Brief aan de Bank – het vervolg

Enige tijd geleden gaven we hier aandacht aan een gezin dat het opnam tegen de banken.
Hun website is te vinden op www.ont-moeting.eu

Twee artikelen die hier eerder over verschenen op visionair zijn te vinden op:
-) Nederlands gezin daagt bankensysteem uit
-) Nederlands gezin daagt bankensysteem uit deel II

Recent hebben ze weer contact opgenomen om hun vervolg verhaal te vertellen. In deze PDF vertellen ze hun hele verhaal. Ik heb er voor gekozen hun toegestuurde PDF via Scribt aan te bieden. Door op de link te klikken kunnen mensen de PDF in een groter formaat via de Scribt website lezen.

>>En-zo-werken-ze…<<

Hun verhaal laat zien dat er zeer vreemde spelletjes worden gespeeld en mensen die het systeem aan de orde stellen op allerhande manieren bewust worden belogen en bedrogen door de banken en aanverwante partijen.

bankiersuitknijpers-300x254

Bedenk daarbij dat Nederland momenteel de hoogste hypotheekschuld van Europa heeft en inmiddels meer dan een miljoen huizen heeft waarvan de hypotheek onder water staat, wat betekend dat de hypotheek groter is dan de waarde van het huis op dit moment. En dan is de crisis op nog geen enkele manier aangepakt door de overheid, sterker nog tot nu is er telkens voor gekozen om geld van het volk naar de banken te pompen…

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Website – www.ont-moeting.eu
-) Nederlands gezin daagt bankensysteem uit
-) Nederlands gezin daagt bankensysteem uit deel II
-) 800.000 mensen met restschuld in Nederland (inmiddels 1 miljoen aldus RTL)
-) Website – stopderestschuld.nl
-) Website – huizenmarkt-zeepbel.nl
-) Website – hypotheekdrama.nl
-) IJsland scheldt hypotheken burgers gedeeltelijk kwijt
-) The Jerome Daly Case 1969 
-) Huizen kunnen 80% goedkoper

-) Hoe eerlijk is ons huidige economische systeem eigenlijk?
-) De doodspiraal van ons ecnomische systeem
-) Problemen met ons geldsysteem
-) Bewustzijn over het bankensysteem groeit wereldwijd 
-)Wanneer gaat een bank nou failliet?

-) Lebbis over de banken
-) Komieken Clark & Dawe over de economische crisis

53 gedachten over “Brief aan de Bank – het vervolg”

 1. Ik heb dit verhaal gevolgd, heb alle correspondentie gelezen. Hoewel verhelderend, heeft de familie een m.i. kapitale denkfout gemaakt.
  Kort en simpel; private banken (centrale banken) lenen geld aan overheden zonder dat er tegenwaarde is. Geld komt uit het niets. Daarnaast moeten overheden ook nog eens rente betalen. Bankiers krijgen daardoor macht over overheden. Overheden hebben wetten opgesteld die in het belang van deze bankiers waren. Daardoor kunnen ‘lagere’ banken hetzelfde doen met organisaties en consumenten. Hoe dit werkt heeft deze familie behoorlijk goed omschreven. Dit is niet alleen goed georganiseerde en vervolgens gelegaliseerde criminaliteit, maar er is voor een goed verstaander nog meer aan de hand. Immers, de overheid functioneert als ‘partner in crime’. Ze is medeplichtig aan misdaden van banken. Ze treedt op als beschermheer van criminelen. Medeplichtigheid impliceert normaliter strafbaarheid. Wie zelf wetten opstelt (overheid) of laat opstellen (banken) kan er goed voor zorgen volgens die zelf aangelegde normen nooit strafbaar te zijn. Dat is o.a. heel goed te merken aan het ESM ( zie https://www.youtube.com/watch?v=1GaH2MqXfxM )
   
   
  Probeer je nu eens voor te stellen wat er gebeurt wanneer een gedupeerde zich wendt tot de overheid (politie voor indiening aangifte, rechtbank voor behandeling aanklacht). Het is dan toch te verwachten dat de beschermheer als zodanig gaat optreden?
   
  Kan dan geconcludeerd worden dat:
  a) als je ‘het systeem’ aanpakt met de middelen die datzelfde systeem aanreikt je per definitie tegen met je kop tegen een harde muur aanknalt?
  b) ‘het systeem’ niet van binnenuit, maar van buitenaf aangepakt moet worden?

