GeenPeil wil aan de ademocratische wildgroei van de Europese Unie een halt toeroepen.

GeenPeil: tijd voor een referendum

Op Visionair steunen we van harte het burgerinitiatief GeenPeil. Dit is niet omdat we de Oekrainers geen Europeanen vinden – integendeel. Oekraïne, samen met Rusland en Wit-Rusland uiteraard, hoort gewoon thuis in onze Europese familie.

GeenPeil is echter een geschikt breekijzer om de volkomen ademocratische gang van zaken in de Europese Unie en Nederland aan te pakken. Het wordt tijd dat de Nederlandse volksvertegenwoordigers ons, de bevolking, gaan vertegenwoordigen, in plaats van op te treden als landvoogden van de hofhouding in Brussel/Straatsburg. Daarom plaatsen we de oproep van GeenPeil integraal en hopen we dat u, als visionair geïnteresseerde, ook ondertekent.

Op 21 maart 2014 tekenden 28 regeringsleiders van EU-landen en de Oekraïnse premier Jatsenjoek een associatieverdrag tussen de Oekraïne en de EU. De EU zal de Oekraïne politiek en financieel steunen, de Oekraïne zal op haar beurt “Europese normen en maatstaven” invoeren. Is u ooit gevraagd wat u van deze expansie van de EU vindt?

GeenPeil wil aan de ademocratische wildgroei van de Europese Unie een halt toeroepen.
GeenPeil wil aan de ademocratische wildgroei van de Europese Unie een halt toeroepen.

GeenPeil vindt dat uw mening belangrijk is. Het is tijd dat wij als volk een duidelijk democratisch signaal naar Den Haag zenden. Daarom hebben we een raadgevend referendum aangevraagd. Hiervoor zijn 300.000 handtekeningen nodig voor 28 september. Dat is veel, maar met uw steun zeker haalbaar. Of u nu voor het associatieverdrag bent of juist tegen, uw stem dient gehoord te worden.

Zet uw handtekening door op “DIRECT TEKENEN” te drukken. Vul uw gegevens in en onderteken het formulier met uw handtekening. Vergeet niet daarna op de link in de verificatiemail te drukken, dit maakt uw digitale handtekening rechtsgeldig. Als u vragen heeft, kunt u op de pagina “hulp bij digitaal tekenen” kijken of uw vraag daar beantwoord wordt. Anders kunt u contact opnemen met democratie@geenstijl.nl. We helpen u graag.

U kunt de GeenPeil campagne verder helpen door GeenPeil.nl te delen met vrienden, familie en collega’s. Elke handtekening is nodig. Ook vindt u onder de tabbladen “mediaoverzicht” en “promotiemateriaal” in het menu hierboven meer informatie over de campagne en posters om uit te printen. Uw steun wordt zeer gewaardeerd!

In onderstaande video wordt het GeenPeil initiatief verder uitgelegd.

Wat is GeenPeil eigenlijk?

Bron:
overgenomen van geenpeil.nl

51 gedachten over “GeenPeil: tijd voor een referendum”

  1. Overigens ben ik het helemaal met je eens Germen dat Oekraïne en Moldavië bij de EU horen. Niet alleen omdat ze bij de Europese familie horen maar ook in het kader van de ‘machtsblokken-geopolitiek’ die op het moment speelt; de EU bevindt zich nog in de opbouwfase lijkt me. En om mee te spelen moet je een zekere omvang c.q. macht hebben. Tegelijk moeten we ook wel realistisch zijn mbt alle kosten die dat met zich meebrengt. Die liggen wel weer erg hoog en dat voor langere tijd. En als je daarbij alle overige kosten van de EU en de EU-lidstaten rekent waaronder de kosten van de recent door Duitsland opgelegde migranten-voorzieningen-regelingen maak ik me ondertussen wel zorgen.
   Niettemin: tekenen voor GeenPeil om een referendum hierover te krijgen ook al om ervaring op te bouwen om ook in de toekomst snel, goedkoop en effectief referenda aan te kunnen vragen. Ik denk dat we wat dit betreft een boel van GeenPeil en GeenStijl kunnen leren. En dat we die kennis ook naar buitenlandse democratische organisaties en blogs kunnen exporteren. Alles in het belang van een gezonde democratie.

 1. Gek PVV heeft zoveel kiezers achter zich en er zijn amper 250000 handtekeningen op een bevolking van 17 miljoen Nederlanders. Waar zijn die kiezers die achter Wilders staan, nergens hoor of zie je die. Een reaguurder op GS had het bij het rechte einde, als je websites van PVV en aanhang gaat lezen dat is om te huilen, tokkievolk 100%.
  Als die vanaf dag 1 hadden getekend had GS zijn 300k aan handtekeningen.
  Je voelt al aan dat er amper 300K zal gehaald worden, maar het is een lachertje.
  Zie het al gebeuren 300K handtekeningen en de Ned regering lacht dat gewoon weg want 300000 man op een bevolking van 17-18 miljoen Nederlanders is beschamend laag!
  Dom van de Nederlandse Blogs om niet verenigd met GS die actie te voeren VANAF DAG 1 EN NIET NU PAS, andere Blogs hadden een extra link op hun sites in Nederland moeten zetten, bv een FB pagina volledig Geenstijl omtrent deze materie of wekenlang dagelijks zelf oproepen om te tekenen.
  Weet al wat er gaat gebeuren, die beschamende 300k stemmen referendum zal zo weggelachen worden door de politiek!
  Als dat referendum nu een miljoen of 2 handtekeningen had dan kon je iets veranderen, en niet zoals nu moeten smeken om de 300k te halen.
  Word er depressief van het interesseert de Hollander geen moer!! indien wel had GS al miljoenen handtekeningen.
  Democratie is door de bevolkingen zelf vermoord en de elite lacht zich krom met de lui en lafheid van hun onderdanen die ze tot op het bot uitpersen, beliegen, bedriegen etc.. en die zelfde bevolking laat maar begaan er is een referendum en aanzie dat amper 250000 mensen die tekenden na weken en weken campagne?!?!?!… om je ziek te lachen!
  Democratie my ass!!! waar is de Hollander om te tekenen dan voor enige democratie?

 2. Vreemd; getekend nadat ik alle gegevens had ingevuld wil ik terug naar visionair, en dan staat daar ineens een waarschuwing dat de ingevulde gegevens worden gewist als ik de pagina verlaat.

  1. @Antares
   vraagje, krijg je dan een bevestigende email dat je getekend hebt? heb je er enig bewijs van?
   welk bewijs hebben mensen die tekenen en hun identiteit gegevens mee moeten opsturen ed.
   Allemaal goed en wel waarom staat er geen teller op die site van GS met de stemmers aantallen?
   Hoe wordt dat geregistreerd? waar kan je inzien hoeveel mensen er getekend hebben en BELANGRIJKSTE komen al die brieven wel aan op het adres van Geenstijl?
   Ik vind het abnormaal dat er amper 250000 man getekend hebben, Geenstijl heeft al maanden en maanden 266444 leden…
   er stinkt iets aan dat referendum! kan men vinger er niet opleggen maar er klopt iets niet!

