Video: een wereld vol overvloedige drank, sex en hamburgers

Wat krijg je als je een verzameling nerds, voor wie de sky de limit is, confronteert met “onoplosbare” wereldproblemen als voedselgebrek, drinkwatertekort en te weinig seks voor oudere mensen? Antwoord: dan worden die neuzelprobleempjes natuurlijk even snel opgelost. De zon levert duizenden malen meer vermogen dan wij als mensheid nu opmaken. Atomen zijn er genoeg, het is gewoon een kwestie van ze op de juiste manier aan elkaar plakken. Eat this, doemdenkers, ellendofielen en schaarste-economen.

Kortom: school je om tot nerd op een behoorlijke technische universiteit (hier kan het gratis) en join the party. Hier komt Cornucopia!

44 gedachten over “Video: een wereld vol overvloedige drank, sex en hamburgers”

 1. “Atomen zijn er genoeg, het is gewoon een kwestie van ze op de juiste manier aan elkaar plakken.”
  Dat is een waarheid als een koe. Het is niet moeilijk om alle wereldproblemen op te lossen.
   

 2. PrachtigTachtigAllemachtig-leuk, dat oeverloze optimisme! En, als het alleen maar een zaak van inventiviteit, technologische innovatie & ontwikkeling en vrije creativiteit zou zijn, tja en tjeetje, dan kan al de negatieve hubris binnen de kortste keren de Wereld uit zijn.
  Applaus en kudoos dus voor uw aanstekelijke optimisme, want ik zie er de humor wel van in. In alle bescheidenheid raad ik u des-ondanks toch aan om b.v. ” The Prince ” van Machiavelli en ” The Rise and Fall of the Roman Empire ” eens te lezen, ik weet het, da’s heel wat anders (want je moet er moeite voor doen) dan het door u ge-formuleerde positief-twitterologisch atoomplak boodschapje, maar wie weet? doet u er enige (mensen)-maatschappij-kennis mee op!
  Boeiuh!!!
   

 3. Voorbetering gaat met 3 stappen vooruit en 2 stappen achteruit.
  Maar de verbetering, de vooruitgang komt er wel.
  Voor iedere nieuwe oplossing zal een iets kleiner probleem terugkomen.
  Kleiner, makkelijker oplosbaar dan het oorspronkelijke probleem.
  Vooruitgang is evolutie….niet revolutie.
  De 19e en 20e eeuw kenmerkten zich door vele valse profeten die met de een of andere theorie beweerden in een klap de wereld tot een paradijs te kunnen omvormen.
  Maar met hun ideologie, vaak samen te vatten in een of enkele paginas bereikten ze vaak het tegenovergestelde:
  Zie het Derde Rijk van Nazi-Duitsland, zie Cambodja onder de Rode Khmer, Noord-Korea, de voormalige Sowjet-Unie, de DDR en alle andere Sowjet-sattelietstaten in Oost-Europa, Afghanistan onder de Taliban, Saudi-Arabie onder het huis Saud, Iran onder de ayatollahs enzovoort.
  Maar de toekomst van een evolutionair-technologische wereld ziet er in mijn visie erg zonnig uit.
  De jonge lezer van Visionair.nl zal als extreem oude man in het lichaam van iemand van de helft van zijn kalenderleeftijd, al voetballend met zijn achterkleinkinderen, een reis boeken langs de gasreuzen van dit zonnestelsel.

  1. Krijge We nouwww?  Jij Was Toch Diegene Die op https://www.visionair.nl/wetenschap/universum/planetenstelsel-binnen-zwart-gat-mogelijk/comment-page-1/#comment-28210  met een Goed Idee Kwam waar een Ongeliefd academicus van over zijn nek ging en maar snel er over heen ging lullen?
    
