Trump neemt zijn tegenstanders een voor een te grazen. Kan hij nog gestopt worden?

UPDATE: Waarom Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen waarschijnlijk gaat winnen

20 juni 2016 voorspelde Visionair het volgende.
De gedoodverfde Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump lijkt voortdurend zijn eigen glazen in te gooien. Schijn bedriegt. Hij is verre van de domme blaaskaak waar hij in de Europese media vaak voor wordt afgeschilderd. Hij volgt een uitgekiende strategie, die in onderstaande video uitstekend uiteen wordt gezet.

Op dit moment zijn de concurrenten, voornamelijk Hillary Clinton, niet voorbereid op wat ze te wachten staat. In het verleden slaagde Trump er in de gevaarlijkste concurrenten een voor een uit te schakelen, door ze te associëren met negatieve ‘catch words’. Zo werd de gedoodverfde establishment-kandidaat Jeb Bush geassocieerd met ‘low energy’, voor de workaholic Amerikanen een enorme afknapper. Cruz werd daarna keer op keer gekarakteriseerd als ‘lying Ted’. Weer met succes. Nu is ‘crooked’ Hillary aan de beurt. Alleen een proces tegen Trump wegens oplichting, of een ijzersterke onafhankelijke kandidaat, kan hem nog in de wielen rijden.

Trump neemt zijn tegenstanders een voor een te grazen. Kan hij nog gestopt worden?
Trump neemt zijn tegenstanders een voor een te grazen. Kan hij nog gestopt worden?

UPDATE: anders dan zogeheten deskundigen als Maarten van Rossum e.d. dachten, en de main stream media voorspelden, bleek deze voorspelling inderdaad uit te komen. Het aantal Trump-stemmers bleek ongeveer tien procent hoger dan in de peilingen van de main stream media. Donald J. Trump wordt, als hij niet vermoord wordt, de volgende president van de Verenigde Staten.

30 gedachten over “UPDATE: Waarom Donald Trump de Amerikaanse presidentsverkiezingen waarschijnlijk gaat winnen”

 1. Dom is Trump zeker niet. Dan had hij nooit zo’n succes als zakenman kunnen hebben. Maar een opgeblazen egotripper lijkt hij toch wel te zijn. Dat zie je vaak bij succesvolle mensen in om het even welke discipline. Genoeg voorbeelden van succesvolle filmsterren, popmusici, zakenlui, politici (en zelfs wetenschappers populair in de media zoals wijlen Carl Sagan) die een gigantisch opgeblazen ego hebben en dan ook geen zelfkritiek meer hebben of kritiek op hun doen en laten accepteren. Maar ook al zou Trump president van de VS worden dan heeft hij absoluut niet de vrije hand om zijn in de verkiezingscampagne verkondigde plannen uit te voeren. Er is altijd nog het congres dat hem de voet dwars kan zetten. Zie Obama die lang niet alles heeft kunnen verwezenlijken dat hij van plan was.

 2. Trump is overduidelijk een zakenman. Hij heeft veel kennis van psychologie in die zin dat hij de zwakke plekken van de mens goed weet te gebruiken om succesvol te kunnen verkopen. Dit is wat iedere zakenman/reclamebureau doet: een vertrouwd en overtuigend beeld van een product geven zonder al te diep in te gaan op de echte feitelijke argumenten.
  Ik denk dat hij op deze manier veel kennis heeft opgedaan over hoe een hele bevolkingsgroep te bespelen. Eng wordt het dat het groot deel van het electoraat zwicht voor zijn vrij platte en agressieve verkooppraat, i.p.v. de rede. Eigenlijk is Trump een mooi schoolvoorbeeld van hoe het er overal bij verkiezingen aan toe gaat, zij het wellicht in minder extreme mate.

 3. Ik volg de presidentsverkiezingen in Amerika al vanaf het prille begin intensief. Donald Trump (familienaam is overigens gewijzigd van Drumpf naar Trump) maakt geen enkele kans deze verkiezingen te winnen. De kandidaten van het republikeinse kamp waren stuk voor stuk ongeschikt en niemand kan ze nu nog op tijd vervangen. De republikeinen willen dolgraag, en dit is publiekelijk merkbaar in de media, van Trump af. Dit naast het feit dat zoals ik al voorspeld had, zeker 50 % van de republikeinse stemmers nu voor Clinton gaat stemmen. Donald Trump heeft de republikeinen de das omgedaan voor tientallen jaren.

 4. Zoals vele volg ik de verkiezingen in Amerika nauwlettend en vanaf dag 1 is the Don mijn favoriet.
  Ik denk dat de Amerikanen zich niet druk maken over een veranderde familienaam en zich donders goed beseffen wie de juiste man op de juiste plek is.

