Bewustzijn over bankensysteem groeit wereldwijd

Ondanks dat de mainstream media dit onderwerp volledig doodzwijgen, worden over de hele wereld telkens meer mensen zich bewust van de systeemmechanismen van het huidige economische systeem en hoe oneerlijk de lusten en lasten van dit systeem verdeeld worden. Hier een overzicht.

Nederland – in ons eigen land worden telkens meer mensen zich bewust van de werking van het huidige geldsysteem. Onderstaande aflevering van transitiecultuur geeft het verhaal prima weer. Voor meer gedetailleerde informatie over hoe ons bankensysteem werkt zijn de volgende Nederlandstalige websites zeer leerzaam: courtfool.infoadbroere.nl en pieterstuurman.blogspot.com en dan zijn er vast nog meer goede sites. (tips welkom in de reacties)

 

Engeland – The Positive Money beweging legt in onderstaand filmpje (5 min) kort uit hoe het bankensysteem van vandaag de dag werkt en wil een einde maken aan deze praktijken. Eerder kwam deze beweging al uitgebreider voorbij in het artikel: Problemen met ons geldsysteem.

 

Canada – Een 12 jarig meisje legt kort uit (5 min) hoe private bankiers via rente op staatsschulden de arbeid van hele volken kunnen afromen. Omdat zij zichzelf slim het recht op geldcreatie in de vorm van schuld hebben toegespeeld. Daarbij geeft ze ook de oplossing voor dit bizarre en in haar ogen corrupte systeem.

 

Zuid-Afrika – na jarenlang uitgebreid onderzoek te hebben gedaan heeft een burger in Zuid-Afrika besloten de centrale bank (reserve bank), de grootste “gewone” bank samen met het ministerie van financiën aan te klagen. Hij zegt dat een kleine hoeveelheid families zoals De Rothschilds, de Warburgs en de Rockefellers een enorme controle hebben op het wereldwijde geldsysteem. Hier moet een einde aan komen volgens hem  zodat er een einde kan komen aan het exploiteren van het hele Zuid-Afrikaanse volk via dit systeem. Filmpje duurt rond de 7 min.

 

De VS – voormalig presidentskandidaat Ron Paul ageert al tijden tegen het huidige banksysteem en wil een einde maken aan de FED in de VS. In The Money Masters wordt uitgelegd hoe de FED net als verschillende Europese centrale banken tot stand zijn gekomen en het wordt hiermee ook duidelijk waarom Ron Paul een einde aan de FED wil maken.

 

Dit is slechts een greep uit landen waar mensen zich telkens bewuster worden en acties aan het ondernemen zijn tegen het het huidige bankensysteem. Een verandering van het economische systeem en de eigenaars daarvan is ook de kern van de occupybeweging wereldwijd. Het is dus niet raar om aan te nemen dat overal waar occupyprotesten zijn, deze discussie over het bankensysteem ook aan de gang is. Ook in Nederland is het belangrijk dat mensen dit systeem begrijpen en als ze het er niet mee eens zijn van zich laten horen, zodat we met zijn allen kunnen gaan nadenken over een beter en eerlijker economisch systeem.

“We are told to remember the idea, not the man,
because a man can fail.
He can be caught, he can be killed and forgotten,
but 400 years later,
an idea can still change the world.”
~ V for Vendetta

Aanverwante artikelen:
-) Wie vormen het internationale bankenkartel?
-) Eurocrisis in de bananenpolder
-) The Shock Doctrine & Life and Debt
-) Catastroïka
-) Gebrek aan onafhankelijke media in Nederland en Europa
-) Update – Hoe eerlijk is ons huidige economische systeem eigenlijk?
-) De toekomst van onze economie deel 12 & 3
-) 3 praktische oplossingen voor meer economische veerkracht
-) Update het economische systeem!
-) Hernationaliseer het recht op geldcreatie 
-) Breek het monopolie van geld als enige ruilmiddel
-) Schulden, de eerste 5000 jaar
-) 2000 jaar strijd over de controle van het geldsysteem
-) De top van de geldpiramide, de Rothschilds
-) Griekenland is kaalgeplukt, op naar de volgende
-) Oorlog is cashen voor de 1% 
-) Controlemechanismen van de 1% 
-) Bekentenissen van een Economische Huurmoordenaar 
-) Economische Crisis op Bestelling 

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennisen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter.  Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

31 gedachten over “Bewustzijn over bankensysteem groeit wereldwijd”

 1. Op Nujij.nl komen er ook een boel interessant reacties op dit bericht. Hier even een mooie van de reageerder Van Tours: 

  De banksters zijn voor één ding bang: de publieke opinie gedragen en gesteund door een zeer grote groep mensen. Tijdens de Franse revolutie is het zo gegaan, de fluwelen revolutie en vlak ook avaaz.org niet uit. 
  Zelfs een bankster is een mens en ook hij/zij vindt het niet prettig om als paria behandeld te worden. Er is toch niets aan een grote lijfwacht om je heen te moeten hebben en je nergens vrij te kunnen bewegen. Ook al woon je in een paleis, als de publieke opinie tegen je is, wordt dat een gevangenis. En vroeg of laat willen ze daar uit. Dus door erover te praten en je mening te uiten, breng je wat op gang. 

