Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Als je geen toestemming geeft of uw toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt.
De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door je Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een site of over verschillende sites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Leuk artikel, zo krijg je echt zin in de feestdagen! Ook heerlijk is Glühwein (die je ook koud kunt drinken), of versterkende reform Bloedwijn.
Maar als je al Franse kaasjes in huis hebt gehaald geldt een waarschuwing:
http://www.nrc.nl/nieuws/2012/12/29/kazen-met-schadelijke-bacterie-uit-handel-genomen/
Een fijne jaarwisseling!
Eensgelijk, goeie wijn behoeft geen etiketje met krans…..  O.ja wat op het etiket staat is ook wel eens gewoon niet waar(d). Het procedé kan de kwaliteit bepalen, graag doe ik er wel een beetje lekkere limonadesap bij ± 30%. Ook is oudere wijn veelal van betere kwaliteit. Daarbij is alcohol percentage helemaal niet van belang voor de kwaliteit. Wat wel interessant is de soort alcohol die ontstaat in het procedé dus niet synthetisch bijgevoegd……In de goeie wijn proeft U bovendien de smaak van de grond. Het ga U goed met een goed glaasje wijn. Proost.
Een heerlijk artikel, proost op het nieuwe jaar allemaal. :)
Voor mijn werk heb ik me ook een beetje in wijn moeten verdiepen, en er gaat dan een wereld van smaken en wijnsoorten open. Deze infographic zet het heel overzichtelijk neer.
De oplettende lezer zal gezien hebben dat ik wat kaas bij de wijn heb gedaan.
Â