   1. @George.
    Het is goed gekomen; ondanks die waarschuwing zijn mijn gegevens wel degelijk bij GS terecht gekomen. Later kreeg ik een verificatie mailtje van GS, waarin werd gevraagd of deze mail correct op mijn adres gepost was. Onderaan de mail staat een link die ik moest aanklikken voor bevestiging, (let op, héél belangrijk). Deze werkte echter niet in één klik op mijn computer. dus de link gekopieerd en daarna in zoekvenster geplakt. Klikte de link aan, waarna het bericht verscheen dat ik nu Alexander Pechtold heel ongelukkig had gemaakt, eheheh….

    Het is dus opletten wat je doet met de instructies opvolgen. Er zijn aanwijzingen dat de drukte op op hun pagina vertraging kan opleveren in de reactietijd van hun kant. Als je te snel hun pagina verlaat na ondertekening, dan bestaat de kans dat jouw gegevens verloren gaan. Vijf minuten wachten na ondertekenen is raadzaam. Dan pas de pagina verlaten, ondanks de dan nog steeds verschijnende boodschap dat jouw gegevens gewist worden. Ter controle krijg je uiteindelijk toch wel die verificatiemail . Komt die niet binnen, (duurt een tijdje) dan opnieuw proberen, moest ik ook. Veel succes.

    1. Ik denk overigens wel, dat bovenstaand, beschreven wijze van omgaan met de instructie behoorlijk wat stemmen heeft gekost in de campagne. Veel mensen hebben of nemen geen tijd om dit euvel te omzeilen, en verlaten de pagina omdat ze denken dat deze niet goed werkt bijvoorbeeld, wat zeker jammer is.

   2. Om de politiek tegenstanders en eventuele “onruststokers” in beeld te krijgen. Je weet nooit waar het in de toekomst goed voor is als politicus.

    Grapje hoor, hier nog een leuke foto

    https://m.facebook.com/abolishthefeds/photos/a.355630034464306.95035.204599999567311/1107987845895184/?type=3&source=48&refid=17&_ft_=top_level_post_id.897035443717847%3Atl_objid.897035443717847&__tn__=E

    Deze twee filmpjes ;
    How they see you en Offending activists van Larken Rose beschrijven wel een beetje jou reactie

    1. Niets dat Larken Rose gepubliceerd heeft interesseert mij. Het enige dat mij bij deze recht te zetten interesseert is, mijn typefoutje.

     GS=GP

    2. Sorry ik had misschien moeten vermelden dat het een reactie op George zijn reactie was.

     Ik had op beantwoorden onder zijn reactie geklikt dacht ik. Maar dat is niet te zien.

   3. @Antares
    wat er niet klopt bij Geenstijl is dat er geen meter is met de stand van hoeveel mensen er getekend hebben, dat zou pas een reclame zijn dat je dagelijks dat de hoogte kan zien ingaan, nu zie ik net dat filmpje met ene idioot die op zijn eentje die stemmen telt???
    DAAR MOET ALTIJD EEN GERECHTSDEURWAARDER BIJZITTEN OM DIE STEMMEN TE TELLEN!!

    Sorry dat is zwaar deontologisch tegen de regels, er moeten meerderen daar zijn om dat te tellen en geen dom filmpje met een idioot die dat telt, vrees ervoor dat heel die GS actie voor de vuilbak is… Het spijt me maar een referendum WORDT NIET ZO GEDAAN NOCH GEORGANISEERD, waar zijn dan al die PVV stemmers??? waarom tekenen zij niet waren die niet met 1 miljoen of zo???
    Blijf erbij er klopt iets niet!!! in Niets doen ze het via de regels van een referendum!
    ENKEL EN ALLEEN EEN GERECHTSDEURWAARDER EN ANDEREN ONAFHANKELIJKEN KUNNEN DIE STEMMEN TELLEN, en nog steeds GEEN teller met de echte stand zaken hoeveel mensen er tekenden! geenstijl levert GEEN 1 BEWIJS VAN HOEVEEL ER TEKENDEN, enkel zever filmpjes zonder echte resultaten.
    Dank voor Uw antwoord… maar je zal zien volgende week hoe pechtold gaat antwoorden dat er 17700000 niet tekenden en hupla de vuilbak in en GS zorgde ervoor dat een referendum nooit meer kan worden ingezet voor de burgers.
    Persoonlijk vind ik het van een amateurisme ongezien, waarom niet op NOS met Pownet kochten ze de reclame blokken niet op?
    Waarom zit Pownet eigenlijk bij de staats tv niemand dat die vraag stelt??
    stel ze eens aan jezelf en aanzie de waarheid!
    Zo amateuristisch ze hebben zendtijd op NOS en deden geen kloten ermee.
    Dat zou alarmbellen moeten laten afgaan bij jullie die het echt menen…
    En ondertussen via GS hebben ze lekker alle gegevens van burgers die in de weg zitten..
    Makkelijk op te sporen nadien om ze te elimineren..
    GS had via hun site alles kunnen doen gewoon initialen van mensen zetten en waar ze wonen om aan te tonen hoeveel er stemden, en dat doen ze ook niet…
    weerom er klopt iets niet…

    1. Verdraaid vervelend voor jou dat jij zoveel moeite hebt gedaan om dit alles uit te pluizen, want het gaat hier namelijk om een campagne van GeenPeil. Dus niet Geenstijl, George. Bekijk de titel van dit artikel eerst voordat je zo van wal steekt, kijk ook desnoods eens in de medicijnkast of je je pillen niet vergeten bent.

    2. • GeenPeil moet alle stemmen voor het verzoek tot een referendum naar een officiële instantie brengen waar ze officieel worden geteld. Don’t worry.
     • En wat die stemmenteller-app betreft die zichtbaar zou moeten zijn: in het verleden hebben ze ook wel eens zo’n actie gehad waar na sluiting bleek dat ze veel meer stemmen hadden dan iedereen had verwacht. Dit deden ze zodat alle deelnemers van hun actie echt tot het allerlaatst stevig doorgingen om stemmen te verzamelen. Heel Duits of zo…

    3. @Antares
     je zal een ferm toontje lager zingen volgende week wanneer pechtold alles de vuilbak in zwiert.. en je amper 300 mss 400 stemmers hebt, en ja slimme mensen pluizen alles uit!!! big difference met de Hollander die je alles kan wijsmaken blijkbaar!
     Je antwoord zegt alles!
     Mijn vragen zijn correcte vragen, voor geenstijl met hun geenpeil!!!
     een referendum doen maar dan geen meter met stand HOEVEEL ER TEKENEN???
     slaap maar verder

    4. 300 -400 duizenden stemmers hebt. wat een giller op een bevolking van 18 miljoen man waarvan 1 miljoen PVV stemmers???? en dan amper de drempel halen???
     lachwekkend gewoon dat referendum!!!

    5. Ik heb sterk de indruk dat jij hier aan het trollen bent George. Waarom anders zou je opzettelijk, overdreven opzichtig negeren dat het hier om een legitieme campagne, uitsluitend georganiseerd door GeenPeil gaat, dit dus los van wat de andere sites doen? Verder voel ik geen enkele sympathie voor PVV aanhangers en hun botte, naïeve doelstellingen. Prachtig als die bij wijze van toeval een keer mijn doelstelling in deze delen, en tekenen vóór het houden van dit referendum.

     Van de verschillend van elkaar georganiseerd zijnde vormen van GeenPeil, en de organisatievorm van Geenstijl, weet ik verder in beginsel heel weinig af. Dit omdat politieke organisaties normaal en per definitie, perse, sowieso beslist mijn interesse niet hebben.