 2. Klopt als een bus Nico. Nationale overheden zijn niets minder dan loopjongens voor het internationale private bankenkartel. En dat zie je onder andere terug in Bilderbergbijeenkomsten waar onze koningin en minister president in een 5 sterren hotel in het geheim en achter gesloten deuren overleggen met o.a. deze bankierselite zoals bijv. Goldman Sachs die Bilderberg sponsorde.  

  Napoleon had dit al door. 

  “When a government is dependent upon bankers for money, they and not the leaders of the government control the situation, since the hand that gives is above the hand that takes. Money has no motherland; financiers are without patriotism and without decency; their sole object is gain.” 

  De grote vraag is dan ook waarom private bankiers het recht op geldcreatie in handen hebben en niet overheden. En om antwoord op die vraag te krijgen raad ik iedereen aan deze twee documentaires eens te kijken: The Money Masters & the Secret of Oz 

  En deze artikelen eens rustig door te lezen en op je in te laten werken:

  -) 2000 jaar strijd om het geldsysteem
  -) Wie vormen het internationale private bankenkartel

  En een andere vraag is waarom wij als volk nog steeds accepteren dat bankiers dit recht hebben en accepteren dat overheden niet dit systeem aanpakken maar vrolijk de Nederlandse verzorgingsstaat kapot gaan bezuinigen om tegemoet te komen aan deze bankierselite.

  Mensen die daar ook genoeg van hebben ga eens kijken op de Ons Geld Beweging website.
  http://onsgeld.nu/#uitleg-geld

 3. Douwe; het vergt huiswerk (en de wil daartoe) om iets te doorgronden. Daarnaast zijn er allerlei mechanisme werkzaam die bepalen wat er verder gebeurt;
  a) iemand sluit zijn ogen voor een mogelijk probleem
  b) iemand ziet iets onder ogen, maar legt het naast zich neer
  c) iemand besluit iets te gaan doen
   
  Wiens belang heeft een dergelijk mens ondertussen op het oog? Eigenbelang of het belang van de samenleving? Moet het een makkelijke strijd met zekere overwinning worden zonder offers of mag het wat meer kosten? Toevallig schreef ik gisteren een artikeltje over deze mechanismen: http://artikelen.nicodenboer.com/vragen-2.html

  1. Ik denk dat het in het belang is van minstens 90% van de mensheid om zich hierin te verdiepen aangezien die via dit systeem in een soort vernieuwd feodaal systeem zitten waar een kleine elite de arbeid van heel volken kan afromen. 

   Als we ervan uit gaan dat de gemiddelde rente op alle uitstaande schuld 5% is, dan verdienen de banken jaarlijks 119 miljard euro aan rentekosten aan de totale Nederlandse uitstaande schuld. Dit komt neer op 7125 euro per Nederlander. Het gemiddelde inkomen in Nederland in 2011 was 32.500 euro. Oftewel elke Nederlander van jong tot oud betaald jaarlijks 22% van een gemiddeld Nederlands inkomen puur en alleen aan rentelasten. Dit zijn directe rentelasten over bijv. een studielening, een hypotheek en/of persoonlijke leningen. Maar ook indirecte rentelasten die berekend zitten in producten van bedrijven die rente aan banken moeten betalen voor hun bedrijfslening, en ook zitten er indirecte rentelasten in de belastingen om de rente op overheidsleningen en de Nederlandse staatsschuld te kunnen betalen. Als je dit in tijd om zou zetten, werkt elke Nederlander van jong tot oud jaarlijks 81 dagen “gratis” voor de mensen die deze rente opstrijken.

   Dat fragment komt uit:
   -) Hoe eerlijk is ons huidige economische systeem eigenlijk?

   Ik ga je artikel doorlezen. 

   1. Wat een gegoochel met cijfers. Men gaat een schuld aan omdat men denkt er beter van te worden. Bv, een huis kopen in de verwachting dat de waarde stijgt.

    Huis huren was ook een optie, maar dan ging een net zo groot percentage op aan huur. 

    Stel eens voor dat je niet kon lenen (van de bank), dan zou je moeten sparen om een grote aanschaf te doen!

