Video: is de invasie van Syrië wel een goed idee?

Na de verpletterende successen van de oorlogen in Afghanistan (de Taliban komen weer aan het bewind),  Irak (nu een provincie van aartsrivaal Iran geworden) en Libië (nu aan het afglijden naar een islamistische staat), willen sommige Amerikanen, vooral aanhangers van de Republikeinse partij, weer een nieuwe oorlog. In Syrië deze keer, om de booswicht Bashar al-Assad ten val te brengen en een democratisch bewind te vestigen. Sommigen zetten daar kritische kanttekeningen bij.

Het lijkt erop dat de Russische leider Vladimir Poetin een wat realistischer inschatting maakt van de situatie in Syrië dan het westerse politieke establishment.

Lees ook:
Wie is Bashar al-Assad?

38 gedachten over “Video: is de invasie van Syrië wel een goed idee?”

 1. Persoonlijk ben ik van mening dat oorlog bijna altijd een slecht idee is.

  Ik denk dat vooral mensen van o.a. een Carlyle Group graag een nieuwe oorlog willen. Het gaat hun namelijk niet om het winnen of verliezen van een oorlog, maar gewoon om het er zijn van oorlog zodat zij er flink aan kunnen verdienen, o.a. door goed te beleggen in o.a. deze top 5 wapenproducten in de VS:

  Lockheed Martin
  Boeing
  General Dynamics
  Raytheon
  Northrop Grumman

  Zie eventueel dit artikel om het mechanisme van hoe deze elite profiteerd beter te begrijpen
  -) Snelcursus: Waarom is er oorlog?

  Helaas zie je dat deze belangengroepen nogal wat macht hebben in de VS en o.a. vertegenwoordigd worden door de Rockefeller familie in bijv. overlegorganen zoals the Council on Foreign Relations…  

  Zodra mensen snappen dat continue oorlog voeren voor een kleine elite gewoon uiterst winstgevend is dan houdt het wellicht eens op. Maar goed het is afwachten wat deze groep leugenaars nu weer gaat verzinnen om de oorlog te verkopen aan het plebs wat er voor mag betalen en eventueel in mag sterven. En dat wordt weer genieten hoe de NOS dat dan weer aan ons in Nederland verkoopt… 

  Overigens wekt de man in het filmpje de indruk dat de VS tot nu toe zich afzijdig heeft gehouden maar dat is natuurlijk niet waar. De CIA levert al tijden wapens aan de rebellen in Syrie (daarom noemt de NOS ze ook rebellen inplaats van terroristen omdat het westen blijkbaar voor deze rebellen dient te zijn) waardoor het er nu uberhaupt zo een puinhoop is. Blijkbaar lukt het ze niet om het regiem op die manier omver te werpen dus moet nu het echte leger in de openbaarheid meehelpen…

 2. De leugens zijn voor mij al zichtbaar in deze video welke volgens mij gewoon verdekte haat zaaiende propaganda is welke de richting van de moslims uit wijst en illusionaire terroristen.De verdeel en heers politiek welke verder benadrukt zal worden in de main stream media.Je haalt zeker goede punten aan Douwe naast die gegevens is er ook nog de niet te vergeten Israelische agenda welke gesponsord word vanuit de politiek in Amerika.Welke een religieuze agenda kent in de vorm van de “fulfillment of the prophecy”.(zoek op google)Ook al is die wat hidden in plain sight, onderschat de macht van die agenda nooit.Dat kan de grote verborgen drijfveer achter alles zijn , als men goed onderzoek pleegt kan men die connectie maken./vormen.Bepaalde punten kan men in verbinding brengen met geheime genootschappen zoals o.a. de free masons ,en illuminatie welke ook vertegenwoordigd zijn in de regering van Amerika en ook in de Counsil on Foreign Relations alsmede de grote corporaties.Als men dan weet dat al die genootschappen een gemeenschappelijke verborgen religie hebben dan ziet men gelijk waarom Is-ra-el gesteund wordt in en het liefst met behulp van het Amerikaanse leger.Dat is voor de snelle afwikkeling van de overname van Syrië.Dat is niet vanwege terrorisme of de taliban , Syrië is slechts het volgende obstakel om de gehele wereld te gaan beheersen .De landen die nu worden aangevallen zijn nog niet volledig onder controle van de vormende N.W.O.Amerika althans het defensie apparaat word in het verborgene ook door Israelisch beleid aangestuurd.via leden van deze nieuwe wereld orde komend en vastzittend aan de geheime genootschappen ze staan in verbinding met elkaar , die geven niks om mensen.En ook de Zionisten , de oprichters van Israel geven totaal niks om de levens van de goyem , dat is de minachtende naam voor de gewone aardse mensen.En trek geen verkeerde conclusies uit dat gegeven dat is niet de wens van het oorspronkelijke Joodse volk.Het is een groep welke van oorsprong Khazaren zijn en het Joodse geloof aangenomen heeft en daarmee de oorspronkelijke en goedgelovige Joodse bevolking vanaf de oprichting van Israel in gijzeling heeft genomen.Dat vanwege ook die verborgen agenda ,gevoerd vanuit de geheime genootschappen welke onderling die gemeenschappelijke verbinding hebben de wereld te beheersen Waarvan de N.W.O.slechts de start is met als mogelijk eind doel de gehele wereld aangestuurd door en geregeerd onder 1 religie het satanisme.De Khazaren die het Joodse geloof aan/over genomen hebben die hebben niks met dat geloof of met welk geloof dan ook , het is een sluwe valsheid zoals het satanisme het betaamt om het te zijn.