  Een vliegwiel is zeer moeilijk snel in beweging te brengen, maar als hij éénmaal draait, is hij ook niet snel te stoppen. Elke keer als je over deze dingen praat, geef je het vliegwiel een zetje. En steeds meer mensen zullen ook een zetje geven. Vroeg of laat komt het vliegwiel op snelheid en dan gebeurt wat je wilt. Dus actief bezig zijn en realistisch aanvaarden dat dingen tijd kosten, maar dat het resultaat onherroepelijk komt!!  

  Op http://www.nujij.nl/economie/bewustzijn-over-corrupte-bankensysteem-groeit.17193178.lynkx zijn meer reacties te vinden.  

 2. Beste mensen,
  Ik lees al een tijdje mee met jullie en ik vind deze website echt goed. Eindelijk een forum met mensen die begrijpen hoe 1% heel de wereld in haar macht houdt.
  Alhoewel, ook dit forum wordt regelmatig geïnfiltreerd door 1%-mollen die commentaar leveren om zo de “visionaire opinie” te maninipuleren.
  Let dus goed op!
  Ik las dat ook Balkenende en Kok gerecruteerd zijn door die 1%. Dat verklaart misschien dat E. Roemer onlangs met ze aan tafel heeft gezeten… Je kan er maar beter vroeg bij zijn dacht die 1%-zwendel. Zou hij ook zwichten voor hun macht? Ik hoop het niet.
  Zet het goede werk door en pas op als je oversteekt… Minimaal 1% van de auto ongelukken gebeuren met opzet!

 3. Top, Douwe :) Mooi overzicht, en ik sta ERG achter je laatste quote (leuk filmpje V for Vendetta -domino: All Fall Down!). Vandaar dat ik mijn mononomie naamloos en gezichtsloos breng. Ik heb het “een naam” moeten geven om duidelijk te maken wat ik bedoel en hóe het verschilt van andere oplossingen, maar zelfs dàt vind ik eigenlijk al jammer. Om ook nog maar eens een filmpje er tegenaan te gooien van “Anonymous” gericht aan “the Zeitgeist movement” om duidelijk te maken hoe namen en ego’s nooit in de weg mogen komen te staan van ideeën:

  http://www.youtube.com/watch?v=clhPpHFSNAE

 4. Het eerste filmpje is van “positivemoney.org”, en dat heb ik eerder al eens bekeken. Het klinkt leuk en aardig wat zij willen, gewoon een bepaald bedrag in de economie pompen (niet via renteloze leningen dus) en kijken of er iets leuks mee gedaan wordt, en daar weer mee stoppen als inflatie dreigt. Exact wat in Amerika tot ellende en ongelijkheid geleid heeft, en feitelijk ook wat de ECB van plan is te doen: Namelijk Europa omvormen naar een FED-model: Gewoon “bijdrukken” wat nodig is. Precies tegengesteld aan waar Ron Paul voor strijdt dus. Dus enige voorzichtigheid is met dit soort simpele oplossingen wel geboden. Want met dit sympathiek lijkende plan, gebracht ook door een sympathiek ogende jongeman op die website, kom je m.i. van de regen in de drup. 

 5. Uitstekend verhaal!
  Eigenlijk hadden de Zeitgeist documentaires hier ook tussen moeten staan, met name deel 2. Het is een idiote zwendel die al eeuwen duurt en steeds terugkeert. Allemaal ten koste van de massa’s en vooral ten koste van het lijden van honderden miljoenen mensen in ‘derde wereld’ landen.

 6. Hahaha  tweede filmpje – bank of england is een der eerste en oudste banken van de banksters. Haha van hun linker naar hun rechterspaarvarken.
   
  Past exact in hun protocollen van havoc en terreur zaaien, en allen verdacht en onmogelijk maken. denk EU banken, hier rotschilds al, wat is al niet verdacht en geschuwd, en dan  bank of england. Dat dan de grote verlosser en hun doel bereikt, daar dezen engeland al eeuwen controleren. nwo
   
  Zo werken ze hier met hun partijen en partijtjes, ook is de een wat uitgebrand, gooien ze er een ander opeens van uit de struiken tegen aan opeens.
   
  Die eb en vloedbeweging van opduiken en weer slinks lang de mond houden buiten beeld, doen bijv d66, sp van marijnissen. Al samen one happy family, alvast in het klein vooruitlopende op de nwo. Mafiapartijen als Volksmanipulatie. De groteren mogen dan om de beurt de grote boze wolf spelen en Geert de schandpaal…Die wil tenslotte wat voor de natives betekenen, net als Fortuyn.

 7. Herinner me van boven bij martijn aangegeven roemer en kok kliek, en dan gelinkt inzake tweede filmpje ook dat kok adel elite is afkomstig van admiraal cook. DAT zit in engeland! En kok dus wel haast met zekerheid tot de winst-torbende behoord….ja en z`n schoothondje rumoer vast al een EU pensioen, incluis immuniteit voor komende plannetjes belegd? En roemer, römer, rohm, rommel en dan nog zo een Duitse generaal met gelijkende naam….wiens adeltak zal die dan van komen. Want van naam veranderd die elite haast nog vaker dan van jasje en sokken.

