Het parallelle universum van de 1% media

Eerder al verschenen hier twee artikelen over hoe elites in Nederland betrokken zouden zijn bij kindermisbruik. En hoe daarmee de rechtsstaat van Nederland volledig corrupt en chantabel zou zijn als deze aantijgingen waar zouden zijn.

-) Nederlandse rechtsstaat corrupt en chantabel?
-) Kindermisbruik door de elite
-) Open brief aan de NOS over mensenhandel en kindermisbruik

Interessant is om te zien hoe de mainstream media of liever gezegd de 1% media binnen Nederland nu een soort parallel universum proberen te scheppen waarbij ze lijken te doen alsof er niets aan de hand is, terwijl buiten Nederland de Joris Demmink zaak volledig in de openbaarheid is gekomen. In o.a. de VS, Duitsland, Frankrijk en Turkije is dit nieuws inmiddels volop in de media. En ook via het internet gaat de Demmink zaak snel de wereld rond.

Ter illustratie hier de Demmink affaire op het journaal van CBN News in de VS.

 

En hier bij de Huffington Post de hele affaire in een half uur durende documentaire over kindermisbruik wereldwijd waar Demmink als typisch voorbeeld wordt genoemd van een pedofiel op een hoge positie die met rust wordt gelaten vanwege die positie. En hoe instituten zelf bijna altijd falen om misbruik binnen het instituut zelf aan de kaak te stellen. En hierdoor zijn instituten in de praktijk bijna nooit in staat om zichzelf op te schonen van dit soort buitengewoon schadelijke praktijken.

 

En hier ook het Turkse nieuws over de Demmink affaire waar Beatrix ook uitgebreid aan bod komt. Ondanks dat er geen ondertitels bij zitten zijn de beelden en sommige herkenbare woorden al genoeg om te zien dat Nederland, Demmink en het Nederlandse koningshuis hier niet positief in het nieuws komen.


Maar naast de media aandacht in het buitenland is ook op het internet een trailer van de video: Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation, inmiddels meer dan 700.000 maal bekeken. En dat terwijl het op dit moment van schrijven nog niet eens 3 maanden online staat. Hieronder de trailer van 3 minuten zodat mensen hier een beeld krijgen van wat er nu eigenlijk over deze affaire op het internet circuleert en wat al deze 700.000 mensen van over de hele wereld over Nederland te zien krijgen. Op zijn minst een PR probleempje voor de BV Nederland…

 

Marcel Vervloesem schreef een boek over het internationale kinderhandel netwerk waarin ook Nederland een belangrijke rol speelt. Het boek is o.a. te bestellen via: http://www.argusoog.org/kinderen-te-koop/

Veel van deze berichtgeving volgt uit een uitgebreide openbare hoorzitting in de VS van meer dan 2 uur waar duidelijk aan bod komt dat Nederland internationaal een hub is van mensenhandel en dan met name van vrouwen en minderjarigen, voornamelijk bestemd voor de prostitutie. Dat Demmink hier uitgebreid voorbij komt is slechts een detail van deze algemene aantijging tegenover Nederland aangezien hij als topman van Justitie hiervoor de verantwoordelijkheid draagt en hier dus wat aan zou moeten doen.

Nu geef ik toe dat ik niet een institutioneel getrainde / gebrainswashte journalist ben, maar ik zou zeggen dat al deze bovenstaande informatie zeer nieuwswaardig is in Nederland. Al zou het alleen maar zijn vanwege het feit dat de Nederlandse reputatie in het buitenland momenteel volledig door het gootsteen putje gaat.

Maar wat zien we als we eens kijken in de nieuwsarchieven van het ANPReuters of de NOS? Vrijwel niets over dit alles…

Dus blijkbaar is het voor al deze mainstream of 1% media verspreiders niet interessant dat…

-) Nederland internationaal gezien een hub is van mensenhandel, specifiek in vrouwen en minderjarigen voor de prostitutie.
-) Dat dit in een twee uur lange openbare hoorzitting in de VS, terug te kijken op het internet, uitgebreid aan bod komt.
-) De hoogste man op ons justitiële apparaat, Joris Demmink, al jarenlang beschuldigd wordt van kindermisbruik met de implicatie hiervan dat onze rechtsstaat volledig corrupt en chantabel is als dit waar zou zijn.
-) Dat dit in de VS en Turkije inmiddels op het journaal en in documentaires te zien is en dat ook ons koningshuis hierbij genoemd wordt, en zo het beeld van Nederland in het buitenland volledig door het slijk wordt gehaald…
-) Dat burgerprotesten tegen Demmink zowel in de VS als in Nederland ook niet het vernoemen waard waren.

