Nederlandse rechtsstaat corrupt en chantabel?

Eerder al verscheen hier een artikel over kindermisbruik door de elite. In dat artikel werd o.a. de zaak rond Joris Demmink genoemd. Inmiddels lijkt deze affaire in een stroomversnelling te zijn gekomen. Dit is een buitengewoon belangrijke zaak want als deze man daadwerkelijk schuldig is aan kindermisbruik dan is de hoogste man van Justitie niet alleen zelf crimineel bezig geweest met verschrikkelijke daden. Ook heeft Nederland dan een volledig chantabel persoon op deze toppositie gehad de afgelopen 10 jaar. En hij is ook nog eens beëdigd op die positie terwijl er toen al allemaal geruchten waren over zijn vermeende misbruik. Kortom niets minder dan de geloofwaardigheid van de gehele Nederlandse rechtsstaat staat op het spel.

Een belangrijke doorbraak in deze zaak is de onderstaande video van de Helsinki Commissie in Washington over mensenhandel in Nederland waar onder meer de zaak van Joris Demmink uitgebreid aan bod komt. Deze video is inmiddels openbaar door iedereen ter wereld te bekijken en laat zien hoe ondanks tientallen jaren van geruchten en beschuldigingen uit verschillende onafhankelijke bronnen van elkaar, dit tot de dag van vandaag nog nooit tot een rechtszaak heeft geleid tegen Joris Demmink waarbij deze beschuldigingen tot op de bodem zijn uitgezocht. Wat vooral vreemd is, is dat de mensen onder Joris Demmink deze rechtzaak tegen hem aan zouden moeten spannen, een duidelijker geval van belangenverstrengeling is er eigenlijk niet te verzinnen. Verder laat deze hoorzitting zien dat Nederland sowieso erbarmelijk scoort op het vlak van mensenhandel, vaak gelinkt aan prostitutie. Zowel vrouwenhandel als de handel in minderjarige kinderen lijkt te floreren in Nederland… Hieronder is de gehele hoorzitting terug te kijken.


Naar aanleiding van deze hoorzitting is de affaire Joris Demmink hier in Nederland ook weer in de media gekomen. Ondermeer in een aantal mainstream media kranten. Zo pakte het Algemeen Dagblad de afgelopen dagen uit met een aantal artikelen over Joris Demmink en zijn vermeende contact met een pooier van minderjarige jongens. Ook GeenStijl en PowNed zijn niet bang om over Demmink te publiceren. En last but not least is ook het Katholiek Nieuwsblad actief met interessante publicaties over dit onderwerp o.a. met links naar de moordzaak van Marianne Vaatstra. Naar aanleiding van die publicaties werd journalist Henk Rijkers van het Katholiek Nieuwblad uitgenodigd in het radio 1 programma Dit is de Dag over de zaak Demmink, dit interessante interview is in onderstaande vodcast terug te kijken.


Henk Rijkers legt heel duidelijk uit hoe lang kindermisbruik in een hiërarchische organisatie (zoals een ministerie) in de doofpot kan blijven zitten. En hij spreekt hierbij helaas uit ervaring aangezien ook het grootschalige en stelselmatige kindermisbruik door de katholieke kerk pas vrij recent aan het licht gekomen is. Ook dit misbruik wat plaats heeft gevonden over vele tientallen jaren heeft al die tijd in de doofpot kunnen blijven. Nooit heeft de mainstream media hier over bericht in deze jaren van misbruik ten koste van duizenden slachtoffers.

Het is ergens zeer triest dat de mainstream media nu pas weer wat aandacht geeft aan de Demmink Affaire. Er zijn namelijk enorme dossiers over deze zaak in alternatieve media aangelegd. Hier een aantal overzichten daarvan, waarmee iedereen die wil zelf op onderzoek uit kan gaan.

-) De Demmink Doofpot met een uitgebreid overzicht.
-) Website – Het Haagse Complot over kindermisbruiknetwerken en Demmink.
-) Op het Boublog zijn meer dan 150 artikelen te vinden over dit onderwerp.
-) Een uitgebreid dossier: Affaire Joris Demmink: het feitenoverzicht.
-) Micha Kat heeft op zijn site Klokkenluideronline vele artikelen.
-) Onderzoeker Wim Dankbaar heeft veel geschreven op zijn blog over deze zaken.
-) En Zaplog heeft ook een indrukwekkend dossier hierover.
-) Internationaal is er inmiddels de website arrestdemmink.com waarop veel informatie is te vinden waaronder een video van een vermeend slachtoffer van Demmink.

Maar zelfs nu de mainstream of 1% media als het ware worden gedwongen hierover te berichten doen ze dit nog steeds slechts zeer beperkt en vergeet een programma als De Wereld Draait Door (stom toevallig?) de hele hoorzitting in de VS over o.a. de topman van justitie van Nederland zelfs maar te noemen… Als je kijkt hoe het NOS hierover bericht dan valt op hoe bizar eenzijdig dit is. De hele Helsinki Commissie in Washington wordt niet eens genoemd in hun berichtgeving. Ondanks dat het Justitiële apparaat van Nederland en haar topambtenaar hier in het buitenland uitgebreid onder de aandacht worden gebracht op een manier die schadelijk is voor de Nederlandse reputatie. Het NOS zwijgt echter als het graf over deze hele hoorzitting…

Een fakkeldrager die de zaak Joris Demmink altijd nauwkeurig in de gaten heeft gehouden is onafhankelijk onderzoeksjournalist Micha Kat. Op zijn website Klokkenluider Online is veel informatie te vinden over deze zaak. Eerder al liet Micha Kat zien dat we kampen met een corrupt rechtssysteem en wist hij met zijn publicaties onder andere ervoor de zorgen dat de rechters Westenberg en Kalbfleisch moesten aftreden wegens meineed. Overigens hebben beide heren hier nooit enige straf voor gekregen, wel een vervroegd pensioen en een flinke zak geld… Zo werkt de Nederlandse rechtsstaat blijkbaar?..

Met dat in het achterhoofd, en het nu weer actueel worden van de affaire Joris Demmink werd Micha Kat uitgenodigd bij Radio 1 in het programma Echte Jannen om daar te komen spreken over deze affaire. Ook dit gesprek is hieronder als vodcast terug te kijken en zeer de moeite waard.

 

In dit interview komt o.a. naar voren hoe de NOS probeert Micha Kat te weren bij deze aflevering van Radio 1 door nota bene een zwarte lijst voor journalisten te hanteren… Eerder al schreven we een artikel over het feit dat de mainstream media in Nederland volledig onbetrouwbaar zijn als het aankomt op onafhankelijke en machtskritische berichtgeving, deze hele affaire bevestigd dit helaas alleen nog maar eens op een pijnlijke manier.

Tot zover deze update. In dit artikel staat een flinke hoeveelheid filmmateriaal en zijn nog veel meer bronnen en achtergrond informatie te vinden. Dit kost even tijd om je in te verdiepen. Maar laten we niet vergeten wat hier eigenlijk op het spel staat. Het gaat hier over het fundament van de Nederlandse rechtsstaat die als dit waar is volledig corrupt is, maar wellicht nog belangrijker, volledig chantabel is.