  Als ook een gerlof leistra bij elsevier de ciaslaaf mag zijn en een zoon van de duitse ex brd president willy brandt is. Exact als in de synagoge of satan beschreven, hun zonen en ook dochters over aarde verspreiden voor steeds groter machtsbolwerken en take overs.

  rutte weer broer van angela merkel.

  argusoog.org/geheime-genootschappen-de-jezuitenpiste/comment-page-1/#comment-68592
  Ad van Rooij zegt:
  16 juni 2012 om 17:44

  Zie lopende strafklacht in Belgie

  mstsnl.net/ekc/pdf/5-juni-2012-strafaangifte-tegen-substituut-h-raski-en-onderzoeksrechter-d-jordens-hasselt.pdf

  met name blz. 11 en 12

  http://www.argusoog.org/geheime-genootschappen-de-jezuitenpiste/comment-page-1/#comment-68601
  Han zegt:
  16 juni 2012 om 20:06

  Hahahahahaha We zijn Hitler´s hoofdkwartier

  Pag 9 en 10 :

  Op 5 mei 1945 wordt in Nederland gevierd dat Duitsland op 5 mei capituleerde in West-Nederland. Op die datum zou in Hotel De Wereld te Wageningen de capitulatie zijn getekend tussen de Duitse generaal Johannes Blaskowitz en de Canadese generaal Charles Foulkes, in het bijzijn van Prins Bernhard. De overeenkomst werd op 6 mei getekend in de naast Hotel de Wereld gelegen Aula van de toenmalige Landbouwhogeschool. Prins Bernhard was daarbij niet aanwezig. De akte zelf, aanwezig in het Gemeentearchief Wageningen, is gedateerd Wageningen 5 mei 1945.
  © 10
  In werkelijkheid betrof het slechts een overeenkomst over de technische uitwerking voor Duitse troepen in Nederland van de capitulatie op 4 mei van Duitse troepen in noordwest-Europa. (bron: Wikipedia). Hiermee is het bewijs geleverd dat door toedoen van Prins Bernhard niemand namens het Nederlands Staatshoofd en/of Regering de capitulatie van Duitsland (het Hitler-kabinet) heeft ondertekend en ook niemand bij de ondertekening door de niet gemachtigde Duitse generaal Johannes Blaskowitz en de Canadese generaal Charles Foulkes aanwezig is geweest. Grondwettelijk betekent dit dat Nederland vanaf 5 mei 1945 volwaardig onderdeel uitmaakt van Duitsland. Nu ondertekening ervan niet heeft plaatsgevonden betekent dat Nederland vanaf 18 mei 1940 Grondwettelijk niet meer bestaat en de bezetting vanuit het Hitler-kabinet op het voormalige grondgebied van Nederland na 5 mei 1945 is doorgegaan. Daarom worden in Nederland vanaf die tijd de minister-president, de ministers, de staatssecretarissen, de commissarissen van de koningin en de burgemeesters niet gekozen maar door het staatshoofd beëdigd of benoemd.

  argusoog.org/geheime-genootschappen-de-jezuitenpiste/comment-page-1/#comment-68600
  Han zegt:

  16 juni 2012 om 19:25

  In dat pdf staat ook dat de geallieerden in de oorlog met cyanidegas werkten en moordden en Pearl Harbor hielpen slagen.

 8. “Daarom worden in Nederland vanaf die tijd de minister-president, de ministers, de staatssecretarissen, de commissarissen van de koningin en de burgemeesters niet gekozen maar door het staatshoofd beëdigd of benoemd.””
   
  Wat ik ook op deze pagina dus al aangaf …kratvolk van de banksters&elite.
   
  Systembreakdown en allen bevrijden uit de verdrietige wanhoop van een zeer oude en boze geest  Daarmee we vrij zijn allen, zij ook is wel de weg!
   
  De gemakkelijkste weg!
  Dan behoeft niemand meer bang te zijn en de kinderen ook!

 9. Kom mensen toch!!!! Ik zit hier bijna in tranen. Het systeem is nog corrupter en blijkbaar brutaler dan iemand kon vermoeden. Dit nieuwe HSBC schandaal met drugsgeld…, Kom dit is niet de `bottum of the pyramid` dit is het topje van de ijsberg. Het is echt erg gesteld,, ik houdt mijn hart vast,

  1. Nou Laat die Tranen maar Rollen want Hier hebben die mafketels ook met misbruik staatsmacht en schoolsystemen Kinderen jaarlijks gedrogeerd en monarchtechnieken op Ze toegepast naast de smerigste vormen van misbruiken en de irtaffaire waar mafialeden hirsch ballin en jph donner oa bij betrokken waren dat waren miljardendrugs&heroinehandels en de banken wasten dat wel net als dat hsbc. Alle burgemeesters zijn heden nog puurste mafialeden die daar vol op aan mee deden en doen ook in het verbloemen verzwijgen en afleiden er van.
    
    
   Ook de wijkterrorismen zijn door hen opzettelijk gebracht en aangelegd en werden al rellen om wat de immigranten de vrouwen en Kinderen flikten in 1972 al in de doofpot gestopt door onder meer job cohen pechthold en de hoge raad cq heel de mafiarechtbanken en wetgevers. Aleid wolfsen nog zo een prachtexemplaar van degeneratie was nog laatst meermalen in het nieuws wegens het faciliteren en aanzetten wegens terrorismen. Die kloot is nog steeds burgemeester en dus zie je gelijk wat een verworden zootje belasting vreet.
    
