Liberty Academy – Module 2 – We Are Controlled

The Liberty Academy bestaat uit 10 modules vol met nuttige informatie over ons huidige economische, politieke, sociale paradigma en de shift die daarin gaat plaatsvinden. In dit artikel Module 2 – We Are Controlled. Met een lijst van de verschillende filmpjes die stuk voor stuk interessante concepten uitleggen. Hieronder de afspeellijst van de gehele module.

 

En hier de losse filmpjes van de gehele afspeellijst om het geheel rustig per deel te kunnen bekijken.

Module 2 – We Are Controlled
2.1 You Are A Slave
2.2 Harvesting Human Resources
2.3 Mass Mind Control
2.4 Shock To The System
2.5 Death By A Thousand Cuts
2.6 U.S.S.A
2.7 Honey Boo Boo America
2.8 Life, Liberty, and the Pursuit of Happiness
2.9 Know Your Rights
2.10 Gun Control = Genocide

“It may be true that you can’t fool all the people all the time,
but it surely seems you can fool enough of them to rule a large country.”
~Will Durant

Aanverwante artikelen:
-) In het licht van voortbestaan
-) The Liberty Academy overzicht
-) sonsoflibertyacademy.com officiële website met veel achtergrond documentatie per module
-) The Greatest Truth Never Told
-) Propaganda, Noord-Korea over het Westen
-) De Nobele Leugen

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennissen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

Eh... Delen?

Douwe

Woonachting in Noorwegen, en al sinds lange tijd geïnteresseerd in de "grotere vragen" des levens. Dit combineer ik met een actieve instelling om te kijken hoe we het leven met elkaar en voor elkaar een stukje gemakkelijker en mooier kunnen maken. Zelf heb ik bij een aantal onderwerpen die vanuit mijn gezichtspunt het voortbestaan van mensen aanzienlijk kunnen vergroten websites helpen ontwikkelen om deze informatie gratis beschikbaar te maken voor eenieder. Dit zijn: eetbaarnederland.nl, permacultuurnederland.org, esperanto-jongeren.nl en mensenrechten.org. Mijn huidige tegeltjeswijsheid: Do the best you can, with what you have, where you are :-)

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. jacob lageveen schreef:

  Doorgaan met het verspreiden van deze broodnodige informatie!

  • Douwe schreef:

   Wij gaan hier op visionair er zeker mee door, maar alle hulp van bezoekers hier is daarbij ook essentieel. Als mensen dit interessant vinden stuur het dan a.u.b. door via de email. Dit soort informatie zal nooit worden opgepakt door mianstream media en daarom is het zo van belang dat mensen dit zelf verspreiden. 

   Sharing is Caring :-) 

 2. Dzyan schreef:

  Dit is een prachtige samenvatting val wetenswaardigheden. Zou standaard eerste klas middelbare school stof moeten zijn. Ben lid geworden en zit inmiddels in module 5. Nog geen fout kunnen vinden.

 3. Jan schreef:

  De achtergrond, motieven en leerproces van de maker komen veel overeen met mijn eigen ervaringen/visie, die ik in Canada doormaakte. Dit heeft geleid tot een boek, waarin ik iets dergelijks ook probeer over te brengen… Een interessante ontwikkeling, en het wordt een spannende strijd tussen bewustwording van het individu versus de dwang van de staat.
   
  http://shop.boekenbent.com/product_info.php?products_id=657

Geef een reactie