Video: expeditie naar Darwin IV

Share Button

In deze documentaire van anderhalf uur een reis naar een exoplaneet met geavanceerde levensvormen, Darwin IV. De planeet met 60% van de zwaartekracht op aarde maakt deel uit van een planetenstelsel met twee zonnen op ongeveer 6,5 lichtjaar afstand. En misschien intelligent leven…

Grootheden als Stephen Hawking, Michio Kaku, Craig Venter, Jack Horner en de meester van de special effects George Lucas, bekend van de Star Wars films, tekenden voor deze meeslepende gedramatiseerde documentaire van anderhalf uur met veel special effects.

Share Button

Germen Roding

Hoofdredacteur en analist (Visionair.nl) Expertise: biologische productiesystemen (master), natuurkunde (gedeeltelijek bachelor), informatica

Dit vind je misschien ook interessant:

3 reacties

  1. antares schreef:

    Ik ben diep onder de indruk van deze visionaire documentaire. De hele combinatie van elementen bestaat uit science facts, science fiction, filosofie, kunst, inzicht, vele wetenschappelijke visies, het houdt niet op, teveel om op te noemen. Mogelijk is de zit een beetje lang, maar absoluut de moeite waard. Vet verdiend applaus hiervoor.

  2. Paul.R schreef:

    Ik ben het met antares eens, als ik dit zo bekijk, moet ik steeds aan Jules Verne denken. Ook hij had een zeer vooruitziende blik en zie wat er uit gekomen is. Dus wie weet ?! Mvg, Paul.

  3. Paul.R schreef:

    Ps: mijn kleinkinderen zouden dit prachtig vinden, of ze het ook zullen begrijpen is verhaal 2. Maar ze zijn gek van dinosaurussen etc. Mvg, Paul.

Geef een reactie

Advertisment ad adsense adlogger