   Politie wordt al meer dan 30 jaar verboden in te Grijpen in de Wijkterrorismen door lieden als job cohen aartsen pechtold rutte etc.
    
    
   De eu is al decennia van begin een mega drugshandell Mensen handel en Kinder handelmafianest dat alle Gelden op allerlei wijzen wegsluist naar eigen derdenbelang. Zo als een hawass in egypte Gelden via subsidies vertrekken en dat na ontvangst met hem delen. En dat is nog maar 1. En voor slavenhandel laten ze afrika ontwrcihten via hulporgs wwfparks en milities en oorloghitsen en de Bewoners worden dan hierheen gedwongen ter misbruik en uitbuiting van af de 1ste immigrant en vluchteling af al. Daar betaald die eu zelfs 20.000 euro per geronseld Mens en Kind voor aan de ronselaars en de diverse noordafrikaanse regeringen zo als tunesie en marrokko. 
    
    
   Dan is er china nog dat Geen 1 kindpolitiek voert maar hun kinderen babies massaalst naar de West exporteren als onderdeel eugenetische genociden en de straten zien zwart en blauw van de kleine chineesjes en kleine negerinnereetjes die massaal misbruikt worden via handlangers adoptieburos waarvan 2009 nog een vrouwelijke directeur op TV was wegens door haar gevonden misdrijven met chinese babysmokkel en ze bedreigd werd door hirsch ballin en justitie er zodanig dat Ze ontslag nam voor Haar Veiligheid. En dan hebben We dat perverse jeugdzorg de “blackwater voor Gezinnen en Kinderen nog dat een privebedrijf met scheepsladingen Klachten en Aanklachten Tegen zich is dat met justitiemafia samenspant en hun mafiaclanfamilies via die jeugdzorgstichting 8,5 miljard per jaar van Ons stelen.
    
    
   Ook Zag Ik dat alleen maar joden en joodse vrouwen met die chinese en afrikaanse kinderreetjes liepen te flaneren en die zijn berucht en gevreesd om hun massieve kinder misbruiken en drogeringen. Dit gaat Duidelijk om Puurste Kinder misbruik en Mensenhandel met behulp van oorlogshandelingen en kapotslaan van Volken en Gezinnen in allerlei Landen. EU Full in on it zo als ze ook al seriematig een na ander Land binnen vallen en overnemen voor hun mafiabanken.
    
    
   De hoogste top van de Westerse banksterpiramide zitten trouwens in china.
   Alle banken die We Kennen zijn hun roof en terreurcellenmonopolie  en dat al Volken berovende en exterminerende eeuwen lang.
   En hoe denk je dat jaarlijkse miljarden (per Land)aan drugsgelden zo smooth witgewassen worden steeds en dat zonder elke week tegen de Lamp te Lopen?
    
    

 10. Hou je hart maar hard vast, want onder de waterspiegel lurkt nog veel meer. Een goud(manipulatie)schandaal dat zich kan meten met Libor, een IMF president (#2)die in dubieus daglicht staat, creditcardbedrijven die voor kapitalen (maar eigenlijk peanuts) hebben geschikt en zo zal er nog wel het een en ander binnenkort komen bovendrijven uit de financiële sector, maar geeft niets morgen weer gewoon business as usual.
  Laten we maar hopen dat de kids die met lucifers spelen in het midden-oosten niet gelijk het huis laten afbranden….   

  1. Ja zo is eu ook al tig malen in het Nieuws geweest afgelopen decennia wegens vergoedingenfraudes steeds maar van 300 tot 1200 euro fraudes per eulid per dag. Inderdaad dag later gingen ze gewoon weer door en hebben nu bewakers ingehuurd die Onderzoeksjournalisten simpel de eugebouwen uitflikkeren.
    
    
   Ja imf en dan die ecb dat al snel nadat puurst bankstermafiaspore mario draghi de leiding nam ruim 200 miljard euro extra van Ons roofde en mark rutte nog 1 miljard steekpenning bood dat soepeltjes rond te krijgen. Die extra leningen aan griekenland zijn rond.
    
    
   Alleen van Dit Land Nederland al Hebben die banksters…Want je dacht mischien irak libie afghanistan syrie is nieuw… een 3 miljoen Aangiften Tegen zich Liggen Wegens oorlogsmisdaden tegen Nederlanders in wo2 en hebben ze 1 miljoen Nederlanders en Hun Kinderen op transport gezet de dood in om nooit meer terug te komen. Alle Bezittingen en Eigendommen van Die Mensen geroofd.
    
   Daar ze zelf de rechtvaardige rechters uithangen en in naadloze openvolging frauduleus Onze presidenten en ministers zijn en de wet der fascistenmongolen in een puurst raciaal discriminerende en criminele bezetting zijn waarvoor ze Zelfs gebruik maken van 52% Valse academische diplomas Moet de Eerste Aangifte Nog Behandeld Worden en de Eerste Moord Ook Nog Wat Het Samenspan en Crimineel vruchtmisbruik aan en van oorlogsmisdrijven Maakt.
    
    
   Als Je Bedenkt dat Schaden gebruikelijk een factor tien tot duizend of meer zijn van winsten Kun Je Naar het Geschat vermogen van 1 van hen rothschilds 600 triljoen euro per 2011  al Bedenken wat ze Schuldig Zijn en Wij Voor Schaden Hebben. En dat is nog maar een laat en arm takje van de milleniaoude li clan in china. Die in azerbadjan zitten zijn al rijker en hebben zelfs een eigen atoomwapen in omloop. Oa daar  gingen Geldstromen direct vanuit Onze belastingdiensten  heen.
    
