Open brief aan de NOS

 

Open brief aan de NOS over mensenhandel en kindermisbruik,

16 december 2012

Geachte NOS,

Met enige verbazing en met grote bezorgdheid heb ik de afgelopen maanden gekeken naar jullie gebrek aan verslaggeving rond een aantal belangrijke openbaringen betreffende de kwalijke rol van Nederland in de internationale mensenhandel en kindermisbruik.

Zoals u weet werd op 4 oktober 2012 (14.00 u lokale tijd) in de Verenigde Staten een hoorzitting gehouden van de Helsinki Commissie onder leiding van congreslid Chris Smith in Washington. In deze twee uur durende hoorzitting komt duidelijk naar voren dat Nederland internationaal gezien een belangrijke en daarmee dus zeer kwalijke rol speelt in de internationale mensenhandel en kindermisbruik. In de hoorzitting komt onder meer de rol van Joris Demmink aan bod die van 2002 tot november 2012 secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie was. Rondom Demmink spelen al lange tijd geruchten van kindermisbruik maar dit heeft tot nu toe nog nooit tot een goed onderzoek geleid vanuit het openbaar ministerie. Iets wat gezien zijn machtige positie binnen dit ministerie in de afgelopen 10 jaar een schijn van belangenverstrengeling niet kan uitsluiten. U kunt deze hoorzitting in zijn geheel nakijken op het internet, de hoorzitting op videoverslag, en de hele hoorzitting is inmiddels ook na te lezen in dit transcript.

Naast deze hoorzitting in de VS werd er op 6 december 2012 bekend dat de Italiaanse voorzitter van de Europese Volkspartij Luca Volonté ook vragen heeft gesteld over de Demmink affaire, aan de 47 Europese ministers van buitenlandse zaken. In dit online terug te luisteren interview op Radio 1 licht Pieter Omtzigt dit verder toe: Raad van Europa wil opheldering over onderzoek top-ambtenaar Demmink.

Inmiddels is het 16 december en kan ik in jullie online nieuwsarchief op nos.nl niets vinden over deze wijdverbreide internationale aandacht voor Nederland.  Ik begrijp niet waarom hier geen berichtgeving van jullie kant van komt aangezien het hier om aantijgingen van zeer ernstige aard gaat waarbij de hoogste persoon van het ministerie van justitie bij betrokken zou zijn en dit inmiddels op het hoogste internationale politieke niveau speelt in zowel de VS als in Europa. Hoe kan het dat de belangrijkste nieuwsdienst van Nederland, de NOS, dit volledig lijkt te negeren in haar berichtgeving?

In november dit jaar werd in Engeland duidelijk dat in de organisatie van de BBC zelf sprake was van kindermisbruik en dat dit decennia lang intern in de doofpot is gehouden. De Huffington Post maakte recent een excellente uitzending over hoe kindermisbruik binnen instituten vaak zeer lang in de doofpot kan blijven. In deze uitzending komt onder andere naar voren hoe dit bij de BBC heeft kunnen gebeuren met de Savile zaak en ook komt de Demmink affaire een aantal keren aan bod. Door het systematische gebrek aan berichtgeving in deze affaire kan ik helaas niet anders dan een vermoeden uiten dat er binnen het NOS wellicht dezelfde praktijken kunnen spelen als die bij de BBC hebben gespeeld.

De reden dat de NOS deze internationale ontwikkelingen waar Nederland een hoofdrol in speelt negeert is voor mij onduidelijk maar ik maak me hier grote zorgen over. De NOS wordt in Nederland door veel mensen als de belangrijkste nieuwsbron gezien. Het feit dat Nederland internationaal zo een belangrijke rol speelt in de mensenhandel en kindermisbruik is zeer kwalijk, maar zolang de NOS dit negeert in haar berichtgeving zal dit probleem minder snel worden aangepakt. Het is daarom van het grootste belang dat de NOS de inwoners van Nederland eerlijk verslag doet van wat er momenteel speelt zodat de rol van Nederland in het algemeen, en de Demmink affaire daarbij als belangrijk detail, tot op de bodem kan worden uitgezocht. Hopelijk kan daarmee de mensenhandel en het kindermisbruik in Nederland grondig worden aangepakt.

Het nalaten van berichtgeving hierover heeft de consequentie dat de mensenhandel en het kindermisbruik vrijelijk door kunnen gaan in Nederland. Ik wil hierbij dan ook een beroep doen op het persoonlijke geweten en de persoonlijke integriteit van elke NOS medewerker om ervoor te zorgen dat de NOS hier eerlijk over gaat berichten zodat de kwalijke rol die Nederland nu lijkt te spelen zo snel mogelijk aangepakt kan worden. Elke dag dat dit nieuws genegeerd wordt door de NOS is een bijdrage aan een klimaat in Nederland waarin mensen gemakkelijker het slachtoffer kunnen worden van mensenhandel en kinderen het slachtoffer van seksueel misbruik kunnen worden.

Neem daarom als NOS alstublieft de verantwoordelijkheid die de belangrijkste nieuwszender in Nederland zou horen te vervullen. En als u als individuele medewerker bij de NOS ziet dat dit onderwerp binnen de organisatie wordt tegengehouden trek dan alstublieft aan de bel bij externe partijen zodat er zo snel mogelijk een einde kan worden gemaakt aan de kwalijke rol die Nederland momenteel internationaal speelt in de  mensenhandel en het kindermisbruik.

Hartelijk dank voor uw aandacht en het lezen van deze open brief.

Aangeboden door:

D.P. Beerda, namens o.a. Mensenrechten Nederland

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Helsinki Commissie Washington – Videoverslag van de hoorzitting
-) Helsinki Commissie Washington – Transcript van de hoorzitting
-) Nu.nl artikel – Kritiek vanuit Europa op Nederlandse aanpak Demmink Affaire
-) Radio 1 – Raad van Europa wil opheldering over onderzoek top-ambtenaar Justitie
-) NBCnews – Sweeping child abuse scandal shakes BBC and other British institutions
-) Huffington Post – A Powerful Pedophile
-) Boek – Kinderen te Koop door Marcel Vervloesem
-) Het parallelle universum van de 1% media
-) Is de Nederlandse rechtstaat corrupt en chantabel?
-) Kindermisbruik door de elite
-) Argusoog Radio – Het internationale kinderhandel en -pornonetwerk en de rol die Nederland hierin speelt

Mocht u als lezer zich ook zorgen maken over deze materie en de kwalijke rol die Nederland hierin lijkt te spelen, verspreid dan alstublieft deze open brief via uw eigen contacten en stuur het eventueel ook door naar de NOS, overige nieuwsredacties en verschillende lagen van de politiek in Nederland. Door zelf een belangrijk signaal hierover af te geven naar  o.a. de media en de politiek kunnen we laten zien dat de Nederlandse bevolking wil dat de rol die Nederland momenteel speelt in de internationale mensenhandel en kindermisbruik zo snel mogelijk wordt aangepakt en het liefst zo snel mogelijk helemaal gestopt kan worden.

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennissen  collega`s, politici, rechters, ambtenaren, medewerkers van het Openbaar Ministerie, professoren, politie agenten, etc. Hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

227 gedachten over “Open brief aan de NOS”

  1. Aan Amnesty werd gemeld dat een van haar schrijfsters Rechter Dijk uit Oegstgeest in haar eigen rechtbank de wetten met voeten treedt. Vond Amnesty geen probleem. Wij richten ons alleen op het buitenland…… International hè!
    

 1. Het is inderdaad onbegrijpelijk dat Demmink al die tijd uit de wind gehouden werd en nog steeds wordt.
  Zelf schreef ik enkele jaren geleden een uitgebreide email aan Jan de Wit van de SP, waar ik zelfs nooit een antwoord op heb ontvangen. Bijzonder, omdat hij toen woordvoerder justitie en sociale zaken was.
  Ik kand dan ook alleen maar concluderen dat ´van hogerhand´ het deksel stevig op de beerput gehouden wordt.
  Berlusconi, Dutroux, Demmink, de katholieke kerk, de banken; hoe lopen de machtslijnen precies? Ach nee, dat kan niet. Zo corrupt kunnen mensen toch niet zijn? Mensen toch niet zo bang gemaakt worden dat ze niet durven te spreken?
  Wel dus!

  1. Het is inderdaad onbegrijpelijk dat Demmink al die tijd uit de wind gehouden werd en nog steeds wordt.”
    
   Nee immers was geest der overheden wetgevingen en religien van in den beginne als diepste supresseietaktieken van millenia komende van uit egypte en china al duizenden jaren geleden. De Kinder verkrachtersculturen de zondvloed de vloed der zonden.

  2. Nee hoor. Nederland heeft een corrupt rechtsysteem nodig om goed te kunnen functioneren;  Dus Demmink als Chantabele Stroman op Justitie kwam de corrupte Haagse kliek juist heel goed uit. U denkt toch niet dat in Den Haag iemand op onafhanklelijke rechters zit te wachten!

 2. De enige, duidelijk aanwijsbare reden dat Nederland geen onderzoek doet naar het vermeende misbruik van Demmink, is dat juist Demmink als secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie belast was met het in de doofpot stoppen van affaires van seksueel misbruik, waar zogenaamde hoogwaardigheidsbekleders bij betrokken waren. Zet je Demmink in de beklaagdenbank dan zet je half invloedrijk Nederland in de beklaagdenbank. Het ene na het andere doofpotje zal vanzelf komen bovendrijven en dientengevolge is het hek van de dam. Beeld je eens in wat er dan allemaal in gang gezet zal worden. Zolang de regering daar een stokje voor kan steken, zal ze dat blijven doen … 

 3. dirk flierefluyter

  het lijkt wel of de bevolking zelf het nodige te verbergen heeft.anders valt deze houding toch niet te verklaren? men wil het niet weten.zo simpel ligt dat.wegkijken is de nederlander eigen,daar maakt de misdadige overheid gebruik van.je wordt er niet vrolijker van om te zien hoeveel mensen hier daadwerkelijk iets aan willen doen.de vuiligheid regeert.respect voor de klokkenluiders die ons de ogen openen.het is hoog tijd voor een nieuwe wereld.hoe dan ook !

 4. Beste Douwe, allereerst mijn compliment over de verwoording van het geschrevene aan de NOS, ook betreffende het geen wat tussen de regels staat. Duidelijker kan het niet zijn. Nu maar weer afwachten of er een reaktie komt? We hebben het gezien hoe dat bij het verhaal van Monsanto verliep. Als ze reageren ongeacht positief enof negatief, zal het altijd afstandelijk zijn, daar ze anders kleur moeten bekennen en daardoor hun tekort koming toe moeten geven. Maar nogmaals mijn compliment. Mvg Paul.  :’-) 
   

 5. Ik ben het volledig eens met de reactie van Zdeno. Als er iets geopenbaard wordt zullen veel beerputten volgen, en dat is iets wat de regering, maar ook de Bilderberggroep tegenhoudt. Daarom zal alles in de doofpot blijven, in opdracht van de machtigsten van Nederland!

  1. Helaas voor die macht in Nederland is de beerput in het buitenland al volledig geëxplodeerd  Op het moment dat congresleden in de VS hoorzittingen over de misstanden in je land houden en de Raad van Europa vragen stelt en dit doorspeelt aan alle 47 ministers van buitenlandse zaken dan hebben ze heel heftig gefaald in hun doofpot. Ze kunnen beter hun strategie veranderen. Excuses maken en de problemen aanpakken inplaats van doen alsof hun neus bloed.

   Kortom de doofpot is al niet meer, maar de machten in Nederland lijken dit nog niet te begrijpen. Als NU.nl en Radio 1 er ook al over berichten in Nederland… En alles wat nu uitkomt gaat met dank aan het internet nooit meer weg. Maar goed kijk eens naar de leeftijd van de meeste mensen in deze doofpot. Die snappen blijkbaar niet hoe het internet en hoe het spel van informatievoorziening tegenwoordig werkt… Ze snappen niet dat het volk allang doorziet dat de “keizer” geen kleren meer aanheeft. 

   Maar goed des te belangrijker daarom dat wij zoveel mogelijk mensen op de hoogte brengen. Op het moment dat de mensen met kennis en integriteit in deze organisaties die het nu nog verzwijgen opstaan en hun mond opentrekken dan kan in Nederland deze mensenhandel en kindermisbruik worden aangepakt.

   De zeer sterke documentaire van The Huffington Post – A powerfull pedophile laat dat ook zien. De opschoning moet van externe partijen komen omdat intern dit vaak niet kan worden opgelost door de dynamiek van zoiets ergs als kindermisbruik.

 6. @ Antares

  Hier de uitgebreide reactie over het koningshuis.

  -) De oud-hofadvocaat van Beatrix, Frits Salomonson is tenminste bewezen zeer dubieus gebleken rond kindermisbruik. http://www.boublog.nl/23/07/2008/mr-frits-salomonson-hof-advocaat/
  -) En je hebt de verhalen van het Ronde Huis te Nunspeet dat eerdere generaties van het koningshuis bij kindermisbruik betrokken zouden zijn. http://rondehuis.blogspot.no/2011/03/was-is-er-sprake-van-een-grootschalig.html 
  -) En ook circuleert en een Clausgate over het internet met geruchten in deze richting. 
  http://www.argusoog.org/clausgate/ 
  -) En tot slot lijkt Marcel Vervloesem die al 20 jaar onderzoek doet naar internationale kindermisbruiknetwerken ook aan te geven in deze uitzending van Argusoog dat er directe links zijn met zoals hij het noemt het gekroonde huis. 
  http://www.argusoog.org/extra-uitzending-argusoog-radio-met-marcel-vervloesem/ 

  Maar goed de koninklijke familie heeft wel meer nare dingen gedaan, denk o.a. steekpenningen aannemen vanuit de wapenlobby, belangen van Shell behartigen, brieven schrijven naar Hitler dat ze wel stadhouder willen worden van Nederland onder zijn regiem, besloten Bilderbergvergaderingen waar ze jaarlijks aanwezig zijn en hebben helpen opzetten, “legale” belastingontduiking, etc. Ach ja en dat hoort er denk ik ook allemaal een beetje bij om je als macht aan de top te handhaven. Leven en laten leven zou ik zeggen. Laat ze lekker hun ding doen.  

  Maar als dat de reden zou zijn dat het NOS er niet over bericht dan is het nog steeds heel kwalijk. Als ik namelijk die belangen tegen elkaar af zou moeten wegen dan lijkt mij dat het aanpakken van huidige klimaat van mensenhandel en kindermisbruik wat hierdoor mogelijk is in Nederland belangrijker dan de reputatie van het koningshuis en als je als journalist dat belang anders legt zou ik dat persoonlijk niet aan mezelf kunnen verkopen. Die mensen van de NOS die moeten zichzelf elke ochtend ook in de spiegel aankijken lijkt mij. Elke dag dat dit niet aangekaart wordt blijft dit klimaat bestaan en ontstaan er nieuwe slachtoffers. De NOS kan daar volgens mij niet langer haar bijdrage in ontkennen als ze bewust ervoor kiest niet over deze zaken te berichten.

  Daarbij speelt dit allemaal inmiddels op het hoogste internationale politieke niveau; in de VS bij congresleden in o.a. Washington, en in Europa bij o.a. de 47 ministers van buitenlandse zaken. Dit beschadigd de reputatie van Nederland enorm door dit niet aan te pakken. Nederland staat internationaal al lang voor lul maar in Nederland zelf mag er niet over gesproken worden? Te bizar.

  Ik zou het heel vervelend vinden voor de koninklijke familie als ze in verlegenheid zouden worden gebracht als er daadwerkelijk connecties zijn maar dan is dat toch echt hun fout geweest in het verleden. Wie zijn kont brand moet op de blaren zitten gaat het spreekwoord toch. Als ze zich nooit met dit soort zaken hadden beziggehouden dan was er niets aan de hand geweest nu. En het lijkt mij onterecht dat die bescherming nu Nederland haar internationale reputatie kost en het mag nooit een excuus zijn om de kwalijke rol die Nederland in de mensenhandel en het kindermisbruik speelt niet keihard aan te pakken. 

 7. De heren willen hun smerige praktijken onder de dekmantel te houden en de zittende mafia werkt daar hard aan mee,  omdat zij hun lippen en mond stijf houden en hun maatjes dekken! Wij weten inmiddels hoe het al eeuwen heeft gewerkt, maar het sprookje is uit! Elimineren deze criminelen met hun smerige praktijken.

 8. Dit soort brieven moet je ook sturen naar NEP organisaties zoals Bits of Freedom. Deze mensen zwijgen allemaal en zijn slaven van Ivo Opstelten.
  Bits of Freedom = De Brauw Blackstone Westbroek

 9. zolang internet nog vrij is, is het m.i. goed om deze wantoestanden aan de kaak te blijven stellen.
   
  Als lid van de politieke partij ChristenUnie hoop ik weer mijn verantwoording genomen te hebben met deze link wederom op ons forum te plaatsen. (op deze site werd ik ook ooit via dat forum opmerkzaam gemaakt).
   
  Het zou m.i. goed zijn als een ieder die lid is van een politieke partij deze simpele handeling ook zou willen verrichten ter verdere verspreiding onder de politiek.
  Aldus warm aanbevolen, ben

  1. Hartelijk dank daarvoor Ben, idd deel dit vooral op zoveel mogelijk plaatsen waar je kunt. Alleen dan kunnen we dit klimaat in Nederland aanpakken waar Nederland internationaal een zeer kwalijke rol speelt in de mensenhandel en kindermisbruik.

   Daarbij vind je het misschien interessant om te weten dat het Katholiek Nieuwsblad eigenlijk de enige krant is in heel Nederland die goed en eerlijk verslag lijkt te doen van de hele Demmink Affaire. Hier een overzichtje van hun artikelen. http://www.katholieknieuwsblad.nl/zoek.html?searchword=demmink&ordering=newest&searchphrase=all 

 10. ja Douwe, ik weet niet of ik dat straffeloos op deze site neer kan ploffen, maar vanaf de eerste dag genoot ik al van dat obstinate dus ook verafschuwde vrouwtje Orbán; zo ontwapenend eerlijk, zo gedurfd conservatief, zo heerlijk tegendraads; ‘blond, brutaal en bidden’, weet je nog?.
  Dank voor je aanslepen van de link.
  Walgelijk eigenlijk dat de wereld zo rot in elkaar zit als hier weer blijkt.

 11. Zeer verheugd heb ik van deze brief kennis genomen!
  Ik ben 100% overtuigd dat dit de enige manier is om iets kunnen te veroorzaken.
  Er moet een sterk signaal komen waar je simpelweg een zo een groot mogelijk publiek mee kan winnen.
  De NOS is zo van ons allemaal.
  Misschien in deze rare tijd het enige wat nederlanders nog gemeen hebben, het nieuws, het NOS jornaal. Wij hebben allemaal belang en recht op een transparante berichtgeving over het wereldnieuws. Ik kan geen schatting geven van het percentage mensen wat daar op afgaat.
  Ik weet dat op bassischolen, meerdere keren per week, klassikaal het NOS jeugjournaal bekeken word. Dus onze jonge Toekomst maakt proefwerken en voert kringgesprekken op basis van wat de NOS besluit uit te zenden!
  Dat is prima en hoogstwaarschijnlijk worden dit soort sites: http://www.nieuwsbegrip.nl/nieuwsbegrip.htm door een stel voorbeeldige mensen beheert.
  Het NOS is het enige wat ons Nederland nog bindt of zou moeten kunnen binden.
  Deze open brief is dus geniaal en uiterst constructief.
  Ik wil altijd meer omzet dus wil ik ook nadenken over een zo een groot mogelijk bereik. Huis-aan-huis tussen de Blokker en de Albert Heijn folders zou natuurlijk het mooiste zijn. Zou dat kunnen? Of zoals het Baarmoederhalskanker-onderzoek of de gemeentelijke belastingen ons altijd weten te vinden? Als bijlage in het volgende stembiljet is ook best grappig. (ik stuur nergens op aan maar het is de enige zekerheid dit wij op dit moment hebben: ooit krijgen we weer een stembiljet per post)
  Afgelopen dagen ging het, wat mij betreft, over een mogelijke barst in de walnoot van de massa via Peter R de Vries, door Kat & Brown.In mijn ogen was het full strike en was Peterr out, en nam in zijn val Jan Vlug, de advocaat van de arme Jasper S. mee…
  Dit is wederom niet gelukt in de snelheid van waar dat in deze tijd zou moeten gebeuren.
  Nu het NOS om uitleg vragen! By right!
  Hartelijke groet,
  vanPuffelen

 12. melanie koeleman

  RIEKT NAAR MIJN BESCHIJDEN MENING ALLEMAAL ERG NAAR 
  DUTROUX DEEL 2 BEERPUT ( WAT DE OVERHEID NIET WIL DAT JE WEET )
  WAAROM  DEZE TWIJFELACHTIGE ABJECTE FEITEN RONDOM DEZE PERSOON NOU NOOIT BV DOORSPELEN NAAR IEMAND ALS EEN PETER R DE VRIES ( OF / EN AANVERWANTEN ???) 
  ALS SERIEUS JOURNALIST ZOU IK HIER TOCH VAN GAAN WATERTANDEN (GRRRR :(((((

  1. Als je gelooft dat Peter R. de Vries een serieuze journalist is dan zou ik me nog eens goed verdiepen in de hele Vaatstra zaak oplichting die momenteel druk aan de gang is. :-)

   Op http://www.boublog.nl/category/artikelen/justitie/marianne-vaatstra/ veel goede informatie over de Vaatstra zaak op Boublog

   Op http://rechtiskrom.wordpress.com/category/marianne-vaatstra/ ook een boel van Wim Dankbaar

   En op http://www.klokkenluideronline.net/?s=vaatstra veel van Micha Kat. 

   Daarnaast zijn plekken als Argusoog en Zaplog wat bredere sites die ook goed berichten, argusoog heeft de laatste tijd ook een paar radioprogramma`s over de Vaatstra zaak gemaakt die zeer de moeite waard zijn. Ik zou Peter R. de Vries maar snel vergeten of weet iig door wie hij eigenlijk betaald wordt. 

   Als je wat wilt doen zou ik vooral zelf dit soort berichten doorsturen, politici en nieuwsagendschappen etc.
   Na 1 dag is het artikel alleen al 250 keer gedeeld via de sociale media, erg fijn om te zien dat er zoveel mensen in Nederland zijn die hier ook geen zin meer in hebben.

 13. Voor de transparantie, de NOS kan niet meer zeggen dat ze niet op de hoogte zijn van de brief. Wellicht wil iemand het ook nog even naar ze twitteren op https://twitter.com/#!/NOScommunicatie?
  ——

  Hartelijk dank voor je persbericht! Wij stellen het zeer op prijs dat je ons attendeert op een nieuwsgebeurtenis. De nieuwsredactie zal die beoordelen aan de hand van een aantal criteria, waarvan relevantie voor ons publiek de belangrijkste is.

  Dagelijks ontvangen wij erg veel persberichten, over allerlei onderwerpen. We hopen dat je begrijpt dat we daarom niet elke verzender van een persbericht kunnen laten weten of we er iets mee gaan doen of niet. De redactie neemt contact met je op als we nog vragen hebben of je persbericht willen gebruiken voor een nieuwsonderwerp.

  Met vriendelijke groet,

  Redactie NOS Nieuws

  E communicatie@nos.nl
  Twitter NOScommunicatie
  YouTube youtube.com/NOSCommunicatie
  Flickr flickr.com/photos/noscommunicatie

  Beste Douwe Beerda

  Hartelijk dank voor je reactie.
  Wij zijn erg blij met de vele reacties die we krijgen van onze kijkers, luisteraars en lezers. Of het nu gaat om een compliment, verbeterpunt, tip of suggestie;
  wij zorgen ervoor dat dit bij de betreffende redactie terecht komt.
  Indien van toepassing komen we zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

  Met vriendelijke groet,

  NOS Publieksvoorlichting

  —–
  Ben benieuwd of ze wat met dit verbeterpunt/suggestie gaan doen. :-)

   1. En na contact met Pieter Omtzigt ook nog even contact via de mail opgenomen. Dit was daarbij het standaardantwoord van de NOS.

    Bedankt voor uw mail. Verzoeken voor de afdeling Marketing &Communicatie worden van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.30 uur zospoedig mogelijk in behandeling genomen.Voor dringende perszaken kunt u ons binnen en buiten kantoorurenbereiken via ons speciale persnummer: 035-6779000.(Pers)berichten voor de redactie (respectievelijk  NOS Nieuws en  NOSSport) kunt u sturen naar nosbinnenland@nos.nl of sportredactie@nos.nl.Met vriendelijke groet,NOS Marketing & CommunicatieE communicatie@nos.nl <mailto:communicatie@nos.nl>Twitter NOScommunicatie <http://twitter.com/NOScommunicatie>YouTube youtube.com/NOSCommunicatie<http://www.youtube.com/NOSCommunicatie>Flickr flickr.com/photos/noscommunicatie<http://www.flickr.com/photos/noscommunicatie>

    1. Allereerst, gelukkig nieuwjaar. Wederom maar weer afwachten, alhoewel ik er weinig geloof meer in heb. Maar ja niet geschoten is altijd mis. Bedankt voor je mail. Mvg Paul.   :-(  
      

 14. Heel goed initiatief Douwe die brief.
   
  Zeer goed verwoord wat er mis is.
   
  Wat je echter zult zien is dat de NOS na de 2 mailtjes die je hebt terug ontvangen zal blijven zwijgen.
   
  En het mooie daarvan is dat dat het bewijs is dat de NOS  geheel geen onafhankelijk nieuws bedrijf is, maar slechts een middel van de criminele overheid om het volk voor te liegen en te hersenspoelen.
   
  Vriendelijke groet

  1. Dat was idd precies het doel. Of de NOS wordt wakker en gaat er over berichten. Of ze blijven zwijgen en ontmaskeren hunzelf zo verder… 

   Ik hoop echter dat de NOS gewoon fatsoenlijk en eerlijk bericht gaat doen omdat me dat voor het hele land beter lijkt omdat dan de mensenhandel en kindermisbruik kan worden aangepakt. Maar goed geen idee wat voor soort journalisten er eigenlijk bij de NOS werken. We gaan erachter komen. :-) 

 15.  Complimenten voor de briefschrijver. Helder, correct en goed geschreven. Ik ben echter van mening dat dit een stille dood gaat sterven. Wat we uiteindelijk willen, is een betere wereld, en zolang die wereld gecontroleerd/bestuurd wordt door een oppermachtige kliek, zal er weinig tot niets veranderen.

 16. Ik ben erg blij om te zien dat dit artikel nog steeds goed gedeeld wordt. Inmiddels zit het ruim over de 300 shares op de sociale media. En zolang de NOS niets van zich laat horen is elk persoon die hierover wordt geïnformeerd meegenomen. 

  Onderschat als persoon niet wat gewoon deze informatie delen en doorsturen kan doen, als mensen kennissen hebben die bij de NOS werken dan ook het verzoek juist die mensen die bij de NOS werken deze brief op te sturen. 

  Ik kan me namelijk niet voorstellen dat alle journalisten van de NOS er akkoord mee zijn dat de NOS hier niet over bericht en zo de mensenhanden en het kindermisbruik gewoon door kan gaan in Nederland. 

  1. Dankjewel, er is inmiddels zoveel informatie en dit wordt op zo een hoog internationaal politiek niveau besproken dat ik persoonlijk vind dat je hier niet meer niet over kunt gaan schrijven als je deze kennis eenmaal hebt. 

   Ik vind het buitengewoon schandalig dat Nederland de huidige rol speelt in deze materie. En het is zeer triest dat media als de NOS, Pauw en Witteman, De Wereld Draait Door, EenVandaag, Zembla, etc. dit niet oppakken zodat het ook niet zo snel zal worden aangepakt.  

   Of er zijn een heleboel hele onwetende journalisten in Nederland of een heleboel die zichzelf inmiddels niet meer recht in de spiegel kunnen aankijken. In dat laatste had ik zelf geen zin. Zeker als mensen het verhaal van Marcel Vervloesem hebben geluisterd en zijn boek Kinderen te Koop hebben gelezen. Als we als Nederlanders accepteren dat dit in Nederland kan gebeuren… Dan zijn we als land geen knip voor de neus meer waard. Als we niet eens kinderen hier in bescherming nemen tegen dit soort psychopaten en misbruik…

   En internationaal is de geest al helemaal uit de fles. http://www.arrestdemmink.com heeft enorm veel hits, trailers die inmiddels bijna een miljoen keer bekeken zijn door mensen van over de hele wereld… Nederland staat internationaal enorm voor lul met een onderwerp waar je eigenlijk niets anders kunt dan je voor kapotschamen. Dit zullen in de toekomst hele zwarte bladzijden in de Nederlandse geschiedenis worden vrees ik. En de NOS en deze andere media kunnen wat mij betreft nu niet meer zeggen dat ze het niet hebben geweten. 

 17. https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/resolutie-amerikaans-congres-int.html

  Resolutie Amerikaans Congres: Internationaal Gerechtshof moet weg uit Nederland

  20-12-2012

  In het Amerikaanse Congres is in het Huis van Afgevaardigden een resolutie ingediend om het Internationaal Gerechtshof uit Nederland weg te halen. Het internationale Hof van Justitie, gevestigd in het Vredespaleis, geldt als het belangrijkste gerechtelijke orgaan in de Verenigde Naties. De resolutie is opgesteld door congreslid Chris Smith, die op 4 oktober jl. een hoorzitting heeft voorgezeten over de affaire-Demmink. Tijdens deze hoorzitting kwamen onder meer een slachtoffer van Demmink en de advocate van twee andere slachtoffers aan het woord. De beschuldigingen tegen Demmink omvatten onder meer verkrachting en seksueel misbruik van minderjarige jongens en houden al tientallen jaren aan, zonder dat de Nederlandse justitie (onder leiding van diezelfde Demmink, die eind oktober met pensioen is gegaan) ooit serieus onderzoek naar de kwestie heeft willen doen. In Amerika lijkt men er nu helemaal genoeg te hebben dat Nederland de affaire maar blijft negeren en ontkennen.

  De resolutie dringt aan op het wijzigen van artikel 22 van het Statuut van het Internationaal Gerechtshof, waarin is vastgelegd dat het Hof zetelt in Den Haag. In de tekst van de resolutie stelt Smith dat geen enkele overheidsfunctionaris boven de wet kan staan, zeker als het gaat om mensenhandel en kindermisbruik. Hij benoemt expliciet de beschuldigingen van slachtoffers die stellen in hun jeugd door Demmink in Turkije te zijn verkracht. Ook baseert hij zich op de verklaringen van de voormalige Turkse politiechef Korkmaz N. Menzir, tevens oud-minister van Transport, die heeft bevestigd dat Demmink in de jaren ’90 meermalen in Turkije is geweest, onder verschillende (schuil)namen, op zowel officiële als privébezoeken. De Nederlandse regering heeft recent nog verklaard dat er ‘geen bewijs is’ dat Demmink in die periode in Turkije was, nadat eerder stelliger werd gezegd dat hij er niet geweest was.

  De lijst met verdere getuigenverklaringen waarop Smith zijn resolutie baseert liegt er niet om:

  • De Turkse politieman Mehmet Korkmaz, die tussen 1995 en 1997 bij 3 afzonderlijke bezoeken van Demmink verantwoordelijk was voor diens veiligheid en dat hij zelf tenminste een van de slachtoffers bij Demmink heeft afgeleverd.
  • De Turkse beveiligingsbeambte Huseyin Celebi, die in januari 2007 aan o.a. het hoofd van Politie, de procureur-generaal van de Hoge Raad en het Turkse ministerie van Justitie heeft verklaard dat Demmink tussen 1995 en 2003 élk jaar in Turkije was, en gebruik maakte van aliassen om zijn aanwezigheid daar te camoufleren.
  • Een deelnemer aan een vergadering van het K4 Comité in maart 1998, die verklaard heeft dat Demmink bij deze bijeenkomst aanwezig is geweest.
  • Een deelnemer van een Interpol-bijeenkomst in juli 1996, die óók heeft verklaard dat Demmink daarbij aanwezig was.

  Demmink heeft zelf ontkend in de jaren ’90 ooit in Turkije te zijn geweest, en zijn reisdocumenten uit die tijd zijn volgens het Ministerie van Binnenlandse Zaken opmerkelijk genoeg vernietigd.

  Smith voegt eraan toe dat Minister Opstelten steeds heeft geweigerd officieel onderzoek te doen naar de beschuldigingen tegen Demmink, zodat slachtoffers en getuigen in Turkije niet gehoord zijn. De aangiften van twee slachtoffers zijn zelfs in het geheel niet in behandeling genomen. De slachtoffers, Mustafa en Osman, zouden inmiddels in Turkije gedwongen zijn met hun familieleden onder te duiken na bedreigingen sinds ze hebben geprobeerd hun zaak via het gerechtshof Den Haag alsnog in behandeling te nemen.

  Nederland krijgt er in de resolutie bovendien van langs omdat, ofschoon de Nederlandse wet maximum gevangenisstraffen voorschrijft van 8 tot 18 jaar bij veroordeling wegens mensenhandel, de gemiddelde straffen hooguit 2 jaar bedragen, waarvan slechts iets meer dan een jaar daadwerkelijk wordt uitgezeten.

  Tenslotte haalt Smith ook staatssecretaris Fred Teeven nog aan, die als aanklager optrad in het zgn. Rolodex-onderzoek in 1998. Teeven heeft volgens Smith “in een besloten hoorzitting voor de rechtbank Den Haag in de zaak Paul H./OM (09/754023-06) onder ede heeft verklaard dat het onderzoek werd geblokkeerd en dat het nooit tot vervolging van de in het onderzoek betrokken hooggeplaatste overheidsfunctionarissen is gekomen.”

  Deze waslijst aan schandalen die zich allemaal afspelen rond de persoon van Demmink ondermijnen de geloofwaardigheid van het International Gerechtshof zolang dat in Den Haag gevestigd is, dus zou -zo stelt Smith voor- het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden de minister van Buitenlandse Zaken moeten oproepen de nodige stappen te ondernemen om de zetel van het Gerechtshof uit Den Haag te verwijderen.