     Politiek is tegenwoordig door alle communicatiemiddelen waarover we beschikken, verworden tot een wereldwijd chaotisch machtsspelletje, dat mij meestal totaal niet interesseert. Voor mij is de rechtvaardige uitvoering van democratische beginselen de enige manier; ik kan geen andere, betere manier uit alle andere methoden filteren. Heb er geen enkele behoefte aan om mijn stempel op ontwikkelingen voor nu en in de toekomst te drukken in deze; dit anders dan mijn niet politiek gearrangeerde, eenvoudige bijdragen aan het steunen van democratische beginselen, als ik daar voor mijn gevoel voor rechtvaardigheid achter kan staan.

     Wij mensen als evolutionair ontwikkelde soort staan nog maar aan het intellectuele begin daarvan. We verschillen per individu vaak sterk in de behoeften die we elk nastreven, wat zich bijna altijd uit in een politieke, hiërarchische machtsstrijd. Uit die strijd is uiteindelijk de elite voortgekomen. Deze probeert zich in haar volkomen natuurlijke, soort eigen egoïsme te handhaven, tegenover een steeds groter groeiende, en steeds beter geïnformeerde massa.

     Individuen binnen die chaotische massa, welke dit gebeuren als gevolg van intellectuele vermogens afstandelijk hebben leren waarnemen, zien onafhankelijk van de massa, en de elite, andere mogelijkheden. Daaruit ontwikkelen zich dan onder andere bijvoorbeeld de anarchisten. Die kunnen zich per definitie al niet organiseren. Ze denken anders dan de rest, en altijd binnen hun geheel eigen ideologieën. Dan heb je de invloeden van de machtige, conservatieve religies nog. In beginsel althans niet beseffende, dat de religieuze fases gewoon evolutionaire fases en belevingen zijn, in de ontwikkelingsstadia die de meeste intellectueel, evolutionair, startende soort ondergaat. Dat komt omdat er nooit vanzelf antwoorden zijn, en we die eerst zelf door zorgvuldige waarneming moeten verkrijgen. Luisteren naar de serieuze wetenschap biedt hier de oplossing. Wetenschap en religie stonden, en staan vaak lijnrecht tegenover elkaar. Ik schaar mij aan de zijde van de wetenschap. Zelf ben ik geen wetenschapper, maar gemotiveerd en nieuwsgierig onderzoeker van mijn wereld en alles daarbuiten. Dat is wat mij maakt en boeit, de rest zie ik wel.

    6. NEEN Antares
     ben gewoon nuchter…
     wat is er trollen aan wat ik schrijf???
     we zullen volgende week zien, denk jij nu echt dat beaclan met hun Shell met hun Bilderberg clubje dat referendum gaan toelaten??? dat de investeringen van beaclan en de VS ivm schaliegas in Oekraine dat gaan opgeven??? DROOM VERDER MAN ZE VERRADEN GANS HOLLANDSE BEVOLKING ERVOOR OP, MH17 doofpot waar is de Nederlander die met miljoenen de straat opgaan om die doofpot te openen? NERGENS, sorry maar dat is de bittere realiteit, als die regering beerput leiders in jullie landje zo hard lachen met dat referendum wetende dat ze gesteund zijn door de elite EU koningshuis Ned en rest, snap je dan nog niet dat je geen zak kan veranderen, dat kan je enkel als GANS Nederland opstaat en niet 300000 man die tekenen is amper nog niet eens 0.5% van bevolking pechtold en compagnie gooien het al lachend in de vuilbak gesteund door hun achterban en alle andere grote partijen in Nederland!
     Man wordt wakker!!
     Ik zou niet liever hebben dan dat gans Holland opstaat, MAAR DAT IS NIET EN GEBEURD NIET, wat begrijp je niet???
     Dat pechtold zwijn zal volgens de regels van democratie dan wel optreden en nog gelijk krijgen ook spijtig genoeg.
     Uitleg Pechtold: er zijn 1770000 die NIET stemden voor dat referendum!
     Je bent echt niet op de hoogte hoe de EU werkt en hoe ze via verdrag van Lissabon alle grondwetten van landen door de WC hebben gespoeld!
     Op dat vlak heeft GS gefaald! ze hadden eerder dat referendum moeten organiseren volgens de regels!!!! deden ze NIET
     Sorry maar zo werkt het in dat fascistische EU…
     Mark my words!!! zo zal het verlopen zo verloopt het altijd, als GP nu gdvddm een miljoen of 2 handtekeningen had DAN KON JE IETS VERANDEREN.
     Wanneer gaan jullie eens beseffen dat een heel land moet opstaan om de elite te verbreken!!! En sorry jongen amper 300 mss 400 duizend man die dat tekenden hebben geen been om op te staan de EU veegt dat uit!!!!!
     wat heeft dat met trollen te maken??? is gewoon de waarheid!!!
     zoals ik al zei, we praten volgende week verder!

 3. Wat ik opmaak uit jouw commentaren vanuit het buitenland George, is dat het in jouw persoonlijke beeldvorming ontbreekt aan visies van anderen die dit anders zien, je deelt geen meningen. Dat duidt erop dat jij je volgens mij zeer waarschijnlijk afgescheiden hebt, om vervolgens tussen gelijkgestemden te kunnen verkeren, omdat dat een vals gevoel van veiligheid geeft. Mensen die de opportunistische neiging hebben om sektarische gemeenschappen te volgen; dit vanuit gezamenlijke tunnelvisies, doctrine vormen, of door andere katalytische afwijkingen, (schizofrenie) doen zulke dingen. Deze zijn in de praktijk herkenbaar aan hun vastgelopen, paranoïde tunnelvisies. Kom en kwam ze regelmatig hier massaal eensgezind op visionair tegen. Op één man na ,( onze Germen) is daardoor de hele redactie hier opgestapt, inclusief alle lezers. Pagina na pagina, artikel na artikel, vulden zij de hele site met oeverloos gezwam. Er komt geen gesprek meer tussen ons, ga m’n tijd daar niet aan verdoen.

  1. is dit een grap??? wij zien allemaal vanuit buitenland hoe de socialisten loge boy’s jullie landje gekaapt hebben doofpot MH17… schandalige wijzen hoe timmermans en compagnie in de EU nog erger dan onze eigen socialisten (dacht dat het niet bestond erger dan de PS en SPA België) heel Nederland om zeep hebben geholpen.
   en je fiets mooi rond wat ik neerschrijf…
   zoals ik al zei wij in België weten wie en wat socialisten zijn… dat zullen jullie volgende week aan de levende lijve meemaken!
   Lees net op GS comment die raak was.
   Waarom de laatste dagen pas dat GS landelijk via kranten weet ik wat actie voeren, waarom deden ze dit niet van begin dan had je miljoenen kunnen bereiken. De meesten 80% van bevolkingen zitten enkel op FB en ander geleuter op internet en niet op de Blogs laat staan GS…
   Je gaat volledig voorbij aan wat ik schrijf.
   Volgende week zullen mijn geschreven woorden weergalmen in je hoofd wanneer dat referendum verticaal de vuilbak ingaat en geen 1ne Hollander ervoor op straat komt. WEDDEN???
   Tot volgende week, dan ben ik terug kan je enkel bevestigen spijtig genoeg wat ik schreef!