Daarnaast is het nog veel vreemder om hier niets over te horen in de mainstream media, juist omdat op het internet enorm veel bronnen met informatie over de Demmink affaire te vinden zijn waar iedereen die wil, dus ook elke Nederlandse journalist, zichzelf kan verdiepen in deze materie. Hier een zestal verzamelingen van gegevens over deze materie.

-) De Demmink Doofpot met een uitgebreid overzicht.
-) Website – Het Haagse Complot over kindermisbruiknetwerken en Demmink.
-) Op het Boublog zijn meer dan 150 artikelen te vinden over dit onderwerp.
-) Een uitgebreid dossier: Affaire Joris Demmink: het feitenoverzicht.
-) Micha Kat heeft op zijn site Klokkenluideronline vele artikelen.
-) Onderzoeker Wim Dankbaar heeft veel geschreven op zijn blog over deze zaken.
-) Zaplog heeft ook een indrukwekkend dossier hierover.
-) Internationaal is er inmiddels de website arrestdemmink.com waarop veel informatie is te vinden waaronder een video van een vermeend slachtoffer van Demmink.

Het is hierbij overigens helemaal niet de vraag of Demmink wel of niet schuldig is, het is de vraag of er genoeg belastend materiaal is voor een rechtzaak. Iets wat tot nu toe door het openbaar ministerie, wat vanwege zijn functie de afgelopen 14 jaar onder de verantwoordelijkheid van Demmink viel, telkens is afgehouden. Maar nogmaals het is dus niet de vraag of Demmink wel of niet schuldig is, de eigenlijke vraag is hoe het kan dat met al dit belastend materiaal er tot op de dag van vandaag nog nooit een diepgravend onafhankelijk onderzoek in deze materie is geweest in Nederland? En of dat terecht is dat dat er niet geweest is, en er ook niet lijkt te komen…

Tel daar het huidige gebrek aan berichtgeving hierover van redacties als de NOS, De Wereld Draait Door, Zembla, EenVandaagPauw en Witteman, etc. bij op, en dan kan ik niet anders dan concluderen dat de Nederlandse autoriteiten samen met de mainstream of 1% media een soort parallel universum proberen te scheppen. Eentje die overigens volslagen los staat van de internationale realiteit over de Demmink affaire en daarmee volledig gedoemd lijkt te zijn.

Maar ook lijkt deze parallelle wereld volslagen los te staan van hoe internet het spel van informatievoorziening voorgoed veranderd heeft. Ze lijken hiermee namelijk vooral hun eigen geloofwaardigheid volledig te ondergraven door hier niets over te berichten.

Maar goed, ik zou zeggen verspreid deze informatie vooral dus zelf en mail eventueel de redacties van de genoemde nieuwsmedia eens met de vraag waarom ze dit niet als nieuwswaardig beschouwen terwijl hun collega`s in het buitenland hier heel anders over lijken te denken en het wel op het journaal tonen en het gebruiken om uitgebreide documentaires van te maken. Wellicht is het zo dat deze redacties in Nederland het toevallig allemaal net even gemist hebben..?

Tot zover even een update, het Demmink circus lijkt nog niet voorbij te zijn in Nederland. Pak er wat te drinken en popcorn bij en dan is het verder afwachten hoe de zittende macht deze beerput in Nederland probeert dicht te houden ten koste van de reputatie van Nederland in het buitenland waar deze hele affaire al lang en breed in het nieuws is. En helaas ook ten koste van misbruikslachtoffers en van de geloofwaardigheid van de Nederlandse rechtsstaat…

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Demmink Vrijpleiten of Veroordelen?
-) Nederlandse rechtsstaat corrupt en chantabel?
-) Kindermisbruik door de elite
-) Open brief aan de NOS over mensenhandel en kindermisbruik
-) Controlemechanismen van de 1%
-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijke nieuwsmedia
-) De oorlog die je niet ziet op het NOS journaal
-) Het gevecht over uw verstand
-) 100 jaar mindcontrol experimenten – Human Resources
-) Orwell Rolls in His Grave
-) The Greatest Truth Never Told
-) The Liberty Academy
-) Rijk worden via politiek, oorlog en olie
-) Oorlog is cashen voor de elite
-) Het militair industrieel complex
-) Macht

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennisen, collega`s, politici, bankiers, economen, professoren, politie agenten, etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

28 gedachten over “Het parallelle universum van de 1% media”

 1. Ja ik vind het zo vervreemdend vooral… Op de alternatieve media komt dit echt een boel aan bod. CBN News in de VS is ook echt geen kleine jongen, volledig mainstream nieuws wat door miljoenen wordt bekeken.