    
   Maar de Lijsten met Schaden in Elk Land en bij Elk Volk Zijn Fenomenaal. En de plunderingen en aanvallen op hun roofweelden al begonnen Dus Europa en nederland Mogen Wel Snel Zijn Voor het weer eens Op IS. https://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/update-hoe-eerlijk-is-ons-huidige-economische-systeem-eigenlijk/comment-page-6/#comment-30766

  2. Staar Je ook maar Niet blind op die zo streng lijkende boetes en zo. Immers de wetgevers en alle wetgevingen eu overheden banken diensten staan onder volledige controle en beheer van de banksters&elite en die boetes gaan simpel van ene vestzakje naar ander eigen vestzakje maar staat goeT voor ´t Publiek Dat nimmer als altijd al geen Cent zal Krijgen. De rooftochten gaan gewoon door als altijd al wat ze ook zeggen ze beter zullen ditmaal en andermaal….zo hebben ze Ons ALTIJD Bedrogen.  Mafialid en genocidenpleger mark rutte ook die zei “we gaan het beter doen ´heus”  …já róven!  Met dat Jan Maat Opkwam zeiden ze ook ” we gaan het beter doen”….ja ROVEN!

  3. Helaas nog meer Ellende.

   Net op TV dat 12 miljoen afrikaanse kinderen voor nelson mandela zingen.

   Doorsnee burgerjopie zal dat niets zeggen.

   Tot Je Weet  dat die persoon 30 Jaar had wegens massamoordaanslagen op Volle Zuidafrikaanse Treinstations en honderden mannen vrouwen en kinderen de lucht in joeg. Dat hij tevens uitvinder van de necklace is. Een autoband om de Nek van Burgers en dan de fik er in.

   Tevens staat hij op video samen met een banksterclanlid afdeling communisme te zingen dat de blanken dood moeten en nog wel wat meer rommel van die banksterslaaf: https://www.youtube.com/results?search_query=nelsonn+mandela+sings+white+die&oq=nelsonn+mandela+sings+white+die&gs_l=youtube.3…185213.189036.0.189418.16.16.0.0.0.0.90.805.16.16.0…0.0…1ac.-lEJLra39X8

   Hier op 4:19     https://www.youtube.com/watch?v=v4gv7isyXMI   zingt mandela met rechts van hem een zwartharige askenazijoodse communist die deze tegen Blanken ophitsende werkzaamheden verrrichten als dagelijks werk als Ik de aanslagen op Utoya en tegen de moslims in Duitsland door de zwartharige banksterminionjoden Mag Herinneren en hun daders opzettelijk  als  Duitse Natives  publiceren zowel  in hun mafiamedia als via hun mafiaoverheden. Evenals ook breivik….een jood door zijn joodse mentor de noorse politicus christopher polak werd gevormd en geindoctrineerd. De polakken die ook in Utrecht hun Schanden drijven en berucht zijn om hun massaordaanslagen ook op presidenten en in 1967 Hier op Joop den Uyl en Betrokken waren bij de Dijkdoorbraak met dynamiet tijdens de springvloed 1953 na de Dijken van staatswege opzettelijk jarenlang verwaarloosd te hebben.

   Nelson mandela is van begin even als het anc opgezet en misbruikt om Rassenhaat te zaaien tegen Blanken en meer dan een politiek misdaadwapen van de Rassenhaatzaaiende bankiers is hij Niet.

   Dán Komt NU Het Feit dat 12.000.000 Afrikaanse Kinderen voor hem zingen Geheel in een Ander Licht te Staan…Namelijk dat de joodse elite en bankiers in een decenniadurende slacht en moordpartijen volledig bijgestaan en geholpen door de ALLE Landen ontwrichtende Mensenhandel en Kinder prostituties bedrijvende eu dat vol met enkel hun mafiahandlangers zit Afrika al  goed onder de duim hebben en Dan Alle Leiders en Opperhoofden hebben weggewerkt ….en mandela ván begin al  net als breivik etc  hun minion en handlanger was.

   Ik Wil Beleren dat alles dat We op Tv en in media voorgeschoteld krijgen volledig bankerbelang dient en Niets Anders en Onze Nieuws en Informatie volkomen gemanipuleerd en geprefabbes is even als een suun ki die huisarrest had …MÀÀR de bankiersmedia Hier U niet er bij Verteld dat dit was omdat ze een Partijgenoot Vermoordt had.  Even als ze U niet Vertelden dat de hongersnoden in Somalie door hun eigen terrorismen tegen dat volk kwam zo als agent orange over hun oogsten strooien naast dat er een overweldigingsoorlog is door de bank hun islamitische handlangers…zo als turkeye door collaboraties even booming is als zij nu zijn en mede collaboreerde in decennia van zeer grootscheepse heroine en papaverhandel naar de West de Armpjes van Uw Kinderen….gebruikelijk op de schoolreisjes en in de wijkterrorismen toegediend…onder beheer en  mededaderschap van Uw bloedeigen burgemeester.

