Liberty Academy – Module 2 – We Are Controlled

The Liberty Academy bestaat uit 10 modules vol met nuttige informatie over ons huidige economische, politieke, sociale paradigma en de shift die daarin gaat plaatsvinden. In dit artikel Module 2 – We Are Controlled. Met een lijst van de verschillende filmpjes die stuk voor stuk interessante concepten uitleggen. Hieronder de afspeellijst van de gehele module.

 

En hier de losse filmpjes van de gehele afspeellijst om het geheel rustig per deel te kunnen bekijken.

Module 2 – We Are Controlled
2.1 You Are A Slave
2.2 Harvesting Human Resources
2.3 Mass Mind Control
2.4 Shock To The System
2.5 Death By A Thousand Cuts
2.6 U.S.S.A
2.7 Honey Boo Boo America
2.8 Life, Liberty, and the Pursuit of Happiness
2.9 Know Your Rights
2.10 Gun Control = Genocide

“It may be true that you can’t fool all the people all the time,
but it surely seems you can fool enough of them to rule a large country.”
~Will Durant

Aanverwante artikelen:
-) In het licht van voortbestaan
-) The Liberty Academy overzicht
-) sonsoflibertyacademy.com officiële website met veel achtergrond documentatie per module
-) The Greatest Truth Never Told
-) Propaganda, Noord-Korea over het Westen
-) De Nobele Leugen

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennissen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

6 gedachten over “Liberty Academy – Module 2 – We Are Controlled”

    1. Wij gaan hier op visionair er zeker mee door, maar alle hulp van bezoekers hier is daarbij ook essentieel. Als mensen dit interessant vinden stuur het dan a.u.b. door via de email. Dit soort informatie zal nooit worden opgepakt door mianstream media en daarom is het zo van belang dat mensen dit zelf verspreiden. 

      Sharing is Caring :-) 

  1. Dit is een prachtige samenvatting val wetenswaardigheden. Zou standaard eerste klas middelbare school stof moeten zijn. Ben lid geworden en zit inmiddels in module 5. Nog geen fout kunnen vinden.

Laat een reactie achter