mgtow mancave

MGTOW: steeds meer mannen zeggen vrouwen vaarwel

Steeds meer ‘men go their own way’. MGTOW, een in de VS explosief groeiend fenomeen. In Japan zie je ze terug als de ‘graseters’, zestig procent van alle mannen onder de veertig, die zich vermaken met virtuele vriendinnetjes in plaats van meisjes. Wat is de oorzaak van de steeds verder om zich heen grijpende opstand van de mannen?

Aanleiding voor MGTOW-beweging: leven voor mannen harder dan voor vrouwen

De leidende posities in deze wereld, het bezit en het inkomen staan in grote meerderheid op naam van mannen. Toch voelen veel Westerse mannen zich bepaald niet gelukkig. Dit komt, omdat de verdeling van macht en inkomen onevenwichtig is. Er is veel meer verschil tussen het inkomen van rijke en arme mannen, dan tussen het inkomen van rijke en arme vrouwen. Ook is de druk op mannen om te slagen veel hoger dan op vrouwen. Het werk dat mannen doen is gemiddeld gevaarlijker dan het werk, dat vrouwen doen.

mgtow mancave
Een man cave is een vrij milde uiting van de MGTOW beweging en eigenlijk van alle tijden.

We zien daarom dat er niet alleen vooral mannen aan de top van de maatschappij staan, maar ook vooral mannen leven als zwerver, als drugsverslaafde of verschoppeling. Mannen sterven bijna altijd eerder dan vrouwen. Ook is de baanzekerheid voor mannen meestal lager dan voor vrouwen, omdat mannen meestal in meer riskante, conjunctuurgevoelige bedrijfstakken werken.

Vrouwen zijn doorgaans hypergaam, met andere woorden, willen een man met een hogere sociale status en meer inkomen dan zij.Voor mannen met topposities of met een zeer aantrekkelijk uiterlijk, hooguit 7% van de bevolking, is het daarom makkelijk om veel vrouwen in bed te krijgen, iets dat veel mannen belangrijk vinden. Voor de meeste mannen, de bèta-mannen, is dit niet weggelegd.

Laat staan voor omegamannen voor wie er zelfs geen mercy fuck in zit. Zelfs voor een heel lelijke vrouw is het daarentegen niet erg moeilijk om aan de man te komen, zeker voor een eenmalige sekservaring. Kortom: voor de alfamannetjes van de elite is de wereld een feest. Voor de gemiddelde man, en zeker voor de verschoppelingen, is het leven heel wat minder prettig. Zeker na een scheiding.

De 5 graden voor MGTOW’s

Graad 0: Situational awareness
Mannen in dit stadium, volgens de MGTOW beweging, zijn zich bewust van het man-discriminerende karakter van de maatschappij, maar leggen zich hierbij neer. Ze denken in staat zijn om te ontsnappen aan bijvoorbeeld een rip-off deal bij scheiding.

Graad 1: Het afwijzen van lange termijn relaties met vrouwen
De MGTOW verwerpt alle vormen van langdurige relaties met vrouwen, inclusief maar niet alleen vrouwen, samenwonen, het zorgen voor de kinderen van een alleenstaande vrouw; kortom welke actie dan ook, die ertoe leidt dat hij door een rechtbank kan worden veranderd in een melkkoe voor de dame in kwestie.

Graad 2: Het afwijzen van korte relaties met vrouwen
De MGTOW verwerpt alle vormen van persoonlijke relaties met vrouwen, inclusief dating, one-night stands,vriendschappen etc. Elk contact met onbekende vrouwen blijft zakelijk en professioneel. Hiermee voorkomt de MGTOW dat hij wordt aangeklaagd wegens aanranding of ongewenste seksuele intimiteiten.

Graad 3: Onttrekking aan de economie
De MGTOW weigert om meer te produceren dan strikt noodzakelijk is voor zijn individuele overleving. Hij zal zoveel mogelijk zwart werken om belastingheffing te voorkomen. Hij doet zijn best om in de laagste inkomens goed vallen zonder dat hij daarmee zijn levensplezier geweld aandoet.

Graad 4: De maatschappij verwerpen
De MGTOW verdwijnt geheel uit de maatschappij. Hij minimaliseert het contact met de mainstream en probeert zijn eigen doelen te bereiken met zijn eigen middelen. Hij wordt als het ware onzichtbaar, hij bestaat niet meer. Sommigen blijven in de stad wonen, anderen trekken de wildernis in of verlaten het land.

Leven zonder vrouwen

Veel mannen zijn het daarom beu een vaste relatie met een vrouw te hebben, laat staan een huwelijk, of om kinderen te krijgen, de rol die de maatschappij aan mannen oplegt. Sommige van deze mannen bekwamen zich in de kunst van het met speciale technieken vrouwen versieren voor korte dates (pick up artist), anderen onttrekken zich helemaal aan de omgang met vrouwen, of zijn gewoon schaamteloos selectief bij het vinden van een partner. Ook doen ze er alles aan om zo min mogelijk belasting te betalen. Deze levensstijl, MGTOW, komt erop neer dat mannen kiezen voor hun eigen weg in de plaats van de weg die de maatschappij oplegt. Dit, omdat zij vinden dat de maatschappij mannen discrimineert en onderdrukt. Zij roepen hun medemannen op om de “rode pil” te slikken en te ontsnappen aan de schijnwereld van “The Matrix”.

Discussie MGTOW

Mijn persoonlijke mening: in de VS en Japan ben je als bètaman, laat staan omegaman, inderdaad de sigaar, maar gelukkig heerst hier in Nederland meer sociale gelijkheid dan in bijvoorbeeld de VS en Japan. Daardoor hebben hier ook bèta- en omegamannen nog een vrij redelijk leven. Ook zijn partnerloze moeders met jonge kinderen met handen en voeten gebonden en is hun lot ook niet te benijden, weet ik van vriendinnen. Vooral niet als ze geen alimentatie ontvangen.

Vandaar waarschijnlijk dat deze beweging hier minder populair is dan in de VS. Wel heb je in Nederland enkele weinig rechtvaardige regelingen, zoals de plicht voor de meestverdienende ex om de bijstandsuitkering van de minstverdienende te  betalen. Ook kan je jezelf vraagtekens stellen bij de extreem lange duur van partneralimentatie.

Dit soort wangedrochten moeten er uit; tot die tijd is gaan trouwen domweg niet verstandig.
Deze maatschappij is mijns inziens onrechtvaardig en ziek, en er zijn gegronde redenen om je hieraan te onttrekken, maar laten we dat dan samen doen, mannen én vrouwen, en ons en onze kinderen bevrijden van een leven als melkkoe van de elite.

Bronnen
Website van mgtow.com

89 gedachten over “MGTOW: steeds meer mannen zeggen vrouwen vaarwel”

 1. De ontwikkeling van het (collectieve) bewustzijn zit in de ik fase, waardoor wij ons bewustzijn meer individueel zijn gaan ervaren. Met als gevolg dat het standaard denken (man>vrouw>trouwen>kinderen) wat vroeger “normaal” was niet meer als zodanig word ervaren. We zijn daardoor ook wat minder in de ban van onze hormonen. Op zich een heel bijzonder fenomeen omdat voor het eerst sinds het onstaan van de mens, de mensen langzaan maar zeker beginnen te beseffen dat we meer zijn dan ons lichaam. Alle behoeftes zijn er nog wel (zie alle dating sites) maar er is een extra stukje bewustzijn bij gekomen waardoor de dingen die vroeger heel normaal waren niet meer zo vanzelfsprekend zijn!
  We leven in een hele bijzondere tijd ;)

 2. Tja we hebben niet meer die dogmatische drammerige zuilen tegenwoordig, en dan is individualisme een logisch gevolg.
  Van de drie grote K’s is alleen de middelste nog over.
  En vooral als je in de bijstand zit zoals ik krijg je daar nog zinloos gezeur mee.

 3. Ach en met 7 miljard mensen is dat misschien ook niet zo erg dat we de populatie iets laten krimpen wat waarschijnlijk een gevolg gaat zijn van deze trend. 

 4. Ik ben dit verhaal al eerder tegen gekomen. Het kwam mij toen wat Amerikaans georienteerd over. Maar ik denk dat Japan al een voorland in die beweging vormt. Status is daar alles en als de economie al 20 jaar in puin licht, dan voel je jezelf niet goed genoeg om een familie te beginnen. Of je moet je vrij kunnen maken van alle “standaard” leef vormen en voor jezelf een tevreden bestaan kunnen realiseren.
  Hieronder vind je het verhaal wat ik al eerder ben tegengekomen. Het geeft een wat uitgebreider, nogal Amerikaans georiënteerd en fellere essay die ook wat meer op de achtergronden in gaat. Er zitten goeie punten in maar neem het met een paar korrels zout.
  http://www.singularity2050.com/2010/01/the-misandry-bubble.html
   

 5. Ik zou deze groep meer als ”uitgesloten van liefde” bestempelen
  Echte liefde maakt een MGTOW kansloos.
   
   
   

 6. Het verschijnsel MGTOW ontstaat o.m. door combinaties van persoonlijke eigenschappen, (karakter en aard) de vorming door de omgeving, (interacties) uiterlijk, en geslacht. Hoe deze uiteindelijk worden gereflecteerd door een relatie en de omgeving, en de genomen beslissingen op basis van traumatiserende leerervaringen daarin. De daaraan gekoppelde behoefte aan protectie tegen de onbekende en bekende gevolgen van relaties, maken de MGTOW, maar evengoed ook de VGTOW (vrouwelijke versie ervan). Ik ben zelf vier keer getrouwd en gescheiden, dat was voor mij trouwmatisch genoeg, zal ik maar zeggen. Dit naast het deel in mijn relaties waarin ik samenwoonde. Omdat ik dankzij deze ervaringen al meer dan vijf jaar bewust geen seksueel contact meer heb, (oorzaak nummer één voor een relatie) heb ik ook de tijd gehad om in de eigen oorzakelijke verbanden te kijken. Ben als kind misbruikt door een man, (zogenaamde familievriend) waardoor een seksuele identiteitscrisis ontstond in de puberteit. Ik werd altijd al verliefd op het vrouwelijk geslacht, maar had daarna ook een oogje op vrouwelijke mannen. Mannen op zich vind ik daarentegen weer helemaal niet interessant. In ieder geval houdt mijn belevingswereld in, dat ik zeker biseksueel moet zijn, maar met een sterke voorkeur voor vrouwen. Gelukkig ben ik altijd monogaam geweest, maar zal mij altijd afvragen wat er was gebeurd als ik die ervaring niet had gehad. Na vijf jaar als een MGTOW kluizenaar te hebben geleefd, heb ik nu eindelijk weer een eerlijke relatie met een vrouw. Deze keer een platonische. Daar zijn in de loop van deze zomer nog vier vriendinnen bijgekomen, dankzij haar. Ontzettend veel lol samen, maar geen seks. Aan de behoefte daaraan ontbreekt het niet bij ons, maar de gevolgen schrikken ons af. Er is teveel levenservaring in de groep. Seks op zich werkt claimend in relaties, en daarbij worden niet passende partner eigenschappen maar al te vaak opportunistisch uit het oog verloren. Dat is oorzaak nummer één van de meeste relatieproblemen later. Materialistisch zijn we als mensen aan elkaar gewaagd. Dat kan niet op de vrouwen worden afgeschoven, mannen hebben die eigenschap net zo goed van nature. Uiterlijke vormen van prestatiedrang, zoals het rondrijden in een dikke slee, en ander macho gedrag, delen wij mannen wat opvallender, (aard van het beestje) maar de dames hebben dat ook, als het om uiterlijke verschijningen gaat. Ik kan de elite niet zien als oorzaak, ook al hebben zij meer om mee te pronken. Goed voorbeeld of slecht voorbeeld doet altijd volgen, als je maar succes hebt. Doorzie dat inzichtelijk en doe er je voordeel mee. Wij zijn nog steeds de natuur, maar dan in een meer expliciet (cultuur) ontwikkeld, gegoten jasje. Dat is nou eenmaal überhaupt het gevolg van intelligentie in ontwikkeling. We zijn nog lang niet uit geëvolueerd.
   