   Onze Besturen wetgevingen en Overheden zijn dermatig door de bankiersmafia bezet en geinfiltreerd dat Zelfs Alle loterij als postcodeloterij en staatslotery van begin “gefixed IS.

   Het is Vrij Algemeen Bekend dat de rechtbanken wetgevers al eeuwen Eigendommen en Bezittingen van Burgers roofde en plunderde zo als met de heksenvervolgingen eeuwenlang ook MAAR DAT dit HEDEN SIMPEL NOG STEEDS plaatsvindt Zal U Mischien ietwat Verrassen?…Zo Als afgelopen decennia weer aan zeer grootscheepse frauden megagrond en eigendomsroven Bedrijfsroof Volkseigendomsroven en Veel meer….Naast chronische fraudes in hun ambt en beroep en obstructies van zo goed al alle Rechtgangen en Waarheidsvindingen.

   De bankster en elitemeute associeert zichzelf graag Frauduleus  met joden en geven zich ook al enkele eeuwen als zodanig uit. Echter de Blanken Zijn de Ware en ENIGE Joden en Altijd  Al Geweest en Ziet U Ook Onze Sterftecijfers en Ook in de oorlogen Dat Wij Degenen Waren Die de gaskamers van binnen Zagen…Eigelijk Meer Treintunnels en cyanidegas van Uw bankier en koningshuizen.—Die Uw koningshuizen Niet Zijn Daar ELK DNA Onderzoek hun asiatenbloed en Geen Enkel Zuiver Kaukasisch Bloed Zal Vaststellen. Zelf en Dat Ook Bij Monde van hun eigen politici noemen ze zich askenaz of macabeen….en vormen al eeuwen een slavenhoudende en op Volken parasiterende shadowsociety dat van boven af parasiteert via staten wetgevers  geroofde en gestolen bedrijven financien diensten en adel (Supposed Daar Adel “Onberispelijk Betekent en ze ALLES BEHALVE DAT Zijn: Dus GEEN Adel)…en Bedrogsystemen als scholen kerken religien media TV academien politiek en hun meest perfecte wapen Volken chronisch instabiel en in chaos te houden een Zeer Verkeerd aangelegde pseudodemocratie….zo pseudo dat de slaafjes van het fascistenregime al in de vijftiger jaren op de Burgers inhakten met blanke sabels te paard Toen Die Eens Gingen Vragen Waar Dan Die “Beloofde ” Vrijheid en Rechten Waarmee Ze de oorlog in waren gelokt Nou Bleven. Deze democratie is naadloos geleid en bestuurd door internationaal samenspannende allerlaagste mafiaclans en families  met hoofdtak  van al die roofelite en banksters in china.

   Hier een Aap uit de bankstermouw. Raciale terreur en rassenhaat Wereldwijd waar ze maar kunnen zaaien tussen alle Volken:

   At the start > there are very many jewish racial hateseeders among the afrikans. 
    
   https://www.youtube.com/watch?v=IRuxy_4T4CI 
   Die vormen in naam van de bank alle militanten revoluties opstanden en onlusten. Terwijl die mensen Ons dan doodslaan gaan die banksterminions achter hun rug weer hun volk uitroeien en alle macht overnemen.  Zo deden ze dat in alle Landen en tegen Alle Volken.

  4. Ojee wat zul Je lekker doorspoelen:
   http://sp00kje.nl/2012/07/12/put-gerrit-zalm-in-prison-netherlands/
   Put Gerrit Zalm in prison! (Netherlands)

   Why this is important
   Dutch people lost billions and all their trust in financial institutions because:
   1) Gerrit Zalm, as 1998 Minister of Finance, made the thinnest banklaw in the world, nowhere protecting clients
   2) Gerrit Zalm introduced the euro on a wrong foot, not thinking of opting out possibilities
   3) Gerrit Zalm as CEO of Abn Amro did not keep enough solvency and had masses of junk papers as asset, which caused their bankruptcy in 2008
   4) Gerrit Zalm actively support criminal bank practices towards clients, as described on http://occupypolitiek.nl/dossier2-bijzonderrbeheer.html
   5) Gerrit Zalm denied all potential euro problems until 2011.
    
    
   http://occupypolitiek.nl/dossier2-bijzonderrbeheer.html
   DOSSIER 2 – ‘BIJZONDER BEHEER’
    
   meaning
    
    
   ‘SPECIAL TREATMENT’
   – practices of banks in Netherlands
    
   What is ‘special treatment’ by banks? (in the Netherlands)
    
   This text is written in English, to inform banking people and bank citizens in other countries.

   The banklaw in the Netherlands (former Minister Zalm) is very thin (2 sheets) and contains no comsumer protection whatsoever. This is done ON PURPOSE, by the banking sector, so they play around with clients and extinct money whenever a bank is in the mood (based on their own endless terms and conditions).

   A Dutch bank can a) just be in the mood to hand over a client to the ‘special treatment’ department of its bank, or to a daughter who perforns this (like Abn’s 100% daughter Solveon). Bank put a client there a) simply when they dislike him b) or handover the client to ‘special treatment’ when the try to make a cilent bankrupt in order to gain maximum money on the executed house.
    

   Consumer rights
    

   In the Netherlands, no right at all is formulated in order to:

   get bank slips of a bank account
   close a bank account
   protest againt deductions from the bank
   protest against in indication in the BKR-register, after which you can have no credit cards anymore and no loans nowhere for at least 5 years
   protect you from smug coming to your door beating you up.

