The Liberty Academy

Eerder zijn hier al vele artikelen voorbij gekomen over hoe het huidige geldsysteem werkt, over hoe banken en grote corporaties grotendeels de controle hebben over veel mainstream media in Nederland, en ook werd er aandacht besteed over hoe het vooral de banken en de corporatocracy zijn en niet de politici die daadwerkelijk aan de touwtjes trekken in de waarschijnlijk accuraat door hun benoemde “BV Nederland”.

Nuttige en betrouwbare informatie over dit soort zaken is echter vaak zeer verspreid te vinden, vaak zit er ook een boel onzin tussen en sommige mensen blijven op deze zoektocht hangen in boosheid, paranoia of zelf een depressie aangezien het hele wereldbeeld omgegooid wordt en een gevoel van machteloosheid gemakkelijk de kop op kan steken. The Liberty Academy heeft geprobeerd deze problemen zo goed mogelijk op te lossen.

De grondlegger van deze Academy is in 2005 op zijn zoektocht naar de “macht achter de gordijnen” begonnen en heeft enorm veel onderzoek gedaan in vele aspecten van deze materie. Hij heeft 48 uur aan filmmateriaal samengesteld waarin hij een verslag doet van wat hij in zijn persoonlijke zoektocht over al deze jaren is tegengekomen.

Hij heeft het in een volgorde gezet waarvan hij graag zou hebben gezien dat hij het zelf zo had ontvangen omdat dit hem een boel tijd en stress had gescheeld. Al met al is het een indrukwekkende een zeer professionele verzameling van informatie geworden met daarnaast een overvloed aan bronnenmateriaal.

Ook is het zeer nuttig dat hij uitgebreid ingaat op de psychologische effecten die je kunt verwachten als je een paradigma shift doormaakt en hoe je door de verschillende stadia heen kunt gaan zodat je zo snel mogelijk uit komt bij het nemen van constructieve actie. Hieronder een kort youtubefilmpje van zijn hand ter inleiding.

 

Zijn 48 uur videomateriaal is te vinden op: sonsoflibertyacademy.com en is na registratie gratis beschikbaar, ook kun je dan al zijn bronnenmateriaal zien en bekijken.

Hij heeft het materiaal opgedeeld in de volgende 10 modules. Voor de mensen die zich niet willen registreren zet hij nu dagelijks delen op youtube die daar openbaar en gratis te bekijken zijn. Hieronder de details van de modules die tot nu toe op youtube te vinden zijn. Neem een abbonemment via youtube op user/TruthNeverTold om dagelijks nieuwe delen in je mailbox te krijgen.

Module 1: When You Are Aware…
Module 2: We Are Controlled
Module 3: Who Controls Us?
Module 4: Psychological Control
Module 5: Financial Control
Module 6: Ancient Control
Module 7: Modern Control
Module 8: Where Are We?
Module 9: Where Are We Going?
Module 10: You Can Prepare

Een echte aanrader voor eenieder met interesse in de banken, de hedendaagse mainstream media en het politieke systeem van vandaag de dag. En niet onbelangrijk, er komt ook voorbij wat voor constructieve acties mensen zelf kunnen ondernemen om een mooiere toekomst voor zichzelf en de mensen om zich heen te bouwen. Zeer constructief en volledig vreedzaam gericht op bewustwording en constructieve actie. Het zou niet verkeerd zijn als elke persoon vanaf de middelbare school eens wat inzicht zou krijgen in al de mechanismen die in deze videoserie voorbij komen. Het is ergens ook een soort prachtige studie van de mensheid zelf en haar machtsstructuren. Kortom een aanrader! :-)

“It may be true that you can’t fool all the people all the time,
but it surely seems you can fool enough of them to rule a large country.”
~Will Durant

Meer informatie  en aanverwante artikelen:
-) http://sonsoflibertyacademy.com/
-) The Greatest Truth Never Told (van dezelfde maker als The Liberty Academy)
-) Complotten zijn inherent aan machtsstructuren
-) Wie vormen het internationale private bankenkartel?
-) De oorlog vanuit de Verenigde Staten tegen democratie
-) Bekentenissen van een economische huurmoordenaar
-) Het militair industrieel complex
-) 100 jaar mindcontrol experimenten
-) Corruptie uitgelegd door ex-lobbyist
-) Propaganda, Noord-Korea over het Westen
-) De Nobele Leugen
-) Rijk worden via politiek, oorlog en olie
-) Oorlog is cashen voor de elite
-) Macht
-) Bewustzijn over het banksysteem groeit wereldwijd
-) Een nieuwe wereldorde deel V – Project of a New American Century

-) In het licht van voortbestaan

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennisen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter.  Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

Zit hier wellicht meer waarheid in dan we zouden willen?

14 gedachten over “The Liberty Academy”

 1. Mochten mensen meer willen weten en de 48 uur aan materiaal willen bekijken zonder zichzelf in te moeten schrijven op de site daar stuur dan even een mail naar info at mensenrechten.org met een verzoek en dan stuur ik een inlog en wachtwoord toe waarmee je toegang kunt krijgen tot de 48 uur gratis materiaal. 

  Overigens kun je ook prima zelf met een wat vager emailadres daar inloggen, en ik geloof na 4 delen en meer dan 10 uur te hebben bekeken dat het allemaal wel snor zit maar goed niet iedereen voelt zich altijd even confortabel om zichzelf dan in te schrijven.  

 2. Beste Douwe,

  Met 1 w en p kun je maar 5 x op verschillende ISP’s inloggen.

