Oproep: visionaire schrijvers gezocht

Share Button

Op dit moment hebben we één actieve schrijver. Dat is een beetje weinig, want de wereld is gelukkig veel interessanter en veelzijdiger dan alleen een enkele persoon.

Om Visionair uit te laten groeien tot een grotere wereld, hebben we meer schrijvers nodig. Ieder mens is een wereld op zich, dus meer schrijvers betekent: meer gezichtspunten, meer afwisseling, meer stof tot discussie, kortom een leukere site en vooral: meer visionair denken.

Wie zoeken we?

 • Undercover space aliens op zoek naar een broedplek, kunstmatige intelligenties die de aarde willen overnemen en gemuteerde hyperintelligente Pacifische octopussen. issue-10-octopus
 • Eigenwijze mensen, die ook kunnen luisteren.
 • Mensen met een verhaal.
 • Mensen met het hoofd in de wolken, maar de voeten op de grond.
 • Mensen die weten waar ze het over hebben, maar niet bang zijn om de grenzen op te zoeken.
 • Mensen die duidelijke ideeën hebben over hoe het anders en beter kan.

Wat bieden we?

 • Flexibele werktijden.
 • Grote vrijheid.
 • De kans om te delen wat je belangrijk vindt met een publiek van tienduizenden lezers per maand.
 • Leuk en afwisselend werk.
 • De kans om Visionair mee te helpen vormen.
 • De kans, jezelf te profileren als visionair denker.
 • Begeleiding bij je groeiproces als visionair schrijver.
 • De volledige vrijheid bij plannen om de wereld over te nemen.

Heb je interesse? 
Reageer dan hieronder of mail de hoofdredactie op info@visionair.nl. Wij nemen dan contact met je op en zorgen voor inloggegevens.

Share Button

Germen Roding

Hoofdredacteur en analist (Visionair.nl) Expertise: biologische productiesystemen (master), natuurkunde (gedeeltelijek bachelor), informatica

Dit vind je misschien ook interessant:

11 reacties

 1. Pilgrim schreef:

  Ik heb hetzelfde probleem met mijn eigen space-magazine. Schrijvers trekken zich terug omdat ze geen tijd meer hebben en er tevens onvoldoende aanwas is.

 2. antares schreef:

  Cyberidiot heeft zichzelf ronduit gewoon slecht geïnformeerd. Dit omdat; hij vertrouwd alleen op z’n eigen oordeel, wat beslist geen pre is voor het visionaire gedachten goed. Germen heeft van fouten geleerd, daar heb ik veel waardering voor. Persoonlijk geef ik er de voorkeur aan om hier naar mijn eigen bevindingen, slechts zinvolle, hopelijk interessante, aanvullende commentaren te geven op zijn artikelen. Ben een tijdje moderator geweest op deze site, maar werd weggepest (zo voel ik dat) door de vele intriges die het paranoïde anarchisme met zich meeneemt. Werd er behoorlijk verward, zelfs zwaar gestrest van. De energie ontbrak mij na verloop van tijd, en ik had er genoeg aan mijzelf op de rails te houden. Visionair is één groot open gedachten experiment, met zoveel mogelijk visies van zoveel mogelijk mensen. Uit dit experiment is voor mij duidelijk gebleken; dat uit telkens, voortdurend vanuit kenmerkend narcistische opzet, deze individuele anarchistische idealen nooit zullen leiden tot de zo broodnodige sociale vaardigheden, die de verschillende samenlevingen nodig hebben. Daarom heb ik mijzelf nog niet aangeboden, ik wil geen vruchteloze, zinloze strijd meer aan gaan. Wat niet kan zal nooit geschieden. Dit loser onderwerp moet geen vicieuze cirkel worden.

 3. besten,

  ik las hierboven op de site dat jullie visionaire schrijvers zoeken;

  ik wil wel een lezing geven als je wil

  Em. Michielszoon

 4. Wilma Morren schreef:

  Ik schrijf veel en vaak,al van heel jongs af aan, ik zou het fin vinden als ik van het schrijven mijn beroep kan maken, of er mijn geld mee zou kunnen verdienen, kunt u mij iets meer hierover vertellen?

Geef een reactie

Advertisment ad adsense adlogger