Kortom neem hier echt de tijd even voor. Denk zelf na en laat anderen hetzelfde voorrecht genieten. En laten we er met zijn allen voor zorgen dat op dit gebied alles boven tafel komt.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Demmink Vrijpleiten of Veroordelen
-) Demmink Affaire funest voor internationale reputatie Nederland
-) Kindermisbruik door de elite
-) Open brief aan de NOS over mensenhandel en kindermisbruik
-) De oorlog over uw verstand
-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijke nieuwsmedia
-) De oorlog die je niet ziet op het NOS journaal
-) Rijk worden via politiek, oorlog en olie
-) Oorlog is cashen voor de elite
-) Controlemechanismen van de 1%
-) The Liberty Academy
-) Macht

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! 
Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennisen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

56 gedachten over “Nederlandse rechtsstaat corrupt en chantabel?”

  1. Interessant stukje idd, laat idd de dubbele moraal van Nederland zien over welke oorlogsmisdadigers ze wel en niet vervolgen. Bush en Blair anybody? Maar blijkbaar mogen Zuid Amerikaanse mensen onder wie vele mensen verdwenen zijn die toevallig de vader van onze toekomstige koningin zijn zichzelf ook tot de gelukkigen rekenen die niet vervolgd worden… Triest eigenlijk, wat een luguber stukje toneel van de internationale rechtspraak. 

   Op GeenStijl trouwens ook een goed stuk over de Commissie Samson in combinatie met Joris Demmink… Het is werkelijk verbijsterend wat voor een beerput er in Nederland nu toch allemaal is opengetrokken op dit vlak. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2012/10/commissie_samson_geschokt_en_verbijsterd.html  

   En dan blijkt dat de onderzoekers het Samson Rapport ook nog moesten aanpassen en harde conclusies over jeugdzorg moesten schrappen. http://www.nrc.nl/nieuws/2012/10/09/felle-kritiek-op-rapport-samson-hardere-conclusies-over-misbruik-geschrapt/

   1. Ja diep triest, en ook weer zoiets wat je hier nu net “post”.
    Er komt geloof ik weer een commissie Rouvoet die dan het vervolg wordt van Samson, zodat de aandacht weer even weg is (maar laten we hopen dat dit nu eindelijk eens niet zo is!!!!) 

 1. De beer is los. Daar lijkt het nu toch echt op. Huiveringwekkend om te zien dat er toch nog pogingen worden ondernomen om alles in de doofpot te laten. Het enige waar andere kranten dan het AD nu over durven te berichten is dat de advocaat van Demmink het AD gaat aanklagen, ( lekker veilig) heldhaftig hoor….
  Verder zie ik nog weinig concreets gebeuren rond meneer Demmink. Hij wordt nog steeds gesteund door zijn bewindslieden en er komt vooralsnog geen onderzoek.

  1. Nou ja, er staat natuurlijk ook nogal wat op het spel. Als nu wel naar voren komt dat Demmink schuldig is aan deze feiten dan gaat natuurlijk de hele huidige politieke elite volledig onderuit. Plus de hele rechterlijke macht in Nederland. Ik kan me dus voorstellen dat zij alles op alles zetten om dit in de doofpot te houden. 

   Maar… als we nu gewoon naar die Helsinki Commissie kijken, dan gaat het beeld van Nederland in het buitenland momenteel al volledig door het gootsteen putje. En dat is door iedereen in elk land te bekijken. Sterker nog als een parlementaire commissie in de VS nu bezig is met Demmink dan laat dat eigenlijk al genoeg zien hoe sterk de Nederlandse rechtsstaat al gefaald heeft. 

   Kortom er is geen houdbare positie meer, zelfs als ze dit in Nederland voor het grote publiek in de doofpot weten te houden gaat dit internationaal natuurlijk gewoon verder zowel in de VS als in de EU straks…

   Maar goed we zullen zien, ik denk dat iedereen die de video`s in dit artikel eens rustig bekijkt wel zelf tot een idee kan komen hoe de vork in de steel zit en anders kunnen ze zich uitleven in de aangegeven dossiers boordevol informatie.

   Zelf zou ik mensen vooral willen vragen dit bericht te verspreiden. Dit is gewoon echt een schandaal van wereldformaat. Nederland gaat ongeacht of dit in Nederland wel of niet in de doofpot blijft internationaal door het slijk.

   En als wij onze kinderen een beetje fatsoenlijke toekomst willen geven dan moet dit tot op de bodem uitgezocht worden en alle eventuele schadelijke en corrupte elementen moeten worden verwijderd uit de politiek en ons rechtsapparaat. En ook uit de Jeugdzorg zoals de commissie Samson momenteel laat zien.

   Dit is echt niet het Nederland wat we zouden moeten willen met zijn allen. Eerst het bankensysteem, toen de mainstream media, nu de hele rechtsstraat… Wat blijft er eigenlijk wel overeind als je het eens aan kritisch onderzoek onderwerpt?  

   1. Het gaat nog verder dan dat. Wat dacht je van de rol van familie Balkenende bij de illegale oorlogen in Irak en Afghanistan. Men wist van het gebruik van Verarmd Uranium en geheime CIA vluchten om illegaal opgepakte mensen te laten martelen. Broertje Balkenende was hoofdverantwoordelijk voor de aanleg van oliepijpleidingen in Afghanistan, waarom het uiteindelijk allemaal te doen was.
    AIVD weet dit en leest mee!!!
    Je zou maar zo’n zoetermeerse mol zijn en dit allemaal moeten slikken wat wij hier neerplempen. Ze weten hoe het werkt!!! hehehe
    Fuck, wat een gewetenloze kutbaan…

    En zie nu weer de houding van “lulletje rozenwater”… god o god wat een vreselijk domme man. Hij ziet er wel lief uit maar zet em ergens achter de geraniums. Daar kan zo’n uilskuiken minder kwaad.
    Tenenkrommend dat domme gedoe in de media. Tegendraadse mensen met karakter bestaan blijkbaar niet meer in die polder. De laatste was Halsema waarna SAP GL verkocht aan de Kunduz afbraakmissie… De belangrijkste export producten uit die polder zijn nu: MSM brainwash, afbraakmissies, wapenverkoop en hufterigheid…
    Dat is cynisch bedoelt maar toch heeft het er alle schijn van… Snap-e-vous?

 2. Burgers moeten zelf actie gaan ondernemen nu de beer los is. Zo heb ik vandaag de redactie van een regionale krant gebeld en The Huffington Post getipt. Zo simpel is het…

  1. Dat is misschien wel het beste idd, gewoon burgeractie in de verspreiding van deze informatie en aan de deuren rammelen van de instanties en 1% media. 

   Hier nog twee zeer interessante artikelen in deze materie.
   http://rechtiskrom.wordpress.com/2012/10/10/waarom-demmink-brouwer-en-opstelten-liegen/

   http://rechtiskrom.wordpress.com/2012/10/11/waarom-demmink-brouwer-en-opstelten-liegen-2/  
   Het is te triest voor woorden wat hier in Nederland op dit moment op dit vlak gebeurt. 
    

 3. Wel opvallend trouwens dat dit hele zaakje nu weer wordt opgerakeld terwijl Demink bijna met pensioen gaat. Hij wordt dit jaar in december 65. Heeft hij goed weten te rekken dit tot het einde van zijn loopbaan.