 3. HOE VOERT MEN DIE OVERNAME NU EIGENLIJK UIT?
  Door het inhuren van nep-rebellen(huurlegertjes) uit omringende landen, zodat ze in de media als autochtonen kunnen doorgaan, en vervolgens deze militia flink te bewapenen daarvoor gebruik je de CIA. Daarna roep je uit internationale naam een no-fly-zone uit, zodat de luchtmacht van het over te nemen land buiten spel wordt gezet.Waarna onder en in de naam van wereld-vrede via officiële kanaal het leger van de Amerika een groot deel van rest van het oorspronkelijke lands-leger kan uitschakelen.(maar in werkelijkheid vanuit de agenda en onder commando van Israël) In stap 3 nemen de nep-rebellen het land over, waarna dit land feitelijk in handen komt van de eigenlijke verborgen agressor.(weggehouden uit de media)
  Vanuit en over Syrië ziet men in de officiële berichtgeving alleen maar verhalen, waarin men een zwaar vertekend beeld van de Syrische president Bashar al-Assad voorgeschoteld krijgt, aangevuld met absurde leugens (zoals het gbruik van chemische wapens).Zijn Journalisten nu echt zo onnozel dat ze dit alles niet kunnen doorzien? Of zou het zo kunnen zijn dat ze betaald worden om dit niet te zien?Ten slotte beheerst de zionistische tak ook vrijwel de gehele mean stream en media althans heel zeker het wereld nieuws via Reuters.
  Hier een video om die claim te onderbouwen :https://www.youtube.com/watch?v=cfC1Kd8j-YE
  Een bewijs van een gemaakte claim in de video hieronder (overige zijn ook te vinden).
  http://www.latimes.com/news/opinion/commentary/la-oe-stein19-2008dec19,0,4676183.column

  Op zondag 5 mei 2013 heeft Israël een zware luchtaanval uitgevoerd op Jamraya, vlak bij de Syrische hoofdstad Damascus. Daarbij is een ultra zware bom gebruikt, die gepaard ging met een ongekende lichtflits De beelden daarvan zijn op het internet te vinden.https://www.youtube.com/watch?v=YwnXbWQ4O3M De reguliere pers heeft hier nauwelijks aandacht aan besteed.Voor Rusland was het in ieder geval een stap te ver, en heeft daarop besloten om de agressor (Israël en diens pitbull USA) niet langer zijn gang te laten gaan. De no-fly-zone zal er zeker niet komen, en bovendien is Rusland het Syrische leger gaan helpen met afweergeschut.

  In de nacht van 17 juni heeft Israël weer een zware bom laten vallen in Syrië Deze keer werd de militaire vliegbasis Al-Miza zwaar getroffen dus aangevallen.Er is dus blijkbaar een echte oorlog aan de gang tussen Israël en Syrië. Waarom gebeurt dit in het verborgene weggehouden uit de media?
  http://www.endgamebeginningofww3.com/2013/06/reports-of-israeli-attack-on-syrian-military-airport-while-russia-says-no-to-no-fly-zone/

  1. Mijn motieven houdt ik kort en eenvoudig:
    
   Men is al eerder begonnen met de strijdbijl opgraven, omwille van geraffineerd gemanipuleerde bewijzen, vanaf de oudheid tot nu. Vooral de vele religies staan daar bekend om en bewezen is dat ook. Syrië is een kookpot van duistere religieuze organisaties geworden, met elk versplinterde en verdeelde belangen. Religieus republikeins Amerika doet daar echt niet voor onder, en staat daar niet alleen in. De relies kunnen er wat van.

  1. Is niets doen en ze het latenn uitvechten daar een optie dan? Het lijkt me een keuze uit 2 kwaden. Naast de humanitaire ramp die steeds groter wordt daar, is er ook een gevaar van escalatie in de regio. Escalatie is al gang door het gebruik van chemische wapens, wat de roep om ingrijpen luider heeft gemaakt.

   1. Assad weet donders goed dat het gebruik van chemische wapens, ingrijpen door buitenlandse mogendheden uitlokt, de rebellen ook. Als Assad daarnaast valt, wordt Syrië hoogstwaarschijnlijk een islamitische staat, en een mogelijke thuishaven voor terroristen. Kijk daarnaast naar de gevolgen van ingrijpen in Irak, waar twee sterke overgebleven religies elkaar de kop in proberen te slaan, en projecteer dat beeld op Syrië. Water naar de zee dragen, heeft net zoveel zin als bloed van onze, of andere mogendheden naar dit bloedbad brengen. Laat ze het zelf maar uitvechten, een democratie wordt het met ingrijpen vanuit het buitenland toch niet. De motor achter ingrijpen door Israël, is dezelfde als die achter republikeins, religieus Amerika, en dat zijn ook geen democraten, maar geweldige intriganten. Niets nieuws onder de zon; er kan immers goed geld verdiend worden aan de wapenindustrie, en wie anders dan rechts orthodox joods en gemengd republikeins rechts verdienen daaraan, ten koste van de belasting betaler.  

