De Centrale Bank van Engeland, de geboorte van het geld is schuldsysteem in handen van private bankiers.

Griekenland is kaalgeplukt, op naar de volgende!

In de eerder hier verschenen artikelen werd al duidelijk dat ons huidige economische systeem een verre van perfect organisatiemodel is voor het uitruilen van diensten en goederen tussen mensen ter bevordering van het voortbestaan van allen. Daarbij is het effect dat private banken geld mogen creëren in de vorm van schuld en daar rente over mogen vragen de oorzaak van een groot aantal problemen. Eén van die problemen wat ons nu opbreekt is dat dit systeem eist dat het exponentieel moet blijven doorgroeien. En hoewel private banken op de computer prima de schulden exponentieel kunnen laten doorgroeien, (alleen maar meer rente inkomsten voor hen immers), kunnen de echte waardevolle goederen in de fysieke wereld die de samenleving daar tegenover moet zetten dit niet. En dit brengt een heel groot probleem met zich mee.

De centrale bank van Engeland in The City of London, de geboorte van het geld als schuldsysteem in handen van private bankiers en sindsdien het kloppende hart van de economische wereld.

Momenteel hebben de eigenaren van dit geldsysteem nog steeds de ietwat domme of botweg corrupte politici ervan weten te overtuigen dat deze systeemimplosie te voorkomen is. Het feit dat zij daarnaast alle private mainstream media controleren helpt daarbij ook zeker een handje om dit lulverhaal aan het volk te verkopen. Natuurwetenschappers snappen dat het onmogelijk is om het tegen een exponentiële groeicurve op te nemen. Maar blijkbaar weten de lobbyisten van de profiteurs van dit systeem onze politici wijs te maken dat als zij maar genoeg bezuinigen, dat zij in staat zullen zijn de logische effecten van dit systeem tegen te houden. Dit is natuurlijk onmogelijk maar dat de financiële wereld dit verteld aan politici met hulp van de private mainstream media is logisch omdat dit voor hun een recept is voor een totale overdracht van de daadwerkelijke fysieke rijkdom van alle landen in het eurosysteem naar de eigenaren van het huidige geld is schuld economische systeem, oftewel de private bankensector.

We zouden gerust kunnen stellen dat de parasiet (het private bankensysteem) haar gastheer (alle landen gevangen in het Eurosysteem) tot op de laatste druppel probeert uit te zuigen voordat ze het gebroken en voor dood achter gaat laten. Want die implosie is echt niet te voorkomen wat er ook beweerd wordt in de media en vanuit lobbygroepen. Het perfecte, edoch ietwat pijnlijke recente voorbeeld hiervan is Griekenland. Griekenland is inmiddels helemaal kaalgeplukt en verrassing verrassing, we zitten nog steeds met dezelfde logica van een exponentiële vergelijking dus het systeem implodeert alsnog. Echter in Griekenland heeft de private bankensector door dit onvermijdelijke faillissement nog even wat uit te stellen goede zaken kunnen doen. De door hun zelf neergezette premier uit eigen bankgelederen heeft namelijk: de staat nog verder afgebroken, het minimumloon verlaagt oftewel goedkopere arbeidskracht voor de toekomst, vele staatsbedrijven verkocht aan private partijen etc. En kijk eens wat in de mainstream media gebeurt… Waar Griekenland nog geen 3 maanden geleden onmisbaar was, en wij als Nederland ons daarom flink verder bij banken in de schulden moesten steken om het tegen alle logica in te kunnen redden, is het nu opeens wel te missen…

Europa is met de Euro een soort domino D-Day geworden waarbij de private bankiers het geldsysteem controleren en de winsten hebben opgestreken, de problemen worden in tegenstelling tot de winsten echter wel eerlijk onder het volk verdeeld.