    
    
   Special treatment tricks include
    

   bank says the will close bank accounts but do not; you get no bank slips, all money that comes in is immediately taken by the bank without you seeing it (for example a reimbursement from tax, that uses last years account, that should be closed,but of which you get no bank slips so miss your money)
   the bank sells your investment portfolio at a very bad moment, or says nothing is left of it
   erratic costs deducted
   erratic debt agencies visit you with amounts and services you do not understand
   bank never tries to come to an ending; they treat it like a process, as if it is certain that you are going to die, but until then they want to squeeze out of you every penny they can
   every month: erratic and surely overrated statments of arrears in mortgage payment
   the bank never make overviews, never puts figures in table, but write in semi-legaul language with numbers put everwhere in order to create chaos
   make you as insecure as possible
   the bank makes enties into the BKR registry without letting you know, and you having no right of protesting. This BKR notification makes it imossible you get money. loans, credit card or bank account somewhere else in the country
   they inform you of execution of the house as late as possibly
   the house is, on the auction, sold at a as low possible price, so you still have maximal debt and they can further make money on you, the debtor.
   Often a befriended sollicitor or a daughter company buys your house at a very low price, and then puts it on the market again 3 weeks later for 70.000 euro more
   let gangs come at your door to intimidate you.
   you have to pay your lawyer yourself, but starting with a lawyer may mean accelerating your own bankruptcy: whether you win or loose, you pay your own lawyer (fair he, against a bank, and only common law supporting you?). If you are right, the banks tries to go higher up; if you are wrong, more costs are on you anyway. You will (unless you are multimillionnaire) never be able to compete with the bank on lawyer costs. The further you are in the process, the more files are new lawyer has to study which also dirves up the bills….like the not making of overviews by the bank.
   In general, while ‘special treatmant’ goes on, a bank never answers your letters, hangs up on the phone etc. so you cannot communicate. They want to communicate one way: severe (and wrong) letters to your address, suggesting they often repeated, that you never replied, that they offered mediation or alternatives (all: not true). If you go to your own bank office to talk it through, you are handed over to security and put outside, an a police statement is being made you became violent in the bank office. Enough bank witnesses to confirm, the police believes the bank (of course) and you are prosecuted for violence. It is a truly hyocrit game, becoming a top banker in the Netherlands…..

   These practices are done at the highest skilled level by amongs Solveon director Brouwer in the Netherlands, with the help of COO Johan van Hall (you need the help of a COO for all those semi sleeping accounts on which you make money as a bank).

   All these practices are currently in place, June 2012, in the Netherlands with Abn Amro, Fortis, ING and Rabobank.

   Here is a documentary about a Rabobank client who killed himself in suicide, because he felt so initimidated and bereft:

    
   http://www.hollandsezaken.tv/20-06-2012/zelfmoord-op-de-stoep-van-de-rabobank-wat-ging-er-mis
    
   The whole Dutch bankworld know about above practices, including Minister Kees Jan de Jager, AFM, DNB, steering boards of banks mentioned…….they do nothing about this Medevial practices. This makes that Dutch bank and no Dutch banker at all has the integrity required for European work.

   Except maybe smaller banks where these complaints are never heard: Friesland Bank (but now Rabobank) – SNS – Triodos.
    
    
   Conclusion:
   1) Europe, please help Netherlands, the low lands, out of these medieval practices
   2) never admit Abn, Fortis, ING or Rabo to European Union Banking, nor as organisations, nor as persons coming from those organisations, they fully miss integrity.
    
   June 28, 2012, Occupy Politiek.
    

 11. Btw zo een bijzondere behandeling als in  c Je reactie wacht op goedkeuring.
  19 juli 2012 bij 20:15  Reeds vermeldde  geeft paypal hun Klanten ook na Dezen Opgelicht te hebben en Dezen een Woordje Willen Wisselen.
   
  Dezen gingen zo ver dat ze via oa. handlanger ebay maandenlang agressief reclame op de koop en aanbodpagina´s pushten over “Gratis zijn” en vervolgens poeploestig stiekem zonder aanzeggingen of vermeldingen kosten voor transacties gingen afschrijven en hoogtepunt kwam met het random vastzetten en houden van zeer grote koopbedragen van honderden tm duizenden Euros Die Verkopers Toebehoorden en de Klant dus weken langer op Toezending ebayspulletjes kon rekenen en Beide Partijen witheet.
   
  Daarvan kon paypal een grote geldsom creeren om via  de geschapen rentepoel miljardair te worden. Zo als sommig van die snuiters nu dus dan ook zijn. Ook ELKE Supposed gegarandeerde Kopersbescherming ontrekken zij zich aan even als ebay dat doet en sommig “internationaal verkopers er hun bestaan aan verdienen toch niet te behoeven te vergoeden wat ze dus van tevoren al weten zo Bekend staan ebay en paypal om die Misstanden.
   
  De reclames die beiden omtrent zichzzelf verstrekken en beloven zijn bij voorbaat welbewuste Oplichting om nieuwe Klanten over de streep te trekken.  Dat ecb weet wel wie ze een bankvergunning geven dat zelf overal mafious megaleningen pushed met hun mafiapraktijken.