 4. http://www.speld.nl/2013/06/26/eu-organiseert-benefietoorlog-voor-syrie-3/

  EU organiseert benefietoorlog voor Syrië

  Rusland ziet meer in benefietdialoog

  benefietoorlog

  DOOR ALEXANDER BRANDENBURG EN DIEDERIK SMIT • WOENSDAG 26 JUNI 2013, 11:48

  De Europese Unie gaat de slachtoffers van het geweld in Syrië ondersteunen met een grootschalige benefietoorlog. Met ‘Life Raid 2013’ verwacht de organisatie miljoenen euro’s op te halen. Wereldwijd is steun toegezegd aan het project, waarvoor het startschot op 8 juli in Damascus zal klinken.

  Voorzitter van de Europese Raad Herman van Rompuy verwacht een hartverwarmende militaire interventie die zeer winstgevend wordt: “Met het plunderen van landelijke gebieden in Syrië hopen we de eerste dagen alvast een mooie startopbrengst te realiseren. Op de lange termijn willen we nog meer geld binnenhalen door de gasvelden en oliehavens in het hele land te veroveren.”

  Een gedeelte van de opbrengsten van Life Raid 2013 vloeit terug naar de Syrische burgers, belooft de EU-president: “De organisatie van zo’n benefietconflict kost behoorlijk wat, maar met het resterende bedrag gaan we zeker enkele basisscholen bouwen. Uiteindelijk gaat het niet om het geld; we willen met deze oorlog vooral aandacht vragen voor de mensenrechtensituatie in het door geweld verscheurde land.”

  Rusland heeft zijn zorgen uitgesproken over het evenement: “Wij zien meer in een benefietdialoog, desnoods in combinatie met sancties voor het goede doel”, aldus een Russische diplomaat. 

  De Verenigde Staten hebben wel hun medewerking toegezegd aan Life Raid 2013. Als line-up zijn inmiddels al 16 vliegdekschepen, 50 tanks, Beyoncé en een groot aantal apaches vastgelegd. Van Rompuy zegt dat het daar voorlopig bij zal blijven: “We willen voorkomen dat het te grootschalig wordt. Het hoeft geen benefietgenocide te worden.”

 5. Ik ben 100% voor een benefietdialoog en sancties, verder 100% tegen een benefietoorlog, waarvan met zekerheid gezegd kan worden dat die automatisch winstgevend wordt voor de wapenfabrikanten en intriganten.

  1. Dat ben ik helemaal met je eens antares , los van dat is er nog het feit dat de meeste oorlogen gevoerd worden vanuit de false flag opp ‘nine eleven’ en men van daaruit alles gerechtvaardigd heeft .terrorisme is een een gefabriceerde leugen.Liggend in de lijn van de agenda van N.W.O. aangestuurd door de super-eliten waarvan de zionisten ook deel uitmaken.Dat zaken niet erkend of opgepakt worden door de main stream media ligt hem in het feit dat de main strem media in het bezit is van de zionistische tak van die super-eliten. Welke de financiële ,de industriële en militaire en religieuze en politieke instituten in hun macht hebben , ze hebben de wereld in gijzeling genomen.omdat ze financieel overal de touwtjes in handen hebben genomen.Daar is genoeg bewijs van en voor te vinden.Kijk maar naar de financiële wereld-crisis En een nieuwe islamitische staat is daarvan 1 van de minste gevaren lijkt me.Dat is allemaal afleiding van de werkelijke agenda van de super-eliten.Niet alles in de wereld is of moet een uitkomst van vastgestelde wetenschap zijn omdat men die wetnschap door hun macht kan vormen/filteren .En op die manier kan men een op wereld grote schaal pradigma effect creëren bij de overgrote nog slapende meerderheid.En een belangrijk ‘wapen’ daarvoor is de main stream media in deze.

   1. Jasper, zou je als je beschuldigingen uit zo specifiek mogelijk kunnen zijn.

    Een term als zionisten is mij wat te vaag en daarmee discriminerend. Noem specifieke namen en eventueel instituten als je die hebt met bronnen om je claims te onderbouwen maar het roepen van het zijn de joden of het zijn de zionisten etc is het stigmatiseren van bepaalde groepen waarvan lang niet iedereen eraan meewerkt en dus eerder contraprodutief omdat je dan het verdeel en heers spelletjes alleen maar op je eigen niveau gaat spelen.

    Dus noem specifieke namen wie deze partijen zijn en/of noem specifieke instituten waardoor ze werken zoals bijv een BIS Bank of een Bilderberg Groep of een Trilateral Commission. 

    Hoe specifieker en concreter hoe beter. 