   

 18. Gaat lekker allemaal. Naast de VS wordt ook vanuit de Raad van Europa op Nederland opgevoerd.

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/3065-spoed-geboden-bij-vragen-over-demmink.html

  Spoed geboden bij vragen over Demmink’

  'Spoed geboden bij vragen over Demmink'

   

  De Amerikaanse mensenrechtenorganisatie The Rebecca Project for Human Rights doet een beroep op de Raad van Europa om met voortvarendheid te reageren op de zorgen die geuit zijn door Luca Volontè.

  De fractievoorzitter van de Europese Volkspartij (waar ook het CDA deel van uitmaakt) heeft op 6 december vanuit de Raad indringende schriftelijke vragen gesteld aan het Comité van Ministers over de wijze waarop “Nederland nagelaten heeft een adequaat onderzoek in te leiden naar de beschuldigingen van kindermisbruik door de voormalige secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink”.

  Pedofiele misdaden

  Imani Walker en Kwame Fossu vinden als directeuren van The Rebecca Project for Human Rights dat Luca Volontè en de EVP “lof verdienen voor hun inspanningen een onderzoek te vragen naar de ‘serieuze schending’ van de Lanzarote Conventie door Nederland vanwege het nalaten door de Nederlandse regering om onderzoek te doen naar pedofiele misdaden die gepleegd zouden zijn door de voormalige Nederlandse justitie-ambtenaar Joris Demmink.” In Nederland heeft CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt eveneens vragen over de affaire Demmink gesteld.

  Onpartijdig onderzoek

  Het is nu alleen niet het moment voor de Raad van Europa om de beantwoording van de vragen van parlementslid Luca Volontè en de EVP te laten aanslepen, vinden Imani Walker en Kwame Fossu: “Demminks beweerdelijke slachtoffers hebben veel te lang op hun recht moeten wachten. Het is niet ongebruikelijk dat schriftelijke vragen van de Raad aan het Comité van Ministers zes maanden vergen voor een formeel antwoord. Tijd is niet aan de zijde van de slachtoffers van seksueel misbruik’, aldus de beide directeuren van The Rebecca Project. “Alles wat zij nodig hebben is onpartijdig onderzoek en rechtvaardigheid.”

   1. Ja ik zit wel redelijk veilig zou ik denken mede ook omdat ze als ze hier wat aan willen doen ze eerst wel een 50 man die hier veel dichterbij zitten op kunnen ruimen. Ik gebruik eigenlijk alleen maar 2de hands  informatie die de “echte” onderzoeksjournalisten opgraven zoals een Marcel Vervloesem, mevr. Bou, en het rijtje gaat nog wel even door.  Dat zijn de mensen die echt dicht erop zitten. Ik wil deze brief niet bagataliseren maar in principe had iedereen met een computer en toegang tot internet met interesse in deze zaak dit kunnen schrijven. :-) En daarom ben ik ook erg blij te zien dat zoveel mensen hem ook al gedeeld hebben. 

    En ja zelfs die primaire onderzoekers lopen volgens mij niet zoveel risico, met het internet is het zo dat zodra iets online komt het eigenlijk veilig is. Kun je wel een persoon intimideren of zelfs ombrengen maar daar gaat de informatie niet meer mee weg, sterker nog dat roept alleen maar aandacht naar de zaak toe. Vroeger werkte dat prima maar door het internet en de totaal gedecentraliseerde informatiestromen is dat helemaal niet meer tegen te houden of te controleren hoe machtig je ook bent, althans dat is de indruk die ik krijg.

    Zie heel recent het Britse koningshuis die een docu probeert tegen te houden op het internet die eigenlijk zegt dat zij prinses Diana hebben opgeruimd. Ze doen enorm hun best maar ik heb inmiddels een kopie op mijn harde schijf staan en een bron waar het online staat stabiel… En het Britse koningshuis zit denk ik in Europa echt in de top van dit hele oude gecentraliseerde machtssysteem. Vergeleken daarmee is Demmink een totaal onbelangrijk pionnetje.

    Kortom het spel is gewoon volkomen verandert… En mensen die nare dingen hebben gedaan in het verleden komen daar waarschijnlijk toch niet langer meer mee weg. In mijn opinie ligt de schuld nog altijd bij die mensen zelf. Pedofilie was toen ook al illegaal en mensenhandel en kindermisbruik is gewoon iets wat gewoon echt heel naar is. Wie zich daarmee inlaat roept dit over zichzelf af.   

    Maar goed ik moet zeggen dat ik dit nog steeds een vrij zuur stukje vindt van de NOS en ze noemen ook het hele Helsinki commitee weer niet waar dit nu eigenlijk een gevolg van is…

    En dit is een soort verschuiving die al druk bezig is, als het NOS en andere media er niet over berichten maar alle “echte” media wel in Nederland en als dat dan ook in het buitenland gebeurt dan graven ze eigenlijk alleen maar hun eigen graf. 

    Als je wel een week bericht over een doodgaande walvis en de potentiele totale corruptie en chanteerbaarheid van je Nederlandse rechtsstaat laat liggen… lijken mij rare keuze`s die daar gemaakt worden op de nieuwsredacties bij een De wereld draait door en een Pauw en Witteman. :-)

    Ik denk dat die mensen beter eerst maar eens naar zichzelf kunnen kijken dan dat ze boos worden op klokkenluiders. Zeker in dit geval waar mensenhandel en kindermisbruik de inzet is. Dan moet je wel echt vrij geschift zijn als je mensenhandelende en kindermisbruikende psychopaten de hand boven het hoofd gaat houden als nieuwsprogramma. En nu het in Europa en in de VS op dit hoogste politieke niveau speelt hoef je ook niet meer bang te zijn want dan kun je altijd via die invalshoeken de boel volop in de schijnwerpers zetten zonder als nieuwsomroep zelf heel veel risico te hoeven nemen in Nederland. 

    Maar goed we zullen wel zien, ik zie eerlijk gezegd niet meer in hoe we als Nederland hier nog omheen kunnen dus tijd voor grootschalig onderzoek, alle corrupte elementen uit het juridische en politieke en media systeem verwijderen en deze mensenhandel en kindermisbruik aanpakken. Dan kunnen we als Nederland tenminste weer verder. 

  1. Interessant materie idd, maar goed volgens mij is verslag doen van een congres in de VS waar vragen worden gesteld over de rol van Nederland in de kinderhandel iets wat je volledig zonder eigen risico zou kunnen doen als nieuwszender. Net als rapporteren dat er in de Raad van Europa vragen worden gesteld, iets wat radio 1 bijvoorbeeld ook wel heeft gedaan. Als je de hoek wat breder trekt dan Demmink alleen zit je volgens mij altijd veilig. Maar goed het is wel interessant hoe de NOS in het verleden dus redelijk geïntimideerd is in deze materie. 

   1. Ik weet niet of dit al gezegd is, maar als de nederlandse journalistiek zich niet aan dit onderwerp wilt wagen, dan zou je buitenlandse journalisten kunnen proberen te benaderen. Ik kijk bv. vaak zaterdagnacht Vranckx op Canvas, en zij halen ook allerlei mistanden aan. Maar elk land heeft wel meerdere journalisten die op zoek zijn naar onderwerpen om aan te halen.

    Kindermisbruik ligt nog wel veel in de taboesfeer, omdat het misschien wijdverbreid is?

    Bij de kerk komt dat nu bovendrijven, en ook over jeugdzorg lees ik slechte verhalen.

 19. Tui je hebt nog weinig gelezen, maar ga door de schellen zullen je van de ogen vallen. De journalisten in belgie zitten ook in het bakkie van de nazies. De mistoestanden van de regering, die zal nu volledig komen boven drijven, omdat het niet meer onder de pet is te houden en zij de aller grootste daders zijn met de kerkleiders en de jeugdzorg. Hulde aan Marcel Vervloesum voor zijn inzet tegen deze mistoestanden.

 20. Misschien is de NOS toch wakker geworden?
  http://nos.nl/audio/455036-bureau-jeugdzorg-heeft-moeite-met-onderkenning-mensenhandel.html

  ‘Bureau Jeugdzorg heeft moeite met onderkenning mensenhandel’

  • maandag 24 december 2012, 08:18
  • 321 keer beluisterd
  • Duur: 05:44

  AUDIO De overheid onderschat het aantal minderjarigen dat seksueel wordt uitgebuit. Dat komt doordat Bureau Jeugdzorg en de voogdij-instelling Nidos de slachtoffers niet of nauwelijks melden bij het Coördinatiecentrum Mensenhandel. Nationaal Rapporteur Mensenhandel & Seksueel Geweld tegen Kinderen Corinne Dettmeijer reageert.

 21. Tot nu toe buiten 3 ontvangstbevestigingen van de Open Brief aan hun nog niets gehoord van de NOS. 

  Wel lijkt de Volkskrant of iig 1 columnist bij de volkskrant nu ook Demmink te gaan noemen. 

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/11105/Jan-Bennink/article/detail/3376445/2013/01/13/De-drie-roestige-spijkers-die-Nederland-doen-etteren.dhtml 

  Hier even een gedeelte van dat artikel:

  Demmink
  En dan is er die derde nagel in ons kruis, die kleine gemene spijker, diep verborgen in ons zenuwweefsel. Afgedekt met doordrenkte pleisters. 

  Sinds jaar en dag wordt ex-secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink in verband gebracht met kindermisbruik. Getuigen zouden zijn omgekocht en zelfs zwaar mishandeld. Demmink heeft zich nooit voor de rechter hoeven te verantwoorden en zich kunnen verdedigen. Er is zelfs nooit een officieel strafonderzoek ingesteld. Ook wordt deze zaak krampachtig uit het nieuws gehouden. Terwijl er toch een boel over te melden is. Zo zijn er onlangs in de Raad van Europa vragen gesteld door de EVP, omdat Nederland in deze zaak de Conventie van Lanzarote zou schenden. Een conventie die slachtoffers moet beschermen! Daarnaast heeft het Amerikaanse congreslid Christopher Smith een resolutie ingediend om er bij de Verenigde Naties op aan te dringen de zetel van het ‘International Court of Justice’ uit Den Haag te verwijderen omdat Nederland weigert onafhankelijk onderzoek te doen naar de aanklachten tegen Demmink.

  Ook de vele pijnlijke Kamervragen van CDA-Kamerleden Pieter Omtzigt en Peter Oskam halen de publiciteit vrijwel niet. En dat is vreemd. 
  Ik zeg niet dat Demmink schuldig is. Maar het is hoog tijd dat deze zaak tot de bodem wordt uitgezocht. En ook deze spijker met weerhaakjes en al uit ons collectieve vlees wordt getrokken.

  Ik heb lang nagedacht voor ik deze column schreef. Ik vind dat ik hem moest schrijven. Hoewel ik weet dat ik het risico loop dat de patiënt zal gaan krijsen en gillen en in het ergste geval me aan zal vliegen.

  Maar zachte heelmeesters maken nu eenmaal stinkende wonden.

 22. NOS veroordeelt voor sluikreclame
  http://www.powned.tv/nieuws/media/2013/01/nos_veroordeeld_voor_sluikrecl.html

  Het Commissariaat voor de Media is door de rechtbank Amsterdam in het gelijk gesteld in een door de NOS en de Sponsor Bingo Loterij aangespannen zaak.

  Het Commissariaat had de omroep beboet voor het inmonteren van het merk Sponsor Bingo Loterij in uitzendingen van Studio Sport. De rechtbank bevestigt nu het oordeel van het Commissariaat dat sprake is van ongeoorloofde uitingen in de zin van de Mediawet.

  Tijdens de Studio Sport-uitzendingen werd het merk Sponsor Bingo Loterij ingemonteerd bij het in beeld brengen van de stand van voetbalwedstrijden. De rechtbank heeft het beroep van de NOS tegen een eerdere uitspraak afgewezen en stelt dat het toevoegen van beeldmerken aan het verslag van een sportevenement nadrukkelijk sluikreclame is, en daarmee ontoelaatbaar.

 23. Wat door David Icke sinds 1998 al beweerd werd wordt door advocaat Michael Shrimpton bevestigd. Michael is een Intelligence and national security consultant en spreekt in onderstaand interview openlijk over Edward Heath, oud premier van Engeland als zijnde een pedofiel en kindermoordenaar. Michael geeft bijzondere aandacht aan het feit dat kinderen die door beroemdheden, zoalsl politici, misbruikt werden nadien vermoord werden zodat de identiteit van de misbruikers niet aan het licht zouden komen. 
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M7&s=M43&ss=P1974&l=NL

   1. 3xraak!!! 
    service… http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/02/demminkdag_die_niet_door_ging.html
    Op de man af? Ogencontrole training voor ‘slechtzienden’. En oppassen voor de vlotte babbel kids.
     
    Sorry ik vertrouw alleen mijne eigen ogen. Achter glas is onbetrouwbaar enof fragiel . Sleep alle kindermishandelaars voor de rechter zelfs als ze zelf kinderen zijn. Dan houd het vanzelf op. Het is een gevolg van scheve ‘kromme’ verhoudingen. Familie geheimen weten er alles van.

 24. Douwe, nu was het idd goed. Alles doorgespit en dat zelfs de Amerikanen er geen grip op kunnen krijgen wil wel wat zeggen denk ik. Ik krijg ook het idee dat de angst voor de blamage groter is dan de waarheid op tafel te leggen. Maar de grootste fout is destijds gemaakt bij zijn aanstelling als secretaris generaal. Dat zijn screening dus naar behoren is uitgevoerd. M.a.w. als men dit toegeeft, dan komen dus de blunders door de destijdse regering gemaakt ook boven tafel en dat zullen ze met man en macht willen voorkomen. Wederom minachting naar de slachtoffer(tjes). Heb er geen goed woord voor over. Mvg Paul.

  1. Nee dat is ook precies mijn probleem met deze materie, dat je machtsspelletjes speelt op die niveau’s en eens wat geld verduisterd, wat coke snuift of een keer naar de hoeren gaat nou jah allah dat hoort er wellicht wat bij in dat soort kringen.

   Maar dit soort politieke spellen bedrijven over de ruggen van misbruikte kinderen en mensenhandel dat is echt gewoon te onsmakelijk voor woorden. En het is ook echt een grote schande dat Nederland internationaal zo een belangrijke rol in het kindermisbruik en de mensenhandel speelt.

   Wat dat betreft heb ik ook geen goed woord meer over de NOS die door dit zo buiten de pers te houden in principe medeplichtig zijn aan dit alles. Op dit soort momenten heb ik stiekem toch altijd maar de hoop dat er zoiets als Karma bestaat.

   1. Je krijgt dan eigenlijk ook de volgende vraag: welke kennis bezit demmink, dat hij zo ingedekt wordt? Moet wel iets groots zijn?? Zitten er soms meerdere in dat clubje van pedofielen daar boven ?? Vele mogelijkheden, maar geen antwoorden. Mvg Paul.

    1. Als ik de patronen internationaal zo zie dan kan David Icke wel eens gelijk hebben gehad met zijn beweringen dan zijn dit soort pedofiele netwerken eigenlijk een systeem om de top van de machtspiramide onderling chantabel en controleerbaar te maken… In Engeland is de beerput al open gegaan incl. oude minsister presidenten en de BBC… In Nederland zal dat vast niet minder zijn…

     Misschien moeten we het wel niet willen weten maar goed dan laat je die misbruikte kinderen weer in de steek en dat lijkt me toch ook niet goed.

 25. Excuus voor de interuptie, ook antwoorden worden wel eens verduistert, en maken de blackmaillist alleen maar langer. Liever heb ik dat men de slachtoffertjes eens nakijkt op hun afkomst en kringen, want blijkbaar gaat het zonder de beoogde brillengazen man, gewoon door tot ze geen slachtoffertjes meer hebben! En dan zijn ze allen nat met beerput en al! Het kunnen immers ook mijn kinderen zijn, maar blijkbaar geven de dames mij ‘niet’ het respect en de waarheid over hun taxi en reis verhalen. Waarom weet Abraham waar de mosterd is?…. Ik weet het vanaf mijne geboorte? .

 26. Uit een uitgelekte email blijkt dat een voormalig assistente van Demmink, jonge, minderjarige jongens moest “regelen” voor haar baas.
  Zij ergerde zich hieraan en begreep niet dat Donner destijds de benoeming van Demmink tot Secretaris Generaal van Justitie (baas van Justitie en Politie) liet doorgaan.

  Nederland blijft halsstarrig in het beschermen van Joris Demmink, zo blijkt ook uit een recent artikel van het Katholiek Nieuwsblad. Deze kwestie zal tijdens het bezoek van de Turkse premier Erdogan niet worden aangekaart.

  Nu zijn er verrassende ontwikkelingen. Het schijnt dat Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt een email heeft ontvangen van een voormalig gevangenisdirecteur. Daarin schrijft hij dat tijdens een dienstreis naar Engeland van de toenmalige persoonlijk assistente van Demmink hij vernam dat ze er een enorme hekel aan had om minderjarige jongens voor haar baas te moeten “regelen”. Navolgend de betreffende email:

  Lees verder op:

  http://www.niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=4497:uitgelekte-explosieve-email-einde-joris-demmink-doofpot&catid=20:het-complot&Itemid=33

  1. Douwe, jammer dat de rechterkant van het zwarte gedeelte aan de rechterkant niet goed leesbaar is. Het maakt het lezen er niet gemakkelijker er op. Kun je dit veranderen ? Het pdf bestand geeft nl maar een gedeelte ? Verder blijkt hier maar weer uit, hoe verrot het zootje is. Dat ze daar in de regering toen destijds hun oog kleppen op deden. Je begint je dan wederom af te vragen, hebben ze zelf soms ook wat te verbergen ??? zoals die Donner en Ballin met zn kwijlbekkie, het zou me absoluut niet verbazen. Ik word er alleen maar misselijk van, maar andere kant wordt de deksel van de beerput steeds verder een stukje geopend. En dan niet te vergeten het katholiek dagblad, laten ze daar eerst maar eens beginnen hun eigen parochie bloot te leggen, dan hebben ze de komende jaren schrijfwerk genoeg. Mvg Paul.

   1. Ik heb het even wat aangepast en maar een link gezet naar het artikel.

    Ja ik wordt ook vrij onpasselijk van deze hele materie maar jah als we het er niet over hebben komen deze mensen ermee weg over de rug van verhandelde mensen en misbruikte kinderen… Ik geloof dat dit de minste van de twee kwaden is. Ik kan er vaak nog niet bij dat het er zo aan toe gaat in Nederland. Het is om je kapot voor te schamen. En idd wat die twee ministers bezielt…

    1. Dit is een stuk beter en je neemt ook nog minder ruimte in dat noemt men creatief bezig zijn. Prettig weekend. Mvg Paul.

 27. Een Diplomaat uit de VS is er inmiddels ook wel aardig klaar mee. Nog een bonusrondje voor Nederland in de buitenlandse pers. http://triblive.com/opinion/featuredcommentary/3713210-74/demmink-netherlands-justice?showmobile=false#axzz2PEIZ71dq 

  A significant political scandal is moving toward explosion in the Netherlands. The story behind it is so vile, and the Dutch government cover-up so energetic, that its broad exposure could cause the International Court of Justice, the primary judicial organ of the United Nations, to leave The Hague.

  The court’s building is an imposing edifice in a fenced, parklike setting, home to 15 judges. Nearby, amidst more Gothic architecture, sits the Netherlands’ Ministry of Security and Justice.

  In mushy Dutch political language, a ministry website states that their thousands of employees are “working toward a safer, more just society by giving people legal protection and, where necessary, intervening in their lives. … The law is about people.”

  This high-hat statement comes from a Justice Ministry led until recently by an alleged sexual predator — Joris Demmink. The quiet, balding, bespectacled bachelor was secretary-general of the Ministry of Security and Justice and commander of the National Police until he retired at age 65, with full benefits and official praise at a lavish dinner, just four months ago.

  For 30 years, Demmink was one of the highest-ranking law enforcement officers in the Netherlands, a perfect position from which to keep secret his alleged hobby of molesting young boys, sometimes as part of an organized group of EU pedophiles.

  A resolution pending on Capitol Hill, supported by Congressman Joe Pitts, the seasoned Pennsylvania legislator, would ban Demmink from ever entering the United States and would move the International Court of Justice out of the Netherlands.

  Demmink, however, is a friend of the powerful, including the Dutch royal family. The Netherlands’ Queen Beatrix’s personal lawyer is particularly close to Demmink. He and the royal family would have to be aware of the detailed allegations going back to the 1990s, when Demmink was director general for International Affairs and Immigration for the Netherlands, and was accused of raping a 14-year-old homeless child in Turkey.

  Demmink is believed to have preyed on poor and homeless boys in the Netherlands and other EU countries, particularly Turkey, for years, using the power and perquisites of his elite office — limousines, bodyguards, drivers and policemen to procure boys for sexual use.

  There have been some strong calls to investigate Demmink, including a multipage resolution asking the United States to support removing the International Court from The Hague. The resolution is a catalogue of horrors, detailing the alleged molestations of three boys.

  A videotaped statement from a Turkish police officer, Mehmet Korkmaz, in charge of security on three of Demmink’s visits to Istanbul between 1995 and 1997, said that he was ordered to pick up young “street boys” and bring them to Demmink for sexual abuse.

  The Netherlands Embassy in Washington says there is no proof of any of these allegations. That’s not surprising, since neither the young boys, nor the policemen, nor INTERPOL officers have ever been interviewed by Dutch authorities.  Read more: http://triblive.com/opinion/featuredcommentary/3713210-74/demmink-netherlands-justice?showmobile=false#ixzz2PIfivnhb 

 28. Vooral mensen die informatie aanleveren op de persoon aanvallen en onbetrouwbaar noemen en vooral niet kijken wat ze inhoudelijk te melden hebben… Een truc uit het boekje en al heel lang een drogreden. https://nl.wikipedia.org/wiki/Drogreden Ik zou zeggen lees de inhoud van wat mensen te vertellen hebben ongeacht vanuit welke bron het komt en gebruik je eigen gezonde verstand en doe vervolgens met de informatie wat je wilt.

  Ik neem aan dat lezers net als ikzelf prima in staat zijn om zelf informatie te verwerken en het op waarde te schatten. Of zoals een oude wijze het ooit zij. Trust your own common sense and allow others to do the same. 

  Want dat de NOS totaal onbetrouwbaar is of een BBC, heeft dit artikel zelf inmiddels wel aardig bewezen.
  Mensen zijn prima in staat om voor hunzelf informatie op waarde te schatten. Dus als je informatie wilt verwerpen puur op bron alleen en niet op inhoudelijke argumentatie doe dat dan vooral maar verwacht niet dat anderen dat ook gaan doen. Dat tijdperk is inmiddels afgesloten voor een boel mensen.

 29. Voor de liefhebbers, hier een hele set bronnen met inhoud zodat mensen lekker zelf even op speurtocht kunnen. 

  -) De Demmink Doofpot met een uitgebreid overzicht.
  -) Website – Het Haagse Complot over kindermisbruiknetwerken en Demmink.
  -) Op het Boublog zijn meer dan 150 artikelen te vinden over dit onderwerp.
  -) Een uitgebreid dossier: Affaire Joris Demmink: het feitenoverzicht.
  -) Micha Kat heeft op zijn site Klokkenluideronline vele artikelen.
  -) Onderzoeker Wim Dankbaar heeft veel geschreven op zijn blog over deze zaken.
  -) Zaplog heeft ook een indrukwekkend dossier hierover.
  -) Internationaal is er inmiddels de website arrestdemmink.com waarop veel informatie is te vinden waaronder een video van een vermeend slachtoffer van Demmink.

 30. Of dit mooie overzicht van 50 artikelen over Joris D. 
  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/50-shades-of-demmink-voor-wie-he.html

  “50 Shades of D.”: voor wie het nog steeds niet wil geloven, 50 artikelen over Demmink

  26-03-2013

  De Nederlandse ‘mainstream media’ brengen, naast het algemene wereldnieuws en de nodige marginale berichten over BN’ers, veelvuldig berichten op hun voorpagina’s over schokkende zaken als kindermisbruik, onethisch gedrag van ambtenaren of bestuurders, (onjuiste of onhandige) uitspraken van politici, misstanden bij de overheid, etc. Daar zijn onafhankelijke media voor, zou men denken. Hoe eigenaardig is het dan, dat die media zwijgen over een zich al jarenlang voortslepende zaak die al die elementen in zich draagt: de hoogste justitie-ambtenaar tegen wie zich beschuldigingen van kindermisbruik en onethisch gedrag hebben opgestapeld, waarover politici en bestuurders aantoonbaar hebben gelogen of de andere kant op gekeken, terwijl zich rond deze hele affaire een aaneenschakeling van misstanden heeft afgespeeld bij het Nederlandse ministerie van Justitie en talloze organen die daarmee verbonden zijn? Slechts één klein medium houdt dapper stand en schrijft als enige consequent over alle ontwikkelingen in deze zaak, waar de andere Nederlandse media volstrekt onbegrijpelijk de ogen sluiten en er het zwijgen toe doen: het Katholiek Nieuwsblad.

  De zaak Demmink gaat vele jaren terug. Demmink werd in 2002 benoemd tot secretaris-generaal van Justitie, de hoogste ambtelijke functie bij dit ministerie. Zijn benoeming was opmerkelijk want hij was bepaald niet van onbesproken gedrag, zijn pedofiele geaardheid was een bekend gegeven en in zijn vorige functie, directeur-generaal Internationale Aangelegenheden en Vreemdelingenzaken, was er al voldoende voorgevallen om hem voor deze functie onomwonden te passeren. Zo was zijn naam in verband met misbruik van minderjarigen opgedoken in politie-onderzoeken, en had hij zich in bedenkelijk intensieve mate bemoeid met het zgn. Rolodex-onderzoek, in het kader waarvan de toenmalige BVD ook de nodige meldingen binnenkreeg over Demmink’s strafbare seksuele escapades.

  Wat heeft Donner bezield
  Bij zijn benoeming onderzocht de AIVD ‘ongeveer 40 geruchten over de levenswandel van Demmink’. De MIVD, de zusterdienst bij Defensie, had op grond hiervan eerder zijn benoeming als SG op dát departement tegengehouden. Zijn voorganger Harry Borghouts verzette zich hevig tegen zijn benoeming, maar minister Donner drukte de aanstelling van Demmink erdoor alsof zijn eigen leven ervan afhing. Wat bezielt een minister van Justitie om zo iemand aan het hoofd van zijn departement te benoemen? De topman van Justitie moet van onbesproken gedrag zijn, zou men aannemen.

  Met regelmaat bleef Demmink in opspraak komen. Nieuwe aanklachten wegens seksueel misbruik. Een schandaal met meer dan € 18.000 aan declaraties voor eten en (veel) drank, zonder schriftelijke verantwoording. Publicaties over bezoeken aan het Eindhovense Anne Frankplantsoen met zijn dienstauto, en de daaruit voortvloeiende onbetamelijke contacten op de achterbank. En het onder druk zetten van Nederlandse media die na diepgaand onderzoek naar Demmink op de valreep voor publicatie plotseling, en anders onverklaarbaar, besloten de berichtgeving achterwege te laten. Elk afzonderlijk incident zou voldoende zijn om een bewindspersoon te laten aftreden, een zwemleraar in de cel te laten belanden of iedere andere burger te laten ontslaan door zijn werkgever en uit zijn woning te laten verdrijven door woedende buurtbewoners.

  Mondjesmaat brachten de MSM toch eens een bericht over Demmink, zoalshet AD in oktober 2012. Nieuwe feiten over Demmink’s contacten met jongenspooiers in de jaren ’80 leidden ertoe dat Demmink’s door de Staat gefinancierde topadvocaat een bodemprocedure aankondigde. Juridische stappen werden echter pas gezet toen een speciaal opgerichte stichting voor onderzoeksjournalistiek zich met de zaak ging bemoeien. Want ondanks de stortvloed aan beschuldigingen heeft Demmink altijd alles langs zich heen gegaan en nooit enige poging gedaan zijn onschuld aan te tonen. Wel is bij justitie veel gebeurd om zijn schuld niet aantoonbaar te maken: reisdocumenten over zijn bezoeken aan Turkije, bijvoorbeeld, werden om vage redenen allemaal vernietigd.

  Het ene na het andere medium heeft zich het zwijgen laten opleggen. En ook de politiek: als eens een enkeling Kamervragen durft te stellen, laat die zich al snel met een kluitje in het riet sturen. Zelfs grote ophef in de Verenigde Staten van Amerika, een hoorzitting van het Amerikaanse congres, demonstraties in Washington en New York: de Nederlandse media én politiek doen nog steeds of hun neus bloedt. De bladen die prat gaan op de meest sensationele voorpaginaverhalen, hebben over Demmink nooit –of vanaf enig moment niet meer– durven schrijven. Dat kan alleen maar het gevolg zijn van grote druk, niet van het edele beginsel ‘iemand is onschuldig zolang zijn schuld niet is aangetoond’. Toen CDA Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt het recent wél aandurfde om de zaak Demmink weer op de agenda te krijgen, werd hij al snel door de oud-justitieministers Hirsch Ballin en Donner onder druk gezet daar onmiddelijk mee op te houden.

  Wie nog steeds denkt dat Demmink het slachtoffer is van een of twee geruchten van rancuneuze individuen, zou eens de tijd moeten nemen voor de 50 artikelen die in een bestek van nog geen 5 maanden zijn verschenen op de website van Katholiek Nieuwsblad. Noem deze artikelen gerust ’50 shades of D.’: de affaire-Demmink is er ranzig genoeg voor!

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/

 31. Tjonge wat een rare reactie weer. Heb je mijn link wel gezien ? Ricard W. Carlson is een aartsconservatieve neocon, die een colum heeft in een main stream krant. Normaal gesproken zou jij juist dat soort mensen niet vertrouwen, maar blijkbaar vind je hem een betrouwbare bron en de NOS niet.
  Carlson (en andere extreem conservatieven in de USA) zien liever niet dat het internationaal gerechtshof in Den Haag zit, vandaar dat dat verhaaltje hem zo goed uitkomt. 
  Terzijde : misschien valt het jezelf niet meer op maar je reageert wel erg fanatiek als je op foutjes wordt gewezen.

  1. Waar ik nogal moe van word Henk is dat jij bij mij de indruk wekt dat je denkt dat je andere mensen moet vertellen welke informatie ze wel en niet zouden moeten geloven en dat puur op basis van het aanvallen van een bron en niet kijkend naar de inhoud van wat die bron eigenlijk te melden heeft. Beide reacties van je zeggen 0 over het oorspronkelijke artikel, de open brief aan de NOS, en ze zeggen ook 0 over de inhoud van de bronnen die je aanvalt…  

   Wellicht snap je het concept van de drogreden niet en informatie afschrijven alleen maar op bron. Het is altijd al een drogreden geweest en zal dat ook altijd blijven. En dan wek je ook nog bij mij de indruk dat je vervolgens denkt ook nog eens mij te moeten vertellen welke mensen ik wel en niet zou dienen te vertrouwen… Vind je het heel erg als ik dat zelf blijf uitmaken?

   Heb je het zelf echt niet door dat jezelf met dit gedrag vrolijk een onderdeel van the thought police vormt?… Serieus neem de lijst met drogredenen nog eens rustig door en hou die eens in je achterhoofd de volgende keer dat je naar het journaal kijkt. 

   In mijn ogen ben jij bezig met gedachte politie omdat jij voor andere mensen wilt bepalen welke informatie ze wel of niet serieus zouden moeten nemen en je beperkt je hierbij op wat hoort en wat mensen over andere mensen vinden. Dat is in mijn opinie ongeveer het meest onnozele wat je kunt doen. Zolang jij alleen maar informatie op bron afschrijft inplaats van gewoon de inhoud van nu deze man te weerleggen schieten we echt niets op. 

   Ik haal mijn informatie uit heel veel bronnen van Niburu tot de BBC,  van de Dalai Lama tot Alan Watts, van Desmond Morris tot The Hitchhikers Guide to the Galaxy etc. Net als veel andere mensen bekijk ik informatie, onderzoek ik zoveel ik kan en geloof ik niets en pluk er dan uit waar ik wat mee kan en probeer zo mijn voortbestaan zo goed mogelijk uit te breiden. Doordat ik denk dat andere mensen daar ook toe instaat zijn hoef ik me niet druk te maken over of informatie wel uit de “goede” bron komt. 

   Ik kijk naar de inhoud van wat die bronnen te zeggen hebben, kijk of ik daar wat mee kan en in het patroon past wat ik van de wereld heb opgebouwd en als iets dan nuttig is in mijn opinie plaats ik dat. En het zal je verbazen wellicht maar de meest bizarre en verafschuwde personen kunnen buitengewonen constructieve ideeen hebben (Een bepaald oud dictator en snelwegen en kinderbijslag bijvoorbeeld) en de meest aanbidde mensen en op TV vereerde mensen in een maatschappij kunnen een kast vol lijken hebben en misdaden begaan hebben waar je u tegen zegt. (Vaticaan en stelselmatig internationaal kindermisbruik bijv. of een prins van Oranje die steekpenningen van de wapenindustrie aanneemt, of in dit geval Nederland als spil in de internationale mensenhandel en een topman van justitie die internationaal in het nieuws is vanwege kindermisbruik/verkrachten van minderjarige jongens en waar in Nederland hier nog nooit een degelijk onderzoek naar is gedaan, of een TV beroemdheid als Savile bij de BBC waarvan zijn kindermisbruik al 40 jaar in de doofpot was gestopt totdat de beerput toch barsste) Kortom iedereen roept dingen die waar en onwaar zijn en het is aan mensen zelf om informatie te verzamelen en daarmee een voor hun correct beeld van de wereld mee op te bouwen.

   Dus mijn advies is als je wilt reageren en mensen wilt vertellen dat ze informatie niet serieus moeten nemen doe dat dan op de inhoud en niet op de bron van die informatie. Want inhoud proberen af te schrijven puur op bron is argumenteren op de man en dat is een drogreden en daar leert niemand wat van. Daarom ben ik er ook nogal fel op. Het is zinloos in mijn opinie om uberhaupt op dat niveau te gaan discusieren.

   Echter argumenteren op de inhoud van zaken en het uitwisselen van inhoudelijke standpunten is iets waar mensen wel wat van leren en dan hebben we het over ideeen en gedachten zelf en daarbij is de bron eigenlijk totaal onbelangrijk. Is 3D printen een beter of slechter idee als Hitler of Beatrix het bedacht zou hebben?.. nee idd niet. De bron van informatie is in die zin dus vrij onbelangrijk, het is de inhoud en de argumentatie die teld en dat is dus het niveau waarop ik graag discussies voer omdat we daar wat van kunnen leren. 

