentage rokers ooit kent. Goed nieuws, behalve dus voor de buren…

Bron:
Association between smoking cessation and sexual health in men (let op: om het hele onderzoek te lezen moet je inloggen)
Artsennet.nl
Prevalentiecijfers Stivoro (onderstaande afbeelding)

Het aantal rokers is in 2011 aanzienlijk gedaald

3 gedachten over “Stoppen met roken verbetert de seks”

  1. Klopt helemaal. Sterker nog als je stop met roken verhoog je je kans op succes. De overwinning die je namellijk hebt behaald op jezelf geeft je zelfvertrouwen een enorme boost. De methode die hier volledig op gebaseerd is betreft de Hypno2 methode. Lees maar:

    Als je écht voorgoed een niet-roker wilt worden, dien je je verslaving van alle kanten te bekijken. En dus moet je aan de slag met zowel je lichamelijke als je geestelijke verslaving, op bewust én onbewust niveau. Dan pas kun je alle aspecten van het roken loslaten.  Kijk maar op http://www.hypno2.nl 

Laat een reactie achter