Bashar: Transformation Matters

Interessante informatie uit een vrij bijzondere bron. In de volgende lezing legt Darryl Anka wat meer uit over hoe hij een channel werd voor een intelligente buitenaardse entiteit, hoe hij er zelf tegenaan kijkt en hoe hij tegen de persoonlijkheid die hij channeled Bashar aankijkt.

trianglecircle1Vervolgens volgt een interessante lezing waarin de basis bestaande uit de vier wetten van het universum voorbij komen daarna gevolgd door een vraag en antwoord sessie waarin vele interessante zaken aan bod komen.

O.a. zaken als wie zijn we, wat doen we hier, wat is de zin van het leven? Maar ook zaken over “goed en slecht”, de mechansimen van tijd, hoe mensen beter in harmonie met zichzelf en elkaar kunnen leven komen aan bod. Zelfs vragen over de invloed van DMT en of het mogelijk is contact te hebben met buitenaardse intelligente beschavingen worden zo goed mogelijk beantwoord door Bashar in deze sessie met de titel: Tranformation Matters.

Persoonlijk heb ik geen idee over wat ik van de oorsprong van de informatie moet geloven maar de informatie zelf is dusdanig interessant en vernieuwend dat ik het graag hier op visionair deel. De totale lezing bestaat uit 16 delen die hier als mp3 gepresenteerd worden. In het eerste en tweede deel volgt vooral een technische uitleg van het proces, vanaf deel 3 begint de sessie met Bashar en komt een overvloed aan onderwerpen met de interessante gezichtspunten van Bashar hierop aan bod.

Ik zou persoonlijk iedereen aanraden om iig de eerste drie delen te luisteren en daarna te kijken of het informatie is wat voor je persoonlijk interessant genoeg is om eventueel verder te luisteren of niet. (Eventueel is de gehele lezing hier als .rar bestand te downloaden)

Bashar – Transformation Matters 01
* Bashar – Transformation Matters 02
* Bashar – Transformation Matters 03
* Bashar – Transformation Matters 04
* Bashar – Transformation Matters 05
* Bashar – Transformation Matters 06
* Bashar – Transformation Matters 07
* Bashar – Transformation Matters 08
* Bashar – Transformation Matters 09
* Bashar – Transformation Matters 10
* Bashar – Transformation Matters 11
* Bashar – Transformation Matters 12
* Bashar – Transformation Matters 13
* Bashar – Transformation Matters 14
* Bashar – Transformation Matters 15
* Bashar – Transformation Matters 16

Dit is slechts 1 lezing van Bashar door Darryl Anka. Voor de mensen die dit aanspreekt is er op de website van Darryl Anka met Bashar meer informatie te vinden: bashar.org. En een zoekopdracht bij torrentz.eu levert ook het nodige materiaal op.

There is only the understanding of the thing that needs to be taught to every child on the planet, and that is the knowledge that every single individual on this planet is already powerful as he or she needs to be to create any reality desired, without having to hurt yourself, or anyone else, to get it. That’s how powerful you are.

Een uitgeschreven introductie van Bashar is te vinden op: http://bashar.org/fundamentals.html

Aanverwante filosofische artikelen:
-) Website – bashar.org
-) Diversiteit, de bouwsteen van het leven
-) Het begin en einde van goed en kwaad
-) Eigen en sociale identiteit
-) Ego: het strategische zelf
-) Een revolutie in het eigen denken
-) Alan Watts over de aard van bewustzijn
-) De dood, een verkenning
-) Eindeloos Bewustzijn
-) DMT – The Spirit Molecule
-) In het licht van voortbestaan

15 gedachten over “Bashar: Transformation Matters”

 1. Het gehele bestand is idd een .rar bestand bedankt voor de toevoeging. De 16 losse delen zouden mensen overigens door aan te klikken online moeten kunnen luisteren aangezien het mp3 bestanden zijn.