  ;)   

  1. Ben ik zeker met je eens Antares, de werkelijke ware evolutie bevindt zich nog in de ontwaakfase.Wellicht zou men mogen stellen dat het competatief gedrag ook op seksueel gebied aangestuurd door het kapitalisme,  in zeer brede zin ook niet voor de beste resultaten lijkt te zorgen omdat het het individualisme lijkt te verstevigen. Het verschil zit hem waarschijnlijk in seks gestuurd door lust of door Liefde. Mvg.Jasper.

 7. Terugkijkend kan ik alleen maar AMEN zeggen!!!
  Ik ken zoveel mannen waarvan de levens verwoest zijn door een verwachtingspatroon, stress en gemene vrouwen. Uitzonderingen daar gelaten… Het is ook heel simpel; Een man wil gewoon seks en wil verder niet zoveel. Het zijn die “wijven” die een niet te doorgronden gebruiksaanwijzing hebben en ons mannen laten rennen.
  Ik zeg: MGTOW

 8. Anthony MIgchels

  Mwoah, ik vind de conclusie zeer matig.

  Vrouwen gaan hard achteruit, dat feminisme heeft afschuwelijk huisgehouden en vrouwen zijn steeds minder te pruimen. Dominant, arrogant. ‘Respect’ eisen, zonder de goodies te kunnen leveren. Dat laatste valt ze niet kwalijk te nemen, het zijn geen mannen, maar vrouwen kunnen geen respect verwachten voor het spelen van 2e rangs mannen en die kant gaat het hard op.

  We hebben geen 2e rangs mannen nodig, maar eerste klas vrouwen en die worden met de dag zeldzamer.

  Het afschuwelijke fascisme van het familie’recht’ is ook hier verregaand doorgeslagen. Mannen hebben eigenlijk zero rechten aangaande hun kind en zijn aangewezen op de volwassenheid van hun ex en die is vaak ver te zoeken.

  Mannelijke waarden worden te grabbel gegooid. Conformisme, gehoorzaamheid, weg kijken, meedoen voor de gezelligheid, dat zijn de waarden van deze tijd en het zijn bij uitstek vrouwelijke waarden.

  Mannen hebben zichzelf veel te verwijten. De meeste zijn afschuwelijke mietjes, die graag bij moeders onder de plak zitten in ruil voor 3 keer per week neuken. Als ze maar een baan hebben, dan is het goed, vreselijk is dat. Ze steken elkaar een mes in de rug, als een man een vrouw tot de orde roept, bijvoorbeeld. Omdat ze zelf gebroken zijn, omdat ze zelf er op willen. Heel triest. Erger is nog dat mannen zich helemaal mee laten slepen door de pornoepidimie. Al dat geejaculeer verwoest hun creativiteit en levenskracht. Daarom hebben ze geen ruggegraat om op te staan tegen deze afschuwelijke tyrannie van het Matriarchaat, dat nog wordt ontkend ook, terwijl de feministes doodleuk ‘patriarchy’ de schuld geven.

  Het duurt niet lang meer voordat incompetente, niet creatieve, afhankelijke, vaak simpelweg domme vrouwen hetzelfde, nee, meer verdienen dan mannen.

  Kortom: er is een hoop werk aan de winkel en het wordt HOOOOOOOG tijd dat mannen eens een beetje ballen gaat tonen en dit onderling bespreekbaar maken.

  1. Het beeld wat word geschetst in het artikel klopt ook niet helemaal. Het MGTOW manifest wat de kern en de basis van de beweging heeft gevormd stelt als kern waarden dat mannen de mannelijkheid weer moeten heropbouwen en dat er van partners vrouwelijkheid moet worden verwacht. meer mannelijkheid in gezelschap krijgen we immers toch al van vrienden, daar heeft een man geen vrouw voor nodig, en vrouwelijkheid is in tegenstelling tot wat het feminisme beweerd helemaal niks slechts of minderwaardigs

 9. Volgens mij word wat gemakkelijk verwijtend richting de vrouwen gewezen, mannen hebben in deze ook hun verantwoording te nemen voor bepaalde zaken. Volgens mij word de kracht van het medium de t.v. erg onderschat in de rol die het kan vervullen in het gemiddelde huishouden levert dat platte kastje vele rolmodellen. Seksistische series waarin overspel in allerlei vormen getoond word of series waarin materialistisch bezit op een podium geplaatst wordt. Haal je dat niet ben je een loser. Men kan series betreffende overspel ook zien voor het aankaarten van bepaalde discussies anderzijds is het ook te zien als een mooie handleiding dan wel verleiding om het te gaan doen.
  Er zijn genoeg mannen zonder namen te noemen die thuis bijzonder controlerend zijn betreffende hun relatie omdat ze door vrienden onder groepsdruk de macho uit lopen te hangen. Je bent pas een vent als je op/met een ander durft te rotzooien.
  Thuis werkt het tegenovergesteld uit , je vertrouwd je partner niet meer omdat je zelf weet hoe gemakkelijk de stap is te maken en een scheve schaats te rijden. Daarbij zou je pas een echte vent zijn als je je vrouw onder de plaat hebt en die op commando het rokje voor je licht. Volgens mij ben je een echte vent als je ten alle tijde jezelf kunt blijven en er voor uit durft te komen dat je thuis iemand hebt zitten die je graag recht in de ogen wenst te blijven aankijken. Als je thuis niet meer spontaan kunt praten en moet opletten dat je je mond niet voorbij praat ben je verkeerd bezig. O, ja alleen vrienden belieg je niet…. kan het nog krommer ! Diezelfde vrienden zou je niet alleen thuis moeten laten met je vrouw , je weet toch!

  Ook die rol word verstevigd door het platte kastje (tv) waar men soms met open mond naar loopt te staren.
  Ook via dat medium krijgt de vrouw die aanwijzigen en hints zich te gedragen als competatief, en overbewust materialistisch belust wezen die een fotomodel naast zich op de bank moet hebben liggen te wachten tot dat ze lustig is geworden. En die man moet anabolisch gespierd zijn met een harde hoekige kaaklijn en grote handen want anders zou het geslachtsorgaan wel eens
  niet groot genoeg kunnen zijn. Of het gezond is en ook echt werkt om kinderen te krijgen is niet eens het grootste belang in alles.
  Er zijn ook wel gezonde huishoudens te vinden en ik geloof dat de emancipatie een goede rol heeft vervult ik geloof dat de overheid veel regels verkeerd gebruikt ten behoeve van zichzelf en niet richting de belangen van het gezin. Daar zit best veel scheef.
  Volgens mij zou men ook eens bewust moeten kijken naar de media om zich heen en welke rol die eigenlijk speelt in het leven en hoe men het leven ervaart, tv creert meer illusie dan je lief hebt……..net even wat anders dan drank.

 10. Wat lees ik een frustratie jegens vrouwen.  Maar dat komt er van als je een vrouw beschouwt als een kut op benen.  Moerstaal schrijft het goed met zijn “mannen met verwachtingspatronen”.  Kennelijk zijn er nog veel mannen die verkeerde verwachtingen hebben van vrouwen.  Verwachtingen veelal op seksueel gebied natuurlijk, want daar lusten wij mannen wel pap van.  Dat vrouwen ook verwachtingen hebben is maar bijzaak natuurlijk.
   
  Vrouwen zijn echter ook niet dom.  Vrouwen gaan steeds meer hun eigen plan trekken.  Zij hebben geen vent nodig voor de seks, maar een vent voor oprechte liefde.  Dat is ook precies wat we zien.  Mannen zijn eigenlijk alleen nodig voor het leveren van zaad als je kinderen wilt. Wel, dat is nooit een probleem voor vrouwen.  Liefhebbers zat.
   
  En er is troost voor de gefrustreerde mannen.  Er schijnt veel mogelijk te zijn op het gebied van cyberseks en opblaaspoppen;-)  Die laatste zijn de ideaale vrouw voor bepaalde mannen.

    1. Nee, Moerstaal heeft het over het verwachtingspatroon van mannen “waarvan de levens verwoest zijn door gemene? vrouwen”.  Laat die verwachtingspatronen los en er gaat en wereld voor je open.  Geile seks verwachten is zo’ n verwachtingspatroon.
      
     M.a.w.  De mannen waar Moerstaal het over heeft doen het zelf.  Hun verwachtingen (over vrouwen) klopt niet.
      
     En ja, ook vrouwen kunnen arrogante en egocentrische verwachtingspatronen hebben.  Maar omdat mannen meer geobsedeerd zijn door seks raken mannen ook meer gefrustreerd door seks (of juist het niet hebben van seks)

    2. hahaha, je kunt het er allebei in lezen!
     Het ligt ergens in het midden… de waarheid of verwarring dan…

  1. dat is dus misinterpretatie. MGTOW heeft zeer duidelijke verwachtingen van vrouwen
   “Feminine qualities we want from women:

   Nurturing
   Supportive
   Responsibility
   Respectfulness
   Honesty”
   Rechtstreeks uit het MGTOW manifest. MGTOW wijst eigenschappen van vrouwen aan die onderdrukt worden in de huidige maatschappij en stelt dat disrespect tegen vrouwen hieruit voortkomt. Ook stelt MGTOW dat mannen aangetrokken worden door deze eigenschappen en dat door het wegvallen van deze eigenschappen alleen seks als aantrekkelijke factor overblijft. Of je het er mee eens bent is iets anders maar dat het de MGTOW beweging alleen om seks te doen is is gewoon een regelrechte onwaarheid

 11. En in hoeverre heeft ons huidige maatschappelijke verwachte patroon met deze mismatch te maken. Kwam vandaag dit artikeltje tegen wat ik toch wel met interesse heb doorgelezen. 

  http://erikaawakening.com/five-reasons-why-monogamy-is-an-absolute-bar-to-world-peace/

  Five Reasons Why Monogamy Is An Absolute Bar to World Peace
  Why World Peace Will Never Happen As Long As We Cling to Monogamy

  Beetje extreme titel maar wel interessant onderbouwt. Zou de wereld niet een stuk makkelijk worden als we gewoon allemaal wat relaxter met relaties en sex zouden omgaan?

  1. Dat is zeker een goed punt Douwe relaxter en respectvol frustraties of gevoelens bespreekbaar maken vooral. Zeer interessante link ook, dank je.
   Verder lijkt het een behoorlijk onderschat probleem te zijn frustraties rondom de sexdrive, in de media word er behoorlijk de nadruk op seks gelegd, de hele dag halfnaakte sensueel geklede vrouwen in reclame-clips of in muziek-clips of films spelen ook een behoorlijke rol. Crime en seks en drama zijn big business. Men zou misschien wel meer onderzoek moeten verrichten in hoeverre het brein verslaafd raakt aan de stoffen die vrijkomen bij het orgasme. Wie weet zijn er mannen die onmiddelijk hooked zijn aan het gevoel en levert dat zoveel frustratie op, te zien als een cravende verslaafde manipulerend richting de volgende ontlading. Maar dat kan andersom ook voor vrouwen gelden. Ook is er de gedachte ik durf het niet zo maar een mythe te noemen dat je pas een man bent als je iedere minuut uur of dag seks nodig hebt, een soort van prestatie drang te noemen om je rol als stud te vervullen. Onderliggend kan het onzekerheid zijn. Het kan ook aan die stoffen liggen die vrijkomen. Ook vrouwen zouden bewijsdrift kunnen hebben. Maar als men niet eerlijk is tegen de partner dat de relatie niet werkt en verplicht in zichzelf monogamy na wenst te leven of onder sociale druk dan is de relaxte oorsprong van en in de relatie ver te zoeken. Verliefdheid en liefde zijn producten ontspringend uit spontantieit, maar vooral vrijheid om daar te zijn waar je hart wenst te zijn. Dat men ook een bepaalde verantwoording draagt in alles dat lijkt me te komen met intentioneel oprecht en eerlijk gedrag tegenover elkaar.

   1. Jasper, volgens mij moet een man regelmatig lozen… Bij de een is dit elke dag en de ander om de dag maar dan gaat het jeuken en moet het eruit. Simpel, biologie… Werkt bij andere zoogdieren ook zo hoor en zelfs bij andere gewervelden…

    1. De meeste dieren hebben alleen seks als het vrouwtje ontvankelijk is, dat is vaak maar eenmaal of een paar keer per jaar. 