Dat is raar toch… Nee eigenlijk niet, wat de media eigenlijk zegt is dat er nu voor de private banken niets meer van waarde is te halen, Griekenland is volledig gestript door de private bankensector, elk overheidsbedrijf wat nog enige echte waarde had is waar mogelijk geprivatiseerd en daarom mag Griekenland nu failliet gaan. Maar goed de private bankiers moeten natuurlijk wel de tijd krijgen om ook alle andere landen van Europa tot op het bot af te kluiven. En dat is zeker een stapje dichterbij gekomen want alle landen die eerst werden overtuigd om Griekenland te helpen zitten nu ook een stuk dieper in de schulden bij private banken door het failliet van Griekenland. Maar goed dat verteld de private mainstream media u dan weer niet.

En de verhalen vertellen die in het voordeel zijn van de mensen van het privaat gecontroleerde geldsysteem, dat doet die mainstream media eigenlijk bijzonder goed, want het bizarre is dat we in Nederland blijkbaar nog steeds geloven dat wij niet zullen worden ingehaald door de logische mechanismen van het huidige economische systeem. Waar Duitsland 3 jaar geleden al een land was met meer dan 10% jeugdwerkloosheid en het economisch helemaal niet zo denderend ging, is Duitsland inmiddels uitgeroepen tot de stabiele pilaar van de Euro. In het land der blinden is éénoog koning, lijkt me hier zeker van toepassing. En nu probeert dezelde pers het zo te spinnen dat Nederland, (met de hoogste hypotheekschuld van heel Europa) en Duitsland blijkbaar wel in staat zijn om oneindige exponentiële groei waar te kunnen maken in de fysieke wereld. Ik en wellicht u snappen nu ook waarom. Omdat er in deze landen nog geld te halen is door deze private bankiers. En totdat Nederland en Duitsland net zo kaalgeplukt zijn als Griekenland zal de private mainstream media ons blijven vertellen dat we meer moeten betalen en dat onze overheid zich dieper in de schulden zal moeten steken.

Dit is ongeveer de oplossing die onze "toppolitici" en "topeconomen" gebruiken in de strijd tegen de huidige problemen. Het effect hiervan is echter dat al de landen die dit doen telkens verder afhankelijk worden van de private bankiers.

Nederland als overheid moet lenen en zichzelf dieper in de schulden steken bij de banken om andere overheden die bij banken in de schulden staan te helpen… En desnoods vervangt deze financiële elite wat premiers om dit ondemocratisch voor de volkeren te doen zoals in Griekenland en Italië is gebeurt. En elk land wat dit doet komt dieper in de dodelijke omhelzing van het privaat gecontroleerde bankensysteem terecht. Totdat het land volledig gestript is en het volk mag redden met de chaos die in het kielzog wordt achtergelaten.  Als dit bedrog zo duidelijk zichtbaar is hoe kan het dan dat de politiek en de media in Europa volledig de kant van de bankensector kiest en niet die van het Europese volk?

Ik vrees helaas dat de bankenwereld dan ook precies gaat krijgen wat ze willen als we zelf niet iets gaan doen. We kunnen dan ook maar beter zo snel mogelijk wakker worden en zelf ons gezonde verstand gaan gebruiken. Zo zou Nederland de controle kunnen terugnemen over haar geldsysteem door het recht op geldcreatie te hernationaliseren. We kunnen elkaar helpen lokale ruilsystemen op te zetten om de effecten van een onvermijdelijke implosie van ons huidige geldsysteem enigszins te dempen. We zouden kunnen begrijpen dat wat nu in Griekenland en met de politici daar gebeurt hier ook zal gebeuren als we met dit spel doorgaan en blijven luisteren naar de private bankensector en de privaat gecontroleerde mainstreammedia.

Helaas zien we hier (nog?) weinig van, inplaats van solidariteit en het gezonde verstand gebruiken worden de Europese volkeren slim tegen elkaar uitgespeeld door de private bankenwereld en hun gecontroleerde mainstream media. En die club zal ons dit spel volgens hun regels laten spelen tot alles wat sinds de 2e wereld oorlog is opgebouwd door onze ouders en grootouders is geëindigd op het offeraltaar van de private bankenwereld…

Kortom tijd voor actie! :-)
Switch het eigen gezonde verstand aan, en handjes uit de mouwen!