 4. Ze zeiden vandaag op de MS dat criminelen graag leugens vertellen over hooggeplaatste figuren en dat de zaak Demmink ook zo,n leugen is.Het is een wapen van de onderwereld zo werd gezegd.

  1. Ah nou prima dan is dit hele probleem ook weer opgelost. Ga ik weer rustig slapen, niets aan de hand. Move along people there`s nothing to see here. :-)

   Ik begrijp dat ze dus eigenlijk zeggen dat de Helsinki Commissie in de VS die onderzoek doet naar mensenhandel dus eigenlijk een criminele organisatie blijkt te zijn? Zijn we daar ook weer even van op de hoogte. 

   Interessante bandering in ieder geval. Ik wacht met spanning af wat de volgende zetten gaan zijn van de overheid en het ministerie van Justitie in deze zaak. Ook al stoppen ze het in Nederland wel succesvol in de doofpot, het gezichtsverlies in de VS is nu al enorm en iedereen kan nu deze video van de hoorzitting gewoon internationaal verspreiden… 

 5. Alle drie filmpjes beluisterd te hebben, krijg ik een beangstigend gevoel, maar ook geen echte duidelijkheid van wel enof niet waar oftewel het is deels leugen en deels waarheid. Wat me wel duidelijk werdt is het gegeven dat alle vormen van nieuws gemanipuleerd worden. In het stukje van Micha Kat, vond ik dat hij te snel praatte, dat geeft de indruk weer van deels waarheid en leugen, daar hij zich steeds aangaf om zijn informatie te beschermen. Als het daadwerkelijk waarheid zou bevatten, dan kan je het op vele manieren openbaar maken, maar men schrikt toch weer steeds af op het gegeven van de consequenties, om dit te doen. Wat voor land leven we eigenlijk en wat is het woordje democratie nog waard, NIETS!  De mensen die hierbij betrokken zijn hebben m.i. geen bestaansrecht, maar ja dat zijn er meerdere in andere soort zaken. Wederom rijst de vraag, waar is de eenheid van het volk? Als mijn kind enof kleinkind op die wijze misbruikt zou worden, neem maar van me aan, dat ik op pad ga. Vul het gevolg zelf maar in. Bedroefend, Paul. :(

  1. Weet je wat ik zo raar vind? Dat er in Nederland nog nooit een degelijk onderzoek gedaan is naar deze man. Telkens als vermeende slachtoffers aangifte hebben gedaan heeft het OM ervoor gezorgd dat het niet tot een rechtzaak leidde. En dat komt ook duidelijk naar voren in de Helsinki Commissie, er is niet eens gepraat met de Turkse jongens die aangifte deden door het OM, er is niet eens gepraat met de politieagent uit Turkije die zegt jongetjes te hebben geronseld voor Demmink… En toch concludeert het OM dat er geen aanleiding is om tot een rechtzaak over te gaan…

   Er staan inmiddels ook twee getuigenverklaringen van slachtoffers online:
   Hier deel 1 van een eerste vermeend slachtoffer: http://youtu.be/17tX6gq4zpo

   En hier een tweede verklaring van een ander slachtoffer: http://youtu.be/nmeYiR-yyS4

   GeenStijl omschreef het heel mooi. Stel er komt wel een rechtzaak, van het OM tegenover Joris Demmink. Dan pleegt sowieso al 1 van de partijen van het ministerie van Justitie meineed… Het is complete belangenverstrengeling dus.

   En wat die man van het Katholiek weekblad ook zegt, elke gewone burger waar twee tips van seksueel misbruik van minderjarigen over binnen komen wordt direct van het bed gelicht maar bij Demmink gebeurt er helemaal niets. Dat is op zijn minst klassenjustitie en op zijn ergst gewoon een totaal corrupte rechtsstaat.   

   Juist een rechtzaak die alles tot op de bodem uitzoekt kan uitkomst bieden, als het dan blijkt dat er niets van klopt prima, is de naam van Demmink gezuiverd… Dus waarom gebeurt dit niet gewoon. Als die man echt onschuldig is dan zou een rechtzaak voor hem toch ook verreweg het beste zijn om al deze geruchten voor eens en voor altijd de wereld uit te helpen.

   1. Douwe, je linken bekeken en beluisterd, er staan meerdere video’s op die site betreffende pedofilie. Wat mij als eerste opviel waren de ogen van deze mannen, die waren hol en leeg, de pijn die erin zat werd gecamoufleerd door een starreblik.
    Op zich is het eigenlijk al triest dat deze manier prositutie bestaat, maar in de sex wereld is nog veel meer extremiteit aan de hand betreffende kinderen, denk aan animalsex, waar jonge meisjes gedwongen worden om sex te bedrijven met oa honden etc, gezien in al zijn diversiteit en de daaraan gerelateerde vormen van sex. De misbruik van deze jonge kinderen, is een gegeven dat ze allemaal (doorgaans) in een miserable toestand verzeld zijn geraakt. Vele vormen zijn hieraan verbonden, denk aan drugs etc. Maar niets is de mens vreemd, zowel gezien in het verre verleden als in het heden. Laat duidelijk zijn, dat je zeer sterk in je schoenen moet staan als je in deze wereld gaat verdiepen, want de honden lusten er geen brood van.

    Mijn conclusie is vervolgens: Het rechtssysteem moet volledig losmakelijk zijn van de politiek. De wetgeving moet volledig op de schop en aangepast worden naar de huidige gegevens. Hiervoor zou je een coordinatie groep op moeten zetten, die echt totaal onafhankelijk zijn. Dan zou je nog kunnen denken aan een groep mensen, die de screening moeten doen, die dus ook onafhankelijk zijn en schoon zijn in hun doen en laten. Al met al geen gemakkelijke taak om dat te verwezenlijken.

    Dat de topambtenaren, die baas zijn over de tweedde kamer, is ook al een zeer oud gegeven, uiteindelijk bepalen zij wat er gebeurd met de besluiten van het parlement. Ook dit gegeven moet op de schop. Maar ja het is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik denk dat het een droom is, die nooit in vervulling zal gaan, daar het niet alleen in nederland, maar ook op wereld niveau totaal verrot is. Er is een zo groot belangen verstrengeling, mede door de zg vriendjes politiek, dat het een onmogelijke taak is om dit systeem te veranderen.

    Terwijl ik dit zo neer pen, komt het woordje “duistere machten” in me op.  In de natuurwetenschap, gezien vanuit het dualisme, is het anti materie (onderwerp) kleiner in verhouding tot de materie (onderwerp), hier krijg ik het gevoel dat de anti materie (onderwerp) vele malen groter is. Wat is wijsheid, ik weet het in iedergeval niet? Mvg, paul. :(

   1. Het is vooral ook zo bizar dat dit kan verjaren en zo alle daders van misbruik uit de katholieke kerk gewoon nooit bestraft worden… Niet dat ik nu zozeer voor straffen ben maar ik vind het een heel bizar signaal naar de slachtoffers toe… ja te laat dus niets aan de hand…

 6. Ik geloof niet dat deze zaak zich tot Nederland beperkt. Integendeel.
  Lang geleden al stuitte ik op de “Franklin coverup”, waarbij sprake was van buitengewoon ernstig kindermisbruik in hoge Amerikaanse kringen, reikend tot het Witte huis. President Reagan en Pa Bush zouden hierbij o.a. betrokken zijn.
  Ik heb zeer sterk de indruk dat kindermisbruik structureel als instrument wordt ingezet in de strijd om de macht onder het motto vertrouwen is goed, controle is beter. Wanneer je iemand kan compromitteren met kindermisbruik, dan zit hij in de zak en zal gehoorzamen. De strijd om de macht is immoreel. Laten we ons wat dat betreft geen illusies maken. Het is Nazi-werk. Het misbruik door de Roomse kerk, de affaire Dutroux, de “Franklin coverup”, de zaak Demmink….. Hoeveel meer speelt er wat mij onbekend is? verbindt de puntjes maar en denk logisch. Op 17-1-1961 waarschuwde President Eisenhower de wereeld in niet mis te verstane woorden voor de invloed van het Militair Industrieel Complex. http://youtu.be/8y06NSBBRtY Nu, 50 jaar later zitten we met de gebakken peren, omdat de wereld doof is gebleken en de elite corrupt.

