Steeds meer mannen zeggen vrouwen vaarwel

Share Button

Steeds meer ‘men go their own way’. MGTOW, een in de VS explosief groeiend fenomeen. In Japan zie je ze terug als de ‘graseters’, zestig procent van alle mannen onder de veertig, die zich vermaken met virtuele vriendinnetjes in plaats van meisjes. Wat is de oorzaak van de steeds verder om zich heen grijpende opstand van de mannen?

Leven voor mannen harder dan voor vrouwen
De leidende posities in deze wereld, het bezit en het inkomen staan in grote meerderheid op naam van mannen. Toch voelen veel Westerse mannen zich bepaald niet gelukkig. Dit komt, omdat de verdeling van macht en inkomen onevenwichtig is. Er is veel meer verschil tussen het inkomen van rijke en arme mannen, dan tussen het inkomen van rijke en arme vrouwen. Ook is de druk op mannen om te slagen veel hoger dan op vrouwen. Het werk dat mannen doen is gemiddeld gevaarlijker dan het werk, dat vrouwen doen.

Doen waar je zin in hebt in plaats van voor vrouw en vier kinderen zorgen. Steeds meer mannen willen vrijgezel blijven.

Doen waar je zin in hebt in plaats van voor vrouw en vier kinderen zorgen. Steeds meer mannen willen vrijgezel blijven.

We zien daarom dat er niet alleen vooral mannen aan de top van de maatschappij staan, maar ook vooral mannen leven als zwerver, als drugsverslaafde of verschoppeling. Mannen sterven bijna altijd eerder dan vrouwen. Ook is de baanzekerheid voor mannen meestal lager dan voor vrouwen, omdat mannen meestal in meer riskante, conjunctuurgevoelige bedrijfstakken werken.

Vrouwen zijn doorgaans hypergaam, met andere woorden, willen een man met een hogere sociale status en meer inkomen dan zij.Voor mannen met topposities of met een zeer aantrekkelijk uiterlijk, hooguit 7% van de bevolking, is het daarom makkelijk om veel vrouwen in bed te krijgen, iets dat veel mannen belangrijk vinden. Voor de meeste mannen, de bèta-mannen, is dit niet weggelegd. Laat staan voor omegamannen voor wie er zelfs geen mercy fuck in zit. Zelfs voor een heel lelijke vrouw is het daarentegen niet erg moeilijk om aan de man te komen, zeker voor een eenmalige sekservaring. Kortom: voor de alfamannetjes van de elite is de wereld een feest. Voor de gemiddelde man, en zeker voor de verschoppelingen, is het leven heel wat minder prettig. Zeker na een scheiding.

De 5 graden voor MGTOW’s

Graad 0: Situational awareness
Mannen in dit stadium, volgens de MGTOW beweging, zijn zich bewust van het man-discriminerende karakter van de maatschappij, maar leggen zich hierbij neer. Ze denken in staat zijn om te ontsnappen aan bijvoorbeeld een rip-off deal bij scheiding.

Graad 1: Het afwijzen van lange termijn relaties met vrouwen
De MGTOW verwerpt alle vormen van langdurige relaties met vrouwen, inclusief maar niet alleen vrouwen, samenwonen, het zorgen voor de kinderen van een alleenstaande vrouw; kortom welke actie dan ook, die ertoe leidt dat hij door een rechtbank kan worden veranderd in een melkkoe voor de dame in kwestie.

Graad 2: Het afwijzen van korte relaties met vrouwen
De MGTOW verwerpt alle vormen van persoonlijke relaties met vrouwen, inclusief dating, one-night stands,vriendschappen etc. Elk contact met onbekende vrouwen blijft zakelijk en professioneel. Hiermee voorkomt de MGTOW dat hij wordt aangeklaagd wegens aanranding of ongewenste seksuele intimiteiten.

Graad 3: Onttrekking aan de economie
De MGTOW weigert om meer te produceren dan strikt noodzakelijk is voor zijn individuele overleving. Hij zal zoveel mogelijk zwart werken om belastingheffing te voorkomen. Hij doet zijn best om in de laagste inkomens goed vallen zonder dat hij daarmee zijn levensplezier geweld aandoet.

Graad 4: De maatschappij verwerpen
De MGTOW verdwijnt geheel uit de maatschappij. Hij minimaliseert het contact met de mainstream en probeert zijn eigen doelen te bereiken met zijn eigen middelen. Hij wordt als het ware onzichtbaar, hij bestaat niet meer. Sommigen blijven in de stad wonen, anderen trekken de wildernis in of verlaten het land.

Leven zonder vrouwen
Veel mannen zijn het daarom beu een vaste relatie met een vrouw te hebben, laat staan een huwelijk, of om kinderen te krijgen, de rol die de maatschappij aan mannen oplegt. Sommige van deze mannen bekwamen zich in de kunst van het met speciale technieken vrouwen versieren voor korte dates (pick up artist), anderen onttrekken zich helemaal aan de omgang met vrouwen, of zijn gewoon schaamteloos selectief bij het vinden van een partner. Ook doen ze er alles aan om zo min mogelijk belasting te betalen. Deze levensstijl, MGTOW, komt erop neer dat mannen kiezen voor hun eigen weg in de plaats van de weg die de maatschappij oplegt. Dit, omdat zij vinden dat de maatschappij mannen discrimineert en onderdrukt. Zij roepen hun medemannen op om de “rode pil” te slikken en te ontsnappen aan de schijnwereld van “The Matrix”.

Discussie
Mijn persoonlijke mening: in de VS en Japan ben je als bètaman, laat staan omegaman, inderdaad de sigaar, maar gelukkig heerst hier in Nederland meer sociale gelijkheid dan in bijvoorbeeld de VS en Japan. Daardoor hebben hier ook bèta- en omegamannen nog een vrij redelijk leven. Ook zijn partnerloze moeders met jonge kinderen met handen en voeten gebonden en is hun lot ook niet te benijden, weet ik van vriendinnen. Vooral niet als ze geen alimentatie ontvangen. Vandaar waarschijnlijk dat deze beweging hier minder populair is dan in de VS. Wel heb je in Nederland enkele weinig rechtvaardige regelingen, zoals de plicht voor de meestverdienende ex om de bijstandsuitkering van de minstverdienende te  betalen. Ook kan je jezelf vraagtekens stellen bij de extreem lange duur (13 jaar) van partneralimentatie. Dit soort wangedrochten moeten er uit; tot die tijd is gaan trouwen domweg niet verstandig.
Deze maatschappij is mijns inziens onrechtvaardig en ziek, en er zijn gegronde redenen om je hieraan te onttrekken, maar laten we dat dan samen doen, mannen én vrouwen, en ons en onze kinderen bevrijden van een leven als melkkoe van de elite.