Hieronder een rijtje zaken waarvan het verstandig is om mee aan de gang te gaan.
-) Leer lokaal voedsel te verbouwen
-) Ga deelnemen aan en/of zet een lokaal ruilsysteem op.
-) Lobby voor wetgeving die verbied dat banken mensen uit hun huizen kunnen zetten ook als ze niet meer in staat zijn de huur of hypotheek te betalen. Zo hoeft niemand zich in ieder geval zorgen te maken dat ze dakloos worden als het systeem crasht.
-) Meld je aan bij een lokale transtion towns groep of zet er een op.
-) Informeer familie, vrienden, collega`s, etc. Laat dit niet over aan de private mainstream media want die  gaan dit namelijk niet voor je doen!
-) Informeer lokale, provinciale, landelijke en Europese politici en media in de (ijdele?) hoop dat er daar toch ook een paar mensen rondlopen met gezond verstand, een ruggengraat. en enige integriteit.
-) Blijf vreedzaam en verniel niets, dit draagt niets bij aan een betere of eerlijkere wereld. Bouw liever actief aan bovengenoemde oplossingen.
-) Aanvullingen op deze lijst  zijn in de reacties zeer welkom!

(Dit stuk mag vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, etc. en om door te sturen aan vrienden, familie, collega`s politici, media, etc. Graag zelfs hoe meer mensen dit weten hoe beter. Zet wel even de bron erbij zodat mensen hieronder mee kunnen doen in de discussie als ze dat willen.)

30 gedachten over “Griekenland is kaalgeplukt, op naar de volgende!”

 1. Ik denk dat ik moet verhuizen. Ik woon in een grote zestiger jaren wijk in een van de grotere steden. En dan ook nog in een flat.
  Ik zou niet weten waar ik voedsel zou moeten verbouwen en veel sociale samenhang is er hier niet.
  Jouw adviezen kunnen vooral goed toegepast worden door mensen die in kleine landelijke dorpjes wonen, maar dat is slechts een minderheid. 
  De rest kan weinig anders dan afwachten waar het schip strand. Er is slechts een kleine groep die zich van de gevaren die jij schetst bewust is. Daarom zullen maatregelen uitblijven. De anderen slapen gewoon verder, wil ook niet anders dan verder slapen en wordt pas wakker als het te laat is.
  Stel op de ene zender wordt een documentaire over het financiële systeem vertoond en op een andere zender the voice of Holland. Waar kijken de meeste mensen naar?

 2. Voor als de boel echt helemaal zou instorten, dan bedoel ik dat het hele globale economische systeem in elkaar stort, ( niet ondenkbaar straks met de oprakende olie) zou je ( ik ben er principieel op tegen, maar zelf zou ik het wel willen hebben) een vuurwapen moeten hebben gewoon goed opgeborgen om in principe nooit te gebruiken. Ja dit is controversieel, maar in een ingstorte wereld moet je  samenwerkingsverbanden aangaan en deze kunnen verdedigen.

  1. Olie raakt niet op dat is weer een fabeltje die ze ons hebben aangepraat. Olie is geen fossiele brandstof maar olie is een soort bloed van de aarde die de aarde steeds nieuw aanmaakt.

    1. Zoek op het net naar de term ‘Oil Is NOT A Fossil Fuel’

     Een greep van het net:

     …The other theory holds that oil is a renewable fuel produced inorganically from carbon deposits within the magmatic layers under the earth’s crusty surface. Hence, it’s called the abiotic theory which espouses the inorganic origins of oil that is not fossil-based, and that a nearly inexhaustible supply exists, more than originally thought…

  2. Tim heeft het over het houden van een wapen in huis.
   Om samenwerkingsverbanden te kunnen verdedigen.
   Hoe wordt daarover gedacht?