   En op de Heer Germen heb ik niets commentaar die doet zijn plicht, en tunnelvisies hebben Belgen niet, wij hebben laatste 30j onder socialistisch terreur moeten leven hier.
   Godzijdank dat we ze EINDELIJK VOLLEDIG HEBBEN KUNNEN UITVEGEN OF WE HADDEN DEZELFDE EN ERGERE PROBLEMEN ZOALS NEDERLAND NU HEEFT!
   Doe zoals de Vlamingen deden die spanden samen en hebben socialisten en groenen volledig uitgeschakeld, dus wij weten waarover we het hebben als socialisten den boel runnen!
   leg mij eens uit waarom gans Nederland op VVD D66 en PVDA blijven stemmen??? waarom komt de PVV niet van de grond , in tijd VB in Belgie deden ze de grondvesten daveren hier met de ene overwinning na de andere waar socialisten dan cordon rond zetten, Nu hebben we NVA die heeft heel dat socialistisch bastion kapot gekregen en die komen nooit meer aan de macht.
   Waarom doet de Hollander dat niet??? neen blijven stemmen op D66 en VVD
   we zijn uitgepraat tot volgende week!

    1. uw reactie is zo kinderachtig!
     jij lijdt aan cognitieve dissonantie
     ben eens benieuwd wanneer jij volgende week brutaal wakker geschud gaat worden.
     nog steeds niet begrepen dat Ned koningshuis en shell nooit jamais Oekraine gaan opgeven ze offeren de hollander ervoor op!
     hihihi zoek maar op wat cognitieve dissonantie betekent…
     argumenteren kan je niet laat staan weerleggen wat ik schrijf daarom kinderachtig gedrag van je nu…
     En ja zo’n 150000 Nederlanders zijn gaan rennen uit DDR Nederland en leefden lang en gelukkig in Belgie zonder ooit terug te keren, Duitsland net hetzelfde hoeveel 100duizenden Ned zitten daar niet ook weggerend van uw fantastisch landje.
     Geen 1 land in de EU heeft zo’ n massa’s eigen volk die hun eigen land ontvluchten!
     Belgjes doen dat niet hoor… andersom denkt niemand eraan om te emigreren van Westerlingen naar Nederland. Belgie Vlaanderen wereldwijd dromen ze ervan om hier te wonen en firma’s te hebben en hun economie hier over te zetten. Zegt gewoon alles!
     Als je niet op een volwassen manier kan discussiëren zwijg je beter, je blameert je eigen volk met zo’n domme uitspraken!

 4. Hij kan zijn eigen volk niet blameren noch dat jij dat kunt. Niet niemand vertegenwoordig ” zijn volk” of wil een van jullie zeggen dat je weet wat “het volk” denkt

  Mensen die denken dat ze namens een concept spreken zijn m.i. een behoorlijk in de war. Gelukkig is het zo dat alle mensen in hun omgeving hetzelfde doen dus dan valt het helemaal niet op. Er zijn zelfs mensen die er hun beroep van gemaakt dat ze doen alsof ze kunnen spreken namens “het volk” ach ja als het door iedereen gedaan wordt, wordt het gezien als normaal, door iedereen. Echter dit wil niet zeggen dat het waar is als iedereen het zegt.
  Ik zie mezelf als individu en zie dat nationalisme alleen maar kwaad doen zowel als iemand beweerd namens dat “volk” te spreken en of zich aangesproken voelt.
  Hoe kun je nou 1 persoon beoordelen n.a.v. een idee over hoe een “volk” is hoe kun je een “volk”wat bestaat uit allemaal individuen beoordelen op iets wat een individu zegt.
  Je kunt toch alleen het individu beoordelen. Een ” volk” beschrijven als een homogeen iets en daar eigenschappen aan toekennen is echt heel raar. Een term als “jouw volk” kan makkelijk gebruikt worden om iemand te beledigen iemand kan er niets aan doen waar hij geboren is, en stel dat de andere verhuist naar jouw “land” is hij dan ineens beter omdat hij naar een andere geografisch gebied is verhuist? Of dat hij een papiertje heeft waarin staat dat hij bij jouw “volk” hoort? Of hoort hij dan nog steeds bij dat andere “volk” en kan hij niets doen om bij het betere “volk” te horen?
  Veranderd er iets aan de ander als individu? Ik dacht het niet. Dit onderscheid bestaat alleen als er heersers zijn, die een geografisch gebied aangewzen hebben als het hunne en aan de ander kant van de lijn hetzelfde. Om deze denkbeeldige lijn bij de mensen als echt proberen te laten overkomen moet je als heerser proberen verschillen te maken zodat je de boel verdeeld en kunt beheersen. Deze verschillen worden uitvergroot in het nationalisme, maar als je goed kijkt zie je dat de mensen die aan de ene kant van de denkbeeldige grens wonen niets verschillen van de mensen aan de andere kant. De soort waar de mensen aan beide kanten van de denkbeeldige lijn op een kaart echt van verschillen zijn de heersers, de denkbeeldige eigenaren en van het denkbeeldige land met zijn denkbeeldige grens en een denkbeeldig volk waarvan de denkbeeldige eigenschappen van toepassing zouden zijn op iedereen binnen dat denkbeeldige hek.

  Ik kan wel een paar overeenkomsten vinden jullie zijn allebei eigendom van ons (de wolven) en wij belgische en nedelandse wolven zijn geen Belgische of Nederlandse wolven maar gewoon wolven en we doen ons voor alsof er verschil tussen ons is. Wij hebben een lijn op een kaart gezet en hebben daarmee de grote weide opgedeeld en en al die verschillende schaapjes opgedeeld zodar ze makkelijker te managen waren we hebben gedaan of de ene weide anders is dan de andere en “onze” schaapjes verteld dat ze verschilden van de ander schaapjes maar eigenlijk zijn jullie beide schaapjes of (belasting koetjes) met het idee dat het hek om jullie weide er is om je te beschermen tegen de andere schaapjes , wij wolven vertellen dat er een hek is en jullie geloven dat zodat een echt hek helemaal niet meer nodig is. Wij vertellen jullie ook dat de andere schapen heel gevaarlijk voor jullie zijn en jullie kunnen gaan opeten. Zo kunnen wij jullie schaapje of belasting koetjes makkelijk gebruiken, stel dat we echt een hek moesten plaatsen met wolven erbij dat ging helemaal niet daar hebben we de middelen niet voor. Daarom moesten we jullie tegen elkaar opzetten. Maar jullie schaapje blaaten nog maar even door tegen elkaar het werkt goed voor ons wolven.
  O ja in de eigen weide hebben we linkse en rechtse schaapjes gemaakt. Weet je als je de kudde maar verdeeld op elk niveau heb je heel weinig te doen als wolf om af en toe moet je nog meer leugens verzinnen om de verdeling onder de schapen in stand te houden maar dat is niet zo moeilijk……ik zeg dit nu wel maar de laatst tijd zijn er steeds meer schapen die niet meer bang zijn voor ………….schapen misschien moeten we binnen kort wel oorlog gaan maken om te voorkomen dat er meer schapen wakker worden. Dus prijzen we onze weide de hemel in en de schaapjes zorgen er dan wel voor dat Hun weide beschermd word tegen de schaapjes van een andere weide ze slachten elkaar af hebben wij weer genoeg voorraad aan eten voor de volgende honderd jaar schaapjes houden. Nou ik ga maar weer eens ik hoop dat ik niet teveel heb verteld ach dat corrigeren de familieschaapjes wel bij het schaapje wat wakker wordt. Oh ja met dat geenpeil…….. Dat is mooi dit laat mij weten dat de schaapjes ons nog steeds zien als hun houders. En nog iets vaak wordt gezegd dat wij heerser wolven in schaapskleren zijn maar dat is niet zo wij zijn schapen in wolfskleding. Denk daar maar eens over na.