   Verder vind ik het prima dat jij het als foutjes ziet als ik mijn informatie uit bronnen haal waar jij blijkbaar wat op tegen hebt maar ik denk eerlijk gezegd dat je me dan nog op een heleboel andere fouten gaat betrappen. :-) Daarbij zijn er een heleboel lezers hier met totaal verschillende achtergronden. De een komt dagelijks op Niburu en volgt David Icke en de ander kijkt het liefst naar de NOS en Pauw en Witteman. Het iedereen naar de zin maken zal toch niet lukken en dat is niet het doel van journalistiek in mijn opinie. Sterker nog het doel van journalistiek is juist om mensen in contact te brengen met nieuwe informatie, nieuwe standpunten, andere wereldbeelden zodat ze zelf eens wat verder gaan denken. Als mensen zoals jij dan informatie naast zich neerleggen omdat jij de keuze maakt die informatie niet betrouwbaar te vinden dan lijkt me dat prima. Een ander maakt daarin wellicht een andere keuze en dat is ook prima.

   Alan Watts zei het ooit al mooi dat je juist andere polen nodig hebt om te kunnen bepalen waar jezelf staat. Daarom zijn inhoudelijke discussies ook al zijn de deelnemers het volledig met elkaar oneens juist de meest leerzame. Maar goed zoals ik al eerder zei dat werkt alleen als je op het niveau van inhoud en argumentatie, gedachtes en ideeen gaat zitten. Als je op het niveau gaat zitten van welke bronnen we wel en niet zouden moeten geloven dan zit je op het niveau van, heksenverbrandingen,  censuur en Thought Police waarbij de gelijk van iemand niet op inhoud maar op maatschappelijke positie wordt afgewogen en dat is eerlijk gezegd letterlijk middeleeuws en vanuit een kennisvergaringsperspectief volkomen zinloos.  

   Dus samenvatting. Reageer op inhoud en discussier op dat niveau. Denk zelf na, geef anderen het recht hetzelfde te doen. En vermijd drogredenen zoveel mogelijk omdat niemand daar op termijn iets van leert en je dan verzand in een welles nietes spelletje gelijk hebben inplaats van het uitwisselen van inhoudelijke standpunten.

   1. Waar ik een beetje moe van wordt is dat jij volkomen willekeurig bronnen serieus neemt of juist niet. Als ze iets vertellen wat in jouw straatje past zijn ze visionair en geweldig, als ze iets vertellen waar jij het niet mee eens bent zijn het domme gemanipuleerde MSM-bronnen. Op die manier kan je iedere willekeurige mening ‘onderbouwen’.

    1. En daarom moet je dus discusieren op het niveau van de inhoud en niet op het niveau van de bronnen. Nu kom je weer met een setje drogredenen de zogenaamde stropoppen. http://nl.wikipedia.org/wiki/Stropopredenering Je legt mij woorden in de mond of een werkwijze en doet vervolgens alsof dat een algemene waarheid is… Wederom een heel oud en bruikbaar trucje maar wederom een drogreden en iets waarmee we een inhoudelijke discussie niets dichter bij brengen.

     Misschien is dit een generatiekloof dingetje maar ik vind het NOS, de BBC of een CNN niet betrouwbaarder dan Niburu, een PressTV of een Russia Today en ik vind een conservatief ook niet minder betrouwbaar dan een liberaal of een communist onbetrouwbaarder dan een kapitalist of een Moslim aardiger dan een Christen. Zolang je op het niveau van maatschappelijke status en stempels en dat soort verdeel en heers trucjes blijft hangen en daarop wil gaan baseren welke informatie je wel en niet moet geloven dan wordt je altijd voor de gek gehouden. Informatie aannemen of verwerpen op het beeld wat anderen zogenaamd hebben van die bron is in mijn ogen totaal zinloos. Dat kan een keuze zijn maar je mist dan een boel leuke dingen en informatie in het leven is mijn ervaring. 

     Als jezelf informatie bekijkt ongeacht de bron en dan voor jezelf je gezonde verstand erop loslaat en de waarheid achter dingen zoekt en je eigen onderzoek doet dan kan het nog steeds zijn dat je voor de gek wordt gehouden maar dan doe je dat teminste zelf. En ik zal de laaste zijn die uitsluit dat ik mezelf dus ook prima voor de gek kan houden. Maar om mij daarvan te overtuigen of terug op het rechte pad te brengen, zul je dan wel met inhoud moeten komen en niet met een setje drogredenen zoals argumenten op de man/bron inplaats van op de inhoud, en prachtige stropopredeneringen uit de kast te trekken die kant nog wal raken.

     “Kijk rechtstreeks naar de dingen, naar het leven en naar anderen;
     kijk niet door een waas van vooroordelen, een sluier van angst  of de interpretatie van een ander”
     De Weg naar Geluk

      

 32. “Als je zelf informatie bekijkt ongeacht de bron en dan voor jezelf de waarheid achter dingen zoekt en je eigen onderzoek doet dan kan het nog steeds zijn dat je voor de gek wordt gehouden maar dan doe je dat teminste zelf. ”
  Daar kan ik me in vinden. Dus in dit geval zou je iets terughoudener moeten zijn wat betreft beschuldigingen van kindermisbruik. Het zou namelijk zomaar kunnen dat al die verhalen over Demmink vooral afkomstig zijn van Jan Poot (demminkdoofpot, katholiek nieuwblad neemt het klakkeloos over) en Misha Kat.
  ( http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/3/Journalist-Micha-Kat-veroordeeld-voor-bedreiging-en-belediging-1191538W )
   

  1. Ik heb mijn eigen onderzoek gedaan Henk en ben daarmee tot dit artikel gekomen. Ik denk dat inplaats van mij en andere lezers hier te denken te moeten vertellen wat ik wel en niet voor informatie zou moeten gebruiken, welke bronnen ik wel en niet zou moeten vertrouwen of wat voor artikelen ik wel of niet zou moeten schrijven het wellicht verstandiger is je eigen onderzoek te doen en dan je eigen conclusies moet gaan trekken en wellicht je eigen artikels zou moeten publiceren. Ik verlang echt niet van je dat je mijn artikel als ultieme waarheid aanneemt over dit onderwerp. Zie het meer als een verslag in mijn eigen speurtocht rondom dit gebeuren en doe ermee wat je wilt. Die vrijheden heb jij en wij allemaal gelukkig  tegenwoordig en ik zou je willen aanmoedigen daar gebruik van te maken. Welkom in de tijd van het open internet. ;-)

   Als jij dan met artikelen komt die heel anders zijn dan waar ik ben uitgekomen lijkt me dat prima dan doe je dat op je eigen integriteit zoals ik door mijn eigen integriteit te volgen bij dit artikel ben uitgekomen.

   Dit is een overzicht van de informatie die mij geleid hebben tot het schrijven van dit artikel. Nog even extra op de eerdere bronnen die ik al gaf of de overzichten van artikelen op het katholiek nieuwsblad bijvoorbeeld. 

   -) Helsinki Commissie Washington – Videoverslag van de hoorzitting
   -) Helsinki Commissie Washington – Transcript van de hoorzitting
   -) Nu.nl artikel – Kritiek vanuit Europa op Nederlandse aanpak Demmink Affaire
   -) Radio 1 – Raad van Europa wil opheldering over onderzoek top-ambtenaar Justitie
   -) NBCnews – Sweeping child abuse scandal shakes BBC and other British institutions
   -) Huffington Post – A Powerful Pedophile
   -) Boek – Kinderen te Koop door Marcel Vervloesem
   -) Het parallelle universum van de 1% media
   -) Is de Nederlandse rechtstaat corrupt en chantabel?
   -) Kindermisbruik door de elite
   -) Argusoog Radio - Het internationale kinderhandel en -pornonetwerk en de rol die Nederland hierin speelt

   Bekijk het voor jezelf, lees het boek van Marcel Vervloesem Kinderen te koop eens,  zoek eventueel andere bronnen en kom dan met je eigen verhaal zou ik zeggen. Of kom met een inhoudelijke weerlegging van dit bronmateriaal en als je mij daarvan kunt overtuigen dan pas ik graag dit artikel aan. :-)  Misschien kun je het Amerikaanse Congress en de 47 ministers van Buitenlandse zaken in Europa dan ook direct even aanschrijven en ze uitleggen dat Nederland niet een corrupt en chanteerbaar justitieel apparaat heeft gehad en dat we niet daadwerkelijk een spil zijn in de internaitonale mensenhandel en het kindermisbruik. 

   Maar zolang je met drogredenen blijft aankomen als bronnen aanvallen en stropopredeneringen inplaats van gewoon de discussie op de daadwerkelijke inhoud op te zoeken denk ik niet dat een verdere voortzetting van deze discussie erg leerzaam is. 

   Misschien kun je NUjij.nl eens proberen? ;)

   1. Nou,nou, je bent nog steeds wel heel erg zeker van je verhaal merk ik, en dat met zo weinig betrouwbare informatie…
    Maar goed, als je voor de gek wordt gehouden doe je het in ieder geval zelf.
     

    1. Wat maakt het jou uit hoe zeker ik van mijn zaak ben en wat heeft dat te maken met iets? Je moet niet mij tot bewaarder maken van of een verhaal voor je wel of niet waar is, die verantwoordelijkheid ligt echt bij jezelf. Je kunt mijn verhaal lezen en de bronnen vinden hoe ik tot dat verhaal gekomen ben, moet je bij het journaal of de telegraaf eens om komen. :)

     Het is vervolgens jouw verantwoordelijkheid wat je met die informatie wilt doen. Als je het verhaal de moeite vind en de bronnen gebruikt als startpunt om je eigen onderzoek te doen in deze materie mooi. Als je mijn verhaal niet wilt geloven en de bronnen wilt afdoen als onbetrouwbaar voor jezelf ook mooi. Je handelt dan iig vanuit je eigen integriteit en als mensen dat doen ben ik de laatste om te zeggen dat ze wat anders moeten doen.

     Als je echter denkt dat het verhaal van mij niet klopt dan vraag ik je inhoudelijk te reageren zodat we onze wereldbeelden en hoe we daartoe gekomen zijn kunnen vergelijken en dan kunnen we eventueel wat leren van elkaar. Zo moeilijk is het echt niet. Inhoudelijk argumenteren is te leren.

 33. Vanavond op RTL4 nieuws, verbod op pedoclub Matijn opgeheven. http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2013/04_april/02/binnenland/hof-verwerpt-verbod-pedovereniging-martijn.xml
  Daarnaast heb ik zo nog eens rondgesnuffeld bij Martijn.org Ze bieden je ook nog een website account aan voor een bedrag. Ieder moet zelf maar invullen wat je dan hier weer mee kunt doen. Het gaat mij nu onderhand te ver boven mijn pet. Ik begin steeds meer de indruk te krijgen, dat 3/4 van justitie het zelfde laken en pak is als demminck, diep treurig en dat in een rechtsstaat als nederland. Mvg Paul.

 34. Ja op zich is er natuurlijk vrijheid van vereniging in Nederland en als Martijn zich verder aan de wet houdt dan moet dat kunnen. Pedofilie is natuurlijk wat anders dan kindermisbruik. Je zult maar dat soort gevoelens hebben, lijkt me ontzettend naar iig voor die mensen en misschien is het dan op zich beter dat die mensen hun ei ergens kwijt kunnen zeker als dat kindermisbruik kan voorkomen. Maar goed het geeft idd te denken over het hoe en wat en het lijkt me heel verstandig een vinger aan de pols te houden daar. Maar je hebt dan iig enige controle op de materie. Voor de doofpotten van Justitie zelf heb ik meer angst juist omdat dat allemaal in het donker gebeurt met 0 openheid. En dat is idd zeer triest dat dat nog steeds kan in Nederland.  

 35. De mainstream media ontmaskert zichzelf nog weer eens een keer hoor. Hoe bizar zeg. 

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/stand_nl_ncrv.html

  Aluhoedjes aller provinciën verzamelt u. Om nochtans onbekende redenen heeft Stand.nl, een radioprogramma van de NCRV, een gevoelige stelling over de affaire Demmink subiet aangepast. Of Beatrix zelf achter deze deerniswekkende censuur en doofpotterij zit weet niemand. Op 31 maart (cache) was de stelling, nou goed, de vraag: ‘Spreekt Opstelten de waarheid dat er geen bewijzen tegen Demmink zijn gevonden?’ Daarop antwoordden een paar honderd zielen die niet geloven in de verhalen van Opstelten en vrindjes snoeihard NEE. Als u nu live gaat kijken op de weblogsite ziet u pardoes de volgende stelling staan: ‘Het is onduidelijk of Opstelten de waarheid spreekt wanneer hij zegt dat er geen bewijzen tegen Demmink zijn’. Daarop zegt iedere Demmink-watcher natuurlijk keihard JA. Met andere woorden: middenin de stemming is de stelling omgedraaid. Aldus draait de voorlopige uitslag van de stemming volledig om. Inmiddels mág er niet eens meer gestemd worden. Manipulatie! Censuur! Kamervragen! Nu!1! (via)

  1. Zelf vind ik dit spel van intriges, gevaarlijker als een wapen oorlog. Dit laatste is duidelijk waarneembaar, pedofilie werkt te veel ondergronds en daar maakt men dankbaar gebruik van. Dus ook de vereniging Martijn. De ondergrondse netwerken die deze mensen gebruiken, met de ene beveiliging na de andere is ongekend groots. Je zou er eigenlijk eens een stel goede hackers op moeten zetten, ik denk haast zeker te weten dat wat dan boven water komt menig mens zich rot zal schrikken. Maar niet alleen de pedofilie maakt gebruik van deze ondergrondse netwerken, israel, palestijnen, fundamentalisme (Osama bin Laden) maken hier veelvuldig gebruik van. Je moet door vele encrypties heen, dat kan alleen maar als je de sleutels bezit. Mvg Paul.

 36. Nog even wat interessante links overhevelen naar deze tweede pagina van de discussie. 

  Iemand merkte ooit op dat als de Demmink Doofpot/Beerput in Nederland open zou barsten ook het Nederlandse koningshuis direct wordt opgeblazen en deze persoon gaf deze links erbij. 

  -) De oud-hofadvocaat van Beatrix, Frits Salomonson is tenminste bewezen zeer dubieus gebleken rond kindermisbruik. http://www.boublog.nl/23/07/2008/mr-frits-salomonson-hof-advocaat/
  -) En je hebt de verhalen van het Ronde Huis te Nunspeet dat eerdere generaties van het koningshuis bij kindermisbruik betrokken zouden zijn. http://rondehuis.blogspot.no/2011/03/was-is-er-sprake-van-een-grootschalig.html 
  -) En ook circuleert en een Clausgate over het internet met geruchten in deze richting. 
  http://www.argusoog.org/clausgate/ 
  -) En tot slot lijkt Marcel Vervloesem die al 20 jaar onderzoek doet naar internationale kindermisbruiknetwerken ook aan te geven in deze uitzending van Argusoog dat er directe links zijn met zoals hij het noemt het gekroonde huis. 
  http://www.argusoog.org/extra-uitzending-argusoog-radio-met-marcel-vervloesem/ 

  Of het waar is durf ik niet te zeggen maar de informatie is iig de moeite waard om eens te bekijken en als we zien hoe Demmink en zijn praktijken worden afgedekt lijkt het toch echt vrij duidelijk te zijn dat hij vrienden op hoge plaatsen heeft die hem wellicht noodgedwongen uit alle macht de hand boven het hoofd moeten blijven houden. 

   1. Serieus Henk?.. Gewoon nog een keer vrolijk een bron proberen zwart de maken om zo de aandacht proberen af te leiden van de inhoud waar ze mee komen? Waarom kijk je de video van het Helsinki Comitee niet gewoon even en reageer daar eens inhoudelijk op. Hoe Nederland internationaal door het slijk gaat voor een comissie in de VS…

    Dezelfde drogreden methode gewoon drie keer inzetten. Als het de eerste 2 keer niet gelukt is gewoon een derde keer proberen? Wonderbaarlijk werkelijk…

    Ooit erover nagedacht dat als je de top van Justitie en andere hoge kringen van kindermisbruik beschuldigd zij hun mannetjes gaan inzetten om je zwart te maken in een poging hun eigen straatje proberen schoon te vegen? Zowel Micha Kat als Marcel Vervloesem worden regelmatig op verschillende manieren geintimideerd, lastig gevallen en zwart gemaak. Beide hebben zelfs een tijd in de cel mogen doorbrengen vanwege hun explosieve onderzoek waarbij nogal wat hooggeplaatste Nederlanders en Belgen voorbij komen die zich schuldig blijken te maken aan kindermisbruik en het justitiele apparaat zelf nogal een compromiterende factor lijkt te zijn zoals in Nederland met Demmink. 
     
    Ik zou zeggen kijk naar de inhoud. Lees het boek van hem eens door.
    -) Boek – Kinderen te Koop door Marcel Vervloesem 

    Of luister naar zijn verhaal op argusoog radio
    -) Argusoog Radio - Het internationale kinderhandel en -pornonetwerk en de rol die Nederland hierin speelt 

    En kom dan voor de lol eens met inhoudelijke argumenten op de inhoud van het boek of deze radioserie. Waar gaat deze man inhoudelijk volgens jou de fout in, welke redenaties van hem kloppen niet? Kom met inhoud en argumenten en niet met drogredenen.  

    Dit is gewoon zo een in trieste techniek die je aan het gebruiken bent. Scientology doet precies hetzelfde nooit ingaan op de kritiek die tegen je wordt geuit maar altijd proberen de bron van de informatie zwart te maken zodat je de discussie en aandacht van de inhoud kunt afleiden. Serieus ga lekker nujij.nl weer voltrollen. ;-)

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Trol_(internet)
     

  1. Och jah en daar is de stropoptechniek ook weer. Dat hadden we ook nog maar twee keer eerder gezien. Nu stropop je me opeens weer in de schoenen dat ik Marcel Vervloesem een held vind. Het maakt mij niet uit of hij superman is of een pscychiatrische patient. Wat mij wel uitmaakt is het verhaal wat hij verteld dus de inhoud en niet de bron. In zijn boek kun je dat lezen en in de show van argusoog kun je naar hem luisteren. 

   Het enige wat je alleen maar doet is bronnen proberen zwart te maken en je gaat nooit inhoudelijk op de materie in waarom wat die bronnen dan zeggen niet waar zou zijn.

   Waarom val je de reputatie en niet de inhoud van de bronnen aan?

   Wat je doet is gewoon een goedkope truc, het is volgens de wikipedia een drogreden en dat heb ik je al 2 keer uitgelegd. Dit is een strategie die standaard wordt toegepast door o.a. een Scientology kerk… En er zijn ook hele makkelijk trucjes om dan gewoon weer naar de inhoud van de discussie te gaan. 

   Aan jou wat vragen om bij die inhoud te blijven.

   1) Heb je de Video van de Helsinki Commisie gezien? Zo ja wat denk je daarvan. Geef daar eens een inhoudelijke reactie op. 

   2) Heb je naar de radioshow van Argusoog geluisterd? Zo ja wat denk je ervan? En als je denkt dat wat zij bespreken niet waar is, kom dan a.u.b. met inhoudelijke argumenten. Vervloesem komt daar uitgebreid aan het woord. Wat voor beeld krijg je van hem in die radioshow? Een rustige man die weet waar hij het over heeft of wat anders? Heb jij redenen aan te nemen dat hij al die details en namen en connecties die hij daarin geeft uit zijn grote duim zuigt? En als je hoort op welk niveau hij mensen in dit internationale kindermisbruik netwerk linkt en ziet wat er recent in Engeland is boven komen drijven… Kortom wat denk je van deze anderhalf uur radio?

   3) Heb je de documentaire van de Huffington Post bekeken? Zo ja wat denk je daarvan? En wat vind je ervan dat Nederland daar internationaal in een zucht wordt genoemd met twee andere kindermisbruikschandalen op hoog niveau?

   Ik wacht je inhoudelijke reactie met spanning af. 

 37. Douwe, je linken gelezen te hebben, bevestigd eigenlijk al dat het ondergronds netwerk tm het heden in ieder geval perfect werkt. En de eerste die het echt zou openbaren, gaat stiekem tussen de coulissen door verdwijnen en zul je daar nooit meer iets van horen. Het is mijn onmachts gevoel in dit gegeven om er ook maar een zinnig woord bij te bedenken. Vanavond bij RTL4 nieuws kwam de hulp aan pedofielen voorbij, ook zo’n mismakelijk idee. Ik noem die wereld maar de ziekte van de geest, want niets is de mens vreemd. Dus moeten we toch die hackers maar eens aan het werk stellen, betaald uit de regeringskas, maar ook hier zul je dan weerstand tegen komen. Kan maar een woordje netjes voor vinden, minachting naar het kind toe, maar ze mogen van mij allen gecastreerd worden, kunnen ze nog dienst doen RK kerk als castraten. Mvg Paul.
  http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2012/09_september/28/binnenland/succesvolle-start-hulplijn-pedofielen.xml
   

  1. Ja het is echt supertriest deze hele materie. Maar goed een veel beter pressiemiddel om macht uit te oefenen in bepaalde cirkels kan men zich amper voorstellen. En idd wat je zegt het is ook niet eens nieuw het netwerk heeft tot nu toe perfect gewerkt blijkbaar. En wie weet misschien komen ze er ook nu wel weer mee weg. Ik vraag me alleen wel af hoe je jezelf als je dat doet nog in de spiegel aan kunt kijken. Of als je met deze mensen werkt hoe je dat doet. Je ziet gelukkig dat er toch wel mensen zijn die daar niet meer tegen kunnen en wel uit de school klappen. Wat dat betreft zou het mooi zijn als meer van dit soort mensen naar voren zouden komen, de rug zouden rechten en hun verhaal doen. 

   https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/gevangenisdirecteur-meldt-assist.html

   Gevangenisdirecteur meldt: Assistente Demmink moest jongens regelen

   20-03-2013

   Een persoonlijk assistente van Joris Demmink moest voor hem afspraken regelen met minderjarige jongens. Dat gebeurde toen Demmink directeur generaal buitenland op het Ministerie van Justitie was. De vrouw deed hierover haar beklag tijdens een dienstreis met ’topambtenaren, waaronder Rita Verdonk, naar Engeland. Eén van hen heeft onlangs het in de Demmink-zaak zeer actieve CDA-kamerlid Pieter Omtzigt in een mailgeïnformeerd.

   Het betreft een voormalig gevangenisdirecteur die uit eigen waarneming meldt dat de assistente van Demmink ‘bijzonder geërgerd’ was over het feit dat zij voor haar baas afspraakjes had moeten regelen met ‘jonge, minderjarige mannen’. In zijn mail aan Omtzigt voegt hij daar aan toe: ‘Het staat mij bij dat het vooral om jonge mannen ging uit Thailand’. Het voorval speelde zich af in 1993 of daaromtrent. Tot zijn reisgenoten behoorden o.a. collega-gevangenisdirecteuren alsmede Rita Verdonk. Dat laatste blijkt uit een email van Omtzigt waarin ook de naam van de assistente wordt genoemd: mevrouw Storm van ’s-Gravesande.

   De laatste tijd was CDA-kamerlid Pieter Omtzigt zeer actief inzake de affaire Demmink. Hij bestookte de bewindslieden Opstelten en Timmermans met vragen en uitte zich in duidelijke taal op o.a. Twitter. In zijn mail aan Omtzigt vraagt de gevangenisdirecteur zich af wat voormalig minister Donner heeft bezield om een man te benoemen die ’kennelijk een risico vormt’. Ook zegt hij verbaasd te zijn over het feit dat ‘naar de vermeende pedofiele kontakten van deze ex SG geen officieel recherche-onderzoek is gedaan – er wordt om minder een formeel onderzoek ingesteld’.

   Eerst Donner en daarna Hirsch Ballin hebben Omtzigt onlangs gewaarschuwd zich van verdere acties inzake Demmink te onthouden. Kennelijk voelt Omtzigt zich ook geïntimideerd door Turkije. Afgelopen weekend meldde hij als Nederlandse volksvertegenwoordiger naar aanleiding van de Demmink-zaak in de gaten te worden gehouden door de Turkse geheime dienst.

   Erdogan bezoekt 21 maart a.s. Nederland met een pakket eisen o.a. over de opvoeding van Turkse kinderen in Nederland. Deze krachtige staatsman zou Nederland ook iets kunnen aanbieden, met name de lijst met data van bezoeken van Demmink aan Turkije. Tenzij onze regering niet over deze gegevens zou willen beschikken. Volgens het NRC hoofdredactioneel artikel ‘Het Turkse ongenoegen’ van 18 dezer heeft onze vice-premier een “prestigestrijd” uitgelokt door ondiplomatieke uitlatingen over de kwestie Yunus. Wat is daaraan verkeerd? Het is immers NRC zelf dat in hetzelfde artikel stelt “Erdogan heeft al vaker laten zien dat hij in het diplomatieke verkeer de confrontatie niet schuwt.” Het zou Asscher (en de PvdA) sieren als door zijn optreden Erdogan de verblijfsdata van Demmink beschikbaar zou stellen.

   Te bizar toch, in wat voor wereld leven we zo langzamerhand…
   Nou ja we zullen wel zien, ik heb het idee dat het internet telkens meer terrein aan het winnen is. En eerlijk gezegd kan me die daders niet eens zo veel schelen. Maar dit moet gewoon goed worden uitgezocht en de rol die Nederland speelt in de mensenhandel en het kindermisbruik moet gewoon zo snel mogelijk stoppen. Elke dag dat dit doorgaat kunnen er nieuwe slachtoffers gemaakt worden en dat kun je als Nederlander toch eigenlijk niet laten gebeuren in je eigen land als er zoveel informatie is… Ik wordt er onpasselijk van.

 38. Vanmorgen weer een arikel in de krant:
  http://www.levendmechanisme.nl/pdf/LC-05-04-2013-Fors-meer-meldingen-kinderporno.pdf
  Verder een @mail geschreven naar de redactie van de krant:

  Afz:

  P.R. de Kloe

  Leeuwarden
  prdekloe@lijbrand.nl

  abbonee nr: 764805

  website: http://www.levendmechanisme.nl/index.htm

  Aan:

  Redactie van de Leeuwarder Courant
  Te Leeuwarden

  Onderwerp:

  Pedofilie

  Leeuwarden, 05-04-2013.

  Beste Mensen,

  Naar aanleiding van Uw stuk over kinderporno, hiermede mijn schrijven.
  Laat duidelijk zijn, dat ik me terdege bewust ben van het gegeven, dat het een zeer beladen onderwerp is.
  Maar laat ook duidelijk zijn, dat het een beerput is, die zijn weerga niet kent.

  Og, is aangesloten bij visionair.nl, U vindt de link onder aan dit schrijven, hier is een ruime discussie ontstaan betreffende pedofilie met als uitgangspunt Joris Demminck.

  Hieruit blijkt tot dusver, dat in de hogere regionen, lees oa de elitaire (macht(en), dat het in deze groep zeer diep ingeworteld is.

  Is het mogelijk dat een van Uw redactie leden, hier eens wat dieper op in kan gaan en er mede een stuk over zou kunnen schrijven in de LC ?

  Als U op mijn website klikt en hier het voorwoord leest, weet U in grote lijnen wie ik ben.

  U mag mijn naam etc gebruiken indien nodig en zo mogelijk ben ik bereid om medewerking te geven.

  Hopende U hiermede, in de eerste instantie voldoende ingelicht te hebben.

  Met vriendelijke groet,


  P.R. de Kloe

  https://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/open-brief-aan-de-nos-over-mensenhandel-en-kindermisbruik/comment-page-2/#comment-95030

  Wordt vervolgd, Mvg Paul.

   
   

 39. Beste Visionairen, vanmorgen de wereld op het internet van de pedofilie in gegaan en kwam via pedofiliejagers bij oa Jos Aalders uit. Dit is een man die een kinderrechtenactivist is. Ze willen/gaan de nederlandsestaat aanklagen betreffende kindermisbruik. Ze hebben een petitie lijst opgesteld, die ondertekend moet worden. Ondanks dat de datum tm 22-02-2013 gaat heb ik het net ondertekend. Ik denk dat wij als visionairen eigenlijk gezien de toekomst de verplichting hebben om dit alsnog mede te ondertekenen. Al was het alleen maar om deze mensen een steuntje in de rug te geven. Zie link:
  http://petities.nl/petitie/wij-eisen-levenslang-voor-kindermisbruik/prominents#tabs
  Wordt vervolgd. Mvg Paul.
   

   1. Beste Jos, geen dank, het is het minste wat ik doen kan en mijn plicht als oudere zijnde. De link gelezen te hebben, zal het geen gemakkelijke taak wezen om iemand te vinden, die zich daarvoor lenen wil. Maar ja  nooit geschoten is altijd mis. Het staat geschreven bij me, want je weet het maar nooit. Kan je (Jullie) alleen maar heel veel succes toe wensen in de eerste intantie, maar ook veel wijsheid, kracht en geduld. Mvg Paul.

  1. Het lijkt wel een kat in het nauw en die kunnen dan rare sprongen maken. Met alle gevolgen van dien. Ik kom hier toch weer terug op die ondergrondse netwerken, een ongekend groots gegeven, alleen levens gevaarlijk. Mvg Paul.

 40. Ja het is een aparte wereld en er gebeuren hele vreemde dingen rondom Demmink in de oude mainstream media. Het lijkt iig dat het controlenetwerk daar vrij efficient mee verweven is. Als je polls kunt laten veranderen en een krant een andere krant die er wel over schrijft in het openbaar laat aanvallen. 

  De omvang van de beerput wordt alleen maar groter, het is wachten tot een van de mensen uit die kringen zelf de rug eens recht en de boel schoonveegt. 

 41. Dat de mens niets vreemd is, dat is bekend. Vanmorgen las ik een artikel over seksuitbuiting van een gehandicapte, die zwak begaafd is. Nu is dat onderwerp ook niet vreemd, het wordt niet altijd vermeld. Lees verder: http://www.levendmechanisme.nl/pdf/LC-08-04-2013-Seksuitbuiting-van-gehandicapte.pdf
  Er is hoop op vervolging van pedofielen in de hogere regionen, alleen zullen we vele jaren hierop moeten wachten bevroed ik. Door de veroordeling van Demjanjuk, heeft de Duitse politie 50 man opgespoord, die kampbeulen waren tijdens de 2e wereldoorlog, ze worden alsnog vervolgd. Het Internationale Auschwitz Comite reageerde verheugd op dit nieuws. Zo is mede mijn hoop dat ook dit onderwerp van pedofilie toch ooit eens voor de rechter mag verschijnen en er schoon schip word gemaakt. Hoop doet leven, zullen we maar denken. Mvg Paul.
   

 42. Het stuk gelezen te hebben en de video beluisterd, ik versta geen russisch, maar wat me opviel dat als de reporter een vraag stelde, hier later op de antwoorden razend snel overheen gesproken werd, zonder dat je nu daadwerkelijk de antwoorden goed kon volgen ?? Ook het verhaal van Martijn Vrijland kwam wat rommelig over en schepte volgens mij nu niet echt duidelijkheid, wat voor vogel het moge wezen. Dus het gaf mij het gevoel, dat het nadrukkelijk misbruikt wordt deze reportage ?? Ps, ik heb de redactie van de LC vanmiddag gebeld met de vraag waarom ik nog geen antwoord gekregen had op mijn @mail. Het lag nog in een beraad en zal daar eerdaags antwoord op krijgen werd me beloofd, dus afwachten maar weer. Mvg Paul.

  1. Ja Rusland zal ook wel een eigen agenda hebben om Demmink en Nederland en Martijn zo onder de aandacht te brengen. Het is alleen wat triest dat dat blijkbaar mogelijk is omdat Demmink en Martijn wel degelijk echte zaken zijn in Nederland. En op die manier krijgt Rusland nu wel een vrij typisch beeld van wat er in Nederland gaande is… Ach ja en zo een verknipt beeld zullen wij ook van de Russen hebben dus misschien hindert het niet?

   Interessant dat je met de redactie hebt gebeld, ben heel benieuwd wat ze gaan doen.

 43. In mijn zoektocht naar pedofilie, ben ik begonnen met Micha Kat  te lezen op wiki en vervolgens bij klokkenluider online. Ik krijg nu niet echt hoogte van deze man van wat wel enof niet waar is. Duidelijk is dat het een publicist/journalist is en actie voerder. Maar de daadwerkelijke feiten en gegevens heb ik nog niet kunnen achterhalen. Zo ook idem met het gegeven van Martijn Vrijland. Dan hebben we nog  Jeroen Hoogeweij, die rekent men tot een internet terrorist. Het is een ondoorgrondbare wereld, waarvan men totaal geen enig houvast vind wat nu daadwerkelijk de waarheid is. Zo ben ik nog wat van die mensen tegen gekomen in de zoektocht naar mensen die daadwerkelijk er alles voor over hebben om pedofilie aan de kaak te stellen. Alleen maar tegenstrijdigheden tegen gekomen, wordt vervolgd. Mvg Paul.

 44. En hij heet: Йорис Демминк

  09-04-2013

  “Nederland heeft pedofielenclub, Rusland niet,” kopt De Volkskrant. Het bezoek van de Russische president mag dan omstreden zijn, de Russen laten zich niet ringeloren door een land als Nederland waar het ministerie van Justitie zelf al vele jaren een doofpotpolitiek voert om zijn oud-SG Demmink uit de wind te houden. Wat voor 16 miljoen Nederlanders koste wat kost verborgen moet blijven, is op het Russische avondjournaal open en bloot getoond aan 146.000.000 Russen (of althans het aantal van hen dat televisie heeft). De Russische TV1 gaat in een reportage over onder meer de pedofielenvereniging Martijn ook uitgebreid in op Joris Demmink. Zo ongeveer alle van hem bekende portretten komen in de uitzending voorbij, en bovendien komen advocate Adèle van der Plas en voorzitter Robert Rubinstein van Stichting De Roestige Spijker aan het woord.

  De uitzending is hier te bekijken. Lees verder voor een samenvatting, of bekijk de Google-vertaling van de Russische pagina.