     Mensen samen met de dichtsbijzijnde familieleden de Bonobo en de Chimpanzee hebben verreweg de meeste sex. Mensen en Bonobos nog weer meer dan de Chimpanzee omdat bonobo en mensenvrouwtjes hun ovulatiemoment verbergen en daarom bijna altijd seks kunnen hebben. Bij Chimpanzee beperkt zich dit tot de periodes met de mooi opzwellende achterwerken van de ontvankelijke dame.

     Hoeveel seks mensen hebben zou de meeste dieren doen blozen. Echter seks lijkt bij mensen en ook andere intelligente sociale groepsdieren dan ook een belangrijke extra functie te hebben naast voortplanting namelijk in socisale bondingsmechanismen. Sterker nog het aantal paringen wat tot nageslacht lijkt is dusdanig klein bij mensen dat je bijna kunt spreken dat nageslacht een bijeffect is en de hoofdfunctie van sex sociaal is.

     Ik lees momenteel het boek Sex at Dawn hierover, buitengewoon interessant. 

     “Sex at Dawn challenges conventional wisdom about sex in a big way. By examining the prehistoric origins of human sexual behavior the authors are able to expose the fallacies and weaknesses of standard theories proposed by most experts. This is a provocative, entertaining, and pioneering book. I learned a lot from it and recommend it highly.” — Andrew Weil, M.D.

      “Sex at Dawn irrefutably shows that what is obvious—that human beings, both male and female, are lustful—is true, and has always been so…. The more dubious its evidentiary basis and lack of connection with current reality, the more ardently the scientific inevitability of monogamy is maintained—even as it falls away around us.” — Stanton Peele, Ph.D.

     A controversial, idea-driven book that challenges everything you (think you) know about sex, monogamy, marriage, and family. In the words of Steve Taylor (The Fall, Waking From Sleep), Sex at Dawn is “a wonderfully provocative and well-written book which completely re-evaluates human sexual behavior and gets to the root of many of our social and psychological ills.” 

    2. Qoute Moerstaal ” Jasper, volgens mij moet een man regelmatig lozen “ 
     Daar kun je gelijk in hebben Moerstaal, volgens mij is het ook beter voor mannen en gezonder als niet. Alleen of daar de tijd aan verbonden zit die je aangeeft dat heb ik nog nergens bevestigd gezien of gevonden. Natuurlijk heb ik daar al vaker naar gezocht maar ik heb daar geen antwoorden op gevonden. Er zijn n.l ook geheel onthouders die alleen tijdens of voor de eisprong sex hebben of iets in die richting dus 1 maal per maand of zo iets.
     @Douwe, komt er ook iets voor in dat boek Sex at Dawn over de relatie van sex met de gezondheid ? b.v. zoals Moerstaal het heeft over ontladen.

    3. Tot nu toe laat het boek zien dat mensen en bonobo biologisch heel veel overeenkomsten hebben en dat seks vooral heel gezond is vanuit een sociaal perspectief.
     Het boek is echt de moeite om te lezen en eventueel ook wel te downloaden en er is ook een audioboek van beschikbaar op http://www.torrentz.eu

    4. Moerstaal, is seks dan louter biologie bij jou?  Gewoon even lozen.  (Om het even of dat dagelijks of wekelijks is)  Is masturberen dan geen eenvoudigere oplossing?  Geen moeilijk gedoe met gemene vrouwen en zo.  Simpel, biologie.  Je bent er weer even van af.
      
     Stel je je nooit de vraag wat je zoekt bij een vrouw?  Een vrouw kan je fantaseren ook, desnoods met behulp van een filmpje.  Gefantseerde vrouwen zijn ook nooit ongesteld, hebben geen hoofdpijn etc etc.
     En altijd bloedmooi.

 12. En een tijdje geleden ook al eens dit boek gelezen, The Ethical Slut:

  En na dat gelezen te hebben worden ongeveer 80 tot 90% van alle relatieproblemen op TV, series en films totaal belachelijk. Het laat mooi zien hoe dramatisch wij over relaties doen en hoeveel ellende dat monogamie afdwingen oplevert. Als je gewoon eerlijk bent naar jezelf en je partner hierover lijkt het alsof het leven er een heleboel gemakkelijker en relaxter op kan worden. Mits het natuurlijk iets is waar jij en je partner zich beide in kunnen vinden. Maar wellicht dat het het leven van een boel mannen en vrouwen wat relaxter en leuker kan maken als ze leren dat je ook op een wat relaxtere manier met seks en relaties om mag gaan.

  The essential guide for singles and couples who want to explore polyamory in ways that are ethically and emotionally sustainable.

  For anyone who has ever dreamed of love, sex, and companionship beyond the limits of traditional monogamy, this groundbreaking guide navigates the infinite possibilities that open relationships can offer. Experienced ethical sluts Dossie Easton and Janet W. Hardy dispel myths and cover all the skills necessary to maintain a successful and responsible polyamorous lifestyle–from self-reflection and honest communication to practicing safe sex and raising a family. Individuals and their partners will learn how to discuss and honor boundaries, resolve conflicts, and to define relationships on their own terms.

  “I couldn’t stop reading it, and I for one identify as an ethical slut. This is a book for anyone interested in creating more pleasure in their lives . . . a complete guide to improving any style of relating, from going steady to having an extended family of sexual friends.” –Betty Dodson, PhD, author of Sex for One

 13. veel mannen met handicap of gebrek zijn teleur gestelt omdat ze geen
  aandacht van vrouwen krijgen en leiden een hard en liefdeloos leven
  om vervolgens vroegtijdig te sterven zou dat met natuurlijk selectie
  te maken zo doende kiezen mannen voor een autonoom leven
  waar ze meer waarde aan kunnen hechten ..

 14. Ik ben 50, en eigenlijk al mijn hele leven een MGTOW.
  Mijn ouders hadden een slecht huwelijk, en ik ken eigenlijk weinig mensen die een goed hadden.
  Van buiten ziet het er allemaal mooi uit, terwijl binnen het servies door de keuken vliegt.
  En ik heb wat stelletjes gezien! Op het werk beweren dat hij de baas is, maar op het bedrijfsfeest loopt hij met de staart tussen de benen rond. “Ja schat, Nee schat”.
  Ze laten je door spreekwoordelijke hoepels springen, zodat je kunt bewijzen hoeveel je van haar houdt (de Shit Test).
  Dus ik dacht: waarom zou je het maatschappelijk aanvaarde voorbeeld volgen?
  Sommigen hebben mij echt proberen te overtuigen, en van gedachten te doen veranderen. Stuurden prostituees naar mijn adres bijvoorbeeld.
  Volg je eigen weg. Doe waar jij zin in hebt. Verbras je eigen geld, in plaats van dat zij dat voor jou doet.
  Trek je van niemand iets aan, zolang anderen er geen last van hebben.
  Koop die gameconsole, en ga zitten gamen tot het licht wordt.
  Koop die auto die veel te groot of te duur is, als jij dat wilt.
  Verzamel bierblikjes tot iedere cm van de muren in je huis er vol mee staan.
  Pak nu je rugzak, en begin die wereldreis waarvan je droomt.
  Nodig je vrienden uit, en organiseer een feest zoals vroeger.
  Er is niemand die je tegenhoudt, als MGTOW…

 15. tja omdat het een harde compentatieve maatschappij is waar je je als man meer zult moeten bewijzen dat je slim knap en of handig en financieel krachtig persoon bent is een hele opgave tegenwoordig en niet iedereen kan daaraan voldoen
  en heeft die mogelijkheden om iets te bereiken zodoende lopen er veel zogenaamde verliezers rond en die bevolken de uitkeringen , gevangenisen , psygiatrische inrichtingen en dakloze opvangst . maar ook vrouwen hebben verglijkbare problemen zodoende zullen de zwakere genen zich niet voortplanten . het is een natuurlijke selectie proces denk ik
  ?

  1. heb je wel eens van klootjesvolk gehoord, die planten zich juist voort, ze zijn ook erg competitief ingesteld, dat is ook vaak hun ondergang, als alles mislukt is gaan ze bij een motorbende in hun 2e peutertijd, en dan de bak in en daarna komt een hele inlevende linkse grijze hulpkut hun aan het handje de kliniek in begeleiden , ga gewoon een hoer neuken en neem zelf een condoom mee

 16. je moet het beter zeggen Joop, die zwakkere is al de mogelijkheid ontnomen want die is onvruchtbaar. We hebben liever dat zulk soort mensen wegkwijnen nietwaar? Want ik citeer “lelijke mensen mogen zich niet voortplanten” staat letterlijk op dat kloteinternet wat ook een zieke grap is.

 17. Ik ben al een aantal jaren mgtow omdat de relaties die ik gehad heb beknellend waren en wegens de ellende die andere mannen doormaken op het internet gelezen heb. Er zal vast iets van een reactie á la “niet alle vrouwen zijn zo!” (in het Engels “not all women are like that”, oftewel “NAWALT” komen, maar die veeg ik van tafel. ALLE vrouwen zijn zo. Ze willen ALLEMAAL het alfamannetje hebben, en hun ideale leventje bestaat uit “alpha fucks, beta bucks”, oftewel “neuk met de alfa en laat je betamannetje voor alles betalen.”

  Het is nou nie zo dat ik helemaal niet meer met vrouwen om ga, ik zeg gewoon hallo tegen ze op straat en wil best een gesprekje aanknopen, maar een relatie hoeft voor mij niet meer, zelfs geen seks. Ik ga me niet meer aan een vrouw binden, want dan raak ik mijn vrijheid kwijt, en mijn vrijheid is me dierbaarder dan een vriendin waar ik af en toe seks mee kan hebben (wanneer zij zin heeft) en me de oren van m’n kop zeikt.

 18. Ik ben nou een 50 plus man, en een kwart van de mannen wil dan geen relatie meer hebben.
  En bij vrouwen de helft niet meer.
  Dat heb ik pas op de radio gehoord tenminste, maar ik weet de bron er niet van.

 19. geen huwelijk, geen kinderen en nooit samen wonen. my way or the highway. ik heb zero tolerance voor bull shit van vrouwen. feminisme heeft de deal veranderd. prima! vrouwen willen onafhankelijk zijn? mooi! hoef je van mij ook niks meer te verwachten. good luck. ik ben 34 en heb genoeg spaargeld om te stoppen met werken. dat was me nooit gelukt als ik had toegegeven aan de verwachtingen van vrouwen. ik verhuis naar thailand. ik wens de nederlandse vrouwen veel geluk.

  1. Daar zou je als MGTOW je levensdoel van kunnen maken. Stel je doel, naar Azie en daar fiijn leven, maar ook daar zonder vaste relatie / gezin / kinderen. lees dit nog eens svp: ook dáár geen vaste relatie, vrouw, gezin, kinderen !! Dat is daar superbelangrijk! zuip niet en doe geen zakelijke activiteiten.
   Ik heb het gedaan, ben naar de Filipijnen gegaan maar pas op 50-plus jarige leeftijd. Daar 5 jaren geleefd, de alles-allermooiste tijd van mijn leven.

 20. Nederlandse vrouwen tja wat valt daar nou nog over te zeggen. Ik moet ze grotendeels ook niet. Grote bek (net als veel nl mannen ipv duitsers – die zijn netter) arrogant etc etc
  Zelfs de minst mooie (lees dik en onverzorgd) nl vrouwen willen de mooiste 1.85 gespierd met geld.
  De lat ligt hier dus in ieder geval onredelijk hoog.
  Ik heb me nog nooit zo vermaakt sinds ik vrouwloos ben met goede vrienden en 1 supervriendin die zich schaamt nl vrouw te zijn.
  Sterkte en succes gewenst aan de ‘normale’ man

 21. De emancipatie is zover door geschoten dat de vrouwen mannen zijn geworden.

  Ja, ik zoek alleen liefde en die krijgt ik van mijn buitenlandse indonesia vriendin. En ja ik werk en ik zit in de bijstand, maar zij heeft er geen moeite mee ze is van niemand afhankelijk. Ze kan koken en wassen en is ook hoog opgeleid en verdiend haar eigen geld. Voor haar is het aller belangrijkste dat een man tijd voor haar en voor haar moet zijn!!!

