Video: print je eigen donororgaan (ooit)

Share Button

Heb je genoeg van die ellenlange wachtlijsten voor een donororgaan, of wil je van die flaporen af? Of ben je toch eindelijk bezweken voor het spambombardement aan penis- of borstvergroters? De bioknutselaars van Biocurious Labs in Sunnyvale, California, hebben dé oplossing.

Wil je deze ultracoole gadget zelf bouwen, en bijvoorbeeld de neus van Cleopatra cadeau doen aan je geliefde voor haar verjaardag, of je hond voorzien van een tweede staart, dan volgt hieronder de handleiding op Instructables.com. Zoals altijd kunnen wij geen verantwoordelijkheid nemen voor misbruik van techniek.

Share Button

Germen Roding

Hoofdredacteur en analist (Visionair.nl) Expertise: biologische productiesystemen (master), natuurkunde (gedeeltelijek bachelor), informatica

Dit vind je misschien ook interessant:

1 reactie

  1. antares schreef:

    Dus met twee aangepaste oude cd-drives en wat inktpatronen uit een printer, kun je al een orgaan in 3D printen. Tenminste, als je beschikt over de kennis en vaardigheid om één en ander werkend samen te stellen en over de juiste software beschikt. Het plexiglas demonstratie model zou in een mum van tijd oogschade veroorzaken, doordat de lasers niet afgeschermd zijn, daar moeten wel aanpassingen plaatsvinden. Verder een interessant project vind ik. Gelukkig heb ik nog geen reserve onderdelen nodig, tegen de tijd dat dat wel het geval is, kun je dergelijke gadget’s bij Aldi of Lidle aantreffen in de aanbieding. :)

Geef een reactie

Advertisment ad adsense adlogger