  Mocht jij en ook anderen overigens het een en ander willen nalezen in alle rust dan is http://bashar.org/fundamentals.html een goede geschreven introductie in het Engels waarin onder andere ook de 4 basiswetten van het universum in voorbij komen volgens Bashar:

  There are only Four Laws in Creation:
  1. You exist.
  2. The One is All and the All are One.
  3. What you put out is what you get back.
  4. Change is the only constant…
  Except for the first three laws, which never change.

  En de basisprincipes van deze “filosofie” staan heel kort opgesomd op:
  http://bashar.org/aboutprinciples.html

 2. Douwe, idd is het online te beluisteren, daarna heb ik het gedownload om het nog eens rustig na te luisteren. Toen kreeg ik rar niet ad praat, vandaar dat bestandje om het uit te pakken en nu gaat het prima, zelfs met wmp te beluisteren. De website ook bekeken en kwam idd de introductie tegen. Wat ik er van moet denken, weet ik eigenlijk nog niet en neem daar wat meer tijd in. Mvg Paul.

  1. Het werd me getipt door een psychautenvriendje, ik vind het vooral fascinerend omdat het gebieden van kennis zijn die totaal nieuw zijn voor mij maar op een boel punten spreekt het mij inhoudelijk wel erg aan, maar het is en blijft een buitengewoon aparte bron van informatie. :)

   1. Dat laatste gedeelte van de laatste regel, het is een buitengewoon aparte bron van inspiratie. Zo kijk ik er dus ook naar, maar wat is hier de waarheidsbevinding in? Eigenlijk net zoals het gegeven van DMT en je gaat dan uit van de visuele dromen, vind ik voor me zelf een moeilijk gegeven, daar ik nooit drugs heb gebruikt, op een enkele hasj shaggie na. Dus kan daar door ook niet enig zinnig woord over zeggen. Het bijzondere van DMT vind ik dat de mens deze stof ook zelf aanmaakt in zijn/haar lichaam. Als ik dan naar het commerciele gedeelte kijk van die website, is mijn eerste reactie, oh weer zo’n goeroe. Maar nogmaals, ik moet het verder nog eens rustig beluisteren en kom daarna er op terug. Mvg Paul.

 3. You live your dreams instead of just dreaming about being alive.
  Douwe, de introductie nu 2x gelezen te hebben kom ik in de eerste instantie tot de conclusie dat er eigenlijk geen nieuws onder te zon is te melden. Vele zijn hem voor gegaan in deze materie en vele zullen hierin nog volgen. Ik moet wel vermelden, dat ik het een uitgekiende goeroe en psycholoog vind. Als je kijkt naar de opbouw van zijn filosofie, om het zo maar te verwoorden, zegt hij: je moet niets, maar je mag wel, dat laatste is volgens hem je eigen vrije keuze, om met hem mee te gaan in zijn gedachtegang. Langzaam maar zeker bouwt hij dit uit tot de climax van zijn verhaal. Maw, hij manipuleert je naar zijn uitgangspunt toe en ook nog op een zeer geraffineerde wijze. Hier zo’n voorbeeld waarin hij aangeeft dat je eigenlijk hetgeen je van je ouders meekrijgt, je daar los moet van maken: The idea therefore, is again, with no blame… no blame, no blame… but unconditional love, to recognize that they did the best they could  and that the idea is now to understand… that you have a choice, you have come to a point in transition on your planet at this time, where you can realize that you can break the chain, you can allow yourself the opportunity to realize, it is the product of your definition, and you can change that definition, you can change your upbringing… literally, you can change the past… literally, because everything stems from the present, you can thus re-create yourself quite literally… very really, into a new persona… a new being, and allow the reflection of reality to be presented to that new person, that is representative of who it is you decide in this moment to be with your new definition. It’s really, again… just as simple as that. Een ander kan er anders over denken, maar eigenlijk is het een zelfde gegeven als datgene wat ouders doen in hun opvoeding, doorgaans met een vorm van indoctrine doet hij het met een psychologische indoctrine, laat duidelijk zijn mi althans. Het transformeren van je “ik zijn” is een proces of life time als je het dan al lukt. Het vreemde is, dat ik vele argumenten die hij aangeeft, ik me wel in kan vinden, het is denk ik de manier waarop, wat me dwars zit, maar ja dat ben ik. Veel is er nog over te discussieren, maar eerst maar tot zover. Mvg Paul.