  Ik heb Nederlandse vrouwen gezien en gehad, maar wat betreft willen die alleen maar geld, auto en rijbewijs zien en van je profiteren. The dont care about love. Maar ze willen allemaal de regie over de hele relatie spelen met drang en dwang. Vaak trouwen ze ook op WET willen ze partner alimentatie cashen en kinder alimentatie. Een man moet in de keuken en voor hen koken hahahaha. En vreemdgaan en hun eigen vriend en man voor de gek houden daar zijn ze goed in. Ook vrouwen die al 100 mannen hebben uitgewerkt willen opeens huisje, boomje, beestje hahaha.

  Ze zoeken naar zwarte mannen en alleen maar pret om sex ermee te krijgen hebben.

 22. De Nederlandse vrouwen willen een goed vermogend man, tja liefste met een goed betaalde baan en het liefste een koop een dikke bank rekening met auto erbij. De Nederlandse die echter knetter gek. Als ze horen dat een man in de bijstand zit dan val je uit de boot, maar dit is feitelijk altijd zo geweest.

  Als je een zwarte man bent en dan maakt het niet uit voor hen. In Nederland krijgt je het zelfde verhaal met blanke vrouwen met zwarte mannen parties. Ook vaak in vele blanke mensen huwelijken gaan ook kloten door dat de blanke vrouw vreemd gaat met een zwarte man. Blanke vrouwen gaan het meest vreemd. Bij black and white parties zijn het de blanke vrouwen met negers. Andersom zie je niet. Onder blanke tienermeisjes zijn de negerjongens en Marokkaanse jongens populair. Als die negerjongen of Marokkaanse jongen genoeg van ze heeft en ze misschien zwanger of met een baby achterlaat piepen ze wel anders. Van tevoren willen ze niet luisteren.

 23. Oh, en voor de Nederlandse vrouw, misschien een kleine tip: als je een waslijst aan eisen hebt waaraan een man moet voldoen, en je bent nog steeds single, dan komt dat waarschijnlijk omdat jezelf niets te bieden hebt. Want de mannen die aan jouw lijstje voldoen, die willen jou niet!

  De meeste blanke vrouwen laten zich graag bevruchten door een zwarte man. Nadat dat ze een kind heeft gekregen dan vertrekt de donkere man naar een ander vrouw en op dat moment hebben ze ruzie, een blanke vrouw blijft achter met haar kind en die komt terecht in de bijstand.

  In Nederland komt er te kort aan vrouwen die geen neger hoertjes zijn. Mijn buurman heeft mij ook vertelt dat hij bij de voedsel bank elke week pakket moet halen en dar staat een stinkende vieze Antilliaanse man, weetje wat hij zegt? De blanke vrouwen houden van mannen met tattoo en gouden kettingen om hun nek en die Antilliaan heeft een meisje van 16 jaar bevrucht en is zwanger en zegt hij dat hij veel vrouwen kan vinden in Nederland die zwanger van hem willen raken Hahaha ziek ziek ziek! Vandaar dat de oudere nette mannen geen vrouw in Nederland kunnen vinden!

 24. Alle Nederlandse blanke vrouwen zijn ziek en gestoord
  Géén hysterische Blanke Nederlandse of goedkope vrouwtjes, psychopaten, zogenaamde diva’s, randdebielen, wannabe feministen, sick retarded losers of schizof
  Nederlandse vrouwen zijn geen vrouwen maar halve mannen.
  De emancipatie is zo ver doorgeschoten dat het verzorgende karakter van de Nederlandse vrouw achteruit is gegaan.
  Het valt vooral op met de kleding die veel vrouwen dragen, goedkoop, sletterig of mannelijk en onverzorgd.

  Je kan er kort of lang over praten, al dan niet voorzien van racistische uitlatingen, maar als je enkel en alleen naar het aantal betalende vrouwelijke profielen kijkt dan kun je niets anders concluderen dat de site weinig voorstelt en voornamelijk gebakken lucht is. Het soort vrouw dat zich heeft ingeschreven daar hoeven we het dan niet eens meer over te hebben.

  Laat deze blue pill simp maar in zijn eigen wereld. Een vrouw zal nooit van je houden. Ze houden van de dingen die je voor ze kunt doen. Kijk maar eens hoe hoog het abortus cijfer per jaar is. Totale massa moord. Ze houden niet eens van hun kinderen schijnbaar. Of gebruiken zwanger worden om een man te strikken die hun eigenlijk helemaal niet wil.

  Het zijn er gemiddeld 30.000 per jaar en dan heb ik het alleen nog maar over Nederland. 9 Maanden verantwoordelijk zijn en dan de vader die misschien wel heel graag een kind heeft het kind wil opvoeden is schijnbaar te veel gevraagd. Dan roepen ze baas in eigen buik. Beschermt door de wet heeft de vader heeft hier in niks te zeggen.

 25. Nederlands onderzoek verboden vrucht!!

  Het meest recente (serieuze) onderzoek naar vreemdgaan in Nederland, werd uitgevoerd door psycholoog Henk Noort. Hij onderzocht 1700 heteroseksuele mannen en vrouwen tussen 20 en 45 jaar. Uit dit onderzoek blijkt dat 25 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Dit cijfer lijkt aan de lage kant. Uit het jaarlijkse seksonderzoek van Durex blijkt dat 31 procent van de Nederlanders vreemdgaat. Wereldwijd is dat (volgens Durex) 22 procent.

  Uit ander onderzoek blijkt dat de kans dat je tijdens een vaste relatie te maken krijgt met overspel, ergens tussen de 40 en 76 procent ligt. Overspel wordt trouwens door ongeveer 30 procent van de stellen genoemd als belangrijkste oorzaak voor het beeeindigen van de relatie.
  Datingsites
  “Van de 2,2 miljoen singles in Nederland, staan er 3 miljoen op Relatieplanet” grapte iemand ooit.
  Door alle datingsites op internet is vreemdgaan de laatste jaren een stuk makkelijker geworden. Er wordt beweerd dat bij de grote datingsites in Nederland ongeveer 1 op de 3 leden die staat ingeschreven al een relatie heeft. Daarbij lijkt er amper verschil tussen mannen en vrouwen.
  Verschil tussen mannen en vrouwen is er wel: single vrouwen hebben vaker een relatie met een man die al een relatie heeft als omgekeerd. Verder blijkt het gevaar voor het voortbestaan van de relatie groter te zijn wanneer de vrouw vreemdgaat. Vrouwen lijken vaker op zoek te zijn naar een zielsverwant, terwijl mannen vooral gewoon plezier willen hebben.
  Collega’s

  Naast internet is de werkvloer een belangrijke plek om een minnaar of minnares te ontmoeten. In Nederland zegt 15 procent van de mensen weleens seks te hebben gehad met een collega.
  Tot slot: hoewel overspel veel voorkomt, wijst meer dan 90 procent van alle Nederlanders vreemdgaan af gaan…

 26. Ik leerde ook Hindoestaanse dames kennen en die dingen ook vreemd. Ze heet momiena Rostamkhan en ze heeft in een auto met een jongen gewipt. En stond ook in geschreven op een dating mens en relatie en nu wil mevrouw opeens een man en kinderen daarmee hebben, ik dacht dat ik gek, maar die vrouwen in Nederland zijn echt knetter gek.

  De meeste willen een auto om daar in te neuken.
  Er is een vrouw half indonesia en half Nederlands haar naam is wendy bong , ze heeft al 100 mannen uitgewerkt. Ze staat op alle dating sites en ze heeft ook toegegeven dat ze 100 mannen heeft uitgewerkt uit heel Nederland, mannen die kinderen hebben, mannen die zijn gescheiden en ook mannen getrouwd zijn en relatie hebben en ook mannen die alleen zijn die niet aan het trekken, dus ja die vrouwen in Nederland zitten vol met hele enge vies,ziektes, soa,hiv en aids van andere mannen hebben meegenomen en daarmee andere mannen ziektes doorgeven..

  Ik en mijn familie hebben er enorm om gelachen, hoe gefrustreerd die Nederlandse mannen zijn dat ze nog steeds opzoek zijn naar een Nederlandse, vrouw vele zijn ook belazerd en komen in de schuld sanering en we hebben thuis enorme om zulke mensen gelachen.

  En best mannen nog succes met Nederlands, sex paradijs met hele eng ziektes.

 27. Een man hoeft men niet te zoeken.Daarom zijn vrouwen voor het oprapen, want ze hebben nooit genoeg om zich in allerlei gaten en holen te verschansen. Nederlandse vrouwen gaan zelfs tot in de nightclubs om aan betaalde seks te doen.Hebben ze drempelvrees om in een nightclub te gaan, dan pikken ze gewoon een SOA Mannetje van de wallen.Eindstand, worden ze zelf door die hoerende vrouwen uitgeboeld! laugh laugh laugh laugh laugh laugh laugh :laugh:Wacht zal je nog gebeuren ook

 28. Je hebt ook van die Nederlandse mannen die bliksems goed weten dat hun vrouwen voor hun uitlopen voor een NEGER, maar ze gaan ermee akkoord, omdat de buitenman zijn eigen vrouw onderhoudt. Achteraf zoekt zo’n vrouw zelf ook punten om voor mannetje uit te lopen, man loopt uit, vrouw loopt dus ook uit, kinderen lijden eronder.De andere vrouw die met die man is ziet alles in en gaat ook haar eigen weg op, want er moet een reden zijn waarom een vrouw voor haar man uitloopt, dus gaat ze ook weg.Eindstand ziet die getrouwde vrouw in dat zij zijn eigen man altijd heeft verwaarloosd, dus tijd om man te bedelen om weer huiswaarts terug te komen.Als het werkelijk een grote volwassen vrouwelijk was, zou ze een eigen huis van hem eisen, neen maar ze heeft haar intrek weer genomen in man zijn huis, waar hij zijn rommel heeft uitgehaald.dat is pas een idioot stel!Dus ondanks ze zijn getrouwd mogen en kunnen ze allerlei rotsooi uithalen.

  Het zijn juist de Nederlandse vrouwen die graag met getrouwde mannen neuken, omdat ze weten dat die betrouwbaarder zijn dan de leeglopers. En ze worden er notabene voor betaald. Meestal gaat het om alleenstaande vrouwen en is de man een bekende in de familie, een collega of zelfs de baas. Dus komen jullie geen nonsens hier vertellen.

 29. zezijnschijnheilig

  Juist zijn ’t die getrouwde vrouwen die jagen op andermans man of vriend, want ze vervelen al van wat ze reeds in huis hebben. als ze genoeg van je hebben of een andere man met meer geld hebben gevonden dan spelen ze grote tijd.

  Vrouw trouwt met die mannen om er beter van te worden.
  Ze houden niet van de mannen.
  De tijd dat een man echt trouwde met een vrouw omdat hij van dr houd is al 50 jaar voorbij.
  Heb je huis of waarde dan wil meneer trouwen. Mooi niet gemeenschap van goederen

 30. Wat een eenzaamheid en leegte zeg ! Onder mannen! Wat ik weet als vrouw is dat vrouwen op zoek zijn en masse naar nieuwe manieren van relaties met mannen, dus alles waarvoor weggerend wordt willen vrouwen helemaal niet meer. Omgekeerd is de afwijzing oha van mannen naar veel vrouwen zo breed dat veel vrouwen al jaren met elkaar slapen om geborgenheid en aanraking te ervaren… Aan de mannen om uit de angst en egoisme te stappen! En ook innerlijk een weg te gaan, zoals de meeste vrouwen ver op jullie voor lopen.. Zo ook lekker een veralgemeniseer uitspraak. De meeste vrouwen en moeders getrouwd alleenstaand zonder alimentatie zorgen financieel voor zichzelf en voor hun kinderen oha .. en zoeken vooral liefde! Hopelijk gaan we in NL niet verder dat enge Amerikaanse voorbeeld opvolgen. Hoewel ik in mijn internationale kringen in Nl dit wel bespeur ..de tendens.. Ook onrechtvaardig.. vrouwen doen 80 procent van al het werk mondiaal, verdienen 20 procent van het al het inkomen mondiaal, behoren mondiaal met 90 procent van de werelds armste bevolkingsgroepen en bezitten 0,02 procent van alles wat er te bezitten valt mondiaal.. als we het niet over liefde maar over cijfers hebben.. dus wat meer compassie en samenwerking wederzijds zou beter werken!

