Filosofie met Neil DeGrasse Tyson

Share Button

I am driven by two main philosophies, know more about the world than i knew yesterday. And lessen the suffering of others. You`d be suprised how far that gets you.

 

Verwante artikelen:
-) Video – We stopped Dreaming 

Share Button

Douwe

Woonachting in Noorwegen, en al sinds lange tijd geïnteresseerd in de "grotere vragen" des levens. Dit combineer ik met een actieve instelling om te kijken hoe we het leven met elkaar en voor elkaar een stukje gemakkelijker en mooier kunnen maken. Zelf heb ik bij een aantal onderwerpen die vanuit mijn gezichtspunt het voortbestaan van mensen aanzienlijk kunnen vergroten websites helpen ontwikkelen om deze informatie gratis beschikbaar te maken voor eenieder. Dit zijn: eetbaarnederland.nl, permacultuurnederland.org, esperanto-jongeren.nl en mensenrechten.org. Mijn huidige tegeltjeswijsheid: Do the best you can, with what you have, where you are :-)

Dit vind je misschien ook interessant:

3 reacties

 1. Bemoeier schreef:

  Is dit een artikel, alleen maar een plaatje met wat tekst ?

 2. Lukas schreef:

  Tyson heeft het fout hier. Dit is niet zijn filosofie, maar zijn doel. Zijn filosofie houdt in hoe men tot kennis komt, wat lijden inhoudt, waarom lijden ongewenst is, waarom kennis goed is, etc.
  Nu weet ik dat Tyson weinig interesse heeft in ‘echte’ filosofie, maar hij is vaak wel een bjzonder scherpe filosoof als het gaat om zijn overtuigingen. Het interessante zou dus zijn als dit een artikel was over precies die daadwerkelijke filosofie van Tyson.
   

 3. Gert - Jan schreef:

  Dit is exact mijn stukje levenswijsheid. op deze 2 basiswaarden leef ik ook al geruime tijd. :o

Geef een reactie

Advertisment ad adsense adlogger