  Adèle van der Plas vertelt in het Russische nieuws dat in Nederland (als we op Google Translate mogen vertrouwen) een krachtige lobby van kinderverkrachters bestaat met connecties die leiden naar de top van justitie. “Mijn cliënt moest in een kinderbordeel diensten verlenen aan politici en overheidsfunctionarissen. Een van de politiemensen die de zaak heeft onderzocht beschikte over een getuigenis dat Demmink een van de verdachten was, maar tegen de tijd dat hij toestemming had gekregen om telefoons te tappen en onderzoek te starten, was de informatie al uitgelekt naar het ministerie van Justitie en waren alle sporen uitgewist.”

  Vervolgens vertoont het Russische journaal een fragment van haar cliënt Mustafa, die als 12-jarige jongen in Turkije door Demmink zegt te zijn verkracht. Demmink beweert in al die jaren nooit in Turkije te zijn geweest. Robert Rubinstein: “Hij was daar onder een schuilnaam, beschikte op dat moment over drie verschillende paspoorten. Hij was voorzitter van de organisatie die zich bezighield met de Koerdisch-Turkse zaak. Stel je voor dat iemand zou zeggen, de Russische ambassadeur voor Amerika is nooit in de Verenigde Staten geweest!? Het is belachelijk!”

  In de reportage komt verder onder meer ook de hulpbisschop van Haarlem Jan Hendriks aan het woord.

 45. De link vandaag eens rustig uit gespit en gelezen, wat mij oa opviel bij de colomnist Jan Bennink en meerdere personen, dat ze bestookt werden met @mails waar de honden geen brood van lusten, dus in zoverre ik dat bepalen kan is de integeriteit van deze mensen in het geding. Het deed me gelijk denken aan de BVD in de koude oorlogsperiode. De BVD heeft al eerder met dit soort grappen gewerkt, ze benaderen een groep mensen met de vraag om een bepaald @mailadres compleet te bombarderen met haatmails, verwensingen etc. Dit systeem werd na de koude oorlog rustig door gezet, vanwege het gegeven dat ze minder te doen hadden als voorheen. Hieromtrent hebben de kranten ook over geschreven, maar kan het een, twee, drie niet direkt terug vinden, als ze al niet verwijderd zijn. Het labyrint waar  men gebruik van maakt is ook hier een doolhof van encryptie. Zo kwam ik ook een artikel tegen vandaag van kinderen in conflict gebieden verkracht, waar dus ook de blauwhelmen van de VN aan mee deden, lees verder: http://www.levendmechanisme.nl/pdf/LC-11-04-2013-Vooral-kinderen-in-conflict-gebieden-verkracht.pdf   De VN enof  UN hebben wel een vertegenwoordigster in de raad betreffende pedofilie en voor de rechten van het kind, maar daar houd dan ook daadwerkelijk alles mee op. Tot zover. Mvg Paul.

 46. CNN Criticised For Using This Picture of Margaret Thatcher with Saville

  … But just out of interest, no offence like, why was Jimmy Savile, a record-breaking paedophile and procurer of children for the rich and famous over decades, including her Conservative predecessor Edward Heath, such a close friend of her and the queen?

  And why did she have so many paedophiles in her Cabinet and inner circle?

  And why aren’t the police and the media asking the same questions?

  http://www.davidicke.com/headlines/82726-cnn-criticised-for-using-this-picture-of-margaret-thatcher

 47. Ik moest eerst weer even het eea terug spitten hoe alles in elkaar stak. Hij had een goede dekmantel gecreeerd, met zijn programma’s. Ook hier weer zo’n gegeven dat vele jaren later pas alles meer boven tafel komt. Wat mij nog meer verbaasde was dat de NOS hieromtrent aandacht aangaf. Hier de link en bekijk dan ook 11 Jan 2013 Jimmy Savile misbruikte 8 jarigen. Wat een machtsblok moet dat zijn in de top van de pedofilie, want mi komt er steeds meer duidelijkheid en gegevens boven water. Mvg Paul. http://nos.nl/artikel/308453-bbccoryfee-jimmy-savile-overleden.html 

 48. Hier een vrij heftig verhaal over wat misbruik met kinderen doet.

  http://www.boublog.nl/13/04/2013/een-kind-van-de-woede/#more-15753

  Misbruik van kinderen is een bedroevende zaak. Seksueel misbruik en mishandeling maken dat een kind de mensen gaat haten, waardoor het kind later zelf ook verstrikt raakt in een patroon van sadisme en misbruik. Een goed voorbeeld vormt het meisje Beth, dat samen met haar kleine broertje werd geadopteerd door een dominee en zijn vrouw. Zij ontdekten al snel dat Beth extreem agressief gedrag vertoonde, vooral naar haar broertje. De situatie was volkomen onhoudbaar.

  Het echtpaar schakelde daarop een psychiater in. De volgende documentaire gaat over de therapie, waarin Beth aan de psychiater vertelt waarom ze zo kwaad is. In het leven van Beth werd op een positieve manier ingegrepen, maar de meeste slachtoffers moeten het zelf maar uitzoeken. Dit leidt vaak tot een herhaling: mensen die als kind zijn mishandeld of misbruikt, blijken later een grote kans te lopen dat ook zij hun kinderen mishandelen of misbruiken. Het zijn slachtoffers die slachtoffers maken.

  Child of Rage The FULL Documentary duurt 28 minuten.
  http://youtu.be/g2-Re_Fl_L4

  1. Met droefheid in mijn hart, de video bekeken en beluisterd. Daarnaast zeer grote bewondering voor de pleegouders. En ik hoop van Ganse Harte dat deze mensen de voldoening mogen meemaken om het kind te zien opgroeien onder begeleiding van de psychiater naar haar eigen normale/daadwerkelijke identiteit. Maar ondanks dat, zal het negatieve gevaar altijd blijven bestaan. Mi is dit verhaal van Beth de weg waarin een gespleten persoonlijkheid wordt gecreeerd. Maw ze zal ondanks alle goede begeleidingen voor de rest van haar leven getekend blijven. Zo moest ik ook aan de kindsoldaten denken, die deze hulp moeten missen, simpel weg omdat die er voor hun niet aanwezig is. Dit soort zaken, daar moet de Verenigde Naties, alles op alles zetten om deze gebruikte kinderen op te vangen en jaren lang te begeleiden. Maar ja het zal nu wel bekend zijn dat ik van de VN geen goed woord over heb en vraag me dan ook af, dat ze de afspraken niet alleen op papier zetten, maar dan ook daadwerkelijk tot uitvoering over gaan. Dat is een verplichting van de mensheid naar deze kinderen toe. Ondanks dat er ook mensen zijn, die alles op alles zetten om dit gebeuren op te vangen en te helpen, maar ze zijn te beperkt in aantal, jammer genoeg. Mvg Paul.

  1. Nu ben ik al een tijdje op zoek naar antwoorden van het WAAROM, dit gegeven bestaat. Als ik wederom naar de basis terug ga van het all het levendmechanisme, dus de eerste 40% in ons DNA, dan komt dit gebeuren absoluut niet voor, dus is het ergens ontstaan nadat de mens begon te evolueren. De drift zit in de genen verwerkt, dat kun je dus nooit losmakelijk zien, maar welke chemische stof is hiervoor verantwoordelijk dat de mens tot zoiets in staat stelt om kinderen te misbruiken ? Dat zal zover ik het kan overzien en beredeneren een samenstelling van stoffen moeten zijn, die dit veroorzaakt ? Nog vele vragen dus om uit te pluizen. Mvg Paul.

   1. David Icke zegt dat dit soort pedofielennetwerken vooral bestaan om de elite wederzijds chantabel te maken. Je zorgt ervoor dat een groep mensen hierbij aanwezig is waardoor ze elkaar koste wat het kost zullen beschermen omdat ze anders zelf ook mee gaan in de val naar beneden. Het zou dus een soort chantagemiddel van/over de elite zijn. In een video in -) Kindermisbruik door de elite gaat hij hier dieper op in. 

    1. Douwe, ik kom hier op terug, moet eerst weer even een frisse bries door die grijze cellen hebben, prettig weekend. Mvg Paul.

 49. Het zou denk ik wel mede mogelijk zijn, dat het gegeven chantabel gebruikt wordt. Maar laten we eerlijk zijn, als ik in een groep mensen iets zou moeten mee maken wat mij ten zeerste tegen de borst zou stuiten, dan zou ik me omdraaien en weg gaan, ongeacht de consequenties. Of je hebt al iets in je betreffende de pedofilie, of het werkt volledig averechts. Een tussen weg is mi niet mogelijk, daar we ook volledig emotioneel reageren op dit soort gegevens. Maar ja dat ben ik. Verder stuitte ik net via Freud op Past Reality Integration (PRI). Maar ook in deze wetenschap van psychotherapie, zijn de meningen t/m het bot toe verdeeld. Lees verder: http://nl.wikipedia.org/wiki/Past_Reality_Integration#Verdrongen_herinneringen_en_het_ware_zelf
  Verder ben ik bezig om het meer in de samenstelling van de chemie van de mens te zoeken, dus fysiologisch en haar werking, heb daar al het eea staan, maar het gaat steeds iets dieper, dus hier heb ik nog wel wat tijd voor nodig. Mvg Paul.

 50. Demmink procedeert op uw kosten tegen het AD

  demminkkk.pngOK. Dus alle verzamelde wereldmachten zitten achter De Waarheid rond Joris Demmink aan. Het Amerikaanse congres stelde vragen. Verzamelde Europese ministers maken zich zorgen. De Russische televisie besteedde aandacht aan de vermeend pedofiele pensionado (PowNews was destijds nog op zijn afscheidsfeestje). Demmink zelf begon ondertussen in februari een rechtszaak tegen het Algemeen Dagblad omdat die vorig jaar ook uitgebreid bericht hadden over de geruchten rond de seksuele (mis)handelingen van de ex-SG in de jaren ’80. Minister Opstelten sprak zijn steun uit voor Demmink in die zaak. Stichting de Roestige Spijker vroeg zich daarom af wie de advocaat van Demmink betaalt en diende een Wobverzoek in. Het antwoord gaat u niet bevallen: het ministerie van Veiligheid en Justitie betaalt de smaadzaak van Demmink. Met andere woorden: u, de belastingbetaler, betaalt een particuliere rechtszaak van een gepensioneerde hoge ambtenaar tegen een commerciële krant. Het gaat om tienduizenden euro’s, want de advocaat van Demmink is mr. Knijff van De Brauw Blackstone Westbroek. En die is peperduur, zoals u in de door Opstelten betaalde facturen in deze pdfkunt zien. Met een aluhoedje op zou je hier een schuldbekentenis in kunnen zien. Maar goed. Wie vertaalt deze Wob-beslissing even in het Engels, Russisch, Turks & Europees? Leuk om het staatsgesubsidieerde kinderpornoparadijs Nederland internationaal weer het schaamrood op de kaken te geven.

  1. Ondanks dat ik geveld door de griep in bed lig, kan ik het toch niet laten om te reageren. het pdf bestand gelezen te hebben, is de ambtelijke taal hierin zodanig, dat je er eigenlijk alle kanten mee uit kunt. Hoe verder en dieper je in deze materie komt, hoe groter de stank wordt. Zoals ik er nu naar kijk, denk ik dat de AIVD ook een grote vinger in de pap heeft, dan we eigenlijk daadwerkelijk weten. Ze hebben mede de taak om oa de monarchie te beschermen, dus zullen ze er alles aan doen om elke negatieve gedachtengang te bestrijden, want dan zou de beerput betreffende pedofilie, wel eens een revolutie te weeg kunnen brengen, die zijn weerga niet kent. Heb nog even gedacht om Ivo Opstelten een @mail te sturen, maar het antwoord is eigenlijk al bekend. De vraag is alleen, hoe lang kan men dit verbergen ? Tot slot, de AIVD (voorheen BVD) heeft ook geen schone handen en hun eigen spelletjes. Lees verder: http://nl.wikipedia.org/wiki/Algemene_Inlichtingen-_en_Veiligheidsdienst  Mvg Paul.

   1. Het is ook helemaal niet meer te verbergen, het is op de hoogste politieke kringen in de VS en Europa bekend, meer dan 140 miljoen Russen hebben het op de TV voorbij zien komen. 

    Dat is ook het rare wat mij betreft, de mensen die het betreft doen alsof er nog iets geheim te houden is terwijl iedereen al weet waar ze van beschuldigd worden. Het enige wat ze zou kunnen redden als ze onschuldig zijn is een eerlijk objectief onderzoek zodat of schuld of onschuld vastgesteld kan worden. Het feit dat dit al 14 jaar vermeden is zegt denk ik al genoeg… 

    Maar goed zoals ook blijkt uit de documentaire van The Huffington Post, A powerfull pedophile is het vaak de top van de organisatie die de macht heeft en denkt onaantastbaar te zijn totdat het zo bekend wordt buiten de organisatie dat de hele organisatie eigenlijk ten onder gaat… 

    Het is te bizar voor woorden iig en dat hier belastinggeld wordt uitgegeven om deze man te beschermen inplaats van dat hij wordt onderworpen aan een goed onderzoek is natuurlijk iets wat je zelfs in een derde wereld land moeilijk kunt verkopen en ondertussen gebeurt het hier in Nederland… 

    We kunnen de NOS nog eens vragen wat op te pakken maar goed de BBC zat in Engeland zelf ook vuistdiep in dit netwerk via Saville…En het zwijgen tot nu toe van de NOS zegt denk ik genoeg helaasch.

    1. Komt bij mij toch weer de vraag boven, waarom doen we er dan met zijn allen er niets aan ? Uiteindelijk is onze macht groter, dan van wie dan ook !

    2. We doen er iets aan door het er hier met elkaar over te hebben en idd wat jij ook deed, gewoon media te informeren te bevragen, stuur het door naar familie vrienden, lokale politiek. En wellicht wordt het idd tijd als zo een organisatie echt niets doet gewoon tijd om als volk ons te verzamelen en om dan zelf het heft in handen te nemen. 

 51. Wat dat betreft was het artikel van Pieter Stuurman een goed artikel, Macht via angst en geld, alleen is hij vergeten de macht Pedofilie te benoemen, die je mi niet losmakelijk kan zien in dit verhaal. Angst is een raar ding.

 52. Nederland doet uiterste poging om Demmink-schandaal af te wenden’

  Het schandaal rond Demmink waaiert internationaal steeds verder uit. Maar de Nederlandse media blijven veelal zwijgen en de regering probeert slechts de schade te beperken.Het schandaal rond Demmink waaiert internationaal steeds verder uit. Maar de Nederlandse media blijven veelal zwijgen en de regering probeert slechts de schade te beperken.

   
  De kans is groot dat eindelijk beweging komt in de affaire-Joris Demmink, stelt Rudie van Meurs, verslaggever en voorzitter van de Bakker Schut Stichting.  
   Dit is te danken aan het feit dat de voormalig secretaris-generaal van het ministerie van Justitie zich eindelijk gedwongen ziet om in de verdediging te gaan en het Algemeen Dagblad te dagvaarden. Deze krant schreef in oktober vorig jaar dat Demmink in de jaren tachtig contacten onderhield met een jongenspooier in Den Haag.

  Delegatie

  De reactie van de topambtenaar komt erg laat. Want de schade is inmiddels zo groot en de internationale druk op Nederland zo heftig, dat – zo meldt Van Meurs – zeer binnenkort een elf man sterke delegatie onder leiding van de voorzitter van het College van Procureurs-generaal, mr. Herman Bolhaar, naar Washington DC vertrekt in een poging de reputatieschade te beperken. De Nationaal Rapporteur Mensenhandel en Seksueel Geweld tegen Kinderen, Corinne Dettmeijer-Vermeulen, maakt deel uit van de delegatie, maar vragen over de kwestie Demmink zal de delegatie niet beantwoorden, zo is nu al aangekondigd.

  Voor de complete analyse van Van Meurs zie de website van de Bakker Schut Stichting.
  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/3784-nederland-doet-uiterste-poging-om-demmink-schandaal-af-te-wenden.html

 53. En hier het bericht van de Bakker Schut Stichting

  demmink reageert, maar zo laat dat een zware delegatie naar washington reist in een poging de schade te beperken

  GEPUBLICEERD OP 20 APRIL 2013
  Rudie van Meurs*  

   

  De kans is groot dat eindelijk beweging komt in de affaire-Joris Demmink, nu de voormalig secretaris-generaal van het ministerie van justitie besloten heeft het Algemeen Dagblad te dagvaarden. De krant schreef in oktober vorig jaar dat Demmink in de jaren negentig contacten onderhield met eenjongenspooier in Den Haag. De reactie van de topambtenaar komt erg laat. Want de schade is inmiddels zo groot en de internationale druk op Nederland zo heftig, dat zeer binnenkort een elf man sterke delegatie  onder leiding van de voorzitter van het College van Procureurs-generaal, Herman Bolhaar, naar Washington vertrekt om de consternatie te beperken.

  \

  Na de publicatie in het AD beloofde Demmink’s advocaat onmiddellijk een bodemprocedure te beginnen. Die liet meer dan vier maanden op zich wachten. Pas toen de stichting De Roestige Spijker van de Amerikaanse Nederlander Robert Rubinstein de ex-topambtenaar provoceerde met de aankondiging het AD-artikel  op haar website te willen plaatsen, gaf Demmink zijn advocaat opdracht de procedure te starten. Vermenigvuldiging van het krantenverhaal is daarmee voorlopig voorkomen, maar de stichting van Rubinstein krijgt niettemin haar zin. Want doel van de actie was ook het afdwingen van een procedure met openbare getuigenverhoren onder ede. De kans is groot dat in een bodemprocedure een reeks van getuigen die tot dusver genegeerd is aan het woord komt.

   

  Dan zal bijvoorbeeld de in Nederland wonende man B. gedagvaard kunnen worden, die in 1998 vijftien jaar oud was, in een crimineel circuit belandde, gechanteerd werd en gedwongen was te werken  in een jongensbordeel aan  de Amsterdamse Insulindeweg. Daar komt hij iemand tegen die zich voorstelt als Joris die seks wil op de achterbank van zijn auto. In eenvideoverslag heeft hij vastgelegd hoe hij later in die man topambtenaar Demmink herkent, en hij vertelt hoe ingrijpend zijn leven beïnvloed is door de periode als seksslaaf van oudere mannen. Zijn verhaal staat ook op de website van de Amerikaanse Helsinki Commissie en is onderwerp van de documentaire ‘Dutch injustice, when child traffickers rule a nation’.

   

  Overigens kan het niet anders dan dat tegelijk met B., de emeritus-hoogleraar G. van Roon van de Vrije Universiteit op de getuigenlijst zal worden opgevoerd. Hij bracht, zo verklaarde B in zijn getuigenis, hem als vijftienjarige uit het jongensbordeel destijds in contact met Demmink.

   

  In een bodemprocedure dienen ook de twee Turkse mannen Mustafa Y. en Osman B. opgeroepen te worden om als getuige te verschijnen. Zij (Mustafa en Osman) hebben verteld hoe zij in de jaren negentig – straatkinderen – door politiemensen  geronseld werden en naar de hotelkamer van Demmink zijn gebracht waar hij hen verkrachtte. Zij kunnen terloops ook laten horen hoe zij, na publicaties in Turkse media, zijn bedreigd, geslagen en geïntimideerd om hun verklaringen in te trekken.

   

  Nog een getuige kan zijn politieman Mehmet Korkmaz, ooit hoofd van de politie in Istanbul, die tijdens bezoeken van Demmink aan Turkije voor de beveiliging van de topambtenaar zorgde en, zo vertelt hij opvideobeelden,  jongetjes regelde. Hij staat al enkele jaren klaar om zijn verhaal aan de Nederlandse justitie te komen vertellen, alleen is hij nooit uitgenodigd. Zijn onmiddellijke chef in die jaren was Necdet Menzir, die zich eveneens  bereid verklaarde tegenover de Nederlandse autoriteiten  het verhaal van zijn ondergeschikte te bevestigen. Menzir is enige maanden geleden overleden. Dat is triest en ook jammer want Menzir had justitie meteen kunnen vertellen over de bemoeienis die hij zei te kennen van Demmink met Huseyin Baybasin, een Koerdische activist en zakenman die nu al weer vijftien jaar in een Nederlandse cel verblijft. Maar het interview met politiebaas Menzir in de Yalova Ҫizgi Gazetesi  is nog steeds beschikbaar. Hij zegt tegen de Turkse journalist Burhan Kazmali: ‘De naam Demmink heb ik vaak gehoord. Hij voerde gesprekken met de politici van destijds, leiders op het hoogste ministeriële niveau. Bekend was dat Demmink, wiens naam in Turkije in verband werd gebracht met seksschandalen, in de jaren 1995 tot 2000 met gebruikmaking van verschillende namen in Turkije is geweest.’ Menzir zei: ‘Wij deden het nodige voor zijn officiële- en zijn privé-bezoeken. Demmink was nauw betrokken bij de zaak Baybasin. Ik had gehoord dat Tansu Çiller, onze toenmalige premier, diverse malen met het Nederlandse Ministerie van Justitie heeft gesproken. Het heeft uiteraard een behoorlijke schok veroorzaakt dat Baybasin de naam van Tansu Çiller in verband bracht met drugshandel.’.

   

  Als justitie het echt goed wil doen zal ook Hüseyin Celebi,  opsteller van het veiligheidsrapport Ek Rapor, niet mogen ontbreken. In dat rapport, bestemd voor de procureur van de Turkse Hoge Raad en alle hoge justitieambtenaren, wordt beschreven hoe ‘Baybasin gestraft is vanwege zijn bemiddelingsrol tussen de Turks militaire autoriteiten en de Koerdische partij’ en ook omdat hij ‘publiekelijk de betrokkenheid van hoge Turkse regeringsautoriteiten en politici bij de internationale heroïnehandel aan de kaak probeerde te stellen’. Volgens Ek Rapor ‘kon de medewerking van Nederland worden verkregen door het chanteren van de hoge Nederlandse justitieambtenaar mr. Demmink, over wie in Turkije een dossier is opgesteld ter zake van betrokkenheid bij seksueel misbruik van minderjarigen’.

   

  Baybasin zelf mag niet ontbreken. Hij heeft in augustus 2011 nog officieelaangifte gedaan tegen Demmink wegens ‘onrechtmatige bemoeienis met een tegen hem vals opgezette strafzaak’.

   

  En, heel vervelend maar alles hangt nu eenmaal met alles samen, ook de bestuurders van het zo nobele Nederlandse Helsinki comité, opgezet ommensenrechten te monitoren, de heren I.M de Jong en H.Hummel, zullen als getuigen dienen te worden opgeroepen. Want hoe kan het dat drie weken nadat mr. Adèle van der Plas in Washington voor het Amerikaanse Helsinki Comité een bewogen verhaal houdt over ernstige schendingen van mensenrechten in Nederland en Turkije en zij over de slachtoffers vertelt die destijds op 11 en 14 jarige leeftijd door Demmink seksueel zijn misbruikt en verkracht, en dat in diezelfde bijeenkomst in Washington de Nederlander B. verslag doet van het jongensbordeel aan de Insulindeweg en Demmink aanwijst als jongenshoerenloper – hoe kan het dat precies drie weken later het Nederlandse Helsinki Comité de zojuist gepensioneerde secretaris-generaal Joris Demmink benoemt tot zijn bestuurslid? Is Demmink echt zo onvervangbaar en onmisbaar of sluit zich hier het old boys netwerk?

   

  Het is onvermijdelijk dat de advocaten in de bodemprocedure aan de lijst van getuigen ook de Turkse journalist Burhan Kazmali zullen willen toevoegen. Hij wint informatie in bij de politiemensen Korkmaz en Menzir, die bereid zijn hun eigen rol in de jaren negentig kritisch te bezien. Hij spreekt voor zijn krant enkele malen met de jongens die naar de hotelkamer van Demmink zijn gebracht. De eerste keer dat hij er in zijn krant over schrijft is in 2007. Hij legt later tevens getuigenverklaringen af bij de Nederlandse jusitie. In oktober vorig jaar bericht de Turkse krant Vatan over Kazmali’s onderzoek en de klaagschriften die de twee slachtoffers van Demmink bij het gerechtshof in Den Haag hebben ingediend. Korte tijd daarna wordt Kazmali bedreigd, bewusteloos geslagen en zwaar mishandeld. De Nederlandse Vereniging van Journalisten (NVJ) protesteert  bij de Turkse ambassadeur met een brief waarin ernstige verontrusting wordt uitgesproken over de bedreigingen, intimidatie en mishandeling van de Turkse journalist Kazmali. Hij heeft nog steeds ernstige kwetsuren. Kazmali heeft door de politie in Yalova rapport op laten maken over de mishandelingen. In een brief aan zijn advocaat Berzan Ekinci bericht hij over toenemende en nooit eindigende directe en indirecte bedreigingen.

   

  De twee mannen, Mustafa en Osman, die de klaagschriften indienen, worden door aanvallers voor de keuze gesteld: óf ze accepteren geld en trekken hun klacht tegen Demmink in, óf ze worden in elkaar geslagen. Dat laatste gebeurt. In alle verslagen van de slachtoffers keert steeds de naam terug van Emin Arslan, de vroegere plaatsvervangend chef van de Turkse nationale politie, die met een groep aan hem loyale patriotten verantwoordelijk wordt geacht voor de strafexpedities. Als de Tweede Kamerleden Oskam en Omtzigt (beiden CDA) de ministers vragen wat zij daaraan kunnen doen, antwoorden Opstelten (VVD) en Timmermans (PvdA) lakoniek ‘dat het geraden is dat de mannen zich tot de bevoegde Turkse autoriteiten wenden’.

   

  Die ‘bevoegde autoriteiten’ kent ook Klaas Langendoen, voormalig chef van de Criminele Inlichtingendienst Kennemerland en later privé onderzoeker. Hij reisde  naar Turkije om met de journalisten, advocaten en de twee mannen te praten die, toen ze nog kind waren, op de hotelkamer van Demmink belandden. Langendoen zal op het getuigenverhoor in de bodemprocedure niet gemist kunnen worden.

   

  In de antwoorden op de kamervragen klinkt soms een bijna kregelig ondertoon alsof het vanzelfsprekend is dat Demmink deugt.

   

  Voor de reactie op de vragen tekent ook Fred Teeven, staatssecretaris voor veiligheid en politie. Hij was aan het eind van de jaren negentig als officier van justitie bij de Criminele Inlichtingen Eenheid (CIE), betrokken in de zogenaamde Rolodex-zaak. Dat onderzoek, uitgevoerd door justitie en de Amsterdamse politie, was gericht tegen een netwerk van minderjarige jongensprostituees en hun ronselaars. Op het moment dat onderzoekers van de top van het Openbaar Ministerie toestemming kregen om telefoons te gaan afluisteren, vielen plotseling alle telefoonlijnen stil en leek het wel alsof het gerucht de onderzoekers was vooruitgesneld. Iedereen was ineens op zijn qui vive.

   

  Het ging, zei Teeven in een proces-verbaal uit april 2007, ‘om een onderzoek van de Rijksrecherche en de zedenpolitie tegen niet nader te noemen verdachten in het kader van minderjarigen’. Op de vraag waarom dit onderzoek werd gedaan zegt hij: ‘Omdat er verdenkingen waren tegen hoge vertegenwoordigers uit het overheidsapparaat.’ Ook uit het openbaar ministerie?, wordt hem gevraagd. ‘Ja ook uit het openbaar ministerie,’ zegt Teeven.

   

  Want toen al zong de naam van Demmink rond en van diens kompaan Van Roon, emeritus hoogleraar van de VU. Teeven in 2007: ‘Op enig moment zijn er contra-acties gekomen waarbij de hoofdofficier van justitie ook werd beschuldigd van feiten die in dezelfde sfeer lagen.’ De affaire kwam daarna boemm, tot stilstand.

   

  De voormalig medewerker van de (toen) Binnenlandse Veiligheidsdienst Paul Herrie zegt in een gesprek in Vrij Nederland van 12 augustus 2009:

   

  ‘Rolodex is slechts één voorbeeld. Maar inderdaad, als zo’n Joris Demmink een gewone burger was geweest, was zijn computer al lang in beslag genomen. Ik stoorde me vooral aan de manier waarop het parket in Amsterdam opereerde, en dan met name officier van justitie Fred Teeven. Teeven haalde allerlei trucs uit die niet binnen zijn takenpakket vielen. Hij toonde zich tegelijkertijd bijzonder geïnteresseerd in de vermeende seksuele escapades van Hans Vrakking. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat Teeven kennis zocht waarmee hij zijn baas onder druk kon zetten.’

   

  Diezelfde Teeven maakt nu deel uit van de beschermende ring die zijn baas minister I.W. Opstelten aanlegde rondom zijn oud-studiegenoot aan de rechtenfaculteit in Leiden Joris Demmink. Het kan bijna niet anders of in de bodemprocedure zal ook de rol van die kleine elite aan de orde dienen te komen.

   

  Waarom wordt Demmink niet behandeld als een gewone burger? Waarom gaat die kleine elite er bij voorbaat van uit dat Demmink boven alle twijfel verheven is? En dat de jongetjes van toen, inmiddels mannen met een getekend verleden, geen serieuze aandacht verdienen? Als de rol van Opstelten cum suis niet in de bodemprocedure aan de orde komt, zullen de verantwoordelijke ministers antwoorden moeten vinden op de steeds groter wordende kritiek uit het buitenland. Een machtige groep leden van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden bereidt een resolutie voor om het Internationale Hof van Justitie in Den Haag te verplaatsen naar een ander land, omdat Demmink ´boven de wet´ blijft staan en de beschuldigingen tegen hem over het gebruik van kinderen als seksslaven niet grondig worden onderzocht.

   

  In de Raad van Europa zijn vragen gesteld over de seksuele exploitatievan kinderen in Nederland, een ernstige overtreding van de Lanzaroteakkoorden; of het comité van ministers bij Nederland wil aandringen op een ‘onpartijdig’ onderzoek door ‘onafhankelijke onderzoekers’ naar de handelingen van mr. J.D.

   

  En de parlementaire assemblee van de OSCE (de  Europese organisatie voor veiligheid en samenwerking) onder voorzitterschap van de Amerikaan H. Smith heeft van de zaak-Demmink een case-study  gemaakt ‘met serieuze beschuldigingen over mensenhandel en seksuele uitbuiting van kinderen in Nederland’. Smith legt uit waarom Nederland fundamenteel fout zit. Hij schrijft: ‘De noden van de slachtoffers van mensenhandel horen altijd eerst te komen. Zij zijn vaak getraumatiseerd, alle aandacht moet in de eerste plaats naar hen uitgaan. Dat is in het belang van hun gezondheid en welzijn.’ Smith noemt die aanpak de ‘victim-centered approach.’

   

  Dat is tegenovergesteld aan hoe Nederland het doet.

   

  In het rapport over mensenhandel wordt Nederland gewaarschuwd. Als dit land niet oppast en een eind maakt aan mensenhandel en seksexploitatie van kinderen,  kan het wel eens een flinke buiteling maken op de zogenaamde  Tier Watch List Ranking maken – een lijst van landen die  beschaafd en minder beschaafd met mensenrechten omgaan. Nog vorige week pleitte Chris Smith hiervoor als voorzitter van een hoorzitting van hetCommittee on Foreign Affairs van het Amerikaanse congres.

   

  Als Nederland niet oppast wordt het nog de risée van het oude continent.

   

  Inmiddels is overigens een 11 man sterke delegatie onder leiding van de voorzitter van het College van Procureurs-generaal, Herman Bolhaar, gevormd om naar Washington af te reizen in een poging het onheil af te wenden. Want nu zijn niet alleen maar de kinderen in het geding, onze belangen  staan op het spel.

   

  *Rudie van Meurs is verslaggever en voorzitter van de BS stichting

   

 54. Beste Douwe, je nieuwe gegevens gelezen te hebben, was op het nieuws vanavond dat Robert.M weer meerdere slachtoffertjes had gemaakt, 10 kinderen worden aan de bestaande lijst toegevoegd. Het rapport met de codenaam Holitna, getuigd van een ondergronds netwerk. http://www.nu.nl/algemeen/3404197/nog-tien-slachtoffers-in-onderzoek-zedenzaak.html Lees mede verder onder het kopje hogerberoep, hier staat een link. Hierin wordt mede samengewerkt met interpol. Wat mij zo verbaasd is eigenlijk, dat het OM er alles aangelegen is om deze beerput tot de bodem uit te zoeken. Terwijl bij Demminck het tegenovergestelde gebeurd ??? Kan het ene nog meer stinken dan de andere beerput ??? Wat is nou de angst van het OM en meerdere om dit de doofpot in te jagen??? Waar blijven onze volksvertegenwoordigers??? Hier nog een link naar de verkrachtingszaak in India, vandaag had men de 2e verkrachter opgepakt. Dat de maatschappij aan het verpauperen is, is een gegeven, ook hieruit blijkt wel weer dat de macht(en) de angst levendig houdt om ten koste van kinderen hun praktijken te kunnen blijven uitvoeren. Ook de Bakkerschutstichting opgezocht en gelezen, met alle respect en ga me daar een dezer dagen eens dieper op inlezen. Wordt vervolgd, mvg Paul.  http://www.levendmechanisme.nl/pdf/LC-22-04-2013-India-weer-in-rep-en-roer-om-verkrachtingszaak.pdf

  1. Ik krijg persoonlijk het idee dat ons oude systeem gewoon krakend aan het instorten is, hoe sneller we betere systemen kunnen implementeren en om dit soort verouderde en blijkbaar tot in de kern verrotte instuten heen kunnen werken hoe beter.

 55. Affaire Demmink nu ook in Wall Street Journal

  Affaire Demmink nu ook in Wall Street Journal

   

  De affaire Demmink veroorzaakt internationaal steeds wijdere rimpelingen.

  De vernietigende verklaring over Nederland door Chris Smith, het republikeinse lid van het Congres, heeft nu ook de gezaghebbende krantThe Wall Street Journal bereikt. Smith heeft als voorzitter van een subcomité van het Congres verslag gedaan van de algehele onwil van Nederland om schoon schip te maken inzake mensenhandel en seksuele uitbuiting. Dit komt bijzonder navrant tot uiting in de affaire Demmink, die Nederland weigert serieus te laten onderzoeken.