   Wees Maar Blij dat die academie Je ontging Want meesten hebben ze tot de darkforce weten om te bouwen en nu kunst kut en vliegwerk en nog meer misdaad Leugen en Bedrog Plegen om uit de Gevangenis te blijven. Academien worden veel te hoog gewaardeerd en Zijn tm heden Juist HET Probleem. Als Je Bekijkt welk lagen en sectoren der Maatschappijen Juist de Problemen hebben veroorzaakt Kan Men Beter academien Sluiten ter Beveiliging van de Bevolkingen. Broednesten van terreur en ondergang.

   1. Het Was Wél een academicus van de erasmus universtiteit ene fouchier (zusje van vaccinmoordenaars ab klink mark rutte maim verhagen  couthino en osterhuis) die Ons net nog met een dodelijker variant van het vogelgriepvirus bedreigde. En zo staan die plunderaars en afpersers bol van de academisch nivo terreur en misdaad elk mafiaelitelid een academisch diploma of nou geroofd of gekocht(52% Valse academische diplomas). 
     
    Het zijn academici ALLE bankiers die Ons Bedrogen en plunderden en plunderen. Het Zijn academici Waar Onder job cohen jph donner ernst hirsch ballin pechtold ncrv ntcb aivd jeugdzorg justitie die Ons als militair instructeurs psychologische oorlogvoeringen ” Extreemst Laf manipuleren en terroriseren en Mededaders Zijn aan de dood van Jaarlijks 35.000 Mensen cq Burgers extra Sinds hun terreur Volksverkrachting en belagingstechnieken op Ons losgelaten werden..dat ze Tegelijk misbruikten om Ons te plunderen en beroven.
     
    ALLE wetgeving politiek staat justities rechtbanken burgemeesters Zijn academici Die Ons bedreigen bedriegen Oplichten bedonderen misbruiken drogeren en bestelen En Ons opzettelijk de schuld en de valse schuld laten aandoen Willens en Wetens en Samenspannende.
     
    Deze paupers Oppakken en Afrekenen Voor de Nodige Extra bolusjes en handshags op de zeepafdelingen  IS Wel Heel Hoog Nodig. Ander om hebben ze geen enkel rem om zelf hun stront in Kinderkeeltjes te persen op de schoolreisjes “rondjes park en slaapfeestjes.
     
    Academicus is Voorlopig iets om Voor te Schamen en Zeker Bevreest Voor te zijn. Wordt ALLE tijden ook al misbruikt voor raciale seperatiedoeleinden en de Natives in de laagste klassen getrapt gevangen uitgebuit en misbruikt.
    NIKS Waard DUS!

   2. Volgens mij hoef je niet per se een hoog IQ te hebben voor goeie ideeën, sommige goeie ideeën zijn afkomstig van laag opgeleiden zoals je misschien nog wel weet vanuit een ander draadje waarvan ik de titel niet meer weet.

   1. O wat vreemd, ik ben hooguit van MBO niveau dus HBO zou dan al te moeilijk zijn voor mij.
    Daarboven zit het hogeschool niveau nog moeilijker, en daarboven universiteit`s niveau nog weer moeilijker.
    Dan moet je daar toch een heel vet IQ voor hebben ?

    1. Het ligt er maar aan hoeveel inspanning je je getroost voor de vakken waarin je studeert Bemoeier. Van mij had men ook geen erg hoge dunk op school, en ik zelf daarom ook niet. Dat dit kwam door de eeuwige pesterij had helemaal niemand door, daar kwam ik pas achter toen ik voor mijn werk meerdere stevige VAPRO mechanisch operator studies moest volgen. Dit geschiedde onder extreem hoge stress, omdat mijn vrouw twee maanden na mijn huwelijk een borderliner probleem bleek te hebben, met zelfmoord neigingen. Ondanks dat haalde ik geen cijfer onder de negen, over de hele studieperiode, dat kan ik ook zwart op wit aantonen. Ook bleef ik telkens onder de twintig minuten, voor examens waar 90 minuten voor stonden. Iedereen, inclusief ikzelf was verbaasd, maar mij werd één en ander niet in dank afgenomen uit jaloezie van hogerop. De pesterij op de werkvloer won het van mijn uithoudingsvermogen, en ik kreeg mijn eerste burnout. Ik flip helemaal terwijl ik dit opschrijf, en bedenk dat jij uit jouw verhaal daarover ook alleenstaande bent vanwege omstandigheden. Ik wil er niet teveel over kwijt, maar weet wel dat wat jou verteld werd dat je waard bent, het oordeel van anderen is, niet van jezelf. Probeer het nou maar, volgens mij kun je het. Stijg boven jezelf uit.

