Wat willen aliens van ons?

Wat voor bijzondere dingen heeft de aarde een buitenaardse levensvorm te bieden, om lichtjaren ver te reizen? Deze video gaat verder op deze vraag in.

De atomen waaruit de aarde bestaat, zijn niet uniek. Letterlijk elk element dat op aarde gevonden wordt, is ook elders in het heelal te vinden. Alleen zware atomen, zoals goud, uranium  en dergelijke, zijn vrij schaars omdat het de botsing van twee neutronensterren vergt om deze te vormen. Alleen planetenstelsels zoals het onze, die gedeeltelijk gevormd zijn na een dergelijke botsing, zijn hier relatief rijk aan. Toch kan ook goud gevormd worden in een kernreactor voor een kostprijs die vele ordes van grootte lager ligt dan die van een interstellaire expeditie.

Het waarschijnlijkst waardevolste wat aliens van de aarde kunnen halen is daarom informatie. Ons ecosysteem is uniek in het heelal. Dat geldt ook voor onze culturele artefacten. Daarom is denk ik de aarde nog niet verwoest. Intact is de aarde meer waard dan omgezet in een plasmawolk.

Earth-Alien-Hand

9 gedachten over “Wat willen aliens van ons?”

 1. In een supernova ontstaan die zware elementen, bij een botsing van 2 neutronensterren krijg je alleen maar een zwart gat.
  En een vette gammaflits, en dan worden de zware atomen uitelkaar gedrukt.

    1. Een groot deel wel. Vergeet niet dat de zwaartekrachtsput vóór de vorming van het zwarte gat, niet diep genoeg is om alles op te slokken. Dit goud, en andere zware metalen zoals trans uranen, komen dan vrij. In het begin ook veel instabiele isotopen, maar op het eind blijven alleen de stabiele isotopen over. Daarom weten we ook dat kort voor het ontstaan van de aarde er een dergelijke botsing moet hebben plaatgevonden. Het uranium-235 op aarde was miljarden jaren geleden bijna allemaal nog aanwezig. Nu is het grootste deel uit elkaar gevallen.

 2. Alles eens even lekker uitproberen hoe dat ook al weer ging of gaat real time klein en groot eng en gemeen lief en leuk zoals wij dat ook doen met dieren meer zijn wij tenslotte niet voor hun als ze tig duizend jaar ‘voor’ lopen en en natuurlijk lekkere ‘wijven’ want die hebben ze daar niet meer.

 3. aliens zijn demonische wezens, hun aanwezigheid heeft met de Eindtijd te maken. Een relevante vraag is waarom er zoveel UFO’s rond de aarde worden gezien. Ze hebben een obsessie met onze planeet die alweer met de Eindtijd heeft te maken. Zie ook Nick Redfern Final Events en John Keel, Operation Trojan Horse.

 4. ongelovige Thomas

  Het interstellaire verbod op het gebruik van kernwapens van 841.000 jaar terug is de reden van het aanwezig zijn van ufo’s in het aardse luchtruim bij vooral militaire installaties…UFO’S zijn duizenden jaren oude drones die geheel autonoom en voor eeuwig functioneren.. intelligent leven in de UFO ontbreekt helaas….er is geen interstellaire interesse in ons..

Laat een reactie achter