  Binnen 3 maanden is de trailer bijna een half miljoen keer bekeken op internet, dit is min of meer viral zou ik zeggen en dan kijk je naar de zogenaamde mainstream nieuwsmedia in Nederland en dan zie je volledige radiostilte… Hoe totaal ongeloofwaardig kun je zijn…  

  Hoe naïef zijn de mensen daar inmiddels? Snappen ze echt zo weinig van het internet dat ze denken dat dit weg zou gaan door gewoon er maar niets over te zeggen op het NOS?.. 

  Ondertussen gaat de reputatie van Nederland verder en verder ten onder aangezien meer en meer mensen zien dat Nederland een hub is in mensenhandel met een van pedofilie verdachte topman op justitie… En dan Beatrix die deze man een lintje op gaat spelden vandaag. Werkelijk wonderbaarlijk.

  Als het poker zou zijn lijkt dit zo langzamerhand een beetje dat de zittende macht in Nederland all in gaat terwijl ze de regels van het nieuwe spel met internet niet echt lijken te snappen… Met alle schadelijke gevolgen voor de reputatie van Nederland van dien…

  Even los van het hele Demmink verhaal, in mijn opinie zou de tweede kamer nu een spoeddebat moeten hebben en een uitgebreid onderzoek moeten instellen hoe Nederland ooit kon uitgroeien tot deze hub van mensenhandel en zou dat zo snel mogelijk aangepakt moeten worden. Elke dag worden er nieuwe slachtoffers gemaakt in Nederland door deze hele zaak te blijven negeren…

  En als mensen als Marcel Vervloesem er boeken over schrijven, Micha Kat, Wim Dankbaar en dhr Poot sites vol informatie verzamelen en publiceren, er internationaal mensenrechten organisaties zijn die speciaal voor Demmink een website optuigen… Ja  dat is toch een beetje een megaFail van de Nederlandse politiek en media in mijn ogen. Maar goed, ik ben wel benieuwd, we zien wel hoe het balletje verder gaat rollen…  

  Ik hoop in ieder geval dat Nederland ervoor kiest om schoon schip te gaan maken en deze mensenhandel aan te gaan pakken.

   

 2. Joris is maar een poppetje in dit hele spel. Door mijn werk en contacten op hoog niveau weet ik dat er veel rotte appels zijn. Dat moet de AIVD ook weten. Ik vraag mij serieus af wat die rakkers daar doen in Zoetermeer. Is er daar nou niemand met gewetenswroeging of zijn ze zelf dermate geïndoctrineerd dat ze het spel vrolijk meespelen. Of zijn de belangen zo groot dat onze mollen er ook zitten de sidderen van angst…
  Niet alleen Joris en tientallen andere handlangers op OM moeten zelf naar de bajes. Het gehele juridische spel is corrupt tot op het bot. Het is gewoon witte boorden criminaliteit. Kijk maar naar advocaten en hun exorbitante salarissen. Bram is hierin ook maar een van de vele poppetjes… Ik heb nog meer respect voor zo’n man die zijn rug recht houdt dan een ander die staat te veinzen om zijn carrière te redden. Over andermans rug en met andermans leed grof geld verdienen. Ik weet uit eigen ervaring dat het niet om recht gaat maar om het proces zoveel mogelijk te verlengen en er zoveel mogelijk uren aan te besteden. Mijn advocaten produceerden ook alleen maar papier maar deden uiteindelijk geen fuck. Dat heeft uiteindelijk geleid tot de ondergang van mijn succesvolle bedrijf en een burnout. Ik heb mijn ooit zo geliefde vaderland maar in geruild voor een land met echte mensen, vrijheidslievende mensen die hun leven op het spel zetten bij het bestrijden van corruptie. Ik heb liever wat meer kans op een beroving dan in die polder weg te moeten rotten maar dat terzijde.
  Maar het laatste woord is hier nog niet over gezegd… De kans is klein dat zo’n rotte appel meeleest maar maak je borst maar nat…
  Wat betreft corruptie in die lage landen kan je ook gerust kijken naar de politiek en top van bedrijfsleven. Ik weet helaas veel meer dan men vermoed doordat vriendjes van mij uit de school klapten en bijna paard en wagen noemden. Denk aan top Unilever, NS, Defensie, tweede kamer. Overal zitten psychopaten en die weten het spel rücksichtslos te spelen en dekken elkaar in. Het gaat om kindermisbruik maar ook sadistische spelletjes met volwassen die fysiek en geestelijk worden getekend voor het leven. Maar het gaat ook om opsluiten onschuldigen voor het hogere doel en zelfs moord.
  Ja, moord; Het is statistisch vrijwel onmogelijk dat vier klokkenluiders rond Joris in korte tijd de dood vonden. Wij leven immers momenteel in vrede en voorspoed.
  Ik zit al een uur te zoeken naar die link met de namen van die vier mensen welke ik altijd post maar kan hem niet meer vinden…
  Zodra ik hem vind, post ik hem hier.