  Ggrrroeteeenzz

  1. misschien een verkeerde keuze van woorden: “je blameert je volk met zo’n domme uitspraken”.
   Maar om zo denigrerend te antwoorden naar mijn buitenlandse afkomst zegt alles over die persoon! Bij gebrek aan argumentatie zo reageren is laag!

   Het gaat om de inhoud wat ik schreef over dat referendum en de uitkomst ervan.
   Als nuchtere persoon en als buitenlander die aankijkt hoe jullie Nederland bestuurd wordt belogen en bedrogen worden ivm MH17 en al de rest probeer je als buitenlander te weten te komen WAAROM die Nederlander niet opkomt voor de WAARHEID 193 Ned slachtoffers en niemand in jullie land dat opstaat en de regering aanvalt om die zwarte dozen te open en al de rest.
   En opnieuw een ganse litanie schrijven maar antwoorden geven waarom die Nederlander dat allemaal ondergaat krijg je niet. Ook zie je dat die Ned blijft stemmen op zijn minister die land en volk verraden en Wilders staat daar alleen.. Helemaal alleen want Ned bevolking zie je nergens openlijk opkomen voor die Man. Had Wilder of wijlen Heer Fortuyn in Belgie geleefd waren die allang premier van ons land… In Nederland niet zo’n Grote mensen hebben die in politiek moederziel alleen staan, ,na de moord op Fortuyn veranderde er niets totaal niets het werd erger en erger in jullie landje!

   Referendum volgende week als je amper 300000 man kan laten tekenen op een bevolking van 18 miljoen mensen dan weet je dat het gedoemd is om te mislukken.

   Hier in België is bij grondwet referendum niet mogelijk, hebben ze waarschijnlijk gedaan bij oprichting België dat Vlaamse en Waalse bevolkingsgroepen de Franstaligen niet per referendum kunnen afscheuren.
   Het is goed te merken dat bevolkingen totaal niet op de hoogste zijn van verdrag Lissabon die alles uitveegde van de grondwetten van landen van de EU.
   Dus het is eender waar je ooit een referendum houdt dat wordt door de EU volledig van tafel geveegd.
   Een referendum zoals GP organiseerde is niet de juiste manier geweest!!!
   GP had maanden geleden dat moeten doen nationaal overal reclame blokken opkopen acties houden etc…
   Nu hebben ze op korte tijd dat gedaan en amper de grens behaald.
   Juridisch geen poot om op te staan dat referendum, zal nog 1x schrijven, democratie gaat keren tegen dat referendum!!! Want nog geen 0.5% van Ned Bevolking stemden erop. Pechtold en compagnie gooien dat democratisch de vuilbak in met de correcte democratische uitleg: 1770000 STEMDEN NIET VOOR DAT REFERENDUM!! Is dat nu zo moeilijk te begrijpen?
   GP heeft hier een blunder van formaat gedaan, indien ze maanden en maanden op voorhand dat hadden georganiseerd zodat miljoenen mensen dat konden tekenen dan had je succes!

   Als hier in Belgie morgen een referendum zou georganiseerd worden (mag niet is niet binden volgens grondwet) maar pak dat ATV iemand anders dat organiseerden verzeker U dan dat miljoenen dat hadden getekend. Mij maak je niet wijs dat burgers Ned niet op de hoogte zijn van dat referendum… Wat zien wij buitenlanders aan jullie grenzen, het is vrijdag nog steeds geen 300000 man gehaald, sorry dat ik slecht nieuws breng, maar de Ned regering die met onze verklootzak ging stoken op de Maidan burgeroorlog veroorzaakten in dat land met van balen en timmermans denken jullie nu echt dat die Ned regering zich iets gaat aantrekken van dat referendum???

   Word eens wakker!! De VS en Ned zitten met teveel belangen om dat land Oekraine leeg te roven aan grondstoffen , de Ned koninklijke familie zit ermee tussen je weet wel de elite bilderbergers die geven geen bal om hun eigen onderdanen!
   GP had miljoenen handtekeningen nodig om iets te kunnen veranderen.
   Blijkbaar interesseert het de gewone Nederlander geen barst indien wel tekenden miljoenen mensen dat!
   Dan als effectief pechtold en compagnie met alle trukken van de foor dat referendum vuilbak in zwieren zal er GEEN 1 NEDERLANDER ERVOOR OP STRAAT KOMEN.
   Indien wel verwacht je dan maar aan die leuke guthemenschen die massaal opgetrommeld worden en dat mee counteren dat referendum… Het is je eigen volk LINKS en aanhang dat jullie land vernielen uitverkopen en Oekraine NOOIT zullen opgeven, achter de schermen is er teveel geld me gemoeid, de VS zoeken zelfs met steun Ned openlijk oorlog tegen Rusland ervoor.
   Waar haal je dan de fantasie dat amper 300000 man iets kan veranderen.
   Ik heb GS altijd bewonderd nu niet meer, zo amateuristisch een referendum organiseren amper het halen (mss hebben ze 400000 stemmen behaald) op een bevolking van 18 miljoen mensen?
   Ik zeg het tot volgende week, alles aan MSM politiek weet ik wat zal ervoor zorgen dat er niets van dat referendum in huis komt politiek zal het nog 1x schrijven, 0.5 % nog niet eens tekenden een referedum.
   Om iets te kunnen veranderen qua grondwetten, verdragen andere landen weet ik het heb je tussen de 60-75% handtekeningen nodig van bevolking land om dat door te drukken.

   Wat ons ook opvalt ik niet alleen bij GS is dat ze maanden en maanden hetzelfde 266444 stijlloze leden hebben, dat referendum heeft NIET gezorgd voor meer leden….
   Het zijn ook ALTIJD dezelfden die daar reageren.
   Raar vind ik het dat Meneer Wilders voor minder-minder-minder gerechtelijk veroordeeld gaat worden en politiek vermoord is dat GS zulke haatberichten kan posten over de islam zonder dat de overheid optreed??? Ned overheid anderen die guthemenschen dienen geen klachten in tegen wat sommigen daar schrijven… Maar Meneer Wilders die enkel minder minder minder criminele marokanen riep wordt zo afgeslacht. Maar Blogs openlijke haatsites en GS niets van dat…
   Er zijn zoveel dingen die niet kloppen…
   Wij buitenlanders aan jullie grenzen land begrijpen NIET dat er amper 300000 man tekenden…
   dus dat wilt zeggen dat 17700000 onderdanen Ned het geen moer interesseert..
   En dat is angstaanjagend, als je dat zelf niet inziet is nog meer om bang van te krijgen.
   PVV heeft toch een miljoen leden niet??? Waar zijn die eigenlijk waarom tekenden die mensen niet?
   Nergens in de EU MSM wordt er iets vermeld dat GS een referendum houd over dat topic.
   Is ook al wreed raar maar verklaart alles, op EU vlak zal timmermans allang met juncker maatregelen hebben genomen en anders creëeren ze wel een nieuwe false flag zoals MH17 om ander resultaat te verkrijgen.

