Video: meubels van de toekomst

Hoe zouden meubels van de toekomst er uit zien? In ieder geval waarschijnlijk een stuk handiger dan de saaie, weinig flexibele meubels van nu. Een team ontwerpers ging helemaal los. Laat je verrassen door allerlei onverwachte vondsten in deze video.

Een belangrijke reden waarom mensen steeds nieuwe meubels kopen is dat het van die onhandelbare ondingen zijn, waar je je een breuk aan sleept als je ze verhuist. Waarom? Dat moet toch slimmer kunnen?

Dat dat ook kan, bewijzen de originele vondsten in deze clip.

5 gedachten over “Video: meubels van de toekomst”

 1. interesant spul, heb je in ieder geval geen last meer van het Opklapbed-syndroom: dwz, van alles moeten verplaatsen om te gaan slapen en overdag nog een lelijk doods object in je kamer.

 2. Maar
  1. ga je niet vaak verhuizen,
  2. wil je niet iedere avond alles uitklappen en iedere ochtend alles weer inklappen? Als alles eenmaal staat ben je blij dat het staat.
  3. als je je kinderen een keer een half uurtje ‘op het huis laat passen’ als jij boodschappen doet, heb je kans dat je huis er in èèn keer heel anders uit ziet,
  4. als je weer gaat verhuizen moet je alles toch uit elkaar schroeven en daarna weer in elkaar zetten…maar dan is alles moeilijker,
  5. je kunt makkelijker in de knoop raken of zelfs bekneld, of alles stort in.
  6. een normale kamer/huis heeft genoeg ruimte voor de noodzakelijke meubels,
  7. je hebt tenslotte ruimte nodig voor het uitgeklapte en uitgeschoven exemplaar..

  1. Ja om te verhuizen zou het beter zijn als je de meubels zelf op zou kunnen vouwen, en als minister Kamp zijn zin krijgt zul je misschien wel vaak moeten verhuizen van baan naar baan.

 3. 8.moet je altijd je bureau of bed leeghalen en voor die spullen een plek zoeken,
  9.je kunt ook samengestelde kasten aanschaffen,
  10.heb je kans dat je samen met het opklapbed opgeklapt wordt als je niet op tijd opstaat :).

Laat een reactie achter