Bronnen
mgtow.com

 

Share Button

Germen

Hoofdredacteur en analist (Visionair.nl) Expertise: biologische productiesystemen (master), natuurkunde (gedeeltelijek bachelor), informatica

You may also like...

51 Responses

 1. Robert zegt:

  De ontwikkeling van het (collectieve) bewustzijn zit in de ik fase, waardoor wij ons bewustzijn meer individueel zijn gaan ervaren. Met als gevolg dat het standaard denken (man>vrouw>trouwen>kinderen) wat vroeger “normaal” was niet meer als zodanig word ervaren. We zijn daardoor ook wat minder in de ban van onze hormonen. Op zich een heel bijzonder fenomeen omdat voor het eerst sinds het onstaan van de mens, de mensen langzaan maar zeker beginnen te beseffen dat we meer zijn dan ons lichaam. Alle behoeftes zijn er nog wel (zie alle dating sites) maar er is een extra stukje bewustzijn bij gekomen waardoor de dingen die vroeger heel normaal waren niet meer zo vanzelfsprekend zijn!
  We leven in een hele bijzondere tijd ;)

 2. Hans zegt:

  Link onder het artikel werkt niet. Deze wel:
  http://mgtow.com/

 3. Bemoeier zegt:

  Tja we hebben niet meer die dogmatische drammerige zuilen tegenwoordig, en dan is individualisme een logisch gevolg.
  Van de drie grote K’s is alleen de middelste nog over.
  En vooral als je in de bijstand zit zoals ik krijg je daar nog zinloos gezeur mee.

 4. Douwe zegt:

  Ach en met 7 miljard mensen is dat misschien ook niet zo erg dat we de populatie iets laten krimpen wat waarschijnlijk een gevolg gaat zijn van deze trend. 

 5. jhaand zegt:

  Ik ben dit verhaal al eerder tegen gekomen. Het kwam mij toen wat Amerikaans georienteerd over. Maar ik denk dat Japan al een voorland in die beweging vormt. Status is daar alles en als de economie al 20 jaar in puin licht, dan voel je jezelf niet goed genoeg om een familie te beginnen. Of je moet je vrij kunnen maken van alle “standaard” leef vormen en voor jezelf een tevreden bestaan kunnen realiseren.
  Hieronder vind je het verhaal wat ik al eerder ben tegengekomen. Het geeft een wat uitgebreider, nogal Amerikaans georiënteerd en fellere essay die ook wat meer op de achtergronden in gaat. Er zitten goeie punten in maar neem het met een paar korrels zout.
  http://www.singularity2050.com/2010/01/the-misandry-bubble.html
   

 6. cees zegt:

  Ik zou deze groep meer als ”uitgesloten van liefde” bestempelen
  Echte liefde maakt een MGTOW kansloos.
   
   
   

 7. antares zegt:

  Het verschijnsel MGTOW ontstaat o.m. door combinaties van persoonlijke eigenschappen, (karakter en aard) de vorming door de omgeving, (interacties) uiterlijk, en geslacht. Hoe deze uiteindelijk worden gereflecteerd door een relatie en de omgeving, en de genomen beslissingen op basis van traumatiserende leerervaringen daarin. De daaraan gekoppelde behoefte aan protectie tegen de onbekende en bekende gevolgen van relaties, maken de MGTOW, maar evengoed ook de VGTOW (vrouwelijke versie ervan). Ik ben zelf vier keer getrouwd en gescheiden, dat was voor mij trouwmatisch genoeg, zal ik maar zeggen. Dit naast het deel in mijn relaties waarin ik samenwoonde. Omdat ik dankzij deze ervaringen al meer dan vijf jaar bewust geen seksueel contact meer heb, (oorzaak nummer één voor een relatie) heb ik ook de tijd gehad om in de eigen oorzakelijke verbanden te kijken. Ben als kind misbruikt door een man, (zogenaamde familievriend) waardoor een seksuele identiteitscrisis ontstond in de puberteit. Ik werd altijd al verliefd op het vrouwelijk geslacht, maar had daarna ook een oogje op vrouwelijke mannen. Mannen op zich vind ik daarentegen weer helemaal niet interessant. In ieder geval houdt mijn belevingswereld in, dat ik zeker biseksueel moet zijn, maar met een sterke voorkeur voor vrouwen. Gelukkig ben ik altijd monogaam geweest, maar zal mij altijd afvragen wat er was gebeurd als ik die ervaring niet had gehad. Na vijf jaar als een MGTOW kluizenaar te hebben geleefd, heb ik nu eindelijk weer een eerlijke relatie met een vrouw. Deze keer een platonische. Daar zijn in de loop van deze zomer nog vier vriendinnen bijgekomen, dankzij haar. Ontzettend veel lol samen, maar geen seks. Aan de behoefte daaraan ontbreekt het niet bij ons, maar de gevolgen schrikken ons af. Er is teveel levenservaring in de groep. Seks op zich werkt claimend in relaties, en daarbij worden niet passende partner eigenschappen maar al te vaak opportunistisch uit het oog verloren. Dat is oorzaak nummer één van de meeste relatieproblemen later. Materialistisch zijn we als mensen aan elkaar gewaagd. Dat kan niet op de vrouwen worden afgeschoven, mannen hebben die eigenschap net zo goed van nature. Uiterlijke vormen van prestatiedrang, zoals het rondrijden in een dikke slee, en ander macho gedrag, delen wij mannen wat opvallender, (aard van het beestje) maar de dames hebben dat ook, als het om uiterlijke verschijningen gaat. Ik kan de elite niet zien als oorzaak, ook al hebben zij meer om mee te pronken. Goed voorbeeld of slecht voorbeeld doet altijd volgen, als je maar succes hebt. Doorzie dat inzichtelijk en doe er je voordeel mee. Wij zijn nog steeds de natuur, maar dan in een meer expliciet (cultuur) ontwikkeld, gegoten jasje. Dat is nou eenmaal überhaupt het gevolg van intelligentie in ontwikkeling. We zijn nog lang niet uit geëvolueerd.
   
  ;)   

  • jasper38 zegt:

   Ben ik zeker met je eens Antares, de werkelijke ware evolutie bevindt zich nog in de ontwaakfase.Wellicht zou men mogen stellen dat het competatief gedrag ook op seksueel gebied aangestuurd door het kapitalisme,  in zeer brede zin ook niet voor de beste resultaten lijkt te zorgen omdat het het individualisme lijkt te verstevigen. Het verschil zit hem waarschijnlijk in seks gestuurd door lust of door Liefde. Mvg.Jasper.