   Is het verstandig om samenwerkingsverbanden te zoeken om om
   te kunnen gaan met een mogelijke ineenstorting van het financiele
   systeem? Een groep a la transition town, maar dan meer gericht op het
   dagelijks (over) leven. Hebben mensen daar zich al voor aangemeld op
   deze site? Wordt het niet tijd om serieus die samenwerkingsverbanden
   met elkaar op te zoeken? Denk aan samenwerking in kennis, kracht, energie,
   vaardigheden etc.

   Ik zou dat graag concreter maken met vrienden en familie.
   Dat doe ik al op zekere hoogte, maar ik zoek meer mogelijkheden om mijn
   omgeving aan te kunnen blijven vullen en te versterken.
   Graag jullie reactie hierop.

   1. Wat voor reactie doel je op? Jezelf organiseren zal toch in je eigen direkte omgeving moeten gebeuren waarvan je zelf zegt dat je dat al op zekere hoogte doet. Als u in de omgeving van Nijmegen woont zouden we misschien elkaar daarin kunnen versterken. Maar verder zou ik niet weten hoe ik verder een reactie kan geven.

    1. Hoi Tim, wel eens van http://preppers.nl/ gehoord?
     Lees het forum. ’t Is soms wat over the top (doomsday denkers zijn er altijd al geweest), maar er staan leuke tips op. Ook over wapens.

 3. Terug naar de natuur, hoera!
  Daar waar de geschiedenis (en niet alleen de huidige media) al 5000 jaar laat zien dat het loont om je te specialiseren, en markten een van de oudste (en dus blijkbaar succesvolle) uitvindingen zijn van de mensheid, waar een ruilmiddel (geld) bij noodzakelijk is om totale chaos en inefficientie te voorkomen, daar komt iemand die weer bij nul begint…

  1. @ Robbie, als eerste begrijp je blijkbaar punt 2 tot de rest niet van de aanbevelingen. Juist zelf ruilsystemen opzetten zorgt ervoor dat je je kunt blijven specialiseren in de regio en zo een eventuele collapse op kunt vangen. Ook de andere punten zijn juist allemaal op lokale en landelijke samenwerking gericht. Daarbij lijkt me zelf een beetje voedsel kunnen verbouwen altijd praktisch, Kan gewoon beginnen met een raamtuin of balkontuin.
   En ik zou zeggen, kijk eens wat er in Argentinie is gebeurt, en nu in Griekenland gebeurt en leer daar ook van. Maar goed je hoeft het niet eens te zijn met de aanbevelingen, dat zijn het namelijk meer niet, Iedereen is oud en dwaas genoeg om eigen maatregelen te treffen. Maar ik ben wel benieuwd wat voor oplossingen jij dan voor je ziet als het Eurosysteem in elkaar stort. Constructieve opmerkingen zijn namelijk zeer welkom.

   1. Ik ga met je akkoord: jezelf (gedeeltelijk) toeleggen op een kleinschalig en regionaal economisch systeem biedt vele voordelen en is op verschillende vlakken makkelijk toepasbaar. Toch zou ik internationale handel niet overboord gooien…

    1. Nee is ook zeker niet als of of bedoelt maar voornamelijk als en en. Ik zou graag mijn laptop kunnen blijven kopen namelijk. Zie eventueel ook het artikel Breek het monopolie van de Euro. Een wereldmunt, een nationale munt en lokale regionale munten zijn wellicht een stap in de goede richting. 