  1. @ moerstaal
   Als voormalig ondernemer kan ik een boek schrijven over corruptie binnen b.v. de Luchthaven Schiphol, en de nationale trots luchtvaartmaatschappij KLM.
   Je wil niet weten hoe verrot de moraal is bij deze grote bedrijven, zowel van simpele medewerker tot aan het directieniveau.
   Zelf heb ik ook meegedaan met dit foute spel, maar door gewetensbezwaren ging ik over op eerlijk zaken doen, waar sublieme kwaliteit voor een prima prijs mijn doel was.
   Helaas is toen binnen 4 jaar mijn prima toko failliet gegaan wegens te weinig opdrachten.
   De mens is momenteel ziek.

   1. Ik ken twee hele hoge heren bij KLM.
    Nou ja, weer net niet zo hoog dat ze elkaar kennen.
    Een zit bij cargo en andere bij KLM zelf.
    Met eentje heb ik door zijn Braziliaanse connecties nog regelmatig contact.
    Zal ze eens polsen als ik ze weer spreek…
    En over kwaliteit gesproken, wanneer gaan ze ArkeFly doorlichten?
    Met een 737 met maar drie toiletten en te weinig eten en een tussenstop op het stukje asfalt ‘SID’ met paardenstal (eiland Sal CV)… ahum… de Atlantische oceaan over… Als je de lijst klachten leest… Azijnpissers heb je altijd maar die ArkeFly heeft echt een serieus probleem. Iets klopt hier niet. KLM is nog redelijk te noemen maar ik vlieg liefst TAP en binnen Brazil GOL of TAM. Echt subliem. Na wat grote ongelukken denk ik dat Braziliaanse luchtvaart eindelijk volwassen is geworden. Volgens mij is het omslagpunt al gepasseerd en vlieg je in Brazil beter voor minder geld in nieuwere en betere toestellen NB van eigen bodem! Binnenkort als alle luchthavens zijn aangepast voor Worldcup en Olympics zal het hier echt veiliger zijn! Maar goed, tot zover off topic…

 3. In Engeland gaat de beerput daar in deze materie nu ook open. Blijkt de BBC ook volledig betrokken te zijn in deze materie en het jarenlang in de doofpot te hebben gehouden. 

  Jimmy Savile: ’tsunami of filth’ has caused terrible damage to BBC, says governing body head Lord Patten
  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/jimmy-savile/9633390/Jimmy-Savile-tsunami-of-filth-has-caused-terrible-damage-to-BBC-says-governing-body-head-Lord-Patten.html  

  BBC’s Decades-Long Coverup of Massive Child Abuse/Molestation Crimes of Top BBC Star Now Enmeshes The New York Times
  http://minx.cc/?post=334272

  Zo raar is het dus niet als de NOS hier op een of andere manier ook in betrokken is. Maar inderdaad, je zou verwachten dat er op die organisaties toch ook gewoon mensen zitten met enige integriteit of ruggengraat. Die mensen moeten zichzelf ook elke dag in de spiegel aankijken neem ik aan…

  Nou ja mensen die willen praten kunnen zich altijd bij Micha Kat melden volgens mij of bij een Marcel Vervloesem die ook een uitgebreid boek over deze materie schreef… Prijzenswaardig dat er zulke mensen zijn die dit altijd hebben bijgehouden.  

 4. Ik heb nu toch maar eens even een mailtje naar de redactie gestuurd van de NOS want zelfs de vragen van de Raad van Europa aan Nederland over Demmink hebben ze volledig genegeerd. 

  ———-

  Geachte NOS redactie de afgelopen twee maanden is duidelijk naar voren gekomen dat Nederland een centrale rol lijkt te spelen in een internationaal netwerk van kindermisbruik en handel.

  In de VS was hierover een openbare hoorzitting van de Helsinki Commissie in Washington, deze zitting is live terug te kijken. Daar werd onder meer ook de naam van de hoogste man van Justitie Joris Demmink genoemd en zijn rol in dit geheel. Inmiddels zijn er ook vragen gekomen uit de Raad van Europa over deze affaire. Maar als ik in jullie nieuwsberichten zoek kan ik niets vinden, nog over de hoorzitting van de VS nog over de vragen van de Raad van Europa aan de Tweede kamer over dhr Demmink terwijl dit toch echt om hele serieuze implicaties gaat. 

  Tot slot laat dit artikel zien: https://www.visionair.nl/politiek-en-maatschappij/nederland/het-parallelle-universum-van-de-1-media/ dat er onder meer aandacht aan deze affaire is besteed op het niews in o.a. VS, Turkrijke, Frankrijk en Duitsland. 

