Interview Frontier Radio

Radio1

Recentelijk heb ik een interview gedaan met Frontier Radio, in twee delen. Deel één was op donderdag 28 november en deel twee op 12 december.

Bij het eerste deel lag de focus vooral op zaken die betrekking hebben op het collectief. De toestand in de wereld, de onhoudbaarheid van veel bestaande systemen, de collectieve gedachtegang en mentaliteit die hieraan ten grondslag liggen.

In deel twee zijn we iets meer ingegaan op de mechanismen in het individu en de relatie tussen individu en collectief.

In beide delen komen onderwerpen voorbij als de invloed van de menselijke gedachte op de inrichting van de wereld, op onze realiteit, maar ook zaken als vrijheid, verantwoordelijkheid, bewustzijn, en mentale volwassenheid worden besproken. En nog veel meer.

Een veelheid aan onderwerpen dus, maar wonderlijk genoeg blijkt het bij terugluisteren een opmerkelijk coherent geheel te zijn.

Beide delen zijn hier te beluisteren:

Deel 1: http://frontierworld.nl/radio/?p=1867

Deel2: http://frontierworld.nl/radio/?p=1989

8 gedachten over “Interview Frontier Radio”

  1. Ja Pieter een leuke uitzending, helder en duidelijk en veel herkenning en soms ook leerzaam fijn om een soort van bevestiging te verkrijgen en vooral te horen van bepaalde zaken. Ben benieuwd naar deel twee. :-)  Mvg.Jasper.

  2. Dank je Jasper! Deel 2 is opgenomen op locatie in de studio. Dat praat toch iets makkelijker dan via Skype. Deel 2 is daarom wat levendiger en naar mijn idee ook wat leuker en veelzijdiger geworden.

  3. Ik vind de beide interviews interessant en wil ze verder bestuderen. 
    Iets wat mij stoorde was dat de gesprekspartners het overal met hem eens over zijn en het een onderonsje wordt, geen kritische vragen. Het is daardoor voor mij onduidelijk geworden.
     

Laat een reactie achter