    1. Beste Tui,
     In mijn nieuwe thuisland heeft slechts 3% van de huizen een hypotheek. Het is hier gebruikelijk dat je al dan niet met permissie een huisje bouwt voor je nageslacht. In het binnenland dus buiten de tredmolen van dat piramide spelletje met fiat geld zijn de prijzen nog reeel, als er uberhaupt geld voor neer moet worden geteld. Blijkbaar zijn jullie geindoctrineerd dat je een idiote hoeveelheid geld moet betalen voor een paar luttele vierkante meters. Ik heb twee huizen zonder hypotheek. Beide enkele jaren terug met wat flappen gekocht. Een in de Amazone en een in de bergen van Rio staat. Zoals ik leef zouden jullie allemaal moeten leven. Plant wat eetbaars in je tuin en ruil met buren. Ik betaal NIKS NADA, water uit eigen bron en 500 liter drukvat op dak, afval in gat, stroom afgetapt en straks met zonnepaneel. Ik ben vrij man! De beide huizen hebben niet eens een adres. Ik zit nu te typen via een wifi van de buren. Cheers!

    2. Zonder banken (lees kredieten) was er geen wifi, zonnepanelen en had je moet je zwemmen naar je nieuwe thuisland. En bij een jaartje slecht weer dan was de halve bevolking aan het honger lijden.

 4. Douwe, ik zag dat je vals speelt ;) Jij als beheerder kunt je eigen comments aanvullen. Een gewone bezoeker zoals ik niet. Geen probleem overigens hoor, alleen kan ik bijv. een spelfout niet achteraf corrigeren. Misschien is dat een verbeterpunt voor deze website.
   
  Dank voor je bijdragen. Ik kom hier later nog op terug.

 5. Voor de lezers van mijn eerste comment, waarin het ESM benoemd werd en de invoed van bankiers op wetgeving: Ik heb even snel een samenvatting gemaakt van de inhoud van die video:
   
  – Art. 8 Basiskapitaal 700 miljard euro.
  – Art. 9.3 ESM leden moeten elke kapitaal-aanvraag onvoorwaardelijk en onherroepelijk betalen. Wanneer een nieuwe regering wordt gekozen, kan die deze eerdere betalingen dus niet terugdraaien.
  – Art 10.1 Het bestuur kan besluiten om het basiskapitaal te veranderen en art. 8 aan te passen.
  – Art 27.2 De ESM heeft volledige rechtsbevoegdheid als partij in juridische procedures. Art 27.3 De financiële middelen van de ESM, eigendommen en activa bezitten immuniteit. Het ESM kan anderen aanklagen, maar zelf niet aangeklaagd worden.
  – Art 27.4 Het eigendom, de financiële middelen en activa van de ESM zijn onderzoek, vorderingen, onteigening, of enige andere vorm van beslaglegging door regeringen, bestuursorganen en rechters gevrijwaard. Iedereen is dus machtenloos en rechtenloos tegenover het ESM.
  – Art 30.1 De bestuursleden, directeuren en hun plaatsvervangers en andere personeelsleden zijn gevrijwaard van gerechtelijke procedures m.b.t. hun handelen en genieten onschendbaarheid aangaande hun officiële papieren en documenten. Wie daar werkt is dus onschendbaar en hoeft aan niemand buiten de eigen organisatie verantwoording af te leggen.
   
  Samenvattend heeft het ESM absolute macht verkregen. Dat heeft niets met democratie te maken, maar alles met de belangen van bankiers.

  1. Wellicht ten overvloede; de absolute macht van het ESM is mogelijk gemaakt omdat bankiers aan landen geld hebben geleend. Wie het geld heeft bepaalt de spelregels. Politici die dit verdrag hebben ondertekend, hebben daarmee de belangen van de bankiers vertegenwoordigd en niet van de bevolking. Logischerwijs hebben ze daarmee niet opgetreden als volksvertegenwoordigers maar als vertegenwoordigers van bankiers.

   1. Werk en geniet daarnaast van de zaken die de leven te bieden heeft. Dat hebben we te danken aan ‘het systeem’. Is het leven in de westerse maatschappij nu echt zo slecht?