 8. moerstaal zegt:

  Terugkijkend kan ik alleen maar AMEN zeggen!!!
  Ik ken zoveel mannen waarvan de levens verwoest zijn door een verwachtingspatroon, stress en gemene vrouwen. Uitzonderingen daar gelaten… Het is ook heel simpel; Een man wil gewoon seks en wil verder niet zoveel. Het zijn die “wijven” die een niet te doorgronden gebruiksaanwijzing hebben en ons mannen laten rennen.
  Ik zeg: MGTOW

 9. Anthony MIgchels zegt:

  Mwoah, ik vind de conclusie zeer matig.

  Vrouwen gaan hard achteruit, dat feminisme heeft afschuwelijk huisgehouden en vrouwen zijn steeds minder te pruimen. Dominant, arrogant. ‘Respect’ eisen, zonder de goodies te kunnen leveren. Dat laatste valt ze niet kwalijk te nemen, het zijn geen mannen, maar vrouwen kunnen geen respect verwachten voor het spelen van 2e rangs mannen en die kant gaat het hard op.

  We hebben geen 2e rangs mannen nodig, maar eerste klas vrouwen en die worden met de dag zeldzamer.

  Het afschuwelijke fascisme van het familie’recht’ is ook hier verregaand doorgeslagen. Mannen hebben eigenlijk zero rechten aangaande hun kind en zijn aangewezen op de volwassenheid van hun ex en die is vaak ver te zoeken.

  Mannelijke waarden worden te grabbel gegooid. Conformisme, gehoorzaamheid, weg kijken, meedoen voor de gezelligheid, dat zijn de waarden van deze tijd en het zijn bij uitstek vrouwelijke waarden.

  Mannen hebben zichzelf veel te verwijten. De meeste zijn afschuwelijke mietjes, die graag bij moeders onder de plak zitten in ruil voor 3 keer per week neuken. Als ze maar een baan hebben, dan is het goed, vreselijk is dat. Ze steken elkaar een mes in de rug, als een man een vrouw tot de orde roept, bijvoorbeeld. Omdat ze zelf gebroken zijn, omdat ze zelf er op willen. Heel triest. Erger is nog dat mannen zich helemaal mee laten slepen door de pornoepidimie. Al dat geejaculeer verwoest hun creativiteit en levenskracht. Daarom hebben ze geen ruggegraat om op te staan tegen deze afschuwelijke tyrannie van het Matriarchaat, dat nog wordt ontkend ook, terwijl de feministes doodleuk ‘patriarchy’ de schuld geven.

  Het duurt niet lang meer voordat incompetente, niet creatieve, afhankelijke, vaak simpelweg domme vrouwen hetzelfde, nee, meer verdienen dan mannen.

  Kortom: er is een hoop werk aan de winkel en het wordt HOOOOOOOG tijd dat mannen eens een beetje ballen gaat tonen en dit onderling bespreekbaar maken.

  • SMNL zegt:

   Het beeld wat word geschetst in het artikel klopt ook niet helemaal. Het MGTOW manifest wat de kern en de basis van de beweging heeft gevormd stelt als kern waarden dat mannen de mannelijkheid weer moeten heropbouwen en dat er van partners vrouwelijkheid moet worden verwacht. meer mannelijkheid in gezelschap krijgen we immers toch al van vrienden, daar heeft een man geen vrouw voor nodig, en vrouwelijkheid is in tegenstelling tot wat het feminisme beweerd helemaal niks slechts of minderwaardigs

 10. jasper38 zegt:

  Volgens mij word wat gemakkelijk verwijtend richting de vrouwen gewezen, mannen hebben in deze ook hun verantwoording te nemen voor bepaalde zaken. Volgens mij word de kracht van het medium de t.v. erg onderschat in de rol die het kan vervullen in het gemiddelde huishouden levert dat platte kastje vele rolmodellen. Seksistische series waarin overspel in allerlei vormen getoond word of series waarin materialistisch bezit op een podium geplaatst wordt. Haal je dat niet ben je een loser. Men kan series betreffende overspel ook zien voor het aankaarten van bepaalde discussies anderzijds is het ook te zien als een mooie handleiding dan wel verleiding om het te gaan doen.
  Er zijn genoeg mannen zonder namen te noemen die thuis bijzonder controlerend zijn betreffende hun relatie omdat ze door vrienden onder groepsdruk de macho uit lopen te hangen. Je bent pas een vent als je op/met een ander durft te rotzooien.
  Thuis werkt het tegenovergesteld uit , je vertrouwd je partner niet meer omdat je zelf weet hoe gemakkelijk de stap is te maken en een scheve schaats te rijden. Daarbij zou je pas een echte vent zijn als je je vrouw onder de plaat hebt en die op commando het rokje voor je licht. Volgens mij ben je een echte vent als je ten alle tijde jezelf kunt blijven en er voor uit durft te komen dat je thuis iemand hebt zitten die je graag recht in de ogen wenst te blijven aankijken. Als je thuis niet meer spontaan kunt praten en moet opletten dat je je mond niet voorbij praat ben je verkeerd bezig. O, ja alleen vrienden belieg je niet…. kan het nog krommer ! Diezelfde vrienden zou je niet alleen thuis moeten laten met je vrouw , je weet toch!

  Ook die rol word verstevigd door het platte kastje (tv) waar men soms met open mond naar loopt te staren.
  Ook via dat medium krijgt de vrouw die aanwijzigen en hints zich te gedragen als competatief, en overbewust materialistisch belust wezen die een fotomodel naast zich op de bank moet hebben liggen te wachten tot dat ze lustig is geworden. En die man moet anabolisch gespierd zijn met een harde hoekige kaaklijn en grote handen want anders zou het geslachtsorgaan wel eens
  niet groot genoeg kunnen zijn. Of het gezond is en ook echt werkt om kinderen te krijgen is niet eens het grootste belang in alles.
  Er zijn ook wel gezonde huishoudens te vinden en ik geloof dat de emancipatie een goede rol heeft vervult ik geloof dat de overheid veel regels verkeerd gebruikt ten behoeve van zichzelf en niet richting de belangen van het gezin. Daar zit best veel scheef.
  Volgens mij zou men ook eens bewust moeten kijken naar de media om zich heen en welke rol die eigenlijk speelt in het leven en hoe men het leven ervaart, tv creert meer illusie dan je lief hebt……..net even wat anders dan drank.