    2. Idd. Ikzelf heb nooit meer als. Havo gedaan en toen gaan werken. Maar je kon je toen, jaren zeventig, nog aardig opwerken zonder beroepsopleiding.
     Voor de grap heb ik wel eens mensa testen gedaan op internet en dan  scoor ik altijd 130-140. Dan denk ik soms dat ik toch beter had kunnen doorleren?…

 4. Nu ik de video gezien heb vraag ik me af of deze zo optimistisch is. Er wordt namelijk ook de opkomst voorspelt van kunstmatige intelligentie die slimmer is dan mensen.
  Terminator mag zijn intrede maken.
   

  1. Misschien kunnen ze kunstmatige intelligentie maken zonder sluwe vindingrijkheid in de toekomst, en dan ook nog zodanig dat die robots er geen identiteit`s crises van kunnen krijgen.

   1. Maak je er maar niet te druk over, want agressie is iets puur menselijks. Geen enkel dier op aarde is zo onnodig agressief als de mens, een dier ziet daar de zin totaal niet van in. AI moet je programmeren, waarna het systeem zelf lerend wordt. Niets, maar dan ook werkelijk niets kan een artificiële intelligentie zover brengen dat het systeem uit eigen kracht agressief kan maken. Alleen de mens zou daar moedwillig aan kunnen bijdragen. Machines hebben geen hormoon aangestuurde drift beslissingen, als basis voor intelligentie en gedrag.

    1. En wie denk je dat het AI systeem programmeert? Dat is een mens…of een slimme computer die ook ooit door een mens gemaakt is.
     Heeft die AI zomaar wat verborgen subroutines die op random momenten opstarten, lijkt het net op een mens. De stap naar agressie is niet zo groot hoor, is ook wel te programmeren.

    2. Ja de programmering en werking van zoiets “eng`s” zal vast wel eerst uitvoerig gecontroleerd en getest worden.

 5. Hoe je het ook wend of keert, we zullen wel ‘visionair’- moeten handelen, want anders loopt het uit op niks, ik bedoel die olie raakt echt een keer op, ondanks dat er mensen zijn die dat ontkennen. En met z’n 7 miljard, en je wilt het vooor iedereen aangenaam hebben. Tja…………………………

 6. Antares: Daarin heb je gelijk, alleen vrees ik dat de eerste intelligente robots de drones zullen worden die de VS in Afghanistan e.d. inzet.
  En die kunnen straks ook handig gebruikt worden om de meute hier in bedwang te houden als die in opstand komt tegen de moderne roofridders.
  Er wordt nu al aan gewerkt dat dergelijke robots zelfstandig beslissingen kunnen nemen. Binnen een jaar zijn dergelijke robots operationeel. 
  Drones in Afghanistan is slechts een proeftuin voor het echte werk straks.
  Ontwikkelingen gaan op dit moment bliksemsnel. Eerst de mensen alles ontnemen en vervolgens in bedwang houden door AI agenten. Dat is vrees ik het plan.  
  En de elite mag dankzij Ray Kurzweil’s technieken straks eeuwig leven als een soort supermensen.

 7. Het spijt me maar ik kan hier niet blij van worden. Voor mij is het de omgekeerde weereld waarin we steeds verder van de natuur en onze oorsprong af gaan.

