Aliendame verwent eenzame jonge man.

Buitenaardse ontvoeringen: waar of onzin?

Al tientallen jaren is het niet pluis op onze knusse aardkloot. Reeds vele aardbewoners zijn vliegende schotels binnengesleurd en onderworpen aan ingrijpende medische handelingen door sinistere aliens, blijkt uit getuigenverklaringen. Is er een buitenaardse invasie ophanden of kunnen we rustig verder gaan met oorlogvoeren, massamoord, de planeet vergiftigen en andere menselijke hobbies?

Is er hard bewijs voor buitenaardse ontvoeringen?
Er zijn op dit moment geen wetenschappelijk verifieerbare ontdekkingen van niet-natuurlijke buitenaardse voorwerpen of levende organismen bekend, al bestaan er in UFO-kringen hardnekkige geruchten, dar er in onder meer Roswell (New Mexico) buitenaardse materialen en organismen zijn aangetroffen in een gecrashed luchtbvaartuig. De verklaring voor het Roswell-incident is, dat het om een meetballon voor geluidsgolven van het Amerikaanse leger ging (het ultrageheime project Mogul). Wel zijn er meerdere getuigenverklaringen. De bekendste is de veronderstelde ontvoering door aliens van de Braziliaanse boer Antônio Vilas-Boas in 1957. Boas beweerde dat er een ruimtevaartuig op drie poten naast hem landde terwijl hij op zijn tractor aan het ploegen was. Hij vluchtte weg, eerst op zijn tractor, vervolgens lopend, waarna hij werd gegrepen door een groepje wezens in ruimtepakken van ongeveer 1,5 meter hoog. Na een voorspel, bestaande uit het nemen van een bloedmonster uit zijn kin, behandeld worden met gas en naakt ingesmeerd worden met een mysterieuze gel, volgde het hoogtepunt voor een jonge, ongetrouwde man: een vrijpartij met een blonde vrouwelijke alien met rood schaamjaar. Het voorval duurde volgens Vilas-Boas vier uur. Boas werd later advocaat. De man bleef zijn hele leven bij zijn verhaal. Dit verhaal werd gevolgd door een ware epidemie van buitenaardse ontvoeringen, waarbij zowel mannen als vrouwen onderworpen werden aan allerlei akelige experimenten en seksuele activiteiten, dikwijls geholpen dit te “herinneren” door een hypnosesessie. Volgens hardcore aanhangers van de alien abduction theorie bestaat er een soort buitenaards fokprogramma, waarbij de aliens proberen om zich te vermengen met de mensheid om zich hier te kunnen vestigen.

Aliendame verwent eenzame jonge man.
Aliendame verwent eenzame jonge man.

Kunnen buitenaardse wezens de aarde bereiken?
De mens heeft met vrij primitieve technologie de aarde reeds veertig jaar geleden verlaten. Anno 2014 is onze techniek ver genoeg om de mens naar Mars te brengen of verder in het zonnestelsel, al zullen de kosten astronomisch zijn. Reizen tussen de sterren ligt met de huidige technologie buiten ons bereik. Met zogeheten gravitational sling shots kunnen snelheden worden bereikt die hoog genoeg zijn om aan de zwaartekrachtsput van de Zon te ontsnappen, maar de reistijd zal naar de dichtstbijzijnde ster zal nog steeds tienduizenden aardse jaren zijn. Dit is onpraktisch.
Sinds Albert Einstein de Speciale Relativiteitstheorie publiceerde in 1920, zijn er geen verschijnselen aangetroffen die sneller dan de lichtsnelheid in vacuüm, c, reizen. Er zijn enkele natuurkundige fenomenen die sneller reizen dan c, zoals evanescerende golven, maar deze zijn niet in staat om informatie sneller dan c over te brengen, laat staan een mens of vergelijkbaar wezen sneller dan c te transporteren. Niettemin zijn er enkele manieren bedacht waarmee een vergevorderde beschaving sneller dan het licht zou kunnen reizen, zie dit artikel en dit artikel op Visionair. We kunnen de toekomstige stand van wetenschap en techniek, of de huidige stand van buitenaardse technologie, niet voorspellen: mogelijk is het voor technisch geavanceerdere beschavingen wel degelijk mogelijk.. Het is ook in theorie mogelijk dat aliens uit een parallelle dimensie komen; een nieuwe interpretatie van de kwantummechanica wijst in de richting van parallelle universa. Het antwoord is dus: ja, al zullen deze aliens hier tienduizenden jaren voor uit moeten trekken of technologie moeten ontwikkelen die veel verder gevorderd is dan die van de mens nu.