 11. Ik zelf zegt:

  Wat lees ik een frustratie jegens vrouwen.  Maar dat komt er van als je een vrouw beschouwt als een kut op benen.  Moerstaal schrijft het goed met zijn “mannen met verwachtingspatronen”.  Kennelijk zijn er nog veel mannen die verkeerde verwachtingen hebben van vrouwen.  Verwachtingen veelal op seksueel gebied natuurlijk, want daar lusten wij mannen wel pap van.  Dat vrouwen ook verwachtingen hebben is maar bijzaak natuurlijk.
   
  Vrouwen zijn echter ook niet dom.  Vrouwen gaan steeds meer hun eigen plan trekken.  Zij hebben geen vent nodig voor de seks, maar een vent voor oprechte liefde.  Dat is ook precies wat we zien.  Mannen zijn eigenlijk alleen nodig voor het leveren van zaad als je kinderen wilt. Wel, dat is nooit een probleem voor vrouwen.  Liefhebbers zat.
   
  En er is troost voor de gefrustreerde mannen.  Er schijnt veel mogelijk te zijn op het gebied van cyberseks en opblaaspoppen;-)  Die laatste zijn de ideaale vrouw voor bepaalde mannen.

  • Bemoeier zegt:

   Niet alleen de mannen hebben arrogante en egocentrische verwachtingspatronen.

   • Bemoeier zegt:

    En ook als je die allebei niet hebt loopt het nog vaak spaak.

    • Bemoeier zegt:

     En volgens mij heeft Moerstaal het juist over de verwachtingspatronen van vrouwen.

    • Ik zelf zegt:

     Nee, Moerstaal heeft het over het verwachtingspatroon van mannen “waarvan de levens verwoest zijn door gemene? vrouwen”.  Laat die verwachtingspatronen los en er gaat en wereld voor je open.  Geile seks verwachten is zo’ n verwachtingspatroon.
      
     M.a.w.  De mannen waar Moerstaal het over heeft doen het zelf.  Hun verwachtingen (over vrouwen) klopt niet.
      
     En ja, ook vrouwen kunnen arrogante en egocentrische verwachtingspatronen hebben.  Maar omdat mannen meer geobsedeerd zijn door seks raken mannen ook meer gefrustreerd door seks (of juist het niet hebben van seks)

    • moerstaal zegt:

     hahaha, je kunt het er allebei in lezen!
     Het ligt ergens in het midden… de waarheid of verwarring dan…

  • SMNL zegt:

   dat is dus misinterpretatie. MGTOW heeft zeer duidelijke verwachtingen van vrouwen
   “Feminine qualities we want from women:

   Nurturing
   Supportive
   Responsibility
   Respectfulness
   Honesty”
   Rechtstreeks uit het MGTOW manifest. MGTOW wijst eigenschappen van vrouwen aan die onderdrukt worden in de huidige maatschappij en stelt dat disrespect tegen vrouwen hieruit voortkomt. Ook stelt MGTOW dat mannen aangetrokken worden door deze eigenschappen en dat door het wegvallen van deze eigenschappen alleen seks als aantrekkelijke factor overblijft. Of je het er mee eens bent is iets anders maar dat het de MGTOW beweging alleen om seks te doen is is gewoon een regelrechte onwaarheid

 12. Douwe zegt:

  En in hoeverre heeft ons huidige maatschappelijke verwachte patroon met deze mismatch te maken. Kwam vandaag dit artikeltje tegen wat ik toch wel met interesse heb doorgelezen. 

  http://erikaawakening.com/five-reasons-why-monogamy-is-an-absolute-bar-to-world-peace/

  Five Reasons Why Monogamy Is An Absolute Bar to World Peace
  Why World Peace Will Never Happen As Long As We Cling to Monogamy

  Beetje extreme titel maar wel interessant onderbouwt. Zou de wereld niet een stuk makkelijk worden als we gewoon allemaal wat relaxter met relaties en sex zouden omgaan?

  • jasper38 zegt:

   Dat is zeker een goed punt Douwe relaxter en respectvol frustraties of gevoelens bespreekbaar maken vooral. Zeer interessante link ook, dank je.
   Verder lijkt het een behoorlijk onderschat probleem te zijn frustraties rondom de sexdrive, in de media word er behoorlijk de nadruk op seks gelegd, de hele dag halfnaakte sensueel geklede vrouwen in reclame-clips of in muziek-clips of films spelen ook een behoorlijke rol. Crime en seks en drama zijn big business. Men zou misschien wel meer onderzoek moeten verrichten in hoeverre het brein verslaafd raakt aan de stoffen die vrijkomen bij het orgasme. Wie weet zijn er mannen die onmiddelijk hooked zijn aan het gevoel en levert dat zoveel frustratie op, te zien als een cravende verslaafde manipulerend richting de volgende ontlading. Maar dat kan andersom ook voor vrouwen gelden. Ook is er de gedachte ik durf het niet zo maar een mythe te noemen dat je pas een man bent als je iedere minuut uur of dag seks nodig hebt, een soort van prestatie drang te noemen om je rol als stud te vervullen. Onderliggend kan het onzekerheid zijn. Het kan ook aan die stoffen liggen die vrijkomen. Ook vrouwen zouden bewijsdrift kunnen hebben. Maar als men niet eerlijk is tegen de partner dat de relatie niet werkt en verplicht in zichzelf monogamy na wenst te leven of onder sociale druk dan is de relaxte oorsprong van en in de relatie ver te zoeken. Verliefdheid en liefde zijn producten ontspringend uit spontantieit, maar vooral vrijheid om daar te zijn waar je hart wenst te zijn. Dat men ook een bepaalde verantwoording draagt in alles dat lijkt me te komen met intentioneel oprecht en eerlijk gedrag tegenover elkaar.

   • moerstaal zegt:

    Jasper, volgens mij moet een man regelmatig lozen… Bij de een is dit elke dag en de ander om de dag maar dan gaat het jeuken en moet het eruit. Simpel, biologie… Werkt bij andere zoogdieren ook zo hoor en zelfs bij andere gewervelden…

    • Douwe zegt:

     De meeste dieren hebben alleen seks als het vrouwtje ontvankelijk is, dat is vaak maar eenmaal of een paar keer per jaar. 

     Mensen samen met de dichtsbijzijnde familieleden de Bonobo en de Chimpanzee hebben verreweg de meeste sex. Mensen en Bonobos nog weer meer dan de Chimpanzee omdat bonobo en mensenvrouwtjes hun ovulatiemoment verbergen en daarom bijna altijd seks kunnen hebben. Bij Chimpanzee beperkt zich dit tot de periodes met de mooi opzwellende achterwerken van de ontvankelijke dame.