  Internationaal Hof van Justitie
  Smith herinnerde aan de (door Nederlandse media massaal verdoezelde)hoorzitting van de Helsinki Commissie van 4 oktober in het Amerikaanse Congres. Daar legde een Nederlands slachtoffer een gedetailleerde verklaring af dat Joris Demmink, toen nog secretaris-generaal van Justitie, hem had verkracht. Van deze verklaring is Trafficking in Persons (TIP) in kennis gesteld, de organisatie die in de gaten houdt hoe landen zich gedragen in de bestrijding van mensenhandel en seksuele uitbuiting. Smith had nog geen “sterke reactie” van TIP vernomen. Volgens Smith is het Internationale Hof van Justitie in Den Haag echter door de affaire Demmink compromitteerd, en is dit hem dit “tot ernstige zorg”. Smith heeft daarom een resolutie ingediend om dit Hof uit Nederland weg te halen.

 56. Raad van Europa eist betere beantwoording vragen over Demmink

  23-04-2013

  Op 18 maart heeft de Raad van Ministers teleurstellende antwoorden gegeven op de schriftelijke vragen van EVP-fractievoorzitter Luca Volontè over de ‘Ernstige schending door Nederland van de Lanzarote Conventie”. Het gaat hierbij om de beschuldingen aan het adres van voormalig SG van Justitie Joris Demmink (“the highest civil servant in the Department of Justice”) door twee Turkse mannen die onafhankelijk van elkaar beweren als jongens (12 resp. 14 jaar oud) door hem te zijn verkracht. Ondanks hun beschuldigingen en talloze andere verklaringen over zijn pedofiele uitspattingen heeft “de Nederlandse regering nooit enige screening door de geheime dienst getoond, heeft zij hem nooit op non-actief gesteld om hem te onderzoeken en is de openbare aanklager nooit tot vervolging overgegaan. De Raad van Ministers heeft de afgelopen keer de vraag naar hun eigen opinie ontweken en slechts gerefereerd aan het feit dat de Nederlandse autoriteiten zelf vinden dat ze de zaak naar behoren hebben onderzocht, terwijl er nooit een officieel onderzoek heeft plaatsgevonden.”

  De Lanzarote Conventie heet voluit de “Europese Conventie voor de bescherming van kinderen tegen seksuele uitbuiting en seksueel misbruik”, en als de hoogste justitiebaas in een land zich aan dergelijke zaken persoonlijk schuldig maakt en het land doet niets om de slachtoffers te beschermen of zelfs gerechtelijke stappen te kunnen laten nemen, dan is daarmee sprake van een grove schending van deze conventie. Volontè vindt dat de Raad van Ministers zich dus niet achter de antwoorden van de Nederlandse regering mag verschuilen en vraagt:

  To ask the Committee of Ministers:

  • Is de Raad van Ministers het ermee eens dat, met het oog op deze ernstige beschuldigingen, een onderzoek plaatsgevonden zou moeten hebben zonder dat de verdachte gewoon kon aanblijven als de hoogste ambtenaar van Justitie, zoals in dit geval is gebeurd?
  • Is de Raad van Ministers het eens met de Nederlandse regering, die stelt dat de zaak in kwestie voldoende is onderzocht?
  • Is de Raad van Ministers bereid de Nederlandse autoriteiten te vragen een volledig, en geheel onafhankelijk onderzoek in te stellen, met mogelijke inschakeling van internationale deskundigen?
  • Is de Raad van Ministers bereid de partijen die zich aan de Lanzarote Conventie hebben verbonden om te beoordelen of Nederland wettelijk en in de praktijk wel aan de conventie heeft voldaan?
 57. Het is van Ganse Harte te hopen, dat men in het buitenland de druk op de ketel gaat zetten en desnoods het Int. Nat. Hof van Justitie in de Haag weg te halen. Als dat niet genoeg pressie zou zijn om de beerput te openen, dan weet ik het ook niet meer. Maar in ieder geval, het duurt lang, maar het begint te rommelen en dat zullen we maar als een goed teken beschouwen. Mvg Paul.

 58. Ja als Nederland hele delegaties naar de VS stuurt om dit te sussen, Demmink op de Russische staatsomroep voor 140 miljoen mensen te bekijken is geweest en ook de 47 ministers van buitenlandse zaken van Europa niet tevreden zijn met de bizarre antwoorden op de vragen die ze stelden dan kun je toch inmiddels wel spreken van een doofpot die is uitgemond in een diplomatieke en publicitaire brand. 

  En dan hebben we het nog maar even niet over de minachting naar al de slachtoffers toe en wat het doodzwijgen van deze materie door een NOS voor extra schade heeft aangericht omdat de mensenhandel in kindermisbruik in Nederland zo nog steeds ongemoeid door kan gaan. 

  1. Het jammere van dit soort zaken en gelijkwaardige zaken is, dat er moet eerst steeds meer bloed vloeien voordat er wat gebeurd. Net zo begrip als de oorlog nu in Syrie bv, de gemeenschap wacht Te Lang om uiteindelijk eens wat te gaan doen voor de gewone mensen(het volk). Eerst vele doden nodig en dan komt er eindelijk een moment. Zolang er geen financiele belangen aanwezig zijn, is doorgaans een kwart van het volk al uitgemoord. zo dus ook de slachtoffertjes van Demminck en consorten, die eigenlijk voor het leven verminkt zijn. Mvg Paul.

   1. Ja dat krijg je ervan als je macht hierarchisch verdeelt. De top wordt door niemand gecontroleerd althans werd door niemand gecontroleerd en nu is er de vrije media dankzij het internet en nu komt duidelijk naar voren dat het niet deugd wat daar gebeurt, maar goed gaan ze zichzelf veroordelen? 

    Als deze mensen zichzelf niet kunnen opschonen dan ben ik bang dat woedende volksmassa’s het gaan doen en dan zijn ze een stuk verder van huis. Maar goed de historie heeft laten zien dat het helaas vaak eerst zo ver moet komen. Dit soort mensen aan de top leven zo geisoleerd en zijn zo gewend aan hun privileges dat ze waarschijnlijk niet eens doorhebben wat voor gevaar ze momenteel lopen. 

 59. niemand kan mij helpen wandt Daelzicht en William Schrikker groep voogd manager doen nicks alleen dat meisje getwongen de prikpil geven omdat wsg voogd manager en Daelzicht bang zijn dat het nog eens kan gebeuren en Daelzicht en William schrikker voogd manager zegen ook dat hun niet 24 uur om de kinderen kunnen letten dus dit betekendt dat hun de kinderen niet aan kunnen, moet dat dan in het belang van de kinderen zijn maar lees dit maar eens In de loop van de tijd,zullen hier de verhalen geschreven worden.
  verhaal van moederke x.
  De machteloosheid de wanhoop ,het gevecht.

  En moederkevanx vecht en vecht.
  En de tijd zal leren ,hoelang nog!!!!….
  En nu.
  2013
  Isoleert,time-out,op slot kamertje.
  Het zal je kind maar zijn die er in zit.
  De kalender leeftijd is 14 jaar.
  Deze dag ,is ze verdrietig ,op haar been zijn schaafwonden.
  Die ik krijg te zien.
  Ik huil ,maar niemand ziet mijn tranen.
  Ze heeft pijn ,en waarom ?
  Ze is in de holding gelegd:
  en daarna geïsoleerd in een time-out ruimte.
  Dit is de gewone gang van zaken,als ze over haar toeren is.
  Over haar toeren ,om dat ze de wereld om haar heen ,zoveel onbegrip aan
  haar geeft.
  De wereld die haar boosheid niet begrijpt,en niet op weten te vangen.
  En ik sta machteloos ,en weet haar geen troost te geven.
  Want uit mijn gezinsleven is ze verbannen.
  Ik kan haar tranen niet drogen,op het moment dat ze me nodig heeft.
  Haar opvoeders ,weten wat goed voor haar is.
  IK HUIL MAAR NIEMAND ZIET MIJN TRANEN ,
  EN HAAR TRANEN WORDEN DIE GEZIEN?
  DE HOLDING EN ISOLEER DE TROOST DIE ZE KRIJGT.
  IS DE CAMERA…..ZE MOET IMMERS OP RUST KOMEN.
  (De prik pil werd al op haar 13 jaar gegeven)
  Omdat ze bang zijn dat ze zwanger word van een vriend die ze toen en nu
  nog niet had en nog niet heeft)

  1. Beste moederkevanx, de link die aan je naam verbonden is werkt niet, zou je zo vriendelijk willen om deze link in een reactie te willen zetten. Het schrijnend verhaal gelezen te hebben, moest ik gelijk denken aan Jeugdzorg en aan Pro Juventute. Deze laatste heeft een verandering ondergaan, lees ik net, dan als in mijn tijd. Vroeger, als je met de kinderrechter in aanraking kwam, werdt je onder toezicht gesteld van Pro Juventute, die een voogd/voogdes aan stelde om zowel de ouders en als het kind te begeleiden. De honden lusten daar echt geen brood van, zoals dat ging. lees verder: http://projuventute-denhaag.nl/  Ook Daelzicht erop nagelezen te hebben en de William Schrikker groep, dit laatste is voor mij herkenbaar, zoals Pro Juventute vroeger werkte. Van je verhaal uitgaande, ga ik er van uit dat je nu met je zelf enof met een dochter van je zelf enof iets van die strekking dit moet mee maken. Het onmachtsgevoel wat ik tussen de regels door lees en de daaraan gerelateerde verdriet, herken ik zeer goed. Weet, je mag me altijd mailen, dan kunnen we ev verder zien. Mvg Paul.  prdekloe@lijbrandt.nl

 60.  

  http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.no/2013/04/the-boy-business.html

   

  The Boy Business

   
   
  In deze, Engelstalige, documentaire komen diverse slachtoffers van gruweldaden in Amsterdam in beeld die als kind – en vooral ontheemd -, al in de vroege jaren ’90 en daarvoor waren opgepikt op het Centraal Station en onder vriendelijke woorden, geld en onderdak meegelokt naar zgn. ‘Hostels’ waar ze eerst werden gefotografeerd, gefilmd en misbruikt onder de bedreiging dat het beeldmateriaal aan hun familie zou worden opgestuurd als ze niet verder meewerkten aan de zeer vergaande prostitutie en kinderporno. Zij hebben van dichtbij meegemaakt dat jonge kinderen van hun eigen leeftijd werden geslacht voor het oog van de camera. Een soortgelijk verhaal zagen wij al eerder in deze documentaire

   

 61. BREAKING: HET ONDERZOEK VAN PETER OSKAM

  OPEENS ZAT HIJ IN DE KAMER, PETER OSKAM (CDA) * HIJ WERD ‘GEKOPPELD’ AAN PETER OMTZIGT DIE DE VRAGEN STELT OVER JORIS DEMMINK * KIJK HIERONDER HOE OSKAM ALS OFFICIER VAN JUSTITIE OMGING MET HET HIK-ONDERZOEK

  BREAKING: ONDERZOEKER KRIJGT VERBIJSTERENDE REPORTAGE UIT 1998 TOEGESPEELD OVER NEDERLAND PEDOLAND * LOTHAR G.: WE MOETEN VAN DE POLITIE EVEN LANGSKOMEN. ZO DOEN ZE DAT HIER

  Manuel Schadwald is het Duitse jongetje dat werd vermoord bij het maken van een snuff-movie in aanwezigheid van vele Nederlandse ‘hoogwaardigheidsbekleders’. Uit publicaties inDie Welt blijkt dat het onderzoek naar Schadwald niet alleen is gesaboteerd door het Nederlandse OM onder leiding van Oskam, maar dat Justitie er ook in is geslaagd de Duitse collega’s zo zeer te intimideren dat ook zij het onderzoek naar Schadwald staakten. Overigens is Jan Neaye die in de reportage uitgebreid (en op een positieve manier) voorkomt de partner van VVD-politica Laetitia Griffith die in die tijd werkte direct onder Joris Demmink. 

  Print Friendly

   

 62. http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.no/2013/04/vertrouw-geen-nederlandse-autoriteiten.html

  vrijdag 26 april 2013

  ‘Vertrouw geen Nederlandse autoriteiten in affaire Demmink’

  http://www.youtube.com/watch?v=bDEjMCyljE4&feature=player_embedded

  De “teleurstellende antwoorden” aan de Raad van Europa inzake de affaire Demmink over een “ernstige schending van het verdrag van Lanzarote” (dat kinderen moet beschermen tegen seksuele uitbuiting en seksueel misbruik) hebben geleid tot een verklaring van mr. Adèle van der Plas.

  Zij is de advocaat van de Turkse slachtoffers, die als kind door Demmink zeggen te zijn verkracht. Hieronder de tekst van die verklaring, die is gepubliceerd op de website investigatedemmink.org:


  Heikele aangelegenheid
  “Ondanks wereldwijde aandacht voor het pedofilieschandaal rond de voormalige Nederlandse secretaris-generaal van Justitie Joris Demmink en de hoorzitting in het Amerikaanse Congres over het inadequate onderzoek van de vermeende misdaden, heeft het Comité van Ministers bij de Raad van Europa deze heikele aangelegenheid op dezelfde manier benaderd als de Nederlandse regering – door het pedofilieschandaal te negeren in de hoop dat Demminks slachtoffers domweg hun strijd voor rechtvaardigheid zullen opgeven.”

  ‘Recht op antwoorden’
  “Het Comité van Ministers heeft, zoals Luca Volontè stelt, “de kwestie van hun eigen opinie ontweken en alleen maar gerefereerd aan het feit dat de Nederlandse autoriteiten zelf van mening zijn dat zij de zaak in kwestie naar behoren hebben onderzocht”. Dit is niet genoeg. De slachtoffers van Joris Demmink hebben recht op antwoorden. De Nederlandse burgers die het salaris van de heer Demmink hebben opgebracht, toen hij zijn beweerdelijke daden verrichtte, hebben recht op antwoorden. En om eerlijk te zijn heeft iedereen die zijn vertrouwen stelt in regeringen er eveneens recht op dat hun verkozen leiders morele ambtenaren benoemen om hun land te vertegenwoordigen.”

  Slachtoffers
  “Ondanks de inspanningen van de heer Volontè en van de Turkse regering die een speciale onderzoeksrechter heeft aangesteld om de beschuldigingen van pedofilie tijdens de reizen naar Turkije van Joris Demmink te onderzoeken, zijn er geen aanwijzingen dat Demmink spoedig voor het gerecht zal worden gebracht. Ik dring er bij de Raad van Europa op aan om de laatste vragen van de heer Volontè volledig en snel te beantwoorden, zodat de slachtoffers van Joris Demmink niet nog meer tot slachtoffer worden gemaakt”, aldus Van der Plas.

 63. Rebecca Project kwalificeert justitiedelegatie als “TEAM PEDOPHILE, The Pedophile’s Dutch Lobbying Team”

  25-04-2013

  De afvaardiging van een ‘superdelegatie’ naar Washington om daar mooi weer te spelen over wat Nederland allemaal doet tegen mensenhandel en seksueel misbruik, heeft tot een verontwaardigde reactie geleid van mensenrechtenorganisatie The Rebecca Project for Human Rights. “Jarenlang heeft Joris Demmink het Nederlandse justitiële apparaat in zijn macht gehad als secretaris-generaal van het Ministerie van Justitie. Hij is ervan beschuldigd zich gedurende deze periode betrokken te zijn geweest bij misdrijven als verkrachting, kinderhandel en mishandeling – maar er is door de Nederlandse justitie nooit een degelijk onderzoek naar hem gedaan. Terwijl diverse jongens aangifte hebben gedaan tegen Demmink, hebben het systeem en zijn handlangers hem beschermd. Nu kinderrechtenactivisten over de hele wereld eisen dat Nederland het schrikbewind van Demmink eindelijk eens onderzoekt, stuurt de Nederlandse regering een team lobbyïsten naar Capitol Hill om gewoon door te gaan met deze ‘cover-up’ en het tegenhouden van de rechtsgang,” aldus The Rebecca Project: WIJ KUNNEN DIT NEDERLANDSE ONRECHT NIET LATEN DOORGAAN. EIS DAT NEDERLAND DEMMINK’S MISDADEN TEGEN KINDEREN ONDERZOEKT!. De organisatie heeft zelfs een provocerende poster uitgebracht onder de titel ‘TEAM PEDOPHILE, The Pedophile’s Dutch Lobbying Team’ met daarop – behalve voorgaande tekst – foto’s van een aantal leden van dit lobbyteam rondom het portret van Demmink.

  1. Het schijnt dat veel kinderporno verspreid wordt via nederlandse servers, hoe dieper je in deze materie verdiept, hoe groter de pedofile wereld wordt, zodanig dat ik me soms afvraag of er nog wel gewone mensen aanwezig zijn? Maar er zijn ook vele mensen, die elk op hun eigen manier er iets aan proberen te doen. Chapeau. http://www.microsofttranslator.com/bv.aspx?ref=SERP&br=ro&mkt=nl-NL&dl=nl&lp=EN_NL&a=http%3a%2f%2fwww.inhope.org%2fgns%2fhome.aspx 

   1. Ja niet voor niets wordt Nederland internationaal ook gezien als hub voor mensenhandel en kinderporno. Dat is een reputatie die we vast hebben verdient maar wat iets is wat binnen Nederland en de pers blijkbaar goed verzwegen is tot nu toe. Het feit dat het zo ver moet komen dat er mensenrechtenorganisaties in de VS, 47 ministers van buitenlandse zaken in Europa en de Russische staatstelevisie aan te pas moeten komen en hier in Nederland nog steeds niet eens 1 goed onderzoek in de verschillende aangiftes tegen Demmink is gedaan zegt denk ik wel genoeg.

    Dit is misschien wel het grootste schandaal in de politieke historie van ons land, ik kan tenminste niet iets verzinnen wat vunziger, duisterder en bizarder is dan deze hele affaire zover…

    Maar goed, Time is on our side zullen we maar zeggen. De internationale gemeenschap is op de hoogte. Nederland gaat wereldwijd door het slijk en ik zie eerlijk gezegd niet hoe deze mensen zich in Nederland ooit nog uit gaan redden. De fuik zit allang dicht voor deze mensen, het is alleen jammer dat ze de Nederlandse reputatie in hun ondergang zo ver mee kunnen nemen en besmeuren. Of wat eng is is eigenlijk dat zij blijkbaar nog steeds de macht hebben om een serieus goed onderzoek in deze materie af te houden.

    1. Mee eens, wordt vervolgd, want ik denk dat als eens echt de beerput opengaat, de lucht niet meer houdbaar wordt.

 64. Beste Douwe en Visionairen, het is onderhand 03.30 uur. Niet slapen, maar wel veel denken. De uitslag van dit denken is als volgt: Dit hoofdstuk en Pedofilie, is mi geen visionair begrip meer, maar een obsessief begrip geworden, het heeft niets meer van doen met de instellingen, waar visionair uit bestaat. Ik kom mede tot de conclusie, dat ik de hand in eigen boezem moet steken. Bij deze wil ik hiervoor een ieder mijn excuses aanbieden. Ik ben te ver gegaan. Wat weer het gevolg heeft, dat ik besloten heb om visionair te verlaten. Bij deze wil ik ook een ieder voor zijn/haar geduld bedanken en zeer zeker ook voor de leringen die ik heb opgedaan. Germen, wil je zo vriendelijk zijn om Pedofilie 1, 2, 3 uit het Forumpost te verwijderen. Zelf kan ik het niet, dus bij deze vriendelijk, doch dringend. Voor een Ieder een vriendelijke groet. Paul.

  1. Ik weet het niet Paul, ik denk dat het in die zin visionair is, dat je als media je verantwoordelijkheid neemt als pilaar in de verdeling der machten. De machten moeten dooor iemand gecontroleerd worden en daar ligt de rol van de journalistiek. Zeker aangezien dit onderwerp Nederland internationaal telkens in een kwader daglicht zet is het denk ik heel goed om vanuit de journalistiek de druk te zetten om dat soort dingen te openbaren zodat we het kunnen oplossen.

   Dit soort dingen negeren is ze goedkeuren, je moet ze openbaren en er doorheen zodat ze verwerkt kunnen worden en het daarna kan ophouden.

   Wel is het wellicht verstandig even adempauze te nemen, even de natuur in of met andere onderwerpen bezig houden. Als je wilt kan ik je forumposts goed weghalen maar heb je ze zelf ook ergens nog staan zoadt je een backup hebt, ik zou ze iig niet volledig wegdoen.

   Laat maar weten hoe je er over denkt Paul en als je hier nogmaals bevestigd haal ik de forumposts van je over dit onderwerp weg.

 65. Nederland lijdt onder Demmink Damage

  demminkkk.pngDe Zaak Demmink is Nederland internationaal hard aan het raken. Eerst wilden Europa, Rusland en de VS weten waarom de beschuldigingen van misbruik en pedofilie aan het adres van de gepensioneerde SecGen van Justitie nooit zijn onderzocht. Toen de antwoorden van Nederland daarop niet bevredigend waren, wilden ze alsnog een onderzoek. Zelfs daarover steekt Nederland de kop in het zand. Geholpen door de media, die op het Katholiek Nieuwsblad na bizar genoeg NIETS opschrijven over de diplomatieke bitchslap die Nederland probeerde te voorkomen door 11topambtenaren naar Washington te sturen om de rel te sussen. Te laat: verschillende mensen en organisaties verlangen door de starre houding van Nederland inmiddels een hardere, minder symbolische aanpak. “If ‘nothing has been found to substantiate the accusations’, it is because the Netherlands has failed to look”, aldus zes US Congressmen in een brief(pdf) aan Luis C. deBaca, hoofd van het afdeling van het Amerikaanse MinBuZa die over het jaarlijkse Trafficking in Persons (TIP) Report gaat. Dus of Nederland pretty please een paar plaatsen omlaag getrapt kan worden op de internationale TIP Tier Ranking. Nederland heeft nu Rank 1 (= braaf, legenda hier), maar zou dus wel eens het enige gele (of oranje?) landje kunnen worden in een zee van groen. Ook een grote politieke vrouwenorganisatie van de VS, Concerned Women for America (gristen-conservatief, en dus invloedrijk) heeft een briefje achtergelaten op het bureau van deBaca om te vragen om het verlagen van de Nederlandse Tier status, en om “a formal, official investigation of Mr. Demmink in regard to child sex tourism accusations.” (pdf). Maar eigenlijk is het al te laat. Waar de ‘Demmink doofpot’ jarenlang hét kneuterige poldercomplot bij uitstek was, is de zaak inmiddels een internationale afgang voor Nederland. Inclusief Engelstalige dossierwebsites, Russischetelevisierepo’s en internationale WANTED posters. Daar kan Herman Bolhaar met zijn ‘Team Pedophile‘ niet meer tegenop lobbyen. Horen we daar Micha Kat homerisch bulderlachen?

 66. Toos Nijenhuis is een 54-jarige fysiotherapeute, moeder van 5 kinderen, slachtoffer en overlevende van satanisch ritueel misbruik.
  Vanaf dat ze 4 jaar oud was is Toos gemarteld, verkracht en misbruikt in experimenten door rijke en machtige mannen wereldwijd, inclusief hoogwaardigheidsbekleders en kerkelijke leiders.

  Deze praktijken, het martelen, seksueel misbruiken en de rituele offeringen, vinden tot op de dag van vandaag nog plaats en vooral ook in ons land. Op de volgende foto zie je Toos die de plek aanwijst, net buiten Zwolle, waar tot in ieder geval november 2010 en wellicht nog later, kinderen ritueel werden afgeslacht.
  ritueel

  Voor sommigen zal de volgende schokkende onthulling als een verrassing komen. Als deelnemers aan dit soort walgelijke praktijken noemt Toos Nijenhuis niet alleen de vroegere kardinaal Bernard Alfrink, maar ook Prins Bernhard en leden van de Engelse koninklijke familie. Dit ligt in lijn met de vele verslagen van andere getuigen/slachtoffers.

  Toos werd niet alleen in Nederland misbruikt en verkracht, maar ook in Schotland en in Melbourne, Australië. Zij is getuige geweest van het martelen en vermoorden van andere kinderen. In de onderstaande video vertelt ze haar heftige verhaal.

  Naar aanleiding van de onthullingen van Toos Nijenhuis is er op 7 mei een in Nederland gevestigde groep opgericht in samenwerking met Freedom Central en ITCCS. Zij zijn van plan om later dit jaar een zogenaamde Common Law Court Case te organiseren, waarbij de daders een dagvaarding zullen ontvangen en publiekelijk worden genoemd. Op zich een mooi initiatief, maar een dergelijke rechtszaak heeft helaas niet meer dan een symbolische waarde. 

  Het verhaal van Toos Nijenhuis bevestigt nog maar weer eens het aloude verhaal waarbij kinderen wereldwijd het slachtoffer worden van satanische rituelen, uitgevoerd door mensen in machtsposities. Dát is de werkelijke reden dat een Joris Demmink nooit wordt aangepakt. Politici en hoge ambtenaren die graag hun baan willen houden en/of carrière willen maken, doen er goed aan hun kaken stijf op elkaar te houden en de andere kant op te kijken.

  Daarom is het van het grootste belang dat het verhaal van Toos Nijenhuis door zoveel mogelijk mensen wordt gehoord en gelezen. Misschien dat er dan eindelijk momentum ontstaat waarbij de bevolking massaal roept, “Blijf van onze kinderen af, genoeg is genoeg”. Bedenk wel, dit is geen ver van m’n bed show en kan ook jouw kind overkomen.

  Bron: 

  ITTCS

  1. En de bron was de ITCCS (in het wit geschreven omdat dat minder opvalt ?)
    
   ITCCS, de ‘organisatie’ van Kevin Annett (hij noemt zichzelf Kevin Annett Eagle Strong Voice, Kevin is een tikje in de war) ;
   http://stopkevinannett.wordpress.com/about
   “You will find references to many of Kevin’s exploits and claims as well as analysis of the lies he has told.  You can be the judge of his inconsistencies and determine whether this is a person who represents the victims of the residential schools or only represents himself.”
    
   http://www.genuinewitty.com/2013/02/13/kevin-annett-the-media-co-op-anonymous-the-caw-lies-and-appropriation-of-indigenous-voices-feat-rabble
    
   “Kevin Annett was one of the worst disasters to hit Canada’s indigenous communities in the past 20 years. He’s a former United Church minister who was defrocked after losing his cool and refusing to meet with a church psychiatrist.”
    
   “In 2011 Annett went to the Six Nations reserve in Brantford, Ontario and faked the discovery of a mass grave of residential school survivors. His fraud was exposed and he was publicly humiliated- even the Aboriginal People’s Television Network got involved, producing an in-depth report debunking him. Annett later lied about filing a court case against the Queen, the Pope, Harper & ‘Big Pharma’- he was quickly disproved.”
    
   Maar goed, de kranten en televisienetwerken die over de leugens van Kevin en de ITCCS hebben bericht zijn natuurlijk Main Stream Media (brrr) dus ik denk niet dat ik Douwe daarmee kan overtuigen.

   1. Dit is overgenomen van Niburu en alle links zijn blijkbaar wit overgekomen zoals zij dat daar ook hebben. Ik had het ook van klokkenluideronline of een van de vele andere platformen kunnen overnemen waar deze video inmiddels te zien is.

    Waar het mij vooral om ging is de inhoud van het artikel en dan vooral de documentaire om eerlijk te zijn. Heb je gekeken naar het verhaal van Toos Nijenhuis en wat zij allemaal heeft meegemaakt? Heb je daar een inhoudelijke mening over?

    Als je haar bijvoorbeeld als dubieuze bron kunt afschilderen hoor ik dat graag want dan raak je tenminste enigzins de inhoud van het verhaal zelf. Zo niet dan lijkt het me zinniger om het over de inhoud te hebben die zij hier aandraagt.

 67. http://www.genuinewitty.com/2013/03/26/two-penny-philanthropist-kevin-bill-annetts-great-indian-residential-school-and-tax-fraud-adventure
  “The good news about what’s happening with Annett is that it’s become obvious that, with all the great information out there now, most reasonable intelligent people are able to see through Annett’s fraud. That said, there are still people who are vulnerable to Annett’s charms- some desperately want what he’s promising, others are simply gullible, and then there are those who work with Annett for personal gain.”
   
  Mevrouw Nijenhuis (en jij ook denk ik) valt in de eerste categorie.
  Achteraf zullen we wel te horen krijgen wat voor een ellende ze zich op de hals gehaald heeft (net zoals de familie Vaatstra ook alleen maar last heeft gehad van de satanisch misbruik fanclub).
   

  1. Ik begrijp je reactie niet helemaal. Wat mevrouw Nijenhuis heeft meegemaakt en verteld is toch op zichzelf staand of niet? Mis ik hier wat?

   Ik begrijp eerlijk gezegd helemaal niet hoe de vermeende reputatie van deze Annett waar je mee aan komt zetten relevant is voor wat deze Nederlandse mevrouw Nijenhuis heeft meegemaakt en voor het verhaal wat ze in haar video verteld. 

   Dus nogmaals heb je de video gezien en naar haar verhaal geluisterd? Wat vind je daarvan?

   En zijn er volgens jouw redenen om de integriteit van dit videoverhaal van deze dame in twijfel te trekken? Zo ja, dan hoor ik dat graag. Dat lijkt me namelijk wel degelijk heel relevant. 

   En als jij geen reden hebt om dit hartverscheurende en gruwelijke verhaal van deze mevrouw in twijfel te trekken zullen we het dan over de inhoud van haar verhaal hebben? 

 68. http://www.independent.co.uk/news/uk/crime/tory-mp-warned-of-powerful-paedophile-ring-30-years-ago-8507780.html

  Tory MP warned of powerful paedophile ring 30 years ago

  A burly veteran of scores of amateur boxing bouts, the Tory MP Geoffrey Dickens was best known during his bustling 16-year career in Parliament as a pugnacious right-winger who supplied “hang ‘em and flog ‘em” quotes to the tabloids.

  Eighteen years after his death, however, the backbencher’s reputation as a political lightweight is being revised in the wake of a Scotland Yard investigation which is exhuming a scandal long buried in the Westminster of Margaret Thatcher’s premiership.

  New evidence suggests that Dickens stumbled upon an Establishment paedophile ring in the early 1980s – and that his efforts to expose a cover-up left him in fear of his life. Dickens told fellow MPs that after warning of the existence of the network, he had received threatening phone calls and been burgled twice. He also claimed he had been placed on a “hit-list”, he told the House of Commons in a little-noticed speech.

  For four years between 1981 and 1985, Dickens railed in Parliament against a paedophile ring which he claimed was connected to a trade in child pornography, then controlled by gangsters.

  In 1981 Dickens had used Parliamentary privilege to name a diplomat and MI6 operative, Sir Peter Hayman as a pederast and demanded the Attorney General explain why he had escaped prosecution over the discovery of violent pornography on a London bus two years previously.

  Two years later, in 1983, he warned a paedophile network involved “big, big names – people in positions of power, influence and responsibility” and threatened to expose them in Parliament.

  In 1984, he campaigned for the outlawing of Sir Peter’s Paedophile Information Exchange (PIE) organisation. He also handed a dossier containing allegations of abuse of children in local authority care to the then Home Secretary, Leon Brittan.

  After a 30-minute meeting with Sir Leon, Dickens said he had been “encouraged” but later expressed concern that the Cabinet Minister had not banned the PIE.

  Last month Metropolitan Police began Operation Fernbridge into allegations that residents of a childrens home in Richmond, west London, were taken to the nearby Elm Guest House in Barnes, where they were abused. Pornography involving adults having sex with children was allegedly shot at the property and then circulated commercially.

  Sir Peter was among the visitors to the property. Others, according to a list seized by Scotland Yard last month, were the late Liberal MP Cyril Smith, the former Russian spy Sir Anthony Blunt, a Sinn Fein politician, a Labour MP, and several Conservative politicians.

  After neighbours complained about the arrival of children, the police raided the guesthouse in 1982 but the operation was mysteriously cut short. A 2003 investigation also failed.

  During a debate on child abuse in the House of Commons on 29 November 1985, Dickens warned that paedophiles were “evil and dangerous,” adding child pornography generated “vast sums.”

  He went on: “The noose around my neck grew tighter after I named a former high-flying British diplomat on the Floor of the House.

  “Honourable Members will understand that where big money is involved and as important names came into my possession so the threats began.

  “First, I received threatening telephone calls followed by two burglaries at my London home. Then, more seriously, my name appeared on a multi-killer’s hit list.”

  The Independent can find no corroboration for Dickens’ comments.

  However twenty-eight years after he made them, Scotland Yard officers kept their new investigation secret for weeks, fearful that it would be closed down like earlier inquiries.

  In a blog on his website, the Labour MP Tom Watson – whose claims of a powerful paedophile network prompted the new inquiry – said that he had been advised by childcare experts who have tried to expose the scandal to be careful about his personal security. He has asked the Home Office for the dossier presented by Dickens to Sir Leon, but it has not yet been found.

  Dickens does not appear to have raised the issue in the Commons again prior to his death in 1995. He told friends he was surprised he had never been made a minister.

  The MP: a man of verve

  Geoffrey Dickens was one of the most colourful characters in the Commons during the 1980s and 1990s. Born in London in 1931, he was raised in foster care until he was eight.

  He suffered polio at the age of 13 but recovered to become a heavyweight boxer. Mr Dickens was elected MP for Huddersfield West in 1979 and for Littleborough and Saddleworth in 1983, which he represented until his death in 1995.

  His obituary in The Independent concluded that whatever might be said of him, Dickens was “a man of colour, verve and dedication who stood out – often for the wrong reasons – among the dull Parliamentarians of our time.”

 69. Ik denk dat Toos Nijenhuis slachtoffer is valse herinneringen voortkomend uit bijv. een hypnose-therapie.
  Hierbij moet je je dan afvragen wie is haar therapeut geweest?
  De man naast haar?
  Dat is Casper Rutten, aanhanger (voorlichter) van de gevaarlijk theorie van Dr. Ryke Geerd Hamer en zijn GNM.
  Wanneer je de volledige film over Toos beluistert spreekt ze al vanaf midden jaren ’90 over Dr. Hamer.
  Wat willen de GNM-ers eigenlijk bereiken met het naar buitenkomen van deze bizarre ‘herinneringen’ uit de geest van Toos?