 6. Prima ik kom daar op terug Douwe, dan kan men beamen en begrijpen dat ik juist niet stignatiserend bezig ben als ik uit de oorspronkelijke Joodse bevolking van Israel  juist die tak aanwijs die via het zionisme een Israëlische staat heeft uitgeroepen.Ik ga een goede en concrete betoog/reactie vormen met bewijzen richting claims en beschuldigingen en zal die gaan aanvoeren m.b.t. de laatste reacte van mij .Mvg Jasper.

  1. Graag en zelfs binnen het zionisme zijn waarschijnlijk een boel mensen die niet aan de plannen van een kleine elite meewerken. Door zo concreet mogelijk te worden kun je de daadwerkelijke daders bij naam gaan noemen en dat helpt volgens mij de bewustwording weer vooruit. 

   Ik heb mezelf ook wel eens wat verdiept in deze materie en bijv. een concreet stuk bewijs is de verklaring van Balfour waarin duidelijk naar voren komt dat de Rothschilds een belangrijke rol hebben gespeeld bij de totstand koming van Israel en het laat ook zien dat zij dit vanuit hun zionistische achtergrond lijken te doen. Of ging het gewoon om de strategische ligging van Israel zo dichtbij alle gas en olievoorraden? 

   Op http://nl.wikipedia.org/wiki/Balfour-verklaring kun je dit vinden. 

   Ik kijk uit naar je betoog iig. 

  2. Denk ook aan het stigmatiserende effect in dit verband, van het benoemen van bijvoorbeeld de  Rohtschilds onder één negatieve claim Jasper. Ook daar kan men zwaar in de fout gaan. Niet alle Rohtschilds denken en handelen verkeerd, de aanname dat dit wel zo zou zijn is snel gemaakt en strekt zeker niet tot eer en geweten.

 7. Ik dank jullie voor de aanvulling en toch ook wel bijsturing die me wat meer zorgvuldig naar mijn woordgebruik laat kijken i.v.m stigmatisering en daarmee ook mogelijke startende discriminatie van bepaalde mensen die het niet verdienen. Ik neem het zeker ook mee in het tweede stuk ,want ik heb het opgedeeld.Ik begrijp de gedachte erachter ,mijn excuus voor diegenen die ik daarmee ongewild zou kunnen hebben aangevallen wellicht van binnen kan hebben geraakt.Mijn intenties wensen geheel die richting niet in te gaan Vele geloven kennen het extremisme waartoe ik het zionisme bereken en ik bedoel en doel met name op de extreme zionisten in mijn vorige reactie en alle verdere reactie(s).Ik ga mijn uiterste best doen om het zo bewijs zo concreet mogelijk aan te voeren.Het kan iets langer duren.

  Als eerste ga ik in op de gemaakte claim richting de false flag operatie 9/11 2001.
  Er zijn tal van experts welke zich uitgesproken hebben te twijfelen aan de juistheid van informatie en onderzoeken omtrent 9/11 .Het betreft intervieuws en onderzoeken welke men in documentaires brengt en op losse video’s die 9/11 verder trachten toe te lichten.Belangrijke info die er verschenen is en welke gefilterd worden door de main stream media vanwege de impact die deze bewijzen teweeg zouden kunnen brengen.Daar er zich inmiddels een enorme industrie rondom dit fenomeen heeft opgetrokken en er veel financieel /economisch belang in schuilt het zo te willen houden , men zelfs gedwongen is het zo te moeten houden waarbij politieke en economische en financieele belangen een sturende factor zijn. Experts welke zich uitspreken : http://www.waarheid911.nl/scientists_911.html .Verder zijn er tal van documentaires te vinden waarvan ik er deze twee uit filter welke zeer zeker richting uitkomst false flag wijzen. http://youtu.be/UFx1WaK54Vo http://www.youtube.com/watch?v=ao123fXuOy0
  Tenslotte deze link welke bestaat uit een pagina boordevol met aanwijzingen welke bevestigend zijn richting bewijsvoering , welke waarschijnlijk door SOPA en andere in het leven geroepen in de naam van surveilance against the so-called enemy niet overleefd heeft daarom via deze weg. http://speedy.sh/aqhtG/434jgkgt56.zip
  Nogmaals men heeft de macht om alles te filteren via de main stream media waarvan ik dit bewijs welke ik al eerder aanvoerde voor zich vind spreken opnieuw link: http://www.youtube.com/watch?v=cfC1Kd8j-YE
  Een bewijs van die claim zat ook bij die reactie , indien nodig wil ik daar ook nog verder op in gaan maar ik vermoed dat het tweede gedeelte meer van waarde zal zijn.Ook hebben een aantal mensen zoals bekende filmacteurs sommige regisseurs zich uitgesproken omtrent aanneembare vreemde opvallende zaken rondom 9/11.Verder heb ik nog  1 link welke een heel belangrijke link
  kan zijn betreft de motieven maar welke ook een bewijs aandraagt dat men vanuit en met voorkennis heeft gehandeld http://www.speedyshare.com/P98Pv/4a3hgsdjgk8.zip