     Hoeveel seks mensen hebben zou de meeste dieren doen blozen. Echter seks lijkt bij mensen en ook andere intelligente sociale groepsdieren dan ook een belangrijke extra functie te hebben naast voortplanting namelijk in socisale bondingsmechanismen. Sterker nog het aantal paringen wat tot nageslacht lijkt is dusdanig klein bij mensen dat je bijna kunt spreken dat nageslacht een bijeffect is en de hoofdfunctie van sex sociaal is.

     Ik lees momenteel het boek Sex at Dawn hierover, buitengewoon interessant. 

     Sex at Dawn challenges conventional wisdom about sex in a big way. By examining the prehistoric origins of human sexual behavior the authors are able to expose the fallacies and weaknesses of standard theories proposed by most experts. This is a provocative, entertaining, and pioneering book. I learned a lot from it and recommend it highly.” — Andrew Weil, M.D.

      “Sex at Dawn irrefutably shows that what is obvious—that human beings, both male and female, are lustful—is true, and has always been so…. The more dubious its evidentiary basis and lack of connection with current reality, the more ardently the scientific inevitability of monogamy is maintained—even as it falls away around us.” — Stanton Peele, Ph.D.

     A controversial, idea-driven book that challenges everything you (think you) know about sex, monogamy, marriage, and family. In the words of Steve Taylor (The Fall, Waking From Sleep), Sex at Dawn is “a wonderfully provocative and well-written book which completely re-evaluates human sexual behavior and gets to the root of many of our social and psychological ills.” 

    • jasper38 zegt:

     Qoute Moerstaal ” Jasper, volgens mij moet een man regelmatig lozen ” 
     Daar kun je gelijk in hebben Moerstaal, volgens mij is het ook beter voor mannen en gezonder als niet. Alleen of daar de tijd aan verbonden zit die je aangeeft dat heb ik nog nergens bevestigd gezien of gevonden. Natuurlijk heb ik daar al vaker naar gezocht maar ik heb daar geen antwoorden op gevonden. Er zijn n.l ook geheel onthouders die alleen tijdens of voor de eisprong sex hebben of iets in die richting dus 1 maal per maand of zo iets.
     @Douwe, komt er ook iets voor in dat boek Sex at Dawn over de relatie van sex met de gezondheid ? b.v. zoals Moerstaal het heeft over ontladen.

    • Douwe zegt:

     Tot nu toe laat het boek zien dat mensen en bonobo biologisch heel veel overeenkomsten hebben en dat seks vooral heel gezond is vanuit een sociaal perspectief.
     Het boek is echt de moeite om te lezen en eventueel ook wel te downloaden en er is ook een audioboek van beschikbaar op http://www.torrentz.eu

    • Ik zelf zegt:

     Moerstaal, is seks dan louter biologie bij jou?  Gewoon even lozen.  (Om het even of dat dagelijks of wekelijks is)  Is masturberen dan geen eenvoudigere oplossing?  Geen moeilijk gedoe met gemene vrouwen en zo.  Simpel, biologie.  Je bent er weer even van af.
      
     Stel je je nooit de vraag wat je zoekt bij een vrouw?  Een vrouw kan je fantaseren ook, desnoods met behulp van een filmpje.  Gefantseerde vrouwen zijn ook nooit ongesteld, hebben geen hoofdpijn etc etc.
     En altijd bloedmooi.

 13. Douwe zegt:

  En een tijdje geleden ook al eens dit boek gelezen, The Ethical Slut:

  En na dat gelezen te hebben worden ongeveer 80 tot 90% van alle relatieproblemen op TV, series en films totaal belachelijk. Het laat mooi zien hoe dramatisch wij over relaties doen en hoeveel ellende dat monogamie afdwingen oplevert. Als je gewoon eerlijk bent naar jezelf en je partner hierover lijkt het alsof het leven er een heleboel gemakkelijker en relaxter op kan worden. Mits het natuurlijk iets is waar jij en je partner zich beide in kunnen vinden. Maar wellicht dat het het leven van een boel mannen en vrouwen wat relaxter en leuker kan maken als ze leren dat je ook op een wat relaxtere manier met seks en relaties om mag gaan.

  The essential guide for singles and couples who want to explore polyamory in ways that are ethically and emotionally sustainable.

  For anyone who has ever dreamed of love, sex, and companionship beyond the limits of traditional monogamy, this groundbreaking guide navigates the infinite possibilities that open relationships can offer. Experienced ethical sluts Dossie Easton and Janet W. Hardy dispel myths and cover all the skills necessary to maintain a successful and responsible polyamorous lifestyle–from self-reflection and honest communication to practicing safe sex and raising a family. Individuals and their partners will learn how to discuss and honor boundaries, resolve conflicts, and to define relationships on their own terms.

  “I couldn’t stop reading it, and I for one identify as an ethical slut. This is a book for anyone interested in creating more pleasure in their lives . . . a complete guide to improving any style of relating, from going steady to having an extended family of sexual friends.” –Betty Dodson, PhD, author of Sex for One

 14. gerard zegt:

  veel mannen met handicap of gebrek zijn teleur gestelt omdat ze geen
  aandacht van vrouwen krijgen en leiden een hard en liefdeloos leven
  om vervolgens vroegtijdig te sterven zou dat met natuurlijk selectie
  te maken zo doende kiezen mannen voor een autonoom leven
  waar ze meer waarde aan kunnen hechten ..

 15. John zegt:

  Ik ben 50, en eigenlijk al mijn hele leven een MGTOW.
  Mijn ouders hadden een slecht huwelijk, en ik ken eigenlijk weinig mensen die een goed hadden.
  Van buiten ziet het er allemaal mooi uit, terwijl binnen het servies door de keuken vliegt.
  En ik heb wat stelletjes gezien! Op het werk beweren dat hij de baas is, maar op het bedrijfsfeest loopt hij met de staart tussen de benen rond. “Ja schat, Nee schat”.
  Ze laten je door spreekwoordelijke hoepels springen, zodat je kunt bewijzen hoeveel je van haar houdt (de Shit Test).
  Dus ik dacht: waarom zou je het maatschappelijk aanvaarde voorbeeld volgen?
  Sommigen hebben mij echt proberen te overtuigen, en van gedachten te doen veranderen. Stuurden prostituees naar mijn adres bijvoorbeeld.
  Volg je eigen weg. Doe waar jij zin in hebt. Verbras je eigen geld, in plaats van dat zij dat voor jou doet.
  Trek je van niemand iets aan, zolang anderen er geen last van hebben.
  Koop die gameconsole, en ga zitten gamen tot het licht wordt.
  Koop die auto die veel te groot of te duur is, als jij dat wilt.
  Verzamel bierblikjes tot iedere cm van de muren in je huis er vol mee staan.
  Pak nu je rugzak, en begin die wereldreis waarvan je droomt.
  Nodig je vrienden uit, en organiseer een feest zoals vroeger.
  Er is niemand die je tegenhoudt, als MGTOW…