  1. Nou ik ben 51 jaar oud, en een kwart van de mannen willen dan geen relatie meer.
   Maar van de vrouwen van die leeftijd willen er 2 keer zoveel geen relatie meer.

 31. Nederlandse vrouwen zijn lelijk, onbeschoft, afstandelijk, arrogant, egoïstisch, onvrouwelijk en uitsluitend op je geld uit.

 32. Nederlandse vrouwen zijn onzeker, onvrouwelijk gekleed, arrogant, veeleisend, mannelijk, vinden zich te “goed” om echt vrouw te zijn, zijn wereldrecordhouders parttime werken terwijl ze denken heel geëmancipeerd te zijn…

 33. Een Nederlandse vrouw zoekt geen liefde, maar sex en ja en dat niet alleen ze willen je ook financieel uitkloppen, maar je moet soms het spelletje ook slim mee spelen. zo zilieg voor de Nederlandse Blanken vrouwen.

  De Nederlandse vrouwen zoeken kinderen alimentatie en partner alimentatie en bouwen graag op een man, koken kunnen ze niet alleen maar ontdooien. Waar ze goed in zijn neuken met andere mannen terwijl ze note benen getrouwd zijn.

  De mijnen heb ik eruit geschopt kwam er heel laat achter dat ze vreemd is gegaan met een zwarte en ze zat puur alleen maar op geld. En ben toen direct van haar gescheiden en mevrouw eiste partner alimentatie door haar nalatigheid en gebreken had ik bewijzen dat zij vreemd ging en de recht gaf mij ook gelijk. Ze heeft geen recht op partner alimentatie en ook geen recht op bijstand en ze moet gewoon lekker werk gaan zoeken en de kinderen wonen bij mij thuis en ze staan op mijn adres ingeschreven. De rechter heeft mij in gelijk gesteld en de NL vrouwen worden flink afgestraft en als je toch vreemd wilt gaan en dan moet je het gewoon uitmaken.

  Ik hoef nooit meer een NL vrouw en heb gelukkig een wijze les geleerd.

  En mijn ex vrouw woont met haar zwarte vriend.

 34. meidblijdatikvanjeafben

  Omdat vrouwen alleen maar denken aan geld, ze willen je helemaal dood uitzuigen, en hij moet knap zijn, en gespierd, hun eigen zin drammen ze door want de man staat helemaal onderaan en alles schaamteloos delen met hun vriendinnen i.p.v. hun vriend, die mag het pas als laatste horen. Moet je eens vragen wat die vriend allemaal voor haar moet doen die doet alles voor haar en wat zij voor haar vriend doet of andersom het is altijd een die zich uitslooft en een ander die niets uitvreet. Die vriendin is kennelijk belangrijker dan hun partner, ga daar dan lekker wonen en straks nog alimentatie claimen van je vriend ook terwijl je werkt. En dat is allemaal gelogen hoor edelachtbare ik weet niet hoe hij er bij komt. Hij kan niet voor de kinderen zorgen. Da’s allemaal gelogen hoor edelachtbare. En dat het bij lesbische vrouwen ook niet van een mooi dakje gaat is mij al langer duidelijk. Maar word maar weer lesbisch, mij krijg je niet. Daar ben ik wel blij om, want kan ik tenminste mij eigen ding doen. Anders moet ik weer naar haar moeder, of naar haar vader, of haar broer, of iets voor haar doen, hebben wij eigenlijk nog wel tijd voor onszelf? Nee, mag niet. Die tijd moet zo propvol gevuld mogelijk. Om vervolgens een hartaanval te krijgen of iets anders ergs. Maar vervolgens in de rechtszaal het is allemaal niet waar edelachtbare. Mocht je me drogeren, das geen teken van liefde, eerder haat.

 35. Ik ben een getrouwde man van 46, Ben met ene Nederlandse blanke vrouw is 42 en we hebben twee kleine kinderen van 7 en 5. Een paar maanden geleden ben ik er op schokkerende wijze achter gekomen dat mijn vrouw vreemd ging. Al enige tijd was mijn vrouw wat afstandelijk, wilde bijna geen sex meer en was continue met haar telefoon aan de slag elke avond verdween ze al om 9 uur naar bed omdat ze moe was. Ik weet het… de signalen waren er, maar het duurde wel een paar weken voor ik echt achterdochtig werd. Op een gegeven moment werd ik toch echt achterdochtig, de vele whatapp berichten zonder dat er iets over werd gezegd… ik vertrouwde het niet.

  Toen mijn vrouw weer eens vroeg in bed lag besloot ik haar telefoon te bekijken. Ik vond het erg vreemd dat er nu een toegangscode op stond. Dit was nooit het geval en mijn telefoon is ook gewoon open, maar ik vond het vreemd. De tweede poging was raak en ik kwam er in. De whatsapp geschiedenis liet niet veel bijzonders zien… een paar gesprekken met vriendinnen en met mij, maar niets recent terwijl de telefoon toch behoorlijk had liggen piepen die avond. Waarschijnlijk dus gewist. Ik keek verder naar de afbeeldingen en schrok me helemaal dood. naaktfoto’s van mijn vrouw, twee pornovideo’s die ze van haarzelf had opgenomen ….pats boem….daar stonden ze. Hoewel ik natuurlijk een vermoeden had heb ik toch even naar adem moeten happen. Ik ben vervolgens heel rustig naar boven gegaan en terwijl mijn vrouw in bed lag ben ik een koffer gaan inpakken. Mijn vrouw werd er wakker van en vroeg wat ik aan het doen was. Toen vertelde ik van mijn vermoedens over het vreemdgaan en dat werd door haar ontkend. Toen ik haar de telefoon toewierp en vroeg wat de foto’s te betekenen hadden was ze stil. Op mijn vraag waarom ze vreemd ging kreeg ik als antwoord dat ze niet was vreemdgegaan maar alleen foto’s had gestuurd. Ik zag ook een paar foto’s van een man dus ze had ook foto’s gekregen. Het bleek dat dit haar ex was, die woont al jaren niet meer in Nederland, dus ik geloof (wil geloven) dat er fysiek niets is gebeurd, maar ik vind het toch echt vreemdgaan. Ik weet zeker dat er wel iets gebeurd zou zijn als hij hier nog zou wonen en wie zegt me dat er niet nog een ander in het spel was en hij de enige was….. Ik heb gevraagd over de video en ze heeft gezegd dat ze er een gemaakt heeft en deze heeft verstuurd. Ik heb twee video’s gezien, dus hier liegt mijn vrouw over. Ook zegt ze dat er buiten haar ex niemand anders was. We hebben gepraat en vanwege de kinderen ben ik gebleven. Ik heb geeist dat het contact met de ex werd verbroken en hem duidelijk werd gemaakt dat het nu direct stopte. Mijn vrouw wilde dit doen en hem een bericht versturen. Ik mocht dat bericht niet lezen omdat ik haar dan niet zou vertrouwen…. nee, gek he…
  Ik ben een paar dagen ‘ziek van ellende’ thuis gebleven en heb veel gehuild en gepraat. Op een avond wilde ik weer in haar telefoon kijken, ik weet het, maar deze ervaring heeft me hard aangegrepen en ik wil het vertrouwen graag terugwinnen maar heb dan wel bewijs (of juist gebrek aan bewijs) nodig om dit te kunnen. Er bleef een gevoel knagen maar omdat ik zo in een sneltrein van emoties zat kon ik er de hand niet opleggen. De telefooncode was wederom veranderd…. Ik heb gezegd dat ik openheid en eerlijkheid nodig heb om weer vertrouwen te krijgen en toen is de code verwijderd. Ik heb gevraagd of er nog zaken waren die ik moest weten en er geen lijken in de kast waren verborgen maar dat zou niet zo zijn. Op een dag ben ik weer gaan werken en na een paar dagen kwam er een telefoonrekening die absurd hoog was. Bleek dat mijn vrouw 10 minuten nadat ik was gaan werken met haar ex heeft gebeld (buitenland) en tot op die dag elke dag meerdere keren sms berichten verstuurde. Hierop kreeg ik wederom een klap in mijn gezicht en ben op verder onderzoek uitgegaan. In een van haar social media omgevingen lees ik een bericht van drie jaar eerder aan haar ex dat hij maar even ‘private’ berichtjes moest sturen omdat contact met hem nogal gevoelig lag…..Hierover zegt mijn vrouw ook niets. Ze was op een avond ( een week voordat ik haar betrapte) naar een vriendin en op die heeft naaktfoto’s van mijn vrouw gemaakt welke ze verstuurd heeft naar haar ex. Zo zijn er nog meer zaken waaruit blijkt dat ze niet de (complete) waarheid heeft verteld en dat knaagt…..
  We zijn nu ruim een half jaar verder en hebben de draad opgepakt. Ik hou van haar en onze relatie zit weer goed. De momenten dat ik verdriet heb worden gelukkig steeds minder, maar vergeten doe ik het niet. De enige verklaring die ik heb gekregen is dat mijn vrouw de sex niet goed vond. Terwijl we hier vaak over hebben gepraat. Zeg wat je wel en niet wilt als het je niet bevalt, praat er over. Als je praat kun je geholpen worden, maar dat heeft ze nooit gedaan. Nu het bijna te laat was wel en ze geeft aan dat ze gelukkig is. Ze heeft ook spijt van het voorval, al heb ik daar dubbele gevoelens over. Ik wil haar graag geloven, maar van de andere kant zijn er tot op de dag van vandaag dingen die ze me niet verteld heeft en verzwijgt of ontkend, terwijl ik er bewijs voor heb…..
  Ik besef dat ik ook een strep onder het voorval moet kunnen zetten als ik er voor kies samen verder te gaan, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, al doe ik wel mijn best……