 4. Ja het zou in de man zijn voordeel spreken als hij net als Byron Katie het meeste van zijn werk gewoon gratis aan zou bieden. Dan zou tenminste duidelijk zijn dat informatievoorziening en niet het geld verdienen voorop staat. ik moet ook zeggen dat ik liever naar hem luister dan de video’s bekijk.

  Toch is de man zelf aan het werk in hollywood en ook niet onverdienstelijk, hij heeft meegewerkt aan een flink aantal blockbusters: http://en.wikipedia.org/wiki/Darryl_Anka 

  In die zin krijg ik het idee dat hij het niet voor het geld hoeft te doen om zo maar te zeggen.

  Ik krijg het idee dat hij vooral wil dat mensen zelf op zoek gaat naar hun highest excitement / passies en daar mee aan de gang gaan. Dat is op zich best een mooie filosofie natuurlijk. :-) Maar zoals hij zelf ook zegt, als het mensen niet aanspreekt vinden ze vast wat ze zoeken ergens anders. 

  1. Zoals je in je reactie al aangeeft, is het op zich geen slecht plan. Wat ik eigenlijk ook mis in zijn verhaal, is de motivatie, wat is de oorsprong van deze gedachtegang, als je dat weet kun je het doorgaans nog een stuk beter begrijpen van het hoe en waarom. En geeft het ook meer vertrouwen in deze man, om zijn filosofie wel en of niet te aanvaarden. Het stuk van Darryl Anka ook gelezen te hebben, kom ik daarin niet veel verder. Mvg Paul.

   1. Ps: De materie van dit onderwerp is een hypothetische gedachtegang, die dus geen enige vorm van waarheidsbevinding kent. Ook dat gegeven zal voor velen een moeilijk gegeven zijn om dat te aanvaarden. Maar het tegendeel van dit gegeven kan ik ook niet aandragen. Het zal dus ten alle tijden een individuele aanvaarding zijn, maar is het dan ook realistisch? Mvg Paul.

    1. Dat is idd precies het maffe hieraan, het is een veld van kennis wat zo buiten wat we momenteel kennen staat dat het eigenlijk onmogelijk is om het vanuit huidige kaders te kunnen beoordelen. Het enige wat mensen eventueel kunnen doen is het praktisch toepassen en kijken of het werkt voor hun.

 5. Als je dieper in deze materie ingaat, door de vele vormen van meditatie te onderzoeken, kom je op bewustzijnsverruiming uit. Een van de belangrijkste basis vormen is mi vanuit het hindoeïsme en boeddhisme ontstaan. Dan heb je nog bv transcedente meditatie, die door Maharishi Mahesh geintroduceert werd. Wat later hebben we Descartes gehad, die oa het dualisme in de filosofische wereld verruimde. En zo kunnen we nog even doorgaan. Deze mensen hebben allen een achtergrond, die ik bij Bashar mis. Dat wil niet direkt zeggen dat hij minder is, maar het is mijn gevoel, die een waarschuwings belletje geeft. Maar hoe je het ook went en of keert, het is en blijft een bijzondere wereld. Elk mens heeft daarin de vrijheid, om zijn/haar keuze er in te maken, zoals jij het verwoord, om te zien of het praktisch is om toe te passen. Mvg Paul.

 6. Blijkbaar heeft Grenswetenschap hier ook al eens een artikeltje aan gespendeerd.

  http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?grens=4104
  In het orginele artikel zijn ook verschillende youtubes te vinden.