  Er moet juist gestopt worden met natuur vernietigende technologie. Het vieze water moet niet drinkbaar worden, er moet voorkomen worden dat water vervuild wordt door de industrie. En al die nieuwe snufjes kunnen erg leuk lijken, maar er zijn al meerdere onderzoekers het erover eens dat bv. draadloze straling heel veel negatieve invloed op mensen en hun psychische en fysieke gezondheid hebben.

  Ik zou liever zien dat er meer natuurlijk geproduceerd zou worden, zonder vervuilende bijkomstigheden. De natuur is perfect, en kan ons alles bieden wat nodig is, waarom moeten wij daar zo’n puinhoop van maken?

  Dat energie op een andere manier geproduceerd en gebruikt moet worden ben ik het wel mee eens. En natuurlijk is het fijn dat iemand zelfstandig kan blijven leven na een ongeval of ziekte, maar er zijn grenzen en we hoeven niet zelf een zombie robot te worden.
  En waarom willen dit soort mensen toch altijd veel langer, of zelfs oneindig leven? Het gaat mi om de kwaliteit van leven en niet om de duur ervan.

 8. We moeten er een puinhoop van maken omdat we met veel te veel mensen in veel te grote steden wonen.
  Worden mensen daar gelukkiger van? Nee, logisch want ze leven op een onnatuurlijke manier. Kijk maar eens naar het gebruik van drugs, anti depressivica e.d. 
  Het wordt tijd dat we de nadruk leggen op kwaliteit van leven in plaats van als konijnen maar steeds grotere aantallen lichamen te produceren (kwantiteit). 

 9. Deze video besluit met Vint Cerf’s opmerkingen; ” Nobody has the solutions at hand, we have ‘ potential solutions ‘, en, ” Singularity’s ‘ Brand New World ‘ IS NOT JUST AROUND THE CORNER, what you’ve heard today is fantasy or bull-shit! ”
  Dus, beste Germen visionaire-extra-ordinaire, nogmaals, ik bewonder en herken uw jeugdig-optimisme, blijft en is het evenwel de vraag, of en hoe u (en alle andere (nu nog) ideologisch-materialistisch ingestelde nerds) zich gaan verhouden tot de werkelijkheid van elke dag. De (Wereld)mensheid is als zodanig in denken en doen ge-arriveerd in het quantum-mechanische/theoretische tijdperk (vanuit het 20e eeuwse atomaire/relativiteits-tijdperk) waarvan de meest eminente natuurkundigen en mathematici zeggen; Dat zij er ‘ MISSCHIEN ‘ 20% van kunnen begrijpen (o.a. Robert Dijkgraaf) en, aangezien wij toch, hoe we ’t wenden of keren, gebonden zijn (op wat laagvliegende astronauten na) aan’t Aard-Klootje (nu met ruim 7-miljard zielen) en in een supra-existentieële, om niet te zeggen, supra-existentieële-chaos-theoretische crisis terecht zijn gekomen, ook, en vooral met dank aan de ‘ zogenaamde ‘ wetenschappelijke vooruitgang en de relatieve welvaart daaruit voortgekomen ‘(het zooitje dat we de consumenten-maatschappij noemen!), lijkt het m.i. toch flink kort door de bocht om te kunnen stellen dat een verzameling nerds, voor wie de sky the limit is, de neuzel-probleempjes van doemdenkers, ellendofielen en schaarste-economen, zoals u die benoemd, wel eventjes op zullen lossen.
  M.i. blijkt daaruit toch wel een, laat ik zeggen, zekere leeftijds-gebonden hardhorendheid en een selectief opname-vermogen van iemand die de puberale levens-phase niet geheel ontstegen is.
   
  Maar, ik kan er blijf er wel om lachen,
  Groetjes uit de Polder.