  1. Volgens David Icke is dit een globaal controlemechanisme van / over de elite. Oftwel het is een standaard praktijk juist omdat je daarmee de elite zo kunt chanteren en er dus controle over uit kunt oefenen. Op http://www.davidicke.com/articles/child-abuse-mainmenu-74/31148-paedophilia-and-satanism-the-fabric-of-the-web legt hij een heleboel uit wat er qua kindermisbruik in de UK aan de hand is. En voor de VS is er een documentaire over dit soort praktijken gemaakt waarbij kinderporno netwerken ook tot in het witte huis reikte. Op http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=asvl6kO1Vo8 is de documentaire na te kijken. 

   Overigens legt David Icke ook uit waarom juist pedofilie wordt toegepast in dit soort kringen, volgens hem zou het met een bepaalde soort energie te maken hebben. Ik heb geen idee of hij hier zinnige dingen over roept of niet maar je kunt verschillende van zijn presentaties vinden op:
   -) Controlemechanismen van de 1% Veel van zijn informatie is erg interessant, andere zaken heb ik niet zoveel realiteit op dus daar kan ik persoonlijk dan ook niet van nagaan of het waar is of niet.

   Maar ik deel je mening volledig, ik denk ook dat dit veel breder en groter is dan alleen de Nederlandse staat. Nederland is vooral ook een soort hub voor mensenhandel waaronder minderjarige kinderen als je de eerste presentatie van het Helsinki Commitee bekijkt… Even los van Demmink zou dat al genoeg moeten zijn om de noodklok te luiden dat dat kan in Nederland. Maar nee hoor, het NOS journaal negeert het hele Helsinki Commitee gewoon volledig. Je zult er maar werken, wat een triestigheid en ellende als je dit soort orders van je baas krijgt dat je daar niet eens over mag publiceren. En wat een verraad aan al die vrouwen en minderjarigen die in Nederland slachtoffer zijn van deze mensenhandel. 

 7. Daar ben ik al 40 jaar van op de hoogte, dat dit systeem voor geen cent werkt. Je recht halen is in dit God vergeten land onmogelijk gebleken, op allerlei gebieden is het zo’n bende, dat dit wel uit de klauwen moest lopen en dat ons land een failliete boedel wordt. Daar zorgen deze pedo’s wel voor in het belang van de NWO!

 8. Zowel de auteur, als alle commentaren die ik tot nu toe las, jullie lopen ernstig achter in de informatie. Het grotere plaatje is historisch terug te leiden tot de Middeleeuwen, waar er in de 16de eeuw een succesvolle opstand kwam tegen dit systeem. Dit staat bekend als, de Reformatie, ofwel, de 80-jarige oorlog.
  Helaas, deze oorlog is nooit geëindigd, het Vaticaan heeft her nooit opgegeven. Ziet Concilie van Trente, 1545-1565, de Synode van Dordrecht, de Geuzenliederen. Ik ontdekte de Geuzenliederen enkele jaren terug, deze zijn vandaag even zo actueel als 400 jaar geleden. Een belangrijke reden voor de korte overwinning was de opkomst van de boekdrukkunst, waardoor de mensen in staat waren informatie te verspreiden.
  Zo is nu dan de opkomst van internet een beetje te vergelijken met de boekdrukkunst. Alleen, het Vaticaan weet dit beter dan haar slaven. Ja, de Jezuïeten zitten hier achter, deze superintellectuelen beheersen vooral door onderwijs, de elite worden geselecteerd in weeshuizen en internaten. Kinderen daar die het leuk vinden hun leeftijdgenootjes te mishandelen, zoals we pestende kinderen kennen op scholen, worden door later geselecteerd als bestuurder. Door de pedofilie, verkrachtingen en ander pesterijen zijn ze al strafbaar vanaf de pubertijd en hun hele leven chantabel.
  David Icke is weliswaar een lek, hij is niet meer dan een ex-profvoetballer, nooit heeft hij een universiteit of andere hogere studie gedaan. Niet dat dit zoveel wil zeggen, maar ik weet niet hoe ik anders moet uitleggen dat David Icke niet bepaald uitblinkt in intellect. Zijn conclusies maakt hij uit gigantische hoeveelheid tips en lekken, hij kan daar niet aan zien wat waar is en wat niet waar is. Jezuïeten hebben een opleiding van 35 jaar, vaak zijn ze professor als dekmantel, om die te verslaan is er een enorm intellect nodig. LoL, ik heb dat intellect. Neen, sorry, was het maar waar. Ik heb ooit les van hen gehad, waarbij ik de gelegenheid nam gerichte vragen te stellen, waardoor ik meer weet dan gemiddeld.
   
  In ieder geval, wat er bezig is, er zijn vorig jaar op de TV en andere media lekken geweest over de pedocriminaliteit van de RK Kerk en de Jezuïeten, die dit jaar al 166 miljoen aan boetes hebben betaald voor kinderverkrachtingen op hun weeshuizen en internaten. Door deze Demmink affaire, raakt de aandacht weg van de Rooms Katholieke Kerk, die middels haar geheime diensten posten in Gereformeerde landen heeft ingenomen. Deze priesters verzinnen religies zoals het Satanisme, om de schuld bij hen weg te leggen. Henk Rijkers bijvoorbeeld, ik had die film al gezien, komt heel wat betrouwbaarder over dan Micha Kat of wie dan ook in dit Demmink onderzoek. Misschien moet je papist worden, hoopt men te bereiken.
  Ik val daar heer Rijkers niet persoonlijk op aan, volgens mij meent hij wat hij zegt. Alleen, dit politiek pedofiel netwerk is geheime dienst werk, geen perversiteiten gebeuren. Tenminste, niet voor de machthebbers, dat is de Jezuïeten Orde.

 9. Bosgeus, bedankt voor deze nieuwe informatie, dat het e.e.a. al tig eeuwen aan de gang was wist ik wel. Maar dat van de jezuiten wist ik niet. Hoe onprettig dan ook, zo blijf je leren en komt de ongekende beerput open. Nu is het vaticaan een van de mede rijkste instituten op deze aardkloot, dus zullen ze dit ook wel weer afkopen vermoed ik. Maar desondanks al nietemin bedankt. Mvg, paul. 