   Groetjes terug en ik had graag ipv over andere zaken te beginnen eens een antwoord gekregen die wij buitenlanders stellen ivm MH17 en rest.
   Straf 193 Nederlanders dood en jullie eigen regering omerta verzwijgen de inhoud zwarte dozen en zo veel meer… Geen 1 Nederlander die opstond om die 193 doden te eren en de waarheid echt te weten te komen. Waanzin de inhoud zwarte dozen wordt geheim gehouden voor het volk.
   DAT DOE JE ENKEL ALS JE IETS TE VERBERGEN HEBT!
   Als de Russen echt MH17 naar beneden hadden gehaald lieten de amerikanen vorign jaar al op een persconferentie waar rutte pechtold timmermans dan klaarkwamen op de beelden satelliet dat je kan zien wie zogezegd die bukraket afschoot. Maar wat horen we, de amerikanen willen ook niet hun satelliet beelden vrijgeven??????????
   Moest er enige nabestaande meelezen van MH17, mijn oprechte excuses voor jullie verlies en verraad van jullie eigen regering. RIP arme slachtoffers zo verraden door eigen politiek beroofd van de waarheid!

   Blijven jullie ocharme maar

   1. oei er ging iets verkeerd met mijn laatste zin

    Blijven jullie ocharme echt in zo’n lamme tamme toestand leven in Nederland en laten jullie je dan echt platwalsen door die verraders politiek van Uw land????
    Onbegrijpelijk nergens anders op aarde reageert een bevolking op zo’n drama waar 193 landgenoten de dood vonden wat POLITIEK IN DE DOOFPOT STAK

 5. Mensen… Ook dankzij jullie is GeenPeil een succes! Het gerucht gaat dat ze de 300.000 handtekeningen al dik gepasseerd zijn. De officiële telling staat sinds vanochtend 9.00u op 299.000.
  Ik zou zeggen ‘Applaus voor jezelf’ en ‘Trek de champagneflessen maar open!’ Nederland is vandaag weer een stukje democratischer geworden! Een mooie overwinning. (Nu moet dit soort referenda alleen nog de gewoonste zaak van de wereld worden met elk jaar tientallen referendums of zo; met het internet moet dat makkelijk kunnen.)
  FEEST!!!

  1. Hoera en één nul voor Nederland, geweldig initiatief van GeenPeil. Ik heb gelezen dat het eerste referendum gehouden kan worden in ’t voorjaar van 2016. Dik verdiend applaus voor iedereen die de rechten van de mens respecteert, en dit soort stimulatie initiatieven daartoe op internet propageert.

    1. Die tegenstander bestaat in de praktijk uit die groep, diverse individuen, die tegen deze voor iedereen toegankelijke, en betere manier van omgaan met democratische beginselen is.

    2. Waaruit bestaat die groep dan, uit wie, en wat zijn de kenmerken waar je de leden van die groep kunt herkennen?
     Meestal kun je iemand omschrijven aan de hand van zijn of haar daden.

     Je moet weten waartegen je strijd anders strijd je tegen een fictieve entiteit. (Don quichot)
     Kun je namen noemen, of is het de overheid in zijn geheel?
     Gaat het gevecht nu tussen de tekenaars van geen peil en de overheid?
     Of spreken de tekenaars voor de hele bevolking?
     Strijd geenpeil ook tegen de EU, indirect?
     Hoe zit de overheid daartussen in?
     Is het nu afwachten of de overheid naar geen peil luisterd ? Geen peil is maar een hele kleine groep een minderheid, moet de overheid daarnaar luisteren, in een systeem waar het altijd gaat om de meerderheid?
     Als geen peil al zo’n kleine minderheid is die zoveel moeite heeft om 300.000 stemmen binnen te halen wat voorspel je dan wat de opkomst zal zijn voor het referendum?
     Wat is ongeveer het minimale aantal stemmers in een referendum voordat een referendum als de moeite waard wordt beschouwd, zijn daar cijfers voor? Bijv. Als de opkomst 35% is en de nee stemmers 80%?
     Het is toch ook een raadgevend referendum?
     Stel het referendum is er geweest en de opkomst was 59% en het aantal nee stemmer 89% en er wordt niets op uitgedaan, wat kun je dan nog doen, om de tegenstander te stoppen?
     Mogelijk zeg je stemmen. Maar als dan blijkt na dat stemmen dat het nog achteruitgaat. Wat doe je dan?
     Ik bedoel eigenlijk wanneer houdt iemand op met hopen?
     Wanneer kijk je naar de realiteit dat het al heel lang geleden uit de hand is gelopen?
     Wat ga je er aan doen?
     Waar ligt de grens waar en wanneer zeg je; de tegenstander is te ver gegaan, nu moet er wat gebeuren.
     En wat moet er dan gebeuren?
     En is dat moment al niet allang geweest?

     Dit zijn allemaal vragen. En vooral de laatste paar zijn belangrijk anders ga je gewoon door met hopen en bidden en verlanglijstjes inleveren(referendum) dat de tegenstander iets aan zichzelf veranderd. Er moet ergens een grens zijn. Anders rollen we vanzelf richting afgrond. Wat heel reëel is.

     Dit zijn dus eigenlijk vragen om over de situatie na te denken en van te voren een grens te bepalen want ; regeren is vooruitzien.

 6. Wat nu als er bijna niemand op komt dagen bij het referendum? Dat kan ook nog bedenk ik me net. Dan kunnen ze gewoon doorgaan?
  Het gaat in dit referendum om veel meer dan het verdrag met de Oekraïene voor de tekenaars van geenpeil. Echt veel meer. Maar de tegenstander behandeld dit referendum alleen maar op dit onderwerp.

  En zal het niet zien als een waarschuwing uit de bevolking of zoiets dergelijks.
  Dan moeten er veel meer referenda gehouden worden. Begrijp je wat ik bedoel?
  Bijvoorbeeld een referendum waarin de Nederlanders gevraagd wordt: moeten referenda dwingend worden? En daarna, nadat ja gestemd is en de tegenstander de referenda mogelijkerwijze als door een wonder van raadgevend naar dwingend omzet.
  Nog weer een referendum houden voor of tegen de EU.
  (Ik weet niet of het zo heet ‘dwingend referendum’ ik heb het maar zo genoemd)

  Mijn motto is questionnaire everything. Maar dat had je wel gemerkt

 7. Question everything moest dat zijn.

  Wat ik me net nog bedacht is dat elke Nederlander na zou moeten denken over zijn toekomst en zijn grenzen zou moeten bepalen en daardoor vooruitziet en zijn toekomst regeren, maar dat gaan ze toch niet doen. Want daar denken ze niet over na. Daarom stemmen ze dus een keer in de 4 jaar op iemand die dat voor ze doet, daarom is er een regering omdat de mensen te lui zijn om over hun eigen toekomst na te denken.

  Dus mensen stimuleren om meer politiek actief te worden heeft niet echt zin, ze zijn blij dat ze de verantwoordelijkheid en hun toekomst in de handen van iemand anders kunnen leggen ,dat is veel gemakkelijker.

  En trouwens als mensen hun eigen toekomst zouden uitstippelen en konden ze net zo goed zichzelf de dingen die de regering nu doet voor zichzelf doen en zichzelf regeren.
  Gelukkig voor de tegenstander is dit niet het geval.