 36. Ik ben een 44 jarige man en ben 10 jaar geleden getrouwd met een 7 jaar Nederlandse blanke jongere vrouw met blond haar en blauwe ogen. Ik aanbad mijn vrouw, deed alles voor haar en zij kreeg ook alles wat ze me vroeg. Ik was ook fier op mijn vrouw, zij was (is) zeer knap en goed opgeleid. De eerste 8 jaren van ons huwelijk waren ook echt prachtig. Wij kwamen goed overeen met elkaar en zij was ook goed In het huishouden en een goede moeder voor de kinderen. Ook op sex gebied had ik geen klagen, ik heb een beetje een nylon fetish en ook hierin ging ze met me mee. Om mij te plezieren droeg ze dikwijls thuis en buitenhuis nylons, korte rokjes, push up kousen en high heels. Ik was apetrots als ik met haar zo buiten kwam en ik genoot er ook van dat alle andere mannen haar begeerden maar dat ze van mij was. Zes jaar geleden is zij thuis gebleven na de geboorte van onze oudste zoon en 4 jaar later kwam onze jongste dochter. Ook deze periode was een gelukkige periode voor mij al moet ik zeggen dat na de geboorte van onze tweede de nylons, korte rokjes en dergelijke in de kast bleven, zij voelde hiervoor niets meer wat ik wel spijtig vond want het wond mij enorm op. Twee jaar geleden zijn de problemen dan stilaan begonnen toen mijn vrouw toch opnieuw aan het werk wou en een job in een international transportbedrijf aannam. Na een 6 tal maanden begon zij te veranderen. Onze seksfrequenties liep dramatisch terug van 1 a 2 keer per week naar 1 keer per 6 a 8 weken. Zij had nooit zin of was te moe of er was altijd wel iets. Er waren toen al tekenen dat er iets aan de hand was maar ik was te dom om ze te zien. Vroeger lag haar mobieltje overal in huis rond te slingeren en nu was deze bij wijze van spreken aan haar hand vastgeplakt. Ze begon zich terug sexy te kleden met kortere rokjes en ook de nylons kwamen terug uit de kast. Haar werkuren waren ‘s avonds steeds later. Er waren dus tekens maar omdat ik haar zo graag zag en vertrouwde zag ik het niet. Ik ben er op uit gekomen door iemand van de sportclub die haar kende maar die zij niet kende die haar s’ middags op de parking van een motel in de omgeving van het bedrijf dat ze werkte buiten heeft zien komen met een man. Toen ik haar hiermee confronteerde gaf ze ook toe dat ze met iemand van haar werk sex gehad heeft maar dat het puur sexueel was en dat ze geen relatie met die man wou opbouwen en bij mij en de kinderen wou blijven. Ze miste vrijheid zei ze me en ik moest haar die vrijheid geven. Ze voelde zich gevangen binnen het huwelijk en wil haar ding in vrijheid kunnen doen. Op deze voorwaarde wou ze nog bij mij blijven en de kinderen. Indien ik niet met de situatie kon neerleggen zou er moeten gepraat worden over een scheiding. Omdat een scheiding financieel moeilijk bij mij en mijn vrouw wist dit zeer goed lag legde ik mij er bij neer maar toen zijn naar verloop van tijd de zaken geëscaleerd. Ik heb nadien via via vernomen dat het niet de eerste man was waar tijdens de middagpauze en na het werk mee afsprak in motels. Haar laten werken op een transportfirma waar meer dan 70 mannen werkten en slechts 3 vrouwen was achteraf gezien ook dom van mij. Ik met zeggen dat ze wel de hele tijd een goede moeder voor de kinderen gebleven is en dat de kinderen van haar escapades ook nooit iets gemerkt hebben. Nu dat ik wist wat er tijdens en na haar werkuren gebeurde en ik moest laten gebeuren wou ik mijn huwelijk nog redden heb ik mij proberen hier bij neer te leggen maar mijn vrouw is toen nog een stap verder gegaan waar ik het zeer moeilijk mee heb. Nu gebeurd er soms 2 weken niets en lijkt het of dat wij een normal gezin zijn maar dan plots bv op een vrijdag avond nadat de kinderen in bed liggen komt mijn vrouw de trap af in ultra korte rok, nylons of push up en hoge hakken en zegt ze me doodleuk dat ze uitgaat en dat ik niet moet opblijven voor haar. Soms komt ze dan midden in de nacht terug thuis of komt ze doodleuk de volgende ochtend pas thuis met koffiekoeken van de bakker voordat de kinderen wakker zijn en doet ze alsof er niets gebeurd is. Het klinkt misschien stom voor een buiten staander maar wat mij nog het meeste pijn doet is je vrouw nadat de kinderen in bed liggen onverwacht van de trap zien komen ultra kort gerokt met push ups en high heels, allemaal zaken waarvan ik enorm op kick en weten dat dit niet voor mij maar een andere man is die haar mag gaan neuken. Sex hebben wij al een paar maanden niet meer, ze wil niet meer. Mijn vrouw weet dat ik haar nog graag zie en dat ze me nog altijd enorm opwindt.Het enigste compromis dat ze me toelaat omdat ik haar gezegd heb hoe moeilijk ik het er mee heb dat ze als een femme fatal het huis verlaat voor een andere man, is dat voordat zij voor een date vertrekt, ze kort gerokt met pusch up kousen en de high heels in de zetel in onze woonkamer gaat zitten met haar benen wijd open zodat ik haar kut kan zien waar ik nooit niet meer mag in klaar komen en dan mag ik mij aftrekken terwijl ik naar haar kijk. Op het moment dat ik klaar komt vertrekt ze dan onmiddellijk naar haar date. Ik weet echt niet meer hoe het nu verder moet !

 37. Tja, dat zijn de Nederlandse blanken vrouwen eenmaal hey? Die vrouw van jou is een alledaagse hoer. Kent geen normen en waarden. Waarom denk je dat wij turken blanke vrouwen alleen maar gebruiken als minderwaardige sex objecten? Je moet die hoer een keer filmen ofzo, en dan de video met de hele omgeving delen. O mijn god. Die minderwaardige kanker snolletje heeft een les nodig. Je moet desnoods de kinderen haar vijand laten worden, en de waarheid aan ze vertellen, maar er ook heel veel leugens bij verzinnen, en de kinderen zo ver krijgen dat ze haar in haar gezicht spuugen en haar voor geile pijphoer uitmaken, en dat allemaal opnemen, en op facebook delen. Jij bent echt een domme gast. Voel je je zo hopeloos? Ik ben een type die meteen met haar moeder en zuster zou hebben aangepapt, en er lekker seks mee gehad zou hebben. Dan zou ze helemaal krankzinnig gestoord zijn geworden. Ben jij zo lelijk en is zij zo mooi, waardoor jij in die tussentijd ook geen seks partner had? Ik heb als turk 1 ding geleerd. En dat is hoe je vrouwtjes als hopeloze hondjes achter je aan miet laten hollen. Ik heb vrouwen die het hebben verdiend vaak misbruikt voor hun geld en allerlei andere dingen. Vrouwen moet je niet in vertrouwen nemen. Je moet vaak liegen tegen vrouwen, en ze het gevoel geven dat je wellicht met een ander gaat. Dat maakt vrouwen ziekelijk gestoord. Ik heb een keer een fake call en sms programma gedownload, 1 dag nadat ik mijn toenmalige vriendin zag flirten met een surinamer, werd ik door een nep nummer gebeld met een nep foto van een vrouw die nog veel mooier dan haar is. Je kunt die belletjes schematisch instellen op tijden waarvan jij wilt dat je telefoon overgaat. En ja hoor. Ze trapte erin en ging huilen toen ik leuk aan het doen was tegen de zogenaamde vrouw aan de lijn, met een door mij gekozen neppe computer stem, gevormd naar dat van een vrouw. En na dat gesprek zei ik dat ik gerust wel heb gezien hie ze met die surinamer flirtte, en dat wat zij kon, ik beter kon. En sindsdien is ze net als een trouwe hondje vaak in mijn buurt gebleven. Maar 2 maanden daarna had ik haar evegoed gedumpt. Ik zei haarvday ik uitgekeken op haar was, en dat er veel lekkerdere meiden dan haar rond lopen. Maar zelf was ze al heel knap. Wat knapheid betreft waren we ook rond herzelfde niveau. Neem een les van wat ik zei, en vertrouw vrouwen niet veel, en al helemaal de blanke en zwarte vrouwen. Je kunt beter met een turk gaan ofzo. De mieder van jou kinderen is gewoon een afgetakelde 3e graads hoer. Zulke vrouwen moet je gilmen wanneer je in hun bek pist, en de video later delen op facebook of youtube, onder haar naam en achternaam, en de stad waarvandaan ze komt.

  1. Wat ben jij een gestoorde zieke gast zeg, ongeacht wat die vrouw gedaan heeft , het is de moeder van je kinderen en jij geeft als ziek advies om smerige foto’s of films van haar te maken en op facebook te zetten , hoe fucking ziek ben je. Weet je wel wat dat met je kinderen doet , hoe zji daarna daardoor behandeld en beïnvloedt worden. Maar het gaat altijd helaas bij de meeste mannen alleen om hun ego en die ais altijd groter dan hun dick dat is hun grootste probleem. Jij komt nog weleens een vrouw tegen die korte metten met je maakt . Altijd al gedacht dat de meeste, geldt gelukkig niet voor allemaal , moslims vrouwen haten ga dan gewoon mannen neuken als je vrouwen zo haat . Mannen zoals jij geven alleen om hunzelf en om niets anders zelfs jullie kinderen kunnen voor jullie doodvallen.Ik weet niet waar jij het idee vandaan haalt dat je anderen kunt adviseren, je komt niet bepaald over als een voorbeeld van intelligentie of van moraal .

 38. Ik heb Natasha leren kennen op vakantie in Bulgarije, ze komt uit Belarus, is bijna 25 en ik ben 24… Het was geen liefde op t eerste gezicht, en we raakten met elkaar aan de praat omdat mijn maat haar vriendin wou versieren. Uiteindelijk ben ik met haar aan de praat geraakt, en het klikte erg goed, en onze klik ging 10 x zo snel als die van mijn maat en haar vriendin. Zo stonden we al snel samen te dansen en aan het einde van de avond bracht ik haar netjes naar haar hotel. Op dat gebied doe ik het altijd rustig als ik iemand echt leuk vind…

  De rest van de vakantie zijn we met zn 4en opgetrokken, en we hebben een supervakantie gehad. Van de een kwam uiteindelijk het ander, en uiteindelijk tranen met overvloed toen ze 2 dagen eerder als ons vertrok naar Belarus. We hielden contact, en daaruit volgden weer wat bezoekjes aan Minsk. En alle keren was het super…

  Het voelt allemaal super en we willen toekomst. Echter proberen mensen in mijn omgeving dit te ontmoedigen. Ik krijg voortdurend te horen dat meisjes uit Oostbloklanden maar wat graag naar West-Europa willen, en dat er in mijn geval geen sprake van liefde is, naja van mijn kant wel, maar van haar kant alleen maar hebzucht… Volgens deze mensen zal ik over 5 jaar totaal uitgekleed worden door deze meid, want dat doen ze allemaal…Ik wordt hier misselijk van!

  Ik weet voor mezelf zeker dat zij niet zo is, maar continu die negativiteit met zogenaamd sterke argumenten maken me soms toch een klein beetje bang…

  Mensen met hetzelfde?

 39. Ik heb haar al verteld dat er bij mij geen gouden bergen te vinden zijn…
  En daar gaat het haar ook echt niet om, ze heeft zelfs lichtelijk gefantaseerd dat ik naar Minsk zou komen. Dat ik de taal maar moet leren, een studie doen en daar werk zoeken…

  Helaas is dit niet te realiseren…

  Ik oordeel altijd zelf hierover, maar het is vervelend dat anderen denken je toekomst te kunnen voorspellen. En dit op zon manier doen, dat je er gewoon rot door voelt

 40. Maar onthoudt 1 ding en jij moet voor haar en voor haar papieren rennen. En zij zit lekker in haar luie stoel te lachen. Dit reden omdat jij zij verder niks voor jou hoeft te doen. tja, liefde is ook maar voor eventjes hoor, dus geniet als eerste van het leven het kan allemaal zo kort zijn door de bocht.

  Zodra je een liefde van buiten de EU hebt dan hebben mensen altijd het verhaal dat ze verliefd op je geworden zijn voor de papieren en je geld en ze weten je dan ook nog wel allerlei horror verhalen te vertellen die ze dan ook weer van anderen gehoord hebben.

  Ik zou zeggen ga gewoon door met je relatie jij weet tenslotte het beste hoe het voelt. Natuurlijk elke relatie die je aangaat daar zit altijd wel een risico in maar moet er dan altijd maar negatief gedaan worden over een relatie met een non-EU partner? Bovendien gaan relaties tussen 2 NL partners altijd zo goed? Niet dus.

  Laat je je dus niet gek maken door al die mensen met hun zogenaamde wijze raadgevingen en je alleen maar negativisme aanpraten. Succes met je relatie!

 41. blijflekkeralleenismijnadvies

  Waar denken blanke vrouwen dat ze makkelijk met hun goedkope stink kut mannen kunnen om kopen.

  Dit komt omdat ze genetische heel erg ziek zijn en dit komt niet zomaar voor. Ze willen graag vreemd gaan en de blanke man wordt als een creditcard gezien.

  Ik zie dat de blanke mannen steeds dommer worden dat ze zich als slaaf laten gebruiken door de blanke nederlandse vrouwen en dat is juist de kick van een Nederlandse vrouw. En zij vind dat leuk als een blanke man zich vernederd voelt door haar.
  En ik zie steeds vaker dat die domme blanke mannen zich door een goedkope blanke bitch zich makkelijk om de tuin laat lijden.

  De blanke vrouwen zijn al jaren ziek in hun genetische genen, vooral kanker en allerlei ziektes die zich laat uitzaaien van slijmvlies tot long kanker en lever van moedervlekken tot kanker. Je ziet vaak ze ontbreken niks van buiten, maar van binnen in hun bloed genetische zijn ze heel erg ziek. Zo ziek dat ze vreemdgaan en huwelijk zullen voortbestaan en voortgaan uit gaan en scheiden en gaan ze er met een zwarte black men vandoor en ze willen alleen maar neuken en geld cashen bij hun blanke man.

