Stand Up Comedy – George Carlin

Share Button

Deze week George Carlin. Hier een mooie clip van hem over het redden van de planeet.

Op de youtube zijn een boel langere video’s van Carlin te vinden.

Aanverwante artikelen:
-) Officiele website George Carlin
-) Stand Up Comedy – Eddie Izzard
-) Stand Up Comedy – Louis CK

Share Button

Douwe

Woonachting in Noorwegen, en al sinds lange tijd geïnteresseerd in de "grotere vragen" des levens. Dit combineer ik met een actieve instelling om te kijken hoe we het leven met elkaar en voor elkaar een stukje gemakkelijker en mooier kunnen maken. Zelf heb ik bij een aantal onderwerpen die vanuit mijn gezichtspunt het voortbestaan van mensen aanzienlijk kunnen vergroten websites helpen ontwikkelen om deze informatie gratis beschikbaar te maken voor eenieder. Dit zijn: eetbaarnederland.nl, permacultuurnederland.org, esperanto-jongeren.nl en mensenrechten.org. Mijn huidige tegeltjeswijsheid: Do the best you can, with what you have, where you are :-)

Dit vind je misschien ook interessant:

5 reacties

 1. Jasper schreef:

  Dank je Douwe voor deze komediant en vooral ook deze clip aan te halen hij was een grootheid met een duidelijke visie op de wereld.

 2. moerstaal schreef:

  Wellicht niet helemaal ontopic maar sluit aan en ook indrukwekkend, 13 minuten van jullie tijd:
  http://rt.com/op-edge/jeff-monson-interview-finoshina-665/

 3. Pieter Stuurman schreef:

  Geweldig! Ik stoor me al jaren aan die arrogantie. Een arrogantie die mensen verdeelt in, boven elke kritiek verheven, op-de-eigen-borst-kloppende milieuvorsers en zondaars die vanuit schuldgevoel bereid zijn zich met gebogen hoofd te laten uitmelken voor hun zogenaamde destructieve invloed op de planeet.

 4. anton schreef:

  Mijn persoonlijke favoriet en een voorbeeld voor een hele generatie comedianten. Een rebel in hart en nieren en bleef scherp tot aan zijn dood.

 5. Reinier schreef:

  FAN-TAS-TISCH!
   

Geef een reactie

Advertisment ad adsense adlogger