    1. Beste Tui,
     Ja, kwalitatief gezien wel ja!
     Wat harde cijfers welke hier en daar terug te vinden zijn: 50% chronisch ziek volgens huidige standaard in NL, 40% op dit moment al dan niet tijdelijk geestelijk niet in orde in EU, 50.000 geslaagde zelfmoorden per jaar in EU, 7 miljoen rechtszaken per jaar in NL, 25.000 schuld per Nederlander en die moet met huidige systeem 1,1 miljoen euro aan rente ophoesten…
     Volkomen KUT dus.
     Kwaliteit moet voorop staan = vrijheid, privacy, geboorterecht op huis en andere zaken die nu worden uitgebuit, duurzame economie, gezond voedsel, voldoende vrije tijd, onderwijs hoe gezond en autonoom te blijven. Nu worden mensen opgeleid tot loonslaaf en wordt het optimum gezocht tussen maximale productie en teveel uitval. Neem nog een blauw pilletje zou ik zeggen…

  1. Nee nee, eerst moet die belastingdruk weer terug naar normaal, dan kunnen we weer sparen.
   En dan kunnen we pas dat huis en die auto gaan kopen meneer Rutte.

 6. Interessant artikel, zeker !
  Melkvee, dàt zijn we !
  Ook las ik de link “ Wie vormen het internationale private bankenkartel ” in dit artikel, inclusief de reakties, en werd getroffen door de schreeuwende afwezigheid van de identiteit van die bankenfamilies : Khazaartjes cq ‘Joden’.
  Neem nou die ‘founding families’ van the Fed ; ALLE ACHT zijn het Khazaren en Sefardische families.
   
  http://www.avaresearch.com/ava-main-website/article_print.php?id=661
   
  Rond 1913 vormden ‘zij’ 1,2% van de amerikaanse bevolking, maar laten we ‘ze’ de voordeel van de twijfel geven en er 2% van maken. De wiskundige kans dat éérste positie door een groep de slechts 2% uitmaakt van de totale groep is daarmee 1 op 50. De kans dat de tweede positie ook door een lid van die minoritaire groep van 2% wordt bezet, is daarmee 1/50e tot de 2e macht, oftewel 1 op 2500. Afijn, om een lang verhaal kort te maken : de wiskundige kans dat àlle 8 van de 8 posities door dat 2%-groepje wordt ingenomen is dus 1/50e tot de 8e macht, oftewel 1 op 39 DUIZEND MILJARD (=biljoen). En dan heb ik ‘ze’ nog zwààr gematst door er 2% van te maken, anders was de kans nog zo’n 1100 keer ZO KLEIN geweest !!!
  Gelooft u in zo’n ’toeval’ ? 
  Nou, eerlijk gezegd ik niet.
  Maar goed, ik ben dan ook geen volgeling van de ‘evolutie-theorie’, want die zijn gewend aan dit soort wiskundige onmogelijkheden, hè ?
  WAHAAHAAA !!!
  Samengevat : The Jew is running this world. Like it or not.
     

    1. Bedoel je die metafoor die gebruikt wordt in een 100 miljoen kostende Holllywood film?

  1. Ooooooh…… u doet aan holocaust ontkenning en dat is strafbaar in het vrije westen.
   niet verder vertellen, maar ik ben ook recentelijk ontwaakt..   ssssst.

   1. Ja, je mag alle genocides ontkennen, zie deze lijst:
    http://nl.wikipedia.org/wiki/Genocide maar owee als je die 6 miljoen Joodse doden ontkent. Waar of niet waar maar dit doet onrecht aan andere genociden welke overigens zeer goed gedocumenteerd zijn. Ik bedoel, er stonden ooit duizenden Armeense kerken in Anatolië. Er is massaal bewijs van hun aanwezigheid voor de genocide en ze zijn grotendeels onder de zoden verdwenen.
    KTM en co komen met goede argumenten tegen het getal van 6 miljoen.
    Waarom mag er niet kritisch gekeken worden naar de aantallen. Dat valt toch onder het mom van wetenschappelijk onderzoek? Doen ze met andere genociden ook… Kortom, het verbod op ontkenning geeft al aan dat er iets te verbergen valt. Al helemaal als je je bedenkt dat het al bijna 70 jaar geleden is…

    1. Holocaust is de best gedocumenteerde genocide en om deze materie aan te dragen op deze site en deze manier is zacht gezegd ongepast.