  Blanke vrouwen zijn net sigaren je rookt een sigaret en je blaas het weer uit. En als je klaar ermee bent met dan druk je ze uit en dan ontstaat er een genetische kanker moeder vlek door het uitdrukken van het sigaret.

  Veel blanke vrouwen willen leven in een vrije democratie. Ze willen vaak ontsnappen van hun blanke man huwelijk en dreigen vaak vreemd te gaan met een neger. En vaak als die blanke man haar de vrijheid niet gunt. Wordt die blanke man flink onder druk gezet door zn blanke vrouw. Die blanke zegt als jij niet wilt dat ik met een neger mag neuken dan ga ik van je scheiden. Vaak zie je ook hun dochter met een neger, dit komt omdat de zelfde neger ook met die moeder heeft geslapen, dus als die neger met die moeder slaapt dan neemt die dochter het ook automatische over van die moeder. Die moeder vindt dat was wel zo leuk en het gebeurt vaker en vaak weet die blanke man als echt genoot niet dat zijn vrouwtje hem alleen maar nodig had voor z’n geld..

  1. Vraag me af wie zijn sigaar , of sigaret ? (Je wist zelf niet welke van de 2 je rookte , ik gok op een zware joint) In je hersens uitgedrukt heeft , je hebt duidelijk hulp nodig , niet van een blanke vrouw maar misschien wel van een psychiater.

   1. Ad volgens mij lijdt je aan narcistische stoornis laat je na kijken door een dokter. en jij moet zeker zo’n gestoorde blanke vrouw zijn die onder een man naam kruipt zielige figuur dat je wel bent. heb je een minderwaardigheidscomplex? Of wordt je gewoon niet genaaid? Laat je gewoon door je moeder neuken en daarna laat je je door je vader van achter pakken, heb je dat ook weer gevoeld!

   2. Beste ad volgens mij ruik je bovenlip naar jointje. Ad waarom stop je neus dan in alle blanke poesjes die toch naar jointjes ruiken, waarom? Als je het toch vindt stinken dan ruik je boven lip. Ad heeft een psychiater nodig, want die spoort ook helemaal niet.

   3. Hallo AD of aka anno blanke vrouw 2008 waar jij last van heb noemen ze een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Misschien is het toch een goed idee om je even na te laten kijken! Dat was ook de reden dat je met spoed mij wilde meeten AD. Maar gelukkig is het ook zo gegaan. Wie wat je allemaal met mij van plan was met je jointje of sigaar misschien je deze op mijn borsten zou drukken, omdat ik toch afwees, je weet het nooit.

   4. Hahahahaha LOL, ik heb in tijden niet meer zo gelachen….Dit is voor verknipte mensen….de volledige vergoeding van GGZ voor medicijnen moet echt weer terugkomen…teken de petitie

 42. STOPMETBLANKEVROUWEN

  sinds 15 jaar ben ik samen met mijn Nederlandse blanke vrouw met blauwe ogen en blondhaar. Wij hebben 3 kinderen (6, 3, en 1.5) en sinds eind november hebben wij een dip in de relatie. Zij vindt dat zij aandacht en liefde tekort kom en ik kom sexueel nogal te kort. Sindsdien hebben wij diverse gesprekken met elkaar hierover gehad en zij vroeg mij om een paar weken afstand om na te denken over onze toekomst. Afgelopen zaterdag heeft zij mij verteld dat zij half januari met een neger vreemd is gegaan. De volgende dag heeft zij een morning-after pil gehaald, maar deze heeft niet gewerkt.
  Zij is dus nu zwanger. Zelf is de grond onder mij weggevaagd en zit ik enorm in de put. Ik ben echt helemaal kapot. Ik heb haar aangegeven indien zij geen abortus doet, ik haar zal verlaten, ik kan het niet opbrengen een andermans kind op te voeden. Zelf twijfelt ze over abortus, omdat toen wij 3 maanden verkering hadden, zij dit ook heeft laten doen en zij hier maanden over in de put heeft gezeten. Wat moet ik doen ? Mijn ouders steunen me, maar ik raak maar niet uit de put. Ik weet het echt niet meer en denk constant aan dat alles voorbij is en aan mijn 3 kinderen. Heeft iemand advies ?

  mijn vrouw wil helemaal niets met de neger te maken hebben, ze wil hem ook niet vertellen dat zij in verwachting van hem is. Verder wil mijn vrouw niets over hem zeggen, alleen dat hij ook een gezin heeft. Mijn vrouw zegt dat ze onzettend veel van mij houdt en veel spijt heeft. Ik hou diep van binnen zielsveel van haar, maar heb zoveel pijn op dit moment, ik kan het nog steeds niet geloven. Ik weet dat het kindje er niets aan kan doen, maar kan het gewoon niet verkroppen dat er een andermans kindje in mijn vrouw zijn buik zit. Ik kan mij (op dit moment) ook zeker niet voorstellen haar enige ondersteuning bij de zwangerschap / geboorte / opvoeding van een kind van een vreemde te geven, hoe egoistist dit ook mag klinken. Ga in ieder geval vanmiddag naar de huisarts om hulp te gaan zoeken, ik slaap en eet bijna niets en krijg hierdoor nu ook allerlei lichamlijke klachten. Ik heb mij op het werk ziek gemeld.

  Nederlandse mannen jullie kunnen beter stoppen met Nederlande blanke vrouwen, samen wonen,relaties hebben en kinderen hebben en huwelijken MIJN ADVIES NIET GOIED EN HET CASH VOOR DE NEDERLANDSE VROUWEN IN DEZE TIJD.. En vele Nederlandse mannen worden van hun zelf knetter gek! EN KUNNEN OOK NIET ZONDER EEN VROUW LEVEN Ze zeggen dat ze verliefd zijn allemaal onzin in dit verziekte NEDERLAND..

 43. Wat een platte, vulgaire opmerkingen! Mensen, kunnen jullie iéts fijngevoeliger zijn?
  Hou a.j.b. in gedachten dat de meeste mensen vol goede bedoelingen zitten maar soms onhandig uit de hoek komen (ook in hun bewoordingen)…
  Alvast bedankt namens vrouwen én mannen die deze site lezen!

  Vriendelijke groeten,
  Evie

 44. De meeste blanke Nederlandse vrouwen en Europese gaan kanker veel vreemd en dat heeft zo uit een onderzoeken van CBS is gebleken dat meer dan 95% toch het beste voorkeur hebben om vreemd te gaan. Zijn zeker die blanke vrouwen met die moedervlekjes, meestal hebben ze kanker, soa, en hivvvvvv

  Ik heb wel eens een blanke vrouw vermoord, omdat ze vreemd ging en plus ze had mijn geld gestolen ze was echt een graai varken! Smerige gold diggers moet je onthoofden.

  Vuile vieze stinkende mislukte kut hoeren dat jullie zijn!
  Is goed dat de Blanke mannen buitenlandse vrouwen met een kleurtje nemen

 45. Deze trend wordt bewust gestuurd door de commercie. Vroeger toen er nog geen deo’s waren, konden we onze toekomstige partners via reuk erkennen. Want als jij de geur van het zweet van je potentiële toekomstige partner lekker vond ruiken, dan was dat meestal ook wederzijds. Dan vibreren jullie bijna op de zelfde frequentie en daardoor hebben jullie beide veel overeenkomsten en voel jij je prettig in zijn of haar omgeving. Maar nu we tegenwoordig ons zweetgeur als iets ordinair zijn gaan vinden en ons met allerlei deo’s onze eigen zweetgeur zijn gaan maskeren. Is het niet meer mogelijk om via de zweetgeur je toekomstige partner te vinden. Daar speelde vroeger ook de haargroei in mee vooral de okselharen, maar die scheren vrouwen nu allemaal weg. Dit is puur door de commercie gebeurt. In nieuwe kleding wordt ook met geuren gewerkt, zoals cockpitspray. Deze geur stimuleert veel mensen om het te kopen en als zij het aan hebben (het ongewassen nieuwe kleding) dat zij zich onoverwinnelijk voelen erin. Maar dat verdwijnt na een aantal keren wassen van de kleding. Vrouwen en mannen die vaak nieuwe kleding kopen en het maar enkele keren het te dragen, zijn dan onbewust gevoelig voor deze geur. Zij kunnen dan ook niet aangeven waarom zij die kleding die vaker is gewassen niet meer willen dragen en met veel smoesjes toch weer nieuwe kleding wil kopen. De pil voor de vrouwen zorgt ervoor dat zij een hele andere soort man gaan zoeken als partner, dit komt doordat de pil hun natuurlijke frequentie gaat verlagen. Dit zal menig man wel erkennen, dat hun partner zich heel anders ging gedragen toen zij nog aan de pil was of andersom. Wat we ook niet moeten vergeten is dat vroeger de man in een huwelijk de baas was en de vrouw de ondergeschikte. De vrouw zorgde voor de huishouding en de kinderen, eind jaren ’60 met de dollemina’s dat de vrouw meer rechten eisten en het feminisme ontwikkelde. Toen begonnen de vrouwen zich steeds meer te gedragen als onafhankelijk van de mannen. Ze wilde ook carrière maken, voordat zij met een huwelijk met kinderen begonnen. Deze verandering breide zich steeds verder uit en de vrouwen gingen steeds meer werken en werden de huishoudelijke taken van o.a. kinderen opvoeden steeds meer en meer uitbesteed aan derde. Er kwam door deze andere manier van leven een explosie van consumeren en welvaart in Nederland door het dubbele inkomen. De macht van de mannen werd te gelijker tijd steeds minder, doordat de vrouw steeds minder afhankelijk werd van de man. Nu zijn er veel koppels die geen kinderen meer willen, omdat zij dan hun status en vrijheden dan moeten inleveren en niet meer alles kunnen veroorloven. Dat de man nu een steeds grotere afkeer van de vrouwen hebben is meer dat de vrouw zich heeft gepositioneerd naast de man of zelfs hoger dan de man. De vrouw bepaalt nu zelf of zij kinderen wil hebben of niet, zij bepalen zelf of zij wel of niet een relatie willen e.d. Door deze omwenteling van de samenleving zijn we kinderen krijgen niet meer gaan zien als een noodzakelijk kwaad om ons soort als Nederlander door te geven aan de volgende generatie. Waardoor de homobewegingen een grote opkomst kon genereren in deze publiekelijk sfeer, want het traditionele huwelijk was immers afgeschaft in het westen en je kon seks hebben met iedereen, die het maar wilde. Zonder dat daar consequenties aan vast zaten. Vrouwen die echte carrière willen behalen in hun leven en dit kiezen boven een huwelijk met kinderen, zijn vaak helemaal doorgeslagen in hun gedragingen en die zie dan ook in de hogere politieke of bestuurlijke functies. Daar zette zij zich steeds extremer tegen de mannen af en dit fenomeen zorgt er nu net voor dat zij onbewust daardoor een heel land naar de knoppen helpen, omdat zij niet meer voor het nageslacht willen zorgen. Maar een dominante houding in willen nemen tegenover de man en de man niet meer als de natuurlijke beschermende factor. Nu de islam massaal in onze landen wordt geïmporteerd die nog wel het traditionele huwelijk hanteren en de vrouw ongeschikt is aan de man. Zorgt ervoor dat hun nageslacht onze plaats in gaan nemen, die wij mannen door onze eigen vrouwen min of meer verraden zijn, omdat zij zo nodig ook carrière wilden maken en kinderen krijgen als een bijzaak zijn gaan zien i.p.v. een noodzakelijk kwaad voor een sterk volk. Vrouwen zullen wel fel protesteren tegen deze stellingen, want zij vinden dat zij net zo goed het recht en vrijheid hebben als de mannen, maar zij beseffen vaak niet dat hun traditionele taak van de schepping van de mens hebben verzaakt door de verleidingen van de commercie.