  Deel 2 volgt —

 8. Zolang insiders omtrent deze kwestie, (9/11) geen informatie lekken die echt bewijsbare feiten, inzake opzet aantonen van andere partijen, doe ik er niets op. Experts moeten ook leven van wat ze schrijven, en dat doen ze vaak op hun verworven gehoor (zeer gewillig onwetend publiek) Jasper. De schijnbare waarheid is in dergelijke gevallen een gekonkeld, maar ogenschijnlijk geloofwaardig samenraapsel van oppertunisme in de breedste zin. Het is juist dankzij de alom tegenwoordige mainstream beperking op informatie, dat experts kunnen beweren wat ze willen. Hun woord tegen dat van anderen werkt vicieus. Zeker als elk aantoonbaar bewijs voor andere waarheden ontbreekt, en beweringen succesvol steunen op de gedachte, dat het ontbreken van bewijs, niet aantoont dat mogelijke bewijzen er niet zijn. 

 9. In dit tweede gedeelte ga ik in op de verwijzing naar de extreme zionistische tak welke hun agenda wereldwijd vanuit hun ’thuisstaat Israël’ aan lijkt te voeren.Verder geef ik even aan dat ik de naam joden soms tussen haakjes plaats ‘joden’ vanwege de twijfelachtige kenmerken dat deze inmiddels erkende joden lijken te voeren.Maar ook door de sluwe vermenging welke hun agenda nog beter uitvoerbaar schijnt te maken ten koste van de echte goedhartige gelovige Joodse gemeenschap.

  Dat vanuit en in de naam van een religie het zionisme.Welke het oorspronkelijke Judaïsme in het land/streek of de wereld en in andere aanwezige takken van het oorspronkelijke geloof van de oorspronkelijke stammen van het land van Israël daarmee in gijzeling heeft genomen.Waarbij ik wel de kanttekening wil maken dat inmiddels vele generaties verder, ook onschuldigen welke niet wetend deze onderliggende agenda in het verhaal als het ware onbewust en ongewild lijken te steunen.Dat doen ze door onvoorwaardelijk een/hun geloof aan te hangen welke zich ontvouwt in de oorsronkelijke ‘fullfilment of the biblical prophecy’ gestoeld op hun goedbedoelde oorspronkelijke intentionele religieuze waarden.Een religie welke hierop haar waarden vormt en is gefundeerd.Niet te verwarren met de ‘fullfillment of the prophecy’welke een richting en eindspel is van het satanisme, welke meer in de lijn ligt van het extreme zionisme. Het is een ongeloofelijke samenkomst van geschiedenisvervalsing en geloofsvervalsing welke in elkaar gevloeid en verweven is geraakt en ook wel willens en wetens zo geconstrueerd is.Door enkelen die door politieke macht en financieele macht zeer veel kennis heeft verworven en het daarmee ook ontrokken heeft aan de rest van de wereld om die staus te kunnen behouden.De leiders van het occulte de verborgenene en het gedeeltelijke nu langzaam zichtbare krachten achter het wereld-toneel.

  De geschiedenis

  De geschiedenis brengt ons terug naar de 8e eeuw AD omstreeks het jaar 740 na de voor westers begrippen geboorte van de zoon van god.Een jaar welke ons richting het rijk van de Khazaren lijkt te leiden het toenmalige Khazarië.Dat er vrij weinig bekend is over de geschiedenis van dit land en volk is te wijten aan het feit dat de algehele media in het bezit is van directe afstammelingen van dit volk de Khazaren en dus de hedendaagse extremistische zionistische ‘joden’ die er baat bij hebben dit verborgen te houden.Dat men afstamt van dit volk is ook terug te vinden via dna onderzoek.Door onderling vergelijkbaar en overeenkomend dna materiaal van deze afstammelingen welke terug te voeren zijn tot deze azkenazische ‘joodse’ dus Khazaarische of Khazaarse wortels.Ook beschreven volgens een belangrijke bron van deze theorie Arthur Koestler , schrijver van een belangrijk werk over dit gegeven genaamd The Thirtheent Tribe.Hieronder een korte clip over een aantal van de bevindingen van Arthur Koestler uit dat geschreven werk.
  http://www.youtube.com/watch?v=jgpu_4LiKLA&feature=share&list=PLC68AB5440DEB72DB
  Een wat uitgebreidere versie hier : http://www.iamthewitness.com/books/Arthur.Koestler/The.13th.Tribe.htm

  Inmiddels zijn er ook andere bronnen welke zijn bevindingen lijken te bevestigen waarvan ik deze zeer relevant vind en ook eerdere claims enigzins te lijken bevestigen.
  The Khazars Control of The World http://www.youtube.com/watch?v=B3sVi2w4k_Q

  Ook in Nederland hebben zich Khazaarse azkenazische joden gevestigd
  Rondom en omstreeks de gouden eeuw.Toeval…?? Dat is een ander onderwerp lijkt me…