  1. Oh getver, Casper Rutten van de NGG. 
   http://nl.wikipedia.org/wiki/Nieuwe_Germaanse_Geneeskunde
   “Volgens GNM is kanker het gevolg van een traumatische gebeurtenis. Het genezen van kanker is volgens de leer van de GNM alleen mogelijk door het traumatische conflict op te lossen. Er wordt afgeraden om reguliere geneeswijzen verder te zetten, aangezien ze het helingsproces negatief zullen beïnvloeden.
   De geneeswijze wordt onwerkzaam en, door het afraden van andere geneeswijzen, zelfs risicovol bevonden.[1] In 1986 werd Hamer verboden zijn artsenpraktijk verder te zetten.[2] Volgens Hamer zat er een Joods complot achter zijn veroordeling.[3]”
    
   Casper Rutten en Kevin Annett… het lijkt er sterk op dat er op de meest ranzige manier geld wordt verdient aan Mevrouw Nijenhuis; kanker ‘behandelen’ door een opgedrongen traumatische herinnering te verwerken.

 70. Ja het zou ergens een opluchting zijn. Helaas lijkt in Engeland nu echter toch de beerput wel open te zijn gegaan. De BBC hart van de mainstream media daar, hoge politici tot een MP aan toe, het justitieel apparaat het pedofielennetwerk wat daar nu geopenbaard wordt had toch wel op veel hoge plaatsen vertakkingen. 

  Ik zou dat voor Nederland zeker niet uitsluiten zeker niet als je de geschiedenis hier bekijkt met Joris Demmink, het rolodex onderzoek wat subiet werd stopgezet toen wat te hoge personen voorbij kwamen in een kinderporno netwerk in Nederland. In die trend is dit verhaal van deze mevrouw zeker niet ondenkenkelijk… 

  Maar goed, ik ken haar en haar achtergrond verder  niet dus ik kan zeker niet uitsluiten dat haar verhaal wellicht niet echt zou zijn. 

  1. Dit heeft niets met geloven te maken Henk maar te kijken naar de beschikbare informatie en dan voor jezelf conclusies te trekken. Ongeacht de bron moet je toch altijd zelf informatie evalueren. Ik moet zeggen dat ik momenteel nog weinig redenen heb om aan dit verhaal van deze dame te twijfelen. Maar als jij of een ander daar goede aanleiding voor geven sta ik daar altijd voor open. 

   Als een pedofiel netwerk in Engeland kan en 40 jaar in een doofpot kan zitten zou het denk ik wat naief zijn te denken dat zoiets in Nederland niet zou gebeuren. Al zou ik het dat laatste zelf graag zien.

 71. Pleidooi in zaak Roestige Spijker vs Demmink vertraagd: advocaat Knijff twee maanden afwezig!

  14-05-2013

  Je zult toch maar worden beschuldigd van zeer ernstige zaken en je met vuur willen verdedigen om zo snel mogelijk je naam te kunnen zuiveren… Je neemt dus de duurste advocaat die je kunt krijgen, gelukkig kan dat makkelijk omdat de Staat alles voor je betaalt, en je verwacht dan uiteraard ook de best mogelijke service. Dit beschrijft de situatie van Joris Demmink, en die moet teleurgesteld zijn want zijn advocaat Mr. Knijff heeft op 6 mei 2013 te kennen gegeven dat hij tot 5 juli 2013 in het buitenland verblijft. Hij is in die periode niet beschikbaar om namens Demmink zijn bezwaren mondeling toe te lichten tegen de betrokkenheid van Stichting De Roestige Spijker bij de procedure in Rotterdam. Knijff is blijkbaar twee maanden geheel afwezig is en niet in staat tussentijds zijn cliënt bij te staan. De Stichting De Roestige Spijker vindt dit even ongeloofwaardig als onacceptabel, zo meldt zij op haar website. “Bij het kantoor van mr. Knijff, De Brauw Blackstone Westbroek, werken bovendien bijna driehonderd advocaten. Er is vast wel iemand die het stokje in deze zaak even kan overnemen,” aldus De Roestige Spijker.

  De Stichting heeft daarom bij de rechtbank tegen deze kennelijke poging tot vertraging geprotesteerd. De opstelling van Demmink en zijn advocaat is bovenal vreemd, omdat zij immers in oktober 2012 nog met spoed rechtsmaatregelen aankondigden. Zij wilden zo snel mogelijk de onderste steen boven halen om de waarheid achter de verdenkingen jegens Demmink boven tafel te krijgen. “De Stichting wil Demmink daar graag bij helpen,” aldus besluit het bericht.

  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/pleidooi-in-zaak-roestige-spijke.html

 72. Vraag me af in hoeverre het verhaal van Toos Nijenhuis onwaarheden zou kunnen bevatten ?Men neemt het ook als waarheid aan op itccs.org een site waarvan ik van mening ben dat men echt wel achtergronden checkt van bepaalde personen en omstandigheden.De tijd zal het leren, verder lijkt het me een goed iets dat er een publieke discussie op gang komt over kindermisbruik in hogere kringen en in het algemeen hun onderlinge connecties in deze duistere zaken.Het opmerkelijke is dat als erg hogere kringen genoemd worden dat de gelederen zich meteen wensen te sluiten.Is het zo omdat de mogelijkheid aanwezig zal zijn dat de werkelijke achtergrond een agenda bloot kan leggen welke het daglicht helemaal niet kan verdragen?Dat een sektarische sekte reikend tot in de koningshuizen en regeringen deze zaken aanstuurt om kracht te putten uit de slachtoffertjes vanwege hun innerlijke geloofsovertuigingen?

  1. Ja ik zie ook niet in waarom mensen dit zouden verzinnen. Voor je lol hooggeplaatse mensen van kindermisbruik beschuldigen is niet echt een zet die je voortbestaan verbeterd. Zij is hier de underdog zou ik zeggen, een moedige stap dus dat ze zoiets durft te onthullen. 

   En ja wat probeert de macht te doen, als eerste niet een inhoudelijke discussie aan te gaan maar proberen de bron van informatie aan te vallen. Ik zou zeggen laten we eerst maar eens een goed onderzoek naar Demmink en de hele zaak instellen wat tot nu toe ondanks 4 verschillende aangiften nog nooit gebeurt is. 

   Als we naar Engeland kijken zien we dat het pedonetwerk daar ook in de hoogste kringen van de overheid, justitie en mainstream media zit… 

   Als we dan zien dat Nederland een leider is in mensenhandel en kindermisbruik wereldwijd en een rolodex onderzoek wordt gesaboteerd en getorpedeert op het moment dat er grote namen in opduiken… 

   Voor Demmink zelf zou het, als hij onschuldig zou zijn, ook verreweg het beste zijn om gewoon de boel zo goed mogelijk in de openbaarheid uit te zoeken… Maar goed machthebbers doen maar al te vaak dingen die het daglicht niet kunnen verdragen en helaas hebben zij wel de macht die de judoleraar niet heeft om onderzoeken naar hun misstanden te saboteren. 

 73. O er ging iets fout hier sorry daarvoor !
   
  Ik vond vandaag een link over een site waar een kinder-psychiater zijn verhaal heeft gedaan over mogelijke verbanden met een agenda welk het gedrag van zulk soort lui schijnt te rechtvaardigen in hun ogen.Met een gedeeltelijke vertaling van een gedeelte van een van de verhalen.Helaas is mijn italiaans niet zo goed zowel lezen als schrijven maar er staan zinnen in zoals :
  Een gecombineerde mindcontrol methode bestaat o.a. uit de praktijken van ritueel misbruik met als onderdeel de creatie van multiple persoonlijkheden in sektarisch verband i.s.m. geheime diensten met als doel financieel gewin, politieke manipulatie (spionage ,moord,black ops) politieke chantage natuurlijk ook zou ik zo denken.
  Een corrupte sesspool waar men door onderlinge belangenverstrengeling en elkaars medeweten nooit meer los van komt plus het feit dat het een enorme beerput is geworden door de jaren heen .Het ene delict geeft het andere een soort van stille goedkeuring en zo trekt er een mantel over de vuiligheid heen.Misschien wel de reden waarom dat Demmink tot nu toe niet aangepakt word .Hier is de link voor als er toch mensen italiaans kunnen lezen of spreken :www.thrivingandhome.com

 74. Kevin Annett is een Canadese antropoloog, politicoloog en theoloog, die in zijn eigen land degenocide op de Indianen heeft onderzocht en aangeklaagd. In september 2012 was Annett in Nederland, op uitnodiging van Freedom Central. Hier werd hij benaderd door een Nederlandse vrouw, Toos Nijenhuis, die hem een vreselijk verhaal vertelde over rituele verkrachting, de jacht op kinderen en andere seksuele misdaden. Ze vertelt hem hoe ze een van de slachtoffers was van “rituelen” die sterk doen denken aan de verhalen van Regina Louff, de X 1-getuige (pdf, het hele boek!) uit de zaak Dutroux.

  Enige dagen geleden verscheen reeds een korte introductie op YouTube. Deze is inmiddels Nederlands ondertiteld. De volledige versie zal ook worden ondertiteld, maar het hele interview duurt ruim 2 1/2 uur. Dat is een hoop werk, waarvoor bij voorbaat mijn dank. Oordeel niet te snel op grond van deze korte samenvatting. In de lange versie komt Toos Nijenhuis veel duidelijker uit de verf.

  Kinderoffers en handel in Nederland: Een ooggetuige spreekt (NL ONDERTITELD) duurt 17 minuten.

  Voor wie niet bekend is met deze materie, leiden de gruwelijke verhalen van Toos Nijenhuis al snel tot ongeloof, maar dat is niet terecht. Een wrang feit is dat er kinderen verdwijnen! Een ander feit is minstens even navrant: de kinderen die deze “rituelen” overleven, zijn meestal dusdanig getraumatiseerd, dan ze niets willen vertellen over wat hen is overkomen. Een aantal van hen komt zelfs terecht aan de andere kant: zij worden als volwassenen zelf kindermisbruikers. Slechts een klein aantal slachtoffers heeft als volwassene de kracht om te vertellen wat hen is overkomen. Meestal wacht hen dan een ander bitter lot: ze worden niet geloofd en maar al te vaak ook nog voor gek verklaard!

  Toos Nijenhuis is 54 jaar oud, dus geboren in 1958 of 1959. Ze vertelt hoe ze als meisje van 4 jaar oud door haar ouders werd “geofferd aan God”. Dat wil zeggen dat ze werd verkracht door haar grootvader, met behulp van haar ouders, de dominee en de dokter, dr. Riedijk die daarna fungeerde als haar pooier. Zij maakten allen deel uit van een netwerk van ritueel kindermisbruik en seksueel geweld. Later werd ze naar een kasteel gebracht waar een groepsverkrachting plaats vond. Volgens Toos was dit een inwijdingsritueel van Vrijmetselaars. In dit verband noemt Toos kasteel de Sprengenberg bij Haarle, dat is gebouwd voor de Twentse fabrikantenfamilie Van Wulfften Palthe, en kasteel Goedenraad in het Limburgse Eys. Het kasteel in Haarle werd in de jaren ’50 bezocht door de koninklijke familie, voor een chique jachtpartij.

  Toos Nijenhuis noemt prins Bernhard en kardinaal Alfrink als twee prominenten die deelnamen aan deze “rituelen”. Dat onze beruchte prins B. von Lippe een notoire schuinsmarcheerder was, is algemeen bekend. Kardinaal Alfrink werd in dit verband volgens mij nooit eerder genoemd, maar het seksuele misbruik in de RK-kerk is tegenwoordig wel een feit van algemene bekendheid. Ook werd Toos naar eigen zeggen meegenomen naar Wales en naar Schotland, waar ze werd misbruikt en gemarteld. Ze noemt ook dan namen. Het seksuele misbruik door de Engelse elite is inmiddels ook een feit van algemene bekendheid.

  Vervolgens werd ze door de dokter naar Beieren gebracht, naar kasteel Hohenschwangau, waar volgens Toos Nijenhuis verscheidene Duitse bisschoppen aanwezig waren, plus paus Johannes II en een opperrabbijn, Menachem Mendel Schneerson. Volgens mij klopt dat niet, want paus Johannes Paulus II werd pas paus in 1978, terwijl Toos 11 jaar oud was en het misbruik dus plaats vond in de jaren ’60. Dat wil echter niet zeggen dat Toos niet de waarheid spreekt. Ze kan zich vergissen en ook kan een van de aanwezigen zich als paus hebben voorgedaan. Hetzelfde geldt uiteraard voor de rabbi, al noemt ze hem twee maal.

  Na ongeveer een uur in de video neemt de dokter haar mee naar Saoedi-Arabië, waar ze weer wordt mishandeld en verkracht. Daarna, ze is dan 12 jaar oud, komt er een einde aan de relatie met haar “dokter”. Vervolgens wordt ze naar Australië gebracht, naar haar zeggen door kardinaal Alfrink. Onder het toeziende oog van camera’s wordt ze daar keer op keer gemarteld. Ze denkt zelf dat ze dient als cursus-materiaal voor martelpraktijken van de geheime dienst. Daarna stopte het misbruik. Toos vermoedt dat de dokter haar vader daarvoor heeft betaald, dat hij haar als het ware heeft afgekocht.

  Vanaf 1 uur en 42 minuten vertelt ze over haar verdere jeugd en haar eerste huwelijk, waar ze 4 kinderen van heeft. Ze vertelt dan ook over dr. Hamer en de Germaanse Geneeskunde. Na de echtscheiding bleek dat haar ex de kinderen seksueel misbruikte. Haar jongste dochter Carmen is uit een relatie met een andere man, Wim Nijhof. Ook zij werd volgens Toos Nijenhuis het slachtoffer van ritueel misbruik, waarbij haar andere kinderen gedwongen werden om toe te kijken. Ook zouden er toen kinderen vermoord zijn. Toos laat tot slot aan de interviewers de plaatsen zien waar het misbruik heeft plaatsgevonden. In het bos vindt Kevin Annett dan een plek die is bedekt met takken. Als hij gaat graven komt er een meisjessieraad tevoorschijn.

  Dat ritueel seksueel misbruik bestaat, lijdt geen twijfel. Er zijn teveel getuigenissen die daarop wijzen. Ook is marteling nog altijd een dagelijkse praktijk van de geheime diensten, zogenaamd om inlichtingen te verkrijgen, maar het is eigenlijk puur sadisme, even erg als de martelingen door de Inquisitie! Deze “middeleeuwse” praktijken gaan nog altijd door. Of alles wat Toos vertelt ook waar is, blijft in het midden, maar zeker is wel dat ze niet liegt! Althans niet opzettelijk, niet bewust… Toos lijkt ernstig getraumatiseerd, ze heeft kennelijk vreselijke dingen meegemaakt!

  International Ritual Child Sacrifice, Torture and Trafficking: A survivor speaks out duurt 2 uur en 28 minuten.

 75. Hier nog een link betreffende dit onderwerp “Zwijgen over ritueel misbruik”: http://dittyeimers.nl/onderwerpen/psyche/93-ritueel-misbruik
  Vanmorgen nog een vorm van misbruik in de Leeuwarder courant: http://www.levendmechanisme.nl/pdf/LC-16-05-2013-Britse-bende-schuldig-aan-gruwelijk-misbruik-meisjes.pdf  De hamvraag is: wat is nu daadwerkelijk de oorzaak, dat dit soort gegevens worden uitgevoerd door de mens ? Steeds moet ik dan aan het woord macht denken, gezien in al zijn diversiteit. Macht is mede frustratie. Mvg Paul.

 76.  
   
   
   

    De kalender leeftijd is 14 jaar.
  Deze dag ,is ze verdrietig ,op haar been zijn schaafwonden.
  Die ik krijg te zien.
  Ik huil ,maar niemand ziet mijn tranen.
  Ze heeft pijn ,en waarom ?
  Ze is in de holding gelegd:
  en daarna geïsoleerd in een time-out ruimte.
  Dit is de gewone gang van zaken,als ze over haar toeren is.
  Over haar toeren ,om dat ze de wereld om haar heen ,zoveel onbegrip aan
  haar geeft.
  De wereld die haar boosheid niet begrijpt,en niet op weten te vangen.
  En ik sta machteloos ,en weet haar geen troost te geven.
  Want uit mijn gezinsleven is ze verbannen.
  Ik kan haar tranen niet drogen,op het moment dat ze me nodig heeft.
  Haar opvoeders ,weten wat goed voor haar is.
  IK HUIL MAAR NIEMAND ZIET MIJN TRANEN ,
  EN HAAR TRANEN WORDEN DIE GEZIEN?
  DE HOLDING EN ISOLEER DE TROOST DIE ZE KRIJGT.
  IS DE CAMERA…..ZE MOET IMMERS OP RUST KOMEN.
  (De prik pil werd al op haar 13 jaar gegeven)
  Omdat ze bang zijn dat ze zwanger word van een vriend die ze toen en nu
  nog niet had en nog niet heeft)

  Defence for Children wijst erop
  dat volgens internationale verdragen
   kinderen alleen als uiterste maatregel mogen worden opgesloten.
  “Nederland sluit veel kinderen op”
  Nederland sluit vergeleken met andere Europese landen veel kinderen op.
  Ook worden kinderen in Nederland snel in een isoleercel gezet.
  Dat staat in een rapport van Defence for Children.
  Volgens het onderzoek neemt in alle West-Europese landen het aantal
  opgesloten kinderen toe.
  In Nederland is het aantal plaatsen in justitiële jeugdinrichtingen in
  tien jaar verdubbeld.
  In 2006 werden 4700 kinderen opgesloten.
  Harder gestraft
  Volgens de onderzoekers wordt er steeds harder gestraft
   en lopen kinderen in justitiële inrichtingen grote kans om slachtoffer te
  worden van geweld.

  http://nos.nl/artikel/68599-nederland-sluit-veel-kinderen-op.html

 77. Voormalige topambtenaren leggen verklaringen af over Demmink

  Toine Heijmans, Elsbeth Stoker − 20/06/13, 05:56
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3461802/2013/06/20/Voormalige-topambtenaren-leggen-verklaringen-af-over-Demmink.dhtm
  © ROBERT JOHN HENDERSON. Oktober 2012, voor de woning van Joris Demmink in Den Haag eisen betogers een nieuw onderzoek naar zijn veronderstelde wandaden

  Geregeld duiken er misbruikverhalen op over Joris Demmink, tot voor kort een van de machtigste ambtenaren in Den Haag. Hoewel alle opeenvolgende ministers de beschuldigingen als onzin afdoen, probeert een gezelschap van advocaten en activisten de ‘Demmink-doofpot’ open te wrikken. Nu met nieuwe getuigenissen van twee oud-gevangenisdirecteuren – die meteen worden ontkend.

  Twee voormalige topambtenaren van Justitie hebben bij de notaris verklaringen afgelegd tegen Joris Demmink, de gepensioneerde secretaris-generaal die al jaren wordt achtervolgd door verhalen over kindermisbruik. De gewezen gevangenisdirecteuren, Bart Molenkamp en Jacques van Huet, willen met hun getuigenissen nieuw, onafhankelijk onderzoek afdwingen.

  Het is voor het eerst dat medewerkers van Justitie zich met naam en toenaam uitlaten over de kwestie. De beschuldigingen van kindermisbruik achtervolgen Demmink al sinds de jaren negentig, maar komen vooral uit anonieme of oncontroleerbare bron. De opeenvolgende ministers van Justitie hebben zich altijd achter de voormalige topman geschaard, en zeggen dat onderzoek van onder meer de veiligheidsdienst AIVD hem vrijpleit. Het Openbaar Ministerie zag geen reden voor vervolging.

  Jonge jongens
  De verklaringen van Van Huet en Molenkamp gaan over een dienstreis naar Londen in mei 1992, gemaakt door een gezelschap van hoge ambtenaren uit het gevangeniswezen. Demmink was daar niet bij. De reis werd begeleid door een medewerkster van Justitie, die zich volgens de gevangenisdirecteuren ’s avonds in de hotelbar ’ten overstaan van meerdere collega’s’ beklaagde over het gedrag van Demmink, destijds directeur-generaal Vreemdelingenzaken. Zij moest ‘via de telefoon jonge jongens’ voor hem regelen, aldus de voormalige ambtenaren. ‘Meestal tegen het weekend’, getuigt een van hen.

  ‘Naar mij bijstaat zou het om jongens gaan van Thaise afkomst’, staat in de verklaring van Molenkamp, gewezen directeur van onder meer de gevangenis in Vught. ‘Ik had en heb de indruk dat zij tot haar uitlatingen tegenover ons kwam vanuit een zeer grote verontwaardiging.’

  De verklaring van Van Huet, voormalig directeur van onder meer de Bijlmerbajes, is uitgebreider. Hij noemt de namen van de elf deelnemers aan de reis, onder wie ex-minister Rita Verdonk. ‘Op één der avonden is na het eten aan de bar gesproken over het gedrag van de toenmalige DG Vreemdelingenzaken de heer J. Demmink’, getuigt hij. ‘Als ambtenaren was het het zoveelste verhaal over de heer Demmink zijn escapades en bijzondere aandacht voor jonge jongens. Veel hogere ambtenaren moeten hiervan hebben geweten. Niemand durfde hierover openlijk naar buiten te treden. Dat stond gelijk aan ambtelijke zelfdoding naar mening van ondergetekende.’

  Stomverbaasd
  Vier andere deelnemers aan de reis zeggen desgevraagd dat ze niet weten of er in Engeland over Demmink is gesproken. De medewerkster zelf is ‘stomverbaasd’ over de verklaring van de twee oud-gevangenisdirecteuren. Ze kan zich ‘niet herinneren of er tijdens de reis over de heer Demmink gesproken is’. Ze heeft ook nooit werkzaamheden ‘voor of met de heer Demmink’ verricht, laat ze weten.

  De advocaat van Demmink, Harro Knijff, hecht geen waarde aan de verklaringen: ‘Het zijn aantijgingen in de categorie ‘kwaadaardige borrelpraat’. Iets waarmee mijn cliënt helaas veelvuldig is geconfronteerd en die in verschillende integriteitonderzoeken steeds zonder enige feitelijke grondslag zijn gebleken.’

  Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt (CDA), die eerder Kamervragen stelde over Demmink, vindt de verklaringen interessant. ‘Het is belangrijk dat de waarheid boven water komt. Als deze heren naar eer en geweten een verklaring hebben afgelegd, kan het relevant zijn voor de rechtszaak.’

  De getuigenissen zijn op 17 mei opgemaakt bij een Haarlemse notaris. Een dergelijke verklaring bij de notaris betekent onder meer dat de identiteit van degene die verklaart, gecontroleerd is. Maar niet dat hij Рzoals in de rechtszaal Рonder ede staat. Reden om de herinnering ruim twintig jaar na dato op schrift te stellen en officieel te deponeren, is de ergernis van de ex-directeuren over de manier waarop Demmink volgens hen in bescherming is genomen door het ministerie. Het steekt hen ook dat Demmink onlangs lid is geworden van het Nederlandse Helsinki Comit̩, dat landen helpt bij de opbouw van een rechtsstaat, en het toepassen van de mensenrechten.

  Van Huet en Molenkamp willen geen verdere toelichting geven. Ze waren destijds grote namen in de gevangeniswereld. In 2004 had Van Huet een arbeidsconflict met toenmalig minister Donner, nadat de gevangenisdirecteur onder meer kritiek had geuit op het plan om twee gedetineerden op één cel te plaatsen.

  Rechtszaak
  Demmink is verwikkeld in een rechtszaak tegen dagblad AD wegens onjuiste berichtgeving. Het publiceerde vorig jaar twee artikelen over het contact dat Demmink zou hebben gehad met een pooier van minderjarige jongens. De nieuw opgerichte stichting De Roestige Spijker probeert zich in deze rechtszaak te voegen, in de hoop een openbaar getuigenverhoor te forceren. De stichting wil de verklaringen van de gevangenisdirecteuren daarbij gebruiken. Tegelijkertijd probeert een andere stichting Demmink alsnog voor de rechter te krijgen via een artikel-12procedure, onder meer op basis van getuigenverklaringen van twee Turkse mannen, die beweren op 11- en 14-jarige leeftijd door hem te zijn verkracht.

  Beide stichtingen proberen ook in de Verenigde Staten interesse te wekken voor de zaak, in de hoop dat Amerikaanse politici Europese collega’s onder druk gaan zetten. Het Republikeinse Congreslid Chris Smith probeerde via een hoorzitting afgelopen oktober in Washington aan te tonen dat Nederland het gedrag van Demmink in de doofpot stopt. Daar kwam ook een Nederlandse man aan het woord die zegt slachtoffer te zijn. Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie liet bij die gelegenheid weten, dat hij achter de voormalige secretaris-generaal staat.

 78. De Roestige Spijker dreigt Justitie met dwangsom inzake affaire Demmink

  De Roestige Spijker dreigt Justitie met dwangsom inzake affaire Demmink

   

  Stichting voor onderzoeksjournalistiek De Roestige Spijker heeft het Ministerie van Veiligheid en Justitie in gebreke gesteld.

  Dit meldt de stichting op haar website. Het aanvullend WOB-verzoekvan 22 april is na 8 weken nog altijd niet gehonoreerd. Het ministerie verlengde de termijn al met vier weken, maar zelfs na deze termijn, die verviel op 17 juni, was nog niet aan het verzoek voldaan.

  Dwangsom

  Voorzitter Rubinstein van de stichting schrijft in zijn brief van 24 juni: “Ik wijs u er op dat de wettelijke termijn van maximaal 8 weken op 17 juni jl. is verstreken en stel het Ministerie van Veiligheid en Justitie hierbij formeel in gebreke. Wanneer het Ministerie niet binnen twee weken na heden alsnog een besluit neemt op het WOB verzoek van 22 april jl., is een dwangsom verschuldigd op de voet van de Wet dwangsom en beroep bij niet tijdig beslissen.”

  Beslissing

  Het is al bekend dat mr. Joris Demmink als voormalig secretaris-generaal van Justitie op staatskosten procedeert tegen de beschuldigingen van pedofilie, waardoor hij al jaren wordt achtervolgd. De Roestige Spijker wil echter inzicht in hoe de beslissing daarvoor tot stand is gekomen. Daartoe heeft zij door middel van de Wet Openbaarheid Bestuur alle relevante stukken hieromtrent opgevraagd.

 79. Morkhoven breekt dossier Zandvoort open . Bankdirecteur in Kiev was belangrijke schakel in Zandvoortzaak .

  De Vzw Werkgroep Morkhoven bevestigde zopas het bericht dat er een belangrijke doorbraak is in het dossier Zandvoort . Jarenlang geduldig opzoekingswerk in het materiaal Zandvoort en de bijhorende documentatie is een bankdirecteur uit Kiev fataal geworden . De man onderhield belangrijke contacten met een kopstuk in de Zandvoortzaak en bleek verantwoordelijk te zijn voor het leveren van kinderen voor het netwerk. Het onderzoek wees uit dat een 26 tal kinderen voorkomende in het Zandvoortmateriaal afkomstig waren uit een kindertehuis . 38 anderen waren uit Kiev . Morkhoven bevestigde dat al de slachtoffertjes nu ook met naam en adres gekend zijn . De bankdirecteur werkte ook samen met een persoon uit de Franse Ardeche en een persoon uit Roemenië . De Roemeen bezorgde kinderen voor een bordeel in Rotterdam . Samen met dit drietal is ook een Franse Fotograaf achterhaald die de kinderpornofoto’s maakte , diverse van die foto’s verschenen ook in een Nederlands pedo blad . Het was de Morkhoven onderzoekers niet ontgaan dat de boot Apollo in de zaak Zandvoort eertijds in een Russische haven was aangemeerd voor herstellingen , de factuur werd betaald via de bankdirecteur in Kiev , het was dit gegeven dat de Morkhoven onderzoekers op het spoor van de bankdirecteur in Kiev bracht en tenslotte bij de Fransen en de Roemeen . Maarten.

 80. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/07/hee_demmink_kom_je_ons_nou_ook_vervolgen_voor_deze_suggestieve_kop.html

  Joris Demmink niet vervolgd ‘vanwege landsbelang’

  Wut? Zomaar een klein nieuwsberichtje. In 2012 zijn twaalf strafzaken geseponeerd omwille van ‘het landsbelang’, om ‘maatschappelijke onrust te voorkomen’. Dat zegt het Openbaar Ministerie. Het OM wil niet zeggen om wat voor zaken het gaat of wat ‘landsbelang’ precies inhoudt, qua argument. Dat de zaken geseponeerd zijn, wil tevens niet zeggen dat de verdachte geen strafbaar feit heeft begaan. De verdachte wordt gewoon doodleuk niet vervolgd. Voorbeelden kan en wil het OM niet geven, want dat zou te specifiek worden. Ook wil het OM niet ingaan op cijfers van het CBS waaruit blijkt dat sepot uit naam van het landsbelang tot 2008 zelden voorkwam, en sindsdien juist steeds vaker. Wat de neuk, OM? Mensen die misdaden gepleegd hebben níet vervolgen omdat er mensen boos over zouden kunnen worden? Hebben we het dan over een hernieuwde poging van een zootje treurige ‘gedupeerde’ halfgekkies die Wilders nog een keer voor het hekje willen? Of gaat het om ‘gevoeligere’ zaken die het vertrouwen in de overheid nog verder zouden kunnen ondergraven? In die laatste categorie komt de naam DEMMINK heel hard schreeuwend voorbij. Ja. Moet wel. De kwestie Demmink is een zaak die de Nederlandse status in binnen- en buitenland schade berokkent, waarbij jonge levens verwoest zijn maar waarin tot het hoogste ministeriële niveau handen boven hoofden en deksels op doofpotten gehouden worden. Een dubieus sepootje past ook nog wel in zo’n rijtje. De Demmink-kwestie gaat namelijk al lang niet meer over ‘heeft ie het wel gedaan of heeft ie het niet gedaan’, de zaak is exemplarisch geworden voor hoe de politieke en bestuurlijke elite zichzelf beschermt tegen het plebs. Hetzelfde plebs waarvan StasJus Teeven nu trouwens wil zorgen dat ze minder makkelijk de gang naar de rechter kunnen maken. Juist. Geheimzinnige strafzaken in een la schuiven omwille van ‘het landsbelang’ en de gewone man zijn rechtsgang blokkeren: het gaat lekker met de Rechtsstaat Nederland…

 81. ‘Minister’ vraagt Baybasin land te verlaten   Afdrukken E-mail
  Dossier - Turkije
  http://crimesite.nl/dossier/baybasin/26762-minister-vraagt-baybasin-weg-te-gaan
  GEPUBLICEERD OP MAANDAG 22 JULI 2013 14:33

  Twee agenten van de afdeling Vreemdelingenzaken hebben de levenslang gestrafte Turkse Koerd Hüseyin Baybasin in zijn cel opgezocht en verzocht in te stemmen met uitzetting naar Turkije. Ze spiegelden hem voor dat hij in Turkije ‘snel’ zou vrijkomen terwijl hij in Nederland zijn leven in de cel zou moeten blijven. De agenten zeiden op te treden namens ‘de minister’. Eén en ander heeft de advocaat van Baybasin aan Crimesitelaten weten.  

  Door @Wim van de Pol

  Visitekaartje

  De procureur-generaal bij de Hoge Raad doet momenteel onderzoek naar een herzieningsverzoek van Baybasin. De twee agenten bezochten Baybasin op 26 juni jongstleden in de penitentiaire inrichting van Nieuwegein. Baybasin kreeg een kort moment de politiekaart van de twee agenten te zien. Daarna vroeg hij om een visitekaartje en op zijn verzoek schreven de twee hun namen op een papiertje. Het bleek te gaan om de heren Visser en Majuhi van de Politie Utrecht, afdeling Vreemdelingenzaken. Baybasin zag dat deze namen correspondeerden met hun identiteitsbewijzen.

  Joviale toon

  Volgens Adèle van der Plas, advocaat van Baybasin, begroette één van de twee Baybasin bij binnenkomst ‘op joviale toon’ in het Turks. Zij legden hem een document voor dat hij zou moeten ondertekenen. Na ondertekening zou hij naar Turkije kunnen afreizen. Volgens Van der Plas werd hem ‘op enigszins geheimzinnige toon meegedeeld’ dat hij in Turkije zou vrijkomen.

  Minister

  Baybasin heeft verzocht het betreffende document achter te laten zodat hij het zou kunnen bespreken met zijn advocaten maar dit werd geweigerd. Van der Plas: ‘Het ging om een directe overeenkomst tussen hem en de Minister, zo werd cliënt gezegd. Daar had een advocaat niets mee van doen. Het was met name de heer Visser die het woord deed. De sfeer werd grimmig toen cliënt weigerde te tekenen. Hem werd toen gezegd, dat hij dan maar gratie aan de Koning moest vragen. Toen cliënt aangaf dat niet van plan te zijn, zeiden de heren dat de minister (ik neem aan van Veiligheid en Justitie) in ieder geval een beslissing tot ongewenstverklaring zal doen uitgaan.’

  Turks voorstel

  De advocaat van Baybasin in vreemdelingenzaken M. Reurs, heeft zonder succes geprobeerd in contact te komen met de heer Visser, tot op heden zonder succes. In 2006 is Baybasin een zelfde soort voorstel gedaan, maar dat was door een hoge Turkse overheidsfunctionaris, die hiervoor speciaal naar Nederland was afgereisd. Ook hij had de boodschap dat indien Baybasin zijn verdediging zou opgeven en instemde met terugkeer naar Turkije hij daar per onmiddellijk in vrijheid zou worden gesteld en bovendien volledig ‘gecompenseerd’.

  Onschuldig

  Volgens Van der Plas zal Baybasin nooit op een dergelijk verzoek ingaan ‘omdat hij als onschuldig man de gevangenis wil verlaten.’ Baybasin heeft altijd ontkend twee opdrachten voor liquidaties te hebben gegeven. Het bewijs was alleen gebaseerd op afgeluisterde telefoongesprekken die volgens hem waren gemanipuleerd. Overigens is één liquidatie nooit uitgevoerd. De andere moord vond plaats in Turkije. Inmiddels zijn daarvoor anderen vervolgd. De zaak bleek niets met Baybasin van doen te hebben.

  Nieuwe feiten

  Baybasin is in 2002 door het Bossche gerechtshof tot levenslang veroordeeld. De Hoge Raad heeft momenteel een herzieningsverzoek in behandeling. De rechter-commissaris in Den Haag heeft de afgelopen maanden tientallen getuigen verhoord. Externe deskundigen doen momenteel onderzoek naar de afgetapte telefoongesprekken. Binnen de Nederlandse overheid ligt de Zaak-Baybasin enorm gevoelig omdat na ophef over verdachte telefoongesprekken uit onafhankelijk onderzoek bleek dat het Nederlandse tapsysteem tot enkele jaren na de eeuwwisseling onveilig was. De Nederlandse opsporing leunt zwaar op afluisteren van telefoons.