    2. Beste Tui, dat bepaal jij wel even? Ben jij de moderator ofzo? Heb je de door KTM aangedragen informatie wel bekeken?
     Men stelt het heilige getal 6 miljoen ter discussie met goede documentatie. Zoiets heet debunken. Laat dat nou verboden zijn in veel Europese landen maar niet in Brazilië waar ik nu woon…
     Overigens werd het getal 6 miljoen voor WO2 al vele malen genoemd.
     Zelf gezien in de online archieven van diverse kranten.
     De invloedrijke Joden blaten wat en de media blaten in koor na…

 7. Dank je KTM, ik hoop dat jouw reacties blijven staan.
  Het ziet er wat gepeperd uit maar KTM, Nico en ik emailen dagelijks met elkaar. KTM heeft veel zaken echt grondig uitgezocht en met grondig bedoel ik ook echt jarenlang voltijds grondig. Nico idem dito.
  Trouwens, beide heren zitten hier dankzij mij.

  1. “Trouwens, beide heren zitten hier dankzij mij.”
   Dit is maximaal ten dele waar. Ik bezocht deze website al voor ik jou leerde kennen. Mogelijk is dat niet opgevallen, omdat ik op websites van anderen meer een ‘stille genieter’ dan een ‘reaguurder’ ben :)

    1. Dag Moerstaal, Ktm en Nico,
     Ook ik heb na eigen onderzoek grote twijfels bij de offiele lezing van de Holocaust, zie onder andere de volgende bron:
     http://www.youtube.com/watch?v=91XT4WEp3m8&feature=player_embedded
      
     Heb veel van Know too much gelezen op vele andere blogs.  KTM, was hier overigens  ook al eerder als Sick of details. Hoop dat jullie hier welkom blijven, ondanks de afwijkende meningen.
     @Nico,, zit jij ook op het blog van “the Silver Mountain”?
      

    2. @Tim
     Ik lees wel her en der websites die interessante info bieden, maar heb de gewoonte niet of nauwelijks te reageren. Ik ben meer een denker en een schrijver. Maar ja, wie niet politiek correct is wordt al gauw een ‘roepende in de woestijn’ hé? In die metafoor; ik woon in een centraal-europese woestijn en moet zeggen dat die woestijnperiode voor mij best nuttig was tot nu toe :)

 8. Ik wil even mijn visie hier kwijt over dit onderwerp. Kritiek is welkom.
  Ik denk namelijk dat het in het beginsel verkeerd gaat. Ik wil even een versimpeld beeld hierover schetsen om het toe te kunnen lichten.
  Je kan je afvragen waarom zijn er banken? Vroeger was dat om je kapitaal veilig te stellen omdat iemand het interessant vond om kapitaal van mensen te beheren. Waarschijnlijk kreeg ie er een vergoeding voor. Kapitaal thuis beheren was niet bepaald handig en veilig en vooral niet in grote hoeveelheden. De bank was relatief goed beveiligd tegen mensen met slechte bedoelingen (dieven).
  Na verloop van tijd merkte de kluiseigenaar (bankier) op dat veel kapitaal de kluis niet uitkwam (mede door de bankbiljetten die later werden uitgevonden) en ging daarom een gedeelte van dit kapitaal uitlenen tegen een vergoeding immers geld uitlenen is risicovol en daarom hoort daar een vergoeding in de vorm van rente tegenover te staan…? Dit gedeelte snap ik eerlijk gezegd nog niet want geld lenen is naar mijn mening beschamend want het toont aan dat je met je huidige arbeidspotentiaal en kapitaal niet kan voorzien in je behoeftes (wat volgens bepaalde filosofieën een geboorterecht is). Dus zodra je niet toekomt aan je geboorterecht wordt je afgestraft omdat je meer moet betalen voor hetzelfde. Ik persoonlijk zie dit als een vorm van machtsmisbruik maar dat is maar mijn mening.
  De klanten raken op de hoogte van deze praktijken van de kluisbewaarder en deze laatste besluit om zijn winsten te delen met de klanten. De klanten gaan hiermee akkoord en krijgen rente over hun tegoeden.
  En wat gaat er nu volgens mij zo mis in dit geheel?
  Ik denk dat de eerste verkeerde stap het gedeelte “lenen” is. Want als het goed is zou men gewoon door middel van arbeid moeten kunnen voorzien in de behoeftes. Daarnaast zijn wij als mensen m.i. genoodzaakt in te springen daar waar onze broeders en zusters al dan niet door eigen schuld niet kunnen voorzien in hun behoeftes. En mocht het toch zover komen dat er geleend moet worden dan is het naar mijn mening oneerlijk om winst te maken over iemands noodzakelijke behoefte wat volgens mij een geboorterecht behoort te zijn.
  De tweede verkeerde stap is dus eigenlijk van de klanten die met iemand in zee gaan die zich verrijkt met de behoeftes van zijn medemensen. Daarmee stem je in met deze “wanpraktijken” en ben je medeplichtig aan een geheel nieuw systeem dat gestoeld is op uitbuiting.
  En hoe trek je nu de lijn naar het heden want wie ziet tegenwoordig dit systeem als een vorm van uitbuiting? Het is eerder noodzaak want het heeft ons huidige monetaire systemen en de gehele wereldeconomie tot stand gebracht dus hoe kan het slecht zijn? En wie is tegenwoordig nog genoodzaakt om te lenen voor eten en kleren?
  Ik persoonlijk ben van mening dat we snel geneigd zijn om ons te fixeren op onze eindeloze goedheid maar een beetje laks zijn met de realisatie van onze wat slechtere kanten. De vraag is denk ik dan ook logischerwijs of ons huidige levensbeschouwing dat in het beginsel gebaseerd is op uitbuiting, wel zo ideaal is? Zijn onze behoeftes een geboorterecht en hoe rijm je dit met schaarste?

