Documentaire: voor altijd jong

Zijn wij de laatste generatie die nog zal sterven?
Over vijftig jaar is er het moment dat de medische wetenschap onze leeftijd kan oprekken tot 150 jaar, geloven zelfs meer conservatieve geneeskundigen. In deze documentaire van de BBC een reis in de verdere toekomst.

Aubrey de Grey en Ray Kurzweil geloven van wel, en hopen dat het tempo van wetenschappelijke ontdekkingen zo hoog wordt dat mogelijk ook mensen van middelbare leeftijd., zoals zijzelf, nog kunnen ontsnappen aan Magere Hein.

Germen Roding

Hoofdredacteur en analist (Visionair.nl) Expertise: Wageningen Universiteit, tropisch landgebruik met specialisaties plantenteelt en visteelt (master), natuurkunde (gedeeltelijke bachelor), informatica (praktijkervaring)

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. antares schreef:

  Dit is echt de moeite waard om te zien. Meer zeg ik er niet over, kijk zelf maar en geniet van de presentatie en inhoud. ;)

 2. moerstaal schreef:

  Net helemaal gezien en qua informatie de moeite waard maar alweer al die drukke animaties en al die gekke geluidjes erdoor heen. Het lijken de dagelijkse porties CGI wel op NGC en Discovery. Wellicht is dit meer iets voor jongelui en word ik gewoon te oud.

 3. Leon schreef:

  He Moerstaal,

  Bedankt voor je reactie (andere draadje)

  Jij kan koken …..ik niet!…Trots op jezelf zijn. 

  Ik luister nu dit…in het verre kikkerlandje….. http://www.youtube.com/watch?v=bH13eUiDhmo

 4. Leon schreef:

  Tja.. die zien we nooit meer terug!

 5. Leon schreef:

  We gaan lekker dromen..althans..ik dus…thx Julie

Geef een reactie