  ‘Ashkenazische Joden vestigden zich van 1635 in Amsterdam en in vrijwel alle provincies. Zij waren armer dan de Sefardische Joden’

  http://www.welingelichtekringen.nl/wetenschap/20400/joden-genen.html

  Na het uitroepen door de Koning van Khazarië dat het aanvaarden van de Joodse religie vanuit politieke doeleinden op dat moment strategisch een goede zet zou zijn voor het land.Men had slechts een aantal decennia’s nodig om het geloof te integreren in al haar faccetten en het leek zo alsof het nooit anders zou zijn geweest.Innerlijke overtuiging was niet nodig , de mantel was alleen noodzakelijk strategisch gezien omdat de regio dit geloof zou tolereren.Het oude gebaseerde op heidense en barbaarse zaken kon en zou zeker als bedreigend gezien worden wat het rijk zou kunnen doen ondergaan.Met name door de botsing met de groeiende Moslim cultuur en het daaraan verbonden Islamitische geloof,dus aangestuurd door een vrees van waarschijnlijke oorlog met anders gelovigen in de regio.Het Joodse geloof werd alom gerespecteerd en getolereerd en met rust gelaten.Men leefde met deze geloven vreedzaam naast elkaar en soms ook wel met elkaar.Door deze transformatie en later de verspreiding van Khazaarse azkenazische ‘joden’ over delen van Europa bleven de wortels van de oorspronkelijke verborgen barbaarse overtuigingen en tradities onaangetast en behouden in het verborgene.De oorspronkelijke overtuiging van het volk van de slangen(Khazaren) was het luciferanisme wat ook staat voor satanisme een gegeven waar ik later op terug kom.

  Zionisme

  Zionisme is een nationale beweging en ideologie die een Joods thuisland of Joodse staat ondersteunt in het gebied waar in vroegere tijden de Israëlitische koninkrijken Israël en Judea lagen.Een theologie welke ook een fundering vanuit het nieuwe testament kent.Zelfs dat gegeven schijnt al niet meer volledig up to date te zijn omdat er zelfs stromingen lijken te zijn die de idealogie ook zonder een bijbel wensen te rechtvaardigen in de huidige tijd.

  Het beleid van het latere uitgeroepen zionisme door Theodoor Herzl, trok andere aanhangers van het Joodse geloof overgebleven vanuit de oude wereld en over de hele wereld aan.Een gegeven welke op zich weer inleiding gaf tot de vermenging van verschillende takken van het Joodse geloof.Extreme zionisten zien het als vermenging van gentiles minderwaardigen met de hoogwaardige,de supremisten.En gewone burgers verdienen de honende naam goyim , welke gelijk gesteld worden door zionistische extremisten als  beesten en gelijk aan dieren , vandaar dat we nu als mensen nu allemaal aan moeten geven op indentificeerbare formulieren dat we een mannetje of vrouwtjes zijn een onderscheid welke van toepassing is op zoogdieren.Dat het hedendaagse zionisme een veel diepere agenda kent en ontworpen is met een nauwkeurige strategie kan men uit deze zaken wellicht enigzins beamen.Als men verder onderzoek doet naar het occulte het verborgene zal men de verbinding kunnen leggen.Ik ga hieronder verder kort in op de onderlinge verbinding i.v.m. de relevantie voor het volledige beeld en de uitingen in mijn vorige reacties.
  Meer info over Theodoor Herzl  http://www.vecip.com/default.asp?onderwerp=21

  De verweving en verbinding van de macht

  De verbinding en de samenkomst komend uit mysteries van en met de families vanuit het jaar 1200 waaronder o.a de Rothschilds een duidelijke tak van de Khazaren en andere en ook uit de oude tijden worden hierdoor zichtbaar.Door hun verbinding in het luciferanisme(satanisme)Welke ook de verborgen oorspronkelijke religie van extreme zionisten is.Een sleutel hierin is hun gezamelijke taal welke zij spreken het is de taal van de kaballah of sefirot mysterie.De taal welke de tempeliers ook gebruikten ,ook gesproken word door het vaticaan, alchimisten vrij metselaars,illuminatie enz..De oude symboliek van de stammen van Israël en de oude symboliek van de tempeliers.De oude taal van deze ingewijden het Luciferanisme.Deze geheime taal in symbolen werd doorgeven tot de dag van vandaag.Ingewijden in de kaballah kunnen ook beamen dat de sefirot de verschillende werelden of dimensies zijn, veel andere ingewijden binnen de kaballah  kunnen dit beamen.De oude families zijn o.a the tribe of Dan.
  Voor de stam van DAN, deze zijn na de splitsing ook tevens over Europa verspreidt en hebben hun gevestigd in Denemarken.Denemarken komt van de familie naam DAN. ‘Danmark’

