Overbevolking: een steeds groter probleem? Bron: eenvandaag.nl

Is overbevolking in Nederland en Vlaanderen een probleem?

De Club van Tien Miljoen vindt dat de bevolking in Nederland terug moet naar, inderdaad, tien miljoen. Op dit moment leven we namelijk zwaar boven onze stand, als we kijken naar de hoeveelheid hulpbronnen waarover Nederland en ook Vlaanderen beschikken.

6,4 miljoen Vlamingen wonen op een lapje grond van slechts 13.522 vierkante kilometer. In Nederland is de situatie maar iets beter: 16,95 miljoen Nederlanders leven op 41.543 vierkante kilometer. Dat maakt Nederland en Vlaanderen tot het dichtstbevolkte gebied in Europa. Reden voor de Club van Tien Miljoen om de noodklok te luiden. Maar hebben ze gelijk? In een vervolgartikel zullen we hun argumenten beoordelen..

Overbevolking: een steeds groter probleem? Bron: eenvandaag.nl
Overbevolking: een steeds groter probleem? Bron: eenvandaag.nl

1 gedachte over “Is overbevolking in Nederland en Vlaanderen een probleem?”

  1. Nee, ze hebben geen gelijk. Eerst overal oorlog voeren, de gewone man opzadelen met nog meer mensen. Door EU kwamen mensen uit EU naar Nederland, België enz. En dan nu zeggen dat het hier te vol is? Overigens is het de bedoeling dat blank gaat mixen met donkere. Zo vervaagt cultuur en kan men makkelijker iedereen onder controle houden. Dat is/was de bedoeling. Maar goed, iedereen weet dat moslims niet zo gauw trouwen met blanke. Ook niet erg. Als de babyboom dood is, dan wordt blank versus ander kleurtje 50-50. Tegen de tijd dat de vlam in de pan springt, dan komt men met de handchip. Bij deze: ik heb geen hekel aan buitenlanders. Ik heb wel een bloedhekel aan dit beleid/huidig systeem. Het misbruik van ons allemaal. De gewone man/vrouw van alle kleurtjes. De vraag is: wat is het einddoel van dit experiment?

Laat een reactie achter