Video: Toekomstige criminaliteit en terrorisme

Wordt straks je pacemaker gehackt tenzij je losgeld betaalt, wordt de automatische  piloot van je auto overgenomen door je wraakzuchtige ex of downloadt de Breivik van de toekomst zijn wapenarsenaal gewoon van internet? Volgens Marc Goodman, ex-cyber cop kunnen we ons maar beter flink zorgen maken. Er waren namelijk al zieke geesten die het javascript van de website van de Amerikaanse vereniging voor epilepsiepatiënten zo aanpasten, dat het scherm epileptische aanvallen opwekte. Gewoon, omdat het kan.

Vouw snel je aluhoedje, haal een lekkere warme beker chocolademelk en ga gezellig voor het scherm bibberen, terwijl het ene doemscenario na het andere voorbijrolt.

7 gedachten over “Video: Toekomstige criminaliteit en terrorisme”

 1. Aan de ene kant zou je denken dat de mensheid nog niet toe is aan de ontwikkelingen die dit mogelijk maken. Dit omdat we evolutionair gezien nog maar pas de mutatie hebben ondergaan, waar we intelligentie aan te danken hebben. E.e.a. staat dus nog niet in verhouding tot onze vaak onbewust,  ongecontroleerde driften. Hierdoor kunnen de gevaren van de technieken die we hier zien, overeen komen met het verstrekken van geladen wapens aan klassen schoolkinderen.

  Aan de andere kant verbind ik even sterk, juist dergelijke technologiën aan de overlevingskansen van onze soort in de toekomst. Mensen met sociaal negatieve ambities, in combinatie met het zoeken naar dergelijke kennis, moeten worden geïsoleert van de toegang tot dit soort technieken, en het gebruik ervan. Er zou daar een geavanceerde scan als antwoord op bedacht kunnen worden, die je moet ondergaan, vóór dat toegang tot het net wordt verkregen. IBM heeft wat dat betreft al het nodige in huis. Er zijn programma’s die de intensies van individuen herkennen. Een scan op elke pc, die herkent wie je bent, wat jouw leeftijd is, en waar de maatschappelijke verantwoordingen naar anderen, in een afgelegd, en dus min of meer bewezen gedragspatroon zijn vastgelegd. De scan zou continue moeten lopen, waarbij het programma extern door providers wordt toegepast, en verbindingen automatisch worden verbroken wanneer anderen achter het scherm meekijken, of plaatsnemen. Een ander voordeel van dergelijke systemen is, pedofielen wordt zo elke toegang tot een computer ontzegt, maar ook kinderen die op zoek zijn naar waar ze nog niet de leeftijd, en de ontwikkeling voor hebben.

 2. Ik denk dat we meer moeten decentraliseren. Als er geen centraal machtsblok meer is, wordt terrorisme ook minder interessant. Wel moet er een soort rapid reaction force komen die wat gaat doen aan de snelgroeiende kans op escalatie door genetisch gemanipuleerde ziekteverwekkende organismen.

  1. We werden laatst nog door ene academicus fouchier bedreigd met een militair gemaakt vogelgriepvirus. De bedreiging was Zelfde stijl als jph donner via de aanvallen op de Twitterjochies en mark rutte en voorganger voorgangster balkenende i naam van de asiatenmafia met ressecies en bezuinigingsbedreigingen deed Telkens We ook Maar Èven dé Mond Opentrokken over hun misdaad Schanden en Verraad.
    
    
   Rutte en verhagen beiden mafialeden elk in een ander partij ondergebracht hebben Ons afgelopen jaren 2009 2010 nog bedeigd met staatsgeweld als We die vogelgriep en hpvirusprik Niet in Ons en Onze Kinderen wilden laten steken. Meermalen hebben beiden met geweld gedreigd op TV. De vaccinatieactie om hun zeer grootschaapese misbruiken en raciaal genocidale exterminatieterrorismen op scholen en schoolreisjes te vernloemen werd in 23 Landen tegelijk opgedrongen gepushed en aangedaan met een weer alweer 30% kans op onvruchtbaarheden en ziekten voor landbouwgiften zware metalen en “geheime spullen ” die ze Dus alle in de Kinderen spoten op schoolreisjes.
    
    
   Het IS dat cbs ook al in mafiaklauw is Maar dé 1200 doden zijn ze met hun genocidenvaccins al Voorbij.
    
    
   Daar de top van de bankster&elitemafia die daar achter zit en het ook een raciaal asiatisch exterminatie en kolonisatieprogramma betrof …in china zit..was die Fakeshow “er zoú een vogelgriepepidemie uitgebroken zijn ” natuurlijk easy cake voor die lieden. Hollywood again op hun best.   En de Meisjes werden daar bovenop Zelfs gelokt met “een gratis ipad” van Onze Dure 600 euro per spuit te betalen massamoord.
    