  De stam Dan vertegenwoordigt een van de machtigste satanische bloedlijnen van EN.KI alias Lucifer uit de geschiedenis. In ieder land dat ze in Europa veroverden, lieten ze de naam van hun oervader Dan achter.Ten noorden en ten westen van de Zwarte Zee vernoemden ze bijvoorbeeld rivieren als de Donau,naar hun stam. Een sprekend voorbeeld is het land ‘Denemarken. In de Ierse geschiedenis vinden we immigranten terug met de naam Tuatha de Danaans. In vertaling betekend dit ‘Stam van Dan’. In Ierland liet de stam van Dan vele wegwijzers achter: Dan-Lough, Dan-Sower, Dun-Dalk, Dun-Druïn, Don-e-Gal, Dun-Glow en Dun-More. In de Ierse taal betekent het woord Dun hetzelfde als het woord Dan in het Hebreeuws.Direkte afstammelingen zijn te vinden in het Engelse koningshuis , waarvan neven van de Engelse koningin in de zoveelste generatie weer gekozen worden tot presidenten van Amerika.En ja ook hun zijn verbonden door de onderliggende religie het luciferanisme , welke gepraktiseerd en uitgevoerd word binnen en vanuit de geheime genootschappen.Zoals o.a The masonic lodges en iedere president is ten slotte een free mason.
  Maar ook vele bekende groten der aarde waren en zijn vrij-metselaars.

  zie ook een bron van deze gegevens: De 13 Satanische Bloedlijnen , auteur Robin de Ruiter
  Of ook : http://www.bol.com/nl/p/de-13-satanische-bloedlijnen/1001004006396143/

  Dat er ontkenning is en men probeert te debunken ook in de naam van anti-semitisme lijkt me vrij logisch.Ook een gevolg van de belangen om het te houden zoals het is ,maar ook door de magnitude en omvang van dit alles. Maar er zijn vele zaken die erop lijken te wijzen dat men niks meer heeft dan een satanistische vernietigende eind-agenda voor deze wereld.Terug te zien in de chem-trails , de kunstmatig veroorzaakte  crisissen , de genocides , oorlogen en al het andere onrecht om ons heen.
  Het genetisch kapot produceren en manipuleren van voedsel door Monsanto en consorten ect..Dit alles kent een ondergrond vanuit het satanisme , zichtbaar in het teken van de illuminatie welke staat voor en vanuit de vereniging van al deze groepen en welke de N.W.O wenst te verkrijgen uit het veroorzaken van allereerst en vooral chaos.

 10. Mijn excuus voor een aantal fouten die ik heb gemaakt in de vorige reactie  misschien had ik wat meer afstand moeten nemen en nog wat langer tijd moeten nemen alvorens de reactie te plaatsen.In de lijn van de aansturende kracht het extreme zionisme zou ik graag een serie over deze joodse macht en lobby onder de aandacht willen brengen.

  The Synagogue Of Satan,1936 ~ 1948 http://www.youtube.com/watch?v=2-47kCX4T_Q

  The Synagogue Of Satan 1949 ~ 1973  http://www.youtube.com/watch?v=kery2ZYb1Vk

  The Synagogue of Satan 1974 ~ 1990  http://www.youtube.com/watch?v=RWF8pHrfR4o

 11. He Jasper, bedankt voor je uitgebreide verhaal met een boel achterliggende informatie voor de mensen die zich er verder in willen verdiepen. 

  Wat voor mezelf op een gegeven moment een punt werd was vooral, wat gaan we doen na de probleemanalyse die belangrijk is om te weten wat het probleem precies is. Heb jij hier ideeen over dus hoe kun je als het ware de greep die deze groep op het geldsysteem heeft verminderen. Ik vraag niet op oplossingen aangezien als die er al waren we dit gesprek niet hoefden te voeren maar ben wel benieuwd in welke richtingen jij denkt oplossingen te kunnen vinden de komende 10 of 20 jaar om zo maar te zeggen. 

 12. Geen dank Douwe , ik hoop dat ik wat heb kunnen toevoegen en het uiteindelijke goede doel heb kunnen dienen in deze.De vraag die je verder stelt verdiend een goed en wel overdacht antwoord lijkt me ,ik zal proberen een in mijn ogen goed antwoord te formuleren.Ik zal daar even buiten de gedachten die ik daarover al bezat verder over filosoferen en er op terug komen.

 13. Volgens mij een einde maken aan het privaatrecht om een landelijke dan wel wereldbank of daar aan gelieerde organisaties te mogen runnen.
  Zoveel mogelijk decentralisatie van het huidige systeem op dit moment omdat het huidige bancaire wereldsysteem een verre van transparant en open karakter heeft.Kijkende naar het IMF en ECB en de Wereldbank.Een complete hervorming van het huidige bancaire systeem door per land/wereld-deel in het departement van ministerie van financiën per land /staat een tiental vooraanstaande op democratische wijze gekozene, op hun gebied dus financiën  specialisten te plaatsen in een zelf bepaalde zelfbesloten hierarchie/verdeling van taken een staats/landelijke bank te runnen.

  Om de twee tot 5 jaar een landelijke commissie samenstellen uit universitaire en landelijke specialisten op financieel/economisch vlak.Deze een einde jaars en evaluatie/berekening laten doen om het een en ander te toetsen vanuit een wet op openbaarheid landelijke financiën om te voldoen aan openbaarheid en tegelijk daarmee een inzicht verschaffend op het rijlen en zeilen.
  Verder mag de rente vordering op andere banken niet hoger gaan als een landelijk vastgesteld limiet welke een minimale winstmarge zal kennen, de staats/lands bank mag  winsten uit rentes behalen maar geen rentes vorderen op binnenlandse leningen die economische belangen kennen of welke het land zelf economisch dienen.Het risico van uitlenen mag niet in het geding komen met de belangen van de bank die het heeft op landelijk niveau.Ieder land terug naar een eigen munt om daarmee weer eerlijke concurrentie te bevorderen.