 10. Beste @Roeland,
   
  Mocht Germen al wat ouder zijn?! Tja en tjee, dan volgt daaruit de mogelijke stelling, dat een al wat ouder iemand (in dit geval Germen) is blijven hangen in de puberteits-phase waarmee hij zich hierboven als een ‘Oudere-Hang-Jongere’ manifesteert met zijn grof-gebekte ad-hominem stellingname t.a.v. mensen of groepen, die vanuit diverse levens-ervaringen, inzichten en redenen, een multitude aan toekomst-perspectieven optekenen en beschrijven met minder-positieve of negatieve gevolgtrekkingen.
  Eat This, sprak het mirakel.
  Wat mij tegenstaat in Germen’s nerds-ge-hypte techno-prietpraat, is niet zo zeer z’n vertrouwen en bewondering voor wetenschap en technologie, tot op zekere hoogte vertrouw en bewonder ik dezelfde humanoïde vooruitgangs-verschijnselen, maar eerder z’n geprojecteerde geloof in een soort sky-is-the limit nerds-sectarisme, waarmee de ‘ neuzelprobleempjes ‘ snel op te lossen zijn.
  Vint Cerf, de wetenschapper die het menselijk genoom in kaart heeft gebracht, zegt aan het einde van de video, en dat had Germen ook even in z’n stukje kunnen pennen; ” Nobody has the solutions in hand, we have ‘ potential solutions “, en, ” Singularity’s Brand-New-World is NOT just around the corner, what you’ve heard today, is fantasy and bull-shit “.
  En voor diegene die mijn reactie nu nog niet begrijpt, tja, misschien helpt het om George Orwell’s (Eric Arthur Blair) geniale essay ” Politics and the English Language ” eens een keer te lezen. 
  Gegroet, u ellendigen van geest!

  1. Hmmm Ik Volg de Artikelen Hier al geruime Tijd en Meen dat Germen dit artikel schreef met het Weten van Die Artikelen als Achtergrond en Kan Me Wel Vinden in de Uitspraken. En het is Heel Erg Quantumleap. Neem een Feit als dat er Warmtebronnen recht onder Ons zitten van 160-180 graden wat ze uit eigenbelang al 42 jaar verzwegen hebben. Dat de hongersnoden en ontwrichtingen uitsluitend opzettelijk aangedaan worden dat de eu grootste slavenhandelaar en Kinder pooier uit de Geschiedenis is.
    
   EN ALLES IS Bedrog. Dat Dus problemen Wel Degelijk Opgelost EN AL LANG Opgelost HADDEN KUNNEN Zijn. Een ietwat neerbuigendheid sarcasme is Mij in Dat Licht Ook Niet vreemd. Tevens JUIST aan het in stand houden van ALLE problemen worden triljoenen verdiend….door Ons elk jaar op te hoesten. Beetje Bitterheid Kan dan Ook Wel in de Toonzetting enz.
    
    
   Vanwege Deze Discrepantie MeenIk Dat je Hier niet zo regelmatig komt.
   Daar naast kritiek geven en bijdrage eindigen in zelfde stijl als waar kritiek over ging is dan ook wat ander vat zelfde wijn.

  2. Tsja, ik overdrijf een beetje maar deze problemen ZIJN technisch vrij eenvoudig op te lossen. Als alle intellectuele inspanning die de afgelopen drie decennia in de financiële sector is gestoken, was gestoken in alternateve energiebronnen, hadden we nu een gesprek gehad over de zingeving van het leven voor ultrarijken.

   Ik ben inderdaad de veertig voorbij, maar ik heb nog steeds het recht om schaamteloos te geloven in het enorme vermogen van wetenschap en techniek om ons leven te verbeteren. We zijn het aan de jongeren verplicht om ze een toekomst te geven en de beste manier om een grootse en overvloedige toekomst te garanderen is wetenschap en techniek de vrije loop te laten. Gezien de uitstekende track record van beide disciplines. Overigens: de andere redactieleden, Douwe en Lennart bijvoorbeeld, geen veertigers, zijn dit roerend met me eens.

