Heers vanuit de schaduw

Share Button

Een prachtige documentaire over Social Engineering en de belangrijkste denkers in dat veld van de afgelopen twee eeuwen. Er wordt via mensen als Gustave le Bon met zijn werk:  The Crowd – A Study of the Popular Mind, en Edward Bernays met zijn boek: Propaganda ingegaan op de werking van het gedrag van mensen zowel als individu als vanuit hoe ze reageren in groepen.

De social engineering technieken die in de video voorbij komen worden al ruim een eeuw op het gewone publiek zoals u en ik toegepast vanuit o.a. grote bedrijven en overheden zonder dat wij als publiek daarvan op de hoogte zijn. Met de kennis in deze video kun je de technieken leren herkennen en kun je in ieder geval jezelf een beetje wapenen tegen het psychologische geweld wat er over ons wordt uitgestort vanuit deze hoeken.

Een must see voor eenieder die er inmiddels wel een beetje klaar mee is als pion te worden gebruikt door The Powers that Be in hun vaak sociopatische spelletjes om hun machtspostie verder uit te breiden waarbij, bankschulden, moord en oorlog populaire instrumenten van deze machthebbers lijken.

 

Meer van StormCloudsGathering op hun youtube site

Gedachten van lezers hierover zijn van harte welkom.

Aanverwante artikelen en informatie:
-) Is de gevestigde media een gecontroleerde papegaaienfabriek?
-) 10 keer falen/verraad van de Nederlandse 1% media
-) Grote doofpotaffaires in de mainstream media
-) Wikipedia – Concentration of media ownership
-) Nieuws zonde van de tijd
-) Copy-Paste nieuws
-) De strijd over uw verstand
-) De oorlog die je niet ziet op het NOS Journaal
-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijke mainsteam media
-) 100 jaar mindcontrol experimenten – Human Resources
-) METANOIA Films: Counter Intelligence – Shining a Light on Black Operations
-) Het parallelle universum van de 1% media
-) Open brief aan de NOS over mensenhandel en kindermisbruik
-) Orwell Rolls in His Grave
-) The Manufacturing of Consent
-) The Liberty Academy

Share Button

Douwe

Woonachting in Noorwegen, en al sinds lange tijd geïnteresseerd in de "grotere vragen" des levens. Dit combineer ik met een actieve instelling om te kijken hoe we het leven met elkaar en voor elkaar een stukje gemakkelijker en mooier kunnen maken. Zelf heb ik bij een aantal onderwerpen die vanuit mijn gezichtspunt het voortbestaan van mensen aanzienlijk kunnen vergroten websites helpen ontwikkelen om deze informatie gratis beschikbaar te maken voor eenieder. Dit zijn: eetbaarnederland.nl, permacultuurnederland.org, esperanto-jongeren.nl en mensenrechten.org. Mijn huidige tegeltjeswijsheid: Do the best you can, with what you have, where you are :-)

Dit vind je misschien ook interessant:

Geef een reactie

Advertisment ad adsense adlogger