 5. Ik denk dat Trump het best nog wel eens kan gaan winnen. Ten eerste zijn er nu al geluiden dat hij zijn best doet weer in het gevlei van het Republikeinse kamp te komen. Dus we kunnen de komende weken en maanden een ‘charme’-offensief verwachten in die richting.
  En wat betreft zijn presidentschap: een president heeft een omvangrijke staf, een kabinet van gestudeerde mensen met een sterke mening, een ambtenaren-apparaat, en dergelijke om zich heen. Hij zal bij heel veel besluiten toch wel het eerst het advies van – met name – allerlei specialisten tot zich nemen. Dus zijn ‘grillige’ beleid zal in de praktijk wel meevallen.
  Tenslotte dachten we ook van die rare derderangs acteur Ronald Reagan dat dat niks zou worden als president. Maar hij heeft onder meer uiteindelijk wel de ‘knock out’-slag in de Koude Oorlog aan de Russen uitgedeeld. En dat is niet niks!

   1. Nou, behalve jij natuurlijk, waren er zowel in de VS als elders weinigen die Reagan steunden in het opvoeren van het kernwapenarsenaal. Kan me bijvoorbeeld herinneren dat het hele Malieveld vol stond met demonstranten. En dat waren niet alleen linko’s!
    Achteraf wetenschap is altijd eenvoudig.

  1. Het heeft natuurlijk ook wel geholpen dat in de ussr Gorbatsjov aan de macht kwam en de hardliners daar wegzuiverde. Als dat niet was gebeurt betwijfel ik of de sovjets zo gemakkelijk als nu was gebeurt het bijltje erbij neer hadden ggooid. Als een figuur als Poetin toen midden jaren 80 aan de macht was gekomen dan had die misschien ook wel de economie de vrije hand gegeven maar zeker de politieke teugels veel strakker in de hand gehouden. Zie bv China.

 6. Tja de Washington post die zijn al bezig vanaf het moment dat hij zich kandidaat stelde om hem belachelijk te maken,hebben zijn campagne al meerdere malen voortijdig beëindigd.
  Ze zijn zo geloofwaardig dat ze na Orlando de krantenkoppen hebben moeten veranderen om dat ze niet waar zijn en om rechtszaken van Donald tegen hun te voorkomen tevens zijn ze niet meer welkom op zijn campagne dan ben je geloofwaardig als objectieve krant.
  Ze proberen een beeld van iemand neer te zettenwat niet juist is.
  Maar als je Amerikaan bent en je kunt kiezen uit: I did not have sex with that woman of Make America Great Again wat zou jij doen?
  Maar ja de Amerikanen hebben twee keuzes

 7. De USA is in handen van de joden, DT of HC beiden staan ze 1000% achter israel. HC is te oorlogszuchtig die wint niet. DT was ook president in the simpsons (die al veel ‘voorspelden’). maar goed in principe maakt het niet uit wie wint (allemaal pionnen), alles prima voor israel en dat telt, meer niet. vanuit de USA (washington) worden ook voornamelijk de duitsers kapot gemaakt door b.v. de massamigratie van moslims op te dwingen via pionnen merkel en co.

 8. Facebook nieuws,jammer dat dat geen echt nieuws is,als dat waar zou zijn dan hadden we het zeker geweten.
  Een vd grootste financiers van Clinton.
  De Clinton killings dat zijn harde bewijzen,vrouwen die zelfmoord plegen omdat ze door Sexpedo Bill Clinton en de lesbo Hilldog onderdruk zijn gezet ,de oorlogen dat zijn feiten, de chaos,de armoede enz enz enz
  Maar ieder zijn mening.
  Hoe de media iemand wegzet zegt genoeg,maar mensen praten erover en ze kennen de waarheid.
  Maar het mooie is dat de Amerikanen dat ook beseffen.
  Dus op naar 8 jaar make America Great Again.

    1. “Goede morgen, wat een prachtige dag.”

     Die wens zullen vele onwetenden doen in de toekomst, net iets meer dan 8 lichtminuten voordat ze merken dat de zon is ontploft.

     Geniet ervan………….

 9. ongelovige Thomas

  Je hoeft geen visionair te zijn om in te zien dat HC jaren geleden al door Wallstreet is uitgekozen om in 2016 de president v.d. VS te worden..De heks HC zal alles hartstochtelijk uitbrullen wat haar broodheren haar influisteren….allemaal .in ruil voor geld en macht …heeft ze geleerd .tijdens haar werk als advocate..

  1. Haha lachen met die Facebook flauwekul niet normaal.
   Jammer dat mensen dat geloven.
   En ja verkiezings fraude 4 miljoen illegalen laten stemmen en dan zogenaamd de populair vote pakken.

   Beroepsactivisten die betaald worden om actie te voeren

   Er waait gelukkig een frisse wind over de wereld,en voor mensen die geen meewind willen heb je Facebook,npo ,denk en andere flauwe kul.

Laat een reactie achter