IJskoude UFO duikt onder water

Infrarood beelden van een mysterieus vliegend voorwerp dat door de Amerikaanse marine is waargenomen in 2019, doen vermoeden dat ufo’s niet gehoorzamen aan de ons bekende natuurkunde. Zelfs niet, als we uit zouden gaan van een Star-Trek-achtige warp drive.

Er bestaan enkele werktheorieën wat betreft het optreden van mysterieuze vliegende voorwerpen in de lucht, die vaak een opmerkelijke belangstelling blijken te tonen voor Amerikaanse militaire installaties. Sommige daarvan zijn dat het om Amerikaanse geheime militaire techniek gaat of techniek van een menselijke, aardse mededinger van de Verenigde Staten, zoals Rusland of China of, wellicht, een geheime organisatie. Volgens anderen zou het om storingen in de apparatuur gaan.

De geruchten over samenwerking tussen overheden en buitenaardse wezens blijven hardnekkig. Wat als ze waar zijn? No copyright/plaatje afkomstig van https://pixabay.com/users/comfreak-51581/
No copyright/plaatje afkomstig van https://pixabay.com/users/comfreak-51581/

Deze verklaringen schieten nu, zo lijkt het, tekort. in de nacht van 15 juni 2019 zijn er iets buiten de Californische kust midden in de nacht waarnemingen gedaan van een schotelvormig voorwerp, dat zowel op infrarood beelden als radarbeelden opdook. In principe vereisen buitengewone claims, buitengewoon bewijs. Dat buitengewoon bewijs is er nu. Er bestaan zowel infrarood beelden als radarbeelden van deze voorwerpen. De Amerikaanse marine heeft bevestigd dat deze beelden authentiek, en werkelijk van hen afkomstig zijn. Een video met de beelden volgt hieronder.

https://twitter.com/i/status/1393281339525255168

Interessant aan deze video is dat het een infraroodopname is. Deze opnamen zijn gemaakt hoogzomer in Zuid Californië. De luchttemperatuur was rond de 17 graden. De watertemperatuur is 18 graden. De ufo is hier zichtbaar als een gitzwarte vlek. U wijst erop dat de temperatuur van de ufo erg laag moet zijn geweest. Op de beelden is te zien dat die infraroodcamera probeert de temperatuur van de UFO vast te stellen. Uiteraard is die informatie niet toegankelijk, waarschijnlijk omdat de marine deze informatie nog geheim houdt. Helaas.

Vermoedelijk is de ufo zeer koel, 10 graden of minder. Dit is merkwaardig. Zoals je aan deze manoeuvres kan zien beweegt de ufo zeer snel. Dit kost veel energie en levert ook veel wrijving in de lucht op. Je zou dus verwachten dat er heel veel afvalwarmte vrij zou moeten komen. Opmerkelijk genoeg is de info zelfs koeler dan de omgeving. Als dit geen meetfouten zijn en de kans lijkt hier klein, hebben we hier te maken met een object dat de bekende natuurkunde vrij radicaal aan de laars lapt.

7 gedachten over “IJskoude UFO duikt onder water”

 1. Wauw weer een wazig filmpje waar je nul uit kunt opmaken. Altijd van kilometers ver gefilmd of lage resolutie etc. Ziet altijd uit of een insect op het beeld loopt. Allemaal kul die UFO video’s. Kom maar eens met duidelijke opnames.

   1. Een telefoon filmt hier een beeldscherm, het filmpje op het scherm is lage resolutie waarschijnlijk omdat het weer van kilometers ver is ingezoomd. De telefooncamera gaat op onscherp na 5sec en trekt bij 11sec weer scherp. Na 17sec weer onscherp tot 20sec. Bij 22/23 sec weer hetzelfde enz. Nee echt niet wazig.. top kwaliteit! Is gewoon vuil op de lens of een insect. Als dit echt wat zou zijn zou je dit helemaal niet zien of zou het niet op Youtube staan (blijven).

 2. Waarschijnlijk heeft al het leven in het universum ontzag voor Goddelijkheid. We zullen ze wel zien maar pas op de hoogte van ze zijn als Goddelijkheid in het universum het wil. Ik heb ooit weleens in diepe meditatie of eigenlijk gewoon speculatieve fictie doorkregen dat er zoiets als titanen bestaan. Ik wilde ooit is een verhaal bedenken waarin het chistelijke verment met een toekomst in de ruimte. Ik kwam uit op TerraGoddelijke wezens die al millenia jaren op ons voor lopen. TerraGoddelijk betekend dat ze een God hebben die tussen hen leeft, maar het is ook een samenleving waar de levenden elke dag tussen de doden lopen. De meest bizarre elvenwereld lijkt hier nog het meest op. Er zijn ook veel varianten van titanen, waaronder de mystics. Dit zijn telepathische wezen die vaak onderzoek doen op verre planeten. Wellicht was het zo eentje.

 3. Joost van de Vlonder

  Citaat:
  Vermoedelijk is de ufo zeer koel, 10 graden of minder. Dit is merkwaardig. Zoals je aan deze manoeuvres kan zien beweegt de ufo zeer snel. Dit kost veel energie en levert ook veel wrijving in de lucht op.

  Bewegen via vacuum kost nauwelijks energie.
  Veranderen van het veld volstaat.
  Vogels doen dat al zolang de aarde bestaat.
  Niets bijzonders.

Laat een reactie achter