De lantaarnhengelvis lokt haar prooi met een lichtgevende 'hengel'. Een mannetje lift mee, gedegenereerd tot balzak. Vergeleken met dit waren de biologen nog vrij braaf. Bron: animal.memozee.com

Hoe zien buitenaardse wezens er uit?

De verschillende omstandigheden op aarde hebben unieke wezens opgeleverd. Denk aan de trekmier, de blauwe vinvis, de luiaard en de reuzenzeespin. Toch is overal op aarde bijvoorbeeld de zwaartekracht gelijk. Hoe zouden wezens op planeten met heel andere leefomstandigheden er uit zien, bijvoorbeeld een gasreus? Een aantal biologen met veel fantasie leeft zich uit op een aantal toenmalig bekende exoplaneten.

https://youtu.be/sfVG8YBDK98

Persoonlijk denk ik dat ze nog weinig avontuurlijk zijn geweest. Zo gaan ze uit van op koolstof gebaseerde levensvormen. De dieren die ze bedacht hebben zijn ook onnodig sloom. In de natuur is voor roofdieren sloomheid alleen interessant als het dier prooien naar zich toe kan lokken, zoals diepzeevissen met een lichtgevende hengel.

Hoe denken jullie, hoe buitenaardse wezens er uit zouden zien? NB: Houd rekening met de bekende natuurwetten.

De lantaarnhengelvis lokt haar prooi met een lichtgevende 'hengel'. Een mannetje lift mee, gedegenereerd tot balzak. Vergeleken met dit waren de biologen nog vrij braaf. Bron: animal.memozee.com
De lantaarnhengelvis lokt haar prooi met een lichtgevende ‘hengel’. Een mannetje lift mee, gedegenereerd tot balzak. Vergeleken met dit waren de biologen nog vrij braaf.
Bron: animal.memozee.com

3 gedachten over “Hoe zien buitenaardse wezens er uit?”

 1. zwaartekracht werkt m.i. alleen goed uit op materie.
  Geesten bezitten normaliter geen materie en zijn derhalve niet onderworpen aan zwaartekracht. Spoken hebben dus ook geen benen nodig, toch? ;-)
  Zodra geesten zich materialiseren zouden we ze m.i. moeten kunnen zien.
  Naar mijn weten is daar een bepaald occult klimaat voor nodig. Dat occulte klimaat kunnen mensen scheppen en spiritisten doen dat dan ook met hun seances. In satanskerken kan je zo de meest wonderlijke ervaringen opdoen, vermelden ons de verslagleggingen.

  Voor mij zijn buitenaardse wezens dan ook gewoon ordinaire geesten, niks bijzonders aan. Edoch binnen mijn vorming doorgaans van het type demonen.
  Daar is weinig goeds van te verwachten, omdat het gevallen engelen zijn die bij de duivel behoren, de hoogste gevallen engel en tegenspeler van de goede Eeuwige Allerhoogste Majesteit, welke ook de Schepper, de Formeerder is.

  Alleen van elfjes weet ik dat ze er allerliefst misleidend uitzien. Alle andere slechte geesten zien er gematerialiseerd niet beter uit dan gedrochten; trollen, aliëns, marsmannetjes, starwarsfiguren, uforeizigers en weet ik veel..

  ik ben er trots op dat mijn ongelofelijk mooie kleindochter – en de uwe hopelijk ook – van 3 jaar door onze Schepper is geformeerd en niet door onze zoon.
  Die heeft haar slechts ’te water gelaten’ en naar ik veronderstel nog in het donker met z’n ogen dicht ook.
  Waar ik maar mee wil zeggen dat alles wat mensen of duivelen maken ver onder doet t.o.v. wat God schiep. ….. Of voor anderen heet dat dan het per ongeluk stront-toevallige uit z’n eigen zo gebeurde en gegroeide, of zoiets.
  Excuus dat ik mij dat nog steeds niet voor kan stellen, wel van gedrochten wat ooit mooie engelen zijn geweest, maar foute keuzes maakten.
  Buiten onze aardse waarneming krioelt het m.i. van de geestelijke wezens.

Laat een reactie achter