Visionairen ontdekken het grootste probleem van Nederland

Voor het eerst in de korte geschiedenis van ons bestaan organiseert Visionair.nl een schrijfwedstrijd. Hierbij vragen wij jou als lezer antwoord te geven op de vraag wat volgens jou een groot probleem is voor de bevolking van Nederland.

Onderwerp: Grote problemen voor Nederland
Deadline: Zondag 1 januari 2012 12:00 ’s middags
Te winnen: Juryprijs en publieksprijs (boekenbon van €25,-)
Voor de uitgebreide informatie en instructies klik hier

16 gedachten over “Visionairen ontdekken het grootste probleem van Nederland”

  1. Het grootste probleem van de hele wereld is de onbalans tussen weten en niet weten. Dankzij open internet – the universal mind which connects us all – weten we massaal een heleboel meer. Dus het wel weten neemt steeds meer de plaats in van niet weten. Nou nog weten hoe we ons moeten gedragen.

  2. Het grootste probleem van Nederland is de consensus die er heerst op het kapitaliseren van de fundamentele rechten van de mens en dan met name de zorg,energie,voeding en huisvesting
    die dingen zouden voor iedere burger gratis moeten zijn.

    Mvg white

  3. Ik vind het grootste probleem van de mensheid nu het gebrek aan vergeestelijking en dit zie ik als oorzaak van alle andere problemen zoals armoede, economische crisis, (politieke) onrust, ….Hoewel de mens een geestelijk wezen is zijn de meeste mensen voornamelijk bezig met het materiële. En ontwikkelen van/bewust werken aan deugden zoals waarheidslievendheid, trouw, oprechtheid en dienstbaarheid zouden een eerste stap kunnen zijn naar de oplossing.

Laat een reactie achter