 46. Je hebt er vast weleens van gehoord: de ‘seven-year-itch’. Volgens deze theorie is dit het punt in een liefdesrelatie waarop partners zich realiseren dat ze minder gelukkig met elkaar zijn, de sleur zijn intrede zou doen en de kans groter is dat een relatie beëindigd wordt.

  Uit een nieuw onderzoek blijkt dat de seven-year-itch ook samenvalt met het moment waarop de kans het grootst is dat een vrouw vreemdgaat. Het gaat in dit geval om getrouwde Nederlandse vrouwen met kleine kinderen.
  Seven-year-itch….

  De studie, gepubliceerd in de Journal of Sex Research, wijst uit dat vrouwen die tussen zes en tien jaar getrouwd zijn, eerder vreemd zouden gaan. In de jaren ervoor zouden vrouwen wellicht teveel bezig zijn met het opvoeden van de kinderen om aan vreemdgaan te denken, zo verklaren de onderzoekers.

 47. Alle Nederlandse vrouwen in Nederland gaan allemaal vreemd. En kan er best wel om lachen hoor en hoor elke dag nieuws er over en ik blijf er juist maar om lachen. Voor al de zielige Nederlandse Blanke vrouwtjes die kindertjes blijven uit poepen van zwarte mannetjes hahaha. En de meeste van hun staan ook vaak op LEXA en nu hebben een ze speciaal een dating sex app gemaakt en de reactie van de Nederlandse vrouwen dat vinden ze goed.

  En trouwens kinderen wat ben ik toch blij dat ik ze ook niet hebt. Elke keer als ik een vrouw of een vriendin hebt denken ze gelijk aan kinderen. De meeste die ik kende willen allemaal op WET trouwen my foot voor jullie allemaal.

  En ik kom uit een kut gezin met drie jongens en moet er echt niet denken om zo’n hell ellendige leven mee te maken.

  Je kunt beter kiezen voor een LAT-Relatie als die vrouw vreemdgaat ben jij sterker schopt je haar het huis uit.

  Trouwens zou liever eerder dood willen gaan. Dat ik levens lang kinderen alimentatie of partner alimentatie moet betalen. En trouwens zoek al jaren geen vrouw meer en in het buitenland hebben ze nog interesse in mij en ik niet meer in hun… En heb er totaal geen zin meer in en trouwens richt me op mij zelf en ga nog liever eerder dood dan lijden aan stress van een zieke gestoorde vrouw bah!!!

 48. Ik noem ze vieze stinkende smerige vaginale stront lucht dat eruit komt. En wat kan de Nederlandse blanke vrouw echt stinken hoor als ze uit de wc komt.

  Die Nederlandse blanke vrouwen stinken echt alleen maar naar stront lucht.

  De Nederlandse vrouwen hebben geen man meer nodig en dat is ook goed. Weten wij mannen al genoeg. Ze kunnen beter prostituee worden wat ook vaak beter verdiend als baan. Want jullie vagina is toch van een soort van plastic dus elke dag op een grote dick rijden en geld verdienen is dat wel het mooiste roei in het leven.

  Want je vagina gaat toch sowieso verouderen dus dames maakt er gewoon gebruik van en ga jullie gang maar. Geen man die jou tegen weer houdt. Je kut wordt als een soort pin automaat gezien en daar maak je ook het meeste geld mee holaaaaa shit….. als je maar goed kunt klaar komen verdien je ook nog meer.

  Daarom als ze 18 jaar worden of zelfs met 16 jaar dan worden ze meteen hoertjes.

 49. Germen, het lijkt mij dat Qvic aandacht te kort bij de afdeling zielepoten en andere, ontredderde TROL figuren.

  Suggestie :

  Poosje dit artikel van de site halen ?

 50. @antaras,

  Waar heb jij het over? Ik leg alleen uit hoe het is ontstaan, van waarom de meeste westerse vrouwen zo zijn geworden. niets meer of minder. Dat heeft niets te maken met wat jij opnoemt. Of mis jij die algemene kennis.

 51. Het zijn niet alleen de Nederlanders die het ook doen.

  Ook Hindoestaanse vrouwen zijn achterlijke wezens. Vaak bij een geboorte van een kut kindje schelden zus en zusje elkaar uit. Vaak is de hindoestaanse vrouw licht en lelijke en de man donker van kleur. Vaak worden er schijn huwelijken geregeld en vaak loopt het ook niet goed af.

  De Hindoestaanse vrouw wilt geld en auto en rijbewijs en niet alleen dat nog en ook de baas over jou lopen spelen. Als je niet naar hen luistert dan gaan ze je lopen zwart maken en vaak schreeuwen ze brand en moord en verkrachtingen. Wat blijkt dat ze graag de man kaal wilt plukken. Zus en zusje hebben een hekel aan elkaar dit komt omdat ze voortdurend met elkaar bezig zijn.

  Vaak als zusje zo’n monster op de wereld heeft gezet wordt ze als eerste geprezen boven alle zussen. Vaak gaat zus de zusje zoon toon beheren.

  Hindoestaanse vrouwen zijn vaak totaal principeloos en normloos, ja alles gaat om geld, er is geen echte liefde bij hindoes en ook in India is dit zo, alles is paisa, geldliefde. Daarom zijn veel hindoestaanse mannen nu gescheiden en doodongelukkig, ik ook. Mijn hindoestaanse vrouw haalde ik uit suriname in 2002 en in 2008 liep zij keihard weg met een andere man, nadat zij haar Nederlandse paspoort had behaald. Dit doen bijna alle hindoestaanse meiden nu uit Suriname, echt totaal principeloos en schandalige schijnhuwelijken en schijnliefde.

 52. Het enige waar het om draait bij zulke mensen en familie is geld, auto en rijbewijs vaak met aanzien. Bij de meeste mensen die moslim zijn draait het om het luxe leventje, vaak hoor je wat hebt je te bieden heb je huis? Heb je gemeenschap van goederen? Wat voor baan heb je ? Verdien je goed? Heeft niks met het gebed te maken en kennen veel mensen die muslim zijn waar toch over spel is gepleegd. En huwelijken die geen eens 3 maanden tot 6 maanden heeft geduurd.

  En het is ook net niet genoeg wat een ze vraag. Heeft ze dit allemaal gehad en later kom je er toch achter dat ze met een ander man is vreemd gegaan.

  Hahaha moet er best wel om lachen.

  Ben er blij om dat ik gelukkig GEEN contacten hebt met zulke mensen. Ze maken je leven nog zuurder dan het al is. Vaak lenen ze elkaar man zus of broer vrouw voor een verblijfs vergunning. Hahah ze zijn zien en ja daarom het beste is om MGTOW niemand kan je wat zeggen of de baas over jou spelen. Steek gewoon je middel vinger op en ja zeg ja jij je daar.

 53. Anoniet Anonine

  Wauw zeg, over aantrekken en afstoten gesproken.. snapt de schrijver des blog zelf ook (ondertussen) wel dat dit soort blogs, inderdaad ook echt gewoon roepen en schreeuwen om zulke afstotelijke reacties??

  Euhl!

  Viesionair hoor!
  Man, het leven wordt steeds harder voor mannen!?!? Echt hoor, vent, ik zou bijna medelijden met je krijgen om je geslachtsbeleving…

  Mwa, toch vijf jaar geleden..
  hoop gloort?

  Het leven wordt steeds harder voor iedereen, dat zie je vijf jaar later toch wel zeker? Ik hoop. Voor mensen oké?
  Mannen, vrouwen, alles en iedereen, en wie het Gore lef heeft daar de kleine mensjes over het algemeen bekend als kinderen niet ook wel (!) bij te rekenen, die moest zich misschien maar eens afvragen of de oorzaak daarvan niet gewoon zit in de relatie tussen zich en de ouders in de tijd dat zich kind was..

  Opstand van de mannen noemt hij dat.
  Het is de neergang van de mensen..

  Wat een af-gang op af-stand..

  Zou ik jullie dan verder maar niet lastig vallen hier met mijn liefde voor het mens de vrouw?

  De groeten van het mens een man!

 54. denederlandsevrouw

  Hier een leuke pakket van de Nederlandse blanke vrouwen

  Als je geen humor hebt en alles wat hier staat serieus neemt
  Hou niet van mannen die gelijk op hun pikkie getrapt zijn

  Locatie klopt blijkbaar niet

  pierced & inked mama
  klieren
  humor
  EERLIJKHEID
  (redelijk ) eigenwijs
  spiritueel
  nieuwsgierig (als je een interresant persoon bent )

  ✔humor
  ✔ respect
  ✔ eerlijkheid
  ✔ spontaan
  ✔open
  ✔ ondeugend
  ✔Gezellig

  ❌liegen
  ❌bedriegen
  ❌ kapsones
  ❌ lieverd, schatje en die andere bullshit.
  Ik ben je lieverd of schatje niet dus doe maar gewoon normaal
  ❌ vrouwen
  ❌ duckface dan ben je zo nep en zielig
  ❌ beloof geen dingen die je toch nooit waar gaat maken
  ❌ bla bla en praatjes want die vullen nog steeds geen gaatjes
  ❌ dickpicks
  ❌ vooroordelen
  ❌praatje beginnen en dan om de paar uur 1 zin sturen, dat is voor mij geen gesprek
  ❌ schaamhaar op je kin
  ❌ 40/45+
  ❌na 2 zinnen vragen of we gaan daten of dat je m’n WhatsApp mag daar heb ik geen behoefte aan
  ❌ ben niet wanhopig en heb zelfrespect dus NEE ik wil geen sex met je
  ❌ wat doe je hier? je hebt een relatie. . . goh meen je dat? ? thanxxx voor de info dat wist ik nog niet pff zo vermoeiend

  1. Nuchtere en volkomen eerlijke beschrijving van de vrouw in’t algemeen. Ken de vrouw ook niet anders en stoor mij hevig aan de losers en maatschappelijke mislukkingen die ik tegenwoordig in dit artikel hier tegen kom.

 55. ach, zo vreemd is het niet allemaal, eerst een man is vaak een soort van idioot, zeg maar schip zonder kompas. maar een vrouw kan je meer vergelijken met een soort van bipolaire stoornis, overigens zie je dit gedrag ook bij onze mannelijke homo’s borderliners aspergers, manisch depressieven etc(vast wel meer). Een vrouw is net(als die mannen die ik opnoemde) een soort van eeuwig slachtoffer, zeg maar een zwarte piet die niet de luxe heeft om de schmink ff af te vegen. Die vrouw zal dan ook altijd een val op zetten die nogal complex is om te begrijpen voor die geestelijk gezonde, redelijk spontaan bewegende mens in de maatschappij. Eerst zal die vrouw vanuit een soort slachtoffer overspannen toestand alles toestaan, en haast blind zijn voor wat er nou werkelijk gebeurd(oeps plots een lul in me) dan komen de kids, oeps plots ondergaat de vrouw een proces van zelfbewustwording, oeps plots beseft de vrouw dat ze dan wel letterlijk genaaid is oeps, plots gaat de hysterische vrouw(nee nee ik ben geen seksist) een analyse maken over hoe ze genaaid is. Ja ja net als die asperger man is het altijd de familie, of de maatschappij die alles fout heeft gedaan. Kortom ziekte alleen maar ziekte

 56. denederlandsevrouw

  Ik ben al lang niet meer bezig met de Nederlanders in dit en heb ook geen contacten met ze. Maar wel grappig om te lezen. Tegenwoordig kun je al alles van te voren in de krant en ditjes en datjes lezen.

  Vreemdgaan is een soort van religie nu geworden.

 57. Laats weer in het nieuwe vijf Nederlandse vrouwen zijn verkracht of misbruikt hebben ze dit termen gebruikt om een schade vergoeding kunnen eisen. En blijkt dat alles valse beschuldigingen niet waar waren en de recht op de schade vergoeding vervalt en in tegen deel is er niets bewezen. Ze kunnen mooie acteren maar het zal ook nooit lukken.

  De meeste Nederlandse vrouwen zoeken geld en schade vergoeding door valse aangiftes te doen. Hun mannetje leeg plukken of vriend of werkgever

 58. maar alleen in friesland zijn normale nuchtere vrouwen, ik had het over de rest van nederland

Reacties zijn gesloten.