  1. @fantoom; goede en interessante analyse. De invalshoek dat met geld lenen op zich al iets mis is (immers, iemand moet zich zonder dat ook kunne bedruipen) is zeer juist lijkt me. Wanneer geld niet zuiver als ruilmiddel functioneert maar parasieten mogelijkheden biedt om te zuigen zonder iets bij te dragen, dan is er iets mis met de samenleving als geheel dunkt me.

   1. @Nico, dank voor je reactie. Dat we ons niet meer schamen voor leningen en rente heeft grotendeels te maken met conditionering denk ik. Ik ben er van overtuigd dat mensen zodanig te conditioneren zijn dat ze kwaad als goed kunnen gaan ervaren. En als dit conditioneringsproces eeuwenlang aanhoudt dan is de laatste generatie helemaal verzadigd met het nieuwe idee en zal zich niet meer bewust zijn en willen zijn van de kwade kanten van de nieuwe condities. Ik denk zelfs dat ze dit met man en macht zullen verdedigen omdat alles buiten de gangbare condities als een leemte wordt ervaren en dus een risico.
    Het fenomeen bankieren is eigenlijk ontstaan als een sneeuwbaleffect. We zagen dat de nieuwe condities (rentesysteem) lucratief waren en onze hebzucht heeft ervoor gezorgd dat we het nieuwe idee wanhopig gingen rechtvaardigen. Op het eerste gezicht lijkt het ook alsof het geen kwaad kan maar ik denk dat de huidige situatie wel aantoont wat de gevolgen kunnen zijn.
    We hebben ons op een collectieve wijze geconditioneerd met hebzucht als drijfveer.

   1. Ik was eventjes te snel: niet alleen de euro is illegaal, àlle valuta’s zijn illegaal! De hele wereldhandel voltrekt zich met illegale betaalmiddelen, want alleen zilver en goud zijn legaal. Zwendel van het hoogste niveau!
     
    Weg ermee! Weg met alle valuta!

    1. Ik weet eerlijk gezegd ook niet wat de schrijver hier precies mee bedoelt, het kan zijn dat ze gewoon alle fiat currency als onecht geld bestempelen maar goed om het dan illegaal te noemen is natuurlijjk niet correct aangezien papier geld wordt als je er belastingen in moet betalen. En het dus de overheid is die bepaald wat legaal en illegaal is. 

     Maar goed wellicht dat de Alexander dat nog eens toe kan lichten wat ze daar precies mee bedoelen. 

    2. Toelichting wel of niet, je begrijpt dat zulke beweringen de geloofwaardigheid van hun actie niet ten goede komen. Op die manier zullen ze nooit hun doelpubliek bereiken.

