Video: sporen in DNA-code ontdekt van buitenaardse oorsprong?

Twee Kazachse onderzoekers publiceerden een gedurfde hypothese. Zij veronderstellen dat het leven op aarde van buitenaardse oorsprong is, en waarschijnlijk door een technisch gevorderde ‘schepper’ is verspreid. Hoongelach werd hun deel. Paul Davies analyseert hun claim, en gaat er dieper op in.

De Fermi Paradox staat nog steeds lijnrecht overeind. Als aliens bestaan, waarom zijn ze dan niet hier? Naar we nu weten, komen er honderden miljarden aardachtige planeten voor in alleen al de Melkweg. Een aanzienlijke fractie hiervan ligt in een bewoonbare zone.
Misschien zijn de methoden van de twee Kazachen onzinnig, het feit dát ze die vraag stelden, is uiterst bewonderenswaardig, en moet volgens Davies nagevolgd worden door andere disciplines. Niet alleen in het heden, ook in het verleden kunnen namelijk sporen zijn achtergebleven van buitenaardse bezoekers.

3 gedachten over “Video: sporen in DNA-code ontdekt van buitenaardse oorsprong?”

  1. Het feit dat er vrijwel niets over wordt gezegd, is voor mij een bewijs dat Visionair de claim uiteindelijk niet serieus neemt. Het zou dan beter zijn deze claim niet te vermelden. Toch kiest Visionair er voor alleen het nieuwsfeit te publiceren. Vervolgens staat er: ‘Paul Davies analyseert hun claim, en gaat er dieper op in.’ Waar is dan de diepere analyse? Bestaat die alleen uit de Fermi Paradox? Vrij zwak. Dat buitenwezens bestaan, staat voor mij buiten kijf. Het zou getuigen van arrogantie om te denken dat wij de enigen zijn. De Fermi paradox is daarmee ontkracht. Onzin! Lang geleden wisten Europeanen niet dat Amerika bestaat. Nu weten we dat wel. Indianen legden geen contact met Europeanen, maar ze bestonden wel degelijk.

    Net als de Kazachen, ben ik ervan overtuigd dat sommige mensenrassen of misschien wel alle mensenrassen afkomstig zijn van buiten de aarde. Ik las ooit “Von Däniken, Waren de goden kosmonauten?’ ik was toen 20 jaar. Later, door mijn studie, hechtte ik niet veel geloof meer in de theorie van Von Däniken. Nu, ruim 30 jaar later, acht ik de theorie dat de goden inderdaad afkomstig zouden kunnen zijn van een andere planeet, niet ondenkbaar. Er zijn talloze tekenen die hierop zouden kunnen duiden. Lees alleen de geschriften maar van de hindoes. De bouw van piramides is nog steeds niet afdoende verklaard. Met andere woorden: het getuigt van een onwetenschappelijke houding, wanneer iemand aanneemt dat buitenwezens niet bestaan. De Fermi Paradox is per definitie onwetenschappelijk.

Laat een reactie achter