De bindingsstekels van covid-19 (rood in deze afbeelding) zijn buitengewoon goed in het binden aan receptoren van menselijke cellen. Evolutie of genetische manipulatie? Bron: overheid VS (state.gov)

Nieuwe economische crisis ook zonder corona

Alhoewel het nieuwe coronavirus een economische crisis heeft uitgelokt doordat alle economische activiteit tot stilstand is gekomen zoals de luchtvaart, het uitgaansleven en de sport, stond een nieuwe crisis sowieso op het punt te gebeuren.

Groei economie
De economische groei van de afgelopen jaren was het gevolg van een gigantische bubbel in o.a. de huizenmarkt en de aandelenmarkt die werd opgeblazen door de rentestand kunstmatig heel laag te houden waardoor het aantrekkelijker is om geld te lenen en dit op deze manier de economie in te pompen.

De bindingsstekels van covid-19 (rood in deze afbeelding) zijn buitengewoon goed in het binden aan receptoren van menselijke cellen. Evolutie of genetische manipulatie? Bron: overheid VS (state.gov)
De bindingsstekels van covid-19 (rood in deze afbeelding) zijn buitengewoon goed in het binden aan ACE2-receptoren van menselijke cellen. Veel beter dan van een recent overgesprongen gordeldier- of vleermuisvirus verwacht kan worden. Evolutie of genetische manipulatie? Bron: overheid VS (state.gov)

Sparen
Ook sparen mensen geen geld meer en geven dit in plaats hiervan uit. Je krijgt immers geen rente meer op je spaargeld waardoor het niet aantrekkelijk is om de hand op de knip te houden. Mensen gaan dit geld daarom uitgeven. ook is het daarmee aantrekkelijker om je geld te beleggen in aandelen.

Huizenbubbel
De prijzen van huizen, de huurprijs van een woning en aandelen rezen hierdoor de pan uit en er komt dan een punt dat niemand dit meer kan betalen en wanneer dat het geval is stort de hele markt in. We waren bijna op dit punt aangekomen voordat de corona uitbraak plaatsvond.

Kapitalisme over datum
Waarom vond dit plaats? Omdat het kapitalisme niet langer houdbaar is. We leven op een eindige planeet waarop oneindige economische groei niet mogelijk is. Echter de huidige machthebbers zijn doodsbang om hun macht te verliezen en proberen dit op alle mogelijke manieren te behouden. Mede hierom was er een gigantische push om bijvoorbeeld 5G en the internet of things door te voeren ondanks alle mogelijke gevaren waarop veel wetenschappers hebben gewezen. De elite is enkel geïnteresseerd om in het zadel te blijven en doen hier alles aan ongeacht de lange termijn gevolgen. Het covid-19 corona virus is een ideaal rookgordijn of dekmantel om alle economische problemen die ons sowieso te wachten stonden, op af te schuiven.

Herkomst covid-19 corona virus
Volgens het officiële verhaal komt het corona virus van vleermuizen die op een speciale markt in Wuhan, China werden verkocht en geconsumeerd (Volgens het officiële verhaal, via geconsumeerde gordeldieren, verkocht op deze markt, die door vleermuizen besmet zouden zijn, red.). Dit zou makkelijk waar kunnen zijn en we zitten tevens in een zonnevlekken minimum waardoor er meer kosmische straling de aarde bereikt die mutaties in de hier aanwezige organismen bevorderen en dus ook in virussen. Veel grote uitbraken van ziektes vonden echter plaats in periodes met lage zonneactiviteit waaronder de Spaanse griep in het centennial minimum en eerder de zwarte dood in het Sporer minimum.
Echter er is ook een groot laboratorium gevestigd in Wuhan. De Chineze overheid staat er al sowieso niet om bekend veel waarde te hechten aan ethische normen en waarden. China stond aan de vooravond van een gigantische bevolkingsimplosie als gevolg van de jarenlange eenkindspolitiek waarbij er een extreem groot mannenoverschot/vrouwentekort is ontstaan. Dit zou in de nabije toekomst heel grote economische gevolgen krijgen voor China. Zo zou er een mogelijkheid zijn dat ze achter de schermen het nieuwe virus hebben ontworpen in een laboratorium en dit hebben losgelaten op de bevolking zodat de politici en andere machthebbers schone handen kunnen houden en zo een volksopstand in te dammen. (Het laatste onderzoek lijkt te wijzen op een natuurlijke oorsprong. Wel is het opvallend dat het receptor-binding domain (RBD) van het covid-19 virus (de ‘stekels’ aan de buitenkant van het virusdeeltje) zeer effectief gebruik maakt van de menselijke ACE2-receptor aan de buitenkant van menselijke cellen. Dit is dan door natuurlijke evolutie als onopgemerkt virus onder de Chinese bevolking ontstaan, volgens de onderzoekers de meest waarschijnlijke verklaring. In theorie zou dit ook kunnen door genetische manipulatie, door dit RBD van een bestaand virus te kopiëren, al vonden de onderzoekers geen match met een hun bekend virus en lijkt dit onafhankelijk geëvolueerd – red.)

Men dient hierin een zeer open mind te hebben.

Laat een reactie achter