Alex Jones: Transhumanisme is een sinister complot

Transhumanisten willen met behulp van techniek de mens laten evolueren tot een altijd gezonde, onsterfelijke supermens. Volgens Alex Jones, beter bekend van zijn anti-Bilderberg-activiteiten, zit er achter het transhumanisme een sinister complot van de elite om de mensheid zoals we die kennen uit te roeien en/of tot slaaf te  maken, zodat er nog maar enkele honderden miljoenen gehoorzame mensen overblijven. In deze video een samenvatting.

Niemand, zelfs Alex Jones niet, kan er bezwaar tegen hebben, dat er een einde komt aan menselijk leed. Ik denk persoonlijk dat het centrale probleem is, dat techniek over het algemeen in handen is van machtige bedrijven of grote overheidsorganisaties. Met andere woorden: alleen toegankelijk voor de elite en niet voor de rest van de bevolking. dit moet veranderen. Open-source technologie en vrij toegankelijke wetenschappelijke artikelen is mijns inziens het antwoord. ook zal de greep van burgers op de overheidssector en grote bedrijven sterker moeten worden.

4 gedachten over “Alex Jones: Transhumanisme is een sinister complot”

 1. Zodra ik de You Tube clip met Alex Jones startte, verkleurden in de rechter bovenhoek de buttons minimaliseren, verkleinen, en sluiten, paars. Op dat moment wordt een poging gedaan jouw computer over te nemen. De virusscan eroverheen laten gaan helpt niet, als je weer terug keert is het venster nog steeds paars. Wat wel hielp, is de virus scanner updaten en vervolgens een diep scan laten doen. Tijdens het updaten verdween de paarse verkleuring, de scan daarna geeft dan aan dat er geen virus werd aangetroffen. Men verstaat blijkbaar het kunstje om te zien of jij jouw virusscanner aan het updaten bent, en trekt zich direct terug voordat die inbreuk (computer breuk) opgemerkt wordt. 
   
  Wat Alex Jones betreft:
   
  Iemand die weet dat zij/hij duidelijk overkomt en begrepen wordt door het publiek, heeft geen stemverheffing nodig. Het is een bekende, doorzichtige, psychologische activisten truc, die het eventuele opponenten simpelweg onmogelijk maakt te interrumperen, door hen te overschreeuwen. Politici maken en maakten er veelvuldig gebruik van tijdens debatten. Het werkt uitstekend bij mensen die onvoldoende geïnformeerd zijn, daardoor onzeker, en daarom uiterst gevoelig voor suggestie. Dat Jones hier achter de microfoon zit en zo niet geïnterrumpeerd kan worden, is in dit verband opmerkelijk. De man doet op deze manier zo vaak zijn best anderen publiekelijk (aanwezig) te overtuigen, dat hij vast is komen te zitten in deze rolpatronen. Andere, dergelijke direct vergelijkbare patronen, vindt je bijvoorbeeld bij activistische bloggers. De oppositie wordt daar weggeblazen met enorme lappen tekst, afbeeldingen, en verwijzingen (links) die in hun paranoïde straatje passen. Overigens krijgen ze dan steevast deskundige hulp van allerlei pluimage; waaronder gelijkgestemd volk, pseudo intellectuelen en andere overtuigden.
   
  Heeft u wel eens opgemerkt, dat bijvoorbeeld dove of slecht horende mensen in vertrouwd gezelschap, toch last hebben van achterdochtige gedachten beelden en associaties? Dat hoeft niet altijd zo te zijn, maar het komt vaak voor. Dit komt omdat er informatie ontbreekt, een eventueel gesprek kan tenslotte wel over hen gaan. Pareid olia noemt men dit; de auditieve versie van pareid olie, de zichtbare variant. Hierdoor kunnen tunnelvisies ontstaan, die zich als vaste patronen in de hersenen hechten. Wat veel mensen niet weten is de derde, veelvuldig voorkomende variant; een psychotisch brein. Wat bij hun vaak ontbreekt, is de noodzakelijke sociale interactie met hun omgeving, en het besef dat hun uitgangspunten een misleiding zijn, als gevolg van hun handicap. Zij zijn ons probleem, omdat zij niet alleen niet minder intelligent zijn, eerder over intellectueel. Zakelijk daardoor succesvol, maar dan wel op een gewetenloze manier. Speciaal zij zijn daarom bang voor ontwikkelingen, die mensen als Ray Kurzweil, Stephen Hawking, en de andere team leden bij Google aan het verwezenlijken zijn. Synthetische telepathie bijvoorbeeld, gekoppeld aan internet verbindingen, verraad straks hun meestal goed gemaskeerde achtergrond waanzin. Niet alleen de AI computers van de toekomst zullen hun patronen er uit vissen, de hele, zo verbonden volksmassa wordt afkerig van hun denkpatronen. De techniek en wetenschap hou je echter onmogelijk tegen. De deelnemers aan dit proces komen uit alle lagen van de bevolking, absoluut niet speciaal voorgekomen uit de zogenaamde elite. Iedereen kan zich met een beetje geluk (talent) en initiatief, (daadkracht) zichzelf opwerken tot manager of directeur van haar/zijn eigen bedrijf, dat heb ik zelf ook gedaan. Alex Jones beschouw ik als een verstandelijk gehandicapte; met eenzijdige, egoïstische, (resultaat tunnelvisie) maar geniaal in elkaar gezette, paranoïde denkbeelden.

 2. “Niemand, zelfs Alex Jones niet, kan er bezwaar tegen hebben, dat er een einde komt aan menselijk leed. “ 
   
  Tegen geestelijk lijden kan ieder mens zelf aktie ondernemen.  Daar is geen Alex Jones voor nodig.

Laat een reactie achter