 10. Hallo Bosgeus, net kort even je site bekeken. http://bosgeus.punt.nl/ boel informatie heb je daar staan. 

  Vanuit The Ring of Power, Empire of the City komt naar voren dat het Vaticaan idd 1 van de belangrijkste schakels is, samen met The City in Londen en Washington DC. 
  http://www.youtube.com/watch?v=GX0PHt1HDQI  

  Daarbij zeg David Icke ook veel over dit soort mechanismen maar dan vooral dat dit de manier is om juist de elite van de mensen weer te controleren.

  Zelf weet ik gewoon te weinig van deze materie af om er echt iets zinnigs over te kunnen zeggen, maar heb jij enig idee wat het motief hiervan is. Dat is iets wat ik tot nu toe nog steeds niet goed snap namelijk… 

 11.  ”Het grotere plaatje is historisch terug te leiden tot de Middeleeuwen, waar er in de 16de eeuw een succesvolle opstand kwam tegen dit systeem. Dit staat bekend als, de Reformatie, ofwel, de 80-jarige oorlog”.

  De reformatie is een verdeel- en heers operatie geweest om de Christelijkheid te controleren. Tip onderzoek wie Calvin(Prieuré de Sion), Luther(Rozenkruiser) en Ignatius de Loyola (Stichter jezuitenorde) waren.

  http://watch.pair.com/reformation.html

 12. Voor de mensen die iets willen doen, op http://demmink.petities.nl/ is een burgerinitatief gestart. Wellicht kan het zo in ieder geval nogmaals op de agenda van de 2de kamer worden gezet. 

  PETITIE
  Wij
  voorstanders van onderzoek naar Joris Demmink,
  constateren
  dat de huidige secretaris-generaal van justitie, dhr. Joris Demmink, al meer dan 14 jaar verdacht wordt van kindermisbruik.
  Ondanks eerdere Kamervragen zijn onze twijfels over de integriteit van Demmink nog altijd niet weggenomen. Onderzoek is eens te meer wenselijk omdat diverse aangiftes niet serieus in behandeling zijn genomen en het gerechtshof bewijs naast zich heeft neergelegd, waarbij de mogelijkheid niet kan worden uitgesloten dat Joris Demmink ook de rechterlijke macht vanuit zijn positie heeft kunnen beinvloeden. Naar onze mening is dit een zeer ernstige schending van de beginselen van een rechtsstaat.
  en verzoeken
  de Kamerleden tot het nemen van de volgende maatregelen:
  1. Onderzoek in te stellen naar alle beschuldigingen tegen Dhr. Demmink.
  Om de onafhankelijkheid van dit onderzoek te garanderen, zouden er minimaal 3, door ons aangedragen, onafhankelijke journalisten in de onderzoekscommissie moeten zitten;
  2. Dhr. Demmink per onmiddellijk op non-actief te stellen, tot het onderzoek volledig is afgerond;
  3. Hogere straffen in te stellen voor ambtenaren, die overheidsmiddelen misbruiken of misdaden plegen.
  Ambtenaren zijn een voorbeeld voor ons allen, misstappen zouden daarom minimaal dubbel zo zwaar bestraft moeten worden.

  1. Ik heb ook getekend, laten we hopen dat het wat uithaalt. Nederland komt internationaal ook telkens in een raardere positie te zitten. Op http://www.argusoog.org/druk-op-demmink-blijft-groeien/ is te lezen hoe nu verschillende mensenrechten organisaties in de VS bezig zijn met druk uit te oefenen op de mensen daar omdat Nederland internationaal een hub is van mensenhandel zowel in vrouwen als minderjarigen en vaak voor de seksindustrie… En dan met een topambtenaar op justitie die al 14 jaar verdacht wordt van kindermisbruik maar waar door het toedoen van het OM onder zijn controle nog nooit een rechtzaak over gevoerd is om deze beschuldigingen te onderzoeken… 

   De Nederlandse reputatie in het buitenland gaat zo hard door de drain. Daar mogen we onze tweede kamerleden en Ivo Opstelten in het bijzonder hartelijk voor bedanken. Hoe bizar.  

   Hier een stukje uit dat artikel:

   Zij halen een oproep aan van The Rebecca Project, één van de organisaties die bij de Amerikaanse overheid aandrong om de zaak Demmink te gaan onderzoeken, waarin het Congres wordt opgeroepen Demmink de toegang tot de VS te ontzeggen en zijn Amerikaanse banktegoeden te bevriezen. Tevens roepen zij het Congres op om uit te zoeken welke Nederlandse autoriteiten samenzweren om Demmink een vrij man te laten blijven.

   The Rebecca Project heeft in een artikel zeer fel gereageerd op de arrogante regentenmentaliteit van Opstelten, die pertinent weigert om de handel en wandel van zijn topambtenaar aan een onafhankelijk en kritisch onderzoek te onderwerpen.

   En ook het Katholiek Nieuwsblad blijft kritisch en laat zien hoe de Nederlandse overheid de naam van Nederland volledig te grabbel gooit. In dit artikel van ze http://www.katholieknieuwsblad.nl/commentaar/item/2721-hoe-lang-blijft-nederland-nog-onnozel-doen-over-demmink?.html onder andere het volgende fragment

   De Amerikaanse mensenrechtenorganisatie die zich inzet voor de arrestatie van Demmink spreekt sinds gisteren al van een “samenzwering van de Nederlandse autoriteiten” om Demmink te redden. Obstructie van de rechtsgang dus. Het zal je als land maar gezegd worden.
   Het is surrealistisch dat een land als Nederland jaar in jaar uit een topman van Justitie heeft gehandhaafd en zelfs nu nog onnozel blijft doen, terwijl de zware beschuldigingen van pedofilie tegen hem inmiddels al via een prestigieus forum als het Amerikaanse congres worden ingebracht. De Nederlandse media hebben met die onnozelheid voor het overgrote deel meegespeeld en doen dat nog. NRC Handelsblad presteerde het onlangs te berichten over Demminks stappen tegen het AD, maar daarbij met geen woord te reppen van de hoorzitting in Washington. Wat wij als burgers kennelijk gewoon moeten vinden, valt aan buitenstaanders echter niet uit te leggen.

   1. Douwe, het is bij de klippen af in hoeverre we gezakt zijn. Komt maar 1 spreekwoord aan te pas nl ze hebben boter op hun hoofd. Maar hopen dat die petitie wat uithaalt, alhoewel ik mijn twijfels heb. De uitleg daaromtrent kunnen vele wegen zijn die naar rome leiden. En hierin zijn nog vele wegen niet bewandelt, m.a.w. uitvluchten zijn er nog steeds. :(  Mvg, paul.

    1. Ja ze zullen hier wel mee wegkomen weer, de macht doet over het algemeen waar het zin in heeft… maar goed wie weet kan het een beetje helpen. Ik vind het vooral voor de reputatie van Nederland nogal pijnlijk die gaat nu internationaal toch wel heel hard door de goot…

 13. Op Grenswetenschap besteden ze hier nu ook aandacht aan via een DocuDinsdag over pedofilie netwerken in Frankrijk die ook “beschermd” lijken te worden door Justitie daar.

  Op http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9182 is het artikel en de documentarie te vinden.