  Ik ben als oprichter van http://www.mensenrechten.org uiterst verbaasd dat jullie hier helemaal geen berichtgeving over doen. Jullie zijn je bewust dat Nederland internationaal inmiddels door twee belangrijke commissies wordt ondervraagt over de rol die Nederland speelt in de internationale kinderhandel en prostitutie? 

  Is er een reden voor dat jullie hier niet over berichten? 

  Zijn jullie je ervan bewust dat zolang jullie hier niet over berichten de kans groot is dat dit misbruik van kinderen en de mensenhandel hierdoor waarschijnlijk langer door kan gaan en het minder snel grondig zal worden aangepakt?

  Ik zou heel graag horen vanuit mijn positie als beheerder van http://www.mensenrechten.org waarom het NOS dit onderwerp lijkt te negeren. 

  mvg, 

  Douwe Beerda

  http://www.mensenrechten.org

  1. Ik ben ook wel benieuwd naar het antwoord wat je gaat krijgen. Die open brief zal denk ik ook  wel wat helpen. Hoewel ik eerlijk gezegd denk dat ze zich er niets van aan zullen trekken. Er zal inderdaad wel een vaag en wollig antwoord volgen.  

 5. “SIR” JIMMY SAVILE – HET ONDERZOEKSRAPPORT KAN OVERNIEUW

  Heel Groot-Brittannië in rep en roer naar aanleiding van iets wat men allang wist.

  Het uitgebreide politie-rapport is uitgebracht, het is ten hemelschreiend, wat daar in staat, als we het mogen geloven.

  Maar het is goed, dat dit aan de orde komt, want op de sociale media wordt deze “SIR” Jimmy in één adem genoemd met een Nederlandse top-ambtenaar die nooit in Turkije is geweest en derhalve heeft beloofd via zijn advocaat een bodemprocedure aan te spannen tegen diverse kranten en journalisten met zwart kruisje. D bal met de “SIR” van de showbizz is door de BBC aan het rollen gebracht en meer dan 400 aanklachten van de door deze sigarenroker misbruikte kinderen werden ingediend. De tentakels van de man reikten ver, heel ver, tot in de topregionen van het Britse establishment. Talloze namen van hoge dienaren van staat kwamen naar voren. Links en rechts braken de paniekreacties uit en er waren zelfs “benadeelden” die alle Twitter- en Facebook gebruikers via de rechter het zwijgen op wilden leggen. Het dreigde volkomen uit de hand te lopen, dus…..

  Tijd voor een snel aangerukte doofpot onderzoek…

  Dat onderzoek is er dus nu.

  Hier is een online versie te lezen, voor degenen die het geduld kunnen opbrengen om er achter te komen hoe een gigantisch groot gevaar op kosten van de Britse belastingbetaler wordt bezworen:

  ‘Giving Victims a Voice’

  A joint MPS and NSPCC report into allegations of sexual abusemade against Jimmy Savile under Operation Yewtree

  Ook op de BBC zelf werd ruim aandacht besteed aan het rapport, het leek wel, of ze het al weken hadden kunnen bestuderen.

  BBC – Jimmy Savile Report

  ./.

  De eerste conclusies zijn voorspelbaar.

  “SIR” Jimmy wordt afgeschilderd volgens de bekende formule: hij moet een “lone nut”, een alleen werkende maniak. Meer dan een halve eeuw zou hij ongezien kinderen vanaf 8 jaar hebben misbruikt. Daarbij gebruik makend van zijn ster-status en zijn begaanheid met kinderen die het slecht hadden getroffen.  Zo bracht hij de nacht door in hospices met  terminaal zieke kinderen, vaak zeer jong. Het rapport bulkt van de opsomming van feiten, maar zou tevens aan moeten tonen dat  “SIR” Jimmy alles in het geniep en op eigen houtje heeft gedaan.

  Maar het rapport geeft geen antwoord op een aantal cruciale vragen.

  1. Waarom geeft het rapport aan, dat het chronische kindermisbruik geheel ongezien kon voortduren en dat pas na zijn dood de beerput open ging? Dit is een categorische leugen, omdat er talloze malen aangiften zijn gedaan, maar er niets mee is gedaan. In het artikel van The Telegraph wordt gesteld dat de eerste aangifte al in 1958 bij de politie in Leeds bekend was: Jimmy Savile: police officers repeatedly failed sex victims  Nergens in het rapport worden deze vroege aanwijzingen vermeld. Waarom niet?
  2. Dat deze “SIR” een buitengewoon goor stuk vreten is geweest, kunt u op klompen aanvoelen. Het stuk vreten ging zich zelfs te buiten aan necrofilie, lijkschennis. Een voormalig collega heeft zich daar over uitgelaten in de MAIL ONLINE van 23 oktober 2012.  Waarom is dat niet onderzocht?
  3. “SIR” Jimmy is tot ridder van de beruchte Malteser Orde benoemd en binnen die orde komen we klinkende namen tegen uit de hoogste regionen van inlichtingediensten, militairen, geestelijk leiders, miljardairs en onderwereld. Leest u HIER wat we precies bedoelen. Waarom worden de verbintenissen met die elitaire club niet nader onderzocht?
  4. “SIR” Jimmy had warme banden met het Britse koningshuis en wierp zich zelfs op als huwelijks-mediator tussen Prins Charles en Diana Spencer. Waarom wordt met de grootste zorgvuldigheid die verbinding door de onderzoekers genegeerd? Waarom geen openheid als er niets is te verbergen?
  5. Er zijn legio getuigenverklaringen bekend, waarin “SIR” Jimmy wordt beschuldigd van “child trafficking”. Hij regelde en ritselde voor het establishment in ruil voor zijn vrijheid van handelen waar het zijn eigen perversiteiten betrof. Waarom wordt dat niet onderzocht?