 9. @Transitie : “Gaat heen en vermenigvuldigt U” , zou ik zeggen-gn-gnn …
   
  â–  Holohoax site ; meer dan 100 artikels & links onderaan de pagina (blauwe tekst) :
   
  http://exposing-the-holocaust-hoax-archive.blogspot.fr/
  Maar voor het geval u het engels niet machtig bent, zijn er een paar Moslims zo vriendelijk geweest het laatste ‘gaskamp’ van de 20 ‘aangewezen’ tijdens de Neurenberg-processen , oftewel Auschwitz-Birkenau, in vlekkeloos nederlands tot de grond toe af te breken. En terecht …
   
  http://www.radioislam.org/nederlands/complete-feiten-over-de-holocaust/complete-feiten-over-de-holocaust.html
   
  Toegift :
  O ja, ook hielden SS-ers klaarblijkelijk wel van een potje voetbal af en toe …
  wàààn-zin, al die Zio-LEUGENS :
  â–  Met babies voetballende nazi’s :
   
  http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.fr/2013/04/wars-worst-horror-babies-as-footballs.html
   
  @redactie Visionair : De Holokolder staat op springen ; binnen een jaar komt er een tsunami aan holo-debunking info los.
   
  En terecht.
   

 10. @Transitie&redactie Visionair : Als je nog vragen hebt over dit onderwerp die jullie ‘dwarszitten’, aarzel dan NIET.
  Ondergetekende beschikt namelijk over méér links dan je in je stoutste dromen zou geloven.
  Believe me …

  1. Wat mij vooral intrigeert is de manier waarop deze holohoax al die tijd onder de pet gehouden is. Als de Duitsers hier massaal achter komen… oei poei oei..

 11. @Transitie : Er is geen land ter wereld waar er jaarlijks zoveel (9.000-10.000 inmiddels !!!) ‘recht’zaken worden gevoerd tegen individuën die het ‘gas-dogma’ NIET langer pikken en er publiekelijk hun gal over spuwen. 
  De Duitsers kennende wordt er komend jaar nog véél massaler ‘gas’ gegeven door de gewone man, maar deze keer ‘ècht’ !!
  En terecht !!
  En dat rijmt ook nog eens.
  Also : AUS mit dem WITSCHE bitte schön ja-jaa-jaaa !
  hihi

 12. Ik vind dat als zij niet meer mee wilden werken aan het systeem, zij hun huis zouden moeten verkopen ipv niets betalen.Zij profiteren er wel van (gratis wonen, ja dat willen we allemaal wel), maar zijn er tegen?Beetje hypocriet vind ik dat.Het huis waarin zij wonen is immers niet fictief.Ben het wel eens dat het banksysteem aangepakt wordt, maar dat gaat denk ik nooit gebeuren.

 13. @Tui :
  ■ 236 (!) eerdere pogingen door Joden om ‘zes miljoen’ er door te drukken, en wel voor ‘1945’ ; nagenoeg alle geciteerde bronnen zijn van Khazaartjes zèlf :
   
  http://www.jewishterrorism.com/the-six-million-holocaust-jewish-myth/
   
  &
   
  http://winstonsmithministryoftruth.blogspot.fr/2012/02/145-references-to-6000000-jews-prior-to.html?zx=1daa543e031df7fc
  Maar ik snap je woorden heel goed ; tot zo’n vijf jaar geleden dacht ik ook dat wat onderwijs en de MSM in mij hadden gepompt, gewoon waar was. Geeft niks dus ; alle begin is moeilijk hihi

 14. boe, wat een vijandig antisemitisme meen ik hier waar te nemen. Zeer eng hoor!
  Is dat een bedoeld niveau van converseren op Visionair?
   
  Ach en wee, wat een droevig doch ook volkomen logisch einde van het verhaal van de zoektocht naar gerechtigheid bij de hypotheekverlenende bank, lezen we op deze draad.
   
  Als ik het geheel zo achteraf overzie, dan komt er een beeld van hippo’s in de Nijl mij voor ogen.
  Wat geeft die beesten het recht om mij te mollen? Nijlpaarden eten groen, geen vlees, dus nut heeft het niet inzake hun strijd om het voortbestaan. Daarenboven vind ik dat ik minstens zoveel recht op een gelukkig leven heb als die lompe dieren, toch?
  Nou waarom pakken ze me dan? Dat wil ik niet accepteren van hen!!
   