  We openen met een waarschuwing: niet voor gevoelige zieltjes. We tikken dit stukje terwijl we zelf nog bijkomen van het bekijken van de DocuDinsdagDocu van vandaag. Zelden zó vaak kippenvel gekregen tijdens het zien van een reportage/documentaire. En dan hebben we het nog maar over een sneeuwvlok op het topje van de ijsberg. Wat u zult zien zijn getuigen die praten over het pedofilie-netwerk dat schijnt te bestaan. En we durven onszelf meteen te corrigeren: het bestaat. Geen haar op onze schaamstreek die daar over twijfelt. Tot in hoge kringen. Justitie. Internationaal. U zult onder andere de getuigenis zien van Naomi, die als kind via haar vader actief deelnam in rituelen met soms de dood tot gevolg. Ze vertelt over wat ze deed, omdat haar vader bevel gaf, en wat ze zag. Het gaat over snuff, moorden, satanisme, verkrachten en soms allemaal tegelijkertijd. En dan is er nog het tunnelnetwerk dat volgens justitie niet bestaat, maar dat wel op camera kan vastgelegd worden. Omdat het dus wel bestaat. Recentelijk dichtgemetseld, zelfs de hoofdingang vanuit de lokale kerk (!), maar de pedo’s hebben duidelijk één en ander qua faciliteiten. En dan de link naar het Nederlandse Zandvoort, en de connectie met Dutroux. We willen het niet eens allemaal samenvatten. Of u nu zelf kinderen heeft of niet, deze moét u bekijken. Om te weten hoe de wereld óver de grens is. En om te beseffen dat de wereld waarin de Nederlandse justitie (lees: Joris Demmink en vermeend netwerk) zich schijnt te begeven niet zo héél vergezocht is…

  http://youtu.be/69f39WTLQ_E

 14. http://www.boublog.nl/19/10/2012/demonstratie-tegen-demmink-28-oktober-den-haag/

  Demonstratie tegen Demmink: 28 oktober Den Haag

    Vandaag vindt in New York een demonstratie plaats tegen Joris Demmink. Deze inmiddels tot ver over onze landsgrenzen beruchte pedofiele SG van Justitie zal volgens de aankondiging van deze demonstratie binnenkort worden gehuldigd door koningin Beatrix. Dat gaat toch wel héél erg ver!

  Op zondag 28 oktober zal in Den Haag worden gedemonstreerd tegen Joris Demmink.Help de opkomst te vergroten door de aankondiging van deze demonstratie te verspreiden via Facebook, Twitter en andere sociale netwerken!

  Wie nog niet op de hoogte is van de handel en wandel van onze criminele pedo SG van Justitie, of wie nog steeds niet gelooft dat een Nederlandse SG van Justitie een criminele pedofiel kan zijn, zou De Demmink Doofpot moeten lezen. Dat boek staat vol feiten waaruit blijkt dat dit al jaren een schandalige doofpot-affaire is! Maar men kan op BOUblog ook klikken op Demmink.

 15. Doe nou niet alsof die Micha Kat de bedenker is van het complot achter Baybasin en Chipshol.
  Deze zogenaamde journalist gaat ermee aan de haal alsof hij zelf achter deze complotten is gekomen wat absoluut niet waar is.
  Vooral de relatie met de moord op Marianne Vaatstra vind ik schandelijk, lijkt ook door bepaalde personen ook heel graag in de schoenen van asielzoekers en demmink geschoven te worden.
  Ook het gevonden dna dat wijst op een westeuropese afkomst van de dader word als een complot van het om beschouwd, zo kan je wel alle naar boven gekomen feiten afschrijven.

  1. Ik snap je reactie eerlijk gezegd niet echt. We geven hier onder andere 6 bronnen waar een boel informatie te vinden is over de affaire Demmink. De Demmink Doofpot is van dhr Poot en Boublog en Wim Dankbaar staan ook los van Micha Kat. Er zijn volgens mij een boel bronnen van informatie die echter allemaal aan lijken te geven dat er iets in de demmink affaire niet pluis is. Hier de bronnen nogmaals.

   -) Een uitgebreid dossier: Affaire Joris Demmink: het feitenoverzicht.
   -) Daarnaast geeft ook de site: De Demmink Doofpot een uitgebreid overzicht.
   -) Op het Boublog zijn meer dan 150 artikelen te vinden over dit onderwerp.
   -) Micha Kat heeft op zijn site Klokkenluideronline ook vele artikelen.
   -) Onderzoeker Wim Dankbaar heeft veel geschreven op zijn blog over deze zaken.
   -) Internationaal is er inmiddels de website arrestdemmink.com waarop veel informatie is te vinden waaronder een video van een vermeend slachtoffer van Demmink. 

   En mocht je zelf nog aanvullingen weten dan is dat van harte welkom uiteraard.

 16. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Met afgrijzen en ziekmakende onmacht en verontwaardiging de zaken gevolgd. Nu rest alleen nog hoon en spot… Steek je leuter in een kind en van Trix krijg je een lint !

 17. http://www.argusoog.org/extra-uitzending-argusoog-radio-met-marcel-vervloesem/

  Naar aanleiding van de uitzending van vrijdag 7 december met Marcel Vervloesem, waarin hij inging op de Marianne Vaatstra-zaak, hebben we besloten een nieuwe speciale uitzending met hem te organiseren. In deze uitzending zijn we dieper ingaan op het intenationale kinderhandel en -pornonetwerk en daarbij de rol belichten die Nederland hierin speelt. De Werkgroep Morkhoven heeft al jarenlang veel onderzoek gedaan op dit gebied en bijgedragen aan het oprollen van het Temse/Madeira-netwerk. Marcel heeft daar een boek over geschreven, waar ook op Argusoog aandachtaan is besteed. Vanaf het tweede uur neemt ook Steve Brown (website) deel aan het gesprek en geeft vanuit zijn achtergrond en onderzoek zijn bijdrage.

 18. Wat door David Icke sinds 1998 al beweerd werd wordt door advocaat Michael Shrimpton bevestigd. Michael is een Intelligence and national security consultant en spreekt in onderstaand interview openlijk over Edward Heath, oud premier van Engeland als zijnde een pedofiel en kindermoordenaar. Michael geeft bijzondere aandacht aan het feit dat kinderen die door beroemdheden, zoalsl politici, misbruikt werden nadien vermoord werden zodat de identiteit van de misbruikers niet aan het licht zouden komen. 
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M7&s=M43&ss=P1974&l=NL

 19. Uitgelekte email levert nieuwe getuigenis over Demmink

  Uitgelekte email levert bevestiging van artikelen in Algemeen Dagblad, waartegen Demmink procedeert.Uitgelekte email levert bevestiging van artikelen in Algemeen Dagblad, waartegen Demmink procedeert.

   
  “Zij vertelde ons dat het haar bijzonder geërgerd had afspraakjes te moeten regelen voor Demmink met jonge, minderjarige mannen – het staat mij bij dat het vooral om jonge mannen ging uit Thailand.”  
   Deze herinnering betreft een ontmoeting van ongeveer twintig jaar geleden met iemand die een naaste medewerkster van mr. Joris Demmink was geweest, de topambtenaar van Justitie die al sinds jaren beticht wordt van kindermisbruik. Het staat in een uitgelekte recente e-mail afkomstig uit een betrouwbare bron die gericht is aan een lid van de Tweede Kamer. De email is in handen van website de Demmink Doofpot en Jan Poot zinspeelt er vanochtend op aan het einde van zijn advertentie in het Haarlems Dagblad.

