Artist impression van een stad anno 2045

De wereld in 2045, volgens het Amerikaanse leger

Volgens DARPA, de onderzoekspoot van het Amerikaanse leger, ziet 2045 er (in hun ogen) radicaal anders uit dan nu.

Persoonlijk denk ik dat DARPA, en mogelijk zelfs Kurzweil, nog te conservatief is. De vooruitgang in AI is nu zo snel, dat het een technische revolutie op steroïden gaat worden. Er zijn nu prototypen van computers die door het stapelen van chips 1000 maal zo snel kunnen rekenen als de computers van nu.

Artist impression van een stad anno 2045
Artist impression van een stad anno 2045

Dit zou de Wet van Moore nog overtreffen. Geen verdubbeling elke twee jaar, maar nog veel sneller dus. Ook zijn er nu algoritmes ontwikkeld, waarmee computers de mens op dingen als gezichtsherkenning en taalherkenning overtreffen. Hiermee kunnen nu onkraakbare problemen veel sneller op worden gelost dan DARPA voorziet.

10 gedachten over “De wereld in 2045, volgens het Amerikaanse leger”

 1. Ook in 2045 zullen er nog steeds armoedige buurten en slums zijn. In de zestiger jaren dachten velen dat we nu allemaal in een soort ruimtepakken zouden lopen en ons zouden verplaatsen als de Jetsons echter dat blijkt niet het geval te zijn.

 2. Deze hightech is maar voor een bepaald aantal mensen met de juiste DNA.(dit zijn mensen die niet meer zelf denken, maar gestuurd worden door een pc/data) Geef mij maar de aarde terug. En daarmee bedoel ik de juiste frequentie 7,83 Hertz, waarop al het levende groeit en bloeit in harmonie(alle kleuren). Mensen vinden hightech leuk en spannend, maar vergeten dat het de mens/al het levende vernietigd. De grootste verslaving der mensheid en ik zit er zelf ook mee/in.
  De opwarming van de aarde gebeurt door technologie(de vibratie/frequentie is nu al van 7,83 Hertz naar 17 Hertz verhoogd begonnen sinds de jaren 90) en niet door natuurlijke grondstoffen. Ik erger me dood aan die klimaattop, die een geplande Niburu promoten via hightech.
  Begrijpen mensen eigenlijk wel dat de wifi een frequentie is die constante druk/golven veroorzaakt en dat daardoor atomen/moleculen/stoffen veranderen van structuur en dat die dan giftig zijn voor ons. Dus hoe hoger de frequentie van 4 g naar 5 G, dan worden we steeds zwakker en daardoor ziek en gaan we dood. We kunnen namelijk niet meer ontspannen naar 7,83 Hertz en beschadigen we ons DNA en hersenen. We veranderen langzaam in zombies. Je ziet ze nu al op straat lopen. Al het levende krijgt een klap, waardoor bepaalde organismen dood gaan en andere sterk worden. Hierdoor ontstaan weer ziektes bij mens/natuur, want de balans is weg.
  De mens houdt zich zichzelf voor de gek. En al schrijf ik dit duizend maal, het komt niet door. We zijn al verslaafd en de gevestigde orde dwingt ons deze soep/troep op. Zogenaamde duurzaamheid/bezuinigen en andere smoesjes om ons het gemakkelijk te maken. Ja ja, probeer maar eens een foutje te herstellen. Wat vroeger met 1 telefoontje kon, duurt nu maanden of zelfs langer. Niemand(gewone man) heeft meer totale overzicht en weet waar ie nu eigenlijk mee bezig is. Data heeft ons overgenomen en mensen die dit beheren hebben de macht. Het bedrijf heet niet voor niks globalswitch=Niburu. Het bedrijf dat alles onder controle heeft via de satellieten. De nepsterren, waar al onze geloven/oude culturen op gebaseerd zijn.
  Geniet dus nog als mens/natuur, zolang dit nog mogelijk is.

  1. Hoi Elise,
   Je kunt geweldig schrijven! Ook de middeleeuwen waren niet top, maar je kunt ze nageven dat ze veel dichter bij de natuur stonden dan tegenwoordig. Veel bomen, veel dieren en kleinschalige (biologische) landbouw i.t.t. beton, staal, steen, glas en radiostraling waar we het nu mee moeten doen. Die radiostraling blijken schadelijker te zijn voor mensen dan ik dacht. Daarentegen, van het hele elektromagnetische spectrum (radio, infrarood, licht, ultraviolet, röntgen, gamma) zijn radiostralen het minst intens met golflengten variërend van 1-10 km (lange golf) tot 10-100 cm (ultra korte golf) met bijzonder lage vermogens bovendien. Jouw schrijven doet mij vermoeden dat je het hebt over elektrohypersensitiviteit (EHS) of elektroallergie waar overigens niet iedereen last mee heeft. Naar de gezondheidseffecten van radiostraling zijn onderzoeken gestart door de WHO en talrijke wetenschappelijke studies tonen aan dat elektromagnetische velden op niveaus duidelijk onder de nu geldende normen invloed hebben op levende organismen. Maar wat is tegenwoordig nog wel gezond vraag ik op mijn beurt? We leven in een kunstmatige wereld waar zo’n beetje iedereen aan gehecht is. Die trend dendert voort! Al kan ik mij ook zo irriteren aan de zombies die je op straat tegenkomt. Mensen zitten zó in hun smartphones dat ze het normale intermenselijke contact vergeten zijn. Hopelijk waait het nog over, denk ik optimistisch. Al is jouw kritiek zeker terecht!

 3. Tegen die tijd hebben we een (a)sociaal marxistische systeemslaven economie waar geen privacy en
  vrijheid meer bestaat, omdat werkelijk alles continue wordt vastgelegd in Blockchains en Sideschain.
  U kent de film “Enemy of the State” met Will Smith? Nou dit benaderd de toekomst griezelig nauwkeurig!

  Ook geld en vermogen verdwijnt en bestaat niet meer, ook dit gaat via Blockchain (Wallets) draaien.
  Uw kinderen gaan dus geen geld en vermogen meer kennen! Alles is -nep- en digitaal!

Laat een reactie achter