  3. @quantumleap,
   Tja doemdenkers hebben we al genoeg in de wereld, daar zullen ook wel sites voor zijn, gaat u anders daar eens kijken? Ik vind het verfrissend dat een site als deze de goede moed erin houdt ondanks alle misstanden en schandalen in deze wereld. Ook al is niet alles direct realistisch… zonder dromen geen toekomst…!

 11. Waarom het woord “overvloedig” ? Is genoeg gewoon eens niet genoeg? Waarom willen we alles naar onze hand zetten, is dat nodig? Zou je 120 willen worden? En zo ja: waarom?

 12. Dream On, dream on, and in the end the nightmare shall awake you from your indulgent slumbering aphaties. 
  Affijn, niets nieuws onder de zon. Vandaag zijn het de onnozelaars die alles op wetenschap en technocratie inzetten, gisteren dacht men dat democratie het heil zou brengen en eer-gisteren hingen dezelfde luiaards van geest aan de lippen van een Paus of Ceasar.
  BORING!
  (herhaling) Er is niets mis met het promoten van wetenschap en technologische ontwikkeling ter lering en vermaak van opgroeiende jongeren, maar of ‘wij’ het verplicht zijn om diezelfde jongeren een toekomst te bieden op basis van wetenschappelijk en technologische garanties, tja beste Germen, kijk & Luister jij dan nog maar eens, en dan vooral vanaf het 10-min. 30-sec. punt, naar de video die jijzelf als leit-motiv voor deze oeverloze discussie gebruikte, voordat je je nog verder als een sky-is-the-limit-nerd-secte-leider profileert.
  Hoopgeven is oké Germen, maar valse sci.-techno-hoop verspreiden op basis van een megalomaan pruts-egootje?
  Doei.

  1. Wij zijn onnozelaars? Neem zelf eens een IQ test, de uitkomst zal negatief zijn :).
   Een tekst afkraken, mensen diskwalificeren, weet jij wel wat opbouwen is? Zelfs jouw zinbouw zit rammelend aan elkaar. Noem Germen kort door de bocht, jij neemt een heele flauwe bocht, en ook jouw voertuig zit in de prak. Tja, hopeloos.

  2. Eigen frustraties en teleurstellingen als wijsheid en weg voor Jonger te duiden is wat Inefficient en misleidend er zouden geen Wegen gevonden kunnen worden. dat doen de media tv scholen staat politiek priesters rabijnen imams en religien al.  Nieuwe ronden nieuwe kansen. Je woorden suggereren kennis en verstand in  overvloed van wat mis ging wat fake is. Dat eens gedetaileerd Bijdragen Zou een Schat van Kennis kunnen leveren uit kennis ervaring en getuigenis. Kennis van verschil tussen wat ze zeiden en wat ze deden zal je ook Vast helder voor geest staan Daar je immers de kudden van Valse stromingen en Valse herders weergeeft Wat Ik ook uitgebreid Kan Invullen over de eeuwen door Maar dat Inzien Gebruik om te Doorzien en Mede te Delen Aan en Met Anderen Daarmee de Waarheid Boven Water Komt en er Met Waarheden Gewerkt kan Worden ipv een eindeloos Zinloos dwalen door de duisternissen van de Leugens en Bedrog Maar Ook Onbewustheden machteloosheden  en dwalingen.
    

   Aan het enorme zwartwit poneren en elke weg bij voorbaat doodlopend te duiden Meen Ik een enorme frustratie de boventoon te Zien voeren wat Communicatie bemoeilijkt. Hoop Doet Leven en depressie doodt. Dus inderdaad Dream On Dream On Tot We de Dromen Verwerkelijkt Hebben IS Wat Mensen Doen en Nooit anders deden.
    