 8. GS met GP had een referendum moeten organiseren DUIDELIJK tegen de EU instelling!!
  De EU is Illegaal tot stand gebracht door de “elite”.
  Herinner u de referendums in gans europa alle landen stemden NEEN tegen de EU en euro.
  Met een overweldigende meerderheid van meer dan 70% bevolkingen landen deden ze toch hun goesting!

  In een achterkamertje in Ierland kwamen ze bijeen om dat toch door te drukken en de fascistische 4é rijk werd geboren TEGEN DE WIL VAN ALLE LANDEN EN BEVOLKINGEN!
  WAAROM HEEFT GEEN STIJL DAAR GEEN REFERENDUM OVER GEORGANISEERD;
  Wij allemaal zitten met despoten van landen uitgerangeerde politiekers die eigen landen vernielden die dan toppost cadeau kregen om verder landen te ontstrippen van eigenheid cultuur alles.
  Niemand van ons verkoos iemand in dat nazi EU instelling die verkiezen zichzelf daar aan waanzin top lonen nemen beslissingen die enkel landen vernielen en de islam onze landen laat overspoelen en eigen volk kan creperen en worden uitgescholden door hen,
  Geen peil HAD DAT MOETEN AANKLAGEN!!! met gekoppeld een dikke vette NEEN toetreding Oekraine.
  Geen stijl had zich moeten verenigen met de grootste Blogs van EU landen en gezamenlijk die actie referendum organiseren!!! ZO VERANDER IETS ZO KAN JE EEN REVOLUTIE KRIJGEN EN DIE DESPOTEN HUN MACHT ONTNEMEN. en de EU te ontbinden en terug te gaan naar de EEG en eigen landen, de e EU is opgericht voor de banken heer en meester te maken en alle politiekers landen allemaal bijna geilen enkel op een baan bij de EU en voeren van nazi aanhangers want de oprichters bilderberg waren echte nazaten van hitler zelf die de EU en bilderberggroep in 1954 oprichten!!!
  In 1948 veranderde Duitsland haar grond wet om tot een verenigde staten van de EU te komen en wat we zien we het is merkel en Duitlsand die voor de 3é keer in 110j zorgen voor burgeroorlogen en ontwrichting europa!! EN HET IS MERKEL DIE DE BAAS IS VAN DE EU ZIJ IS LID VAN DE BILDERBERGROEP!!! hier lees dan zelf dit.
  Had dit ooit naar GS gestuurd nooit antwoord gekregen laat staan dat ze hierover berichten,
  alles wat hier staat is te verifiëren en waarheid!!!
  WAAROM VERZWIJGT GEEN STIJL DIT????

  https://sites.google.com/site/ncfwhistleblower/geheim-rapport-europese-unie-legt-grondslag-voor-vierde-nazi-rijk

  Ik wens jullie allemaal veel moed veel steun!!! Ben mss hard geweest maar schrijf naar waarheid.
  Ik hoop dat Nederlandse bevolking EINDELIJK OPSTAAN aub doe het voor die 193 slachtoffers van MH17
  doe het voor jullie doe het voor Nederland het volk der Nederlanders!!!
  WIE BETAALD AL DIE KRANKZINNIGE LUXE LONEN AAN DIE DESPOTEN DIE ZICHZELF VERKOZEN????
  jij ik en de rest van autochtone bevolkingen!!!
  wij betalen voor dicators die zichzelf verkozen hebben tegen de wil van eigen landen en bevolkingen!!!
  DAT HAD GEEN STIJL MOETEN DOEN ISW MET ALLE EUROPESE BLOGS

 9. vergat het allerbelangrijkste te schrijven
  GEEN STIJL HAD OOK IN DIE EISEN MOETEN ZETTEN OM DE ZWARTE DOZEN TE OPENBAREN van MH17!!! voor OOIT iets met Oekraine te doen te hebben, de Oekrainse overheid tot op dag van vandaag weigeren men moeten ook niet van de Ned overheid dat openbaren IS TOPGEHEIM, waarom???? Waarom klagen geen stijl dat niet aan mee in dat referendum gekoppeld aan Oekraine!!!

  dat zijn allemaal dingen die ik niet begrijp!

  1. Is dit een reactie op mijn reactie? Antares

   Vind je het niet belangrijk dat er over een grens nagedacht wordt? En wat er dan gedaan moet worden?

   Dit waren de laatste vragen van mijn reactie 18:34.

   Dit is m.i. zeer belangrijk om over na te denken. Wat als dingen verkeerd blijven uitpakken is Nederland op een gegeven moment te laat.

   Ik weet dat ik met mijn reactie de vreugde druk maar ik heb ook van die momenten van vreugde gehad die op een teleurstelling uitlopen.

   En als je blijft hopen dat het de volgende keer goed gaat, ben je net een vrouw die bij haar man blijft die haar slaat en daarna het weer goedmaakt en haar beloofd het nooit weer te zullen doen. En op die manier bij haar mishandelende man blijft mede omdat ze afhankelijk is.

   Kon even geen ander voorbeeld vinden.
   De houding: Ik zie wel wat er gebeurt en dan reageer ik daar wel op is in mijn ogen niet erg verstandig. Op een gegeven moment moet iemand keuzes maken.
   Zo van: als de regering nog niet veranderd dan moet er dit gebeuren.
   En als deze wel veranderd dan is dit de volgende stap.

   Ik wil je niet dwingen om hierover na te denken hoor. Ik hoop je alleen een verbale aansporing te geven.

   Maar nogmaals ik weet niet of je reactie aan mij gericht was of aan George of misschien aan beide.

   Fijne avond

   1. Beste Vuurvogel, ik zal een voorbeeld geven wat wat mij bezig houdt:

    De Duitse economie en democratie, (altijd afhankelijk van welvaart en daarom tevredenheid) is helaas alarmerend afhankelijk van op de eerste plaats, Volkswagen. Overal in het één wordende Europa zagen we de trend naar ontevreden rechts langzaam groeien, (de economische crisis bracht dit op gang). Armoede, werkloosheid, uitkleden van de zorg, etc,etc, en terechte afkeer van strenge islamisering/versus de asielstroom (angst voor radicalisering) uit islamitische landen ligt hieraan ten grondslag, ben daar zelf ook bang voor. Ondanks dat alles zit onze economie in het één wordende Europa weer mondjesmaat in de lift, het valt nog te verdedigen. Rechts moet het nog steeds hebben van de gemanipuleerde en in scene gezette mainstream media, maar komt zo wel verder. Hun propaganda wordt muilen groot gepresenteerd als de stem van een ieder, en wie daar tegenin gaat wordt, zoals hierboven zichtbaar, overstemt met lappen provocerende teksten. Zeker niet democratisch opgezet, en bewust zo het doel en de essentie van dit artikel ernstig verstorend. Het doel van dit artikel echter is; meer democratie in de praktijk te initiëren d.m.v. referenda. Als we nu naar Amerika kijken, dan zien we dat republikeins rechts juist geen enkel belang heeft bij democratische ontwikkelingen daar en hier. Men heeft de democratische ontwikkelingen hier beslist niet hoog in ’t vaandel staan van republikeinse zijde. Rechts denkt helemaal niet democratisch of sociaal, (in tegendeel) en nu heeft men (denk ik) daar in het republikeinse kamp van Amerika iets gevonden dat zou kunnen werken. Als de Duitse economie valt, valt het doek voor heel Europa onontkoombaar mee. Al het ontevreden volk dat daaruit ontstaat trekt dan naar rechts, de Europese democratisering en één wording loopt dan finaal vast. Nogmaals, zeker geen democratie bevorderende, huichelachtige methoden worden hier toegepast, ten gunste van uitsluitend rechts. Het staat namelijk vast dat andere grote merken precies hetzelfde doen, al jaren lang, maar daar leg je de speciaal voor ons zo belangrijke Duitse economie niet mee plat.

