How is that space program coming along?

Wat de dinosauriërs over het hoofd zagen. :-)

 

Voorstel: standaard gaat 5% van de Nederlandse begroting naar ruimtevaart. Als deze vraag dan nog eens door moeder natuur wordt gesteld, dan overleven we als soort deze vraag wellicht. :-)

Aanverwante artikelen:
-) Eerdere artikelen over ruimtevaart op visionair 

8 gedachten over “How is that space program coming along?”

 1. Als al die VVDers al te beroerd zijn op met 5% van hun inkomen hun eigen zorgpremie te betalen dan zou ik er maar niet vanuit gaan dat je mensen bereid gaat krijgen diezelfde 5% te investeren in de ruimtevaart.
  Helaas, dat dan weer wel.

  1. Kort maar krachtig zou ik zeggen. 

   Maakt in 1 humoristische poster weer even duidelijk waarom ruimtevaart altijd belangrijk is. En dat we ons dus daar op moeten blijven richten. Tenzij we natuurlijk de dinosauriers achterna willen gaan. :-) 

   1. Had ik vanmiddag direkt al in de gaten, er kan niet vaak genoeg op het belang van ruimte-exploratie gewezen worden. Zonder de aanvoer van grondstoffen uit de ruimte, worden we zelfs al groeit de bevolkingsaanwas niet meer, straks geconfronteert met een totaal omgespitte, milieuverziekte aarde.

 2. De dinosauriërs zijn uitgestorven, maar hun afstammelingen zijn de vogels, zie hier de eerste dinosaurus met veren:  http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Syntarsus&prev=/search%3Fq%3Dsyntarsus%26hl%3Dnl%26qscrl%3D1%26rlz%3D1T4ADSA_nlNL392NL393%26biw%3D1024%26bih%3D563%26prmd%3Dimvns&sa=X&ei=DxqUUN-yIKjs0gWk1IHQDw&sqi=2&ved=0CD0Q7gEwBg
  Maar alleen met een ruimtepak kan je van atmosfeer door troposfeer-stratosfeer-mesosfeer-thermosfeer naar exosfeer ;).

  1. Heb de link bekeken maar geen veer gezien Julie. Geeft niet want ik heb er wel over gehoord, maar jaloers op deze uitgestorven beestjes ben ik ook niet bepaald. Ik beschouw onze creatieve breinen feitelijk als vervangers van die veren, opdat de mensheid zal overleven. Zelf besef ik dat ik eigenlijk een fanatieke prepper fan ben voor de mens, maar niet voor mijzelf. Ik zal ze meegeven wat ik heb en pushen tot ze daar zijn waar ze een echte toekomst hebben. Ieder moet z’n steentje bijdragen denk ik dan. ;)

 3. Ik heb me altijd afgevraagd waarom we nooit dieper de aarde in zijn gegaan. Zeg niet dat het onmogelijk is, niets is onmogelijk. Dat is net als de large hadron colider, echt een mooi doel met veel wetenschappelijke waarde en eventueel handel door nieuwe grondstoffen etc.
   

Laat een reactie achter