 4. Douwe, ik denk dat je gelijk heb alleen zijn de voorgestelde oplossingen maar voor een kleine groep makkelijk door te voeren. De meesten willen er niet aan of kunnen er niet aan.
  Voor de meesten geldt duimen en wachten op een eventuele “Ondergang”. Die hoeft trouwens niet door een Euro crisis veroorzaakt te worden. Ik moet er niet aan denken als vanwege een zonnestorm in de winter gedurende maanden er geen elektriciteit beschikbaar is. Geen verwarming, geen water, geen licht, alle winkels dicht. 
  Wat er dan gebeurt is dat door diverse stadswijken plunderende meutes gaan trekken.
  Hetzelfde gebeurt ook als het betalingsverkeer in elkaar stort en mensen bij de super niks meer kunnen kopen.
  We denken dat we heel wat zijn met onze techniek, maar we zijn vele malen kwetsbaarder als de dinosaurussen ooit zijn geweest. Juist door die techniek. 
  Eigenlijk zou ik moeten verhuizen, maar ik denk dan toch wel dat je op Vlieland moet zitten wil je echt veilig zijn voor plunderende meutes…..
  Of misschien toch maar naar Afrika waar het warm is.
  Uiteindelijk zullen bij zo’n scenario alleen de z.g. primitieve, maar O zo wijze stammen overleven. 
  Misschien kunnen we een visionair commune in Kongo stichten…….
   

 5. Van de week heb ik 2 docu’s gekeken, 1 ging over hoe de fam. Rothschild, de Morgans etc. de samenleving terroriseert. En de andere ging over Goldman-sachs. Die Griekenland geholpen heeft koppie onder te gaan. Zou het niet zo kunnen zijn, nu al deze bagger naar boven komt, dat er misschien een groep mensen gaan opstaan, en deze mensen tot de wortel aan toe gaan uitroeien ?
  Wie deze groep mensen moet zijn, daar kan ik jammer genoeg geen antwoord opgeven. Misschien doen de burgers het zelf wel, ik weet het niet.
  Maar is het niet vreemd dat wij ons moeten gaan wapenen, tegen mensen die gewoon een spelletje met ons spelen? Wat ik ervan begrepen heb gaat het om 1%.
  Het lijkt mij toch dat wij met 99% iets sterker staan, ja hoe dat aan te vangen?
  Ik denk dat de mensen het samen moeten doen, en dat angst dan niet in het woordenboek voor moet komen. Maar dat zal nog een hele zware dobber gaan worden dan, denk  ik. Alhoewel er al wel tekens van verzet zijn, kijk dus maar in Griekenland.
  Ik blijf hoop houden.
  Vr. gr. Morgane
   

 6. Gisteren een documentaire gezien over de invoering van een parallel geldsysteem in Indonesie: de gouden Dinar en de zilveren Dirham. Deze vertegenwoordigen echt geld.
  Over de ideologische achtergrond kun je natuurlijk verschillend denken, maar het is een interessant initiatief.
  http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_gold_dinar
  Ik meende dat in de VS soortgelijke initiatieven van de grond komen om papieren en virtueel geld te vervangen door echt geld. 
  Mocht een ondernemende persoon dit lezen dan is het wellicht de moeite waard hier verder in te duiken. 
  Het Romeinse rijk had ook echte gouden munten. Als we dat geld weer in het leven zouden kunnen roepen dan krijgen we een ‘hard alternatief’ voor de Euro. Kortom mogelijkheden genoeg voor iemand die hier mee aan de slag wil. Zelf heb ik helaas te weinig tijd……
  Er zijn genoeg mensen die de waardeloze door speculanten gestuurde Euro spuugzat zijn en open staan voor de introductie van echt geld. Maar dat alternatief moet er dan wel zijn in Europa. Tot nu toe klagen we hier wel, maar een alternatief komt niet van de grond, simpelweg omdat niemand het initiatief neemt.   
   

 7. Helaas geloven/snappen de meeste mensen nog steeds niet hoe het systeem werkt. Ik heb al een aantal malen geprobeerd het uit te leggen op verjaardagen e.d. 

  De meesten denken dat de politiek het nooit zo ver zal laten gebeuren, en of dat het meer bangmakerij is of ze geloven het simpelweg niet.

  Het is ook jammer dat deze site elke keer dezelfde bezoekers trekt. Wij snappen het teminste allemaal maar het is de bedoeling om het duidelijk te maken aan de andere 99,9%

  Ik zit er dan ook sterk aan te denken om een website te beginnen die stap voor stap uitlegt hoe het hele systeem in elkaar steekt. 