  Jongenspooier

  De Demmink Doofpot publiceert de volledige email in de loop van vandaag. De inhoud versterkt de artikelen van Koen Voskuil in Algemeen Dagblad, waartegen Demmink op dit moment procedeert. In die artikelen kwamen getuigen aan het woord, die onder ede willen verklaren dat Demmink in de jaren tachtig contacten onderhield met een Haagse jongenspooier en zich vermoedelijk schuldig maakte aan seks met minderjarigen. Dit zou dan in de jaren negentig doorgegaan zijn. De beweerdelijke verkrachtingen van Turkse jongens, die momenteel internationaal aandacht trekken, hebben zich midden jaren negentig afgespeeld.

  Ernstige waarschuwingen

  De email maakt duidelijk dat dit tot op zeker hoogte in kringen van Justitie bekend moet zijn geweest, als Demmink zover ging personeel van Justitie in te zetten om jonge jongens voor hem te regelen. De naam van de medewerkster is bekend. De grote vraag is wat minister Donner destijds bewogen heeft ondanks ernstige waarschuwingen over Demminks reputatie, hem tot secretaris-generaal te benoemen. En waarom de ministers Hirsch Ballin, en Opstelten hem tot op de dag van vandaag tegen de ernstige beschuldigingen blijven verdedigen. En waarom een “diepgravend” onderzoek geen bewijs zou hebben opgeleverd, terwijl een gefrustreerde medewerkster van Demmink er twintig jaar geleden al spontaan over uit de school klapte.

 20. Nou de beer lijkt los.  Als dit op nu.nl staat is het inmiddels wel echt in de openbaarheid. 

  ‘Demmink en officieren genoemd in zedenzaak’

   

  Bij de start van een onderzoek naar betrokkenheid van hooggeplaatste personen bij seksfeestjes met minderjarige jongens, zijn behalve de naam van topambtenaar Joris Demmink ook die van drie hoofdofficieren van justitie genoemd.

  Foto:  Hollandse Hoogte

  Dat heeft een getuige woensdag verklaard ten overstaan van de rechter-commissaris in Utrecht.

  Getuige Leendert de Koter was destijds, in 1997, betrokken bij het zogeheten Rolodexonderzoek als rechercheur van de criminele inlichtingendienst. De namen van Demmink en de drie officieren – Holthuis, Wabeke en Wooldrik – zijn aangedragen door de Rijksrecherche, zo verklaarde De Koter.

  Holthuis was destijds hoofdofficier van justitie van het landelijk parket, dat toen van start ging om de georganiseerde misdaad te bestrijden. Wabeke stond op dat moment aan het hoofd van het OM in Breda en Wooldrik had toen de leiding over het OM in Zutphen.

   

  Orgieën

   

  Het onderzoek concentreerde zich op Ger van R., hoogleraar aan de Vrije Universiteit. Hij zou een faciliterende rol hebben gespeeld bij de orgieën. Volgens De Koter heeft het onderzoek geen nadere aanwijzingen opgeleverd tegen Demmink.

  Over de genoemde officieren verklaarde hij niet nader. Het Rolodexonderzoek heeft uiteindelijk geen tastbaar resultaat opgeleverd, althans niet waar het de hooggeplaatste figuren betreft.

   

  Teeven

   

  In Amsterdam was de huidige staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven destijds ook betrokken bij het onderzoek. Teeven was toen officier van justitie en uit dien hoofde belast met criminele inlichtingen.

  Volgens De Koter heeft het er alles van dat Ger van R. de hand boven het hoofd is gehouden. Hij lijkt er over te zijn ingelicht dat zijn telefoon werd afgeluisterd. Ook was hij duidelijk voorbereid op een huiszoeking, aldus de ex-rechercheur. ”De koffie stond bij wijze van spreken al klaar.” De Koter, tegenwoordig privédetective, was daar dinsdag nog zichtbaar ongelukkig over.

   

  Observatieteams

   

  Een aanvraag bij de toenmalige landelijke rechercheinformatiedienst voor de inzet van observatieteams op Demmink en de officieren werd afgewezen door het hoofd van de dienst, aldus De Koter. Dat hoofd was de huidige Amsterdamse korpschef, Pieter-Jaap Aalbersberg.

  Het zogeheten voorlopig getuigenverhoor van onder anderen De Koter vindt plaats op verzoek van Stichting De Roestige Spijker, die de onderste steen boven wil hebben over de scheve schaats die Demmink gereden zou hebben.

 21. vrijdag 14 maart 2014

  Implicaties van de zaak-Demmink

   

  Steeds meer mensen zijn op de hoogte van de beschuldigingen van pedofilie aan het adres van de ex Secretaris-Generaal Joris Demmink. Al sinds de jaren ’90 doen geruchten de ronde rond deze man. Diverse politici blijven tot op de dag van vandaag volhouden dat er niets aan de hand is, terwijl er steeds meer mensen overtuigd raken dat er alles aan wordt gedaan om de deksel op een gigantische doofpot te houden. Wat je overtuiging ook is, op het moment van typen worden er diverse getuigen onder ede verhoord in de zogenaamde zaak-Demmink.

  Naast het feit dat er verklaringen (nogmaals, onder ede) zijn afgelegd die haaks op elkaar staan, waardoor één van de twee getuigen wellicht meineed heeft gepleegd, legt dit proces een veel dieper probleem bloot. Een probleem dat eigenlijk geen enkel weldenkend mens onder ogen wil zien. Zo kwam de term Rolodex-zaak/onderzoek of Embargo-onderzoek ter sprake. Een onderzoek naar vermeende pedofiele handelingen door mensen binnen de top van Justitie. Het onderzoek werd van binnenuit gefrustreerd en bloedde dood. Maar zowel de huidige zaak tegen Demmink als het Rolodex-onderzoek zijn slechts het puntje van de ijsberg. 

  Benno L. was recent nog in het nieuws. Kent u Robbert M. nog, welbekend van ’t Hofnarretje? Of Cees van D.? Misschien al eens gehoord van de Zandvoort zaak? Of kent u  het boek Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel van Yvonne Keuls? In 1985 zorgde de publicatie deze voor voorpaginanieuws. Alle kranten sprongen er bovenop, want het was de eerste keer dat iemand een kinderrechter aanklaagde voor pedofilie. Justitie ontkende toen de kranten om een reactie vroegen, maar men moest later toegeven dat er wel degelijk een kinderrechter was die pedofiele contacten onderhield met jonge delinquenten. De zaak werd overigens geseponeerd…

  Maar dit morbide wereldje is niet exclusief voor Nederland. Thailand staat erom bekend. Dutroux is het welbekende “geval” bij onze zuiderburen. Josef Fritzl nog in uw geheugen? En op dit moment is er veel aandacht voor de BBC coryfee Jimmy Savile, die pak ‘m beet 1000 jongens en meisjes zou hebben misbruikt binnen de muren van de Britse omroep.

  Pedofilie, kindermisbruik, kinderporno en kinderprostitutie. Het zijn allemaal termen om van te walgen. Maar de namen die ik zojuist noemde zijn niet meer dan de bekende gevallen. Hierachter schuilt een gigantische en duistere wereld van pure horror. Hoeveel kinderen zijn er de afgelopen jaren verdwenen waar nooit meer iets van is vernomen? “Snuff-movies”, dat is toch iets waar je niet aan wilt denken?

