Video: wat als de aanslag van 9/11 nooit plaats had gevonden?

De vier gelijktijdige aanvallen op beide torens van het World Trade Center, het Pentagon en (mislukt) het Witte Huis door, waarschijnlijk, de terreurbeweging al Qaeda zette een keten van gebeurtenissen in gang die de wereld ingrijpend veranderden. Wat als de  aanslag nooit plaats had gevonden? In deze video een mogelijk scenario.

Mijn persoonlijke mening: ik denk dat door de aanslag de islamistische beweging stevig op de kaart kwam te staan en hierdoor hun pogingen om mainstream te worden in de islamitische wereld veel kansrijker werden. Aan de illusies van mensen als Fukuyama, dat het einde van de geschiedenis is aangebroken, kwam letterlijk in een klap een einde.

2 gedachten over “Video: wat als de aanslag van 9/11 nooit plaats had gevonden?”

  1. ongelovige Thomas

    Er zijn veel artikelen geschreven over wie er het meest profiteerde van de 9/11 aanslagen.
    Het US industrieel en financieel militair complex heeft het meest geprofiteerd 9/11…Maar ook securityfirma’s natuurlijk en VS aannemers die massaal heropbouwcontracten kregen toegewezen in Irak en andere puinhopen. Had 9/11 niet plaatsgevonden dan hadden eerder genoemde partijen het financieel ’n stuk slechter gehad , was het midden 0osten niet in ’n puinhoop veranderd en was de islam nooit in het westen gedemoniseerd c.q. tot pispaal gebombardeerd..

    Voor iedereen die van de hoed en de rand wil weten over 9/11 tot op 10 cijfers achter de komma. ; kijk , luister en huiver bij de Toronto hearings over 9/11;https://youtu.be/uXDd-1iSAtM

Laat een reactie achter