  1. Jammer genoeg is de goede bedoeling om ook maar iemand iets duidelijk te maken tevergeefs. Althans zo mijn ervaring, ergo; men denkt eerder nog dat je waanzinnig bent….Echter; zelfs dat kan men de ander niet kwalijk nemen, er zet eens soort van vals zelfbescherming, overlevingsmechanisme in. 
    

 8. John: Dat is een heel goed initiatief. Eerlijk gezegd vind ik de verklaringen over de werking van het financiële systeem die ik tot nu toe ben tegengekomen erg ingewikkeld (en ik heb een academische opleiding).
  Het is belangrijk om het simpel te houden met gebruikmaking van zoveel mogelijk plaatjes. Goede voorlichting en wel op een zodanige manier dan iedereen het kan begrijpen is belangrijk. Tot nu toe ben ik veel goedbedoelde sites met uitleg tegengekomen, maar geen enkele waar een en ander echt duidelijk en begrijpelijk wordt uitgelegd.

 9. Het lijkt mij het mooiste wat er kan gebeuren. Laat die banken lekker klooien en geld af pakken. Het mooie aan deze situatie voor mij is dat ik aan de macht kom. Die zelfde mensen die mij nu onderdrukken en misbruiken (als ik iets mag chargeren). Ik ben ondernemer in de groene energie sector, ik maak bodemenergie systemen en pelletkachels en ben opgegroeid in de tuinbouw. Mijn jeugd tussen de plantjes heeft me geleerd hoe de koolstof cyclus werkt en hoe poep en pies weer als voedingstoffen in de bodem gebracht kunnen worden net als blader en beender afval. Ik heb mijn vader wel 20 keer een bron zien maken op het land om water voor de dieren op te pompen.
  Ik maak me helemaal geen zorgen, sterker nog liever vandaag als morgen mag van mij de hele boel in storten. De “niets kunners” zoals de managers en beleidsmaker die moeten zenuwachtig worden want zij kunnen niets, zij zullen de nieuwe onderlaag worden en wij de ”harde werkers” zullen regeren. De echte rijken zullen vluchten, maar ik ben toch benieuwd wat de reclame jongens e.d. gaan doen en andere luchthandelaren.
  Maar een ding is zeker je zult je zelf moeten beschermen, ik ga alvast leren loden kogels gieten en een voorraadje kruit aanleggen. Ik overleef al jaren in deze jungle het kan voor mij alleen maar beter.

 10. Ik mis Ijsland nog in dit verhaal. Toch ook een prachtig voorbeeld hoe een paar oplichters grote sommen geld opstreken met hun praktijken en toen de bel knapte, de belastingbetaler ervoor lieten bloedden.

 11. @Dennis  Ik begrijp je gevoel,hoe kun je deze intellectuelen nog vertrouwen met hun verhalen. Vanavond vertelt  mijnheer Rutte weer op tv dat dat hier nooit zal gebeuren,  maar misschien dat Douwe je wat beter kan informeren over de zaken die er nog meer nodig zijn om te overleven. Ook de doctoren en ambulance zullen verdwijnen, de apotheek zal sluiten en ook de spullen voor jou waterbron zullen lastig te verkrijgen zijn en waar haal je je zaadjes, snapje!. Het zou goed zijn om hier met elkaar alvast over na te denken en de krachten te bundelen. Want jou kennis kunnen we met zijn allen goed gebruiken.
   
  @Douwe  laten we hier in deze discussie al proberen de hele populatie te bereiken, en onze eigen arrogantie onder de loep nemen.

 12. Stel op de ene zender wordt een documentaire over het financiële systeem vertoond en op een andere zender the voice of Holland. Waar kijken de meeste mensen naar?