  1. Btw Als Men bij bkr geregistreerd staat wegens een doorlopend krediet en Men Wil een Lening voor een Koopwoning oid. Krijgt Men dat wegens doorlopend krediet en DUS geregistreerd staan bij bkr NIET. 

   Dan hebben banken nog de onhebbelijkheid om de bkr registratie zo lang mogelijk voor eigen  voordeel te laten staan al hebben de Klanten dat krediet geen eens meer en zijn zo geblokkeerd van een Woning Kopen er door. 

   De registraties Blijken misbruikt te worden voor fraudes en Valse Opgaven. Grote verhuurders doen zulks ook als huurschulden extra lang via een dubbelboekhouding in de boekhoudingen laten staan om zich armer voor te doen als ze zijn wat diverse voordelen brengt. 

   Bedrijven Sinds minstens 1991 schuiven met de boekhoudingen over drie jaren als excuus als een belastingdienst oid vragen heeft en buiten zo werknemers uit en ook werknemers die ontslagen worden of in de afkeuring terecht komen kwamen. 

   Wegens de wet “omkering bewijslast voor zware georganiseerde criminaliteit”  die per decreet per 1991 van mafialid ernst hirsch ballin tegen de Weerloze Bevolking werd ingezet zonder Betrokkenheid justitie of rechtelijke uitspraak maar elke dronken ambtenarenvod die bevoegdheid kreeg  had het Slachtoffer maar de Bewijslast op eigen kracht kosten en gelegenheid bij allen en belastingdienst aan te Tonen….Niet DUS!
    
   Daarnaast waren Burgers per 1991 mede buiten de Bescherming van de wetgevingen gezet door de eigen bijdragen absurd onbetaalbaar hoog te maken Naast een tegelijk begonnen boycot der rechtbanken en wetgeving algemeen tegen Heel de Bevolking  Zo dat Dezen al helemaal niet Konden Ingrijpen op de plunderingen die gaande waren en nog zijn. Dus Tegen werkgevers belastingdiensten verhuurders Stond Nederland machteloos. 

    Overheden bedrijven instanties belastingdienst konden alles beweren en dan ook opeisen wat ze maar wilden en de Burger de Slachtoffers Hadden geen Schijn van Kans op Verdediging noch Rechtvaardigheid.  Àls Men hoge nood de kosten op Zich Nam ging een belastingdienst crimineel steevast in hoger beroep al was er al een Duidelijke uitspraak en Slachtoffer Maakte geen Kans en ergens langs de lijn uitgeput en geen geld meer en behoefden ze niets en niks uit te betalen al Zaten ze Helemaal Fout.
    
   De hoge kosten kwamen ook bij kantonzaken Kijken en al Had Men een Zaak met Wel 50 Punten van grote verhurdersmafiawerken bedrog Oplichting met Gunstige Uitspraak Huurcommisie Daar Bóven Op ging Al Dat wegens de boycot de prullebak in en mocht Men dankbaar blij  zijn  Niet nog eens tot de kosten veroordeeld te worden die rovende plunderende en Alles misbruikende goeierikken…Deze plundernazi´s Die stuk voor stuk Het Gevang behoeven! Zo als dat bij een kantonrechter baas te Haarlem 1993 gebeurde.

 12. Liborfraude?
  http://www.nujij.nl/algemeen/11-nederlandse-banken-schuldig-gedupeerden.17956454.lynkx
   

  11 Nederlandse banken schuldig, gedupeerden krijgen hun geld terug!
  http://www.collectiefonrecht.nl

  99
  Stem nu!

  De banken hieronder zijn betrokken bij het laatste bankschandaal en gedupeerden krijgen hun geld terug. Controleer hoeveel jij per maand betaald hebt en reken uit wat je de afgelopen jaren teveel betaald hebt.
  • abn amro
  • aegon
  • friesland bank
  • fortis
  • direkt bank
  • DSB
  • ING
  • obvion
  • rabobank
  • SNS
  • westland utrecht bank
  • zwitserleven

 13. Johnny Cornelis

  Jammer maar helaas,
   
  Ik ben van mening dat veel meer mensen op de hoogte zijn van hoe banken werken of deels werken, ook ben ik van mening dat men dit systeem niet goed keurt, zo ook ik.
  Jammer dat het laatste bericht op 15 aug was vorig jaar, weinig interesse? of een moeilijk te vinden websde? Wat het ook zij.
  Helaas? ja het is en blijkt nog steeds een moeilijk te berijken “”samenwerking””  iets te zijn vooral in Nederland? of moet ik Dutch zeggen, en als ze al samenwerken staat hun eigen gewin vaak op de eerste plaat. Was dit niet zo dan was de Nederlandse Bank al lang vergeten en……
  We waren dan soeverein gebleven!!!!
   

 14. Ik nodig je uit om op http://economieenbewustzijn.wordpress.com te kijken..
   
  Daar vind je de essentie (van de economie) die in ons allen verloren was, weer terug. Ze is weer volledig refereerbaar gemaakt, aanwijsbaar, vergelijkbaar, en on-negeerbaar. Ze heet: De Equinomie. 
   
  Ze is geen ‘plan’, geen ‘idee’. Nee, ze is werkelijkheid.
   
  Ze is werkelijke als bewustzijnskracht voor iedereen weer beschikbaar: on ontsnapbaar. 
   
  Een hartelijke groet,
   
  Astrid van Triet

Laat een reactie achter