  Demmink

  Baybasin had banden met de Koerdische PKK. De Turkse regering, die indertijd deels was geïnfiltreerd door de drugshandelaren, wilde Baybasin daarom laten vermoorden. Een andere gevoeligheid bestaat in de raakvlakken die de zaak heeft met de oud secretaris-generaal van het ministerie van Justitie, Joris Demmink. In Turkse documenten, die zijn geschreven door een inlichtingenofficier, en die in handen zijn gespeeld van Baybasin’s advocaat staat dat Demmink kinderen misbruikte in Turkije en daarmee is gechanteerd en daardoor de vervolging van Baybasin in Nederland tot stand heeft weten te brengen.

  Teeven

  Zeker is dat Demmink zich persoonlijk heeft bemoeid met Baybasin’s detentie. Baybasin heeft Crimesitegezegd in de gevangenis door Justitie-personeel te zijn benaderd voor vertrouwelijke gesprekken met Demmink, maar ook met de huidige staatssecretaris Fred Teeven. 

  ‘Misdrijven’

  Het onderzoek naar de start van het onderzoek naar Baybasin door procureur-generaal Diederik Aben heeft sterke aanwijzingen opgeleverd dat het Nederlandse onderzoek naar Baybasin onrechtmatig is geweest. Een oud-politieman heeft daar bij de rechter-commissaris in Den Haag dit jaar uitspraken over gedaan. Hij wilde op zeker moment niet verder verklaren omdat hij dan over ‘misdrijven’ zou moeten gaan spreken. Daarop dreigde de rechter-commissaris hem te laten gijzelen.

  Baybasin zit sinds maart in Nederland gevangen. Hij verbleef bijna zes jaar in de Extra Beveiligde Inrichting in Vught. 

  Lees ook:

   

  ‘Ik ben bang voor de Nederlandse Staat’

 82. Wat in Nederland nog steeds niet hardop mag worden gezegd, is in Turkije main stream nieuws: Joris Demmink was in 1996 in Turkije en heeft daar twee kinderen verkracht. Deze kinderen werden door de politie naar de hotelkamer van Demmink gebracht, hetgeen op video is opgenomen. Het beeldmateriaal is door de destijds verantwoordelijke functionarissen gebruikt als chantagemiddel. In ruil voor geheimhouding eisten zij dat Baybasin in Nederland zou worden veroordeeld tot levenslang. In samenwerking met de Turkse politie heeft het Nederlandse OM toen een schijnproces tegen Baybasin op poten gezet, dit met volledig vervalste telefoontaps! Een vertaling van dit krantenartikel staat op Klokkenluideronline.

  Uit het artikel blijkt dat de Turkse rechters zich beroepen op verjaring om de Turkse deelnemers aan dit complot niet strafrechtelijk te vervolgen. Het gaat dan om politie-hoofdcommissaris Mehmet Agar, zijn assistent Mehmet Emin Aslan, narcotica-inspecteur Ferruh Tankus en de hoofdcommissaris Hudai Sayin. Deze vier “heren” zijn op BOUblog al vaker genoemd. Voer hun namen in de zoekfunctie in, dan komen ze vanzelf boven. Mehmet Agar is intussen in Turkije veroordeeld tot 4 jaar wegens corruptie en samenzwering in de periode 1993-1995. Dat is dezelfde tijd als waarin het complot tegen Baybasin werd gesmeed.

  Sinds Baybasin in april 2007 aangifte deed tegen Joris Demmink en consorten (pdf), is er eenreeks van artikelen over deze zaak op BOUblog verschenen, maar in dit verband zijn ze niet allemaal even relevant. Laat me het dus samenvatten:

  Na het Susurluk ongeval in 1996 begon in Turkije een grootscheeps onderzoek naar de verwevenheid van de misdaad met de politiek. Dit leidde tot een lijvig regeringsrapport, met daarbij een aanvullend rapport over de zaak Baybasin. Uit dat Turkse document bleek dat minister Winnie Sorgdrager van Justitie een onderhoud heeft gehad met eerste minister Tansu Ciller van Turkije over de chantabele Joris en dat de prijs voor het stilzwijgen van Turkije zou bestaan uit het framen van Baybasin. Aldus geschiedde.

  Nadat de regering van Tansu Ciller had moeten plaats maken voor de regering van Erdogan, bleek een aantal betrokkenen bereid om te verklaren hoe dit complot in elkaar stak. Vooral de Turkse journalist Burhan Kazmali heeft daarin een belangrijke rol gespeeld. In 2007 verscheen van zijn hand in een Turkse krant het ene artikel na het andere over dit schandalige complot. De Nederlandse detective Langendoen heeft in 2008 op grond van het aanvullende rapport en het werk van Burhan Kazmali een zelfstandig onderzoek ingesteldnaar de gang van zaken. Het rapport Langendoen (pdf) laat zich lezen als een spannende spionageroman, maar het is een waar verhaal!

  Al sinds 2007 is bij de Nederlandse justitie bekend dat Joris Demmink gechanteerd werd door de Turkse autoriteiten op grond van zijn pedofiele gedrag in Turkije. Ook wist men zeker sinds die tijd dat Baybasin onschuldig is veroordeeld. Een Turkse politieman verklaarde dat hij de taps vervalste, een andere Turkse politieman vertelde dat hij Joris Demmink voorzag van kinderen om te verkrachten, en twee Turkse slachtoffers hebben inmiddels verklaard dat zijdoor Demmink zijn verkracht. Tot op heden bleef dit alles echter voor Demmink zonder gevolgen. Zelfs een uitgebreide verklaring van Necdet Menzir, de toenmalige directeur van politie te Istanboel, werd niet serieus genomen.

  In Turkije probeert de advocaat Eren Keskin de zaak nu heropend te krijgen. Hij eist strafrechtelijke vervolging van de betrokken politiemensen wegens medewerking aan het verkrachten van kinderen. Daarbij verzet hij zich tegen de verjaring van de delicten, die plaatsvonden in 1996. Volgens Eren Keskin gaat het om misdaden tegen de menselijkheid, waarvan de verjaring door de Turkse wet niet is beperkt tot 10 jaar. De delicten van Joris Demmink zijn naar Nederlands recht ook nog lang niet verjaard!

  In de Nederlandse wet wordt seksueel misbruik van kinderen jonger dan 12 jaar bedreigd met 12 jaar gevangenisstraf (art. 244 Sr.), bij kinderen tussen 12 en 16 jaar is de straf maximaal 8 jaar (art 245 Sr.). Daarbij geldt niet het territorialiteitsbeginsel, ook het verkrachten van kinderen in het buitenland kan in Nederland worden bestraft. In 1996 was een van de door Demmink verkrachte kinderen slechts 11 jaar oud, de andere jongen was 13 jaar. De verjaringstermijn voor misdrijven waarop meer dan 10 jaar staat, is in principe 20 jaar (art 70 lid 4 Sr.), maar bij het verkrachten van kinderen gaat die termijn pas in als het kind de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt (art. 71 lid 3 Sr.). Daaruit volgt dat Joris Demmink nog tot 2023 strafrechtelijk kan worden vervolgd! Donner, Hirsch Ballin en Opstelten zullen hun leugens dus nog 10 jaar lang vol moeten houden, tenzij ze er voor die tijd in zijn gestikt!

  Overigens ben ik van mening dat Joris D. onmiddellijk strafrechtelijk moet worden vervolgd!

 83. moederkevanx snap het niet dat de instelling gewoon door gaat met de mishandeling holding ,de kinderen worden gewoon in de holding gelegt en als een beleiding het kind niet aan kan hoef ze maar op de pieper te tuwen dan komen er meer beleiding helpen om het kind maar pijn te doen en als het gelukt is gaat het kind in de isoleercel als het niet lukt wordt er de politie gebeld en die gaat nog ruw met het kind om daarna gaat het kind naar de politie buro daar blijf het kind tot het kind naar een gesloten internaat gaat ,en voogd wsg keurt het goed dat de kinderen die in een instelling woonden mishandeld worden en dat moet dan in het belang van het kind zijn ook zijn de kinderen die onder de ots staan en door wsg voogd of jeugdzorg gezinsvoogd bij de ouders weg zijn gehaald niet veilig waar de kinderen woonden in de instelling of leefgroep wandt hun kunnen niet naar de veiligheid kijken naar de kinderen wandt mijn dochterwas 13 jaar woonden in een leefgroep werd door een medebewonner seksueelmisbruik 2012 juni is dat gebeurt moederkevanx heeft toen in de telegraaf gestaan en ook commissie samson ingeschakeld en aangifte gedaan bij de zedepolitie maar william schrikker heeft de aangifte wat moederkevanx heeft gedaan stop gezet dus de instelling en leefgroep kan gewoon door gaan met de mishandelling en de misbruik van de kinderen wandt niemand doet er iets aan wandt leefgroep Daelzicht heeft gezegt tegen de telegraaf hun kunnen niet 24 uur op de kinderen letten en dat noemen hun in het belang van het kind

  1. Beste moederkevanx, Je bent al meerdere keren hier langs geweest met je verhaal. Het is ook in en in triest om dit te lezen. Zelf heb ik op 12 jarige leeftijd ook het eea mee gemaakt in te huizen, waar ik door de kinderrechter toen geplaatst werd en onder toezicht werd gesteld van de toen destijdse Pro Juventute wat nu Jeugdzorg heet. http://nl.wikipedia.org/wiki/Pro_Juventute  Maw, ik weet er een klein beetje van hetgeen je verteld.Maar dat is alweer 54 jaar terug. Er is veel veranderd in die jaren. Heb je zelf enig idee, wat wij als visionairen voor je zouden kunnen betekenen ? Meld dit aub dan.
   Beste visionairen, zijn er mensen onder U, die hier ook enige belevenis mee gehad hebben met het huidige systeem van bureau jeugdzorg ? En zo ja, zouden jullie dat ook kenbaar willen maken en heeft iemand enig idee hoe we moederkevanx  op wat voor manier dan ook, kunnen helpen ? Nu begrijp ik donders goed, dat men zulke ervaringen niet direkt publiekelijk op tafel wilt leggen. Daarom mijn @mailadres: prdekloe@lijbrandt.nl , zodat U mij kunt mailen hieromtrent. Men heeft mijn woord dat het onder ons blijft. Mvg Paul .

   1. Ik krijg bij mensenrechten Nederland ook maar al te vaak klachten over Jeugdzorg binnen, zover zelfs dat wij mensen inmiddels maar aanraden alles te doen om kinderen bij jeugdzorg weg te houden. Het is inmiddels ook uit onderzoeken van de overheid (comissie Samson) gebleken dat de kans op sexueel misbruik binnen jeugdzorg groter is dan in het algemeen in de maatschappij. Daarbij reageert Jeugdzorg nooit ergens inhoudelijk op.

    Geenstijl heeft ook al een mooie serie artikelen hierover geschreven maar tot nu toe lijkt het net als met de Demmink ervaring nog niet tot actie of enige verbetering te leiden. Ze passen ook precies dezelfde strategie toe, negeren en het proberen te doofpotten inplaats van openbaar eerlijk onderzoek en mensen die misdaden hebben begaan gewoon berechten.

    http://www.geenstijl.nl/fastsearch?query=jeugdzorg&zoek=zoek

 84. Alle instellingen die iets met jongere kinderen en jeugdigen van doen hebben worden gezien als een snoep-pot door deze pedofiele egoistische eenzijdig ontwikkelde reptielenbreinen , danwel ook misbruikt door partijen die het als economisch chantage middel wensen in te zetten of ter behoud van bepaalde tradities welke ook satanistische gronden kunnen dragen.Het is haast niet te bevatten vanuit een gezonde dosis verstand dat er mensen lijken te zijn welke voorbij een haast onontkoombare evolutionaire ontwikkeling , in de eenentwintigste eeuw de motivatie missen om zich op dat gebied richting volwaardig volwassen gedrag te wensen te onwikkelen.Dat omdat lust en macht de enige drijfveer lijkt te zijn om het zichzelf te rechtvaardigen kinderlevens te vernietigen en daarmee ook de kans op een verder volwaardig leven van hierdoor beschadigde individuen/slachtoffers , vaak willens en wetens ontnemen.(Bij ziekte niet altijd)Dat gegeven genomen daarbij ook nog een mogelijkheid te kunnen of willen zien en de stap te kunnen of willen maken om een kindje te zien als een sexueel object.Dan ben je in mijn ogen werkelijk ziek, zeker als het blijkt dat het ook nog eens een motivatie kent vanuit slechts een machts-positie.Omdat de zieken onder ons die deze lust bezitten met deze wetenschap het haast zelf zouden moeten wensen chemisch gecastreerd te worden als men geconfronteerd word met bepaalde zaken en feiten.

 85. Het Demmink-schandaal loopt werkelijk alle spuigaten uit! Op internet staat zoveel materiaal waaruit blijkt dat deze topambtenaar van “Veiligheid en Justitie” zijn functie misbruikte om kinderen te verkrachten, dat het schandaal internationale proporties heeft aangenomen. Iedereen weet het, maar niemand grijpt in. Politici slaan op de vlucht als iemand ook maar de naam Demmink noemt. Vragen worden niet beantwoord, journalisten genegeerd. Aangiften van slachtoffers worden geseponeerd. Ieder onderzoek naar de handel en wandel van deze omhoog gevallen criminele pedofiel wordt door het OM gesaboteerd. Deze Hollandse doofpot is een smerig stinkende beerput!

  Een YouTube gebruiker die post onder de naam Ondertube 2013, heeft het materiaal over Demmink op een rijtje gezet. Hij schrijft in een reactie:

  Demmink googlen, komen ze allemaal naar boven.:)….ik heb hem in mekaar geflanst, en aangezien me moppie lange films op youtube kan gooien….Maar ik dacht, is wel handig om alles bij mekaar in 1 video te hebben.

  Het is niet alleen handig, het is huiveringwekkend! De bijna 3 uur durende video begint met een klein uur lang beelden van JDTV en van de reguliere media, tot in Rusland toe. Dit deel van de video is Engels ondertiteld en zou daarom een groot publiek kunnen bereiken. Luister en huiver! Hoort, zegt het voort!

  Vanaf minuut 54 volgt de zitting van de Helsinki Commissie in Washington van 4 oktober 2012. In deze lange zitting werden de bewijzen tegen Demmink gepresenteerd en werd opgeroepen tot een diepgaand onderzoek. Het antwoord van Nederland was dat Demmink werd benoemd tot lid van het Nederlandse Helsinki Comité! Deze sluwe vos mag nu de kuikens bewaken.

  Inmiddels is algemeen bekend dat Joris Demmink in de jaren ’90 inderdaad in Turkije is geweest. Daaruit volgt dat verscheidene ministers van “Veiligheid en Justitie” daarover hebben gelogen. De pedofiele activiteiten van Joris Demmink worden systematisch afgedekt en ontkend. De hele Nederlandse politiek is daarom medeplichtig aan het seksueel misbruik van kinderen, de kinderprostitutie en de handel in kinderen!

  THE BIGGEST ELITE PEDOPHILE RING COVER UP!!! duurt 2 uur en 49 minuten.

 86. Amerikaanse diplomaat: ‘Demmink affaire staat op ontploffen’

  Oud-ambassadeur Richard Carlson: 'Groot schandaal in Den Haag staat op uitbreken'.Oud-ambassadeur Richard Carlson: ‘Groot schandaal in Den Haag staat op uitbreken’.c-spanvideo.org

   

  “Een belangrijk politiek schandaal staat op ontploffen in Nederland. Het verhaal erachter is zo smerig, en het Nederlandse toedekken ervan zo energiek, dat het breed openbreken ervan tot gevolg zou kunnen hebben dat het Internationale Hof van Justitie, het belangrijkste juridische orgaan van de Verenigde Naties, Den Haag moet verlaten.”  

  Dit schrijft de Amerikaanse diplomaat en oud-ambassadeur Richard W. Carlson vandaag in een opiniebijdrage ‘Schandaal in Den Haag’ op TribLive, de website van de Amerikaanse krant de Pittsburgh Tribune-Review. Carlson wijst op de de verheven juridische doelstellingen waarmee het Nederlandse ministerie van Justitie zichzelf aanprijst, een ministerie “dat tot voor kort geleid werd door een beweerdelijk seksueel roofdier – Joris Demmink”, aldus Carlson.

  “De kalme, kalende en bebrilde vrijgezel was secretaris-generaal van het ministerie van Veiligheid en Justitie en chef van de Nationale Politie tot hij op zijn 65e met goudomrand pensioen ging, en tijdens een copieus diner ook nog eens alle lof toegezwaaid kreeg, pas vier maanden geleden.”

  “Dertig jaar lang was Demmink een van de hoogstgeplaatste juridische ambtenaren van Nederland, een perfecte plaats vanwaar hij zijn beweerdelijke hobby jongens te verkrachten geheim kon houden, soms als deel van een georganiseerde groep van EU-pedofielen.”

  “Een resolutie die in behandeling is op Capitol Hill en gesteund wordt door Congreslid Joe Pitts, de ervaren senator van Pennsylvania, wil voorkomen dat Demmink ooit nog voet zet in de VS en wil het Internationale Hof van Justitie uit Nederland weg hebben”.

  “Demmink is echter een vriend van de machtigen, de Nederlandse koninklijke familie daarbij inbegrepen. De persoonlijke advocaat van de Nederlandse koningin Beatrix is nauw met Demmink bekend. Hij en de koninklijke familie moeten wel op de hoogte zijn van de gedetailleerde beschuldigingen die teruggaan tot de jaren negentig, toen Demmink directeur-generaal was van Internationale Zaken en Immigratie voor Nederland, en hij beschuldigd werd van het verkrachten van een 14-jarige dakloze jongen in Turkije.”

  “Demmink wordt ervan verdacht het jarenlang voorzien te hebben op arme en dakloze jongens in Nederland en andere EU landen, in het bijzonder Turkije, waarbij hij de macht en faciliteiten van zijn elitaire ambt – limousines, lijfwachten, chauffeurs en politiemensen – inzette om jongens te krijgen voor seksueel gebruik.”

  “Er zijn enige indringende oproepen geweest tot een onderzoek naar Demmink, daarbij inbegrepen een resolutie van meerdere pagina’s die de VS oproept het Internationale Hof van Justitie weg te halen uit Den Haag. De resolutie is een catalogus van verschrikkingen, met details over de beweerdelijke verkrachting van drie jongens.”

  “Een verklaring op video van de Turkse politieman Mehmet Korkmaz, die belast was met de veiligheid rond drie van Demminks bezoeken aan Istanboel tussen 1995 en 1997, stelt dat hij het bevel had gekregen jonge “straatjongens” op te pikken en die naar Demmink te brengen voor misbruik.”

  “De Nederlandse ambassade in Washington zegt dat er voor geen van deze beschuldigingen bewijs bestaat. Dat is niet verrassend, omdat noch de jongens, noch de politieman, noch mensen van Interpol ooit door de Nederlandse autoriteiten gehoord zijn”, aldus Carlson. Eerder liet ook de Amerikaanse diplomaat Anthony Salvia zich al in eenopiniebijdrage vernietigend uit over de wijze waarop Nederland de affaire Demmink behandeld heeft.

  1. Douwe, zoals je nu wel zult weten, lees ik dit met zeer veel pijn in mn hart, maar het is een stukje realiteit waar ik mee moet leven en leren er mee om te gaan. Laten ze daar in Amerika in vredes naam de boel aub ontploffen. Misschien dat we dan eindelijk wat rust krijgen betreffende dit onderwerp. Desondanks weet ik dat die gedachtegang een utopie zal zijn, daar er dan wel weer andere dingen boven water komen. Niet te filmen. Mvg Paul.

 87. Henk Krol voelt OM aan de tand. Over Demmink?

  door  Henk Rijkers

  Henk Krol: hoe zit dat met die sepots?Henk Krol: hoe zit dat met die sepots?Foto: Ben Kleyn (henkkrol.nl)

   

  Het Openbaar Ministerie heeft desgevraagd laten weten vorig jaar twaalf strafzaken te hebben geseponeerd “in het landsbelang”.

  Het OM wil niet zeggen om welke zaken het gaat en er ook geen aanduiding van geven. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) is sepot in landsbelang iets van de laatste jaren. Voor 2008 kwam het nauwelijks voor.

  Het is in het algemeen een bizar trekje van de Nederlandse rechtsstaat dat het besluit om een strafbaar feit wel of niet te vervolgen door het OM zonder nadere verantwoording kan worden genomen. In 2012 zijn zo ruim 20.000 zaken geseponeerd. Het zogenaamde opportuniteitsbeginsel richt zich op doelmatigheid, maar in de praktijk geeft dit het OM een macht, die grenst aan willekeur. In buurland Duitsland, waar het zogenaamde legaliteitsbeginsel van toepassing is, moet voor elk sepot een juridisch kloppende verantwoording gegeven worden. De vraag mag gesteld worden of dit niet ook voor Nederland een veel wenselijker gang van zaken zou zijn.

  In dit specifieke geval van “sepot in het landsbelang” gaat het kennelijk om ernstige zaken. Op internet deed het gerucht de ronde dat het onder andere om de affaire Demmink zou gaan. Tegen de voormalige secretaris-generaal van Justitie is in 2011 aangifte gedaan van pedofilie. Hoe dat ook zij, op zich mag het OM dus besluiten om niet tot vervolging in een strafzaak over te gaan, omdat bijvoorbeeld naar zijn mening de staatsveiligheid of buitenlandse betrekkingen in het geding komen. Of omdat het OM denkt met een zogenoemd sepot in het landsbelang maatschappelijke onrust te voorkomen. Het wil dan dus niet zeggen dat de verdachte geen strafbaar feit heeft begaan, maar alleen dat hij niet wordt vervolgd.

  Het valt zeer te prijzen dat Tweede Kamerlid Henk Krol (50PLUS) de mededeling van Justitie niet voor kennisgeving wil aannemen. Op 18 juli heeft hij minister van Justitie Opstelten een aantal vragen gesteld om meer duidelijkheid te krijgen over deze schimmige sepots. Krol wil weten wat “landsbelang” precies inhoudt en of hier toetsbare criteria voor bestaan. Wie neemt eigenlijk het besluit te seponeren in het belang van de staat? En, de hamvraag van Krol: “Hoe vindt democratische controle plaats op dit proces?”

  Krol vraagt zich af of ook bij het bijzondere “sepot in het landsbelang” de klachtprocedure ex artikel 12 openstaat. Op grond hiervan heeft de burger de formele mogelijkheid het Gerechtshof te verzoeken om het OM op te dragen toch te vervolgen. In de praktijk blijkt die route weinig succes op te leveren. Gewoonlijk dekt het Gerechtshof de beslissing van het OM. Het proces Wilders was een opvallende uitzondering op die regel.

  Met name de laatste vraag van Krol is pikant, in verband met het feit dat Henk Krol als hoofdredacteur van de Gay Krant de kwestie Demmink in 2003 aanhangig maakte, en wel op grond van eigen naspeuringen. Onder druk van Justitie besloot de Gay Krant echter niet verder te gaan met de publicaties over Demmink, overigens zonder te rectificeren (zoals het Wikipedia-artikel over Krol ten onrechte meldt) wat al over de secretaris-generaal van Justitie gepubliceerd was.

  “Waren bij de zaken die sinds 2010 geseponeerd zijn in het belang van de staat”, aldus Krol, “ook zaken waarbij het mogelijk was dat (al dan niet voormalige) ministers, staatssecretarissen, leden van het koninklijk huis, rechters, officieren van justitie, (hoge) ambtenaren van de ministeries, als verdachte aangemerkt te worden? Zo ja, kunt u aangeven wie het besluit genomen is en hoe het besluit getoetst is? Kunt u aangeven in hoeveel zaken dat sinds 2000 het geval is?”

  De taalprijs heeft Krol met name voor die laatste vraag niet verdiend. Maar voor het overige zijn dit uitmuntende vragen. Niet alleen de affaire Demmink, maar heel het reilen en zeilen van Justitie verdient een veel betere democratische controle en aansturing, die helaas vanuit de Kamer maar zelden geleverd wordt, ook niet door de zogenaamde ‘specialisten’. Dat Krol journalist is en geen jurist, is hier zeker een voordeel.

  Voor meer recent Demmink-nieuws zie hier.

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/commentaar/item/4266-henk-krol-voelt-om-aan-de-tand-over-demmink?.html

 88. Heeft Demmink ‘blind geluk’ gehad?

  Thomas Lepeltak: 'Hoezo?'Thomas Lepeltak: ‘Hoezo?’

   

  “Die Demmink heeft ook wel blind geluk.” Dat zou tijdens een lunch Eric Nordholt, oud-hoofdcommissaris van politie in Amsterdam gezegd hebben tegen vice-admiraal Nico Buis, voormalig hoofd van de BVD.

  Bij de lunch was ook society-journalist Thomas Lepeltak aanwezig, die vroeg: “Hoezo?”

  Waarschijnlijk gehangen
  Nordholt vertelde daarop dat chauffeur Mosterd die morgen in 2004 bij de politie zou komen voor verhoor. Mosterd was de chauffeur van Joris Demmink, de toenmalige secretaris-generaal van Justitie. Volgens de politie zou Demmink – over wie in 2003 publicaties in de pers waren verschenen: hij zou het Anne Frankplantsoen in Eindhoven bezoeken om seksuele contacten te leggen met minderjarigen – wel degelijk in dat plantsoen zijn geweest. Mosterd overleed onverwacht de dag voor het verhoor op vijftigjarige leeftijd. Volgens Nordholt was dit voor Demmink “blind geluk” omdat deze bij verhoor van Mosterd waarschijnlijk gehangen zou hebben.

  Troep
  Lepeltak informeerde of er wel lijkschouwing was gehouden. Daarop zouden Nordholt en Buis hard gelachen hebben. “Ja, wat denk je?”, zei Nordholt. Vervolgens vertelde Buis dat hij snel bij de BVD vertrokken was, omdat het daar een troep was waar hij niets mee te maken wilde hebben.

  Kindermisbruik
  Dit relaas heeft Lepeltak gedaan tijdens een bespreking op 22 maart ten huize van de familie Poot. Peter Poot heeft hem later verzocht hiervan een notariële verklaring te laten opstellen, zoals ook bij twee gevangenisdirecteuren is gebeurd, die al in het midden van de jaren negentig belastende feiten over Demmink hoorden. Joris Demmink is de voormalige secretaris-generaal van Justitie, die onder vuur ligt wegens aantijgingen van kindermisbruik.

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/nieuws/item/4469-heeft-demmink-blind-geluk-gehad?.html

  1. Dat ben ik niet met je eens. Het katholiek nieuwsblad is eigenlijk de enige krant die uberhaupt verslag doet van de Demmink Affaire. Gezien zijn positie en wat er op het spel staat, de geloofwaardigheid van de Nederlandse rechtsstaat van de afgelopen vijftien jaar is dat nogal wat. Dit artikel moet je vooral in de context van ook hun eerdere publicaties zien, dan zie je het patroon. http://www.katholieknieuwsblad.nl/zoek.html?searchword=demmink&ordering=newest&searchphrase=all

   Maar jij gaat voor de Blind Geluk theorie? :) 
   Jij denkt dat het toeval was dat de chaffeur van de hoogste man van justitie die verdacht wordt van pedofilie de dag voor het verhoor opeens om het leven komt? Terwijl hij de persoon bij uitstek is die weet wat Demmink daadwerkelijk wel en niet uitspookte…

   In dat soort toeval geloof ik persoonlijk eerlijk gezegd niet meer… Helemaal niet als topambtenaren verklaringen bij notarissen laten vastleggen over deze man…

  1. En wat als wederhoor niet mogelijk is omdat zowel Demmink als het ministerie van Justitie in alle toonaarden zwijgt hierover en nooit reactie wil geven? Terwijl je aan de andere kant aangiftes hebt liggen van drie verschillende jongens uit meerdere landen die zeggen door Demmink verkracht te zijn?

   En wat als je ook een hoorzitting in de VS hebt gehad hierover, kamervragen die naar alle ministers van buitenlandse zaken in Europa zijn gegaan, en een nieuwsitem over Demmink op nationale televisie in Rusland voorbij komt over zijn pedofilie verdenkingen. Is het dan nog steeds riooljournalistiek.

   Of mag je dan gewoon spreken over een doofpot van een groteske schaal?
   Ik weet niet of je je als eens in de Demmink affaire hebt verdiept. De Demmink Doofpot is een goed startpunt met grondige onderbouwing. Inclusief een fragment waaruit blijkt dat Demmink zelf heeft toegegeven dat hij seks heeft gehad met jonge homo’s en niet altijd naar de leeftijd heeft gevraagd… Voor een man op zijn positie is dat toch een beetje onhandig aangezien je jezelf daar chantabel mee kunt maken.

   https://www.demminkdoofpot.nl/home.html

   Ben benieuwd of je een inhoudelijke reactie hierop kunt geven.

   1. @Douwe, los van de Demmink-zaak, worden in dit artikel een aantal mensen opgevoerd die iets gezegd zouden hebben. Lepeltak, Nordholt Buis en Poot. Een beetje journalist gaat op pad om deze opgevoerde mensen te horen of hetgeen in dit artikel beweerd wordt klopt.
    Verder wordt er beweerd dat de chauffeur een dag voor het verhoor op vijftigjarige leeftijd overleed. Een beetje journalist gaat dan op zoek naar documenten waaruit blijkt dat er die dag na zijn overlijden een verhoor gepland stond.
    Wie dit artikel geschreven heeft is niet duidelijk. Een beetje journalist schuwt het niet zijn naam onder zijn artikel te plaatsen.
    Kortom, ik beschouw dit artikel als riooljournalistiek omdat het niet voldoet aan de minimale journalistiek eisen die noodzakelijk zijn om de lezer op een juiste en feitelijke wijze te informeren.
     

   2. @Douwe, dat fragment heeft voor mij geen enkele waarde. “in de gesprekken achter gesloten deuren met Panorama en Gaykrant heeft hij toegegeven sex met minderjarigen te hebben gehad …”
    Het doet me denken aan onze minister van buitenlandse zaken Frans Timmermans die gisteravond in Nieuwsuur verkondigde over voldoende bewijs te beschikken dat Assad achter de chemische aanval zit maar dat hij dit bewijs niet aan het Nederlandse volk kan overleggen omdat de bronnen beschermd moeten worden.
    Panorama en Gaykrant doen hetzelfde in een andere kwestie; ze beweren iets maar overleggen het bewijs niet aan de openbaarheid. Waar zijn de bandopnames? Wie zijn de journalisten door wie Panorama en de Gaykrant zich lieten vertegenwoordigen?
    Je besluit je reactie met de opmerking: “Inclusief een fragment waaruit blijkt dat Demmink zelf heeft toegegeven dat hij seks heeft gehad met jonge homo’s en niet altijd naar de leeftijd heeft gevraagd…” Zie je nu ook dat uit dat fragment helemaal niets blijkt?
     
     

    1. @Jasper, mijn belang is niet gelegen in het al dan niet schuldig verklaren van Demmink want dat is niet aan mij. Ik begrijp de goede bedoelingen van Douwe maar plaats kanttekeningen bij de door hem geplaatste artikelen omdat ik niet graag zie dat Visionair een soort Micha Kat website wordt waar naar mijn mening een soort propaganda verspreidt wordt waar de honden geen brood van lusten. Ook dit door Douwe geplaatste artikel :  http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/09/monsanto-bezit-bezit-leger-van-tienduizenden-huurlingen-2/#.UjMMo7xb_UI vind ik suggestief als keihard beweerd wordt dat Monsanto een leger koopt van tienduizend huurlingen en na lezing uit niets blijkt dat Monsanto dat leger gekocht heeft. Afgezien van mijn mening dat Douwe’s inbreng regelmatig de spijker op zijn kop slaat huldig ik het standpunt dat we allemaal kritisch moeten blijven.

    2. En de drie aangiftes van jongens die verkracht zijn door hem dan?

     Of wat je in het dossier kunt vinden. Ik krijg het idee dat je een beetje aan het cherry picken bent. Als je de rode lijnen niet wilt zien vind ik dat prima maar het komt op mij een beetje naief over om iets tot slechte journalistiek te bombarderen als je zelf niet bekend bent met het dossier.

     En als tegenhoor niet mogelijk is omdat de partij waar het over gaat in alle toonaarden zwijgt. Hoe los je dat journalistiek op in jouw visie? Want als ik jouw redenatie volg dan zouden mensen door puur nooit naar de media te reageren nooit van iets beschuldigd kunnen worden omdat er dan geen wederhoor is toegepast… 

     Die vlieger gaat niet op. Er is veelvuldig om tegenhoor gevraagd maar nooit gegeven. En dat zegt denk ik genoeg. Wat jij interpreteerd als geen tegenhoor is het stilzwijgen van een partij die niet wil reageren. Dat zijn twee totaal verschillende zaken. Maar graag je reactie hierop.

    3. @Douwe, ik denk dat het handig is als je de twee dingen van elkaar weet te scheiden. Namelijjk de Demmink-zaak en de door jouw geplaatste artikelen. In mijn reactie van 13:07 en 13:31 heb ik uitvoerig beargumenteerd waarom het artikel geen enkele journalistieke waarde heeft. Je kunt dat teruglezen en op mijn aangevoerde argumenten reageren als je wilt. Daar wil ik aan toevoegen dat uit het artikel waarvan de schrijver/journalist onbekend wenst te blijven niet blijkt dat de schrijver de 4 heren heeft benaderd voor wederhoor. Deze 4 heren zwijgen niet maar worden gewoonweg niet door de verder anoniem blijvende schrijver gehoord. Of hieb jij in dat artikel gelezen dat de 4 heren benaderd zijn maar wensten te zwijgen of niet te reageren? Om die reden te samen met mijn eerder geplaatste kanttekeningen vindt ik het artikel prul, propaganda en desinformatie: Visionair onwaardig.
     Om op je vraag terug te komen, wanneer ik beschuldigd zou worden van verkrachting, en justitie gaat niet over op vervolging, zou ik ook zwijgen naar de pers. Ik zou zwijgen als ik het wel gedaan zou hebben en ik zou zwijgen als ik het niet gedaan zou hebben. Dat is een recht dat ook Demmink heeft. Hoe de journalistiek hier mee om moet gaan bepaalt ze zelf maar ik ben absoluut geen liefhebber van de riooljournalistiek die voor mij blijkt uit onderhavig artikel. Ik begrijp dat als een partij het zwijgen er toe doet dit extra voer is voor de meest wilde theorieen waarbij fictie en waarheid uit het oog worden verloren en in dat stadium verkeren we nu. Ik begrijp je ongerustheid over ons rechtssysteem en deel die gedeeltelijk ook, maar laat ons hier asjeblieft  bij de feiten houden.
      
