Video: Wanderers

Share Button

Ver in de diepten van ons heelal wachten talloze werelen om ontdekt te wordem en door mensen betreden te worden. Erik Wernquist maakte deze korte, maar zeer indrukwekkende film van drie minuten, over een toekomst waarin de mensheid uitwaaiert over het zonnestelsel. Hoe zou het zijn, door de ringen van Saturnus te zweven, in een ruimtestation te leven of de immense schijf van Jupiter te zien opkomen als je wakker wordt?

Wil je deze ervaring zo levensecht mogelijk meemaken, vergroot deze clip dan maximaal en als je een beamer of thuisbioscoop hebt, zet deze dan aan. De stem van de bekende, inmiddels geruime tijd overleden Amerikaanse wetenschapspopularisator en astronoom Carl Sagan begeleidt de beelden.

earth-sunrise-on-horizon

Share Button

Germen Roding

Hoofdredacteur en analist (Visionair.nl) Expertise: biologische productiesystemen (master), natuurkunde (gedeeltelijek bachelor), informatica

Dit vind je misschien ook interessant:

2 reacties

  1. antares schreef:

    Werkelijk indrukwekkende beelden, echt de moeite waard om te zien. Ben zelf net begonnen aan de sf roman “Nimmermeer”, geschreven door David Zindell. Een jaren negentig klassieker in de traditie van Frank Herberts “Duin”.

  2. Winko schreef:

    Wanderen kan ook in Nederland, kijk eens op http://www.wanderen.nl/

Geef een reactie

Advertisment ad adsense adlogger