  Weet jij hoe ik contact kan krijgen met de personen achter deze presentatie? Ik wil namelijk toestemming krijgen om deze presentatie in de komende week in het Nederlands te vertalen.

  mvg, 

  1. Oh oke, dan raad ik mensen aan om zichzelf te registreren, het is zeer de moeite waard. 

   Misschien via de youtube kun je hem bereiken, onder zijn films bijvoorbeeld of anders via zijn website kun je wellicht contact zoeken. Ze hebben daar ook een forum dus dat moet vast te vinden zijn.  

   Dit in het Nederlands ondertitelen zou briljant zijn in ieder geval. Zelf heb geen enkel probleem met Engels maar met Nederlandse ondertitels wordt het bereik enorm vergroot en dit zijn echt zaken die iedereen wat mij betreft zou moeten leren kennen. Hoe we als volk gemanipuleerd worden via de verschillende systemen. De Media, de politiek en vooral het bankensysteem.

  1. Zo, heb nu het één en ander gekeken. Het komt op mij over als over de top conspiracy denken. Maarrr, dat neemt niet weg dat er hele boeiende dingen worden gezegd. De filosofische en psychologische benaderingen zijn interessant en mogelijk wel een sleutel tot verandering. Met name wat betreft cognitieve dissonantie, want dat is inderdaad een heel belangrijk element als het gaat om in stand houden van de status quo.
   Ik geloof alleen niet zo dat alles zo tot in de details opgezet is als mr Sons of Liberty Academy beweert. Volgens mij is er meer sprake van een logisch gevolg van een hele verzameling systemen die in en om elkaar heen vastlopen. Er zijn natuurlijk en helaas (groepen) mensen die die systemen deels controleren of een handje helpen een gewenste richting op. Inderdaad manipuleren ze ons op grote schaal. Dat is begin 20e eeuw op een hoger niveau getrokken door de al te geniale neef van Sigmund Freud: Edward Bernays…
   Maar onthoud ook dat voor de tweede en eerste wereldoorlog mensen echt geen lieverdjes waren hoor ;-) Het leven was toen geen rozegeur en maneschijn en grootschalige manipulatie bestond ook ruim voor die tijd al.

   1. Manipulatie en proberen zelf wat meer te krijgen desnoods ten koste van anderen is idd al zo oud als de soort van de mensheid. En ik zal niet ontkennen dat als ik het voor elkaar krijg ik er ook wel eens gebruik van maak. En kijk naar het gemiddelde kind dat doet dit ook. Het zit dus vrolijk ingeboren in de soort zullen we maar denken.

    Daarom zie ik dit ook vooral als een soort antropologische studie van de mensheid en haar machtsstructuren van de afgelopen eeuwen. :-)

    1. In Brazilië zie ik dit minder scherp dus het zal wel per ras en cultuur verschillen… Hier heb je nog noaberschap, men kent niet anders… Er is meer verbondenheid…

    2. Bij groepsdieren zie je dat ook, als je de laagste rang hebt mag je blij zijn als er nog iets voor je overblijft.

 3. Kan die gast de zaak niet gewoon op papier zetten? Ik hou niet van filmpjes; ik bepaal liever zelf mijn tempo. Video maakt elke gedachte of elk inzicht oppervlakkig. En zo zijn er meer nadelen aan video. En meer voordelen aan tekst.

 4. Interessante serie video´s moet ik zeggen. Ook leuk om het artikel ´Taal en de maakbare wereld´ erbij te lezen. Taal lijkt inderdaad een zeer belangrijke of zelfs essentiële rol te spelen voor begrip van de wereld. Om een perceptie te vormen. Onze taal is denk ik ook een groot verschil tussen andere diersoorten en de diersoort mens. De volgende aflevering van de serie ´Het grote complet´ gaat over macht – http://www.youtube.com/watch?v=vLEfLWpEO_I Hier ook een primatoloog aan het woord en welke rol macht ben hen speelt. Macht is een natuurlijk proces. Met leiders bovenaan de apenrots die de macht hebben. Bij mensen ook.
   
  Waar echter het bij mensapen je het relatief snel kunt uitleggen, is er bij mensen blijkbaar een serie video´s van 48 uur voor nodig om het uit te leggen. Het laat daarmee wel duidelijk zien hoe complex of ver ontwikkeld de mens als diersoort wel niet is. Interessant waren ook enkele video van deel 3 over wie ons echt besturen als samenleving wereldwijd. Dat de families Rockenfeller en Rothschild de werkelijk macht zouden hebben. Zij zouden bovenaan de apenrots van de mensheid op dit moment staan. De ultieme elite. Voor veel mensen zeer moeilijk om te geloven en afgedaan als complottheorie.
   
  Het echter een zeer interessante videoreeks om te volgen. Er zit veel interessant materiaal bij om over na te denken. Het is erg compleet en geeft echt een mooi overzicht. Opvallend is ook dat opkomst van de Rothschilds tegelijk is mee die van het kapitalisme en bijbehorende fenomeen van corpocratie.
   
  En dan gaat het dus bij de diersoort mensen om de beïnvloeding van perceptie die mensen hebben. Bijvoorbeeld via geloof of via een ideologie. Daar draait het om dat je als elite mensen bepaalde overtuigingen laat hebben die voor je als elite gunstig zijn. Deze hele serie video´s gaat er dan ook erover om jezelf van deze overtuigingen te bevrijden en te zien hoe het werkelijk is. Feitelijk aan alles te twijfelen en zelf je eigen onderzoek te doen. 

   
  Er zijn dan ook 2 soorten mensen te onderscheiden: de leiders en de volgers. Veel mensen kiezen ervoor om te volgen om zich te conformeren en te doen wat de grote massa doet. Sheeple worden volgens mij dit soort mensen ook wel genoemd.

Laat een reactie achter