  CONCLUSIE

  Het rapport roept meer vragen op, dan dat er beantwoord worden. Ook in Groot-Brittannië is een doofpotprocedure verhuld als een “politie-onderzoek”. Waarom de totale keten niet wordt blootgelegd is wel duidelijk, tenzij bewezen wordt dat het Britse establishment zuiver op de graat is en er inderdaad niets mee te maken heeft gehad. Maar de geluiden zijn compleet anders. De kern van de zaak is, dat het huis Windsor uit de wind moet worden gehouden. In wiesn opdracht? Hoe lopen die lijnen? Wie onderhouden de contacten dienaangaande? Wordt ook kabinetschef Cameron gechanteerd om er voor te zorgen dat de onderzoekers niet te diep graven? Het soort consignes, gelijk aan de commissie Deetman, die na 1980 geen onderzoek deed naar misbruik in de Rooms Katholieke Kerk.

  Het werk van de Yewtree Commission is nog maar amper gereed of het kan de prullenbak in.

  ./..

 6. Wat door David Icke sinds 1998 al beweerd werd wordt door advocaat Michael Shrimpton bevestigd. Michael is een Intelligence and national security consultant en spreekt in onderstaand interview openlijk over Edward Heath, oud premier van Engeland als zijnde een pedofiel en kindermoordenaar. Michael geeft bijzondere aandacht aan het feit dat kinderen die door beroemdheden, zoalsl politici, misbruikt werden nadien vermoord werden zodat de identiteit van de misbruikers niet aan het licht zouden komen. 
  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M7&s=M43&ss=P1974&l=NL

 7. Micha
  De doofpot is zo groot,als die open gaat gelooft men het niet want het kan niet waar zijn
  Dus is het ook niet zo en kijkt men naar goede tijden en slechte tijden om zichzelf gerust testellen

 8. Gevangenisdirecteur meldt: Assistente Demmink moest jongens regelen

  20-03-2013
  https://www.demminkdoofpot.nl/pagina/module/gevangenisdirecteur-meldt-assist.html

  Een persoonlijk assistente van Joris Demmink moest voor hem afspraken regelen met minderjarige jongens. Dat gebeurde toen Demmink directeur generaal buitenland op het Ministerie van Justitie was. De vrouw deed hierover haar beklag tijdens een dienstreis met ’topambtenaren, waaronder Rita Verdonk, naar Engeland. Eén van hen heeft onlangs het in de Demmink-zaak zeer actieve CDA-kamerlid Pieter Omtzigt in een mailgeïnformeerd.

  Het betreft een voormalig gevangenisdirecteur die uit eigen waarneming meldt dat de assistente van Demmink ‘bijzonder geërgerd’ was over het feit dat zij voor haar baas afspraakjes had moeten regelen met ‘jonge, minderjarige mannen’. In zijn mail aan Omtzigt voegt hij daar aan toe: ‘Het staat mij bij dat het vooral om jonge mannen ging uit Thailand’. Het voorval speelde zich af in 1993 of daaromtrent. Tot zijn reisgenoten behoorden o.a. collega-gevangenisdirecteuren alsmede Rita Verdonk. Dat laatste blijkt uit een email van Omtzigt waarin ook de naam van de assistente wordt genoemd: mevrouw Storm van ’s-Gravesande.

  De laatste tijd was CDA-kamerlid Pieter Omtzigt zeer actief inzake de affaire Demmink. Hij bestookte de bewindslieden Opstelten en Timmermans met vragen en uitte zich in duidelijke taal op o.a. Twitter. In zijn mail aan Omtzigt vraagt de gevangenisdirecteur zich af wat voormalig minister Donner heeft bezield om een man te benoemen die ’kennelijk een risico vormt’. Ook zegt hij verbaasd te zijn over het feit dat ‘naar de vermeende pedofiele kontakten van deze ex SG geen officieel recherche-onderzoek is gedaan – er wordt om minder een formeel onderzoek ingesteld’.