    
   Daar zij alle Besturen beheersen en controleren zal een what ever Vorm van Antiterrorismenbeleid er iet IN zitten Daar zelfs jeugdzorg en nctb alsmede ALLE media er aan collaboreren en Ook mededaders en medeschuldigen Zijn…Zelfs die edelachtbare academici met hun 52% Valse diploma´s.
    
    
   ELK staatmiddel of dienst zullen ze tegen de Bevolking misbruiken als ze immers al doen. Zelfs de eu sch##t op al haar eigen wetten inazke Bescherming Aan Burgers Verplicht te Zijn en zo en trappen art 1 en 137 alsmede het verdrag van New York geheel Zelf en eigenhandig aan GORT.
    
    
   En poog eens en rechter te vinden of een agent te Vinden om Aangiften Wegens misdaad of Kinder verkrachtingen te Doen…Sneller maatschappijleer is Niet mogelijk. Of Zelfs een advocaat dan die allen tot die misbruikploeg BEHOREN en dat gedienstig zijn en als er een afvalt als Bram Moscowicz Deed die dan uitgeschakeld worden als ook een rechter in opleiding op Aruba dood op de tennisbaan aan de thallium omviel omdat Hij uit de school begon te Klappen…Of de Rechters Die hen gevaarlijk werden en snel besmeurd werden tot aan Ze drogeren en Schaden aan toe.  Een Getuigedeskundige op een Hoorzitting van de Bijlmerramp die brandstofadditieven als Oorzaak had Gevonden even snel tussen de Verhoren door verkrachten en drogeren…weg Uw Geheugen  en wat U hier ook al weer deed. Perfecte Moord zonder lijk.De Geest doden.
    
    
   Wel Bedenken dat “Áls er winst en machtbeluste psychopaten bestaan ze dán ook inderdaad op de door hen gewenste plekken zitten al van ver voor Onze Geboorten en We leerden “uwe…tegen ze chanten.  Dezen brachten immers deze beschaving.
    
    
   Zelfs de hofnarretjesouders werden van uit de hoge raad Crimineel benaderd via Totaal Onbetrokken derdentelefoons  zo als ybo buruma via de gsm van een vriend ibrahim hoesein  een hofnarretjeouder belde en zich bij Gelijk Terugbellen Zodanig en als “vriend van ybo buruma – president hoge raad- Identificeerde…Wat Gelijk bendelid Zijn van robert m en drent Bewijst.
    
    
   Je rapid interventionforce zou van begin vol mafialeden zitten als alle diensten wetgevingen en besturen al zijn. Academien media kranten presentators ncrv jeugdzorg nctb justitie  ALLEN al Betrapt op grootschalig en doelbewust Alle Waarheidsvinding om hun misdrijven Vele Malen Erger dan tien vaticaans bij elkaar te verbloemen.
    
   Je hebt met een al eeuwen uitgekristalliseerde  internationale  mafiacultuur van Mensen handelaren en slavenhandelaren te maken.
    
    
   Onze Kinderen Veiliger Op Eigen Autochtone Scholen Zou Al Wat Schele Tegen de raciale terrorismen. Maar Dát mocht niet van ome fascist.

 3. Antares: Je hebt gelijk dat de mensheid helemaal niet toe is aan het omgaan met dit soort technieken en daarom moeten we zoals Germen zegt radicaal decentraliseren.
  Mensen functioneren het beste in kleine, overzichtelijke groepen.  
  By the way decentraliseren zou wat mij betreft ook betekenen dat niet iedereen constant over de hele aardbol hoeft te reizen. Als het hele fenomeen van vliegen grotendeels zou verdwijnen kunnen ziektekiemen zich niet zo snel verspreiden.
  Een maatregel om dat te bereiken is voor kerosine dezelfde accijnzen te rekenen als voor benzine.
   

  1. Decentralisatie zou wel de oplossing zijn, zoals Germen zegt. Maar hoe stel je je dat voor bij de overbevolking waar we nu mee moeten leren omgaan? Kleine overzichtelijke groepen, die zichzelf bijvoorbeeld in stand houden door emotionele, en economisch sterke afhankelijkheid van elkaar werkt. Kijk maar naar de verborgen stammen die we nog steeds ontdekken, helemaal vanaf de oertijd tot nu toe hebben ze het gered, zonder contact. Dat is niet ondenkbaar voor de groepen waar we het in eerste instantie, in een moderne vorm gegoten over hebben, maar het contact met de maatschappij moet wel als geheel blijven. Ik denk dat we dan op specifieke produktie groepen uitkomen, die elk als produkt een waardevolle bijdrage aan de maatschappij kunnen leveren. Dat zou naast elkaar kunnen bestaan; voldoende interactie met de maatschappij kunnen hebben, tegelijk eigen filosofiën en betrokken waarden kunnen hebben die voldoen aan individuele eisen, en voldoende sociale controle en training daarin kunnen geven.

Laat een reactie achter