 16. joop zegt:

  tja omdat het een harde compentatieve maatschappij is waar je je als man meer zult moeten bewijzen dat je slim knap en of handig en financieel krachtig persoon bent is een hele opgave tegenwoordig en niet iedereen kan daaraan voldoen
  en heeft die mogelijkheden om iets te bereiken zodoende lopen er veel zogenaamde verliezers rond en die bevolken de uitkeringen , gevangenisen , psygiatrische inrichtingen en dakloze opvangst . maar ook vrouwen hebben verglijkbare problemen zodoende zullen de zwakere genen zich niet voortplanten . het is een natuurlijke selectie proces denk ik
  ?

 17. ANONYMOUS zegt:

  je moet het beter zeggen Joop, die zwakkere is al de mogelijkheid ontnomen want die is onvruchtbaar. We hebben liever dat zulk soort mensen wegkwijnen nietwaar? Want ik citeer “lelijke mensen mogen zich niet voortplanten” staat letterlijk op dat kloteinternet wat ook een zieke grap is.

 18. Lyam zegt:

  Ik ben al een aantal jaren mgtow omdat de relaties die ik gehad heb beknellend waren en wegens de ellende die andere mannen doormaken op het internet gelezen heb. Er zal vast iets van een reactie á la “niet alle vrouwen zijn zo!” (in het Engels “not all women are like that”, oftewel “NAWALT” komen, maar die veeg ik van tafel. ALLE vrouwen zijn zo. Ze willen ALLEMAAL het alfamannetje hebben, en hun ideale leventje bestaat uit “alpha fucks, beta bucks”, oftewel “neuk met de alfa en laat je betamannetje voor alles betalen.”

  Het is nou nie zo dat ik helemaal niet meer met vrouwen om ga, ik zeg gewoon hallo tegen ze op straat en wil best een gesprekje aanknopen, maar een relatie hoeft voor mij niet meer, zelfs geen seks. Ik ga me niet meer aan een vrouw binden, want dan raak ik mijn vrijheid kwijt, en mijn vrijheid is me dierbaarder dan een vriendin waar ik af en toe seks mee kan hebben (wanneer zij zin heeft) en me de oren van m’n kop zeikt.

 19. bemoeier zegt:

  Ik ben nou een 50 plus man, en een kwart van de mannen wil dan geen relatie meer hebben.
  En bij vrouwen de helft niet meer.
  Dat heb ik pas op de radio gehoord tenminste, maar ik weet de bron er niet van.

 20. ben zegt:

  geen huwelijk, geen kinderen en nooit samen wonen. my way or the highway. ik heb zero tolerance voor bull shit van vrouwen. feminisme heeft de deal veranderd. prima! vrouwen willen onafhankelijk zijn? mooi! hoef je van mij ook niks meer te verwachten. good luck. ik ben 34 en heb genoeg spaargeld om te stoppen met werken. dat was me nooit gelukt als ik had toegegeven aan de verwachtingen van vrouwen. ik verhuis naar thailand. ik wens de nederlandse vrouwen veel geluk.

 21. Alex zegt:

  Nederlandse vrouwen tja wat valt daar nou nog over te zeggen. Ik moet ze grotendeels ook niet. Grote bek (net als veel nl mannen ipv duitsers – die zijn netter) arrogant etc etc
  Zelfs de minst mooie (lees dik en onverzorgd) nl vrouwen willen de mooiste 1.85 gespierd met geld.
  De lat ligt hier dus in ieder geval onredelijk hoog.
  Ik heb me nog nooit zo vermaakt sinds ik vrouwloos ben met goede vrienden en 1 supervriendin die zich schaamt nl vrouw te zijn.
  Sterkte en succes gewenst aan de ‘normale’ man

 22. john zegt:

  De emancipatie is zover door geschoten dat de vrouwen mannen zijn geworden.

  Ja, ik zoek alleen liefde en die krijgt ik van mijn buitenlandse indonesia vriendin. En ja ik werk en ik zit in de bijstand, maar zij heeft er geen moeite mee ze is van niemand afhankelijk. Ze kan koken en wassen en is ook hoog opgeleid en verdiend haar eigen geld. Voor haar is het aller belangrijkste dat een man tijd voor haar en voor haar moet zijn!!!

  Ik heb Nederlandse vrouwen gezien en gehad, maar wat betreft willen die alleen maar geld, auto en rijbewijs zien en van je profiteren. The dont care about love. Maar ze willen allemaal de regie over de hele relatie spelen met drang en dwang. Vaak trouwen ze ook op WET willen ze partner alimentatie cashen en kinder alimentatie. Een man moet in de keuken en voor hen koken hahahaha. En vreemdgaan en hun eigen vriend en man voor de gek houden daar zijn ze goed in. Ook vrouwen die al 100 mannen hebben uitgewerkt willen opeens huisje, boomje, beestje hahaha.

  Ze zoeken naar zwarte mannen en alleen maar pret om sex ermee te krijgen hebben.

 23. john zegt:

  De Nederlandse vrouwen willen een goed vermogend man, tja liefste met een goed betaalde baan en het liefste een koop een dikke bank rekening met auto erbij. De Nederlandse die echter knetter gek. Als ze horen dat een man in de bijstand zit dan val je uit de boot, maar dit is feitelijk altijd zo geweest.

  Als je een zwarte man bent en dan maakt het niet uit voor hen. In Nederland krijgt je het zelfde verhaal met blanke vrouwen met zwarte mannen parties. Ook vaak in vele blanke mensen huwelijken gaan ook kloten door dat de blanke vrouw vreemd gaat met een zwarte man. Blanke vrouwen gaan het meest vreemd. Bij black and white parties zijn het de blanke vrouwen met negers. Andersom zie je niet. Onder blanke tienermeisjes zijn de negerjongens en Marokkaanse jongens populair. Als die negerjongen of Marokkaanse jongen genoeg van ze heeft en ze misschien zwanger of met een baby achterlaat piepen ze wel anders. Van tevoren willen ze niet luisteren.