  Toch vraag ik u met deze post dat wel te doen. Er is veel te weinig aandacht voor de implicaties van de Demmink-zaak. Deze vermeende pedo-hotshot staat nu in de schijnwerpers, maar naast dit topje is er veel te weinig aandacht voor de massale ijsberg die hieronder schuilgaat. Ik vraag u de documentaires die ik ga plaatsen te kijken. Ik zal artikelen plaatsen en boeken aanprijzen. Niet voor mijn of uw plezier, maar omdat de kinderen dat verdienen. Immers is deze schimmige wereld het tegenovergestelde van wat ik propageer in mijn artikel Een kind heeft recht op opvoeding zonder geweld. Het zal uw kind maar wezen…

  Om de reeks te starten wil ik me uiteraard richten op Joris Demmink. Het is een documentaire die in Nederland onder de aandacht is gebracht door door stichting De roestige spijker, en is geproduceerd ten behoeve van de Amerikaanse organisatie Rebecca Project for Human Rights om in de Verenigde Staten aandacht te vragen voor de Demmink-affaire. Uitermate actueel, kort en informatief voor mensen die nog niets of niet zo veel weten van de Demmink-zaak. Pak het teiltje er maar bij, want ik besef me terdege dat wat ik breng  de komende dagen geen lichte kost is. Maar het is werkelijkheid. 

  Alvorens ik begin met de aftrap wil ik een gepaste quote met u delen. Het is van diplomaat Maarten Mourik. In 2001 deed hij aangifte tegen de vader van koningin Máxima, Jorge Zorreguieta.

  “Je schouders ophalen is slecht voor je ruggengraat!” 

  Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation

   

  “Joris Demmink, the current Secretary General of the Dutch Ministry of Justice has consistently been linked to the sexual assault and trafficking of young boys, both in the Netherlands and abroad.

  In the fall of 1998, an investigation conducted into an Amsterdam brothel linked senior politicians and justice officials to the sexual abuse and trafficking of young boys. Demmink was specifically identified by one of the young boys as an individual involved in the abuses. According to a former senior official at the Ministry of Justice, this investigation was foiled through the direct intervention of and obstruction by Demmink.”

 22. Oud-journalist Fred de Brouwer, auteur Demmink-artikelen, doodgereden in Thailand

  17-03-2014

  Oud-Telegraaf en Panorama-journalist Fred de Brouwer (58) is vrijdagavond bij een bizar verkeersongeval in de buurt van zijn woonplaats Chonburi in Thailand om het leven gekomen. De Brouwer was in 2003 auteur van de eerste artikelen over Joris Demmink in de GayKrant en Panorama. Hij emigreerde kort na deze publicaties naar Thailand omdat hij zich naar eigen zeggen in Nederland niet meer veilig voelde. Recent had Fred de Brouwer meermalen contact over de Demmink-zaak met Nederlandse journalisten, o.a. van De Telegraaf en de redactie van Pauw & Witteman.

  De Brouwer werd als onderzoeksjournalist door GayKrant en Panorama betrokken bij de reportage waarin werd onthuld dat Demmink zich regelmatig zou ophouden in het Eindhovense Anne Frankplantsoen (een gewoonte die PSV-directeur Fons Spooren kort daarvoor zonder pardon zijn baan had gekost). Op deze homo-ontmoetingsplaats prostitueerden zich onder meer minderjarige jongens. Zijn bevindingen in Eindhoven, maar in het kader van zijn onderzoek ook in Praag, waren de basis voor despraakmakende publicatie. Zijn verklaringen zouden van grote waarde zijn geweest om duidelijkheid in de Demmink-zaak te krijgen.

  Op zoek naar wat zich afspeelde in het Anne Frankplantsoen zwierf De Brouwer daar in 2003 avonden rond. Twee figuren sprongen er duidelijk uit: de deken van de Rooms-Katholieke kerk in Weert en de topman van Justitie, van wie met name de auto met chauffeur de aandacht trok.

  Praag
  Ook ging De Brouwer, samen met een andere journalist van GayKrant, naar Praag. Daar bezochten ze de Nederlandse ambassade waar ze te horen kregen dat Demmink zich regelmatig met de ambassade-limo zou laten rondrijden door Praag. Demmink bleek een frequente gast, zeker in de tijd toen Hans Heineman daar nog ambassadeur was. Heinemann zou als ambassadeur in Praag eens zijn opgepakt door de politie wegens seksueel misbruik van minderjarigen, maar werd na enkele dagen vrijgelaten vanwege zijn diplomatieke onschendbaarheid. Korte tijd later werd hij vervangen.

  Pinocchio-bar
  Demmink en Heineman bezochten naar verluidt samen ook homoclubs in Praag. In een daarvan, de Pinocchio-bar, kreeg De Brouwer bevestiging van de geruchten. De portier herkende Demmink van een hem getoonde foto en zei: ‘Ja, die man kennen we wel. Hij komt hier met een dienstauto van de ambassade.‘ Het was ook Fred de Brouwer die van oud-minister van Justitie Hilbrand Nawijn bevestiging van de geruchten over Demmink kreeg. Ironisch genoeg plaatste Nawijn de kanttekening dat Demmink’letterlijk over lijken ging wat betreft zijn carrière,’ en dat je moest oppassen met voor hem belastende verklaringen: ’voor je het wist was er een remleiding doorgeroest.’

  Vraagtekens
  Het verklaart waarom mensen die de Demmink-affaire van dichtbij kennen grote vraagtekens plaatsen bij het ongeluk in Thailand. Araya, de vriendin van De Brouwer, hoorde van ooggetuigen dat de auto die hem overreed ruim de gelegenheid zou hebben gehad om hem te ontwijken. De bestuurder van de auto is doorgereden, en voor zover bekend nog niet door de Thaise politie aangehouden. De broer van Fred, René de Brouwer, zegt in een reactie “Mij bekruipt het gevoel dat er iets niet in de haak is. Dit ongeval zou aanleiding moeten zijn om de zaak Demmink nog eens extra onder de loep te nemen.”

  Blind geluk
  Het kan toeval zijn dat De Brouwer net nu op deze manier om het leven is gekomen. Maar het valt niet te ontkennen dat het lot in de Demmink-zaak wel opmerkelijke wendingen neemt. Zo viel eerder Gerard Hamer, advocaat van Frank L. (jeugdprostituee die in 2003 aangifte deed tegen Demmink, en een bron van De Brouwer), in Amsterdam dood van zijn fiets; en stierf Demmink’s privéchauffeur Mostert op 52-jarige leeftijd aan hartfalen één dag voordat hij een verklaring over zijn baas zou afleggen bij de politie. Een gebeurtenis waarover de Amsterdamse oud-hoofdcommissaris van politie Eric Nordholt tegen vice-admiraal Nico Buis, voormalig hoofd van de BVD, tijdens een lunch gezegd zou hebben: “Die Demmink heeft ook wel blind geluk.”

  Het ‘geluk’ laat Demmink nog steeds niet in de steek, zoals ook columnist Jan Dijkgraaf vaststelt in Spits.

Laat een reactie achter