Liberty Academy – Module 1 – When You Are Aware…

The Liberty Academy bestaat uit 10 modules vol met nuttige informatie over ons huidige economische, politieke en sociale paradigma en de verandering die daarin gaat plaatsvinden. In dit artikel module 1 – When You are Aware… Met een lijst van de verschillende filmpjes die stuk voor stuk interessante concepten uitleggen. Hieronder de afspeellijst van de gehele module.

 

En hier de losse filmpjes van de gehele afspeellijst om het geheel rustig per deel te kunnen bekijken.

Module 1 – When You Are Aware…
0.1  My Awakening Part 1
0.2  My Awakening Part 2
1.1  Controlling the Masses
1.2  Question Authority
1.3  Retrain Your Brain
1.4  The BIG Lie
1.5  Toxic Thoughts
1.6  The Mask Of Sanity
1.7  The Awakening
1.8  Walking The Path

“It may be true that you can’t fool all the people all the time,
but it surely seems you can fool enough of them to rule a large country.”
~Will Durant

Aanverwante artikelen:
-) In het licht van voortbestaan
-) The Liberty Academy overzicht
-) sonsoflibertyacademy.com officiële website met veel achtergrond documentatie per module
-) The Greatest Truth Never Told
-) Propaganda, Noord-Korea over het Westen
-) De Nobele Leugen

“You assist an evil system most effectively by obeying its orders and decrees. An evil system never deserves such allegiance. Allegiance to it means partaking of the evil. A good person will resist an evil system with his or her whole soul.”
~ Mahatma Gandhi

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennissen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

10 gedachten over “Liberty Academy – Module 1 – When You Are Aware…”

 1. Ik was eerst wat sceptisch over deze videoreeks. Ik begrijp nu echter stukken beter wat er bedoeld wordt. Helemaal na het voeren van de discussie onder het artikel ‘Hoe overleven we onze vooruitgang?’. Gaan we voor essentie of ego? Gaan we mee in datgene wat oligarchie ons wil laten geloven of gaan we uit van onze eigen kracht? Frappant om te beseffen dat we feitelijk in wereldwijde grote ‘Matrix’ leven :-)    

  1. De eerste stap is inderdaad het besef dat we in een matrix van illusies (onwaarheiden) leven. Zolang we die onwaarheden nog als waarheid beleven, kan er niets veranderd worden.

   De volgende, en meest essentiële stap is het besef dat we die matrix zelf maken. Het is niet de elite die deze matrix bouwt, maar wij zijn het zelf. Wij doen dat door onze beleving van realiteit te baseren op hetgeen we geloven. Wij zijn het die de onwaarheden geloven, en van daaruit handelen. En dat handelen bouwt onze wereld. En dus de matrix.

   Het besef dat wij alles maken, betekent dus ook dat wij alle macht hebben. Wat wij maken, kunnen we ook anders maken. Het hangt helemaal af van hoe we denken.

   Zolang wij ons denken blijven baseren op hetgeen we geloven, zullen we gevoelig blijven voor iedere vorm van manipulatie. Alleen door het besef dat we onze eigen gevangenis gebouwd hebben door onwaarheden te geloven, kunnen we ervoor kiezen om daarmee te stoppen.

   Zodra wij er zelf de verantwoordelijkheid voor gaan nemen, staat niets verandering meer in de weg. Wij zijn altijd, op ieder moment, vrij om dat te doen.

   Onvrijheid is niets meer dan onvoldoende besef van vrijheid.

   1. Bedankt voor deze interessante reactie. Ik denk inderdaad dat dit zeker waar is. We houden zeker zelf The Matrix in stand door er zelf erin te blijven geloven. Maar is wel een zeer moeilijke stap om te accepteren en je los te koppelen van dit ‘geloof’. Voor je het weet wordt als erg apart gezien. Je leeft immers wel in een wereld door voor een zeer ruime meerderheid wordt gedomineerd door ‘gelovigen’. Je moet dan wel sterk in je schoenen staan.   

    1. Dat is een zeer goede vraag: volg je de volgers of kies je je eigen pad? Interessant is om te beseffen dat de elite macht heeft doordat we ervoor te kiezen te geloven dat de elite macht heeft. Zodra echter we met zijn allen geloven dat de elite geen macht heeft, zal deze ook geen macht meer hebben.
      
     Het is echter ook wel gemakkelijk om een elite te hebben: die kunnen we de schulden als het fout gaat. Feitelijk is het uitbesteden van je eigen verantwoordelijkheid.
      
     Het mooiste is dat misschien nog wel te zien met geld. De euro heeft waarde doordat we geloven dat het waarde heeft. Als we niet geloven dat het geen waarde meer heeft en ons vertrouwen erin verliezen, zal de euro als geldsysteem niet meer bestaan. Het zal worden gereduceerd tot wat het werkelijk is: een stuk papier en eentjes & nullen.
      
     De werkelijkheid is inderdaad wat het is. We beschikken inderdaad over het unieke mentale vermogen om een eigen interpretatie van de werkelijkheid te kunnen vormen in onze gedachten en daarin te geloven. Vrijheid betekent dus: de kracht van gedachten te kennen, te beseffen dat je een bepaalde speelruimte hebt om je eigen gedachten te vormen en dat je daarin kunt geloven.
      
     Veel leed wordt veroorzaakt doordat mensen gedachten vormen die niet overeenstemmen met de werkelijkheid zoals het is. Of anders gezegd: dat de werkelijkheid niet overeenkomt met hoe ze zouden willen dat het is. Dat zie je ook op dit moment gebeuren in Nederland: mensen dachten dat ze allerlei zekerheden hadden opgebouwd in onze verzorgingsstaat en dat blijkt steeds meer een illusie te zijn niet de verzorgingsstaat wordt afgebroken. Ons huidig geldsysteem nader zijn einde en dit betekent dat er steeds minder geld is voor de gewone burger waardoor de ‘vrijheid’ van de burger ook steeds meer wordt aangetast. Tenzij je beseft dat je ook zelf veel zaken kunt doen en dat je ook de keuze hebt om niet geheel afhankelijk te zijn van allerlei systemen.    

   1. Persoonlijk spreekt me The Liberty Academy me toch meer aan. Het is duidelijk gestructureerd en dat is fijn. Verder vind ik Dave Icke zeker interessant, maar heeft hij ook wel wat vage theorieën. Ik kan hem daardoor niet 100% serieus nemen.   

    1. Dat ben ik helemaal met je eens, David Icke heeft een boel zeer speculatief materiaal waar ikzelf ook bij vele zaken mijn vraagtekens bij zet. En de meeste mensen kunnen eerst wel even met The Liberty Academy vooruit. :-)

Laat een reactie achter