      

    4. Ja dat is prima maar dan zijn we het op dat punt gewoon niet met elkaar eens. Jij lijkt die artikelen niet binnen de veel grotere context van de Demmink zaak te willen bekijken. Dat is jouw keuze maar dan speelt jouw gebrek aan dossierkennis de beslissende rol en niet de kwaliteit van dat artikel in mijn ogen…

     Ik heb daarnaast een idee dat jij een nogal onrealistisch beeld van de hedendaagse journalistiek lijkt te hebben. Ik zou zeggen kijk RamBam nog eens.
     -) Copy-Paste nieuws

     Verder geef je niet echt een oplossing voor het dilemma wat als iemand zwijgt maar gaat dan wel vrolijk je term riooljounalistiek herhalen. Lekker als je een van de slachtoffers bent van Demmink, er uberhaupt maar 1 krant in Nederland is die dit aandurft om over te publiceren en dan wordt dat door jouw tot riooljournalistiek gebombardeerd omdat het niet aan jouw eisen voldoet die helemaal nergens in de mainstream lijken te gelden.

     En er is een reden dat ik dit soort artikelen in de reacties zet en niet tot artikel op zichzelf maak dus in die zin moet je dit vooral zien als het bijvoeren van het dossier.

     Ook je benadering van Micha Kat vindt ik nogal onrespectvol. Het kan je stijl van journalistiek niet zijn maar Micha Kat heeft in Nederland meer corruptie aangetoond dan welke andere journalist in Nederland dan ook. Mede door zijn optreden zijn er inmiddels weer regels ingesteld dat rechters niet voor mooie bedragen “les” mogen geven aan de grote advokatenkantoren. Ik zou zeggen kijk door de vorm heen als die je niet zint maar wees je bewust wat voor belangrijk werk mensen als Micha Kat voor Nederland doen. Ik vind persoonlijk machtskritisch durven zijn juist buitengewoon visionair. Laffe en bange journalistiek hebben we al genoeg in Nederland. Ik ben zelf erg blij iig met sites als Micha Kat en Geenstijl die gewoon wel corruptie, belangverstrengeling en nepotisme uitlichten. Juist die tak van de journalistiek houdt je democratie fris en fruitig. Ik heb meer respect voor de journalistiek die het opneemt voor de mogelijk verkrachte jongeren die duidelijk niet in een machtspositie zijn dan maar te zwijgen over Demmink vanwege zijn enorme machtspositie.

    5. Searano ik vind dat je wat al te vlug de classificatie riooljournalistiek gebruikt hier betreffende dit artikel. En om even op het laatste terug te komen betreffende je houden bij de feiten, hoe kun jij andersom wel aangeven wat feiten zijn en wat geen feiten zijn in deze? Journalistiek kent ook een taak om zaken te onderzoeken dat is hetgeen de msm voornamelijk laat liggen, en dat opvallend veel als het hen niet uitkomt, dus dan word dat gat ingevuld. En andere artikels worden hier ook regelmatig aangevuld op visionair dus waarom deze nou net niet. Het zijn updates omtrent de zaak Demmink waarover het artikel in de eerste instantie ging, dat heeft niks met riool journalistiek te maken. Mvg.Jasper.

    6. @Douwe, je ‘dossierkennis’ waar jij steeds mee op de proppen komt zijn stopmiddelen in een boor die lekt. Hoe meer artikelen met vergelijkbare strekking  jij in deze boot gaat stoppen, als ‘bijvoering van het dossier’ des te eerder zal hij kapseizen. Micha Kat staat op het dek te springen, te tieren , te beledigen iedereen voor van alles en nog wat uitmakend, wetende dat dit de symptomen zijn van een gebrek aan argumenten laat ik die boot aan mij voorbij varen.
     @Jasper, lees mijn betreffende posts waarin ik mijn beargumenteerde kanttekeningen plaatst en vervolgens de kwalificatie ‘riooljournalistiek’ hanteer. Als jij het over feiten wilt hebben noem mij dan eens 1 feit uit dat artikel waaruit blijkt dat het een feit is? De grootste aanfluiting is wel de grote afwezige van dat artikel, namelijk de schrijver[journalist. Hoe kun je er zeker van zijn dat niet ik dit artikel geschreven heb op een regenachtige zondag in mei al zuigende aan mijn dikke duim?
     Ik gun een ieder zijn of haar pleziertjes en dus zijn dit mijn laatste woorden die ik aan het onderwerp wijdt.
      

    7. Searano naar welk artikel refereer je ? Omdat je het woord riooljournalistiek hier als een gegeven naar voren tracht te brengen in een reactie op of ook dit artikel mis ik even die draad. Maar mijn reactie baseer ik voornamelijk op het classificeren van dit artikel. Het andere artikel dat wel wat vragen oproept betreffende de rechtmatige eigenaar van de huurlingen organisatie omdat het sluw weggewerkt is via shareholders waardoor de eigenlijke eigenaar niet meer echt zichtbaar is.

    8. Sorry beetje moe. Om dat artikel is het me niet echt te doen. Je trok die classificatie door op dit artikel.

 89. Jim, Joop en Joris hebben het allemaal gefixt

  17-08-2013

  “Hij was het topje van de ijsberg,” zo stelt men in Groot-Brittannië inmiddels eerlijk over Jimmy “Jim’ll fix it” Savile. Het heeft even geduurd. Decennialang kon hij zijn gang gaan: al in het midden van de jaren ’70 waren er beschuldigingen in zijn richting, maar die werden ijverig toegedekt. Pas in 2012, toen Savile al zowel koninklijk onderscheiden als dood en begraven was, ging het deksel van de beerput. Binnen een week was al sprake van bijna 300 (!) mogelijke slachtoffers. Als dominostenen vielen de medeplichtigen. Tenminste een popster, twee komieken, twee BBC-producers, een DJ en een publicist werden opgepakt. Ongetwijfeld zijn er vele anderen die hun vervolging tot nu toe weten te ontlopen.

  Joris Demmink mag dan geen TV-persoonlijkheid zijn, dat is ongeveer de enige vergelijking die niét opgaat. O, én het feit dat het deksel van de put is natuurlijk. Want dat proberen de rechterlijke macht en prominente politici in Nederland nog altijd koste wat kost te voorkomen. Waarom? Om dezelfde reden dat het in Groot-Brittannië ook zo lang geduurd heeft. Er zijn te veel mensen die er belang bij hebben de zaak onder tafel te houden, omdat ze zelf ook niet ‘schoon’ of zelfs chantabel zijn.

  ‘Bekende Britten’
  In 2008 werd de omgeving van het voormalige kindertehuis in Haut de la Garenne, op het Britse eiland Jersey, uitgekamd door de politie. Eindelijk vonden slachtoffers gehoor in hun jarenlange schreeuw om onderzoek naar de beschuldigingen aan het adres van Jimmy Savile en andere ‘bekende Britten’, die hier regelmatig hun gang gingen. Eindelijk werd hun claim serieus genomen dat het kindertehuis de spil was van een goed toegedekt pedofielennetwerk.

  Sinds het deksel van de put is, zijn tot veler verbeelding sprekende namen naar buiten gekomen die inmiddels alleen nog maar afkeer oproepen. Savile was slechts het topje van de ijsberg. Al jarenlang komt ook steeds meer belastende informatie beschikbaar over Joris Demmink. Net als bij Savile is het uitgesloten dat Demmink zich als enige schuldig heeft gemaakt aan de walgelijke feiten waarvan hij wordt beschuldigd. Alles wijst erop dat hij bescherming geniet van mensen die net zo schuldig, dus net zo kwetsbaar zijn als hij zelf.

  “Hiding in plain saight”
  Het Britse onderzoeksrapport ‘Giving Victims a Voice’ naar de Savile zaak maakt duidelijk dat “Savile was hiding in plain sight”: hij gebruikte zijn status en werkzaamheden voor ‘goede doelen’ om toegang te krijgen tot zijn kwetsbare slachtoffers.

  Een opvallende parallel met Demmink, die ook betrokken is (geweest) bij ‘goede doelen’ zoals de Stichting Foundation for Cambodia (een project voor kansarme kinderen) en de Helsinki Commissie. Dat iemand zich voor zo’n project inzet is normaal gesproken alleen maar te prijzen, maar sóms moet het reden zijn voor extra alertheid. Zoals wanneer iemand herhaaldelijk in verband wordt gebracht met misbruik.

  Joop Zalsman Wielenga
  Neem nog eens een voorbeeld met een J: Joop Zalsman Wielenga, voormalig directeur van kindertehuis Neerbosch bij Nijmegen. Recent heeft Omroep Gelderland enkele tientallen beschuldigingen verzameld van mensen die als kind door hem zouden zijn misbruikt. In een uitzending van Omroep Gelderland heeft Joop zelf tenminste meerdere gevallen met één slachtoffer toegegeven. Zeg nu eerlijk, wat is het eerste waaraan u denkt als u hoort dat Joop direct na zijn vertrek bij Neerbosch in 1985 is verhuisd naar de Filippijnen? En daar de Stichting Studiefonds Filipijnse Kinderen (SFK) oprichtte (die overigens stelt jaren geleden de banden met hem te hebben verbroken). En hoe kijkt u dan aan tegen de rollen van Jimmy en Joris als fundraiser resp. bestuurder voor organisaties die zich druk maken over kansarme kinderen?

  Onaantastbaar
  Savile koos zijn slachtoffers zorgvuldig uit: kwetsbare kinderen, vaak met problemen, in weeshuizen. Tot de bekende slachtoffers van Demmink behoorden straatkinderen die door de Turkse politie op zijn hotelkamer werden afgeleverd. Wie zou hen geloven? Zelfs nu, vele jaren later, worden zij tegengewerkt, geïntimideerd en zelfs mishandeld om hun aangiftepogingen in te trekken. Net zoals de kinderen die klaagden over Savile c.s. in Haut de la Garenne werden geslagen en in de kelder opgesloten. Savile was zo lang hij leefde onaantastbaar. Net zoals Demmink tot op de dag van vandaag onaantastbaar is. Hij kan tenslotte nog praten en als hij dat doet dan rollen er nog heel wat meer prominente koppen dan alleen de zijne. De laffe Nederlandse media zwijgen daarom als het graf, niet alleen over Joris maar zelfs over Joop.

 90. Een mailtje in de inbox vandaag.

  Geachte ontvangers,

  Op veler verzoek sturen wij u hierbij de link naar de website alwaar wij onze audio-opnamen met AIVD-medewerkers presenteren. Dit vanuit onze operatie om universeel orde op zaken te stellen. Vanuit de AIVD houdt men zich bezig met het besturen van het universeel verboden Mormonisme (dekmantel voor het grootste kindermisbruiknetwerk in de geschiedenis), het runnen van pornowebsites, seks-sms-diensten (oplichting), datingwebsites (oplichting), online gokken (oplichting), manipulatie van het politieke systeem, de pers en het dagelijkse leven van ons allemaal. De AIVD is hiermee universeel aangemerkt als verboden criminele organisatie. Hetgeen niet zonder gevolgen zal blijven.

  Middels de volgende link krijgt u een inkijk in onze operatie om de AIVD te ontmantelen. Luister en huiver!: http://www.aivd.co.nl/Home/

  Stuurt u deze email gerust door naar uw vrienden/kennissen en familie.

  Met vriendelijke groet,

  Marco Bronts

  USSIA

  Universele Inlichtingen- en Veiligheidsdienst

  http://www.ussia.org

  info@ussia.org

  Bekijk de website voor de filmpjes zelf.

  http://www.aivd.co.nl/Home/

  Universele Inlichtingen en Veiligheidsdienst ‘USSIA’ gijzelt de Algemene Inlichtingen en Veiligheidsdienst ‘AIVD’

  Op deze website presenteren wij u fragmenten van door ons gemaakte audio-opnamen van gesprekken met AIVD-medewerkers. Welke medewerkers onder andere verantwoordelijk zijn voor het grootste elite pedofielen schandaal, de grootste genocide en de meest gruwelijke mensenrechtenschendingen in de geschiedenis. Vanuit de AIVD houdt men zich bezig met het besturen van het universeel verboden Mormonisme (dekmantel voor het grootste kindermisbruiknetwerk in de geschiedenis), het runnen van pornowebsites, seks-sms-diensten (oplichting), datingwebsites (oplichting), online gokken (oplichting), manipulatie van het politieke systeem, de pers en het dagelijkse leven van ons allemaal. De AIVD is hiermee universeel aangemerkt als verboden criminele organisatie. Zo worden binnen de AIVD diverse kinderpornonetwerken beschermd en blijkt uit wetenschap omtrent het bestaan dat de diverse religieuze systemen (zoals Mormonisme, Christendom, Islam en Jodendom) het werk van meedogenloze pedofielen is. Puur en alleen opgezet om vertrouwen te winnen bij kinderen, om indruk te maken om te kunnen intimideren en om te voorkomen dat onschuldige slachtoffers zich ontwikkelen tot stoere sterke volwassenen. En vandaag de dag beschermd vanuit veiligheidsdiensten wereldwijd. Natuurwet: Het slechte vreest het goede. Wij regeren!

  Luister en huiver!

   

  Teaser 1: AIVD’ers draaien door. 

   

  Teaser 2: AIVD’ers bang dat hun heilige oorlogvoering uitkomt.

   

  Teaser 3: Kinderpornonetwerken binnen de AIVD. De bestaansoorsprong wordt bedreigd met een ‘License to kill’. 

   

  Teaser 4: AIVD onder druk gezet. Rake klappen voor AIVD medewerker. AIVD ervaart grote problemen te krijgen. De AIVD dacht top-of-the-world te zitten en onschendbaar te zijn.

   

  Teaser 5: AIVD beschermt Mormoons pedofielennetwerk

   

  Teaser 6: AIVD universeel verboden criminele organisatie vanwege heilige oorlogvoering. Onze organisatie zegt: AIVD, weg ermee!

   

  Voor meer informatie over onze organisatie:

   

  http://www.ussia.org

 91. Als je eens tijd hebt is dit interview met Francis Capelle de moeite van het beluisteren waard. Enkele jaren geleden is hij met de alternatieve media in aanraking gekomen en heeft zich op de Demmink-zaak gestort. Met als eindresultaat dat hij zijn huis uitgezet is en nu in een caravannetje leeft. In dit gesprek neemt hij je mee naar het begin van de Demmink-zaak die door oud-politicus Nawijn in de MSM is gebracht en naderhand door de alternatieve media is opgepakt en uitvergroot. Capelle beargumenteer op niet mis te verstane wijze dat de georganiseerde alternatieve media een verlengstuk is van de politieke macht.
  Het interview is erg lang maar de moeite van het beluisteren meer dan waard als je interesse hebt in de Demmink-zaak. Het werpt tevens een ander licht op de alternatieve media waardoor alles toch weer anders lijkt te zijn dan ik dacht.

 92. Friday, September 27, 2013

  The SHOCKING DETAILS of The UN & Their CHILD SEX SLAVES (W/ VIDEO)

   
  Wave after wave of child abuse reports pour forward from all over the globe
  Steve Watson
  Infowars.net
  Wednesday, January 3, 2007
  The UN is to investigate itself again after it was revealed by the London Telegraph today that more than twenty different cases of child sex slavery involving UN staff have been reported in southern Sudan.
  The Telegraph reports that it has learned of dozens of victims’ accounts claiming that some peacekeeping and civilian staff based in the town are regularly picking up young children in their UN vehicles and forcing them to have sex. The Telegraph states that it is thought that hundreds of children may have been abused.
  The UN has up to 10,000 military personnel in the region, of all nationalities and the allegations involve peacekeepers, military police and civilian staff.
  The Telegraph also states that the Sudanese government, which is deeply opposed to the deployment of UN troops to Darfur, has evidence of child sex slavery, including video footage of Bangladeshi UN workers allegedly having sex with three young girls.
  Stating that such events are ultimately the work of “a few bad apples”, a UN spokesperson promised that they will be thoroughly investigated.
  Over the past few years, however, there seems to have been a hell of a lot of rotting fruit in the UN barrel.
  Last November a BBC Investigation found that children as young as 11 have been subjected to rape and prostitution by United Nations peacekeepers in Haiti and Liberia. A previous BBC investigation in Liberia discovered systematic abuse, involving food being given out to teenage refugees in return for sex. In both instances the UN promised to investigate.
  In 2003 the AP reported that UN officials were identified as using a ship charted for ‘peacekeepers’ to traffick young girls from Thailand to East Timor as prostitutes.
  In the same year it was also revealed that UN staff were guilty of raping women on a systematic scale in Sierra Leone.
  Previous to this, in early 2002 a massive pedophilia scandal within the UN was uncovered involving sexual abuse against West African refugee children in Sierra Leone, Liberia and Guinea. UPI reported that Senior U.N. officials knew of the widespread pedophilia and not only did they not take action against the perpetrators, they covered up the atrocities.
  It was later reported that after The UN’s’ investigating arm had cleared several U.N. workers of charges of sexual abuse against West African refugee children, it substantiated 10 new cases against aid workers.
  Damning cases involving workers making home porn movies and so called weapons inspectors having bizarre sadomasochistic, pansexual and leather fetishes also emerged at this time.
  In 2004 The New York Post reported that the UN was trying to block the publication of a book by three United Nations fieldworkers that detailed sex, drugs and corruption inside multiple U.N. missions. “Emergency Sex and Other Desperate Measures: A True Story from Hell on Earth” chronicles the experiences of a doctor, a human-rights official and a secretary in U.N. operations in Cambodia, Somalia, Haiti, Rwanda, Liberia and Bosnia. It also alleged that the UN knowingly hired freed criminals to serve as peacemakers.
  We have also previously reported on the intimate involvement of Dyncorp, the contractors of the international police force, in such sex scandals. One Dyncorp employee, Kathryn Bolkovac, was sacked for detailing UN workers’ involvement in the sex trade in Bosnia. Bolkovac was sacked after disclosing that UN peacekeepers went to nightclubs where girls as young as 15 were forced to dance naked and have sex with customers, and that UN personnel and international aid workers were linked to prostitution rings in the Balkans.
  Dyncorp was ordered to pay Kathryn Bolkovac £110,000 by an employment tribunal, yet both the British and the US governments as well as the UN continue to contract Dyncorp.
  It was later revealed by the Chicago Tribune that Halliburton subsidiary KBR and Dyncorp lobbyists are working in tandem with the Pentagon to stall legislation that would specifically ban trafficking in humans for forced labor and prostitution by U.S. contractors.
  On March 11th 2005, Representative Cynthia McKinney grilled Secretary Rumsfeld and General Myers on the Dyncorp scandal.
  “Mr. Secretary, I watched President Bush deliver a moving speech at the United Nations in September 2003, in which he mentioned the crisis of the sex trade. The President called for the punishment of those involved in this horrible business. But at the very moment of that speech, Dyncorp was exposed for having been involved in the buying and selling of young women and children. While all of this was going on, Dyncorp kept the Pentagon contract to administer the smallpox and anthrax vaccines, and is now working on a plague vaccine through the Joint Vaccine Acquisition Program. Mr. Secretary, is it [the] policy of the U.S. Government to reward companies that traffic in women and little girls?”
  The response and McKinney’s comeback was as follows.
  Rumsfeld: “Thank you, Representative. First, the answer to your first question is, is, no, absolutely not, the policy of the United States Government is clear, unambiguous, and opposed to the activities that you described. The second question.”
  McKinney: “Well how do you explain the fact that Dyncorp and its successor companies have received and continue to receive government contracts?”
  Rumsfeld: “I would have to go and find the facts, but there are laws and rules and regulations with respect to government contracts, and there are times that corporations do things they should not do, in which case they tend to be suspended for some period; there are times then that the – under the laws and the rules and regulations for the – passed by the Congress and implemented by the Executive branch – that corporations can get off of – out of the penalty box if you will, and be permitted to engage in contracts with the government. They’re generally not barred in perpetuity.”
  McKinney: “This contract – this company – was never in the penalty box.”
  Rumsfeld: “I’m advised by DR. Chu that it was not the corporation that was engaged in the activities you characterized but I’m told it was an employee of the corporation, and it was some years ago in the Balkans that that took place.”
  Rumsfeld’s effort to shift the blame away from the hierarchy at Dyncorp and onto the Dyncorp employees was a blatant attempt to hide the fact that human trafficking and sex slavery is a practice condoned by companies like Dyncorp and Halliburton subsidiaries like KBR.
  Why should the UN be continually allowed to investigate itself and, those that it contracts, on these issues? The UN has an abysmal track record on this issue and a long history of covering up such cases. It is time for a thorough independent inquiry of the UN and its agencies and affiliates to be carried out.
 93. Deze free speech
  http://youtu.be/qPx2FieUMSE
  is de moeite waard om eens te beluisteren.
   
  Aan de orde komt de positie van de SG zoals die in de jaren 40-41 is vastgesteld onder de Nazi-staatsinrichting die ons land toen werd opgelegd. De positie van de SG is tot op heden onveranderd gebleven en stelt de spreker dat we nu, anno 2013, bestuurd worden onder invloed van  de bepalingen die toendertijd werden vastgelegd. De SG staat boven de wet, en is dus onschendbaar.
   
  luister en huiver.

 94. Nieuwe zaak om misbruik tegen oud-topambtenaar Demmink

  Door: Toine Heijmans − 21/11/13, 08:51
  © THINKSTOCK. Demmink wordt al jaren achtervolgd door geruchten over misbruik; hij heeft alle aantijgingen altijd ontkend.

  Opnieuw wordt een rechtszaak aangespannen tegen voormalig topambtenaar Joris Demmink, waardoor hij zich nu in vier zaken tegelijk moet verdedigen. Een Nederlandse man stelt Demmink aansprakelijk voor de schade die hem is toegebracht, omdat hij als minderjarige betaalde seks zou hebben gehad met de oud-secretaris-generaal.

  •  
    

   Door psychische problemen, als gevolg van ervaringen als slachtoffer van gedwongen kinderprostitutie, zou hij onder meer zijn bedrijf zijn kwijtgeraakt

  Demmink wordt al jaren achtervolgd door geruchten over misbruik; hij heeft alle aantijgingen altijd ontkend.

  Letselschadeadvocaat Martin de Witte, die de man bijstaat, ziet de brief van de man aan Demmink als het begin van een civiele zaak. ‘Ik wil zeer voorzichtig zijn, je kunt iemand niet zomaar beschuldigen’, zegt hij. ‘Tegelijk moet iemand ook het recht hebben zich te verweren als hem naar zijn mening onrecht is aangedaan.’

  De Witte is onder meer bekend van de letselschadezaken die hij voert namens slachtoffers van misbruik van minderjarigen binnen de katholieke kerk. ‘Mijn cliënt zegt dat er op 15-jarige leeftijd seksueel contact was met Demmink. Dat is een onrechtmatige daad. Ik weet niet of dat klopt, maar het geeft wel aanleiding dit goed uit te zoeken. Nadat we Demmink aansprakelijk hebben gesteld, zal de volgende stap zijn het starten van een getuigenverhoor.’

  Op internet achtervolgd
  Demminks advocaat Harro Knijff laat weten de brief, die anderhalve week geleden is verstuurd, nog niet te kennen. Demmink, die tien jaar secretaris-generaal was op het ministerie van Justitie tot hij vorig jaar met pensioen ging, heeft alle beschuldigingen altijd ten stelligste ontkent, en is daarin gesteund door drie opeenvolgende ministers. Hij wordt vooral op internet achtervolgd door complotdenkers.

  Desalniettemin is hij verwikkeld geraakt in vier juridische procedures. Hij heeft zelf een zaak aangespannen tegen het AD, en vraagt daarin honderdduizend euro schadevergoeding. Tegelijk heeft stichting De Roestige Spijker via de rechter een voorlopig getuigenverhoor afgedwongen, waardoor de affaire vanaf volgende maand voor het eerst in het openbaar met getuigen onder ede voor de rechter wordt behandeld. Bij die getuigen is waarschijnlijk ook de man die nu schade claimt.

  Daarnaast probeert advocate Adèle van der Plas bij het hof in Arnhem gedaan te krijgen dat Demmink alsnog wordt vervolgd. In die artikel-12-zaak is een document opgedoken van het Turkse Openbaar Ministerie, waarin staat dat Demmink in 1996 in Turkije was, iets wat hij en zijn ministers van Justitie steevast hebben ontkend. Het Nederlandse OM onderzoekt dit nu.

  In zijn auto opgepikt
  Het vermeende slachtoffer van Demmink beschrijft in de brief dat hij in 1988 door de voormalige topambtenaar in zijn auto is opgepikt in Amsterdam. ‘Terwijl de auto reed, heeft u naar zijn leeftijd gevraagd. Hij heeft geantwoord dat hij 15 jaar was.’ Twee weken later zou een nieuwe ontmoeting hebben plaatsgevonden. ‘Cliënt werd toen erg bang, heeft gezegd dat hij dit niet wilde en is toen uitgestapt omdat er in de auto ruzie ontstond.’ Door psychische problemen, als gevolg van ervaringen als slachtoffer van gedwongen kinderprostitutie, zou hij onder meer zijn bedrijf zijn kwijtgeraakt. Hij wil uit veiligheidsoverwegingen niet met naam en toenaam genoemd worden.

  Het ministerie van Justitie kan nog niet reageren, omdat het de aansprakelijkheidsstelling niet kent. ‘Dat is ook vooral een zaak voor de advocaat van de heer Demmink’, zegt een woordvoerder. De advocatenkosten van Demmink zijn tot nu toe voor rekening van de overheid, blijkt uit een antwoord op Kamervragen van minister Opstelten van Justitie. In de zaak tegen het AD is ruim 25 duizend euro betaald, in de zaak bij het gerechtshof 13 duizend. Volgens Opstelten wordt Demmink getroffen door ‘uiterst diffamerende beschuldigingen’ die ‘nauw verband’ houden met zijn functie, en is het wettelijk geregeld dat hij zich daartegen met overheidsgeld mag verdedigen. Of de overheid hem ook bij zal staan in de nieuwe letselschadezaak, is volgens een woordvoerder niet bekend.

  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/3548730/2013/11/21/Nieuwe-zaak-om-misbruik-tegen-oud-topambtenaar-Demmink.dhtml

 95. ‘Demmink en officieren genoemd in zedenzaak’

  Bij de start van een onderzoek naar betrokkenheid van hooggeplaatste personen bij seksfeestjes met minderjarige jongens, zijn behalve de naam van topambtenaar Joris Demmink ook die van drie hoofdofficieren van justitie genoemd.

  Foto:  Hollandse Hoogte

  Dat heeft een getuige woensdag verklaard ten overstaan van de rechter-commissaris in Utrecht.

  Getuige Leendert de Koter was destijds, in 1997, betrokken bij het zogeheten Rolodexonderzoek als rechercheur van de criminele inlichtingendienst. De namen van Demmink en de drie officieren – Holthuis, Wabeke en Wooldrik – zijn aangedragen door de Rijksrecherche, zo verklaarde De Koter.

  Holthuis was destijds hoofdofficier van justitie van het landelijk parket, dat toen van start ging om de georganiseerde misdaad te bestrijden. Wabeke stond op dat moment aan het hoofd van het OM in Breda en Wooldrik had toen de leiding over het OM in Zutphen.

   

  Orgieën

   

  Het onderzoek concentreerde zich op Ger van R., hoogleraar aan de Vrije Universiteit. Hij zou een faciliterende rol hebben gespeeld bij de orgieën. Volgens De Koter heeft het onderzoek geen nadere aanwijzingen opgeleverd tegen Demmink.

  Over de genoemde officieren verklaarde hij niet nader. Het Rolodexonderzoek heeft uiteindelijk geen tastbaar resultaat opgeleverd, althans niet waar het de hooggeplaatste figuren betreft.

   

  Teeven

   

  In Amsterdam was de huidige staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven destijds ook betrokken bij het onderzoek. Teeven was toen officier van justitie en uit dien hoofde belast met criminele inlichtingen.

  Volgens De Koter heeft het er alles van dat Ger van R. de hand boven het hoofd is gehouden. Hij lijkt er over te zijn ingelicht dat zijn telefoon werd afgeluisterd. Ook was hij duidelijk voorbereid op een huiszoeking, aldus de ex-rechercheur. ”De koffie stond bij wijze van spreken al klaar.” De Koter, tegenwoordig privédetective, was daar dinsdag nog zichtbaar ongelukkig over.

   

  Observatieteams

   

  Een aanvraag bij de toenmalige landelijke rechercheinformatiedienst voor de inzet van observatieteams op Demmink en de officieren werd afgewezen door het hoofd van de dienst, aldus De Koter. Dat hoofd was de huidige Amsterdamse korpschef, Pieter-Jaap Aalbersberg.

  Het zogeheten voorlopig getuigenverhoor van onder anderen De Koter vindt plaats op verzoek van Stichting De Roestige Spijker, die de onderste steen boven wil hebben over de scheve schaats die Demmink gereden zou hebben.

 96. vrijdag 14 maart 2014

  Implicaties van de zaak-Demmink

   

  Steeds meer mensen zijn op de hoogte van de beschuldigingen van pedofilie aan het adres van de ex Secretaris-Generaal Joris Demmink. Al sinds de jaren ’90 doen geruchten de ronde rond deze man. Diverse politici blijven tot op de dag van vandaag volhouden dat er niets aan de hand is, terwijl er steeds meer mensen overtuigd raken dat er alles aan wordt gedaan om de deksel op een gigantische doofpot te houden. Wat je overtuiging ook is, op het moment van typen worden er diverse getuigen onder ede verhoord in de zogenaamde zaak-Demmink.

  Naast het feit dat er verklaringen (nogmaals, onder ede) zijn afgelegd die haaks op elkaar staan, waardoor één van de twee getuigen wellicht meineed heeft gepleegd, legt dit proces een veel dieper probleem bloot. Een probleem dat eigenlijk geen enkel weldenkend mens onder ogen wil zien. Zo kwam de term Rolodex-zaak/onderzoek of Embargo-onderzoek ter sprake. Een onderzoek naar vermeende pedofiele handelingen door mensen binnen de top van Justitie. Het onderzoek werd van binnenuit gefrustreerd en bloedde dood. Maar zowel de huidige zaak tegen Demmink als het Rolodex-onderzoek zijn slechts het puntje van de ijsberg. 

  Benno L. was recent nog in het nieuws. Kent u Robbert M. nog, welbekend van ’t Hofnarretje? Of Cees van D.? Misschien al eens gehoord van de Zandvoort zaak? Of kent u  het boek Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel van Yvonne Keuls? In 1985 zorgde de publicatie deze voor voorpaginanieuws. Alle kranten sprongen er bovenop, want het was de eerste keer dat iemand een kinderrechter aanklaagde voor pedofilie. Justitie ontkende toen de kranten om een reactie vroegen, maar men moest later toegeven dat er wel degelijk een kinderrechter was die pedofiele contacten onderhield met jonge delinquenten. De zaak werd overigens geseponeerd…

  Maar dit morbide wereldje is niet exclusief voor Nederland. Thailand staat erom bekend. Dutroux is het welbekende “geval” bij onze zuiderburen. Josef Fritzl nog in uw geheugen? En op dit moment is er veel aandacht voor de BBC coryfee Jimmy Savile, die pak ‘m beet 1000 jongens en meisjes zou hebben misbruikt binnen de muren van de Britse omroep.

  Pedofilie, kindermisbruik, kinderporno en kinderprostitutie. Het zijn allemaal termen om van te walgen. Maar de namen die ik zojuist noemde zijn niet meer dan de bekende gevallen. Hierachter schuilt een gigantische en duistere wereld van pure horror. Hoeveel kinderen zijn er de afgelopen jaren verdwenen waar nooit meer iets van is vernomen? “Snuff-movies”, dat is toch iets waar je niet aan wilt denken?

  Toch vraag ik u met deze post dat wel te doen. Er is veel te weinig aandacht voor de implicaties van de Demmink-zaak. Deze vermeende pedo-hotshot staat nu in de schijnwerpers, maar naast dit topje is er veel te weinig aandacht voor de massale ijsberg die hieronder schuilgaat. Ik vraag u de documentaires die ik ga plaatsen te kijken. Ik zal artikelen plaatsen en boeken aanprijzen. Niet voor mijn of uw plezier, maar omdat de kinderen dat verdienen. Immers is deze schimmige wereld het tegenovergestelde van wat ik propageer in mijn artikel Een kind heeft recht op opvoeding zonder geweld. Het zal uw kind maar wezen…

  Om de reeks te starten wil ik me uiteraard richten op Joris Demmink. Het is een documentaire die in Nederland onder de aandacht is gebracht door door stichting De roestige spijker, en is geproduceerd ten behoeve van de Amerikaanse organisatie Rebecca Project for Human Rights om in de Verenigde Staten aandacht te vragen voor de Demmink-affaire. Uitermate actueel, kort en informatief voor mensen die nog niets of niet zo veel weten van de Demmink-zaak. Pak het teiltje er maar bij, want ik besef me terdege dat wat ik breng  de komende dagen geen lichte kost is. Maar het is werkelijkheid. 

  Alvorens ik begin met de aftrap wil ik een gepaste quote met u delen. Het is van diplomaat Maarten Mourik. In 2001 deed hij aangifte tegen de vader van koningin Máxima, Jorge Zorreguieta.

  “Je schouders ophalen is slecht voor je ruggengraat!” 

  Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation

   

  “Joris Demmink, the current Secretary General of the Dutch Ministry of Justice has consistently been linked to the sexual assault and trafficking of young boys, both in the Netherlands and abroad.

  In the fall of 1998, an investigation conducted into an Amsterdam brothel linked senior politicians and justice officials to the sexual abuse and trafficking of young boys. Demmink was specifically identified by one of the young boys as an individual involved in the abuses. According to a former senior official at the Ministry of Justice, this investigation was foiled through the direct intervention of and obstruction by Demmink.”

Laat een reactie achter