Stand up comedy – Louis CK

Share Button

Komieken zijn een groep mensen die vaak buitengewoon creatief en vanuit vernieuwende invalshoeken tegen de wereld aankijken. Om de spits af te bijten, de komiek Louis CK met een korte clip van hem over hoe zijn gedachtenwereld werkt.

http://youtu.be/bkjmzEEQUlE

Meer van zijn werk is o.a. online te bekijken op youtube

Tips voor andere interessante stand up artiesten zijn zeer welkom.

Aanverwante informatie:
-) Officiële website Louis CK

Share Button

Douwe

Woonachting in Noorwegen, en al sinds lange tijd geïnteresseerd in de "grotere vragen" des levens. Dit combineer ik met een actieve instelling om te kijken hoe we het leven met elkaar en voor elkaar een stukje gemakkelijker en mooier kunnen maken. Zelf heb ik bij een aantal onderwerpen die vanuit mijn gezichtspunt het voortbestaan van mensen aanzienlijk kunnen vergroten websites helpen ontwikkelen om deze informatie gratis beschikbaar te maken voor eenieder. Dit zijn: eetbaarnederland.nl, permacultuurnederland.org, esperanto-jongeren.nl en mensenrechten.org. Mijn huidige tegeltjeswijsheid: Do the best you can, with what you have, where you are :-)

Dit vind je misschien ook interessant:

3 reacties

 1. Ricardo schreef:

  Bill Hicks, de grote inspirator van Louis CK, wist de schaduwzijde en hypocrisie van de (Amerikaanse) samenleving haarfijn te fileren. Helaas veel te vroeg overleden.

 2. Bemoeier schreef:

  Ik heb pas een geschiedenis kwis op t.v. gezien en de komedianten scoorden daar het slechtste.
  Jammer onze nederlandse komedianten zouden misschien wat meer intresse moeten hebben, zodat ze Den Haag wakker kunnen schudden.

 3. Jasper schreef:

  George Carlin , helaas ook al overleden : http://www.youtube.com/watch?v=oelnn4_zOQk

Geef een reactie

Advertisment ad adsense adlogger