Video: wat als de aarde hol zou zijn?

In sommige new-age kringen is de theorie dat de aarde hol is en van binnen wordt bewoond door een ras van superieure wezens erg populair. Wat als de aarde werkelijk hol zou zijn? Hoe zou onze wereld er anders uitzien dan nu, gesteld dat we een schil van unobtainium zouden hebben om de aarde in vorm te houden?

10 gedachten over “Video: wat als de aarde hol zou zijn?”

 1. Wil je dan ook even vertellen wat Unobtianium is voor de niet chemisch onderlegde lezers zoals ik?
  Ik kan er met Google niet eens achter komen.
  Of is dat slechts een grap die ik niet snap?

    1. Nou nee niet echt. Is dat een fictieve materie van Harry Potter, of een composiet materiaal?
     Een legering van elementen?

   1. Kijken of ik de link kan kopiëren.

     

    https://www.google.nl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&ved=0CEEQFjAB&url=http%3A%2F%2Fnl.james-camerons-avatar.wikia.com%2Fwiki%2FUnobtanium&ei=XnqwUpOfM8fQtQaZ9oHACg&usg=AFQjCNHB3MouOkcfNtdXLzN-63sYgyw7Qw&bvm=bv.57967247,d.Yms

     

    Ken jij die 3D film “Avatar” van James Cameron? Deze speelt zich af op de planeet Pandora. Daar vindt je het element Unobtainium á 20. 000 000 miljoen dollar per kilo. :)

    1. O, nou toch vreemd dat Google het woord niet kent, misschien kan het ook met goedkoper spul als er een constructie onder zit van driehoeken en bogen.
     Net als bij sommige bruggen.
     Zat ik toch in de goede richting met mijn vermoedens van grap en fictief.

    2. Ik heb het anders gewoon via Google opgezocht, en vond het direct. Maar goed; ik denk zelf dat Germen een mild grapje met de zogenaamde new-age economen hier wilde uithalen. Een echte, doorgewinterde econoom zou wanneer flexibel en vanuit ervaren beroeps professie, onmiddellijk op zoek zijn gegaan naar de grondstof Unobtainium, á 20 miljoen dollar per kg. Dat is de hele grap er aan denk ik dan, zo’n econoom is hier niet. :)  

Laat een reactie achter