 24. jan zegt:

  Oh, en voor de Nederlandse vrouw, misschien een kleine tip: als je een waslijst aan eisen hebt waaraan een man moet voldoen, en je bent nog steeds single, dan komt dat waarschijnlijk omdat jezelf niets te bieden hebt. Want de mannen die aan jouw lijstje voldoen, die willen jou niet!

  De meeste blanke vrouwen laten zich graag bevruchten door een zwarte man. Nadat dat ze een kind heeft gekregen dan vertrekt de donkere man naar een ander vrouw en op dat moment hebben ze ruzie, een blanke vrouw blijft achter met haar kind en die komt terecht in de bijstand.

  In Nederland komt er te kort aan vrouwen die geen neger hoertjes zijn. Mijn buurman heeft mij ook vertelt dat hij bij de voedsel bank elke week pakket moet halen en dar staat een stinkende vieze Antilliaanse man, weetje wat hij zegt? De blanke vrouwen houden van mannen met tattoo en gouden kettingen om hun nek en die Antilliaan heeft een meisje van 16 jaar bevrucht en is zwanger en zegt hij dat hij veel vrouwen kan vinden in Nederland die zwanger van hem willen raken Hahaha ziek ziek ziek! Vandaar dat de oudere nette mannen geen vrouw in Nederland kunnen vinden!

 25. jansen zegt:

  Alle Nederlandse blanke vrouwen zijn ziek en gestoord
  Géén hysterische Blanke Nederlandse of goedkope vrouwtjes, psychopaten, zogenaamde diva’s, randdebielen, wannabe feministen, sick retarded losers of schizof
  Nederlandse vrouwen zijn geen vrouwen maar halve mannen.
  De emancipatie is zo ver doorgeschoten dat het verzorgende karakter van de Nederlandse vrouw achteruit is gegaan.
  Het valt vooral op met de kleding die veel vrouwen dragen, goedkoop, sletterig of mannelijk en onverzorgd.

  Je kan er kort of lang over praten, al dan niet voorzien van racistische uitlatingen, maar als je enkel en alleen naar het aantal betalende vrouwelijke profielen kijkt dan kun je niets anders concluderen dat de site weinig voorstelt en voornamelijk gebakken lucht is. Het soort vrouw dat zich heeft ingeschreven daar hoeven we het dan niet eens meer over te hebben.

  Laat deze blue pill simp maar in zijn eigen wereld. Een vrouw zal nooit van je houden. Ze houden van de dingen die je voor ze kunt doen. Kijk maar eens hoe hoog het abortus cijfer per jaar is. Totale massa moord. Ze houden niet eens van hun kinderen schijnbaar. Of gebruiken zwanger worden om een man te strikken die hun eigenlijk helemaal niet wil.

  Het zijn er gemiddeld 30.000 per jaar en dan heb ik het alleen nog maar over Nederland. 9 Maanden verantwoordelijk zijn en dan de vader die misschien wel heel graag een kind heeft het kind wil opvoeden is schijnbaar te veel gevraagd. Dan roepen ze baas in eigen buik. Beschermt door de wet heeft de vader heeft hier in niks te zeggen.

 26. salzar zegt:

  Nederlands onderzoek verboden vrucht!!

  Het meest recente (serieuze) onderzoek naar vreemdgaan in Nederland, werd uitgevoerd door psycholoog Henk Noort. Hij onderzocht 1700 heteroseksuele mannen en vrouwen tussen 20 en 45 jaar. Uit dit onderzoek blijkt dat 25 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Dit cijfer lijkt aan de lage kant. Uit het jaarlijkse seksonderzoek van Durex blijkt dat 31 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Wereldwijd is dat (volgens Durex) 22 procent.

  Uit ander onderzoek blijkt dat de kans dat je tijdens een vaste relatie te maken krijgt met overspel, ergens tussen de 40 en 76 procent ligt. Overspel wordt trouwens door ongeveer 30 procent van de stellen genoemd als belangrijkste oorzaak voor het beeeindigen van de relatie.
  Datingsites
  “Van de 2,2 miljoen singles in Nederland, staan er 3 miljoen op Relatieplanet” grapte iemand ooit.
  Door alle datingsites op internet is vreemdgaan de laatste jaren een stuk makkelijker geworden. Er wordt beweerd dat bij de grote datingsites in Nederland ongeveer 1 op de 3 leden die staat ingeschreven al een relatie heeft. Daarbij lijkt er amper verschil tussen mannen en vrouwen.
  Verschil tussen mannen en vrouwen is er wel: single vrouwen hebben vaker een relatie met een man die al een relatie heeft als omgekeerd. Verder blijkt het gevaar voor het voortbestaan van de relatie groter te zijn wanneer de vrouw vreemdgaat. Vrouwen lijken vaker op zoek te zijn naar een zielsverwant, terwijl mannen vooral gewoon plezier willen hebben.
  Collega’s

  Naast internet is de werkvloer een belangrijke plek om een minnaar of minnares te ontmoeten. In Nederland zegt 15 procent van de mensen weleens seks te hebben gehad met een collega.
  Tot slot: hoewel overspel veel voorkomt, wijst meer dan 90 procent van alle Nederlanders vreemdgaan af gaan…

 27. jansen zegt:

  Ik leerde ook Hindoestaanse dames kennen en die dingen ook vreemd. Ze heet momiena Rostamkhan en ze heeft in een auto met een jongen gewipt. En stond ook in geschreven op een dating mens en relatie en nu wil mevrouw opeens een man en kinderen daarmee hebben, ik dacht dat ik gek, maar die vrouwen in Nederland zijn echt knetter gek.

  De meeste willen een auto om daar in te neuken.
  Er is een vrouw half indonesia en half Nederlands haar naam is wendy bong , ze heeft al 100 mannen uitgewerkt. Ze staat op alle dating sites en ze heeft ook toegegeven dat ze 100 mannen heeft uitgewerkt uit heel Nederland, mannen die kinderen hebben, mannen die zijn gescheiden en ook mannen getrouwd zijn en relatie hebben en ook mannen die alleen zijn die niet aan het trekken, dus ja die vrouwen in Nederland zitten vol met hele enge vies,ziektes, soa,hiv en aids van andere mannen hebben meegenomen en daarmee andere mannen ziektes doorgeven..

  Ik en mijn familie hebben er enorm om gelachen, hoe gefrustreerd die Nederlandse mannen zijn dat ze nog steeds opzoek zijn naar een Nederlandse, vrouw vele zijn ook belazerd en komen in de schuld sanering en we hebben thuis enorme om zulke mensen gelachen.

