Bilderberg door Alex Jones

De BBC probeert Alex Jones van infowars in dit interview uit zijn tent te lokken maar Jones verteld gewoon even rustig waar het ook alweer om gaat. De globale elite (mooie infographic via GeenStijl) komt bij elkaar, maakt dealtjes met elkaar, wisselen wat tips uit hoe de belasting nog efficiënter te ontduiken en dat allemaal in het geheim achter gesloten deuren en op kosten van de middenklasse die wel gewoon haar belasting dient te betalen. Sterker nog zelfs de rekening van het hermetisch afschermen van deze elite en het weghouden van journalisten/media wordt neergelegd bij het gewone volk…

Hier een vermakelijk filmpje van Alex Jones over Bilderberg 2013.

En voorspelbaar genoeg zwijgt de NOS weer eens als het graf over de Bilderbergbijeenkomst ondanks dat publieke figuren als prinses Beatrix en minister president Rutte beide aanwezig zijn, en de kans groot is dat koning Willem Alexander ook een tijdje langskomt. (Deelnemerslijst Bilderberg 2013) Wat denken mensen hier over de Bilderberg bijeenkomsten?

Aanverwante informatie en artikelen:
-) Infographic van het Bilderbergnetwerk
-) Bilderbergconferentie 2013 van 6 tot 9 juni
-) Infowars Bilderberg 2013 – Inclusief Livestream
-) The Guardian: Bilderberg 2013 – Welcome to 1984 
-) TED – 147 bedrijven controleren 40% van de wereldwijde rijkdom
-) Tegenlicht – De Tax Free Tour
-) Wie vormen het private internationale bankenkartel
-) Complotten zijn inherent aan machtsstructuren
-) Nederland heeft gebrek aan onafhankelijke nieuwsmedia
-) De oorlog vanuit de Verenigde Staten tegen democratie
-) Bekentenissen van een economische huurmoordenaar
-) Het militair industrieel complex
-) Human Resources: Social engineering in the 20th century
-) Corruptie uitgelegd door ex-lobbyist
-) Controlemechanismen van de 1%
-) Wereldvrede visionair of utopie?
-) The Liberty Academy
-) The Greatest Truth Never Told

-) In het licht van voortbestaan
-) 21 leefregels gebaseerd op gezond verstand

bilderberg2013
De van belastinggeld betaalde politie houdt de journalisten weg die het volk willen informeren over wat de globale elite met elkaar bespreekt…

(Op het internet hebben de lezers de macht! Zij bepalen welke informatie de wereld rond gaat! U bent zich er misschien niet van bewust, maar als elke lezer een link stuurt (of twittert of op facebook zet) naar 3 geïnteresseerde personen, dan zijn er maar 20 stappen nodig om 3,486,784,401 mensen te bereiken! Wil je dat zien gebeuren? Gebruik je macht! Dit stuk mag dan ook vrij door iedereen overgenomen worden op websites, blogs, of om door te sturen aan familie, vrienden, kennissen, collega`s etc. graag zelfs hoe meer mensen dit weten en erover meediscussiëren hoe beter. Zet a.u.b. wel de bron erbij zodat mensen mee kunnen doen in de discussie hieronder als ze dat willen.)

3 gedachten over “Bilderberg door Alex Jones”

 1. Douwe,
   
  <sarcastische mode aan>
  Je weet toch zeker wel dat deze mensen ander bloed door hun aderen hebben stromen, genetisch anders c.q. beter in elkaar zitten dan ons – het klootjesvolk -, verlicht zijn in hun denken, wel wetten mogen uitschrijven maar er zelf ver boven staan? Het is dan toch volstrekt logisch dat het klootjesvolk wel de rekening moet betalen, maar niet op de hoogte gesteld hoeven te worden van hun strategie en onderlinge samenwerkingsverbanden?
  <sarcastische mode uit>
  Kennelijk willen bevolkingen wel leven onder de betovering die hen gevangen houdt, maar zijn ze niet bereid om te doen wat ervoor nodig is om dit soort dingen een halt toe te roepen.
   
  Mijns inziens: De wortel van alle kwaad is de mens die zich tegen zijn Schepper verheft en zich over een medemens verheft. Wie zijn Schepper weigert te erkennen en zich weigert te richten naar het doel waarvoor hij is geschapen (voor zover het laatste al erkend wordt) heeft denk ik geen andere keuze dan braaf slaaf zijn. Immers, welke andere richting een mens ook kiest, altijd zullen er medemensen zijn die zich zullen trachten te verheffen over anderen, hoe subtiel soms ook.

 2. Het is een conferentie waar belangrijke stappen worden voorbereid en besproken i.v.m. de te volgen agenda richting een N.W.O. New World Order.Alle punten die er worden besproken vinden uitvoer in de agenda’s van de bepaalde politieke punten en bepaalde doelstellingen van landen die bij een Unie zijn aangesloten.EU, AU enz. vijf zijn er in totaal geloof ik.
  Met enig puzzelwerk kun je zaken verbinden zoals 1 heel duidelijk voorbeeld de ESM maatregel/verdrag en zo zijn er tal van andere zaken te vinden die te verbinden zijn aan voorgaande conferenties.Binnen bepaalde maanden na de bespreking worden de stappen uitgevoerd soms subtiele veranderingen als voorbereidend werk op een grotere ingrijpende maatregel om niet te veel onrust te veroorzaken.Ook voornamelijk bedoeld om de grote menigte in slaap te kunnen blijven houden en gehypnotiseerd door t.v en afgeleid door app-jes en zo.Vergeet vooral niet dat er eerst op 21 juni eerst nog even wat mensen geofferd moeten worden i.v.m. de Summer Solstice (Litha) zodat de verkregen energie van die offers kracht bij zet aan het te behalen doel.Want ja meesten van die groep die vergaderen zijn afkomstig uit kleinere driehoeken(machtstructeren) van de masonic temple en ook die structuren bestaan in alle Unies.Ze lappen verder alle democratische regels aan hun laars ten behoeve van de uitvoering van het plan van hun eigenlijke (leiders)meesters.

Laat een reactie achter