  Eerst Donner en daarna Hirsch Ballin hebben Omtzigt onlangs gewaarschuwd zich van verdere acties inzake Demmink te onthouden. Kennelijk voelt Omtzigt zich ook geïntimideerd door Turkije. Afgelopen weekend meldde hij als Nederlandse volksvertegenwoordiger naar aanleiding van de Demmink-zaak in de gaten te worden gehouden door de Turkse geheime dienst.

  Erdogan bezoekt 21 maart a.s. Nederland met een pakket eisen o.a. over de opvoeding van Turkse kinderen in Nederland. Deze krachtige staatsman zou Nederland ook iets kunnen aanbieden, met name de lijst met data van bezoeken van Demmink aan Turkije. Tenzij onze regering niet over deze gegevens zou willen beschikken. Volgens het NRC hoofdredactioneel artikel ‘Het Turkse ongenoegen’ van 18 dezer heeft onze vice-premier een “prestigestrijd” uitgelokt door ondiplomatieke uitlatingen over de kwestie Yunus. Wat is daaraan verkeerd? Het is immers NRC zelf dat in hetzelfde artikel stelt “Erdogan heeft al vaker laten zien dat hij in het diplomatieke verkeer de confrontatie niet schuwt.” Het zou Asscher (en de PvdA) sieren als door zijn optreden Erdogan de verblijfsdata van Demmink beschikbaar zou stellen.

 9. ‘Demmink en officieren genoemd in zedenzaak’

  Bij de start van een onderzoek naar betrokkenheid van hooggeplaatste personen bij seksfeestjes met minderjarige jongens, zijn behalve de naam van topambtenaar Joris Demmink ook die van drie hoofdofficieren van justitie genoemd.

  Foto:  Hollandse Hoogte

  Dat heeft een getuige woensdag verklaard ten overstaan van de rechter-commissaris in Utrecht.

  Getuige Leendert de Koter was destijds, in 1997, betrokken bij het zogeheten Rolodexonderzoek als rechercheur van de criminele inlichtingendienst. De namen van Demmink en de drie officieren – Holthuis, Wabeke en Wooldrik – zijn aangedragen door de Rijksrecherche, zo verklaarde De Koter.

  Holthuis was destijds hoofdofficier van justitie van het landelijk parket, dat toen van start ging om de georganiseerde misdaad te bestrijden. Wabeke stond op dat moment aan het hoofd van het OM in Breda en Wooldrik had toen de leiding over het OM in Zutphen.

   

  Orgieën

   

  Het onderzoek concentreerde zich op Ger van R., hoogleraar aan de Vrije Universiteit. Hij zou een faciliterende rol hebben gespeeld bij de orgieën. Volgens De Koter heeft het onderzoek geen nadere aanwijzingen opgeleverd tegen Demmink.

  Over de genoemde officieren verklaarde hij niet nader. Het Rolodexonderzoek heeft uiteindelijk geen tastbaar resultaat opgeleverd, althans niet waar het de hooggeplaatste figuren betreft.

   

  Teeven

   

  In Amsterdam was de huidige staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven destijds ook betrokken bij het onderzoek. Teeven was toen officier van justitie en uit dien hoofde belast met criminele inlichtingen.

  Volgens De Koter heeft het er alles van dat Ger van R. de hand boven het hoofd is gehouden. Hij lijkt er over te zijn ingelicht dat zijn telefoon werd afgeluisterd. Ook was hij duidelijk voorbereid op een huiszoeking, aldus de ex-rechercheur. ”De koffie stond bij wijze van spreken al klaar.” De Koter, tegenwoordig privédetective, was daar dinsdag nog zichtbaar ongelukkig over.

   

  Observatieteams

   

  Een aanvraag bij de toenmalige landelijke rechercheinformatiedienst voor de inzet van observatieteams op Demmink en de officieren werd afgewezen door het hoofd van de dienst, aldus De Koter. Dat hoofd was de huidige Amsterdamse korpschef, Pieter-Jaap Aalbersberg.

  Het zogeheten voorlopig getuigenverhoor van onder anderen De Koter vindt plaats op verzoek van Stichting De Roestige Spijker, die de onderste steen boven wil hebben over de scheve schaats die Demmink gereden zou hebben.

 10. vrijdag 14 maart 2014

  Implicaties van de zaak-Demmink

   

  Steeds meer mensen zijn op de hoogte van de beschuldigingen van pedofilie aan het adres van de ex Secretaris-Generaal Joris Demmink. Al sinds de jaren ’90 doen geruchten de ronde rond deze man. Diverse politici blijven tot op de dag van vandaag volhouden dat er niets aan de hand is, terwijl er steeds meer mensen overtuigd raken dat er alles aan wordt gedaan om de deksel op een gigantische doofpot te houden. Wat je overtuiging ook is, op het moment van typen worden er diverse getuigen onder ede verhoord in de zogenaamde zaak-Demmink.