  En best mannen nog succes met Nederlands, sex paradijs met hele eng ziektes.

 28. john zegt:

  Een man hoeft men niet te zoeken.Daarom zijn vrouwen voor het oprapen, want ze hebben nooit genoeg om zich in allerlei gaten en holen te verschansen. Nederlandse vrouwen gaan zelfs tot in de nightclubs om aan betaalde seks te doen.Hebben ze drempelvrees om in een nightclub te gaan, dan pikken ze gewoon een SOA Mannetje van de wallen.Eindstand, worden ze zelf door die hoerende vrouwen uitgeboeld! laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh :laugh:Wacht zal je nog gebeuren ook

 29. Elton zegt:

  Je hebt ook van die Nederlandse mannen die bliksems goed weten dat hun vrouwen voor hun uitlopen voor een NEGER, maar ze gaan ermee akkoord, omdat de buitenman zijn eigen vrouw onderhoudt. Achteraf zoekt zo’n vrouw zelf ook punten om voor mannetje uit te lopen, man loopt uit, vrouw loopt dus ook uit, kinderen lijden eronder.De andere vrouw die met die man is ziet alles in en gaat ook haar eigen weg op, want er moet een reden zijn waarom een vrouw voor haar man uitloopt, dus gaat ze ook weg.Eindstand ziet die getrouwde vrouw in dat zij zijn eigen man altijd heeft verwaarloosd, dus tijd om man te bedelen om weer huiswaarts terug te komen.Als het werkelijk een grote volwassen vrouwelijk was, zou ze een eigen huis van hem eisen, neen maar ze heeft haar intrek weer genomen in man zijn huis, waar hij zijn rommel heeft uitgehaald.dat is pas een idioot stel!Dus ondanks ze zijn getrouwd mogen en kunnen ze allerlei rotsooi uithalen.

  Het zijn juist de Nederlandse vrouwen die graag met getrouwde mannen neuken, omdat ze weten dat die betrouwbaarder zijn dan de leeglopers. En ze worden er notabene voor betaald. Meestal gaat het om alleenstaande vrouwen en is de man een bekende in de familie, een collega of zelfs de baas. Dus komen jullie geen nonsens hier vertellen.

 30. zezijnschijnheilig zegt:

  Juist zijn ’t die getrouwde vrouwen die jagen op andermans man of vriend, want ze vervelen al van wat ze reeds in huis hebben. als ze genoeg van je hebben of een andere man met meer geld hebben gevonden dan spelen ze grote tijd.

  Vrouw trouwt met die mannen om er beter van te worden.
  Ze houden niet van de mannen.
  De tijd dat een man echt trouwde met een vrouw omdat hij van dr houd is al 50 jaar voorbij.
  Heb je huis of waarde dan wil meneer trouwen. Mooi niet gemeenschap van goederen

 31. Pipi Langkous zegt:

  Wat een eenzaamheid en leegte zeg ! Onder mannen! Wat ik weet als vrouw is dat vrouwen op zoek zijn en masse naar nieuwe manieren van relaties met mannen, dus alles waarvoor weggerend wordt willen vrouwen helemaal niet meer. Omgekeerd is de afwijzing oha van mannen naar veel vrouwen zo breed dat veel vrouwen al jaren met elkaar slapen om geborgenheid en aanraking te ervaren… Aan de mannen om uit de angst en egoisme te stappen! En ook innerlijk een weg te gaan, zoals de meeste vrouwen ver op jullie voor lopen.. Zo ook lekker een veralgemeniseer uitspraak. De meeste vrouwen en moeders getrouwd alleenstaand zonder alimentatie zorgen financieel voor zichzelf en voor hun kinderen oha .. en zoeken vooral liefde! Hopelijk gaan we in NL niet verder dat enge Amerikaanse voorbeeld opvolgen. Hoewel ik in mijn internationale kringen in Nl dit wel bespeur ..de tendens.. Ook onrechtvaardig.. vrouwen doen 80 procent van al het werk mondiaal, verdienen 20 procent van het al het inkomen mondiaal, behoren mondiaal met 90 procent van de werelds armste bevolkingsgroepen en bezitten 0,02 procent van alles wat er te bezitten valt mondiaal.. als we het niet over liefde maar over cijfers hebben.. dus wat meer compassie en samenwerking wederzijds zou beter werken!

  • bemoeier zegt:

   Nou ik ben 51 jaar oud, en een kwart van de mannen willen dan geen relatie meer.
   Maar van de vrouwen van die leeftijd willen er 2 keer zoveel geen relatie meer.

 32. mark zegt:

  Nederlandse vrouwen zijn lelijk, onbeschoft, afstandelijk, arrogant, egoïstisch, onvrouwelijk en uitsluitend op je geld uit.

 33. jos zegt:

  Nederlandse vrouwen zijn onzeker, onvrouwelijk gekleed, arrogant, veeleisend, mannelijk, vinden zich te “goed” om echt vrouw te zijn, zijn wereldrecordhouders parttime werken terwijl ze denken heel geëmancipeerd te zijn…

 34. emilie zegt:

  Een Nederlandse vrouw zoekt geen liefde, maar sex en ja en dat niet alleen ze willen je ook financieel uitkloppen, maar je moet soms het spelletje ook slim mee spelen. zo zilieg voor de Nederlandse Blanken vrouwen.

  De Nederlandse vrouwen zoeken kinderen alimentatie en partner alimentatie en bouwen graag op een man, koken kunnen ze niet alleen maar ontdooien. Waar ze goed in zijn neuken met andere mannen terwijl ze note benen getrouwd zijn.

  De mijnen heb ik eruit geschopt kwam er heel laat achter dat ze vreemd is gegaan met een zwarte en ze zat puur alleen maar op geld. En ben toen direct van haar gescheiden en mevrouw eiste partner alimentatie door haar nalatigheid en gebreken had ik bewijzen dat zij vreemd ging en de recht gaf mij ook gelijk. Ze heeft geen recht op partner alimentatie en ook geen recht op bijstand en ze moet gewoon lekker werk gaan zoeken en de kinderen wonen bij mij thuis en ze staan op mijn adres ingeschreven. De rechter heeft mij in gelijk gesteld en de NL vrouwen worden flink afgestraft en als je toch vreemd wilt gaan en dan moet je het gewoon uitmaken.

  Ik hoef nooit meer een NL vrouw en heb gelukkig een wijze les geleerd.

  En mijn ex vrouw woont met haar zwarte vriend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Advertisment ad adsense adlogger