    Jij ook fijne avond.

    1. @antareres

     lees en ontwaak!!

     http://www.nrc.nl/nieuws/2015/09/27/geenpeil-haalt-grens-voor-referendum/

     http://www.nu.nl/politiek/4134112/geenpeil-haalt-450000-handtekeningen-referendum.html

     ben je nu nog niet gekend met de EU MAFFIA

     Niet bindend

     De uitkomst van een referendum is niet bindend. Als een meerderheid van de bevolking wil dat de wet wordt ingetrokken, kan de Tweede Kamer de uitkomst van het referendum naast zich neerleggen.

     http://nos.nl/artikel/2059967-geenpeil-haalt-450-000-handtekeningen-op-voor-referendum.html

     en nog steeds de linken niet gelezen?
     Nog niet door hoe de VS de EU nu neukt??? VW komt van de VS om Duitsland op de knieën te krijgen..
     Je kent echt niets over hoe de wereld draait hé en wie de lakens uitdeelt…
     DE ELITE DE VS ZIJN BAAS OVER ALLES EN IEDEREEN, EN UW REGERING MOORDDE ER 193 VOOR UIT VIA MH17

    2. OEKRAINE waar het om draait

     MOORD MET VOORBEDACHTE RADE !!!”

     Bedoeld om een oorlog met Rusland uit te lokken of in ieder geval Oekraïne te bezetten. Om vervolgens het schaliegas daar uit de grond te trekken.

     In januari 2013 sloot Shell in Davos een gasdeal met de Oekraïense regering waarmee de Nederlandse multinational een vergunning in handen kreeg voor schaliegaswinning in een gebied van bijna 8000 vierkante kilometer in de regio tussen de steden Kharkov en Donetsk. Zowel de omstreden Oekraïense president Janoekovytsj – al maandenlang het onderwerp van hevige protesten in Kiev – als premier Rutte waren bij deze ondertekening aanwezig

     https://www.youtube.com/watch?v=3NB-P8PhISA

     En om de controle over de pijpleidingen te krijgen. In dit stuk staat een mooi kaartje van die pijpleidingen die vanuit Rusland naar Europa bijna allemaal door Oekraïne lopen. http://fubar.mobi/2014/02/24/update-oekraine-2/
     Het is gewoon onderdeel van de VS’ oorlog tegen Rusland. Net als Rusland 2 warme zeehavens heeft, Sebastopol op de Krim en Tartus in Syrië. Geen toeval dat net daar oorlogen uitbreken.

     En om de beste landbouwgronden ter wereld onder de corporatisten te verdelen.

     Hier staan twee filmpjes over die landbouwgronden:
     Update Oekraïne
     http://fubar.mobi/2014/02/22/update-oekraine/

     En om de rest van Oekraïne ook leeg te stelen:
     http://fubar.mobi/2014/03/08/2694/

     En als ik nou zeg dat Oekraïne eigenlijk nooit een land was. wat zeg je dan?

     Wat je op dit filmpje mooi kan zien is dat de EU een associatieverdrag wil met een land dat nooit bestond: Oekraïne.
     Het heeft heel eventjes in die vorm bestaan tijdens de oorlogen van de contra-revolutionairen tegen de Bolsjewieken. En rond 1100 bestond er een rijk ‘Kiev-Rus’ dat beschouwd kan worden als de voorloper van Rusland. Oekraïne is pas in 1994 ontstaan en was door de geschiedenis heen meest Russisch. Niet zo vreemd dat die Russen behoorlijk pissig zijn.

     Oekraïne was door de geschiedenis onderdeel van Polen, Lihuanië, Oostenrijk-Hongarije, Rusland, gedeeltelijk ottomaans, maar is pas vanaf 1994 voor het eerst zelf een land.

     https://www.youtube.com/watch?v=ecpIa7erMtI

     man AUB gebruik je verstand!

 10. bedoelde oekraine hoeft zijn luchthaven gegevens niet te openbaren van die dag dat MH17 werd neergehaald…
  Ned regering staat daarachter!
  en dan oekraine in de EU willen opnemen, is maar voor 1 reden om dat land leeg te roven aan grondstoffen, maar die grondstoffen liggen in Oost Oekraine waar 8 miljoen russen wonen die ze willen opruimen en de schuld van MH17 geven, die hebben dat NIET gedaan indien wel gaven satelliet beelden vrij en de zwarte dozen!

 11. @Heer Germen

  dank u om me een forum hier te hebben gegeven, ben eerlijk gezegd geshockt met de antwoorden hier.
  Mijn dank, maar ik keer terug ,naar Blogs en sites die onderzoeken WAAROM DE NED REGERING HET IN DE DOOFPOT STAK EN DE ONDERSTE STEEN ERGENS 25KM DIEP IN ZEE HEEFT GEGOOID!
  Ik verspil mijn tijd hier.

  Mvg
  Greorge

 12. Wat mij opgevallen is George, dat jij direct vanaf het begin van jouw commentaar, en daarna zelfs hinderlijk, herhaaldelijk in je reacties daarmee terugkerend, (“wat is er trollen aan wat ik schrijf”) negerende dat het hier om een actie van GeenPeil ging. Teruglezende: de allermeest eenvoudige details ontgingen jou. En nu zou jij plotseling ineens wel goed geïnformeerd zijn??? Laat me niet lachen.

 13. Ik condoleer het hele Belgische volk, opgescheept te zitten met een randdebiele splintergroepering als waar jij toe behoort. Jouw valse aantijgingen spreken mijzelf noch de nuchtere andere Nederlanders niet aan.

  Ga je schamen in jouw spiegelbeeld, einde commentaar.

  1. wacht maar tot oktober wanneer Ned regering denkt uit te pakken met hun dossier MH17!
   Wij hebben het geluk in Belgie een objectieve nieuwsdiensten te hebben die de Russen volgen en niet jou regering noch de oekrainse!!!
   ben eens benieuwd wanneer de smerige waarheid wereldwijd geopenbaard wordt met satellietbeelden als bewijs dat MH17 door 2 SU25 militaire jets eerst van koers moest afwijken en dan is neergehaald! deze blog is het bewijs wat ik neerschreef…
   hihihi wacht maar af… die smerige waarheid kan de Ned overheid niet lang meer in de doofpot houden!
   en schaam je maar zelf ja ik vecht voor MIJN 6 BELGEN , jij????? vermoord ze een 2é keer die 193 arme slachtoffers van MH17…
   geduld mijn jongen duurt niet lang meer en gans de planeet krijgt het rapport van Rusland en Malaysia… een kijken dan hoe Ned dat gaat overleven!!!

   Uw regering doet er alles aan om de doofpot te handhaven!
   waar is de onderste steen van Rutte??? verkocht aan Shell???

Laat een reactie achter