  Naast het feit dat er verklaringen (nogmaals, onder ede) zijn afgelegd die haaks op elkaar staan, waardoor één van de twee getuigen wellicht meineed heeft gepleegd, legt dit proces een veel dieper probleem bloot. Een probleem dat eigenlijk geen enkel weldenkend mens onder ogen wil zien. Zo kwam de term Rolodex-zaak/onderzoek of Embargo-onderzoek ter sprake. Een onderzoek naar vermeende pedofiele handelingen door mensen binnen de top van Justitie. Het onderzoek werd van binnenuit gefrustreerd en bloedde dood. Maar zowel de huidige zaak tegen Demmink als het Rolodex-onderzoek zijn slechts het puntje van de ijsberg. 

  Benno L. was recent nog in het nieuws. Kent u Robbert M. nog, welbekend van ’t Hofnarretje? Of Cees van D.? Misschien al eens gehoord van de Zandvoort zaak? Of kent u  het boek Annie Berber en het verdriet van een tedere crimineel van Yvonne Keuls? In 1985 zorgde de publicatie deze voor voorpaginanieuws. Alle kranten sprongen er bovenop, want het was de eerste keer dat iemand een kinderrechter aanklaagde voor pedofilie. Justitie ontkende toen de kranten om een reactie vroegen, maar men moest later toegeven dat er wel degelijk een kinderrechter was die pedofiele contacten onderhield met jonge delinquenten. De zaak werd overigens geseponeerd…

  Maar dit morbide wereldje is niet exclusief voor Nederland. Thailand staat erom bekend. Dutroux is het welbekende “geval” bij onze zuiderburen. Josef Fritzl nog in uw geheugen? En op dit moment is er veel aandacht voor de BBC coryfee Jimmy Savile, die pak ‘m beet 1000 jongens en meisjes zou hebben misbruikt binnen de muren van de Britse omroep.

  Pedofilie, kindermisbruik, kinderporno en kinderprostitutie. Het zijn allemaal termen om van te walgen. Maar de namen die ik zojuist noemde zijn niet meer dan de bekende gevallen. Hierachter schuilt een gigantische en duistere wereld van pure horror. Hoeveel kinderen zijn er de afgelopen jaren verdwenen waar nooit meer iets van is vernomen? “Snuff-movies”, dat is toch iets waar je niet aan wilt denken?

  Toch vraag ik u met deze post dat wel te doen. Er is veel te weinig aandacht voor de implicaties van de Demmink-zaak. Deze vermeende pedo-hotshot staat nu in de schijnwerpers, maar naast dit topje is er veel te weinig aandacht voor de massale ijsberg die hieronder schuilgaat. Ik vraag u de documentaires die ik ga plaatsen te kijken. Ik zal artikelen plaatsen en boeken aanprijzen. Niet voor mijn of uw plezier, maar omdat de kinderen dat verdienen. Immers is deze schimmige wereld het tegenovergestelde van wat ik propageer in mijn artikel Een kind heeft recht op opvoeding zonder geweld. Het zal uw kind maar wezen…

  Om de reeks te starten wil ik me uiteraard richten op Joris Demmink. Het is een documentaire die in Nederland onder de aandacht is gebracht door door stichting De roestige spijker, en is geproduceerd ten behoeve van de Amerikaanse organisatie Rebecca Project for Human Rights om in de Verenigde Staten aandacht te vragen voor de Demmink-affaire. Uitermate actueel, kort en informatief voor mensen die nog niets of niet zo veel weten van de Demmink-zaak. Pak het teiltje er maar bij, want ik besef me terdege dat wat ik breng  de komende dagen geen lichte kost is. Maar het is werkelijkheid. 

  Alvorens ik begin met de aftrap wil ik een gepaste quote met u delen. Het is van diplomaat Maarten Mourik. In 2001 deed hij aangifte tegen de vader van koningin Máxima, Jorge Zorreguieta.

  “Je schouders ophalen is slecht voor je ruggengraat!” 

  Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation

   

  “Joris Demmink, the current Secretary General of the Dutch Ministry of Justice has consistently been linked to the sexual assault and trafficking of young boys, both in the Netherlands and abroad.

  In the fall of 1998, an investigation conducted into an Amsterdam brothel linked senior politicians and justice officials to the sexual abuse and trafficking of young boys. Demmink was specifically identified by one of the young boys as an individual involved in the abuses. According to a former senior official at the Ministry of Justice, this investigation was foiled through the direct intervention of and obstruction by Demmink.”

Laat een reactie achter