  Een vangnet creeren welke een mondiaal karakter heeft en een diendend karakter waarbij de sterkste economieën een verplichting hebben en gaan krijgen de landen met mindere sterke economieen een steun en hulp te bieden welke als uitkomst een zo laag mogelijke vastgelegde investeringswinst mag kennen.Het zou wel als hoogste vorm van eer/beloning/erkenning een soort van nobelprijs voor financiën kunnen hebben.Ook de budgetering geregeld voor de subsidies zou volledig op de schop moeten en op juistheid worden getoetst en toegepast om zodoende oneerlijke concurrentie te bestrijden en het juiste doel van de of enige subsidies te bevorderen.

  Ik ben verder geen econoom of specialist op financieel gebied dus hoe dat technisch in elkaar zou moeten steken
  daar zouden specialisten beter weg mee weten.Mijn gevoel zegt me dat zoiets praktisch wel haalbaar zou kunnen zijn wat betreft de structuur lijkt me.Maar wie weet schieten mijn gedachten hierin/over tekort.

   1. Geen dank ,wat ik wel zou willen opmerken is dat mijn gevoel hierover mij laat denken dat zonder dat er een verschuiving van macht zal plaatsvinden al die losse projecten gewoonweg de kop in gedrukt zullen worden door regelgeving welke dagelijks uit Europa en Washington aangestuurt door de rijke oligarchy Dat past gewoon in die agenda lijkt me.Buiten het feit dat ik toch optimistisch durf te zijn over de uitkomst het lijkt me eerst nog wat te gaan stormen voor de zon werkelijk gaat schijnen.Wat is jou gedachte op dat gebied Douwe?
     

    1. Ik denk dat we een momenteel een soort tweede verlichting doorgaan met zijn allen en dat we die relatief gemakkelijk kunnen doorleven door vooral vreedzaam samen te werken waarbij ook de mensen die nu de macht hebben uiteindelijk veel beter af zullen zijn in het nieuwe systeem. Maar er is zeker een risico dat we eerst Franse revolutie achtige taferelen nodig gaan hebben om de macht van de huidige elite te breken omdat zij continue deze verlichting proberen te saboteren en te vertragen. 

     Ik ben op zich redelijk positief gezien de kracht en mogelijkheden van het internet en de decentralisatie die dat met zich meebrengt. Persoonlijk inititiatief en het delen van info en het samenwerken van mensen is dankzij het internet nog nooit zo gemakkelijk gegaan. Als we de stap kunnen maken van competatief bezit naar cooperatieve toegang dan zijn we als mensheid een stap verder om de rest van ons universum te gaan verkennen.

    2. Dank je om die visie te delen , ik geloof ook dat een verdere vreedzame ‘revolutie’ meer kracht zal dragen.Gerechtigheid en oprechtheid zal ons helpen om die gewenste wereld te creëren.Mvg Jasper

 14. Er zou verder ook een mondaile raad/commissie moeten komen welke erop na zal zien dat bedrijven geen dochterondernemingen in dezelfde branche mogen hebben wat tot oneerlijke competitie zal leiden en ongeoorloofde misleiding van consumenten.Wat uiteindelijk tot monopoly op marktgebied kan leiden.Ook cartel vorming moet onder dat mondiaal beleid bestraft worden.Wat op dit moment tot de ontmanteling zou kunnen leiden van de grootste corporaties welke deze spelregels al dubbel en dwars hebben overtreden nu nog en in het verleden.Het zal leiden tot vernieuwing en verhoging van creatie en originaliteit.Verder zou reclame niet meer misleidend mogen zijn en beloftes moeten waarmaken die men aangeeft bij de aanprijzing van producten.Athans ook  daar zouden grenzen aan gesteld moeten worden.Er zijn te veel leugens om ons heen te zien op dit moment via ‘slimme’ marketings trucks.

 15. Volgens mij kan het nu weer beter on topic gaan ,even los van de verdere in mijn ogen interessante vraagstelling die op mijn reactie(s) volgde en de vraag beantwoorden of de inval in Syrië wel zo’n goed idee zou zijn.Uiteindelijk kom ik tot de conclusie dat er geen enkele rechtvaardig is om Syrie binnen te vallen, het is een volgende stap van overname van een land.Het kent gewoonweg andere redenenen als de main stream media in de macht van de imperialisten ons voorschotelen.Door de samenkomst van oude imperialisten uit de gouden eeuw en nieuwe imperialisten voortgekomen uit het nieuwe kapitalisme , de corpocratie.Of zou het om dezlefde groep kunnen gaan nog steeds?En dan laten we even de sturing van de religie achterwege waarvan ik denk dat het een zeer belangrijke sleutel is in alles.Een video om dit gegeven verder uit leggen Michael Parenti – The Face of Imperialism http://youtu.be/YM2o5AhXhYA

Laat een reactie achter