   Eindeloze frustraties teleurstellingen verlies Bedrogen zijn Pijn gedaan zijn en voortdurend Leed kan Iemand al te gemakkelijk breken en voor de dark side doen besluiten Dan verliezen We weer een druppeltje Hoop en Barmhartigheid Voor de Overgeblevenen Onwetenden en Weerlozen.
    

   Dat is een der bedoelingen van het Ons dagdagelijks overspoelen met schrik onrecht en misdaad dan ook om Ons Allen even Slecht en kwaadaardig te maken zodat We als slaaf en minionsoldiers vervallen aan  de duivel die ze zijn en Onze Laatste Geliefden al is Het een Dier ook nog Pijn doen. Zelfs Onze Kinderen moeten al massaal lijden onder deze bedoelingen en Gevolgen er van al eeuwen zo als Wij Leden onder Onze Ouders en voorgangers.
    

   De Aboriginals Dromen al 50.000 Jaar Sinds het kwaad Hen kwam bezoeken En Nog Steeds en Zijn Nog Niet verslagen  en Wij Pas 13.000 tot 20.000 Jaar dat de zondvloed de Ragnarok de Götterdämmerung Ons overspoelde Dus nou al mopperen?

   1. Dat vervallen aan het kwaad kan dermatig vormen aannemen dat ze zelfs hun kinderen verbrandden als blijk van loyaliteit en trouw.
     
    visionair.nl/ideeen/kosmisme-de-religie-van-de-toekomst/comment-page-1/#comment-32241
    c
    21 juli 2012 bij 14:13 · Reageren   

    Ook best Wel interessant.
     
    “”Deze uil staat voor Moloch (of Molech)—de Godheid (Entiteit) die eist dat, bij voorkeur, de eerstgeboren zoon of dochter aan hem (het) wordt geofferd. Aan deze Godheid werden bij verschillende stammen in de oudheid de kinderen ritueel levend verbrand.””  tinyurl.com/cus9jzd

    Christendom verbrandde miljoenen Mensen. En de islamiet gooide dan weer de Anders Gelovigen van de minaretten af. Dat dient Geen Enkele GOD Dan de duivel.

    Het kruis van dat christendom zijn ook miljoenen Mensen aan gespijkerd en is afkomstig van de faraos die millenia geleden al stenen dwarsbalken hadden om Mensen aan te hangen en fileren daar zij Mensen eters waren en Zijn. Met dat kruis en ook dopingssysmbool(Babietjes verzuipen om Hun Willetjes te breken) en die minaretten en hatelijke bedriegende ophitsende uitspraken steeds Zijn het bedreigingsreligien  die met de dood dreigen als men Niet doet wat ze willen. De constante bedreigingen met honger en armoeden van die christelijke partijen stamt ook van die religien af en is een al oud gebruik. En Hongersnoden en holomodors zijn dan ook al eeuwen oud en bekend.

     
    In Deze religien Moet Men Ook Christus en Mohammed Los Zien van deze dwaalleren en duivelsbolwerken. Christus en Mohammed zijn Geen bezit van deze religien Maar Stonden Voor Hun Woord in Levende Lijfe.

 13. Om het weer een positieve wending te geven: volkomen eens met het idee om jongeren een positieve toekomst te geven!
  Laten we vooral proberen ook realistisch te blijven en niet alles ophangen aan technologische vooruitgang… wat hebben we aan een overvloed van hamburgers als dat weer obesitas en gezondheidsproblemen veroorzaakt…?

  1. Hamburgers kun je het beste zelf maken, dan zijn ze ook smakelijker en minder ongezond. Sla en kaas zijn gezond en tomatenketchup evenzo.
   Verder kun je een mooie DVD in de TV stoppen, of zelfs een speciaal programma samenstellen.
   Overvloed wil zeggen: voor iedereen is genoeg en er is ook reserve. Daar is helemaal niks verkeerds mee, je kunt naar eigen inzicht keuzes maken.

Laat een reactie achter