Waarom zouden buitenaardse wezens mensen willen ontvoeren?
Menselijke onderzoekers nemen geregeld monsters van wilde dieren of planten. Ook inheemse volkeren waren niet veilig voor de verzamelwoede van westerse onderzoekers en geregeld prijkte er een pygmee of bosjesman op een negentiende-eeuwse wereldtentoonstelling. Op zich zou het dus in theorie kunnen dat een buitenaards volk mensen ontvoert. De manier waarop ze te werk gaan is echter weinig professioneel. Het is niet erg slim om in zo ongeveer het meest ontwikkelde land ter wereld met schietgrage inwoners en een uiterst paranoïde leger als de VS, mensen te gaan ontvoeren en vervolgens weer los te laten. Een kluge alien zou wachten op een natuurramp (of, als ze weinig medelijden met mensen zouden hebben, er zelf een veroorzaken) en dan massaal mensen die anders toch zouden omkomen, ontvoeren. Om veel DNA te verzamelen is het niet nodig om mensen te ontvoeren. Een drone in de vorm van een mug, vleermuis of rat, om bloed of de vele huidschilfers die zich bijvoorbeeld in de Londense metro verzamelen te sampelen, is slimmer. Seks is lekker en na een tochtje van duizenden jaren door de ruimte is het voorstelbaar dat je als mens wel behoefte hebt aan wat vleselijke geneugten. Echter: aliens zijn geen mensen. De hoge menselijke seksdrift is uniek in het dierenrijk, alleen bonobo’s komen enigszins in de buurt. De kans is ook groot, dat een alien meer weg zal hebben van, pak hem beet, een kruising tussen een garnaal en een octopus dan van een rondborstige blonde dame. Gezien de vrij nauwe seksuele voorkeuren van de gemiddelde mens, en vermoedelijk ook aliens, zal dat de seksbehoefte behoorlijk verkleinen (al biedt seks met een intelligente octopus vermoedelijk ongekende erotische mogelijkheden). Op de vraag, of menselijk en buitenaards DNA compatibel zijn, is in een eerder artikel al ingegaan.

Conclusie
De aarde is de enige plek in het zonnestelsel waarvan we zeker weten dat er leven voorkomt. De rest van het zonnestelsel is zeer onherbergzaam voor hogere levensvormen. De enorme interstellaire afstanden maken een reis van en naar dit zonnestelsel moeilijk, maar niet onmogelijk. Er zijn enkele aanwijzingen (maar niet meer dan dat) dat er voor een technisch zeer ver gevorderde beschaving mogelijkheden zijn om te ontsnappen aan Einsteins verbod op sneller dan licht reizen. Hoewel buitenaardse onderzoekers zeker zouden proberen meer van mensen te weten te komen door bijvoorbeeld monsters te nemen, is het niet aannemelijk dat de verhalen die op dit moment de ronde doen over buitenaardse ontvoeringen, kloppen.

6 gedachten over “Buitenaardse ontvoeringen: waar of onzin?”

 1. Het zijn onzinverhalen, waarom komen ze ons niet gewoon overdag bezoeken om kennis met de wereldbevolking te maken ? Waarom altijd dat in nevel en mysterie gehulde verhalen, ook de aliens moeten tientallen lichtjaren afleggen om ons te bereiken hoe je het went of keert. Mocht er ergens buitenaards leven zijn, en dat is wel zeer aannemelijk, dan doen ze alle mogelijke moeite door jaren te vliegen om ons te ontvoeren ? Met welk doel willen wij als mens dan de ruimte verkennen, vast niet om buitenaardsen te ontvoeren. Ook hier zijn er van die fantasten zoals een Robbert v/d Broeke die doodleuk verteld meerdere malen door aliens te zijn ontvoerd. Zelfs graancirkels worden door experts en “wetenschappers”onderzocht, en telkens blijkt weer dat het idee is ontstaan door een groepje grapjassen die onder het genot van een glas bier midden in de nacht prachtige mooie cirkels maken en daarmee ook nog de aandacht van de pers krijgen ! De mens is in staat om met geavanceerde satellieten op een hoogte van tientallen kilometers een kentekenplaat van een auto te lezen…………en de buitenaards ruimteschepen ontgaan ons ?….trouwens, waar leven de aliens van al die jaren, en waar halen ze de brandstof vandaan door telkens weer te landen en op te stijgen ?….om aan de aardse zwaartekracht te ontsnappen gaat niet op luchtdruk !!!!

 2. Je artikel is feitelijk natuurlijk helemaal correct en kan ik het alleen maar bij eens zijn.

  Edoch, Darryl Anka met zijn alien Bashar die hij channelt geven uitgebreid informatie en uitleg op al deze punten.
  In dit interview met Darryl Anka van Buddha at the Gaspump legt hij bijvoorbeeld in detail uit hoe je veel sneller dan het licht kunt reizen en via een totaal andere manier. Ik kan mensen aanbevelen het hele interview te bekijken. http://achterdesamenleving.nl/buddha-at-the-gaspump-met-darryl-anka-bashar/

  Maar ik zal hun standpunt zelf ook even proberen weer te geven. Als eerste is alles frequentie volgens Bashar. Het idee van lineaire tijd zoals wij dat ervaring bestaat volgens Bashar niet echt in de realiteit. Tijd en ruimte zijn volgens hun simpelweg een coordinaat in frequentie.

  Zaken van gelijke frequentie nemen dezelfde plaats in zeggen zij. Zij hebben ruimteschepen waarbij ze de gehele buitenwand een bepaalde frequentie kunnen laten aannemen. Op het moment dat jij de frequentie van een locatie weet dus inclusief wat wij als tijd en ruimte zien en je je schip die frequentie geeft dan verschijn je automatisch op die plaats met je schip. Zo reizen zijn niet alleen door de ruimte maar ook hoe wij het zouden zien door de tijd.

  Ik heb nu een aantal honderd uren van Bashar beluistert en hij geeft daarin een fundamenteel ander paradigma van hoe fysieke realiteit in elkaar steekt dan dat wij dat kennen. Onder andere een oneindig aantal parallelle werelden waarin wij afhankelijk van onze frequentie continue doorheen reizen. Hij geeft aan dat iedereen per seconde door duizende parallelle unversa heen reist op deze manier.

  Geloof er niets van zou ik zeggen maar het is op zijn minst entertainent om eens te luisteren naar zijn reflecties en wellicht dat het een natuurkundige op een creatief idee kan brengen.

Laat een reactie achter