  Bashar de gechannelde alien

  Doorgaans wagen we ons niet aan channelings. Althans, we brengen ze zeker niet als waarheid omdat, los van het discutabele, er nogal wat aandachtshoeren op deze planeet rondlopen die bewust en/of onbewust sprinten tegen de waarheid. Vandaag tonen we u toch een stukje channeling. Niet omdat we u een waarheid voor willen houden, dat is sowieso nooit onze intentie, maar meer omdat deze wel erg opmerkelijk is. Een must see dus, al was het maar om te weten wat er zoal op onze planeet rondloopt aan apart volk dat los van het rare toch wel zeker iets te zeggen heeft. We stellen u voor aan Bashar de alien, gechanneld door Darryl Anka…

  Darryl Anka
  (Darryl ‘Bashar’ Anka)

  Bashar spreekt over diverse zaken, waaronder het mythische jaar 2012 dat op GW al vaker is langs gekomen. In de tweede video wordt een interview met hem afgenomen. Op YouTube is veel meer over en van hem te vinden.
  Darryl is niet zomaar iemand. Hij is een special effects-artiest die onder andere meewerkte aan Pirates of the Caribbean en Iron Man. In Japan verkocht hij, met zijn channelings, meer dan 300.000 boeken. Wij zijn erg benieuwd hoe u deze man kadert…

  (Een sessie met Bashar)

  (Over hetgeen je moet doen en vertrouwen)

  (Over het vinden van het hoogste doel)

  (Een interview met Bashar)

  1. Ik kader deze man net als Paul onder de catagorie iemand die een belletje doet rinkelen.Wat me opvalt is dat hij verkondigd op zijn site dat hij slechts geld vraagt voor de kennis die hij deelt uit het universum welke hij zelf aangeeft dat die vrij moet zijn omdat die van ons allemaal is (kennis uit het collectief)Al-Wat-IS. En dat hij dat geld alleen gebruikt voor het onderhouden van de site dat terwijl als je zijn achtergrond bekijkt hij dat gemakkelijk zelf zou kunnen sponsoren.Daarbij heb ik het idee dat hij een free-mason is gezien zijn connecties , dus met zijn intelligentie en de voor hem dus te bereiken kennis uit de genootschappen kan hij zich zo profileren/manifesteren.Hij verspreid wat verlichte kennis omdat hij het hoge denken beter controleert en de bewuste ingang heeft gevonden om in te tappen in De Bron van het collectief AL-WAT-IS.Wij allen bezitten die kennis welke ontspringt uit of bij De Bron van ons denken (daar waar onze gedachten ontspringen) , daarom herkennen wij de woorden en trekt het ons aan als je een heldere bewuste ontvanger bent (her)ken je wat hij zegt.Alleen de intonatie vind ik wat opdringerig alsof hij hypnose of bewust beinvloedt,een ware deler deelt uit/met Liefde met de intonatie en de vibratie dicht bij de vibratie van het Universum die is als een natuurlijke flow hartverwarmend en puur en vrij van het ego.Mvg Jasper.

 7. Douwe, de video’s beluisterd en de reakties daaronder gelezen te hebben, heb ik nog steeds geen redenen gevonden om die man te respecteren. Er staat boven de video’s de tekst: Darryl is niet zomaar iemand. Hij is een special effects-artiest die onder andere meewerkte aan Pirates of the Caribbean en Iron Man. Hierin staat volgens mij ook de juiste benaming van die man, mi althans nl een special effects-artiest. Voordat de vragers hun vraag konden stellen, viel hij al in de rede met een wedervraag, ook dit getuigd niet van een mens, die meditatie op een normale en rustige manier ten gehore brengt. De wijze van praten getuigd van het gegeven om met de stem te willen overheersen en te willen beinvloeden, dus indoctrine. Het zal toch geen broer van Paul Anka wezen ?????? Op die zelfde pagina staat ook nog een stukje van Man bezwangert Alien http://www.grenswetenschap.nl/permalink.asp?i=9678#398789  Ondanks dat het volgens mij een utopie is, is het tevens de wens van de gedachte. Mvg Paul.

Laat een reactie achter