  Eerder is reeds opgemerkt dat je met het nemen van een hypotheek, in het machtsgebied van de banken terecht komt en dat het kapitaal voorlopig deze aardkloot regeert.
  Het is dus straal niet interessant of ik het er mee eens ben wat ze me flikken, ik heb gewoon 0,0 in te brengen buiten het aangeboden keuzenprogramma.
  Met die hippo’s zou ik nog met hun Schepper kunnen overleggen of Hij mij een  vrijgeleide wil geven (beschermengel), wat vaak gedaan is in de wereldgeschiedenis. Maar bij de geestelijke macht boven de banken behoeven we toch niet naar recht te gaan zoeken? Zolang die zelf niet in de vuurpoel die van zwavel brand zal worden gesodemieterd, is er maar één oplossing welke echt functioneert hoor; ver uit zijn buurt blijven, net als bij die Nijlpaarden en hun machtsgebied.

  1. Je hebt het over onze Schepper.
   Kijk eens naar Daniël 2, lees eens wat het is wat de bestaande machtsstructuren vernietigt en vergelijk dat eens met Luk 4:43, Joh 5:30.
   Daaronder zijn banken c.q. bankiers begrepen.
   Dus apatisch neerleggen bij de situatie lijkt me wat vreemd.
   Zie ook Jes 58:5-8, Jes 61:1, Luk 4:16-21.
   Datgene wat in Daniël 2 (en 7) werd aangekondigd, ving aan bij het optreden van Jezus. Ons is alleen wijsgemaakt dat het denkbeeldig c.q. ‘geestelijk’ is zonder praktische betekenis…
   Wil je meer info over dit onderwerp, kijk dan even naar een uitgebreide uitwerking op http://kvg.nicodenboer.com

  2. @Ben de bouwer buitendienst,
   Holocaust-revisionisme is niet hetzelfde als anti-semitisme. Ik ben geen anti-semiet, heb alleen wel mijn twijfels bij de officiele geschiedschrijving omtrend dit onderwerp.

 15. Nou ja als je je in het geldsysteem verdiept komt je wel bij een bepaalde hoek uit, maar goed het gaat altijd om individuen en je kunt geen hele groepen over de kam scheren. Daarbij lost het ook niets op. 

  We kunnen beter kijken hoe we met zijn allen het economische systeem zo kunnen hervormen dat het beter functioneerd. 

  1. Douwe, ik denk dat iets wat rot ontworpen is (het huidige systeem is ontworpen om te crashen, zodat absolute macht over bevolkingen verkregen kan worden) niet hervormd, maar weggeflikkert moet worden.
    
   Met ruilmiddelen is niets mis, maar systemen die gebakken lucht produceren (want wat is geld anders) en gebaseerd zijn op woeker (een andere term voor rente) kun je maar beter kwijt zijn. Niet eraan sleutelen, maar opdoeken.
    
   Fantoom merkt terecht op dat alleen al het enkele feit dat iemand leent aangeeft dat er iets mis is. De arbeid van iemand moet genoeg zijn om in vrijheid (soeverein) in zijn levensonderhoud te kunnen voorzien. Diensten over en weer kunnen gewoon hulp aan elkaar zijn, maar hoeven niet per se gebonden te zijn aan een vergoeding. Samenwerken is beter dan elkaar beconcurreren.
    
   Zomaar wat gedachten…

 16. Euhm..
  Porno?
  Wanneer ik klik op dat pdf ont-moeting kom ik bij porno.
  Zal niet de bedoeling zijn?

  Nu ik toch tik, ik kwam hier om eens te kijken of hoe dit zich heeft af- of ontwikkeld. Iemand een idee waar te zoeken?

 17. Maar goed, als ik nog eens vragen mag..

  Laat het ritme getuigen…?

  Hoe is dit één en ander nu afgelopen?
  Of loopt het nog?

  Hallo-o-o-o-o-o, haha, echo uit de toekomst?? Haha..

  Alle externe links zijn deud..

  Mwà; anders vraag ik het gewoon volgend jaar nog eens..

  Yo!

Laat een reactie achter