  Klopt, stelletje sukkels

 13. Griekenland, lente 2012.
  Er is geen geld voor salarissen, geen geld voor pensioenen, geen geld voor medicijnen, geen geld voor schoolboeken.
  Maar er is zat geld voor wapens.
  Speciaal, als ze worden verkocht door zusterlanden van de EU, die Griekenland “uit de nood willen helpen”. Bevriende naties die aanbieden Griekenland uit de nood te helpen met leningen, maar alleen in ruil voor wapens. Een nieuwe doctrine, bedacht door een verzameling bureaucraten: “ARMS FOR BAIL-OUT”. Terwijl de onderhandelingen met Griekenland voor de eerste leningen in 2010 volop aan de gang waren, werden door landen als Duitsland, Frankrijk en Nederland voor meer dan € 1 miljard aan wapens verkocht.
  Frankrijk was veruit de grootste leverancier en sloot mega-deals voor in totaal voor € 794 miljoen aan gevechtsvliegtuigen, voor € 58 miljoen aan geleide wapens en € 19 miljoen aan electronische apparatuur voor de luchtverdediging. Duitsland en Nederland, die zo hameren op de begrotingsdiscipline van de Grieken, sloten een order af voor bijna € 100 miljoen, electronische apparatuur en pantservoertuigen. Italië tekende voor € 52 miljoen ten behoeve van geweren en vliegtuigonderdelen, Spanje gaat voor € 33 miljoen aan chemische wapens leveren.
  Griekenland is Europa’s grootste afnemer van wapens, blijkbaar om de dreiging van Turkije het hoofd te bieden. De Turken en Grieken weten echter van geen dreiging. Een anonieme medewerker van papandreou verklaarde onlangs, dat er geen druk wordt uitgeoefend op de Grieken om wapens te kopen, maar de “bailout” komt telkens beschikbaar als de wapencontracten zijn getekend. Niet eerder.
  De EU landen zijn ook in het Midden Oosten zeer actief en sluiten het enen na het andere wapencontract af. Er is een sfeer van “Koude Oorlog” te bespeuren tussen Sunnieten en Sjiiten, ook al weten de betrokken partijen daar niets van. De EU-landen leveren vor € 2,5 miljard aan Saudi Arabië, € 1,5 miljard aan de Verenigde Arabische Emiraten en voor € 1,2 miljard aan Oman. Verder wordt er voor € 1,1 miljard aan wapens geleverd aan landen als Bahrain, Yemen, Qatar, Kuwait en Jordanië.
  Aan Iran en Syrië wordt niet geleverd. Griekenland had contractjes ter waarde van een half miljoen Euro met Syrië afgesloten voor de leverantie van vliegtuigonderdelen, maar die worden geboycot door de EU-reglementen.
  CONCLUSIE
  Zoals we reeds eerder hebben vermeld: de hele Griekse toestand is er een van buitenproportionele tegenstrijdigheden. Ook Rutte en De Jager barsten uit hun voegen van de schijnheiligheid. Hele volksstammen raken in Griekenland aan de bedelstaf, maar er wordt voor miljarden aan wapens geleverd?
  Omdat wij zo langzamerhand alle vertrouwen in wat voor overheid hebben verloren, gaan wij er vanuit dat de EU en Amerika straks ook zullen zorgen voor een vijand van Griekenland. De beste “vijand” komt zoals we weten altijd uit eigen gelederen. Zie Al-CIA-da, 9/11, Madrid, Bali, Londen, Tonkin, Pearl Harbor, The Maine, Lusitania, Bologna, Bende van Nijvel, IRA (MI-6), Breivik, Tsjetsjenen, Libië, Syrië, Tunesië, Egypte, Irak (Saddam Hussein) en wat we nog niet weten…..
  De regering van Turkije zal een dezer dagen wel op de hoogte worden gesteld.

 14. Ik zie maar een oplossing. Haal je geld van de bank . Koop een kluis. En betaal alles contant. Zo begin je in ieder geval de banken uit te schakelen.
  De onderneming ( bank of RIJK ) moet , als ze geld van mij krijgen, het maar komen halen. Natuurlijk ook de lonen weer contant.

Laat een reactie achter